Tänään on 23.04.2024, 14:13.

NBA ti

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 15:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

NBA ti

Viesti Kirjoittaja Lv »

Tällaista tällä kertaa:

Yhdistelmäpalautus täytyy kyllä saada huonoksi eli tällä lähdetään:
Dallas-San Antonio-New York 1.97 3/5
Tarvitseeko perustella?

Muita pelejä jotka ovat harkinnassa:
Mavericks(-7.5) 2/5, kyllä tässä -10 olisi mun mielestä lähempänä oikeaa. Netsin viime esitykset eivät ole olleet kovinkaan kummoisia, Mavs palasi parin huonomman pelin jälkeen tasolleen(?) voittamalla Memphisin 114-87. Tappiot tulivat liekeissä ollutta Orlandoa ja jatkoajan jälkeen Kingsia vastaan. Jälkimmäistä peliä Dallas johti pitkään mutta tunaroi lopulta pelin jatkoajalle jossa Kingsien Keon Clark pussitti voittokorin viimeisillä sekunneilla. No ehkä tämä peli on lähinnä Netsia vastaan koska heidän kaikki-tähdet ottelun jälkeiset matsit ovat menneet melko penkin alle, parhaimpana tappio talentti-Cavsia vastaan :lol:

Päivän spesiaali(taas): Syracuse(+4.5)@Notre Dame 3/5 :roll:
ND hävinnyt 2 viimeistä peliään, toisen lohkon toiseksi viimeistä Rutgersia vastaan(82-95) ja toisen kotonaan Connecticutia(79-87). Connecticut näyttää olevan samoissa statseissa kuin Syracuse tosin eri lohkossa ;)
Syracusella 5 pelin voittoputki, tosin vastustajat eivät ole olleet kovinkaan hyviä. Mutta kuitenkin, putkeen mahtuu näemmä voitto tässä pelissä vastassa olevaa Notre Damea(82-80). No lopetetaan tämä jauhanta, EE:sta löytyy kanssa jamppoja jotka tätä kohdetta pelaavat joten heiltä voi konsultoida paremmat perusteet. Lainataanpa vielä lopuksi yhtä kirjoittajaa: "Irish(Notre Dame) have no chance for bye now after getting trounced by last place Rutgers on Saturday 95-82 and the loss to U.Conn and are now in 4th place behind seaton hall." Jotenkin on kuitenkin sellainen fiilis että joku tähänkin peliin on haudattuna mutta laitetaan.

No lisätään toinen: Villanova@Boston College(-5.5) 2/5
Toiseksi viimeinen peli kummallekkin, Bostonilla voitto takaisi hyvät asemat tärkeään viimeiseen peliin Connecticutia vastaan. Ilmeisesti panoksena on siinä pelissä divisioonan voitto joten hyvä kai se on tästä saada voitto alle. Bostonin 5 viimeisestä pelistä 3 on pelattu vieraissa, kaikista on tullut voitto joten hyvässä kunnossa ollaan. Villanovan heittorossat on parista viime pelistä aika huonoa luettavaa: FG .347 ja .344. Viime peli näyttää olleen aika noteeraus, tappio 5 pelin "putkessa" ollutta Virginia techia vastaan. Jotakin tässäkin on takana(taas), sprEdi on epäilyttävän pieni mutta laitetaan silti.

Illan viimeinen NBA:
No lisätään vielä yksi peli, eli Indiana(+4) Expekt 2/5. GS on kyllä putkessa mutta kamoon, vastustajatkaan eivät ole olleet sitä kovinta tasoa. Indianan O'Neal pelannee tässä ottelussa. Viime pelissä pacersit pelasivat hyvin, tosin viimeisellä neljänneksellä joukkue päästi milwaukeen "lähituntumaan" mutta pacers voitti lopulta 107-98. Kyllä tuo sprEdi on pelaamisen arvoinen vaikka GS on hyvin pelannut. En usko että Indiana kovin suurilla lukemilla häviää jos häviää ollenkaan :roll:
ps. perustelut ontuu joten niistä ei tarvitse erikseen huomauttaa ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin