Tänään on 29.03.2024, 07:47.

Vakioveikkaus 1.2 - Espanjan & Italian tietäjät huomio :

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Vakioveikkaus 1.2 - Espanjan & Italian tietäjät huomio :

Viesti Kirjoittaja Neo »

Sunnuntain ratoksi on revitty uusi vakioveikkaus, jolla voisi koittaa toipua tämän päivän draamasta. Leedsin petettyä ja Sunderlandin kohteen arvottua meninkin se 13 vähän ärsyttävällä tavalla ohi.

Seuraavassa peliprosentit:

Koodi: Valitse kaikki

Ottelut                               Kaikki         Vain järjestelmät
                                       1   X   2      1   X   2   1X  12  X2 1X2
  1. Blackburn       - Chelsea        16  25  59    
  2. Arsenal         - Manchester C   88   8   4    
  3. Bologna         - Milan          14  29  57     
  4. Juventus        - Chievo         80  15   6    
  5. Lazio           - Sampdoria      57  30  12       
  6. Udinese         - Modena         60  28  12     
  7. Inter           - Siena          78  16   6     
  8. Mallorca        - Athletic       42  32  27   
  9. Real Sociedad   - Racing Sant.   56  28  16    
 10. Valladolid      - Real Madrid    12  25  63    
 11. Barcelona       - Albacete       79  15   5    
 12. Deportivo       - Sevilla        76  16   8   
Itse en Italian & Espanjan futiksesta tiedä mitään mutta Vakioveikkausta kovasti pelailen, joten pyytäisin taululla majailevia asiantuntijoita heittämään oman rivinsä. Varmaehdokkaita olisi varsinkin tuolta mukava löytää, ja näyttäisi olevan helvetin monta kohdetta pelattu 75-90% sisään joista voisi löytyä muutama yllätys.

Ykköskohteesta hieman: Nyt on taas uutisointeja Chelsean hurjista miehistöongelmista, mutta tutkintaanpa hieman mikä on todellisuus. Käytännössä jos kyseessä olisi vaikka Tottenhamin tai Blackburnin tasoinen miehitys, niin nämä poissaolot tarkoittaisivat kokonaan reserveihin siirtymistä. Mutta Chelsealle ne eivät kuitenkaan ole niin järkyttävä menetys. Poissa ovat siis:

Hyökkäys: Crespo, Mutu (50-50)
Keskikenttä: Veron, Petit, Duff, Cole (pelikielto), Geremi (Afrikka)
Puolustus: John Terry, Babayaro (Afrikka, jos ei ole tullut takaisin jo)

Eli 8 miestä, ja käytännössä suurin vaikutus tulee olemaan ehdottomasti hyökkäyspäässä ja pelinrakentelussa. Alakerrassa ei ole mitään hätää kun Afrikkaan lähtenyt Babayaro tai John Terry eivät ole edes ykkösvalintoja, joten koko linja Bridge - Gallas - Desailly - Melchiot on täysin kunnossa maalivahti Cudicinia myöten. Keskikentällä sen sijaan on paha lovi, sillä laitalinkit Cole & Duff ovat käytännössä korvaamattomia miehiä, ja Duffin puuttuminen on aiheuttanut jo jonkun aikaa yllättävän kovia ongelmia miljoonamiesten pelinrakenteluun. Veron ei tässä suhteessa ole myöskään auttamassa, mutta hieman helpotusta tilanteeseen tuo Charltonista juuri hankittu loistava Scott Parker, joka menee suoraan avaukseen. Keskikentällä hääräävät edelleen "joukkueen sielut" Makelele & Lampard, laidalla Gronkjaer ja Parker sitten sovitetaan siihen neljänneksi. Ranieri voi myös nostaa Melchiotin oikealle laidalle ja pistää Glen Johnsonin "right back" tontille.

Kärkeen jää sitten Hasselbaink sekä Gudjohnssen, jotka tuhlasivat avopaikkoja Birmingham-ottelussa. Mutun pelaaminen on epävarmaa ja häntä tarvittaisiin luomaan tilanteita kun Cole & Duff ovat poissa. Jos Mutu ei pelaa Chelsea tulee olemaan suurissa vaikeuksissa.

Blackburnilta puuttuu edelleen keskikentän korvaamaton kolmikko David Thompson & Barry Ferguson & Steven Reid, sekä Lorenzo Amoroso puolustuksesta. Joukkueen peräpää vahvistuu kuitenkin merkittävästi, sillä topparit Andy Todd sekä Craig Short palaavat loukkaantuneiden kirjoista ja vahvistavat takalinjaa. "left back" Gresko on pelikiellossa, mutta hänen paikalleen astuu Sunderlandista hankittu Michael Gray, joka pelannee jatkossa keskikentän vasemmalla lohkolla. Näin ollen Rovers saa ihan pätevän puolustuslinjan eikä siellä sentään tarvitse ketään Nils-Johaneita peluuttaa, kuten Man Cityä vastaan. Gray - Todd - Short - Babbel, jonka edessä jatkaa todennäköisesti Douglas - Flitcroft - Tugay - Emerton nelikko, kuten myös viime peleissä. Kun tuota nelikkoa vertaa siihen, mitä keskikenttä oli viime kaudella kun siellä häärivät Duff & Dunn niin onhan ero aivan VALTAVA. Blackburnin keskikenttä on se, joka joukkueen menestystä syö tällä hetkellä peli peliltä eniten. Kärjessä pari Cole & Yorke on terveenä.

Tiivistettynä: Molempien keskikentällä on pahoja puutteita mutta Chelsea ei 9 miehen poissaolosta huolimatta ole kuin hieman kolautettu jos sitä verrataan Blackburniin. Chelsea tulee pyörittämään tätä peliä miten haluaa ja kyse on lähinnä siitä, kuinka hyvin Blackburnin puolustus pitää ja saako se vastaiskuilla maalia aikaa. Chelsean maalinteko tullee olemaan taas kerran niin kovin vaikeaa joten ei tätä kannata varmaksi kakkoseksi millään pistää. X2 suosittelisin.

T: Neo
Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

:wink: Itse tarjoaisin varmoiksi jo tuolla toisaalla vihjaamiani UDINESEA ja REAL SOCIEDADIA...tai ne ovat mielestäni ainakin Vakiossa oikein pelattu. Oma arvio Udineselle on 61% ja Real Sociedadille 56%.
It's not gambling if you always win

Minikommentit


guru
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 23.10.2003, 17:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja guru »

Eihän tästä nyt tule yhtään mitään..

Koitin mennä veikkauksen sivuille pelaamaan vakioveikkausta ja painoin "vakiot" painiketta, jolloin valittuani "3.Jalkapallovakio":n ruutuun lävähti joku jääkiekkovakio.. :x

Missä vika??

Koittakaa tekin..

Minikommentit


luope
Jäsen
Viestit: 67
Liittynyt: 05.09.2003, 12:50
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja luope »

Kyllä mulla toimii normaalisti. Oisko sulla täynnä internet asetuksissa väliaikainen internet-tiedosto!!!!!! Koita tyhjentää.

Minikommentit


Jogan
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 02.02.2004, 10:58
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jogan »

Tämä nyt tulee ehkä vähän myöhässä mut yleensä jos veikkauksen sivulla tulee tarjolle joku vanha veikkaus niin se päivittyy siten että siirretään kursori keskelle ruutua, klikataan hiiren oikealla ja valitaan päivitä

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu