Tänään on 16.04.2024, 11:10.

UFC 132

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

UFC 132

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Cruz - Faberista ei mitään hajua eikä mitään sanottavaa, mutta Leben - Silva onkin sitten eri juttu. Wandylla alla 1,5v tauko polvivamman takia, Leben viimeksi kuitenkin matsannut puoli vuotta sitten vaikka saikin rumasti turpaan Stannilta (jälkeenpäin seliteltiin muistaakseni kovaa kuumetta syyksi paskalle esitykselle ja aikaiselle tyrmäykselle) . Leben aikamoinen kivikallo kuitenkin, ei helppo tyrmättävä, Wandy on iän myötä kyllä lyöty katolleen useampaan otteeseen (toki Lebenilläkin 2 tyrmäystappiota, mutta tuon Stannin lisäksi toisen jakeli muuan A. Silva että sitä nyt ei hirveäksi takaiskuksi voi katsoa jos muistelee montako kovaa pommia Leben siinä matsissa söi ennen kun nukahti) . Kaikki merkit viittaisivat järjettömään slugfestiin, mutta jotenkin on sellainen fiilis kuitenkin, että ihan sitä ei tulla näkemään mitä 95% faneista odottaa. Wandylla alla pitkä tauko, vanha Chute Box valmentaja kehissä, tiedossa on että Lebeniltä löytyy sitä kaatoa löynneistä tarpeeksi että uni tulee jos osuu. Lebenillä tyrmäystappio alla, eikä varmasti intresseissä ole ottaa lukua kahdesti putkeen. Wandyn tauko tuo lisäksi hyvin ringrustia kehiin, eli saattaa kestää että siellä päässä saadaan kone kunnolla käyntiin. Molemmat lähtee hampaat irvessä taistelemaan voitosta, ja jos ei hommat toimi muuten, niin ei ihan hirveästi yllättäisi jos tontissakin käytäisiin vääntämässä. Normaalisti Wandy olisi toki suosikki, mutta pitkän tauon takia saan tämän kyllä helposti lähelle tasabookkia, Lebenille saa viellä päälle 2.4 kerrointa vaikka mistä ja todennäköisesti itseltä lähtee peliä siihen suuntaan. Edellä mainittujen tietojen valossa myös pinnyn over 2.5 rounds @2.630 voisi hyvin olla kokeilun arvoinen, jotenkin näiden kauan odottetujen matsin, erityisesti niiden joista on odotettu järjettömiä myllyjä joissa toiselta lyödään pää irti heti ensimmäisessä erässä, on ollut tapana päätyä kuitenkin tuomareille aina viimeaikoina...

Lisäksi Bader - Ortiz matsiin taas alle 2.5 erää voisi olla pienellä haisteltavissa, sellainen yliajo on odotettavissa, että voisi hyvällä tuurilla jopa Baderin leka osua suoraan maaliin ja Tito lähteä ryminällä eläkkeelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Jii »

Komppia Lebenille.
Ilman Silvan taukoakin saisin tämän pelattavaksi. eiköhän Silvankin olisi aika ripustaa hanskat naulaan, kovasti yliarvostettu mies ollut kertoimien valossa viime vuodet. Lebenkin tosin ollut ohipelimies omissa papereissa jonnin aikaa, mutta näillä kertoimilla maistuu hyvin.

Ei näitä suursuosikkeja kannattaisi pelata, mutta nyt harvinaisesti maistuu Bader 1,18 kertoimilla (saattaa löytyä korkeampiakin, mutten ole vielä tutkaillut) Bader ollut omissa papereissani alusta asti selkeä titteliottelija. Harmi vain B:n puolesta, ettei titteliin taida kellään olla mitään asiaa, niin kauan kun Jones on samassa painoluokassa. (Toivottavasti Jones kyllästyy jossain välissä --> ottaa vähän massaa ja käy haastamassa velasquezin). Orzisista samat sanat kuin silvastakin, lopeta jo! (Tai suo Liddlellille ansaittu kosto kehässä)
Bader tässä joka osa-alueella selkeästi edellä, enkä näe oikein mitään mahdollisuuksia vaimonhakkaajalla. Pakko n.90% laskeskella baderille.

Condit-Kim, 2, 1,83, expekt (tässäkin lienee löytyy korkeampiakin tarjouksia). Tässäkin kertoimissa näkyy liikaa vanhat meriitit. Nouseva tähti vastaan hiipuva entinen suuruus..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Leben antoi kyllä mielenkiintoisimman selityksen ikinä tuolle Stann-matsille. Middle-easyn mukaan Leben oli sanonut olleensa syömättä useita päiviä että pääsi kisapainoihin, ja punnitusten jälkeen oli syönyt liikaa nallekarkkeja, ja vatsa ei yksinkertaisesti kestänyt tätä nallekarkkien sumaa.


Ja tuo ei siis ollut vitsi. Nimenomaan nallekarkkeja. :lol:

Noh, vitsikkyys sikseen ja itse otteluihin!
Aika paljon samoilla linjoilla Leben-Silvan suhteen. Peliä en laita mihinkään suuntaan, kylläkään. Jos Leben olisi vähänkään ansiointuneempi missään muussa temppuilussa kuin Silva, laittaisin peleihin. Mun mielestä Wanderlei on hiipuva tähti, mutta Lebeniin mulla ei ole minkäänlaista luottoa, ainakaan tämäntapaisessa ottelussa. Ainoa mikä melkein saa pelaamaan Lebeniä on nimenomaan tuo Wanderlein polviongelma ja ottelemattomuus (ja suht vieras sarja, vieläkin). Katsotaan vielä jos joku avaa FOTN-vedon ja saako tästä mitään.

Cruz-Faber menee mun osilta niin että pikkurahalla Faberille. Faber voitti tämän ottelun kun se käytiin vuonna 2007 (ja helposti!), eikä mun päähäni kyllä mahdu miten Cruzista on saatu ennakkosuosikki, ottaen huomioon että kumpikin on otellut tasollaan vuosikausia. Faberilla on tasan kolme tappiota urallaan, niistä 2 Brownille, ja 1 Aldolle. Brown kai olisi ollut voitettavissa toisessa kohtaamisessa mutta kun murtaa kummatkin hanskansa ekassa erässä, on vaikeahko lyödä. Aldolta saa häviön kunhan laittaa nimen ottelupapereihin. Odottaisin että Faber vie matsia mattoon. Faberin 2.49 kelpaa, ja myös yli 4,5 kertoimella 2,85.

Siver 1,952 aiheuttaa pientä ihmetystä.

Tito-Baderin väistän, mutta Tauno Valkoinen on ainakin pressereissä sanonut että jos Ortion Timo häviää Reino Paaterolle matsinsa, niin eläkepäivät tulevat. Tätä odottaen :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Jii »

Baderin kertoimet näköjään tippuneet vielä tuosta aamuisesta. En muista, milloin noin pieniä kertoimia olisi UFC:ssa nähnyt, mutta näemmä en ollut ainoa joka noihinkin kertoimiin tarttui.

Expektillä lienee kerroinvirhe under 4,5, 2,85. Pitänee jättää pelaamatta, koska eiköhän tuo kohde peruta.
Harvemmin tulee noita erikoisvetoja pelattua, mutta mikä on nykyään käytäntö: Valitseeko yleisö illan ottelun vai onko taas raati päätännässä? Leben-Silva lienee todennäköisin, mutta jos yleisön äänestäessä voisi kuvitella Titon turpaanoton mielyttävän useampaakin antifania ja äänet sinne.
Tuo Ruhon over 4,5 kuulostaa hyvältä. Paljonkohan noista alimmimpien painoluokkien otteluista menee pisteille, jos kolmieräisetkin lasketaan?

Kiitokset RuHolle nallekarkkipostauksesta! Sai sen verta hyvälle tuulelle, että pakko lähteä kylille huomisesta aamuvuorosta piittaamatta. Potkujen kohdalle sattuessa itken tähän viestiketjuun..

Ja tuo Leben ei tosiaankaan omista pienintäkään arvostusta voittavana ottelijana miullakaan, mut silva vielä vähemmän.
Eli kaksi yliarvostettua ottelijaa, niin toki isompikertoiminen voittaa..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Dana&co. päättää FotN, eli Leben - Silva parille menee mitä suurimmalla todennäköisyydellä jos ei jotain ihan järjettömiä myllyjä nähdä. Veikkaan kuitenkin että kertoimet on siellä 3.00-4.00 asteikolla jos FotN vedossa kohtuullinen pal%, jos ei niin hyvä jos 3 saat.

Tuo yli 4,5 pakko olla virhekerroin, saisi muuten aivan järjettömät suret kun yhdistäisi about minkä vaan toisen bookkerin tarjoukseen.

Siverille 1,95 on kyllä ihan tarpeeksi, Wimanin esityksiä en ole liikaa nähnyt ja Sotiro matsi saattaa ehkä saada Siverin näyttämään paremmalta mitä mies oikeasti on (Sotirohan on kova BJJ mies, mutta paini ei ole tarpeeksi kovalla tasolla eikä lyöminen pystyssäkään ihmeitä ole) niin silti Siverin kickboxaus on kovalla tasolla vapariin ja TDD toimii kanssa, että kai miehen tähän suosikki pitää olla (niin kun suurimmalla osalla bookkereista onkin) .

Condit - Kimistä samaa mieltä oikeastaan Jiin kanssa, pitäis olla Stun Gunnin heiniä mutta en osaa tätä hurjasti perustella muuten kun mitä on jo sanottu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Jii »

Kiitokset Snaglelle.
Paljonkohan on maksimit noille FON-vedoille. Danallakin lienee TUF:n jälkeen ja odotetun Tito-Chuck matsin (peruustettoman?) titon perumisen jälkeen tito-vihat päällä, joten edelleen sinne "ylimääräisiä prosentteja" (ehkä olen jo liian varma baderin voitosta(pelkällä Mutulla 99%, mut tuossa n.90%:ssa pysytään).
Tuo Siver lähti itselläkin peleihin. Mikähän on syynä kertoimien kohtuu kovaan nousuun? Esim. expekt pikkuhiljaa nostanut 1,66-->1,96. Wimanin otteluita en kumminkaan tarpeeksi ole nähnyt, jotta uskaltaisi kovin suuria panostaa.
Kimin kertoimet myöskin laskussa, mut kyllä nuo n.1,80 kertoimet mahtuu vieläkin reilusti peleihin omien arvioiden virhemarginaalijenkin jälkeen.

Kuinka paljon näitä UFC-matseja postaavat katsovat otteluita? Mitkä parhaita lähteitä mistä haette viime hetken tietoja? n.5v itsellä takana ja tämä lienee ainoa laji, josta nähnyt jokaisen ottelun kyseisestä sarjasta tuolta ajalta. Itselle ainakin ollut palautus % mukaan kultakaivos, vaikkakin panokset maltilliset verratuna muihin lajeihin.Otteluita on kumminkin kohtuu harvoin ja itse näkee kaiken saman kuin kertoimien laskijatkin. Täältä foorumista saanut vielä paljon apua mm. loukkaantumiin ja painonpudotuksiin liittyen. Ja vahvistuksia omille ajatuksille/tai mietintään päinvastaiset mietteet.
Itsellä panostusta rajoittaa myös se, kun katson ottelut vasta jälkikäteen torrentteina, enkä halua tietää tuloksia sitä ennen. Yleensä tiistaihin mennessä saa katsottua kaikki ottelut. Eli siihen asti kaikki peliyhtiöt, mihin on UFC:ta pelannut ovat käytännössä boikotissa.. Kirjoitusten perusteella uskoisin, ainakin valtaosa katsoo näitä hyvinkin aktiivisesti.

Vielä pääotteluun. Tarpeeksi en ole nähnyt näitä WEC yms otteluita, mutta kyllä Cruzin kuuluu omissa arvioissa olla suosikki. Faberin kertoimet kumminkin nousussa ja 2,7 jo tartutaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Itse muutaman vuoden ajan kaikki PPV maincardit ainakin katsonut, lisäksi monet Versukset, Fight Nightit yms ja kaikki itseä kiinnostavat prelit katsottuna tuolta ajalta. Vedonlyönti ollut kuvioissa alusta lähtien. Itse lähinnä MMA Junkien kautta seuraan lajin parissa tapahtuvia asioita ja uutisia, lisäksi ennen matseja toki jokunen preview tulee aina luettua juurikin siksi että niissä punniskellaan noita loukkaantumisia yms ja niiden vaikutuksia jne. Itsellä Mtv3 MAX hommattuna lähinnä näitä UFC:n PPV kortteja varten, matsit talteen ja aamulla voi sitten katsella koko iltaman läpi. Muut kortit sitten MMA-core.com, tuonne yleensä tulee huonolla laadulla aamupäivästä kaikki pääottelut.

Mitä itse eventtiin tulee, niin en jaksa tuon FotN osalta uskoa, että Dana yksinään Ortiz - Baderia valitsisi maineventiksi vaikka Bader pyyhkisi Ortizin naamalla koko yleisön perseen jos Leben - Silva tarjoaa vähänkään viihdettä, ko. matsi kuitenkin on näitä fanien toivomia matseja josta odotetaan jotain historian kovinta ilotulitusta ja eiköhän se boonus sieltä tule kunhan välillä vähän lyövät ristiin. En osaa sanoa historian valossa kun en muista, mutta en usko että kovin usein näitä FotN bonareita on jaettu sellaisille pareille jossa toista on paiskottu ympäriinsä kun märkää rättiä täydet kolme erää, vaikea uskoa että Tito saisi alta mitään jännää aikaiseksi tai että edes pystyssä pystyisi oikein mitään tarjoamaan, puhumattakaan siitä että saisi Baderia tonttiin, että eiköhän tämä tule aika yksipuoleinen pieksäntä olemaan. Toki jos Tito tekee jonkun zombiesityksen ja löntystelee päälle verissäpäin vaikka kuokkaan tulee vasemmalta ja oikealta niin FotN on ihan mahdollinen, kyllä perus UFC fani katsoo pelkkää naamaanlyöntikilpailua mielummin kun jotain teknisesti hienoa pystynekkailua tai ADCC tason painiskelua.

Itsellä jäi sitten vedot pelkästään Lebenin varaan, mutta toivotaan että edes se natsaa. Siverin kertoimet nousussa, mitään erikoista tietoa ei mistään löydy että oletettavasti porukka vaan lyö Wimania viime hetkillä mutta kun ei parempaa teitoa ole niin jätetään varalta väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Tää jäi sentäs reilusti plussan puolelle mutta ei tässä kai voi itteään onnitella. Spoilereita tiedossa jos ette oo katsonu vielä.






Wiman-Siver haiskahtaa kyllä mulle tuomarivirheeltä, en sitten tiedä pitäisikö kauheasti valittaa kun kerrankin näinpäin. Kakkoserä oli selvästi Wimanin, erät 1 ja 3 on aikamoista arpapeliä. Jos ne kummatkin saa Siverille niin mikäs siinä (Siver taisi olla aktiivisempi), mun mielestä kuitenkin tosi tasaisia eriä ja tuo kakkoserä oli mun mielestä jo melkein 10-8, oli se sellaista kyytiä. Tasan, tai splitti Siverille on mun mielestä aika hyvän tuurin tuomarointia jo itsessään, puhumattakaan 29-28 joka tuomarilta.

Faber-Cruz oli mitä oli, mutta kyllähän se 50-45,49-46 ja 48-47 taas vähän kertoo siitä että kaikki on kattonu eri ottelua. Cruz oli aktiivisempi, iski enemmän ja tarkemmin mutta kyllä mun silmään jäi sellainen kuva että Faber pudotti jotain 5-6 kertaa Cruzin, ja siten jakoi ne isommat ja tärkeät mällit. En kai tästä voittoa Faberille oikein millään saa, mutta kyllä pari erää Faber mun silmissä vei. Ei oikein herätä luottamusta vedonlyönnin kannalta kun tuomariarviot ovat mitä ovat. No, o/u osui ja plussaa tuli tästäkin matsista niin ei voi valittaa. Matsikin oli hyvin erilainen luonteeltaan kuin odotin niin sikäli arvio oli aikalailla väärä heti alusta lähtien ja ei tässä Faberille ennakkosuosikin asemaa tullut povattuakaan. Faber taitaa olla yksi kovatahtoisimmista ja kovaleukaisista ottelijoista niin kai tuon overunderin voi perustellakin hyväksi vedoksi (kerrankin...).

Olisi pitänyt tuohon Lebeniin lähteä mukaan. Taitaa olla Wanderlei tosissaan aikansa nähnyt, eikä kyllä takavuosien vireessä ole ollut aikoihin (se on kyllä huomattu). Pahastihan se heijari tuli takaraivoon mutta mun mielestä tässä on vähän samaa nähtävissä kuin Liddellissä. Iskukestävyyttä ei vaan enää ole. Liddell, vaikka en fani olekaan, näytti mun silmissä Franklinia vastaan tosi pirteältä just siihen pisteeseen asti, kun tuli tauluun, ja kuten tuo Lebenin heijari, ei mun mielestä ollut mitenkään sellainen mikä olisi ottelun lopettanut muutama vuosi sitten.
Wanderlein tyylillä jos ei ole iskukestävyyttä, niin voi tulla aika useita alle minuutin otteluita...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Jii kirjoitti: Kuinka paljon näitä UFC-matseja postaavat katsovat otteluita? Mitkä parhaita lähteitä mistä haette viime hetken tietoja? n.5v itsellä takana ja tämä lienee ainoa laji, josta nähnyt jokaisen ottelun kyseisestä sarjasta tuolta ajalta. Itselle ainakin ollut palautus % mukaan kultakaivos, vaikkakin panokset maltilliset verratuna muihin lajeihin.Otteluita on kumminkin kohtuu harvoin ja itse näkee kaiken saman kuin kertoimien laskijatkin
Ite olen seurannut vaparia suunnilleen niin kauan kun se on internetin kautta ollut mahdollista, tätä nykyä myös Maxilta joskus katon. Aiemmin joskus 90-luvun puolella videoilta ja lehdistä näitä tuli seurattua, mutta se nyt oli vähän sellaista.

Omat palautusprosentit taitaa tätä nykyä olla aika reilusti laskussa (aika omillaan tämä taitaa tätä nykyä mennä, välillä hirveät kuopat ja välillä kaikki vaan osuu). Siitä samaa mieltä että MMA:sta kyllä vedonlyöjä saa maltilla rahaa tehtyä, ja takavuosina itse olen kyllä aika suuret rahat tästä touhusta saanut (2005-2009 noin suunnilleen, sen jälkeen aika nollilla tai pienellä plussalla mennyt. Kirjaa en erityisemmin silloin pitänyt mutta muutama vuosi oli niin selkeästi isolla plussalla että ei sitä voi väärin muistaa). Takavuosina näistä otteluista sai aivan hirveitä kertoimia, nykyään alkaa olla aika asiantuntevaa tarjoajaakin. Oma ongelma näissä taitaa tätä nykyä olla että nämä ns. uudet kyvyt joita esim. TUF tarjoaa jäävät aika vieraiksi kun en yksinkertaisesti pidä koko sarjasta.

En sitten tiedä onko kerroinlaskenta MMA:ssa miten tehty, mutta joskus näkee aivan päättömiä kertoimia ottelijoille, jotka eivät välttämättä ole tuttuja peruskatsojille siinä mielessä että seurataan UFC:tä ja TUF:ia, tai ottelija ei ole muusta yhteydestä tuttu. Samaten naisten MMA, sieltä saa välillä aivan hirvittäviä kertoimia jotka eivät kyllä oikein mihinkään muuhun voi perustua kuin siihen että Gina Carano on kuuluisa, ja esim. Cyborg Santos ja Marloes Coenen eivät ole. Tasoittumaan päin sekin....

e: niin, ja tiedosta. Sherdog on yleensä aika parjattu uutislähde, mutta mun mielestä siellä on välillä aika hyviä artikkeleita, ja Sherdog tarjoaa aika usein sellaista tietoa mitä muut eivät tarjoa. En lähtisi matsipäivänä skuuppia sieltä etsimään, mutta otteluanalyysit, pro's pick yms. on aika hyvää luettavaa :)
http://mma.ly on aika hyvä aggregaatti, ei kyllä ole minuutintarkka mutta nopeasti selattuna sieltä löytää aika paljon otsikoita nopeasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut RuHo, 03.07.2011, 15:45. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Juu, taas tälläiset nopeasti katsotut väännöt (tai no Siver - Wiman ja pääottelu vielä kattelematta) . Leben esitti sitä mitä odotettiin, Wandy eläkkeelle kiitos, turha sitä tyyliä on enää alkaa muutamaan. Baderin kertoimia katsellessa melkein takaraivoon alkoi hiipiä jotain tälläistä, kun Bader ei kuitenkaan mikään GSP/Bones/Ubereem ole, saa nähdä kenelle koittavat Titon syöttää seuraavaksi ja mikä on Baderin seuraava vastus, olihan tuo sen luokan pohjanoteeraus että saa varmaan aika alhaalta lähteä ottamaan vauhtia kun taas Titolla voisi hyvinkin olla edessä vaikka se kolmas matsi Forrestia vastaan tai joku vastaava vääntö joka nimien puolesta saattaisi myydä jonkun vähän pienemmän profiilin maineventin takana tai sitten jollain FN tai Versus kortilla maineventtinä. Sotiron matsi jäi kyllä kovasti harmittamaan, oli niin viihdyttävä ottelija kun sai kannuja hoidella mutta kaikista ei vaan ole huipulle ja kai sitten Sotiro kuuluu tähän porukkaan, valitettavasti... Guillardilta pirteä esitys, olisi hauskaa nähdä mitä saisivat Njokouanin kanssa aikaan mutta taitaa olla Guillardilla vuorossa seuraavaksi joku kovemman luokan vastus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Niin, ja vielä tuosta Bader-Ortizista... siinä mun mielestä näkyi aika selvästi se että Titolla oli roima kokemusetu. Giljotiini ei varsinaisesti kai ole mikään gogoplatan tyylinen suoritus, mutta olihan tuo kokeneen miehen veto. Nämä "uudemmat" painijat tyyliin Hamill, Bader yms. yms. ...en oikein jaksa uskoa että moiseen lähtisivät. Tarkoitaan siis position kannalta varsinkin sen jälkeen kun olet päällä. Riskinähän on se että giljotiini ei pure ja jäät alle.

En kyllä tätä odottanut missään nimessä, ja oletin kyllä että Bader vie suvereenisti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Jii »

Leben, Siver kotia, Kim ja Bader ei lähelläkään. Tuo Baderin tappio V*ttuttais vaikkei vetoja olis ollutkaan.
Tuossa siverin ottelussa oon käytännössä samaa mieltä tuomareiden kanssa. Tuo mma:n pistelasku on vain vähän pielessä. Aivan liian hankala saada 10-8 erää. Wilmanhan oli ottelussa huomattavasti parempi ja moraalinen voittaja, mutta kyllä 1 ja 3 erä meni niukasti siverille. Mitään ei saanut aikaiseksi, mutta pikkaisen aktiivisempi oli. Ja kolmannessa wilman keskittui vain välttelemään tyrmäystä, ajatellen jo voittaneensa ottelun. Vääryys voitti, mutta silti oikea tuomio mielestäni.

En itsekkään voi käsittää Cruzin 5-0 tuomarointia. neljäs erä selvästi faberille ja viideskin. Kolme ensimäistä kumminkin Cruzille, joten oikea voittaja, yksi todella huono tuomari. Totta on, että kyllä tuo vähän vedonlyönti-innostusta laskee, kun jokaiseen UFC-iltaan mahtuu vähintään yksi käsittämätön tuomari.

Joskus pieleen menneet vedotkin on hyviä, mutta kyllä nyt olin täysin yössä kimin suhteen. Condit oli yllättävän vakuuttava ja tuntui, että Kim jopa pelkäsi kehässä jonnin verran..

133:n alustavasti maistuvat Evans, Franklin ja Belfort (taas tämä suosikki ansa. Akiyama kumminkin kaasuntui niin totaalisesti Lebeniä vastaan, että eiköhän belfort tyrmää viimeistään kolmannessa)...
Ja UFC 135 Jon Jonesille tarjotaan 1,25 Rampage vastaan (expekt, jossain ehkä enemmänkin). Pakkohan Jonesin on yli 80% suosikki olla. En ainakaan itse ole yhtä ylivoimaiseen ottelijaan ennen törmännyt..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 132

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Jii kirjoitti: 133:n alustavasti maistuvat Evans, Franklin ja Belfort (taas tämä suosikki ansa. Akiyama kumminkin kaasuntui niin totaalisesti Lebeniä vastaan, että eiköhän belfort tyrmää viimeistään kolmannessa)...
Ja UFC 135 Jon Jonesille tarjotaan 1,25 Rampage vastaan (expekt, jossain ehkä enemmänkin). Pakkohan Jonesin on yli 80% suosikki olla. En ainakaan itse ole yhtä ylivoimaiseen ottelijaan ennen törmännyt..
Rashadia ja Franklinia huutelin jo aikaisemmin jossakin vanhassa ketjussa, sillon Rashadille viellä sai päälle 1.80 kertoimia (pinnyllä ainakin pudonnut jo tuon alle, jostain muualta tosin saattaa vielä saadakin yli 1.80) . Davis on kova prospecti mutta tason ei vielä pitäisi riittää noin hyvin lähtökohtaisesti divarin kolmanneksi/neljänneksi parasta ottelijaa vastaan, luulisi olevan vähintään luokkaa 66% Evansille. Franklin ja Diettinogi on omissa kirjoissa tasabookki, en vain saa oikein eroa noiden ottelijoiden välillä erityisesti kummankaan hyväksi. Vitorin pelaaminen ei itseäni huvita kun molemmat vähän epävarmempia ottelijoita, Vitor toki lähtökohtaisesti parempi vähintään pystyssä ja mahdollisesti jopa matossa, ja kun Sexiyama ei ole mitään oikein UFC:ssä saanut aikaan niin helppo olisi lyödä rahat sisään mutta näin pienet kertoimet varsinkaan tälläisten ottelijoiden matseihin ei maistu, ainut kerta kun olen alle 1.50 kertoimia vapariin lyönyt turvallisin mielin oli Couture - Toney matsi, muuten noiden lyöminen on aina vähän riskipeliä (niin kun taas Bader matsi osoitti, koskaan ei tiedä milloin se niitti napsahtaa kohdilleen) .

Tulevaisuudessa kanssa Hardy - Lytle vedonyönnin kannalta vaikuttaisi kiinnostavalta matsilta, pitäisi tarkastella vähän syvemmältä tätä että saisi tarkkaa linjaa muodostettua mutta tämä voisi jopa kääntyä tarpeeksi jonkun hyväksi että peliä noilla kertoimilla voisi saada.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin