Tänään on 28.03.2024, 13:39.

ESBC

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pjl »

pekkasaukkola kirjoitti:Ensinnäkin molemmilla on käytössään sama lähtökohtainen informaatio eli esimerkiksi V-pelien jakauma, jota lähellä kummankin arviot näyttäisivät yleensä olevan. Näin ollen molempien tahojen arviot ovat jo tässä mielessä väkisinkin lähellä toisiaan elleivät halua ottaa suurta "kantaa" eli arviot eivät siinä mielessä ole "itsenäisiä" jos käytetään apuna tai jopa pohjalla pelikansan "arvioita".
Tiedän, että jos verrataan Voittolinjan arvioita jonkun muun vihjepalvelun, vaikkapa Totomaatin, arvioihin, niin arvioista löytyy todella suuria eroja. Miksi juuri näiden kahden palvelun arviot ovat niin lähellä toisiaan?
pekkasaukkola kirjoitti:Lisäksi palveluiden taustahenkilöt ovat työskennelleet yhdessä ravianalyysin parissa, ja omien sanojensa mukaan ainakin toinen on opettanut toista, joten ei liene ihme jos menetelmätkin ovat samat tai lähes samat. Näin olleen minua ei ainakaan ihmetyttäisi jos arviotkin ajoittain tai jopa usein tai ainakin niinä viikkoin jotka on (tuskin sattumalta) poimittu otoksena esiin ovat lähellä toisiaan jo näistä syistä.
ESBC on kaiketi ollut pois ravivihjemaailmasta kymmenen vuotta. Pidän perin kummallisena ellei Voittolinja olisi siinä ajassa keksinyt mitään uutta. Yhtä kummallisena pidän sitä, että nämä kaksi palvelua näkevät kaikki asiat niin samalla tavalla ja kuitenkin niin eri tavalla kuin vaikkapa Totomaatti. Minusta ravien todennäköisyyksien, edes ihan perusarvioiden tekoon, ei ole mitään niin suoraa oikotietä kuin monella on vaikkapa futismatsien pohja-arvioiden laatimiseen.
pekkasaukkola kirjoitti:Kummallisesta tuntuisi jos jollain taholla olisi oikeus omia yksinoikeudella esim. arvio 49% ja ikään kuin kieltää muita päätymästä samaan arvioon tai lähellä tai muuten ovat (lähes) rikollisia. Tai sitten V-pelejä pelaava kansa voisi tehdä joukkokanteen näitä vihjepalveluja vastaan. :D
Ei kai kukaan väitä, etteikö voisi useinkin päätyä lähellä toisiaan oleviin arvioihin, mutta jos vihjepalvelu B soittaa säännöllisesti vihjepalveluun A ja julkaisee omat vihjeensä esim. tunti vihjepalvelun A jälkeen ja arviot ovat, selvät virheet mukaanluettuna, hyvin lähellä toisiaan, niin kyllä minusta hommassa joku haisee. Ja pahasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pekkasaukkola
Jäsen
Viestit: 137
Liittynyt: 18.04.2010, 11:11
Pisteitä: 0

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pekkasaukkola »

En ota kantaa puoleen enkä toiseen mutta jos jalkapallon arvioiden pohjana käytät markkinoiden 1x2-arviota, joka usein on lähellä oikeaa niin aivan sama "oikotie" on vaikka käyttää raveissa V-pelien jakaumaa eli siinä mielessä eri mieltä pjl:n kanssa. Tällöin ainakin asiansa osaavat arvioijat päätyisivät lähelle toisiaan. Toki 10 vuodessa keksitään uutta mutta ravien arviointiin liittyen tuskin kovinkaan paljon, tuskin tulevanakaan 10 vuotena.

Sinänsä jos missä tahansa lajissa vihjepalvelu A soittaisi vihjepalveluihin B,C, ja D, lukisi internetin keskustelupalstat ja otteluennakot ja julkaisisi sen jälkeen omat vihjeensä niin syyllistyisikö tämä palvelu mihinkään? Vai käyttäisikö se vaan kaikkea saatavilla olevaa informaatiota? Tietysti vihjepalvelut A-C voivat ehdoissaan kieltää vihjeiden kertomisen eteenpäin vaikka koiralleen mutta onko tällä lopulta mitään merkitystä lakia tulkittaessa? Onko tällainen rajoittaminen sellaista että siihen on laillinen peruste? Vai saanko kertoa aina kaverilleni että palvelu A:n mielestä Jokerit on hyvä kohde aivan kuten saan kertoa kuka on syyllinen murhaan jossain tekijänoikeuden alaisessa kirjassa. Ihan vain juridisena kuriositteettina mielenkiintoinen teoreettinen pohdinta. Monessa vihjepalvelussa olen kuullut perusteluita tietyiltä internetin keskustelupalstoilta käyttännössä sellaisenaan eli tietoa kyllä kaivetaan sieltä jos täältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pjl »

pekkasaukkola kirjoitti:En ota kantaa puoleen enkä toiseen mutta jos jalkapallon arvioiden pohjana käytät markkinoiden 1x2-arviota, joka usein on lähellä oikeaa niin aivan sama "oikotie" on vaikka käyttää raveissa V-pelien jakaumaa eli siinä mielessä eri mieltä pjl:n kanssa.
Kyllä vihjepalvelun täytyy aika yössä olla mikäli käyttää esim. alustavaa V5-prosenttijakaumaa millään tavalla "hyödyksi". Esim. tällä viikolla V5:ssä prosentit olivat täysin päin persettä vielä eilen (minkä esim. IS Veikkaaja on ansiokkaasti huomannut) ja jos vihjepalvelu lähtee noista liikkeelle, niin tuskin siellä on minkäänlaista ammattitaitoa tehdä ravivihjeitä.

Lisäksi kuvittelen, että suuri osa tämänkin palstan hyvistä vinkkaajista tekee ensin omat arviot ja sitten vasta katsotaan, että mitäs mieltä se markkina oikein onkaan. Tai ainakin itse toimin silloin kun oli vielä aikaa jotain laskea. Ja sitten jos alkoi näkymään jotain ihan järjettömiä eroja, niin raavittiin päätä, että kumpi tässä nyt on enemmän yössä minä vai markkinat.

Se mitä tarkoitin raaka-arviolla oli nimenomaan henkilön oma raaka-arvio. Eiköhän aika moni tee esim. futispeliin raaka-arvion siten, että katsoo omista rankingeistaan perustasot ja vetää siitä suht nopeasti ensimmäisen arvion. En usko, että vastaavaa "robottia" on käytettävissä ravilähtöihin.
pekkasaukkola kirjoitti:Tällöin ainakin asiansa osaavat arvioijat päätyisivät lähelle toisiaan.
Eikö sinusta todellakaan tunnu kummalta, että juuri vain nämä kaksi vihjepalvelua päätyivät aina hyvin samoihin arvioihin kun taas muut palvelut saattoivat antaa hyvinkin erilaisia arvioita? Ja eikö sekään ole kummallista, että jos toinen tekee tahallaan jonkun selvän virheen, niin myös myöhemmin tipsaava "sattuu" juuri samalla kertaa tekemään selvän virhearvion juuri samassa kohdassa?
pekkasaukkola kirjoitti:Tietysti vihjepalvelut A-C voivat ehdoissaan kieltää vihjeiden kertomisen eteenpäin vaikka koiralleen mutta onko tällä lopulta mitään merkitystä lakia tulkittaessa? Onko tällainen rajoittaminen sellaista että siihen on laillinen peruste?
Sitä en tiedä, miten tämä asia oikeudessa menisi, mutta minun moraalin mukaan toiselta vihjeet ja arviot ostava ja ne ominaan myyvä on paha. Kait tähän voi verrata vaikka muiden piraattituotteiden valmistajia. Adidas on rekisteröinyt kolme raitaansa ja niitä kopioivat syyllistyvät kaiketi jonkunlaiseen rikokseen. Eikö sekin tunnu vähän oudolta, että joku voi sanoa että et saa myydä paitaa, jossa on kolme raitaa hihassa? Tai jos joku olisi sattumalta kääntänyt Sofi Oksasen kirjan englanniksi ja se myy miljoona kappaletta ja tämä joku keräisi rahat.

Ja muistaakseni juuri ESBC joskus 15 vuotta sitten kävi jopa oikeutta asiasta kun eräs "yrittäjä" myi ESBC:n pitkävetovinkkejä eteenpäin ja taisi jopa voittaa tuon jutun tai sitten asia sovittiin muuta kautta, koska toiminta loppui. Joku muu saattaa muistaa tapauksen paremmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Spurs77
Avatar
Jäsen
Viestit: 1504
Liittynyt: 20.08.2008, 16:45

Tuotto: +97.18 yks.

Palautus%: 104.61%

Panosten ka: 2.90 yks.

Vetoja: 725

Pisteitä: 757
Paikkakunta: Tre

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Spurs77 »

Tuolla sivun alimpana vähän ennakkotapauksen tynkää tällaseen keissiin. Mielenkiintoinen kirjoitus noin muutenkin:

http://www.ravia.fi/read.php?viewall=1& ... &subpage=2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1269

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Spurs77 kirjoitti:Tuolla sivun alimpana vähän ennakkotapauksen tynkää tällaseen keissiin. Mielenkiintoinen kirjoitus noin muutenkin:

http://www.ravia.fi/read.php?viewall=1& ... &subpage=2
Kirjoittajana näemmä Täysosuma-mies Mauri Palonen. Mielenkiintoinen kirjoitus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Utjakas
Jäsen
Viestit: 933
Liittynyt: 06.09.2005, 17:24
Pisteitä: 119

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Utjakas »

Itse en koskaan katso prosenttijakaumaa, ennen kuin teen omat arvioni, juurikin siitä syystä, etteivät ne vaikuttaisi alitajuntaisesti omaan näkemykseeni lähdöstä, sillä tarkoitukseni on toki tehdä prosenttiarvioistani minun mielipide lähdöstä ja löytää omasta mielestäni alipelattuja hevosia, ei niinkään tehdä huvikseni jotain prosenttijakaumaa jossa käytän pohjana kansan pelikäyttäytymistä yms. :D Vai että kahdella vakavasti raveja seuraavalla olisi samanlaiset arviot 7 lähtöön niin että kaikilla hevosilla olisi ainoastaan 1-2% heitto toisistaan, hetkonen 7 lähdössä jokaisessa vaikka 12 hevosta, tekee aikamonta eri kombinaatioita :roll: Hetkonen, kiss my ass :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Utjakkaan lätkävihjeetvihjeet välillä 10.5.2011-21.2.2012.Kohteita 80. Palautus tasapanoksilla 134,83%.http://utjakas.blogspot.com/

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1198
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -273.30 yks.

Palautus%: 91.30%

Panosten ka: 18.58 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 765
Paikkakunta: Oulu

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Joku ihan työkseen myynyt täystuhon vihjeitä eteenpäin. WTF! :roll: :| :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Avatar
Jäsen
Viestit: 868
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 430

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

Tiedä tässä mistään mitään mutta jos ite alkais myymään omina jonkun puhelinpalvelun vihjeitä, niin en minä nyt jumalauta omasta liittymästäni sinne soittelisi. Siitähän voi jäädä vaikka todisteita :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja brickster »

Utjakas kirjoitti:Vai että kahdella vakavasti raveja seuraavalla olisi samanlaiset arviot 7 lähtöön niin että kaikilla hevosilla olisi ainoastaan 1-2% heitto toisistaan, hetkonen 7 lähdössä jokaisessa vaikka 12 hevosta, tekee aikamonta eri kombinaatioita :roll: Hetkonen, kiss my ass :D
Helpostikin, jos niitä lähtöjä joista nuo 7 lähtöä poimitaan on tarpeeksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

97-55-2 (4-6yks. panostus)
+135,602

tasapanoksella pelatut
5-0 +3,402

Minikommentit


5q00q4q
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 25.09.2004, 12:21
Pisteitä: 92

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja 5q00q4q »

Hauskana kuriositeettina Voittolinjan mahdolliseen kohteiden valikoimiseen liittyen todettakoon, että noista kuudesta esitetystä kohteesta kahdessa voittolinjalla ja ESBC:llä oli toteutuneelle voittajalle sama arvio ja neljässä ESBC:n arvio toteutuneelle voittajalle oli muutaman prosentin suurempi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Utjakas
Jäsen
Viestit: 933
Liittynyt: 06.09.2005, 17:24
Pisteitä: 119

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Utjakas »

brickster kirjoitti:
Utjakas kirjoitti:Vai että kahdella vakavasti raveja seuraavalla olisi samanlaiset arviot 7 lähtöön niin että kaikilla hevosilla olisi ainoastaan 1-2% heitto toisistaan, hetkonen 7 lähdössä jokaisessa vaikka 12 hevosta, tekee aikamonta eri kombinaatioita :roll: Hetkonen, kiss my ass :D
Helpostikin, jos niitä lähtöjä joista nuo 7 lähtöä poimitaan on tarpeeksi.
Juu, juu, paljonko on paljon ja paljonko on tarpeeksi :mrgreen: Totta kai on mahdollista, että naapurissani on tällä hetkellä norsu kylässä, ei se kovin todennäköistä ole, mutta tosiaan mahdollista :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Utjakkaan lätkävihjeetvihjeet välillä 10.5.2011-21.2.2012.Kohteita 80. Palautus tasapanoksilla 134,83%.http://utjakas.blogspot.com/

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja brickster »

Utjakas kirjoitti:
brickster kirjoitti:
Utjakas kirjoitti:Vai että kahdella vakavasti raveja seuraavalla olisi samanlaiset arviot 7 lähtöön niin että kaikilla hevosilla olisi ainoastaan 1-2% heitto toisistaan, hetkonen 7 lähdössä jokaisessa vaikka 12 hevosta, tekee aikamonta eri kombinaatioita :roll: Hetkonen, kiss my ass :D
Helpostikin, jos niitä lähtöjä joista nuo 7 lähtöä poimitaan on tarpeeksi.
Juu, juu, paljonko on paljon ja paljonko on tarpeeksi :mrgreen: Totta kai on mahdollista, että naapurissani on tällä hetkellä norsu kylässä, ei se kovin todennäköistä ole, mutta tosiaan mahdollista :mrgreen:

esimerkki Mikkeli 18.9 V75/6

lähdössä
4 hevosta joille päälle 10%
1 noin 5% hevonen
7 hevosta 0-2% arvioilla.

Käytännössä siis 5 hevosta joissa ne prosenttierot merkitsevät, ei suinkaan 12 hevosta.

Noista 4:stä on tämä hevonen numero 5 ollut se idea, joka on tällä kertaa ollut sama sekä ESBC:llä että Voittolinjalla, tosin myös 7 oikein lehdellä, pelaajat eivät tähän ideaan ole uskoneet.
Lisäksi 7oikein lehdellä ideana ollut että nro. 6 ei ole odotetun hyvä ja on jakanut siltä pinnoja noille 0-2% hevosille.

Lisäksi molemmat ovat tajunneet että suosikki pääsee todennäköisesti keulaan ja voittaa siitä (onpas todella harvinainen kommentti). Muiden hevosten kommentointeja ei olekaan Voittolinjan esimerkissä näkyvillä joten voinemme arvella että ne eroavatkin toisistaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

97-55-2 (4-6yks. panostus)
+135,602

tasapanoksella pelatut
5-0 +3,402

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 00:21
Pisteitä: 11
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja mikkou »

viewtopic.php?f=31&t=16283&p=107055#p107055

Tuolta muuten löytyy Palosen mainitsema aiemmin samantapaiseen tilanteeseen joutuneen "yrityksen" "arvostelut".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1269

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Vaikutti luotettavalta toimijalta :lol: Mitenköhän ovat saaneet Täysosumassa tietää tuosta kopioinnista, en pysty kuvittelemaan että kyseinen yritys olisi kovinkaan monta asiakasta saanut, ainakaan tuon tasoisella mainonnalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 00:21
Pisteitä: 11
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Hese »

pekkasaukkola kirjoitti:En ota kantaa puoleen enkä toiseen mutta jos jalkapallon arvioiden pohjana käytät markkinoiden 1x2-arviota, joka usein on lähellä oikeaa...
No usein on htin kaukana oikeasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pekkasaukkola
Jäsen
Viestit: 137
Liittynyt: 18.04.2010, 11:11
Pisteitä: 0

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pekkasaukkola »

pjl kirjoitti:Kyllä vihjepalvelun täytyy aika yössä olla mikäli käyttää esim. alustavaa V5-prosenttijakaumaa millään tavalla "hyödyksi". Esim. tällä viikolla V5:ssä prosentit olivat täysin päin persettä vielä eilen (minkä esim. IS Veikkaaja on ansiokkaasti huomannut) ja jos vihjepalvelu lähtee noista liikkeelle, niin tuskin siellä on minkäänlaista ammattitaitoa tehdä ravivihjeitä.
Uskoisin että noin Voittolinjakin tekee. Ainakin usein arviot ovat sen verran hyvin lähellä pelijakaumaa, etenkin jos todetaan että lähtöön "ei oteta kantaa". Miksi nähdä sen enempää vaivaa? Onko sinulla jotain tutkimustietoa kun vain toteat että "ovat päin persettä"? Itse kun olen asiaa tutkinut niin olen havainnut kansan prosentit Suomessa ja maailmalla yllättävän hyvin vastaavan todellista tilannetta. Toki vaihtoa pitää olla "riittävästi". Jos teet itsenäisesti arviot niin aika vaikea on "arpoa" jollekin 1-10% pelatulle oikeaa arviota päästä kun ei ole tosiaan mitään "robottia". Veikkaan että jos itse teet arviot niin erot kansaan on suuret, ja usein jälkimmäinen on lähempänä oikeaa jos näin on.
pjl kirjoitti:Eikö sinusta todellakaan tunnu kummalta, että juuri vain nämä kaksi vihjepalvelua päätyivät aina hyvin samoihin arvioihin kun taas muut palvelut saattoivat antaa hyvinkin erilaisia arvioita? Ja eikö sekään ole kummallista, että jos toinen tekee tahallaan jonkun selvän virheen, niin myös myöhemmin tipsaava "sattuu" juuri samalla kertaa tekemään selvän virhearvion juuri samassa kohdassa?
Ensimmäiseen että ei sinänsä tunnu jos näiden palveluiden taustahenkilöt tosiaan ovat työskennelleet yhdessä vuosia(?) ja käyttäneet/käyttävä samankaltaisia menetelmiä niin pikemminkin ihmettelisin jos arviot ovat kaukana toisistaan jos vielä oletetaan että molempien arviot ovat suht lähellä totuutta kun kolmansista palveluista tai heidän menetelmistään ja osaamisestaan ei ole taas mitään käsitystä niin voivat saada millaisia arvauksia tahansa. Jälkimmäisessä tapauksessa jos joku virhe "toistuu" toki voi olla muutakin kuin sattumaa, en tiedä, joten ei voi ottaa kantaa.

Ja totta kai toisen tuotteen kopioiva ja omanaan myyvä on moraalisesti todella arveluttavaa ja varmasti juridisesti laitonta.

Mielenkiintoista sinänsä pohtia missä raja kulkee jos/kun arviot ei kuitenkaan ole kopioitu yksi yhteen, jolloin näyttö ei ole selvä. Tosiaan jos teoriassa soittaisin muutamaan vihjepalveluun ja tekisin sitten vihjeet myyntiin siten että käyttäisin omia arvioita ja/tai yhdistelmiä näistä palveluista tai ne ainakin vaikuttaisivat osaltaa näkemyksiini niin olisiko kyseessä laillinen tiedonkeruu vai laiton kopiointi mikäli arvioni päätyisivät lähellä noita muita palveluja ja/tai heidän keskiarvoaan? Kellään palvelulla kun tuskin voi olla oikeutta ikään kuin patentoida sitä että jonkun asian arvio on vaikkapa 50% tai sitä että he vain yksinoikeudella saavat kertoa tiettyä taustainformaatiota joka on muidenkin hankittavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pjl »

pekkasaukkola kirjoitti: Uskoisin että noin Voittolinjakin tekee. Ainakin usein arviot ovat sen verran hyvin lähellä pelijakaumaa, etenkin jos todetaan että lähtöön "ei oteta kantaa". Miksi nähdä sen enempää vaivaa? Onko sinulla jotain tutkimustietoa kun vain toteat että "ovat päin persettä"?
Puhuin, että esimerkiksi eilisen V5-pelin peliprosentit olivat totaalisen käsittämättömät. Esim. tiistaina (jolloin kait näitä V5-vihjeitä usein jo tehdään) Dante Nightin peliprosentit olivat luokkaa 20 %. Väitän, että yksikään raveja seuraava ei voinut oikeassa elämässä arvioida ko. hevoselle millään edes 5 % todennäköisyyttä. Että jos tuotakin peliprosenttia jotenkin "käyttää hyväkseen" omia arvioita tehdessään, niin en vaan voi ymmärtää että miksi niitä arvioita sitten edes tekee. Kuten täällä joku muukin taisi sanoa, niin ensin tehdään omat arviot ja sitten katsotaan mitä mieltä muut ovat. Tai siitä ainakin minun mielestä pitäisi lähteä liikkeelle.
pekkasaukkola kirjoitti: Mielenkiintoista sinänsä pohtia missä raja kulkee jos/kun arviot ei kuitenkaan ole kopioitu yksi yhteen, jolloin näyttö ei ole selvä. Tosiaan jos teoriassa soittaisin muutamaan vihjepalveluun ja tekisin sitten vihjeet myyntiin siten että käyttäisin omia arvioita ja/tai yhdistelmiä näistä palveluista tai ne ainakin vaikuttaisivat osaltaa näkemyksiini niin olisiko kyseessä laillinen tiedonkeruu vai laiton kopiointi mikäli arvioni päätyisivät lähellä noita muita palveluja ja/tai heidän keskiarvoaan? Kellään palvelulla kun tuskin voi olla oikeutta ikään kuin patentoida sitä että jonkun asian arvio on vaikkapa 50% tai sitä että he vain yksinoikeudella saavat kertoa tiettyä taustainformaatiota joka on muidenkin hankittavissa.
Erittäin samaa mieltä. Veikkaanpa, että ikinä et joutuisi vastuuseen jos näin toimisit. Etenkin myymällä pelkkiä numeroita ei olisi riskiä edes että joku voisi sanoa sinun kopioneen jotain!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pekkasaukkola
Jäsen
Viestit: 137
Liittynyt: 18.04.2010, 11:11
Pisteitä: 0

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pekkasaukkola »

pjl kirjoitti:Puhuin, että esimerkiksi eilisen V5-pelin peliprosentit olivat totaalisen käsittämättömät. Esim. tiistaina (jolloin kait näitä V5-vihjeitä usein jo tehdään) Dante Nightin peliprosentit olivat luokkaa 20 %. Väitän, että yksikään raveja seuraava ei voinut oikeassa elämässä arvioida ko. hevoselle millään edes 5 % todennäköisyyttä. Että jos tuotakin peliprosenttia jotenkin "käyttää hyväkseen" omia arvioita tehdessään, niin en vaan voi ymmärtää että miksi niitä arvioita sitten edes tekee. Kuten täällä joku muukin taisi sanoa, niin ensin tehdään omat arviot ja sitten katsotaan mitä mieltä muut ovat. Tai siitä ainakin minun mielestä pitäisi lähteä liikkeelle.
Dante Nightin lopulliset prosentit taisivat kuitenkin olla alle 5%? Eli jo tästä voi päätellä ettei vaihtoa ollut kertynyt juurikaan silloin kun prosentti oli luokkaa 20. Vaihdon pitääkin olla riittävä. Käsittääkseni vihjepalvelut julkaisevat vihjeensä yleensä ravipäivänä iltapäivällä jolloin näin onkin, eivät vihjaa esim. tiistaina V5:een. Toki ravipäivänäkin yksittäisiä virheitä on ja niihin pitää osata reagoida mutta sanoinkin että pääsääntöisesti prosentit on (yllättävän) oikeansuuntaiset.

Näin on että laittoman kopioinnin osoittaakseen pitää olla melkoisen vahva näyttö. Mikäli sitä ei ole tai sitä ei sellaiseksi tulkita niin syyllistyy kaiketi kunnianloukkaukseen jos tällaista väittää. Kilpailijoiden tarkkailu sinänsä ei voi olla laitonta. Siitähän käytetään oikein nimeäkin benchmarking ainakin muilla aloilla. Jos Nokian insinööri menee Applen myymälään katsomaan millaisia puhelimia kilpailijan tuotteet ovat niin häntä ei voida syyttää mistään sinänsä, vaikka sen jälkeen vähän vastaavannäköinen tuote ilmestyisikin, muutenhan muut kuin ensimmäiseksi valmistuksen aloittanut eivät voisi kilpailla tai valmistaa puhelimia lainkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja winorloose »

On mielenkiintoista, että ESBC myy ravivihjeitä 1-4e/ravit, kun kuitenkin esim. Vetolinjalla veloitus on Voittolinjan tasoa eli 2,40e/min., ostamalla netistä 9,90-14,90e/pv. Tai esim. NHL-arviot ovat 2,90e/ottelu. Vai onko ravien kohdalla sitten kyse vain "avajaistarjouksista"?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja byte »

Tarkoitus oli varmaan hyödyntää kovat kävijämäärät ja saada ne rekisteröitymään. Näille palveluille kultaakin kalliimpaa on saada potentiaaliset asiakkaat rekisteröitymään jotta jatkossa voidaan mainostaa kohdennetusti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Utjakas
Jäsen
Viestit: 933
Liittynyt: 06.09.2005, 17:24
Pisteitä: 119

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Utjakas »

pekkasaukkola kirjoitti: Näin on että laittoman kopioinnin osoittaakseen pitää olla melkoisen vahva näyttö. Mikäli sitä ei ole tai sitä ei sellaiseksi tulkita niin syyllistyy kaiketi kunnianloukkaukseen jos tällaista väittää. Kilpailijoiden tarkkailu sinänsä ei voi olla laitonta. Siitähän käytetään oikein nimeäkin benchmarking ainakin muilla aloilla. Jos Nokian insinööri menee Applen myymälään katsomaan millaisia puhelimia kilpailijan tuotteet ovat niin häntä ei voida syyttää mistään sinänsä, vaikka sen jälkeen vähän vastaavannäköinen tuote ilmestyisikin, muutenhan muut kuin ensimmäiseksi valmistuksen aloittanut eivät voisi kilpailla tai valmistaa puhelimia lainkaan.
-Eikös Voittolinja ole esittänyt aika vakavasti otettavaa näyttöä? Mauri Paloselta hyvä kirjoitus tuolla ravia.fi palstalta. Tästähän on tuomittu hänen mukaansa jo 90-luvulla kaveri, jonka oli todettu samankaltaisin toimin (soittamalla heidän palveluunsa ja myyneen saamansa vihjeet ominaan) kopioneen Täysosuman, sekä Jorman vihjeitä ja myyneen niitä ominaan. Lisäksi oli nyt sama veijari tuomittu kaiketi toisen kerran kun oli todettu soittaneen Täysosumaan ja myynyt sitten nämä vihjeet ominaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Utjakkaan lätkävihjeetvihjeet välillä 10.5.2011-21.2.2012.Kohteita 80. Palautus tasapanoksilla 134,83%.http://utjakas.blogspot.com/

Minikommentit


ptets
Avatar
Jäsen
Viestit: 2226
Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

Tuotto: -16.53 yks.

Palautus%: 97.79%

Panosten ka: 2.63 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 1367

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja ptets »

Utjakas kirjoitti:
pekkasaukkola kirjoitti: Näin on että laittoman kopioinnin osoittaakseen pitää olla melkoisen vahva näyttö. Mikäli sitä ei ole tai sitä ei sellaiseksi tulkita niin syyllistyy kaiketi kunnianloukkaukseen jos tällaista väittää. Kilpailijoiden tarkkailu sinänsä ei voi olla laitonta. Siitähän käytetään oikein nimeäkin benchmarking ainakin muilla aloilla. Jos Nokian insinööri menee Applen myymälään katsomaan millaisia puhelimia kilpailijan tuotteet ovat niin häntä ei voida syyttää mistään sinänsä, vaikka sen jälkeen vähän vastaavannäköinen tuote ilmestyisikin, muutenhan muut kuin ensimmäiseksi valmistuksen aloittanut eivät voisi kilpailla tai valmistaa puhelimia lainkaan.
-Eikös Voittolinja ole esittänyt aika vakavasti otettavaa näyttöä? Mauri Paloselta hyvä kirjoitus tuolla ravia.fi palstalta. Tästähän on tuomittu hänen mukaansa jo 90-luvulla kaveri, jonka oli todettu samankaltaisin toimin (soittamalla heidän palveluunsa ja myyneen saamansa vihjeet ominaan) kopioneen Täysosuman, sekä Jorman vihjeitä ja myyneen niitä ominaan. Lisäksi oli nyt sama veijari tuomittu kaiketi toisen kerran kun oli todettu soittaneen Täysosumaan ja myynyt sitten nämä vihjeet ominaan.
Ihan vain yleisestä mielenkiinnosta: Onko kenelläkään tähän ketjuun kirjoittajista tallella sekä Voittolinjan että ESBC:n todennäköisyysarviot ko kierroksilta? Ainoa tätä aihetta kommentoinut on nimimerkki All-in Pokeritiedossa:
http://www.pokeritieto.com/keskustelu/v ... 19-45.html

Nimimerkki All-in kirjoittaa Pokeritieto.com-sivulla:
Parhaiten kai tuon kopiointisyytöksen saa kumottua tai vahvistettua vertailemalla kaikkia analyysejä keskenään. Itselläni on ollut käytössä muutaman V75-kierroksen osalta molempien prosentit. Joissakin tapauksissa prosenteissa on ollut isoja eroja, joissakin tapauksissa prosentit lähellä toisiaan. Samoja hevosia molemmat analysoivat ja osittain samoilla menetelmillä. Ihmeellistä olisi, jos prosentit olisivat koko ajan aivan erilaiset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja brickster »

Utjakas kirjoitti:
pekkasaukkola kirjoitti: Näin on että laittoman kopioinnin osoittaakseen pitää olla melkoisen vahva näyttö. Mikäli sitä ei ole tai sitä ei sellaiseksi tulkita niin syyllistyy kaiketi kunnianloukkaukseen jos tällaista väittää. Kilpailijoiden tarkkailu sinänsä ei voi olla laitonta. Siitähän käytetään oikein nimeäkin benchmarking ainakin muilla aloilla. Jos Nokian insinööri menee Applen myymälään katsomaan millaisia puhelimia kilpailijan tuotteet ovat niin häntä ei voida syyttää mistään sinänsä, vaikka sen jälkeen vähän vastaavannäköinen tuote ilmestyisikin, muutenhan muut kuin ensimmäiseksi valmistuksen aloittanut eivät voisi kilpailla tai valmistaa puhelimia lainkaan.
-Eikös Voittolinja ole esittänyt aika vakavasti otettavaa näyttöä? Mauri Paloselta hyvä kirjoitus tuolla ravia.fi palstalta. Tästähän on tuomittu hänen mukaansa jo 90-luvulla kaveri, jonka oli todettu samankaltaisin toimin (soittamalla heidän palveluunsa ja myyneen saamansa vihjeet ominaan) kopioneen Täysosuman, sekä Jorman vihjeitä ja myyneen niitä ominaan. Lisäksi oli nyt sama veijari tuomittu kaiketi toisen kerran kun oli todettu soittaneen Täysosumaan ja myynyt sitten nämä vihjeet ominaan.
ESBC:n vihjeet eivät ole identtinenkopio Voittolinjan vihjeistä. Täysosuman tapauksessa on voinut olla sanasta sanaan samat asiat jolloin se on ollut helppo todistaa kopioinniksi.

Tässä tapauksessa näyttää mielestäni enemmänkin siltä että Jorma on tsekannut kilpailijan vihjeet lisäinfon / varmistaakseen ettei ole jättänyt mitään huomioimatta.

Kyllä kait tälläkin palstalla moni joka arvioita vääntää tsekkaa samaan sarjaan muiden arvioita tekevien prosentit, ja jos jollain arvostamallaan kirjoittajalla on kovin erilainen arvio, niin miettii onko jättänyt jotain huomioimatta ja mahdollisesti muuttaa omaa arviotaan siihen suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

97-55-2 (4-6yks. panostus)
+135,602

tasapanoksella pelatut
5-0 +3,402

Minikommentit


Utjakas
Jäsen
Viestit: 933
Liittynyt: 06.09.2005, 17:24
Pisteitä: 119

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Utjakas »

brickster kirjoitti: ESBC:n vihjeet eivät ole identtinenkopio Voittolinjan vihjeistä. Täysosuman tapauksessa on voinut olla sanasta sanaan samat asiat jolloin se on ollut helppo todistaa kopioinniksi.

Tässä tapauksessa näyttää mielestäni enemmänkin siltä että Jorma on tsekannut kilpailijan vihjeet lisäinfon / varmistaakseen ettei ole jättänyt mitään huomioimatta.

Kyllä kait tälläkin palstalla moni joka arvioita vääntää tsekkaa samaan sarjaan muiden arvioita tekevien prosentit, ja jos jollain arvostamallaan kirjoittajalla on kovin erilainen arvio, niin miettii onko jättänyt jotain huomioimatta ja mahdollisesti muuttaa omaa arviotaan siihen suuntaan.
Palonen kertoili julkistavansa oikeudenkäyntimateriaalin viimeisimmästä jutusta Täysosuman sivuilla, sieltähän sitten selviää onko yhdenmukaissuutta näissä kahdessa jutussa. Sillä välin, vertaileppa alle liitettyä tekstiä ja mieti kuinka todennäköistä on että kaksi vihjaajaa toisistaan tietämättään päätyvät noin samansisältöiseen tekstiin, varsinkin kun herra x on soittanut herra y:n vihjepalveluun :mrgreen:

"Voittolinja: Tasainen Tammadivari. Yllätystä on ilmassa, sillä suosikeilla on heikkouksia.
5 Carro Diablolla oli viime startin jälkeen ongelmia ja tamma tulee tähän
kisaan nyt pieneltä tauolta. Lisäksi voltti ja vitosrata ovat miinusta.
16 Penelope Press on kovassa kunnossa, mutta Mikkelin pyöreä rata ja täysi voltti. Takaa voittoon tarvitaan ylivertaista hevosta tai hirmutuureja.

ESBC: V75-1 Tammalähdöissä yllätysten todennäköisyys on normaalia suurempi.Tässä erityisesti, sillä suurimpien suosikkien yllä on riskejä. 5 Carro Diablo teki kesällä kovia lukemia, mutta mikään ei takaa, että seolisi nyt runsaan kuukauden kilpailutauon jälkeen yhtä terävä. Viitosradanlähtöpaikka aiheuttaa lisäksi laukkariskin.16 Penelope Press on erittäin sitkeä menijä, mutta Mikkelin rataprofiilitekee tamman tehtävän lähtönumerolla 16 erittäin vaikeaksi. Koko porukankiertäminen on epätodennäköisempää kuin mitä pelaajat osaavat mieltää."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Utjakkaan lätkävihjeetvihjeet välillä 10.5.2011-21.2.2012.Kohteita 80. Palautus tasapanoksilla 134,83%.http://utjakas.blogspot.com/

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin