Tänään on 20.04.2024, 05:46.

NFL Conference Championships

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

NFL Conference Championships

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Veikkauskin on intoutunut tarjoamaan kohteita jenkkifutiksen konferenssien mestaruusotteluihin. Tarjonta toki pientä eikä vaihdot varmaankaan nouse suuriksi mutta ainakin tv vetoja noista kohteista voi vetää.

PP 2: New Englandin pisteet - Indianapoliksen pisteet
Mitään suoria tn arvioita ei minulta tähän löydy mutta kehitellään pari riviä. Ottelun pisteiden kannalta on erityisen tärkeätä kuinka liigan paras heittopuolustus pystyy pitämään Indianapoliksen pelinrakentajan Peyton Manningin kurissa, Manning on kahdessa edellisessä ottelussa tuhonnut vastustajan puolustuksen lähes täysin, Denveria ja Kansas Citya vastaan Manning heitti yhteesä 8 td:tä.

Mutta uskoisin että New Englandin heittopuolustus yhdistettynä foxboron kylmiin olosuhteisiin pystyy rajoittamaan Manningin enintään kahteen touchdowniin, Indianapoliksen potkaisija Mike Vanderjagt on ollut kauden läpi kirjaimellisesti täydellinen ja tässäkin ottelussa Vanderjagt potkaisee 2-3 potkumaalia sillä vaikka New Englandilla on erittäin hyvä puolustus niin potkumaaleja sitä vastaan on tehty melko reilusti.

Noista suoraan laskien oletetaan että Indianapoliksen pistemäärä on välillä 13-20, täytyy jättää kuitenkin pieni varaus sille että New England sulkee täysin Indianapoliksen hyökkäyksen jolloin sen olisi tyytyminen pariin potkumaaliin.

New England ei yleensä murskaa vastustajia vaan tekee vain tarvittavat pisteet, näissä peleissä toki tehdään niin paljon pisteitä kuin mahdollista mutta yhtään riskiä turnoverista ei oteta ellei tilanne ole toivoton. Pelinrakentaja Tom Brady on ollut koko kauden ajan foxborossa erittäin hyvä eikä talviset olosuhteet haittaa joten vähintään pari touchdownia pitäisi olla tuloksena Indianapoliksen heittopuolustusta vastaan.

New England ei normaalisti juokse kovin paljoa mutta Indianapolisin keskivertoa rushing puolustusta vastaan sekä Smith että Faulk saavat juosta tarpeeksi ja eiköhän aikakin yksi noista juoksuista päädy maaliin asti. Vielä kun Vinatieri potkaisee ainakin yhden potkumaalin niin New Englandin pitäisi päätyä sinne 21-24 pisteen tuntumille, tässä varaudutaan siihen että Indianapoliksen puolustus saattaa pettää pahastikkin jolloin 34-38 New Englandille on mahdollisuuksien rajoissa.

Eli seuraavat tulokset pelataan
New England:
19-21
22-24
28-30
34-36

Indianapolis:
7-9
13-15
16-18
19-21

Rivejä tuosta taitaa tulla 16 joten sopivalla 2 euron rivipanoksella saadaan 32 euron edestä jännitystä illan ensimmäiseen tv peliin.


PP 3: Philadelphian pisteet - Carolinan pisteet
Kaiken ymmärryksen mukaan tästä on tulossa tasainen ottelu. Kauden edellisestä 17 ottelusta Carolina on voittanut 7 vain kolmen pisteen erolla ja luonnollisesti Carolinan hyvä erikoisjoukkueet ovat olleet noissa voitoissa tärkeitä. Vaikka potkaisija John Kasaylla on kaudelta pari epäonnistumistä lyhystä potkumaaleista juuri Philadelphiaa vastaa niin tässä pelissä Kasay tulee olemaan tärkeässä osassa ja Kaysaylle pitäisi kertyä ainakin 2-3 onnistunutta potkumaalia.

Carolinan pelinrakentaja Jake Delhomme on koko kauden pelannut yllättävän hyvää peliä. Syötyökatkot on Delhommen ainoa selkeä heikkous, kauden 16 pelissä Delhommen on heittänyt 16 syötönkatkoa. Philadelphia on tosin liigan huonoimpia joukkueita syöttöjen katkomisissa joten ne tuskin ratkaisevat ottelua. Vaikka Philadelphia on hävinnyt kauden aikana vain neljä peliä niin pitäisi sen puolustusta hieman epävarmana enkä olisi yllättynyt vaikka Carolina onnistuisi tekemään 3+ touchdownia sitä vastaan vaikkakin todennäköisesti Carolinan pisteet menevät siinä 16-23 välimaastossa.

Philadelphia on ollut tehokas kotijoukkue, lukuunottamatta kauden kahta ensimmäistä ottelua(Tampa Bay 0-17 ja New England 10-31) Philadelphia on tehnyt jokaisessa kotiottelussa vähintään 20 pistettä ja yleensä vielä reilusti enemmän.

Kauden edellisessä kohtaamisessa Carolinaa vastaan Philadelphia teki 25 pistettä ja tuota samaa tasoa voisi nytkin odotella. Tosin Philadelphian hermot ovat edellisen kahden kauden aikana pettänyt tässä vaiheessa ja monet(minä mukaanlukien) odottavat törkeästi yliarvostetun pelinrakentajan Donovan McNabbin romahdusta. Philadelphian kohdalla täytyy siten pelata tuloksia romahduksesta murskavoittoon.

Mutta jos näillä yrittäisi:
Philadelphia:
0-6
10-12
19-21
25-27
31-33

Carolina:
13-15
16-18
25-27
28-30
31-33

25 rivin lapulla ja 2 euron panoksella 50 euron edestä kärsimystä maanantai aamuyölle.


BTW: Voisiko joku selittää miksi nämä pelit eivät ole pitkävedon kohteina?

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu