Tänään on 19.04.2024, 16:19.

Cricket - World Cup 2011 Final: Sri Lanka - India

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
juppis
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 29.10.2007, 20:15

Tuotto: +8.44 yks.

Palautus%: 108.28%

Panosten ka: 6.00 yks.

Vetoja: 17

Pisteitä: 35
Paikkakunta: Tampere

Cricket - World Cup 2011 Final: Sri Lanka - India

Viesti Kirjoittaja juppis »

Huomenna klo 11:30 alkaa kriketin World Cupin finaalipeli Sri Lankan ja Intian välillä. Keskiviikkona katsoin ensimmäistä kertaa krikettiä, jolloin vastakkain olivat arkkiviholliset Intia ja Pakistan. Uskon, että monikaan foorumilta ei tunne kyseistä lajia, joten suosittelen kaikille lajiin tutustumista ja finaalin katsomista. Itse jäin heti koukkuun ja tuli vieläpä lunastettua hyvät voitot ensikertalaisena. :mrgreen:

Onko foorumilla ketään joka seuraa krikettiä? Itse pelaisin tässä Intiaa 1.61 expekt, joka pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä ja kukisti viimeiset kolme World Cuppia voittaneen Australian puolivälierässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


stellar wars
Avatar
Jäsen
Viestit: 781
Liittynyt: 28.09.2009, 01:01

Tuotto: +39.65 yks.

Palautus%: 117.70%

Panosten ka: 2.91 yks.

Vetoja: 77

Pisteitä: 161

Re: Cricket - World Cup 2011 Final: Sri Lanka - India

Viesti Kirjoittaja stellar wars »

Terveisia Mumbaista! :)

Taalla Intiassa kriketti on todellakin "se ainoa oikea" urheilulaji jota yleiso seuraa, ja kisakuume on ollut valtava koko turnauksen ajan. En edes yrittanyt menna paikan paalle Churchgateen kun kertoivat etta lippujen hinnat alkavat 6000 rupiasta, joku puhui jopa 2000 USD:sta, heh. Seurasin kuitenkin koko pelin Star Sportsilta ja taytyy sanoa etta oli huikea jannitysnaytelma, Sri Lanka aloitti oman sisavuoronsa umpisurkeasti mutta pelin edetessa otteet tarkentuivat ja viimeisissa 4-5 overissa tekivat huikean maaran juoksuja, jotain 50-60kpl (274-6). Intia pelasi omaa sisavuoroaan melko tasaisesti alusta saakka ja peli oli kutkuttavasti viela kutakuinkin tasan muutama minuutti ennen loppua, Intian piti saada 25 juoksua 25 syoton aikana. Jotenkin kuitenkin arvasin etta juuri tuossa vaiheessa tulee muutama 4:n ja 6:n runin putki heille, ja peli loppui yllattavan nopeasti kotijoukkueen voittoon.

Jo keskiviikon valieravoiton jalkeen taalla oli melkoiset kansanjuhlat, kaikenlaisia pommeja/raketteja ammuttiin joka kadunkulmassa ja jengi tanssi joka puolella automankkojen soittaessa musiikkia perinteisesta intialaisesta lansimaiseen teknoon. Tanaan juhlinta riistaytyi kuitenkin taysin kasista ja koko Mumbai ryntasi Marine Drivelle (rantabulevardi, pituus n. 4km, Mumbain/Bombayn tavaramerkki). Joka puolella liehuivat Intian liput ja railakkaat "India" huudot saestivat juhlintaa. Veikkaisin etta paikalla oli ainakin 500 000 ihmista, olen joskus ollut Berliinissa love paraden aikoihin ja vakimaara tuntui suurinpiirtein samansuuruiselta. Tuttu taksikuskini oli tulossa hakemaan minua ja sanoi etta 4km matkaan meni lahes 1.5 tuntia, oli paikat vahan tukossa, heheh. Viela 3:00 AM oli suuri vakijoukko Intercontinentalin edessa odottamassa kameroiden kanssa, paikalla oli tietysti kaikki suurimmat bollywoodtahdet, eturivin poliitikkoja seka tietysti paivan sankareita, krikettijoukkueen tahtia.

Tahan olisi tietty ollut hyva lisata muutama kuvakin, mutta kamera jai hotelliin enka viitsinyt ryhtya rapsimaan kuvia kannykkakameralla iltavalaistuksessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hockey-Reipas forever!

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin