Tänään on 18.04.2024, 18:13.

montako liigaa on sopiva ja mitkä on hyviä liigoja pelata?

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Rokkirotta81
Jäsen
Viestit: 200
Liittynyt: 20.06.2011, 14:59

Tuotto: +22.37 yks.

Palautus%: 102.95%

Panosten ka: 2.84 yks.

Vetoja: 267

Pisteitä: 43
Paikkakunta: Oulu

montako liigaa on sopiva ja mitkä on hyviä liigoja pelata?

Viesti Kirjoittaja Rokkirotta81 »

Oon ite aloitteleva pelaaja sillain miten vetohommia nyt "oikeasti tehdään". Arbitraasia oon tehnyt tuottoisasti kohta vuoden päivät opintojeni ohella. Mitkä ois hyviä liigoja pelata näin aloittelijan? Ite ajatellut että vois satsata tuohon suomifutikseen mutta onkohan järkeä näin kesken kauden alkaa tahkoaan kun pohjatyöki on aika hakusalla. Tosin 1x2 vois pelata kun käyttää veikkaajan rankingeja ja tietää peruskotiedun merkityksen, lukee ylikerroin.comia ja mutulla toki, aika +-0 pelaaja oon ollut sillain. Suomifutiksessa on ainakin se hyvä puoli että infoa löytyy helposti ja kotikielellä. *Ruotsin ja norjan liigat kun on niin infot on pääosin ruotsiksi. Toki syksyllä alkaa sit brittifutis myös joka kiinnostaa ja suomilätkä. Montako liigaa voi kohtuu pienellä ajankäytöllä hallita? Harrastusmielessä ajattelen koska urheilusta tykkään ja seuraan sitä muutenki varsinki lätkää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Löydä, laske, panosta ja rikastu!

Minikommentit


alf
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 21.09.2010, 12:37

Tuotto: -5.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 24

Re: montako liigaa on sopiva ja mitkä on hyviä liigoja pelat

Viesti Kirjoittaja alf »

Rokkirotta81 kirjoitti:Oon ite aloitteleva pelaaja sillain miten vetohommia nyt "oikeasti tehdään". Arbitraasia oon tehnyt tuottoisasti kohta vuoden päivät opintojeni ohella. Mitkä ois hyviä liigoja pelata näin aloittelijan? Ite ajatellut että vois satsata tuohon suomifutikseen mutta onkohan järkeä näin kesken kauden alkaa tahkoaan kun pohjatyöki on aika hakusalla. Tosin 1x2 vois pelata kun käyttää veikkaajan rankingeja ja tietää peruskotiedun merkityksen, lukee ylikerroin.comia ja mutulla toki, aika +-0 pelaaja oon ollut sillain. Suomifutiksessa on ainakin se hyvä puoli että infoa löytyy helposti ja kotikielellä. *Ruotsin ja norjan liigat kun on niin infot on pääosin ruotsiksi. Toki syksyllä alkaa sit brittifutis myös joka kiinnostaa ja suomilätkä. Montako liigaa voi kohtuu pienellä ajankäytöllä hallita? Harrastusmielessä ajattelen koska urheilusta tykkään ja seuraan sitä muutenki varsinki lätkää.
Varmaan just Suomen liigat ois paras vaihtoehto. Kesällä futis ja talvella SM-liiga. Niissä on helpompi saada etua markkinaan kuin esim. valioliigassa. Nythän ois hyvä aika harjoitella vielä loppukesän ajan pikkupanoksilla suomifutista, ja tehdä samalla pohjatyötä talvea varten jolloin aloittaisi sen vakavamman vedonlyönnin. Ja kun talvi taas vaihtuu kesäksi, niin ois jo valmiina jotain isompaa tuntumaa suomifutikseenkin.
Varmaan aika paljon pohjatyötä pitäisi tehdä, joten suosittelen ehdottomasti alkuun vain yhtä liigaa kerrallaan, kun vielä "kohtuu pienellä ajankäytöllä" mennään. Sitten kun kaikki on näpeissä, voisi harkita lisää liigoja jos innostusta ja aikaa riittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rokkirotta81
Jäsen
Viestit: 200
Liittynyt: 20.06.2011, 14:59

Tuotto: +22.37 yks.

Palautus%: 102.95%

Panosten ka: 2.84 yks.

Vetoja: 267

Pisteitä: 43
Paikkakunta: Oulu

Re: montako liigaa on sopiva ja mitkä on hyviä liigoja pelat

Viesti Kirjoittaja Rokkirotta81 »

Tuohon suuntaan ajattelin itsekin ja todellakin brittifutikseen on varmaanki vaikea saaha etua maailmoilla niinku sanoit. Itse en tuota asiaa tullut edes ajatelleeksi. Samoin kuin muihinki isoihin sarjoihin missä "isot pojat" temmeltää, varmasti yhtä vaikea saaha etua. Suurin innostava tekijä on tuo oma mielenkiinto urheilun seuraamiseen ja vedonlyönnin yhdistämiseen. Käyn Kärppien ja paikallisten AC oulun ja OPS:n peleissä myös. Arbitraasi on niin mekaanista toimintaa ettei se edes tunnu urheilun yhdistämiseltä, jännitystekijäkin on nollissa tosin rahaa siitä hommasta tulee kivasti joten sen voisi laskea sivutuloksi opiskelun rahoitukseen. Ajattelinki että aloittelisin puuhastelun kun tutkimusraportit on valmistuneet pienehköllä 2000€ kassalla ja matalariskisellä 0%-1% panostusjaolla. Mielummin teen hommaa edes pienellä rahalla kun pöytälaatikkoon koska uskoisin näin olevan onnistumisen ja epäonnistumisen psykologianki mukana kuvioissa pienessä mittakaavassa. Järkevyydestä en osaa sanoa mutta kai ne oppirahat on maksettava kaikessa enkä usko että täysin ulalla oisinkaan. Vahvistukseksi kun voi lukea näitä ylikertoimen nettisivuja. Voihan sitä osan vetoja pistääkki laatikkoon eikä pelaa kun parhaat pelit. Kuitenki että voi kokea jotain.

Tuo pohjatyön määrä on kyllä melkoinen mitä pitää tehdä. Aikaa ja inspiraatiota varmasti vaatii melkoisesti. Ite muutenki tykkään siitä että on toimintaa ja tapahtuu. En oo oo niin intohimoinen tutkimustyöläinen vaan käytännön oppija paremminki. Tietenki ilman oikeaa tietotaitoa ja panostusta pohjatyöhön on tuloskin sen kaltainen. Kunnon pohjatyöllä tehty tulos myös varmasti antaa kaikkein parhaan onnistumisen nautinnon ja epäonnistumisen pettymyksen karvaan kalkin. :D Katsotaan miten innostus tutkimuksiin, aika ja voimavarat riittää. Halua, mielenkiintoa ja ajatusta kyllä löytyy asian tiimoilta.

Toivottavasti tältäki palstalla apua löytyy kun pelurin ura tällekki saralle haarautuu. Kiitos ylläolevalle hyvästä palautteesta! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Löydä, laske, panosta ja rikastu!

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin