Tänään on 24.04.2024, 08:22.

WSOP Final table

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

WSOP Final table

Viesti Kirjoittaja Jii »

Onko pokerivedonlyöjiä?

Heti alkuun sanottakoon, että nämä ovat hupivetoja ja vahvasti MuTu:lla vedettyjä. Mitään todennäköisyyslaskentaa en ole pokeriin koskaan suorittanut, joten ei kannata turhan tosissaa näitä ottaa. Ja kerroinvartailuja en ole tehnyt. Omat pelit Expektille, kun sinne saanut hyvin pelikassa kerättyä..

Voittaja Cheong kerroin 7,5. Omissa papereissa Grinder ja Cheong kaksi pelaajaa, jotka erottuvat joukosta. Cheong kärsinyt todella pahoja bad beatteja, mutta pelannut kypsästi niistä huolimatta. Finaalipäydässä mukana todella löysiä pelaajia: Racener, Duhamel, Jarvis, joten stackin tuplaaminen heti alussa ei olisi mikään ihme. Kumminkin arvostan Cheongin top.2:een pelitaidoiltaan ja miehellä on yli 10% (muistaakseni lähes 15%) kokonaisstackista, joten mahtuu omiin arviohin.

Ensimmäinen tippuja Jarvis kerroin 8. Alapuolella neljä pelaajaa, mutta Grinder tuskin alussa tippuu. Candio pelaa kohtuu varman päälle, Senti on vaan liian mukavan oloinen kaveri tippuakseen ensimäisenä, eikä muutoinkaan ole kovin löysä pelaaja.
Nquyen lienee "suosikki" ensimmäiseksi tippujaksi. Miehen peli välillä kauhean näköistä (jos finaaliin päässestä pelaajasta voi noin sanoa). Toiseksi viimeisenä päivänä ei maksanut Grinderin 1000k korotusta turnilla kun grinderilla ei olisi jäänyt kuin toinen 1000k jäljelle. päihinveto suoralla ja keskiparilla pottikertoimet olisivat olleet n.8. Kumminkin seuraavassa kädessä korotti semibluffilla all in isompaa stackia vastaan.
Nquyen kumminkin käsittääkseni ainoa amatööri finaalissa ja mies on perusduunari (lääkemyyjä tms.). finaalipöydässä joka sijoituksen noususta palkintopotti nousee todella huomattavasti, joten täytyy toivoa, että mies pelaa rahasta eikä voitosta.

Nämä siis lähinnä hupivetoja, varsinkin Jarvis. Cheong tuntuisi olevan ainakin lähellä pelattavaa. Muita näkemyksiä otetaan hyvin mielellään vastaan..

Ja vaikka vetoja pistän, niin enemmän jännitän Candion tippumisen puolesta. Mies vaan jostain syystä hankaa todella pahasti vastakarvaan ja pelkällä tuurilla/bad beateilla päässyt näinkin pitkälle..

Edit: Tuo Jarvisin veto kumminkin perustuu miehen todella löysään pelityyliin. todella paljon all in bluffeja tähänkin asti suorittanut

Edit edit: testi kirjoitettu jo lauantaina muistiolle. Ei näy enään olevan vedot avoinna. Onko jollakulla tietoa syystä? eikö tämä finaalipöytä kumminkin ole änovember 9:th? eli huomenna käsittääkseni vasta alkaa ja keskiviikkona ladattavissa torrenttina..?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Re: WSOP Final table

Viesti Kirjoittaja Willy »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-3

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: WSOP Final table

Viesti Kirjoittaja Jii »

Kiitoksia!
Harvinaisen turha postaus omalta osaltani. En juttua lukenut spoilervaroituksesta johtuen, mutta finaali siis on jo alkanut?
Pahoittelut ajan tuhlauksesta ja kiitokset nopeasta vastauksesta..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin