Tänään on 29.03.2024, 08:04.

Tennis Ma 17.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ma 17.1.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Terve taas kaikille!! Ensi yönä alkaa vuoden ensimmäinen Grand Slam turnee Australian Avoimet ja meikäläisen tennistipsaus kausi samalla. Viime kaudella pääsin hivenen voiton puolelle, tosin vihjattuja kohteita ei ollut kuin 124 kappaletta kun kesällä tuli pidettyä vähän pidempi tauko tenniksen seuraamisesta. Tänä vuonna koitetaan vihjata jokaiseen miesten ATP-tason turnaukseen. Ainakin näin alkuun tulee vaan ottelun voittaja vetoja. Jossain vaiheessa voidaan kokeilla myös erä/tasoitus vetoja.

Avointen ekalle päivälle löytyi näin alkuun yksi kokeilun arvoinen kohde:

MANNARINO – Harrison 1.66 (Sportingbet)

Kahden nuoren pelaajan kohtaaminen jossa vaakakuppi kaatuu vuoden hyvin aloittaneen Ranskan Adrian Mannarinon puoleen. Kauden avausturnauksessa Brisbanessa kolme voittoa karsinnoissa (Ball, Polansky ja Ito) ennen tappiota pääsarjassa hyvää kovien kenttien peluri Fishiä vastaan. Myös viime viikolla Aucklandissa Ranskalainen selvitti karsinnat (voitot Daniellista, Dosnkoysta ja Dabulista) ja esitti myös loistavia otteita pääsarjassa kaataen Monacon ja Clementin ennen tappiota Almagroa vastaan tiukan kolmieräisen päätteeksi. Mannarino saa vastaansa 18-vuotiaan jenkkipeluri Ryan Harrisonin joka myöskin avasi kautensa Brisbanessa edeten karsinnat läpi pääsarjaan jossa hävisi ekalla turnauksen voittaneelle Ruotsin Söderlingille lukemin 6-2 6-4. Miesten saldot kovilta kentiltä on Ranskalaisen eduksi (Mannarino 35-20, Harrison 24-26). Lähestulkoon kaikki miesten pelit ATP-turnausten karsinnoista tai challenger-turneista. Mutta mikä sitten puoltaa peliä Mannarinon suhteen on miehen viime kauden loistavat otteet challenger-tason turneissa. Kolme finaalipaikkaa joista yksi turnausvoitto (Istanbulin turneessa) ja tämän kauden loistavat otteet varsinkin Aucklandissa on varmasti antanut paljon itseluottamusta Ranskalaiselle jonka uskon tässä kaatavan nuoren jenkin, mutta tuskin suoraan kolmessa erässä.

Katsotaan illemmalla lisää kun rupeaa kertoimia tulemaan noista karsintojen kautta mukaan päässeistä pelaajien otteluista.

Edit: Otsikko muutettu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Re: Tennis Ma 17.1.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Vielä löytyi muutama pelattava kohde ensimmäiselle päivälle:

CIPOLLA – Paire 1.61 (Sportingbet)

Karsinnat selvittänyt Italian Flavio Cipolla on parissa mielestäni selvä suosikki. Karsinnoissa mies kaatoi Souzan, Bachingerin ja Dutra Silvan joten miehellä pitäisi olla hyvä tuntuma alustaan. Italialaisen vastustaja Ranskan nuori Benoit Paire sai turnaukseen villin kortin joten mies ei ole vielä täällä päässyt peliäkään pelaamaan. Muutenkin Ranskalaisen kausi on alkanut heikosti. Noumean challenger-turneessa tappio Rieschikille ja sama tulos oli myös Aucklandin ATP-karsinnoissa joissa Belyaev oli miestä parempi suoraan erin 2-0. Muutenkaan Paire ei ole paljoa pelannut kovalla alustalla (saldo 6-5). Viime kaudella ainoastaan US Openissa jossa mies eteni karsinnoista asti aina toiselle kierrokselle asti jossa Espanjan Lopez miehen sitten pudotti. Ei kova alusta ole myöskään Cipollanin lempialustoja, mutta on miehen saldo kovilta sentään 37-24. Uskonkin että Cipolla kokemuksellaan ja muutenkin hyvät karsinnat jo läpi pelanneena kaataa tässä nuoren Pairen suht helposti.

DABUL – Mahut 2.50 (Interwetten)

Tässä kohteessa pelataan sitten Argentiinan Brian Dabulia joka kohtaa karsintojen läpi tulleen Ranskan Mahutin. Dabul on tällä kaudella pelannut ainoastaan Aucklandissa, jossa mies otti kaksi karsintavoittoa (Statham ja Bester) kunnes tuli tappio karsintojen viimeisessä pelissä Mannarinoa vastaan (joka esitti loistavia otteita tuossa turneessa). Eli muutama peli on Dabulillakin tältä kaudelta kovilta kentiltä alla. Mahut otti karsinnoissa voitot Savillestä, Olasosta ja Nielsenistä, joista ainoastaan Nielsen on edes jonkin verran pelaillut kovilla kentillä. Mahut avasi ennen Avoiten karsintoja kautensa jo Hopman Cupissa jossa tuloksena yksi voitto (Starace) ja kaksi tappiota (Isner ja Murray). Itse pidän Mahuttia enemmänkin parempana sisäkovien kuin ulkokovien pelurina. Viime kaudelta pari challenger-tason turnausvoittoa sisäkovilta kun ulkokovilta paras saavutus puolivälieriin muutamassa challenger-turneessa. Dabulille paras alusta on selvästikin ulkokovat joista viime kaudelta parhaimpana saavutuksina kolme challenger-tason turnausvoittoa ja ATP-tasolla Indian Wellsissä eteneminen kolmannelle kierrokselle. Miesten saldotkin kovilta kentiltä puoltavat Argentiinalaisen puolesta (Dabul 64-28, Mahut 29-35). Joten ihmettelenkin millä Mahut on saatu noin suureksi suosikiksi tässä parissa kun itse pidän Dabulia aikas isona suosikkina tässä kohteessa.

DIMITROV – Golubev 2.20 (Bodog)

Tässä kohteessa on miltei sama tilanne kuin edellisessä. Hyvä sisäkovien peluri Kazakstanin Golubev kohtaa karsintojen kautta mukaan selvinneen Bulgarian nuoren Grigor Dimitrovin. Dimitrov avasi kautensa Avointen karsinnoissa joissa helpot voitot Violasta ja El Amranista suoraan kahdessa erässä. Karsintojen kolmas voittokin tuli pienen alkukankeuden jälkeen Schoorelia vastaan suht helposti lukemin 6-7 6-3 6-1. Kazakki Golubev on tällä kaudella pelannut kolme ottelua Hopman Cupissa (Djokovic, Bemelmans ja Hewitt) joista kaikista tuli tappio. Muutenkaan mies ei viime kaudella mitään erikoisia otteita esittänyt kovien kenttien turnauksissa. ATP-tason turnauksissa voitot ainoastaan Fishistä, Vliegenistä ja Maximo Gonzalesista. Dimitrov taas esitti loistavia otteita viime kauden loppupuolella ottaen pari peräkkäistä turnausvoittoa Bangkogin challenger-turneista kovilta kentiltä. Mikäli Bulgarialaisen kunto vaan kestää neljä peliä viiden päivän sisään niin uskon että miehellä on todella hyvät mahdollisuudet voittaa Golubev tässä parissa ja edetä toiselle kierrokselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Re: Tennis Ma 17.1.

Viesti Kirjoittaja Willy »

Mannarino kelpaa helposti itselläkin peleihin. Pari hänen peliään katsoin alkuviikosta ja peli näytti hyvältä. Vahva usko voittoon nuorta jenkkiä vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-3

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis Ma 17.1.

Viesti Kirjoittaja timo »

Hyvin perusteltuja vihjeitä grenbergiltä edellä!

Mannarinon itse skippaan, koska Harrison on minun kirjoissani yksi nousevista pelaajista tällä kaudella.
Mannarino toki aloittanut kauden hyvin, mutta muistetaan, että nyt pelataan paras viidestä.
Jenkki on osoittanut olevansa taistelija eikä pelannut huonosti pari viikkoa sitten Sodaa vastaan
Brisbanen ekalla, vaikka hävisikin suoraan. Mannarino toki suosikki, mutta kerroinasettelu ei anna
minun kirjoissani (60-40) valueta kummallekaan!


G.Dimitrov - A.Golubev @2.05 Nordicbet 55%

Kerroin jo laskenut, mutta yhä pelattavaa tasoa!

F.Fognini - K.Nishikori -1.5 sets @1.75 188Bet 65%

Nuori japsi ailahtelee, mutta nyt alusta puoltaa selvästi! Alla muutama hyvä matsi ja
vastustaja italiaano on paremminkin massamies. Fognini osaa joskus olla hankala vastustaja, mutta tässä
tuskin saa enempää kuin erän!

F.Verdasco 3-0 - R.Schuettler @2.05 Boylesports 55%

Dascon huhutaan vaan bailanneen alkukaudella rapakon takana Miamissa ja Vegasissa.
Omien sanojensa mukaan kuitenkin treenasi kovaa. Vuoden 2009 semifinalisti oli viime kaudellakin
täällä neljännellä. Schuettler pelaa ilmeisesti viimeistä kauttaan. 33-vuotias saku enää varjo menneisyydestä
ja pelasi surkeasti pari viikkoa sitten kauden avauksessaan Gabashvilia vastaan Dohassa.
Espanjalaisen kauden avaus kahdella tappiolla ei mairittele, mutta tulee tähän kovalla
asenteella ja haluaa nopean ekan kiekan voiton!

Y.Wickmayer - J.Groth @1.87 Centrebet 60%

Aussi aloittanut kauden upeasti 7-1 ja Hobartin titteli varmaan antaa lisäboostia tänne
varsinkin kun vielä pääsee avaamaan kotiyleisön edessä pääareenalla! Wickmayer toki
lahjakkaampi, mutta nyt alla kaksi peräkkäistä tappiota. Katselin matsin Arnia vastaan
Aucklandin finaalissa ja esitys ei vakuuttanut. Groth on kovempi luu kuin Arn ja saa
tässä suurehkon suosikin viitan!


Pelionnea kaikille ja valvotaan seuraavat pari viikkoa yöt ja nukutaan päivät!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin