Tänään on 29.03.2024, 00:34.

Miesten salibandyliiga 25.9.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
mr. pot
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 21.08.2008, 01:22
Pisteitä: 0

Miesten salibandyliiga 25.9.

Viesti Kirjoittaja mr. pot »

Oilers - Trackers 75-15-10
Tänään kohtaavat selkeä playoffjoukkue Oilers ja suoraa putoamista vastaan taisteleva Trackers.
Oilersin suurin menetys viime kaudesta oli ykkössentteri Niirasen paluu kotikylään Loviisaan, mutta paikkaajia löytyy kyllä: Hänninen, Pajukoski, Piha jne. Oilersin nuori joukkue on vuoden vanhempi ja pahimmat kasvukivut on jo koettu aikaisemmilla kausilla. Oilersin mestaruuten keväällä 2006 valmentanut Ahtiainen on tehnyt paluun puikkoihin ja tuo varmasti tarvittavaa jalkaa lisää. Kysymysmerkki kuuluukin kuinka taktisen puolen asiat onnistuvat varsinkin alkukaudesta?
Trackers on tällä kaudella mopolla moottoritiellä. Classic (Hätönen, Honkanen, Korhonen) ja SSV (Petri & Pasi Halonen) tyhjensivät viimeisetkin rippeet Trackersin jo valmiiksi kyseenalaisesta nipusta kesän aikana. Joukkueen pelastaja voi löytyä penkin takaa, jos valmentaja Blad saa divarista kerätyt pelurit ja omat junnut puhaltamaan tosissaan yhteen hiileen. Ne harvat pisteet, jotka uskon Trackersin tällä kaudella saavan, tulevat kerääntymään kotiluolasta. En ihmettelisi vaikka vieraissa pistesarake jäisi nolliin.

TPS - Josba 37-22-41
Samaan kastiin kuuluvat TPS ja Josba avaavat kautensa Turussa.
TPS suurin muutos alkavaan kauteen tuli valmennuspuolelle kun pitkään Palloseuraa valmentanut Backman lähti Classiciin ja Kytöhonka nousi tilalle. Riku Kekkosen paluu Sveitsistä Turkuun oli huikea kaappaus nuorelle joukkueelle, koska nyt joukkueesta löytyy kaksi todella kovaa sentteriä (Kekkonen ja Lasse Paju). Hyökkäyskaluston vahvistuessa puolustuksessa koettiin menetyksiä: Harri Karjala-->SPV ja Pekka Palomäki-->Loviisan TOR. Nuori mutta yhtenäinen joukkue on yllätysvalmis.
Joensuussa suurin kato kävi myös puolustuspäässä kun Suomen johtaviin puolustajiin kuuluva Tatu Väänänen siirtyi Seinäjoelle, eikä todellista paikkaajaa saatu tilalle. Maalivahti- ja hyökkäysosastot sen sijaan vahvistuivat, kun David Rytych siirtyi SPV:stä tolppien väliin ja hyökkäykseen paluun tekivät Vainikainen, Mutanen ja Tuomainen jotka ovat kaikki valmiita liigapelaajia. Josba lopetti viime kauden vahvasti ja on varmasti oppinut viime syksyn virheistään ja valmistautunut paremmin alkavaan kauteen kuin viime syksynä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tavanor
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 15.09.2004, 15:59
Pisteitä: 3
Paikkakunta: tre

Re: Miesten salibandyliiga 25.9.

Viesti Kirjoittaja tavanor »

mr. pot kirjoitti: Joensuussa ... Maalivahti- ja hyökkäysosastot sen sijaan vahvistuivat, kun David Rytych siirtyi SPV:stä tolppien väliin.
Tähän ottaisin kiinni, että onhan Rytych hyvä vahti, mutta ei Joensuusta poistunut Ikonenkaan ole mikään turha mies tolppien välissä. Ikonen sijoittui viime kaudella toiseksi liigan torjuntatilastossa heti mv-vahti Naumasen jälkeen. Itse näkisin Josban maalivahtitilanteen ennemmin heikentyneen hieman, muttei kuitenkaan mitenkään ratkaisevasti, koska Rytychkin on tosiaan hyvää liigatasoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin