Tänään on 27.04.2024, 00:33.

Jääkiekko / salibandy -laskin

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3737
Paikkakunta: Kamppi

Re: Jääkiekko / salibandy -laskin

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

JussiQ kirjoitti:Niin, Betsaarille totesit useaan otteeseen että minä lasken väärin. Joten eiköhän minulla ole oikeus korjata tuollaiset väitteet ilman että se tulkitaan itkemiseksi? Jos asiassa on ollut joku epäselvyys miten kukin laskee ja mitä korjauskertoimia käyttää, niin se on ainakin nyt selvä.
No ainakin pitää todeta että Sinä olet erittäin hyvin perillä minun kirjeenvaihdostani Betsaarin kanssa. Suon sen kuitenkin hänelle mielihyvin. Betsaari on perusteellinen kaveri ja haluaa tietää asiat pohjiaan myöten. Silloin on ymmärrettävää käydä näitä keskusteluita yhdessä läpi.
JussiQ kirjoitti:
S.Mäenala kirjoitti:Betsaarin viestistä ei käynyt ilmi että Sinä käytit laskuissasi myös korjauskertoimia joillekin maaliluvuille!
Ja alla olevan poiminnan yksityisviestistä olit lähettänyt minulle (Su, 25.09.11 11:31) sen jälkeen kun olit jo kuullut käyttämistäni korjauksista (esim. tässä ketjussa la-iltana). (Tämä poiminta siis sinun minulle lähettämästäsi yv:stä, jossa olit lainannut juttuasi Betsaarille.)
S.Mäenala kirjoitti:Jos taustaa Sinulle vähän selvittää, mä olen johtanut omat laskukaavat itse ja tarkastanut kaiken moneen kertaan. Mun luotto niihin on järkkymätön.

Jos Jussi olisi oikeassa, menisivät nettilaskuritkin roskikseen.
Mä en tuota Sinun viestiasi ollut lukenut kun Betsaarille noin kirjoitin.
Se on Jussi pitkälti kiinni luottamuksesta ihmisiin.
Jos Sinä pidät minua niin härskinä tyyppinä että kirjoitan tuollaista Betsaarille hyvin tietäen että Sinä oletkin käyttänyt muita laskuperusteita kuin mitä vertailulaskureissa on käytetty, niin se on Sinun asiasi. Sille minä en voi mitään, teen vain omat johtopäätökseni ja siinä kaikki. :(
JussiQ kirjoitti:Mutta juu eiköhän tässä lähtökohtaisesti ole ollut kyseessä vain väärinkäsitys. Toinen laskee toista ja toinen toista, mutta en tosiaan halua leimaantua miksikään vain sen takia että selvensin asiani. Edelleenkään henkilönä S.Mäenalaa kohtaan minulla ei ole mitään vastaan. Pelionnea!
Samoin Sinulle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“There are two kinds of forecasters: those who don’t know, and those who don’t know they don’t know.”
(J K Galbraith)

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3737
Paikkakunta: Kamppi

Re: Jääkiekko / salibandy -laskin

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

maig kirjoitti:Kerrankin kun saadaan keskustelua, jota voidaan pohdiskella, keskusteluun tulee jotenkin tulehtunut sävy.
So it goes!
Tälläisillä foorumeilla tahtoo aina kertyä kemiallisiakin paineita, jotka aina silloin tällöin pitää saada purettua!
En tiedä onko tuo välttämättä kovin haitaksikaan, jos pysytellään alatyylin ilmauksista erossa. :)
Mutta kyllä tämä foorumi taas voimaansakin näytti: hyvin paljon positiivisiakin viestejä. Mun ja Jussin kinaaminen taisi tällä kertaa olla sieltä huonommasta päästä.

Tärkeitä asioita tuli esille, kuten sanoit. Omasta puolestani otan nyt pienen tuumaustauon ja panen tuon 'Empty net' asian uuteen selvitykseen. Ehkä sittenkin perun pyhät puheeni ja julkaisen puhtaan lätkä-laskurin, joka ottaisi tuon seikan myös huomioon. Sellaista on jo pyydettykin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin