Tänään on 28.03.2024, 13:58.

100k lund in 2011

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Ciao!

Ostin tuon Tenkun suositteleman koneen ja täytyy sanoa, että vaikuttaa todella hyvältä, kiitos! Samalla vaihdoin rämä-kakkosnäytön acerin 22 tuumaiseen ja kyllähän kelpaa taas vähän aikaa töitä paiskia :) Eli jos joku tavitsee pari vuotta vanhaa Dellin 17' läppäriä, johon tarvii asentaa windows uusiks+uus tuuletin, niin täältä lähtee sopivan halpaan hintaan.

Viime viikkoina on tullut treenattua hyvin ja pitkän reissun jälkeen huomaa taas alkavansa olla kunnossa. Keskimäärin pari punttia ja pari pidempää lenkkiä tai intervallia on tullut tehtyä viikossa ja kun tuohon päälle kun lisää futikset, sählyt, tennikset ja golfit, niin ihan mukavasti on tullut urheiltua.. Samaa rataa tässä olis tarkoitus jatkaa läpi kesän ilman sen suurempia taukoja. Sen verran täytyy kannustaa peliystäviä urheilemaan kehumalla, kuinka loistava vastapaino urheilu on petsaamiselle ihan yleisenkin mielenterveyden kannalta. Muutaman vuoden otoksella olen tullut siihen tulokseen, että mulla hajoaisi aivan satavarmasti pää jos tuijottaisin viikosta toiseen samaa ruutua ilman säännöllistä urheilemista. Muutkin aktiviteetit varmaan kelpaa myös, mutta kaupassa käynti kerran päivässä tai viikossa ei mene läpi =)

Vedoista täytyy vähän avautua, kun on taas ollut jyrkkää alamäkeä viime viikot. Veikkaliigan alkukauden voitot hävittiin muutamalla kierroksella, kun melkein kaikki paukkui järjestään ohi. Viimeisimpänä eilen isolla pelattu JJK +1, josta olisi kuulunut vähintään push, mutta ei kiitos Anssi Virenin.. Monien joukkueiden suoritustasot ovat vaihdelleet todella rajusti ja täytyykin käyttää vähän lisää aikaa arvioiden tekoon, jotta pystyisi hieman paremmin ennakoimaan noita heilahteluja. Tällä hetkellä siis Veikkaliiga näyttää 98,7% ja Ykkönen 101,8% palautusta, mutta onneksi on kesää jäljellä jne :roll: Muutenpa ei ole edellisestä päivityksestä kauheasti vetoja kertynyt yksittäisiä Kakkosen, F1:n, YU:n ja Golden Cupin vetoja lukuun ottamatta. Kuooppaa siis kaivetaan jälleen ja nihkeäähän tämä on, mutta jospas se tästä taas lähtisi joskus tulevaisuudessa.

Huomisiin ja ylihuomisiin matseihin näyttäisi alustavilla olevan tulossa taas ihan reippaanlaisesti peliä, joten toiveissa olisi kunnon napsumiset, jotta voisi lähteä hyvillä mielin juhannuksen yli kestävälle tauolle. JIPPOkin voisi vähitellen ottaa avausvoittonsa, jotta ens vuonna nähtäisiin Joensuussa muutakin kuin Kakkos- ja Kolmosdivarifutista, kun Riverballillakin näyttäisi menevän aika vahvasti. JIPPOlle pakko antaa sen verran propseja, että ne pari kotimatsia mitä olen nähnyt, niin se on hallinnut kumpaakin ja mm. Lahtea vastaan siltä vietiin aivan selkä pikku ensimmäisellä puoliajalla ja muutenkin kotijoukkue vei hienoisesti peliä. Samaa kuului HIFK:ta vastaan olleesta vieraspelistä jne, mutta siitäkin vain tasuri plakkariin, joilla ei valitettavasti tämän kauden Ykkösestä jää mitään käteen. Jossain vaiheessa on siis pakko alkaa tippumaan myös voittoja, mutta näillä esityksillä en olisi vielä kauhean huolissaan viiden pisteen erosta viivaan, koska sarjassa on monta huonompaakin joukkuetta.

Pakko laittaa vielä tännekin pienet tuuletukset sille, että Ryanair aloittaa ensi talvena pe-ma lennot Tampereelta suoraan Roomaan, jota tulee varmasti pari kertaa käytettyä hyödyksi :wink: Todella maistuva uutinen näin tiistai-iltaan, samoin kuin Luis Enriquen saapuminen AS Roman penkin taakse!

Hyvää juhannusta jo näin hieman ennakkoon kaikille foorumilaisille! :)

-14 238,55€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Katoku
Jäsen
Viestit: 177
Liittynyt: 28.09.2009, 13:34

Tuotto: +8.87 yks.

Palautus%: 101.11%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 167

Pisteitä: 1

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Katoku »

Kauankos akku about kestää tuossa uudessa koneessa? Hp ei näköjään ilmoita mitään arviota.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Katoku kirjoitti:Kauankos akku about kestää tuossa uudessa koneessa? Hp ei näköjään ilmoita mitään arviota.
Akun kesto tässä ~1,5h, joten jos tarvitsee konetta paljon liikkeellä ollessaan ja ei verkkovirtaa saatavilla, niin sitten en suosittele :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Jjou! Juhannu meni rauhallisissa merkeissä mökkeillessä ja hyvin sai vetohommat pois mielestä parin päivän ajaksi veden äärellä, jonka jälkeen alkoi Serie B -joukkueiden tutkiminen. Sarjasta on hyvin tilastoja ja infoa tarjolla, joka oli yksi tärkeimmistä asioista, kun päätin ottaa sarjan mukaan ensi talveksi. Aikaisempina talvina La Ligaa ja Premieriä laskeneena täytyy kyllä todeta, että Serie B:n tutkiminen on huomattavasti mukavampaa ja innostuineisuus on kova. Kun La Ligan ja Premierin otin enemmän työn kannalta, niin Serie B:tä tutkii oikein mielellään ja tällä hetkellä keskittyminen ens talveksi ainoastaan italialaiseen futikseen tuntuu hyvinkin oikealta ratkaisulta. Viime kautta tutkiessa ensimmäisenä pomppasi silmille Torinon reipas alisuorittaminen. Joukkueen viime kauden avausta voisi hahmotella seuraavasti:

--------------Antenucci/Sgrigna----Bianchi
Gasparroni--Budel/De Feudis---De Vezze---------Pagano
-Zavagno---Ogbonna---------Rivalta/Pratali---Garofalo/D'Ambrosio
------------------------Rubinho

Näistä Rubinholla, Ogbonnalla, Rivaltalla, Pratalilla, Gasparronilla ja Bianchilla on kokemusta Serie A:sta ihan reilumminkin ja muutenkin kun nimilistaa katsoo (Obodo, De Vezze, Budel jne), niin 8. sija ja jääminen ulos jopa nousukarsinnoista oli ehdoton pettymys torinolaisseuralle. "Yllättäen", jo kaudella kerran sivuun siirretty valmentaja Franco Lerda sai väistyä kauden jälkeen kokeneen Giampiero Venturan, jonka peliura muuten loppui jo 25 vuotiaana selkävamman vuoksi, saavuttua kuskin paikalle. Venturan edellinen pesti oli Barissa Serie A:ssa 1.7.2009-10.2.2011. Ensimmäisellä Bari-kaudellaan joukkue säilyi nousijana ja ylsi sensaatiomaisesti peräti 10:nnelle sijalle maalieronkin oltua +0. Mennyt kausi oli oma lukunsa, eikä Ventura saanut heikentyneestä joukkueesta lopulta tarpeeksi irti, jotta säilyminen olisi ollut edes lähellä.

Torinon viime kauden alisuorittamisesta kertoo vahvasti Italian kolme suurimman urheilulehden, Gazzetta dello sportin, Corriere dello sportin ja Tuttosportin antamat arvosanat pelaajille jokaisen ottelun jälkeen. Torinon joukkueesta ainoastaan maalivahti Rubinho mahtui sadan joukkoon kaikkiaan 573:sta pelaajasta ollessaan 67. keskimääräisellä arvosanalla 6,20. Kahdensadan joukkoon mahtui Rubinhon lisäksi ainoastaan -88 syntynyt topparina/vasempana puolustajana pelaava Ogbonna. Jäätävää menoa siis ja penkin takana vaikuttanut Lerda oli sijalla 26/35 valmentajien kohdalla. Torino tulee aivan varmasti parantamaan viime kaudesta ja näin sopii toivoakin, jotta Serie A:han kuuluva Torinon derby (vs. Juventus) saadaan takaisin mukaan ohjelmaan.

Tuleville loma- ja työreissuillekin saa vähän lisää sisältöä, kun on 42 joukkuetta seurattavana. Suunnitelmissa olisi yksi muutaman päivän reissu tehdä talvella, sekä keväällä sitten hieman pidempi oman kauden jälkeen :) Sarjat alkaa alustavasti elokuun lopulla, mutta virallisia ohjelmia ei ole vielä julkaistu.

Veikkausliiga ja Ykkönen kävi yhteensä jo lähes -30yks kuopassa, mutta parin viime kierroksen myötä orastavaa ylämäkeä taas havaittavissa: Tällä hetkellä ennen illan pelejä Veikkausliiga 104,7% +32,00 yks ja Ykkönen 100,5% +2,34 yksikköä. Veikkausliigassa ei ole yhtä tai kahta joukkuetta, joiden rankkaus tai joiden takia olisin kuoppaillut/lundannut, kun taas Ykkösessä PoPa on ollut sellainen sieltä huonommasta päästä. Kierroksesta toiseen olen saanut joukkueen pelattavaksi ja viimeisimmässä matsissa OPSia vastaan taas Äijälät ja kumppanit oli avauksessa, mutta kun ei niin ei. PoPan puolesta pelaamalla on kertynyt -45,28 yksikön tappiot kauden mittaan, josta parikymmentä yksikköä olisi pitänyt saada pois. 20-30 yksikön tappiot ns. hyväksyn, koska kaikkea ei vaan yksinkertaisesti voi väistellä. Pari kertaa on kuitenkin tullut vedettyä näennäisesti kovan avauksen antaman mielikuvan vuoksi, josko tänään.. Lukko näyttäisi kuitenkin olevan pahaa laatua ja ennen kuin selviä merkkejä puoleen pelaamisesta mahdollisesti löytyy, niin lupaan olla pelaamatta joukkueen puolesta! Toiseen suuntaan JIPPOn matseihin 102 pelattua yksikköä on palauttanut peräti 156,24 yksikköä, mutta heitetään nyt osaksi ainakin varianssin piikkiin tämä, kun matseja Ykköseenkin on yhteensä vasta 84, vaikka ilman muuta kotikaupungin matseissa on eniten markkinaa edellä.

Suomipallojen lisäksi tälle illalle pelasin Copa Americaan Mansion88:lle seuraavat team totalsit, jotka eivät kyllä olleet missään linjassa kenenkään kanssa :shock:

Uruguay-Peru Uruguay o1,5 1,99 1500e
Uruguay-Peru Peru u1 1,50 1500e
Chile-Meksiko Chile o1,5 1,95 1000e
Chile-Meksiko Meksiko u1 1,57 1500e

Ekat kunnon golfitkin tuli viime päivinä pelattua, kun neljä kierrosta neljään päivään tahkottiin Imatran ja Lappeen kentällä. Tasoitustakin sain heti hilattua 25,6 -> 22,4 ja yllättäen vieläpä vaikealla Lappeen kentällä, jossa taisin viime kesänä pelata 120 tms :mrgreen: Eiköhän tänä kesänä muutaman kierroksen jälkeen alle 20 heilahdeta :wink:

-5 780,97€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Olipas huikea Ilosaarirokki jälleen kerran, KIITOS! 8--)

Japani oli näköjään sillä välin ryöstänyt "jo lähes kärrätyt" 7k lundet USA-voitollaan, mutta eipä voi mitään.. :|

Ensi syksyksi meinasin todennäköisesti joitain maksullisia palveluja ostaa omien vetojen lisäksi ja käytännössä mietinnässä on seuraavat palvelut:

Jumpan Kulma
+Isot sarjat / useita liigoja
+Halpa hinta
+Tunnen / tiedän laskijan ja laatua löytyy
-Vanha seuranta puuttuu ainakin toistaiseksi
-Tuleva (+ vanha) seuranta koostuu vihjaajan omista vedoista, joista osa menee pienemmille bookkereille (Unibet, Expekt jne), joten miehen oma esim. 103% palautus ei takaa asiakkaan pääsevän voitolle
-Ei suoranaisia vihjeitä, vaan asiakkaan tulee itse kaivaa vedot prosenttiarvioilla. Tuleeko tilanteita, että Jumppa jättääkin vetämättä joitain kohteita / nousseita kertoimia / tms oman tietotaidon vuoksi ja asiakas menee metsään?
:arrow: Ilman tarkempaa seurantaa voisin olettaa, että miehen oma tulevan kauden odotettu palautus voisi olla ~103-104% luokkaa. Kysymys kuuluu, kuinka paljon tuosta jää asiakkaalle, koska seuraavat asiat tiputtavat asiakkaan palautusta: earlyjen pelaaminen varsinkin perinteisille 1x2 bookkereille, gappi joka jää prosenttien julkaisemisen ja asiakkaan vedon asettamisen välille (tämä paljon asiakkaan omasta "aktiivisuudesta" kiinni), kertoimien mahdollinen tippuminen Jumpan omista panoksista, ja edelleen tuo suoranaisten vihjeiden puuttuminen voi tehdä pientä hallaa asiakkaan tuotolle. Suoraan ns. sijoittajan näkökulmasta voisi niukkaa voittoa odottaa, mutta vaatii ehkäpä pientä ymmärrystä vedonlyönnistä yleensä. Palveluhan on halvan hinnan vuoksi todellinen herkkupala varsinkin niille, jotka itse laskevat kyseisiä sarjoja mahtavan lisäinfon vuoksi mitä Jumppa tarjoaa.

Mungo Hockey
+Mungo tuottaa laatua
+NHL, jossa on vaikeaa tehdä tulosta, joten monille sijoittajille uusi sarja valikoimaan
+Takuu
+/- Hinta on vielä arvoitus, mutta sitä on mainostettu hyvin halpana, alle 1000 euroa / NHL-kausi. Jos hinta on 999e, niin aika linjassahan tuo taitaa olla muihin ammattimaisesti vihjaajiin. Esim. Sukkelan NBA maksoi viime kaudella 1100e / kausi, joka sisälsi vain yhden pelimuodon per matsi (totalsit), mutta näytöt kuitenkin kovemmalla tasolla, koska kausittaiset eritellyt seurannat löytyy. Jos taas hinta 499e, niin sitten puhutaan jo halvasta paketista.
+/- Seurantoja löytyy ja "löytyy". Viime kaudelta todistetusti hyvää tulosta, mutta ainakaan toistaiseksi asiakkaille ei ole tarjottu mitään SELKEÄÄ näyttöä vedoista pitkältä ajalta. Seuranta-osiosta löytyi seuraavat: "Mungon kiekkoseuranta 2010-2011". Päivitelty hyvin ja seurannan mukaan kassa puolitoistakertaistui kelly/4:lla SM-liiga- ja NHL-vedoilla koko kauden ajalta. "Mungon NHL-seuranta 1.1.2006 alkaen". Postattu 29.1.2006 ja helmikuun loppupuolta pidemmälle tuo seuranta ei kanna. Palautus tuolla otannalla 112% ja muutaman Olympiakiekkovedon palautus 165%. "Mungon NHL 31.12.2005 asti" Postattu myös 29.1.2006 ja sisältää about 150 vetoa 103,95% palautuksella. Palautus olisi ollut Mungon omien sanojen mukaan huomattavasti parempi (114%) jos pelasi myös annettujen prosenttiarvioiden mukaan, joihin ei varsinaista vihjettä ollut.
-Ylimääräinen hehkutus markkinoinnissa
:arrow: NHL:n kohdalla limittien voi sanoa riittävän Pinnaclella jos vihjeet tulevat limittien poistuttua. Sm-liigan kohdalla asiakkailla voi olla vaikeuksia saada riittävää kerrointa, koska firmoja tosiaan on käytännössä vain se yksi ja limitit ovat kuitenkin sen verran pienet, että 20 asiakkaan saman aikainen panostus tiputtaa kerrointa rutkasti ja esim. 104% seuranta voi tarkoittaa asiakkaan kohdalla +-0 tulosta. Täytyy sanoa, että odotan joka tapauksessa erittäin mielenkiinnolla Mungon kiekkokautta 2011-2012, koska viimeinkin saadaan koko kauden kattava ja todistettu seuranta vedoista.

Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki
+Hakulinen ja Nurkki tehneet pitkään töitä pelkästään vedonlyönnin eteen ja osaaminen vahvaa
+Suuret sarjat, joten panosta saa sisään, vaikka toki aina vihjeiden ja asiakkaan kertoimien väliin jää pieni rako
+Sarjamäärää tiputettu tulevaksi kaudeksi, minkä näkisin selkeästi plussana nykyään vaadittavan vahvan erikoisosaamisen vuoksi
+Kauden jälkianalyysissä käytiin läpi mennyttä kautta ja muutamia selkeitä virheitäkin sieltä löytyi, joten jotakin taas osataan tehdä paremmin tulevalla kaudella
+/- Hinta ei ole halpa, muttei erityisen kalliskaan heikon viime kauden hinnanalennuksen jälkeen, mutta se kertoo osaksi kenelle palvelua suunnataan, mikä taas kertoo kuinka vakavasti miehet seisovat vihjeidensä takana
+/- Viime kausi tappiollinen isolla otoksella, mutta sitä ennen löytyy voitollisia vuosia. AHC vedoissa ollut nihkeämpää, mutta totalsit ovat tuottaneet kolmella edellisellä kaudella 103,3%, 106,2%, 103,3%.
:arrow: Palvelu erittäin hyvin kohdallaan ja asiat käydään läpi asiallisesti ja luotettavasti kertoen. Seuranta kuitenkin vähän nihkeää viime vuosilta, joten tuleva kausi tullee olemaan taas siinä rajoilla jääkö tuosta asiakkaalle mitä käteen.. Toisaalta totalsit ovat tuottaneet hyvin ja sarjamäärän tiputus nostanee hieman odotettua tulosta.. Paha, rajoilla mennään kuten aina :)

Sukkelan NBA on oma lukunsa, mutta työsulku taitaa olla todennäköinen tällä hetkellä, joten kausi voi jäädä kokonaan välistä..

-10 303,56€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Hyvää pohdintaa Aapolta!

Pieni täydennys: NHL:ssä 30 joukkuetta pelaa 82 runkosarjan ottelua + 16 joukkueen playoffit paras seitsemästä menetelmällä. Jos NHL:n ottelumäärää - ja samalla analyytikon ottelukohtaista työmäärää - verrataan vaikkapa Italian Serie A:han, niin eroa on. Serie A:ssa 20 joukkuetta pelaa 38 ottelua ja se on siinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Mungo kirjoitti:Hyvää pohdintaa Aapolta!

Pieni täydennys: NHL:ssä 30 joukkuetta pelaa 82 runkosarjan ottelua + 16 joukkueen playoffit paras seitsemästä menetelmällä. Jos NHL:n ottelumäärää - ja samalla analyytikon ottelukohtaista työmäärää - verrataan vaikkapa Italian Serie A:han, niin eroa on. Serie A:ssa 20 joukkuetta pelaa 38 ottelua ja se on siinä.
Näin, lähinnä hintaa arvuutellessani otin vertailun NBA:han, kun siellä matseja ~saman verran.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

HIIOHOI! Olen ollut pitkään ns. vaikeuksissa näiden kanssa:
Aapo 7.3.2011 kirjoitti:10,0 yks. 497 vetoa, palautus 97,1%
8,0-14,0 yks. 851 vetoa, palautus 98,4%
Neo 7.3.2011 kirjoitti:En halua antaa väärää kuvaa että kritisoisin nyt Abin arvioita kokonaisuutena, sillä tulokset puhuvat puolestaan ja rahaa niillä tulee sisään, joten itsekin peesaisin varmaan jos nyt jotain yleensä peesaisin. Mutta uskoisin että tällä taktiikalla karkeasti sanottuna ainakin puolet noista 10/10 laakeissa vedät niin sanotusti kuollutta.
Aapo 7.3.2011 kirjoitti:Suomeksi sanottuna osa noista vedoista tulee saada kokonaan pois, mutta ei kaikkia, koska tuolla on 100% varmasti kasa loistaviakin vetoja. Ensimmäinen ja tärkein lääke on huolellisesmpi tutkiminen. Lisää taustatyötä miksi joku joukkue on niin hyvä/huono/underi/overi kuin väitän, vaikka markkina kertoo toista.
Viime keväästä asti oon tasaisin väliajoin miettinyt mistä nuo jäätävät odotusarvot johtuvat osassa kohteista. Osassa vedoista tiedän tasan tarkkaan miksi panostan 10/10 = tiedän mihin arvioni pohjaan ja luulen samalla myös tietäväni missä markkina on metsässä. Lopuissa peleissä olen käyttänyt keväällä lupaamaani huolellisempaa tutkimustyötä, mutta edelleen mukana on ollut liian paljon (lukumäärällisesti kuitenkin vähemmän kuin ennen) näitä "rankkien pohjalta tulleita 10/10 vetoja", jotka ovat tuottaneet hyvin huonosti ja joiden vuoksi, ainakin osaksi, esim. Suomifutiskausi & omat tämän vuoden vedot ovat miinuksella. Kävin keväällä Aasiassa etsimässä vastausta pari kuukautta, jossa muuten huomasi kuinka luovuus pääsi valloilleen ja päässä alkoi syntyi jos jonkinlaista ajatusta, kun pääsi kunnolla irtautumaan tästä pyörästä, mutta vastausta kyseiseen ongelmaan ei kuitenkaan löytynyt. Alkukesäkin oli ja meni, mutta vihdoinkin viime yönä puoliunessa sain ajatuksen, jonka tajusin heti toimivan käytännössä! Tämän myötä saan leikattua suuren osan huonoista 10/10-vedoista pois (kaikkia nyt tuskin voi saada pois kukaan koskaan), ja siis todellakin tiedän, että nämä vedot ovat sieltä huonoimmasta päästä. Ratkaisun ansiosta osa pienemmän panostuksen peleistäkin lähtee pois, mutta uskoakseni juurikin niistä, jotka ovat syöneet tuottoa. Ratkaisu on ollut koko ajan hyvin lähellä ja käden ulottuvilla, mutta nyt vasta tajusin sen, erikoista. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan!

Jiihaa :idea:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Tulihan se sieltä viimein ulos! Omalla mittarilla isoimmat matsit boldattu.

Il Calendario di Serie A 2011-2012:

Week 1
28/8/11 – 29/1/12
Atalanta-Cesena
Bologna-Roma
Cagliari-Milan
Inter-Lecce
Lazio-Chievo
Napoli-Genoa
Novara-Palermo
Parma-Catania
Siena-Fiorentina
Udinese-Juventus

Week 2
11/9/11 – 1/2/12
Catania-Siena
Cesena-Napoli
Chievo-Novara
Fiorentina-Bologna
Genoa-Atalanta
Juventus-Parma
Lecce-Udinese
Milan-Lazio
Palermo-Inter
Roma-Cagliari

Week 3
18/9/11 – 5/2/12
Atalanta-Palermo
Bologna-Lecce
Cagliari-Novara
Catania-Cesena
Inter-Roma
Lazio-Genoa
Napoli-Milan
Parma-Chievo
Siena-Juventus
Udinese-Fiorentina

Week 4
21/9/11 – 12/2/12
Cesena-Lazio
Chievo-Napoli
Fiorentina-Parma
Genoa-Catania
Juventus-Bologna
Lecce-Atalanta
Milan-Udinese
Novara-Inter
Palermo-Cagliari
Roma-Siena

Week 5
25/9/11 – 19/2/12
Atalanta-Novara
Bologna-Inter
Cagliari-Udinese
Catania-Juventus
Chievo-Genoa
Lazio-Palermo
Milan-Cesena
Napoli-Fiorentina
Parma-Roma
Siena-Lecce

Week 6
2/10/11 – 26/2/12
Cesena-Chievo
Fiorentina-Lazio
Inter-Napoli
Juventus-Milan
Lecce-Cagliari
Novara-Catania
Palermo-Siena
Parma-Genoa
Roma-Atalanta
Udinese-Bologna

Week 7
16/10/11 – 4/3/12
Atalanta-Udinese
Cagliari-Siena
Catania-Inter
Cesena-Fiorentina
Chievo-Juventus
Genoa-Lecce
Lazio-Roma
Milan-Palermo
Napoli-Parma
Novara-Bologna

Week 8
23/10/11 – 11/3/12
Bologna-Lazio
Cagliari-Napoli
Fiorentina-Catania
Inter-Chievo
Juventus-Genoa
Lecce-Milan
Parma-Atalanta
Roma-Palermo
Siena-Cesena
Udinese-Novara

Week 9
26/10/11 – 18/3/12
Atalanta-Inter
Cesena-Cagliari
Chievo-Bologna
Genoa-Roma
Juventus-Fiorentina
Lazio-Catania
Milan-Parma
Napoli-Udinese
Novara-Siena
Palermo-Lecce

Week 10
30/10/11 – 25/3/12
Bologna-Atalanta
Cagliari-Lazio
Catania-Napoli
Fiorentina-Genoa
Inter-Juventus
Lecce-Novara
Parma-Cesena
Roma-Milan
Siena-Chievo
Udinese-Palermo

Week 11
6/11/11 – 1/4/12
Atalanta-Cagliari
Cesena-Lecce
Chievo-Fiorentina
Genoa-Inter
Lazio-Parma
Milan-Catania
Napoli-Juventus
Novara-Roma
Palermo-Bologna
Udinese-Siena

Week 12
20/11/11 – 7/4/12
Bologna-Cesena
Catania-Chievo
Fiorentina-Milan
Genoa-Novara
Inter-Cagliari
Juventus-Palermo
Napoli-Lazio
Parma-Udinese
Roma-Lecce
Siena-Atalanta

Week 13
27/11/11 – 11/4/12
Atalanta-Napoli
Cagliari-Bologna
Cesena-Genoa
Lazio-Juventus
Lecce-Catania
Milan-Chievo
Novara-Parma
Palermo-Fiorentina
Siena-Inter
Udinese-Roma

Week 14
4/12/11 – 15/4/12
Bologna-Siena
Catania-Cagliari
Chievo-Atalanta
Fiorentina-Roma
Genoa-Milan
Inter-Udinese
Juventus-Cesena
Lazio-Novara
Napoli-Lecce
Parma-Palermo

Week 15
11/12/11 – 22/4/12
Atalanta-Catania
Bologna-Milan
Cagliari-Parma
Inter-Fiorentina
Lecce-Lazio
Novara-Napoli
Palermo-Cesena
Roma-Juventus
Siena-Genoa
Udinese-Chievo

Week 16
18/12/11 – 29/4/12
Catania-Palermo
Cesena-Inter
Chievo-Cagliari
Fiorentina-Atalanta
Genoa-Bologna
Juventus-Novara
Lazio-Udinese
Milan-Siena
Napoli-Roma
Parma-Lecce

Week 17
8/1/12 – 2/5/12
Atalanta-Milan
Bologna-Catania
Cagliari-Genoa
Inter-Parma
Lecce-Juventus
Novara-Fiorentina
Palermo-Napoli
Roma-Chievo
Siena-Lazio
Udinese-Cesena

Week 18
15/1/12 – 6/5/12
Catania-Roma
Cesena-Novara
Chievo-Palermo
Fiorentina-Lecce
Genoa-Udinese
Juventus-Cagliari
Lazio-Atalanta
Milan-Inter
Napoli-Bologna
Parma-Siena

Week 19
22/1/12 – 13/5/12
Atalanta-Juventus
Bologna-Parma
Cagliari-Fiorentina
Inter-Lazio
Lecce-Chievo
Novara-Milan
Palermo-Genoa
Roma-Cesena
Siena-Napoli
Udinese-Catania

Näköjään Inter ja Lazio pääsevät hienosti sopuilemaan kauden viimeisessä matsissa.. saa nähdä kumpi tällä kertaa auttaa ja kumpaa :roll:

Serie B:n ohjelma julkaistaan vastaavasti 2.8. Milanossa, sitä odotellessa..

-1 428,54€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Hieno päivä, seurannat plussalle ja nyt voisi alkaa matka kohti alkuperäistä tavoitetta, vaikka aika meinaakin käydä vähiin. Onneksi syksylle on luvassa paljonpaljon vetoja ja nyt tuleekin seuraavan kuukauden ajan vain valmistautua huolella alkavaan kauteen suomifutisten ohella :) Koitetaan saada nekin hyvään liitoon alkusyksyn mittaan, jotta kaudesta jäisi jotakin käteen..

Veikkausliiga:
Vetoja 147
Palautus 100,4%
Tulos +3,07 units

Ykkönen:
Vetoja 117
Palautus 100,3%
Tulos +2,13 units

+63,78€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Henkka »

mutanen_aapo kirjoitti:
+63,78€
Voit sijoittaa nelinumeroiset nettovoitot uima-altaaseen ;-)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Henkka kirjoitti:
mutanen_aapo kirjoitti:
+63,78€
Voit sijoittaa nelinumeroiset nettovoitot uima-altaaseen ;-)
Tarviis vaan vielä pihan, johon sen uima-altaan vois sit laittaa..?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Henkka »

mutanen_aapo kirjoitti:
Henkka kirjoitti:
mutanen_aapo kirjoitti:
+63,78€
Voit sijoittaa nelinumeroiset nettovoitot uima-altaaseen ;-)
Tarviis vaan vielä pihan, johon sen uima-altaan vois sit laittaa..?
Olohuoneeseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Aapo kirjoitti:Jumpan Kulma
+Isot sarjat / useita liigoja
+Halpa hinta
+Tunnen / tiedän laskijan ja laatua löytyy
-Vanha seuranta puuttuu ainakin toistaiseksi
-Tuleva (+ vanha) seuranta koostuu vihjaajan omista vedoista, joista osa menee pienemmille bookkereille (Unibet, Expekt jne), joten miehen oma esim. 103% palautus ei takaa asiakkaan pääsevän voitolle
-Ei suoranaisia vihjeitä, vaan asiakkaan tulee itse kaivaa vedot prosenttiarvioilla. Tuleeko tilanteita, että Jumppa jättääkin vetämättä joitain kohteita / nousseita kertoimia / tms oman tietotaidon vuoksi ja asiakas menee metsään?
:arrow: Ilman tarkempaa seurantaa voisin olettaa, että miehen oma tulevan kauden odotettu palautus voisi olla ~103-104% luokkaa. Kysymys kuuluu, kuinka paljon tuosta jää asiakkaalle, koska seuraavat asiat tiputtavat asiakkaan palautusta: earlyjen pelaaminen varsinkin perinteisille 1x2 bookkereille, gappi joka jää prosenttien julkaisemisen ja asiakkaan vedon asettamisen välille (tämä paljon asiakkaan omasta "aktiivisuudesta" kiinni), kertoimien mahdollinen tippuminen Jumpan omista panoksista, ja edelleen tuo suoranaisten vihjeiden puuttuminen voi tehdä pientä hallaa asiakkaan tuotolle. Suoraan ns. sijoittajan näkökulmasta voisi niukkaa voittoa odottaa, mutta vaatii ehkäpä pientä ymmärrystä vedonlyönnistä yleensä. Palveluhan on halvan hinnan vuoksi todellinen herkkupala varsinkin niille, jotka itse laskevat kyseisiä sarjoja mahtavan lisäinfon vuoksi mitä Jumppa tarjoaa.
Pitkän mietinnän ja laskelmien jälkeen päätin ostaa maksullisista ainoastaan Jumpan Kulman. Ensimmäiset viralliset vedot tulivat eilen ja ajattelin pitää kirjaa täällä kuinka vedot ovat tuottaneet minulla. Jätän vihjatut vedot sisään aina heti kun kerkeän miehen antaman panostusohjeen mukaisesti. Pelaan aina kyseisellä hetkellä parhaiten kassaa kasvattavan vedon ja panostan todellisesta kassasta, eli jos kassa nousee, niin panokset kasvavat jne. Pienemmällä pelaavat saavat varmasti paremmat odotusarvot, koska he saavat jotkin vedot täysinä sisään pienillekin bookkereille, kun taas isommalla pelaavilla tilanne kääntyy toisin päin. Tässä seuraan kuitenkin siis todellista tuottoa omalla kohdallani, omilla panosrajoituksillani ja omilla aikatauluillani.

Eilen kotiuduin myös reilun vuoden tauon jälkeen Tammelaan, Tampereelle. Jos lähistöllä asustelee innokkaita gämblereitä, niin saa laittaa privaa, kun näköjään kohtalaisia terassikelejäkin vielä riittää :P
Aapo kirjoitti:Hieno päivä, seurannat plussalle ja nyt voisi alkaa matka kohti alkuperäistä tavoitetta, vaikka aika meinaakin käydä vähiin.
Hyvinpä lähti taas käyntiin. Veikkaliiga&Ykkönen pysyivät vlopun yli ~samoissa lukemissa, mutta muuten kaikki kusivatkin pahasti. Formulat, YU:t, Veikan MP ja Vakio nyt lähinnä :x

-10 832,40€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Viime viikko vierähti Prahassa salibandyä pelaillen, tosin mukaan mahtui myös kaupungin näkemistä ja yöelämääkin - ihan tarpeeksi taas vaihteeksi. Nätti kaupunki täynnä vanhoja rakennuksia, kävelykatuja ja kahviloita. Kasinoitakin löytyy keskustasta kymmeniä, joihin muuan Jaromir Jagr on huhujen mukaan hävinnyt yhden jos toisenkin kymmenen miljoonaa korunaa. Muutama vuosi sitten kaverit olivat sattuneet näkemään 68:n yhdellä kasinoista itselleen varaamalla pöydällä pelaillen ja tuskin on ollu ihan pieni raha mikä siinä on liikkunut :) Jagrin omistama urheilubaarikin oli kai jossain, mutta sitä ei täysin ulkomuistista löydetty tai sitten sekin on vaihdettu jo pelimerkeiksi.. no toivottavasti ei kuitenkaan ihan.

Turnaus itsessään meni vähän nihkeästi, kun tiputtiin jatkolohkosta hävittyämme Tshekin mestarille. Täysin voitettavissa oleva matsi, mutta kaveri pääsi rokottamaan muutamasta helpohkosta virheestä, kuten niin monesti ennenkin jne :D Joka tapauksessa aivan huikea turnaus verrattuna siihen, että pelaisit Suomessa treenipelejä jotain samoja jengejä vastaan, joita vastaan saa vääntää talvella lähes kyllästymiseen asti. Elite-sarjassa oltiin ainoa joukkue Suomesta, mutta ns. harrastesarjassa suomalaisjoukkueita oli iso kasa. Mitä nyt vähän tuloksia tuli selailtua, niin jostain kumman syystä suomalaisjengit olivat ottavana osapuolena vähän kaikkia joukkueita vastaan - varsinkin aamupeleissä :wink:

Lauantaina oli päätösbileet Lavka-nimisessä baarissa, josta selviydyttiin takas hotellille joskus aamu 6-7 välillä. No ei siinä mitään, mutta oltiin edellisenä päivänä saatu huikea idea lähteä pelaamaan golfia aamu kymmeneltä jonnekin paikalliselle kentälle. Sai ihan vähän keräillä itseään siinä vähän ennen kymmentä, että jaksoi ja yleensäkin pystyi edes hyppäämään taksiin. Taksihan ei tietenkään osannut kentälle, vaan lopulta kerkesimme kentälle juuri ennen tee-timea omassa puhelimessa olleen navigaattorin avulla :roll: Golf-auton otosta ei tarvinnut ihan kauhean pitkään keskustella ja se osoittautui oikein hyväksi päätökseksi. Itse peli oli aika jäätävää: etuysiin kohtalainen 49 lyöntiä ja takaysi 60 :lol: Hauskaa oli kuitenkin!

Maanantaina palattiin Suomeen ja nyt on edessä vielä puolitoista viikkoa valmistautumista kohti Italian futiksia. Itse asiassa nyt tulevana lauantaina ja sunnuntaina pelataan Coppan 3. kierros, jolloin mukaan hyppää ~puolet Serie A:n joukkueista, joten siellä taitaa nyt olla 14/16 matsia, joissa molemmat joukkueet ovat joko Serie A:sta tai B:stä. Noihin tulee varmasti arviot tehtyä ja näin kausi avattua kunnolla. On sitä saanut taas odottaakin :) Mukavasti näyttäisi oma otteluohjelma tyhjältä lokakuun puolessa välin, kun pelataan Roman derby. Täytynee käydä hieman keskusteluja valmentajan kanssa, kun sopivasti jollain 100 eurolla saisi lennot Tampereelta pe-ma.. :wink:

Veikkausliiga ja Ykkönen edelleen ~nollalukemissa vetomäärien/palautusten ollessa 166/100,1% ja 130/99,7%. Mielestäni tällä hetkellä mulla on jokseenkin hyvä tuntuma kaikkiin joukkueisiin ja uskon kyllä vakaasti, että seurannat kääntyy loppukaudella plussan puolelle.

-9 134,26€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Pienet tuuletukset näin vlopun päätteeksi: 84k€ panoksia toi 92,5k€ voitot ja vuoden saldo muutaman viikon jälkeen taas plussalle, kun omat Veikkausliigat ja Jumpan tipsit napsuivat hyvin :) Tähän mennessä alkuvuodesta varmaan 2/3 osaa ajasta oon ollut tappion puolella voittojen ja tappioiden seilattua +30k€:n ja -26k€:n välillä. Joskohan sitä viimein saisi vähän suurempaa nousua kehiin..? Ainekset siihen ainakin pitäisi olla, koska aina tuonne lokakuun loppupuolelle saakka tulee aivan järjetön määrä vetoja, kunnes Veikkausliigan ja Ykkösen loputtua meno vähän rauhoittuu. Toissa syksynä tein elämäni kuopan, viime syksynä parhaat nousut ikinä, mitähän tämä syksy tuo tullessaan :lol:

Menneellä viikolla painoin tiistaista aina tähän päivään saakka varmaan yli 12h päiviä, mutta nyt alkaakin olla Italiasetit siinä kunnossa, että alkuviikosta pystyy ruveta vääntämään toivottavasti tuottavia arvioita! Ensi viikolla täytyy kyllä joku päivä ottaa täysin lomankin kannalta ja lähteä vaikka lyömään palloa järveen :wink:

+6 132,55€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Hiljaiseloa ollut viime viikot täällä puolen niin ajanpuutteen vuoksi, kuin myös yksinkertaisesti sen takia, ettei ole oikein tapahtunut mitään normaalista poikkeavaa. Daeguun tuli peesailtua parin yu-tietäjän näkemyksiä: Normaalisti niin hyvätuottoisista arvokisoista tuli tällä kertaa takkiin aika tarkalleen 5k. Kun panosta meni suurimpaan osaan kohteista 50-200e, niin tulos määräytyi lähinnä muutaman vedon myötä, joihin sai enemmän sisään: Isinbayevan floppaaminen ja Veikan kyykyttäminen painoi tuloksen selkeästi tappiolle. Futispuolella Suomessa ei ole juurikaan pelattu, ja kun Serie A:kin lakkoili ensimmäisen kierroksen, niin YU:n lisäksi loput vedot ovatkin koostuneet tässä muutaman viikon aikana Serie B:stä ja Jumpan Kulman tipseistä. Serie B on lähtenyt mukavasti käyntiin: Viikon aikana pelatut kolme kierrosta tuottivat +22,87 yks palautuksen näyttäessä 114,0%. Jumpan peesauksien palautus tällä hetkellä 142 vedon jälkeen 100,4% ja viivan alla taitaa olla muutama sata euroa.

Nyt kuitenkin vetämään kunnon treeni alle ennen Suomen matsia, jota en valitettavasti pääse katsomaan paikan päälle :? Illalla vois vastapainoksi ostaa vihdoinkin lennot Derby della Capitaleen lokakuulle, nättiä! :heart:

Kuva
Jokohan sitä tänä vloppuna pelattaisiin :wink:

-550,39€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Vedin vähän yhteen koko vuoden tuloksia tähän saakka ja tässäpä ne:

Kaikki omat vedot: +7k€, kohteita lähes 2000 ja palautus niukasti yli sadan. Ei millään tasolla voi olla tyytyväinen tähän jaksoon, vaikka varianssi+muutamat virheet syöneet uskoakseni suurimman osan tuloksesta. Tavoitteena kuitenkin pitää tätä edeltävän ajan sellainen 105% tahti päällä tulevaisuudessakin.

Kimppamonarit ja -vakiot tuottaneet vuoden alusta 104-105% palautuksella jtn 2k€ ja pelejä on takana vähän alle 300. Nämä ovat mielestäni hyvä lisä "normaalien" petsien päälle, vaikka suurimmat voitot ovatkin hieman kiertäneet, mutta ehkäpä vielä joskus!

Peesauksia on melkeinpä toinen 2000 vetoa ja niistä palautus 98,5% ja tulos -21,5k€.

All-time peesaukset plussalla, mutta vain hyvin niukasti yli 100% palautuksella. En tiedä onko vika peesaajassa vai missä, mutta tuntuu, että näitä on hyvin vaikea saada tuottamaan, vaikka peesattavat olisivatkin kovan luokan pelimiehiä. Itseltä kun puuttuu usein se aivan viimeinen tieto & ei saa aivan parasta kerrointa jne, niin laskeeko näennäinen value negatiiviseksi nykymerkkinoilla..? Olen jo koittanut vähentää peesauksia ja poiminut vain parhaat, mutta toivomaani muutosta ei ole oikein tullut. En tässä tietenkään ketään peesattavia syytä tai mitään, todellakaan, vaan lähinnä vain pohdin tilannetta omalta kantiltani. Yksi iso syy voi olla myös oman panostason nousussa: pienien bookkereiden salettien ylikertoimien peesaaminen on jäänyt lähes kokonaan pois ja tilalle on tullut pelkästään isojen lajien vetoja, joissa varaa virheisiin ei ole. Näissäkin kun tasoitusta voi joutua antamaan vielä sen pari napsua sen vuoksi, että yhteen paikkaan ei saa tarpeeksi panosta sisään, niin pienehkö value voi olla kääntynyt miinuksen puolelle. Sen verran alussa näiden muutaman peesattavan vedot kuitenkin on, että ajattelin pari kuukautta vielä katsella tilannetta ja arvioida sitten uudestaan. Voi olla, että skippaan sen jälkeen kaikki peesaukset ja keskityn vain omilla vedoilla tuloksen tekemiseen ja vapautuneen ajan käytän johonkin täysin uuden oppimiseen :)

Minulta on myös kysytty, miten pää kestää väistämättömät hurjat tappioputket ja nytkin menossa olevan yhdeksän kuukauden ~nollatuloksen. Välillä tai aika useinkin ilman muuta ärsyttää ja kasetti meinaa hajota, varsinkin jos omat vedot paukkuu ohi, mutta väittäisin tämänkin olevan aika pitkälle asennoitumiskysymys. Osa laskee voitot euroina, osa ei. Kuulun jälkimmäiseen. Tottakai raha on kivaa, mutta kun menot ovat sen 1k€/kk + matkustelut, niin mitäpä sillä ylimääräiselläkään tekee? TÄH! No todellakin tekee, ja tekee juuri sen mitä pitääkin, eli mahdollistaa yhden tärkeimmistä asioista mitä tiedän: vapauden.

-12 219,00€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Televisiosta mitään "ylimääräistä" tulee katsottua vain vähän, mutta keskiviikkoisin Neloselta tuleva talkshow Maria! on aivan loistavaa viihdettä! :lol: Veitola saa tehtyä noista joka kerta kunnon showta mielenkiintoisilla vieraillaan, ajankohtaisilla puheenaiheillaan sekä tarvittaessa sopivalla piikittelyllään, joista viimeisintä oli hieman eilisessä jaksossa nähtävissä :wink: Tää menee aivan eri tasolla kuin esim. Vapun ja Jennin Korkojen Kera, josta mulle on jäänyt aika laimea kuva mitä nyt edes harvoin katsonut. Yksi parhaista "Marioista" toki viime helmikuun jakso, jossa vieraana ollut Vesa Keskinen nosti omalla tyylillään oikein mukavasti taas ohjelman viihdearvoa! .."Vesa tuu kotiin, tuu nyt oikeesti Vesa pois sieltä telkkarista"..

Sitten pieni kyssäri, tietääkö kukaan onko olemassa jotain sivustoa, joka listaisi kattavasti (isoja) tapahtumia Euroopasta/maailmalta (keikoista ja festareista paikallisiin juhliin jne)? Tyyliin Espanjassa on jossain vaiheessa olisikohan keväällä joku päivä, jolloin jengi vaan heittelee toisia tomaateilla ja kaikilla on hauskaa :D Ensi kevääksi jonkinlaista reissua voisi kohta ruveta suunnittelemaan ja pitäisi pientä kartoitusta tehdä, että mitä, missä ja milloin! Jos peliystävillä löytyy jotain hienoja kokemuksia, niin laittakaahan tulemaan! Vaikka sitten yleisesti vaan jostain paikoista.

Kohta katsastamaan Classicin kunto, kun nousija M-Team tulee vierailemaan pääkaupunkiseudulta. Classicin olisi kuulunut voittaa viime kauden mestari SSV vieraissa viime vloppuna, mutta onneksi urheilu on urheilua, jossa huonommin pelaavakin voittaa silloin tällöin. Tasoero tämän päivän ottelussa on kuitenkin jää-tä-vä ja vain todellinen ihme voi pelastaa M-Teamin. Arvio matsiin mulla on 89 5 6 u/o 11,5 45,5 54,5 ja tällä saa pelata overia. Nordicbetilla on ainakin vielä 1,95, jota kelpaa napsia, vaikka onhan tässä olevassa vaara, että yritteliäs vierailija syttyy vielä 5-1 tappiollakin olessaan taistelemaan jokaisesta pallosta, jolloin voitaneen jäädä pari-kolme maalia rajasta. Itse idea tähän on kuitenkin se, että toisin kuin edellisten kausien vähäiset tilastot osoittavat, niin uskon suurten tasoerojen otteluissa maalimäärän kasvavan keskimääräisesta, kuten käy selkeästi futiksessa ja uskoakseni myös jääkiekossa? Maalaisjärjellä ajateltuna näin siinä pitäisi ilman nytkin käydä, varsinkaan kun Classicin kohdalla ei kuitenkaan puhuta joukkueesta, joka jäädyttäisi pelin täysin johtoasemassa.

Vedoista muuten, Veikkausliiga alkaa olla ihan ok lukemissa 103,8% palautuksella, mutta tavoitteena olisi hinata lukema tuonne 105% paikkeille kauden loppuun mennessä. Ykkönen niukasti plussalla palautuksen näyttäessä 100,8% ja toiveissa olisi parilta viimeiseltä kierrokselta "tehdä mahd. paljon plussaa". Serie B lähtenyt hieman oletettua paremmin käyntiin (107,5%), mutta ei pelkästään tuloksen osalta, vaan kaikista joukkueista tuntuu olevan tällä hetkellä vähintään suht hyvä ote. Serie A, suurin ja mahtavin (myös panostuksen osalta :wink:), on sen sijaan kyntänyt hyvin syvällä. Periaatteessa en ota asiasta sen kummempaa painetta, koska sanoisin, että mulla on joukkueista edelleen hyvä ote, mutta tulosten kääntymistä tässä toki odotellaan. Onneksi on pitkä kausi edessä, niin ei tarvitse ihan kaikkea koittaa vielä tänä vloppuna voittaa :D

Loppukevennys: NBA-tähti Kobe Bryantia ollaan viemässä vahvasti Bolognaan ja tämän päivän Gazzettassa mies itse sanoin sen olevan jopa erittäin todennäköistä. Viime vuosina enimmäkseen mestaruusjuhlissa loistanut Marco Materazzi oli teettänyt Bryantille supliikkimiehenä Koben nimellä varustetun paidan, mutta sen antamisen yhteydessä Kobesta paljaistuikin Milan-fani.. "ma io sono milanista.." :D

-12 611,87€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kuikani
Jäsen
Viestit: 77
Liittynyt: 19.03.2007, 21:27
Pisteitä: 0

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja kuikani »

Pallontallaajista saattaa olla jotain apua.

http://www.pallontallaajat.net/pt3/

Tomaattisota

http://www.latomatina.org/

Siel epsanjassa on myös härkäjuoksu, sen ku käyt pelimiehenä kipittämässä. Tässä joku Ylen juttu, "mielenkiintoisella kuvalla" varustettuna.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/07/ ... 10208.html

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Käyttäjätunnus
Jäsen
Viestit: 996
Liittynyt: 24.01.2004, 01:46

Tuotto: +2663.49 yks.

Palautus%: 119.36%

Panosten ka: 13.89 yks.

Vetoja: 990

Pisteitä: 1532

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Käyttäjätunnus »

mutanen_aapo kirjoitti: Sitten pieni kyssäri, tietääkö kukaan onko olemassa jotain sivustoa, joka listaisi kattavasti (isoja) tapahtumia Euroopasta/maailmalta (keikoista ja festareista paikallisiin juhliin jne)? Tyyliin Espanjassa on jossain vaiheessa olisikohan keväällä joku päivä, jolloin jengi vaan heittelee toisia tomaateilla ja kaikilla on hauskaa :D
Wikitravelin matkustusta yleisesti käsittelevästä artikkelista löytyy jonkin verran, sivun puolesta välistä otsikon Events alta:
http://wikitravel.org/en/Travel_topics

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Betkings
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 04.10.2011, 12:53
Pisteitä: 0

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Betkings »

Jos ensin tekisi duunia vuoden pari intensiivisesti, niin itse ansaitsemillaan rahoilla voi sitten lomailla ansaitusti ja vaihtaa läppärin digikameraan.
Tosin jokuhan voi mennä Thaimaaseen kamppailuleirille 3 kuukaudeksi treenaamaan elukkana ja sivussa laitella vetoja. Kyllä niitä palkintoja sitten
tulee nuoremmille ja näin vanhemmille miehillekin ajallaan. Vertailuna Ollila ja Kallasvuo ovat jauhaneet Nokialla johtavissa viroissa jo 80 luvulta saakka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Käyttäjätunnus kirjoitti:Wikitravelin matkustusta yleisesti käsittelevästä artikkelista löytyy jonkin verran, sivun puolesta välistä otsikon Events alta:
http://wikitravel.org/en/Travel_topics
Täältä löytyy näköjään suht kattavasti kaikkea mielenkiintoista, kiitos! :)
Betkings kirjoitti:Jos ensin tekisi duunia vuoden pari intensiivisesti, niin itse ansaitsemillaan rahoilla voi sitten lomailla ansaitusti ja vaihtaa läppärin digikameraan.
Tosin jokuhan voi mennä Thaimaaseen kamppailuleirille 3 kuukaudeksi treenaamaan elukkana ja sivussa laitella vetoja. Kyllä niitä palkintoja sitten
tulee nuoremmille ja näin vanhemmille miehillekin ajallaan. Vertailuna Ollila ja Kallasvuo ovat jauhaneet Nokialla johtavissa viroissa jo 80 luvulta saakka.
Liian pitkään, liian samaa ja liian samassa paikassa turruttaa mielen. Välttäkäämme tätä parhaamme mukaan!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Spurs77
Avatar
Jäsen
Viestit: 1504
Liittynyt: 20.08.2008, 16:45

Tuotto: +97.18 yks.

Palautus%: 104.61%

Panosten ka: 2.90 yks.

Vetoja: 725

Pisteitä: 757
Paikkakunta: Tre

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja Spurs77 »

mutanen_aapo kirjoitti:All-time peesaukset plussalla, mutta vain hyvin niukasti yli 100% palautuksella. En tiedä onko vika peesaajassa vai missä, mutta tuntuu, että näitä on hyvin vaikea saada tuottamaan, vaikka peesattavat olisivatkin kovan luokan pelimiehiä.
Tätä peesaamisen sietämätöntä vaikeutta on tullut itsekin mietittyä monet kerrat. Mulla on tällainen teoria: vaikka miten arviot joka matsiin tehtäisiin samalla sapluunalla ja keskittymisellä, jokaisella veikkaajalla on hyviä, mutta myös huonoja petsejä (eihän käytännössä juuri kukaan pääse arvioiden osoittamaan odotusarvoon). Väittäisin, että parhaiden vetojen kertoimet tulevat keskimäärin putoamaan eniten ja huonoimpien vähiten (jopa nousemaan). Tällöin kun peesaat vedot jälkikäteen, useimmin juuri ne parhaat ja tuottavimmat vedot ovat tippuneet jopa pelikelvottomiksi ja ne heikoimmat, monesti tappiolliset pelit ovat jäljellä. Tällöin peesaajalla on kädessä kasa p*skaa ja ihmetellään, miten tässä taas kävi näin. Tämän hajatelman pointtina on se (hieman karrikoiden), että mielestäni vihjeet tulisi pystyä peesaamaan lähes saman tien niiden julkaisemisen jälkeen tai sitten jättää peesaamatta kokonaan.

Itse olen pyrkinyt lopettamaan "myöhässä" peesaamisen, lukuunottamatta harvoja eniten arvostamiani vihjaajia. Saapa nähdä, miten käy...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: 100k lund in 2011

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Kuva

+1 170,39€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin