Tänään on 24.04.2024, 10:47.

NHL

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
jka10
Jäsen
Viestit: 907
Liittynyt: 26.11.2004, 14:41
Pisteitä: 78

NHL

Viesti Kirjoittaja jka10 »

Kepanki wrote:
En ole mikään NHL -tietäjä, mutta pitäisiköhän Edmontonille antaa pari prosenttia lisäbuustia kun palaavat "kotiin" seitsemän pelin vieraskiertueelta. En tiedä, joku voisi selventää joka tietää.




Törmäsin Kepangin aiemmin pohtimaan kysymykseen Niemisen blogissa ja tuli vahvistavaa näkökantaa tuolle vieraskiertueelta kotiinpaluun vaikeudesta. Lainaus Jouni Niemisen blogista;

Ensimmäinen kotiottelu vähintään neljän ottelun mittaisen pelikiertueen jälkeen on lähes aina vaikea paikka NHL-joukkueille, vaikka voisi luulla asian olevan täysin toisinpäin. Ehkä koko joukkueen keskittyminen häiriintyy kotiinpaluun vuoksi, jouduttaessa arkipäivän rutiineihin. Kuten kuka tahansa, joka palaa kotiin matkalta, NHL-pelaajat joutuvat hoitamaan arkipäiväisiä asioitaan ensimmäisen päivän tai pari.

Matkalla ollessaan NHL-joukkue keskityy pelkästään pelaamiseen, koska muita häiriötekijöitä ei ole. Harjoitukset näyttävät paremmilta. Kotona on hoidettava laskut, kohdattava perhe, vietävä vaatteita pesulaan jne.

Eli kuten muistelin, näin pelaajatkin ovat itse todenneet, näin muistelen. Eli ei niitä prosentteja kannata lisäillä ainakaan, ehkä pitkän kiertueen päätteeksi jos on heti kotipeli perään, niin voi jopa vähentää jonkun :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin