Tänään on 19.04.2024, 04:59.

UFC 123

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Availlaan ketju ja kirjotellaan pois alta, vaikka aika paljon on jo muissa ketjuissa puhuttukin.

Machida - Page
Ihan helvetisti pinnoja saan tästä Machidalle, Pagen haastikset luokkaa "Emmä tiedä voitanko eikä mulla mitään paloa tähän enää ole, mutta tapellaan nyt kun se on mun duuni" . Ja sitten huomiodaan, ettei Machidan super ellusive mysterious godlike fucking dragon karate tyyli ole se paras matchuppi Pagelle, jos ei edes passiivista pistekaratea leikkivää Rashadia saa ongelmiin kun vasta sitten kun kaasut on jo loppu. Molemmat huippukondiksessa tämä olisi luokkaa 66-34, nyt lähempänä 80-20. Machidan judokin sen verran tasokasta, ettei Pagen painikaan taida riittää tämän viemiseen jos ei slämmäämään pääse.

Hughes - Penn
Tästäkin muistaakseni tarinoin pitkästi jossain ketjussa. Avainkysymys ja oikeastaan ainut iso kymysys matsissa mielestäni on, riittääkö BJ:llä enää motivaatio touhuun. Hughesin pysty on parantunut ja vaikka mitä, mutta ei Almeidaa, Gracietä saatikka Serraa voida pitää minään meriitteinä sikäli että pystyssä on pisteitä tullut. BJ on edelleen reilusti Mattia parempi pystyssä, eikä siitä pästä yhtään mihinkään. Alasvientien vaara saa BJ:n varmaan pelaamaan kohtuu varman päälle, niinkun tyyli oli vyömatseissa LW:ssäkin. BJ ei muistaakseni vaihtanut camppia tosin Edgar tappioiden jälkeen, kukaan ei varmaan pysty kehumaan kulmamiehiä tuossa matsissa, eikä noilla miehillä varmaan ole munaa edes pakottaa BJ:tä treenaamaan täysiä. Lisäksi siirtyminen painoluokkaa ylemmäs on jo sinäänsä osoitus siitä, että tekee ehkä mieli löysäillä, jos BJ vetäisi normaalin määrän painoa noihin matseihin niin kelpaisi jopa LW:stä painoluokkaa alemmas. Sanoi muistaakseni UFC 122 haastiksessa, että normipaino pyörinyt jossain 165 tienoilla.
Erittäin vaikea matsi siis arvioida, motivoitunut BJ kehissä niin vähintään 70-30, mutta ilman motivaatioita voi tulla rumaa jälkeä. Ei nuo kertoimet taida missään oikein houkutella pelaamaan muutenkaan?

Simpson - Munoz
Markkinalinja suosii Munozia kovasti, itse pitäisin tasaisempana, mutta en hirveästi Simpsonin viimematseista muista, joten jätetään muille tarkempi arvioiminen.

Harris - Goncalves
Goncalvesin matseja en ole nähnyt, eikä viimeaikaisista matseista tai organisaatioista mikään hyppää silmille. Harris on kovaa ylöspäin menevä prospecti, joten kai iso ennakkosuosikin asema on oikeutettu, kun huomio, miten UFC parittaa noita prospectejaan, eli käytännössä kavereita joilla on mahdollisimman vähän aseita estää näitä prospecteja tekemästä vastustajalleen käytännössä mitä huvittaa.

Sotiropoulos - Lauzon
Ylivoimaisesti illan kiinnostavin matsi, Sotiroa olen pitänyt yhtenä suosikkiottelijoistani jo pitkän aikaa, J-Laulla viimeksi kyllä dominoiva ja näyttävä voitto, mutta Sotiro on tehnyt liikaa töitä päästäkseen näin pitkälle lopettaakseen nyt. IMO Sotiro olisi jopa ansainnut tähän väliin paljon kovemman matsinkin. Mielestäni Sotiro on liikaa edellä joka osa-alueella, pystykin oli ihan hyvännäköistä viimeksi jos en väärin muista ja mies on matossa aika kone, väittäisin, että paketoi Lauzonin aika helposti. Melkein luokkaa 70-30, mutta kertokaa jos olette erimieltä.

E: Niin ja Davis pistää Boetschin pakettiin ensimmäisessä. Saatanan kova painijyrä joka treenaa nykyään Black Housessa, eli varmasti pystykin mennyt lujaa eteenpäin, Boetschin pitäisi olla sopiva vastus ja käytännössä ihan suupala Davisille. Jos sherdogin raporttia Boetschin edellisestä matsista haluaa uskoa, niin mies kaasutti jo ensimmäisessä ja matsi oli kaikin puolin iso kasa paskaa muutenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petteriv
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 11.10.2006, 15:52
Pisteitä: 7

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja petteriv »

Kiva kun Snaggle palasi kommentoimaan. Luulenpa että konearviot heittää Hughesin suosikiksi. Myöhemmin illalla konearviot tänne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

No itse en näitä enää pelaa, enkä mitään suoraan vihjaa, mutta kiva noita on spekuloida kuitenkin. Kassa on ulkomaalaisilla bookkereilla muutenkin kaikki sm-liigan kausivedoissa kiinni, sen lisäksi mitä oon vaparissa tehnyt kuoppaa :D .

Ehkä alkaa taas arviot löytämään tiensä peleihin kunhan tuntuu taas että omaan jotain ylivertaista näkemystä markkinaan nähden. Kuitenkin muista kun maincardin matseista on vaikea edes kerätä tarpeeksi infoa, vaatisi sen että aina katsoisi kaikki prelimit ja läjäpäin pikkuorganisaatioita yms. ja seuraisi intensiivisesti jokaista mahdollista mma-sivustoa, ja mahdollisesti jopa ottelijoiden twittereitä yms että voisi noista prelimien matseista muodostamaan mitään tarpeeksi tarkkaa arvioita pelatakseen. Tähän ei mulla aika eikä halu riitä, ja harrastepohjalta pystyn antamaan kunnon arviot joihin luotan kortista riippuen ehkä 1-3 matsiin, ja niissä nyt ei nykyään yleensä edes poiketa markkinasta kovasti. Ja sitten se virhemarginaali, joka on aika brutaali siihen nähden että tapahtumia on n.3-4/kk.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Kuten tässä on jo aiemmin itse todennut niin jostain oudosta syystä tämä UFC menee systemaattisesti korkeintaan omille, kun taas SF ja Dream yms. tekevät sellaista prosenttia että pitäisi kai soittaa Vuoksenmaan Jormalle bisnesmielessä... ei taida tehdä poikkeusta tämäkään eventti. Sattumaahan tuo kai on, ei tätä otantaa niin helvetisti tästä ole.


Ahem.

Aika samaa mieltä noista pääotteluista (Machida-Page ja Penn-Hughes). Penniä aiemmin pelasin, mutta se oli silloin kun pinnaclella oli lähelle 1.8 tjms. kuten jossain aiemmassa ketjussa tästä höpisinkin, nykyisillä linjoilla tekee pahaa ajatellakin.

Machida-Page
Aikalailla samankaltaista ottelua Machida-Page parille povaisin kuin Machida-Evansille taannoin, vielä vähän isommalla painotuksella Machidalle. Aika pitkällehän tämä on niin että styles make fights niinkuin isot pojat teeveessä sanoo. Ei taida Rampagella olla mitään sanottavaa tässä matsissa pystyssä, eikä mattopeleihinkään luultavasti päästä. Sitä mieltä vieläkin että näillä nyrkkeilypainihöylillä ei mitään annettavaa ole Machidalle, ja jos siihen leikkiin ryhtyy pitää olla sopivan aggressiivinen ja ennenkaikkea monipuolinen pystyottelija (vrt. Shogun). Rampage varmasti petraa viime kerrasta vaikka puheet ovat mitä ovat miehellä itsellään, mutta se ei vaan auta nyt. Sääli sinänsä, Machidaa lukuunottamatta Rampage on tuossa divarissa aika kärkimiehiä, mutta tähän leikkiin ei ole neuvoja. 75-25?
EI peliä mulle, liian hataraa.

Penn-Hughes

Penn parempi pystyssä, ja matossa. Painit yleisesti menee Hughesille, ja on jerkkua ranteessa arvatenkin eniten koko divarissa. Penn tulee tietty kevyempänäkin matsiin. Penn on kyllä viime otteluissaan Edgaria vastaan näyttänyt aivan helvetin ponnettomalta. Vaikea sitäkään sanoa että oliko se vaan Edgarin paremmuutta, vai onko Penn vaan väsynyt. Taitaa olla osa kumpaakin.
Normipäivänä heittäisin tähän 60/40, mutta tässä koko hiton matsissa haiskahtaa sellainen vittumainen tunnelma missä kaksi ottelijaa joilla on jo vähän parhaat päivät nähty...katselevat että tahtooko kumpikaan oikeasti edes voittaa.
Ei peliä kun aiempi on jo sisässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Niin, ja vielä pari pikku juttua:
http://mma.ly , aika ookoo aggregaattori. Eihän tuo tieto nyt ihan sekunninnopeaa ole, mutta aika hiton hyvä kattaus.

Toinen "mielenkiintoinen" juttu on Sotiropoulos-Lauzon parista. Lauzon on pistänyt merkille sen, että Sotiropoulos on Shinya Aokin tavoin aika muodikas heppu, kun otellaan. Nilkkatuet, polvisuojat, sortsien alla pöksyt... käytännössä katsoen ainoat paljaat osat Sotiropouloksen jaloissa ovat pohkeet.
Sellaista väitettä olen kyllä kuullut enemmänkin että noissa hommissa kun vetää neopreeniä kintun päälle niin kyllä siitä etua on. Varsinkin kun ajattelee että Sotiropoulos vääntelee rubberguardia yms. settiä. Kivahan se on että nilkat pitää. :)

Sellaisen käsityksen olen saanut että Lauzon aikoo tästä asiasta tehdä numeron jos Sotiropoulos tulee haarniskansa kera ottelemaan. Eri asia sitten mitä komissio sanoo asiaan (ilmeisesti Stevenson-matsissa komissio hyväksyi asusteet) mutta tämä taitaa olla jo kolmas kerta kun tästä joku valittaa. En tiedä mitä se sitten arvioihin vaikuttaa, mutta on tuolla mun mielestä aika paljon merkitystä, vaikka varmaan muille se kuulostaakin aika mitättömältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

RuHo kirjoitti: Toinen "mielenkiintoinen" juttu on Sotiropoulos-Lauzon parista. Lauzon on pistänyt merkille sen, että Sotiropoulos on Shinya Aokin tavoin aika muodikas heppu, kun otellaan. Nilkkatuet, polvisuojat, sortsien alla pöksyt... käytännössä katsoen ainoat paljaat osat Sotiropouloksen jaloissa ovat pohkeet.
Sellaista väitettä olen kyllä kuullut enemmänkin että noissa hommissa kun vetää neopreeniä kintun päälle niin kyllä siitä etua on. Varsinkin kun ajattelee että Sotiropoulos vääntelee rubberguardia yms. settiä. Kivahan se on että nilkat pitää. :)

Sellaisen käsityksen olen saanut että Lauzon aikoo tästä asiasta tehdä numeron jos Sotiropoulos tulee haarniskansa kera ottelemaan. Eri asia sitten mitä komissio sanoo asiaan (ilmeisesti Stevenson-matsissa komissio hyväksyi asusteet) mutta tämä taitaa olla jo kolmas kerta kun tästä joku valittaa. En tiedä mitä se sitten arvioihin vaikuttaa, mutta on tuolla mun mielestä aika paljon merkitystä, vaikka varmaan muille se kuulostaakin aika mitättömältä.
On varmasti iso miinus, jos ei Sotiro saa noita varusteita käyttää, mutta onko näissä asioissa suoranaisesti joku sääntö joka estää noiden käytön, ts. miksi ei saisi?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Mitä Hughes - Penn matsiin vielä tulee, niin kannattaa pitää silmät auki fight go to distance vedoille. BJ:n tyyli on enempi sellainen, että kyllä on täysin ylivertainen pystyssä, mutta ei pyri turhia riskejä ottamaan, varsinkaan jos alasviennin vaara on tiedossa. BJ on itse sellainen kivipää, että Hughes tuskin tyrmää, jos BJ:llä kaikki kunnossa (ts. ei jää heti käsittelyssä alle ja lopeta tappelua) . Hughes ei BJ:tä subbaa, BJ:n subeille tietysti jää aina mahdollisuus. Uskoisin kuitenkin, että pääasiassa Penn pystyy pitämään matsin pystyssä ja boksailee pistevoiton. Ainakin 67% irtoaa pisteille helposti, UniBetiltä saa esim. 1.55, siinä ja siinä kannattaako kokeilla, mutta etsikää toki parempia kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Otteluasusteethan ovat jollain tavalla määritelty, noita ei kai asusteiksi voi kutsua sillä perinteisellä tavalla. Komissio noita ilmeisesti hyväksyttää yksitellen per ilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petteriv
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 11.10.2006, 15:52
Pisteitä: 7

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja petteriv »

Quinton Jackson [TKOs won=14 lost=3 | Submissions won=7 lost=1 | Decisions won=9 lost=3] round avg: 0,947
Lyoto Machida [TKOs won=5 lost=1 | Submissions won=2 lost=0 | Decisions won=9 lost=0] round avg: 1,471
0,389 0,139 0,458 -> 0,44 0,08 0,48
9 5 12 26
35 3 36 74

Matt Hughes [TKOs won=16 lost=4 | Submissions won=19 lost=3 | Decisions won=10 lost=0] round avg: 0,769
B.J. Penn [TKOs won=6 lost=2 | Submissions won=6 lost=0 | Decisions won=3 lost=5] round avg: 1,957
0,319 0,185 0,487 -> 0,31 0,16 0,53
7 4 39 50
24 12 14 50

Gerald Harris [TKOs won=8 lost=1 | Submissions won=6 lost=0 | Decisions won=2 lost=1] round avg: 0,778
Maiquel Jose Falcao Goncalves [TKOs won=21 lost=3 | Submissions won=3 lost=0 | Decisions won=1 lost=0] round avg: 0,172
0,313 0,283 0,404 -> 0,31 0,27 0,42
25 25 31 81
6 2 11 19

Phil Davis [TKOs won=2 lost=0 | Submissions won=2 lost=0 | Decisions won=3 lost=0] round avg: 0,714
Tim Boetsch [TKOs won=7 lost=1 | Submissions won=6 lost=0 | Decisions won=1 lost=2] round avg: 0,706
0,389 0,139 0,458 -> 0,32 0,22 0,46
16 15 43 74
16 7 3 26

George Sotiropoulos [TKOs won=1 lost=0 | Submissions won=7 lost=0 | Decisions won=5 lost=1] round avg: 1,133
Joe Lauzon [TKOs won=4 lost=2 | Submissions won=15 lost=2 | Decisions won=0 lost=1] round avg: 0,583
0,149 0,307 0,535 -> 0,15 0,27 0,58
8 17 46 71
7 10 12 29

Matt Brown [TKOs won=6 lost=1 | Submissions won=5 lost=7 | Decisions won=0 lost=3] round avg: 0,864
Brian Foster [TKOs won=8 lost=1 | Submissions won=6 lost=4 | Decisions won=0 lost=0] round avg: 0,421
0,319 0,185 0,487 -> 0,30 0,21 0,491
12 1 10 23
18 20 39 77

Aaron Simpson [TKOs won=6 lost=1 | Submissions won=0 lost=0 | Decisions won=1 lost=0] round avg: 0,75
Mark Munoz [TKOs won=4 lost=1 | Submissions won=1 lost=0 | Decisions won=2 lost=1] round avg: 0,9
0,313 0,283 0,404 > 0,25 0,32 0,43
20 1 22 43
5 31 21 57

Karo Parisyan [TKOs won=0 lost=2 | Submissions won=10 lost=0 | Decisions won=10 lost=3] round avg: 1,04
Dennis Hallman [TKOs won=5 lost=5 | Submissions won=35 lost=0 | Decisions won=6 lost=8] round avg: 0,538
0,319 0,185 0,487 -> 0,33 0,16 0,51
16 6 46 68
17 10 5 32

Edson Mendes Barboza Jr. [TKOs won=5 lost=0 | Submissions won=1 lost=0 | Decisions won=0 lost=0] round avg: 0,167
Mike Lullo [TKOs won=1 lost=0 | Submissions won=6 lost=0 | Decisions won=1 lost=1] round avg: 1,111
0,149 0,307 0,535 -> 0,17 0,33 0,50
16 4 32 52
1 29 18 48

Paul Kelly [TKOs won=4 lost=1 | Submissions won=2 lost=2 | Decisions won=3 lost=1] round avg: 0,923
T.J. O'Brien [TKOs won=0 lost=0 | Submissions won=15 lost=3 | Decisions won=0 lost=0] round avg: 0,211
0,149 0,307 0,535 -> 0,16 0,34 0,50
14 13 34 61
2 21 16 39

Tyson Griffin [TKOs won=6 lost=1 | Submissions won=3 lost=0 | Decisions won=5 lost=3] round avg: 1,056
Nik Lentz [TKOs won=5 lost=1 | Submissions won=8 lost=0 | Decisions won=5 lost=1] round avg: 1
0,149 0,307 0,535 -> 0,15 0,27 0,58
14 5 31 50
1 22 27 50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Sen kummemmin spoilaamatta, Sotiropouloksen asusteet olivat vain yksi polvisuoja, ja yksi nilkkasuoja. Kompromissi :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Jees, luotin taas digiboxin ajastimeen ja nyt vituttaa. MMA-Coressakin oli lähes kaikki muut matsit jo uploadattu, paitsi tietysti matsi jota eniten odotin, eli Sotiron ja Lauzonin kohtaaminen. Toki siitä meni boxille eka erä, kovaa menoa oli siihen asti ja ainakin oma suosikki voitti. Mitä tulee muuhun, BJn ja Pagen otteissa oli tekemisen meininkiä ja Simpsonilla on järkyttävä leuka. Oikein hyviä mättöjä taas. UFC jo julkisti seuraavat matsit BJ:lle ja Sotirolle, BJ kohtaa Fitchin seuraavaksi ja Sotiropoulos Siverin. Ilmeisesti Sotiro itse tahtoi Siverin, joten ei kai tuosta sovi valittaa, kova matsi tulee varmasti olemaan ja voittaja varmaan pääsee ainakin top-10 kuvioihin mukaan. Toivotaan, että BJ keksii ratkaisun Fitchin lnp:lle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Saas nähdä noiden kertoimien kanssa sitten, mutta ihan perstuntumalla voisi veikata että Fitchille saa (valitettavasti) peliä, ihan näin ennakkoarvauksena kertoimista. Saas nähdä myös minkälaista kerrointa on decisionissa, sinnehän tämä menee kun ihmishuopa ottelee.

Outoa kyllä että Sotiropoulos haluaa Siverin. Sitähän en sitten tiedä miten helvetissä ne tahot rankkaa ottelijoita, joiden mielipiteellä on oikeasti merkitystä, mutta sherdog yms. näkevät nokkimisjärjestyksen niin, että Siver on Sotiropouloksen takana. Noh, ei valittamista kyllä asiasta ole, ihmetyttää vaan. Riskialtis ottelukin, vaikka Sotiropoulos hoitanee matsin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 123

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Tuossahan tais oikeastaan olla pointtina se, että Sotiro tahtoo matsata Ausseissa, eikä sinne ollut sitten vapaana ketään Siveriä parempaa? Vähän hirvittää Georgen puolesta, mutta toivottavasti hoitelee sen ja sitten top-10 porukkaa vastaan.

Fitch - Penn näin perstuntumalta jotain luokkaa 70-30 Fitchille, tuskin Fitchille mitään kovia kertoimia tulee edes saamaan että eipä varmaan pelata tarvitse. Fitchän ei kyllä BJ:tä tyrmää, eikä todellakaan lukota, joten decisioneille saa myös järkyttävät prosentit, sieltä voisikin ehkä peliä löytyä, mutta eiköhän nekin olla jonnekin 1.25 asti painettu tyyliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin