Tänään on 28.03.2024, 13:26.

(Spaghetti)futista yms. sälää

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

(Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Moro.

Allekirjoittanut melkoinen HC-futisfanaatikko, varsinkin tuonne saapasmaan suuntaan. Prosenttien laskemista ole koskaan jaksanut ees opetella kun harrastelijapohjalta puhtaasti vetoja sisään painellaan. Mutta tykkään kirjoitella peleistä jne. Ja tuleepa nuita kenties sitten hieman tarkemmin mietittyäkin kun ne ihan tekstimuodossa naputtaa näkyviin.

Vaan joo ei nyt keksi mitään tähän avaukseen niin ei muuta kuin tuumasta toimeen :arrow:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Braida, 20.10.2013, 01:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Tämä kirjoiteltu kasaan eilen..
Serie A ois sitten vähän niinkuin puolivälin kohdalla. Johtuen kauden alkua myöhästyttäneestä pelaajalakosta on ekalla kierroksella ja tulevan vkl:n 20. kierroksella ajallisesti väliä vain reilu kuukausi. Eka kierros kun pelattiin rästipeleinä 21. päivä joulukuuta. Vois luulla ettei nuo joukkueiden väliset voimasuhteet nyt ihan dramaattisesti ole tuon ajan sisällä muuttuneet. Osalla porukoista vielä Coppa Italian matseja tällä viikolla pelattavana joten katellaan ne ensin rauhassa loppuun ja aletaan sitten vasta miettiä tarkemmin tulevaa kierrosta kun mahdolliset tuliterät loukkaantumiset yms. on valmiina. Yhteen matsiin voi kuitenkin jo tässä kohtaa ottaa kantaa...

Juventus - Udinese

Juventus ohitti sarjan puolivälin sarjajohtajana, Milan tosin vain pisteen perässä. Juve on sarjan ainoa tappioton joukkue (11-8-0) ja tuliterä Juventus Stadium on jo lyhyen aikavälin sisällä osoittautunut todella vaikeaksi linnakkeeksi valloittaa, itseasiassa suorastaan mahdottomaksi (6-3-0). Kuntopuntarissa Juve on sarjassa kolmantena (4-2-0), heti milanolaisten perässä. Joulutauon jälkeen joukkue haki vaivalloisen vierasvoiton Leccesta 0-1 lukemin ja viikkoa myöhemmin joutui tasaamaan pisteet kotonaan Cagliaria vastaan 1-1 tuloksella. Sitten oli vuorossa Atalanta, vieraissa. Bergamolaiset olleet kovia kotonaan tällä kaudella (ennen viime kiekkaa 4-4-1) mutta Juvea vastaan kodilla ei ollut mitään sanansijaa matsissa. Täysin hukkaan meni ylläriin sijoitetut rahat, seepranutut olivat täysin ylivoimaisia ja hieman paremmalla viimeistelyllä taululla ois komeillut isommatkin lukemat kuin 0-2. Eilen Juve oli tulessa Coppa Italiassa kotonaan viime aikoina todella kovassa vireessä seilannutta Romaa vastaan. Juven avaus koostui keskikentän ja hyökkäyksen osalta lähinnä vaihtopenkkiä kuluttaneista kavereista, Roma taas pelasi parhailla ukoilla mitä kentälle tällä hetkellä saa. Roma ei kuulu niihin joukkueisiin jotka viis veisaavat cupista, edellisellä kierroksella oli kaatunut Viola selvin 3-0 lukemin ja tuossa matsissa molemmat pelasivat a-miehistöillään. Eilen Roma sai kuitenkin nöyrtyä, samoin 3-0 numeroin. Juve on kaiken järjen mukaan tällä hetkellä vireessä ja pistänee kaiken mahdollisen likoon keväällä taistossa Scudettosta. Kodilla vielä senkin suhteen ideaalitilanne, että sairastupa ei ole liian täynnä. Gazzettan ennakoissa Pepen (19, 5), Marchision (18, 6) sekä Elian (2, 0) tila tällä hetkellä "da valutare". Eli jokaisen pelaaminen selvinnee tässä loppuviikosta, mistään sen vakavammista vammoista tuskin on kyse. Juve kilpavarustelee myöskin itseään kevättä varten, Uruguayn maajoukkuepuolustaja Martín Cáceres on tänään Torinossa lääkärintarkastuksessa ja jos kaikki menee odotusten mukaisesti on lainasoppari Sevillasta sitä myöten selvä.

Lauantaina vieraaksi saapuva Udinese lähtee kevätpuoliskoa kohti sensaatiomaisesti sijalta kolme, eroa Juveen vain 3p. Kukapa oiskaan uskonut friulilaisten yltävän tällaiseen suoritukseen myös tällä kaudella, kesällä kuitenkin lähti pääasiassa Sanchezin muodossa paljon iskukykyä muualle. Udinesen hieno sarjasijoitus on pitkälti huikean kotirecordin ansiota (9-1-0) joka on myöskin koko liigan paras. Vierastili ei nyt niinkään vakuuta (2-4-3). Kuntopuntarissa friulilaiset porskuttavat viidentenä (3-2-1). Tauon jälkeen kaatui Cesena kotosalla helposti 4-1, Coppasta joukkue tiputtautui suosiolla sivuun b-miehistön hävitessä kotikentällä Chievolle, tämän jälkeen ihan ansaittu tappio Genoan vieraana (3-2) vaikkakin Rossoblut meinasivatkin päästää friulilaiset vielä mukaan peliin rankun+siitä seuranneen punaisen myötä. Viime sunnuntaina kaatui sitten Catania kotona 2-1. Tilastot muuten tasaiset tuossa mutta Catania vei kulmat. Kuitenkin luokkaa helpohko kotivoitto kun Catanian kavennus syntynyt vasta lisäajan 4. minuutilla. Udinesella muutama suhkot tärkeäkin jamppa sivussa lauantaina: Puolustaja Benatia (15, 1) ja keskikentän Asamoah (17, 1) Afrikassa skabaamassa, näiden lisäksi kk-mies Pinzi (17, 1) sekä hyökkääjä Barreto (1, 0) näillä näkymin varmuudella sivussa loukkaantumisten takia. Puolustuspään Coda (0, 0) kysymysmerkki.

Joukkueet kohtasivat siis toisensa joulutaukoa edeltävällä rästikierroksella Stadio Friulilla. Tuolloin pisteet tasattiin 0-0 tuloksella. Tilastotkin tasaisia (kulmat 3-6, laukaukset maalia kohti 6-4, ohi maalin 3-9, pallonhallinta 48-52 jne.). Näistä tulevan matsin varmoista ja epävarmoista poissaolijoista Asamoah ja Pinzi uurastivat täyden ysikymppisen Udineselta, Juvelta samat minuutit Marchisiolle Pepen pelatessa 80min. H2h-historia viimeisen ~20v ajalta menee Juvelle lukemin 21-5-7, Torinossa 12-0-4. Loppua kohti on kuitenkin tilanne selvästi tasoittunut, Juven viime vuosien sekoilujen takia viimeiset 10 kohtaamista enää vain 5-1-4 La Vecchia Signoran hyväksi.

Pelivalinta on kotivoitto (markkinatoppi tuolle Pafin 1,70 avg 1,66, Pafilta muuten jopa 1,72) syystä, että tuo esitys Atalantaa vastaan oli saatanan vakuuttava. Ja sitten eilen nuin selvä voitto Romasta osittaisella kakkosmiehistöllä. Kotonaan Juve ollut todella hyvä, kun taas Udinese on Stadio Friulin ulkopuolella ollut ihan tavallinen kuolevainen muiden joukossa. Mikäli koti saa vielä kaksikon Marchisio & Pepe parsittua kasaan lauantaiksi aletaan pikkuseeprojen leirissä varmasti vuodattamaan entistä enemmän kyyneliä varsinkin tärkeän Asamoahin perään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Juve käynyt näköjään Pafilla päivittämässä itseään, 1,72 -> 1,62..niin ja Caceres läpäisi lääkärintarkastuksen ja jää siis Torinoon pelailemaan.

Palermo - Novara

Palermo-koutsi Mutti sai vihdoin ja viimein voittotilinsä Sisiliassa aukaistua kun Genoa kaatui viime vkl:na melkoisessa maali-iloittelussa lukemin 5-3. Joukkueen paikoitellen jo melko täydeltä vaikuttanut sairastupa on nyt ollut mukavasti tyhjenemään päin, enää sivussa pitkäaikaispotilas Hernandez (9, 3) sekä keskikentän Bacinovic (10, 0). Palermo on tällä hetkellä 24 pojolla sarjassa kahdeksantena. Matkaa eurokentille kuitenkin 9p. Joukkue saa syyttää tästä piste-erosta paskaa vierasrecordiaan (0-3-7), kotona joukkue on pistepotin puolesta ollut loistava (7-0-2). Muttin ois saatava Rosanerot nopsaan kunnon voittoputkeen, muuten loppukaudesta voipi helposti tulla melko panokseton pannukakku. Kuntopuntarissa seura rypee kolmanneksi viimeisenä (1-1-4) joten ei ihmekään, että Eurooppa karkaa.

Novara parkkeerasi 10 miehen bussinsa viime viikolla kotikentällään maalinsa eteen ja kesti ekat kolme varttia punamustia vastaan. Sitten Milan nosti penkiltä lisää miehiä ylös ja vajaan kuudenkympin kohdalla Zlatanilta vapauttava 0-1 osuma ja Novara oli lyöty. Olen kierros kierrokselta vakuuttuneempi, että Novara on liigan (jopa ylivoimaisesti) paskin joukkue. Hankkivat kyllä Giuseppe Mascaran (2, 0) Napolista mutta miehen tähti on ollut laskeva sen jälkeen kun Catanian jätti. Napolissa peliaikaa ei irronnut muutamia jämäminuutteja lukuunottamatta käytännössä yhtään. Tuskin on mikään sateentekijä. Novara siis liigan hännänhuippu tällä hetkellä 2-6-11 saldollaan (vieraissa 0-2-7). Eroa Sienaan ja viimeiseen säilyjänpaikkaan jo 7 pinnaa. Kuntopuntarissakin seura majailee viimeisenä (0-1-5) joten eiköhän se ole aikalailla Arrivederci Novara. Vierailta sivussa varmuudella ainoastaan puolustaja Ludi (9, 0). Centurionin (puolustaja, 11, 0), Marianinin (kk, 13, 1) sekä Pinardin (kk, 10, 0) pelaaminen epävarmaa.

Joulukuun 21. päivä pelattu kohtaaminen näiden kahden välillä oli samalla myös Bortolo Muttin debyyttiottelu Palermon peräsimessä. Rosanerot menivät Ludin oman maalin myötä vierasjohtoon 20min kohdalla mutta loppua vaikeutti huomattavasti Ilicicin hankkima suora punainen ihan ekan jakson loppuun. Palermo onnistui kampeamaan itsensä vielä 0-2 johtoon 73min kohdalla ja oli näin jo erittäin lähellä kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Mutta niin vain Novara nousi kuin nousikin, Marco Rigonin 2-2 osuma 85min kohdalla tarkoitti pistejakoa. Ja meikän laput kusahti silloin siihen. Sunnuntain otteluun en kuitenkaan näe mitään muuta järkevää merkkiä kuin Palermon kotivoiton, Ladbrokesilta löytyy markkinatoppi 1,57 tälle tapahtumalle (avg 1,52).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Genoa - Napoli

Genoa sarjassa kymmenentenä 7-3-9 recordillaan (kotona 5-2-2). Kunto genovalaisilla riittää 12. sijaan (2-0-4). Napoli on viisi pinnaa Genoan edellä sijalla 7. (7-8-4, vieraissa 3-4-2). Kuntopuntarissa vieraat ovat kuudentena (3-2-1). Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen joulutauon alla päättyi Napolin murhaaviin 6-1 voittolukemiin ja maksoi samalla Genoa-koutsi Francesco Guidolinin työpaikan. Korvaajaksi tulleen Pasquale Marinon saldo on ollut toistaiseksi yksi voitto (Udinese kotona) sekä kaksi tappiota (Cagliarille ja Palermolle vieraissa). Näiden lisäksi Genoa joutui taipumaan Coppa Italiassa Merdalle vieraissa 2-1. Napolin lomilta paluu on toistaiseksi sujunut tappioitta, vaikkakin niin Bolognasta kuin Sienasta oli varmasti budjetoitu yhden pisteen sijaan täysi pistepotti. Coppassa kaatui keskiviikkona aiemmin siis Genoan tiputtanut Merda. Napoli todisti siis jälleen kerran olevansa melkoinen cup-joukkue. Joukkueiden h2h-historia on erittäin tasainen: Napoli niukasti edellä 8-10-7 lukemilla (@ Stadio Luigi Ferraris Genoa myöskin vain voiton verran edellä 4-5-3).

Genoan verkkoon ollaan ladottu viimeisessä neljässä sarjaottelussa peräti 17 häkkiä. Hirveä lukema jota selittää pitkälti tuo alakerran loukkaantumissuma. Niin Antonelli (10, 0), Dainelli (13, 0), Bovo (5, 0) kuin Kaladzekin (11, 0) ovat sivussa myös tulevana viikonloppuna. Näiden lisäksi myös keskikentän Rossin (15, 3), Veloson (17, 2) sekä Constantin (15, 1) pelaaminen epävarmaa. On siinä vaan taas loukkaantumishuolia yhdelle joukkueelle tarpeeksi. Napolilla sen sijaan sairastupa ammottaa tyhjyyttään, eikä pelikieltojakaan ole. Hyökkäyspelin ja koko joukkueen ehdoton sielu ja ilmentymä Lavezzi palasi kentille viikko sitten Sienaa vastaan ja oli myös viikon cup-matsissa avauksessa pelaten 65min.

Genoa on liigan overmaisin joukkue (avg 3,11) ja Napoli saman tilaston kuutonen (2,89). On kuitenkin huomattava, että Genoan peleissä maaleja ollaan nähty pääasiallisesti vieraskentillä (keskiarvo kotona 2,44 < kotona 3,70) kun taas Napolin matseissa verkot ovat heiluneet Stadio San Paololla (keskiarvo 3,40 > vieraissa 2,33). Joukkueiden edellisestä 10 kohtaamisesta viidessä ollaan nähty väh. kolme osumaa. Koitan tähän kuitenkin tuota over 2,5:sta. Genoan loukkaantumistilanne alapäässä tällä hetkellä sen verran massiivinen ja Napolilla hyökkäyspään supertrio Pocho/Hamsik/Cavani kunnossa niin luulisi maaleja syntyvän. Enkä nyt usko Genoankaan osumitta jäävän, sen verran hyvää futista pelasivat Udinesea vastaan pari viikkoa sitten kotonaan. Jos tuo kodin sairaslista ei ois ihan nuin pitkä niin tekis melkein mieli nakkoa jotain kotivoitolle sillä takuulla kosto elää tuosta rumasta kuukauden takaisesta kohtaamisesta. Ja Genoahan on perinteisesti kova kotijoukkue. Ladilta löytyy paras kerroin o2.5:lle betbrain.comin mukaan (2,00; avg 1,87).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Braida kirjoitti:Moro.

Allekirjoittanut melkoinen HC-futisfanaatikko, varsinkin tuonne saapasmaan suuntaan. Prosenttien laskemista ole koskaan jaksanut ees opetella kun harrastelijapohjalta puhtaasti vetoja sisään painellaan. Mutta tykkään kirjoitella peleistä jne. Ja tuleepa nuita kenties sitten hieman tarkemmin mietittyäkin kun ne ihan tekstimuodossa naputtaa näkyviin.

Vaan joo ei nyt keksi mitään tähän avaukseen niin ei muuta kuin tuumasta toimeen :arrow:
Lämpimästi tervetuloa, ja kun oikeata sarjaakin seuraat, niin mikäs sen parempaa 8--) Pakko kysyä, kun ilmeisesti suhteellisen paljon sarjaa seuraat, oletko käynyt Italiassa asti katsomassa matseja ja jos, niin missä kaikkialla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

mutanen_aapo kirjoitti: Lämpimästi tervetuloa, ja kun oikeata sarjaakin seuraat, niin mikäs sen parempaa 8--) Pakko kysyä, kun ilmeisesti suhteellisen paljon sarjaa seuraat, oletko käynyt Italiassa asti katsomassa matseja ja jos, niin missä kaikkialla?
Kiitän. Ja itse kysymykseen: Ikävä kyllä en. Pitänyt on kyllä mutta tämä on kaatunut aina siihen ettei itellä ole ollut massia/kavereilla ei ole ollut massia/kiinnostusta lähteä katsomaan pelejä paikanpäälle. Mut vielä jonain päivänä meikä nuo Serie A-katsomot, ja San Siron valloittaa. Meinaan, että tämä meikän Milan-fanaattisuus muuttuu päivä päivältä vain pahemmaksi. Tullut jo viime aikoina uniin (nuissa unissa oon mm. ottanut kuppia Gallianin kanssa jne.). Ainoa kosketus livefutikseen ulkomailla on toistaiseksi ollut 06 MM-kisat jolloin onneksi pääs todistamaan Azzurrien matkaa kohti maailmanmestaruutta (voitto Ghanasta Hannoverissa tuli todistettua paikanpäällä, vaikkakin pelinä saman reissun Meksiko-Iran oli kuitenkin se ikumuistoisempi tapaus).

Eihän tommonen pidennetty viikonloppu vaikkapa Milanossa maksaisi tänä päivänä paljon paskaakaan. Paljon isompi juttu on alkaa myymään tätä ideaa kavereille jotka nyt eivät ole "läheskään" samalla aaltopituudella tämän lajin suhteen. Ja yksin ei jaksa reissuun lähteä. Mutta kuten jo sanoinkin vielä jonain päivänä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Catania - Parma

Joukkueet tasapisteissä sijoilla 13. ja 12. Catania kotona 4-2-2, Parma vieraissa 1-2-6. Kuntopuntarissa kotijoukkue valahtanut toiseksi viimeiseksi (1-1-4), Parma taas tässäkin sarjan keskitasoa 1-4-1. Parma vaihtoi valmentajaa Merdalle kärsityn 5-0 murskatappion jälkeen ja Dodadonin alaisuudessa on toistaiseksi otettu niukka 3-1 kotivoitto Sienasta (pelitapahtumien valossa tasuri ei olisi ollut mikään oikeusmurha) sekä viime kierroksella Bolognasta haettu maaliton tasuri (lopetin seuraamisen jossain 60min kohdilla kun näytti jo liikaa siltä ettei maaleja synny). Stadio Angelo Massimino on yksi liigan vittumaisimmista paikoista vierailla eikä Parmakaan ole pahemmin viime vuosina Sisiliassa tykännyt vierailla. Viimeiset 10 kohtaamista joukkueiden välillä Catanian hyväksi 4-4-2, kotona peräti 4-1-0. Tuo joulutauon alla pelattu aiempi kohtaaminen Parman Ennio Tardinilla päättyi 3-3 tasuriin.

Catanialta pelikieltoisina tänään hyvää kautta pelaava konkaripuolustaja Legrottaglie (15, 3) sekä tärkeä keskikenttämies Almiron (17, 3). Puolustaja Capuano (6, 0) sekä hyökkääjä Lanzafame (5, 0) ovat kärsineet pikkukolhuista ja kaksikon pelaaminen on epävarmaa. Tapaus Maxi Lopez (14, 3) sai myös vihdoin ja viimein loppuratkaisun kun lainasopimus Milanin kanssa syntyi kuin syntyikin. Miestähän on nyt siirtokohun keskellä istutettu lähinnä penkillä joten kyllähän tämä lähtö muihin maisemiin on ollut jo tovin tiedossa. Parmalta pelikiellossa tänään runkopuolustaja Zaccardo (19, 0). Hyökkääjä Pelle (11, 1) loukkaantuneena. Kinkkukaupungin joukkueen tuoreet lainahankinnat Stefano Ferrario ja Stefano Okaka aloittanevat tänään vaihtopenkillä.

Catania kova kotijoukkue, Parma taas heikko vierailija. Meikä luottaa Dodadoniin valmentajana mutta auttaako sekään tänään kun joukkue astelee melkoiseen hornankattilaan. Luca Tonia ollaan huhuttu Juvesta Parmaan ja musta Parman pitäisi ehdottomasti myös konkarikärki ottaa joukkueeseensa. Viime kevätkauden Amauri-ilmiö voisi hyvinkin toistua tuon kaupan myötä. Henk.kohtainen mielipide Parman tämän hetken ykköskärki Floccarista on jyrkkä: Mies on ihan yliarvostettu paska. Atomimuurahainen Giovinco saisi huomattavasti suuremman hyödyn juurikin Tonista mitä Floccarista. En usko, että Parma tänään kentältä voittajana astelee pois. Pelivalintana kotivoitto, tosin DNB. Ladilta löytyy tähänkin paras kerroin (1,53). Avg 1,43.

PS. Kirjoittelin näin sen jälkeen kun Dodadonin pesti Parman kanssa varmistui:
Korvaajaksi valittiin Roberto Donadoni joka aloitti kauden Cagliarissa mutta potkittiin pihalle vain noin viikko ennen kauden alkua kun sukset menivät ristiin seuran johtoportaan kanssa pelaajapolitiikan suhteen. Donadonille on musta lyöty hieman turhaan epäonnistujan leima otsaan valmentajana. Tuohan juontaa tietenkin vuoden 08 EM-kisoihin joissa mies ei onnistunut luotsaamaan hallitsevia maailmanmestareita ensimmäistä pudotuspelikierrosta pitemmälle. Monelta vain unohtuu se fakta, että Azzurreilla oli tuossa pelissä vastassa Espanja ja ratkaisu syntyi vasta rankkareissa. Livornossa Donadoni teki hyvää työtä, Napolissa homma ei sujunut mutta viimeisessä pestissään Cagliarissa ex-Milan pelaaja pelasti joukkueen kuiville putoamiskurimuksesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Braida kirjoitti:
mutanen_aapo kirjoitti: Lämpimästi tervetuloa, ja kun oikeata sarjaakin seuraat, niin mikäs sen parempaa 8--) Pakko kysyä, kun ilmeisesti suhteellisen paljon sarjaa seuraat, oletko käynyt Italiassa asti katsomassa matseja ja jos, niin missä kaikkialla?
Kiitän. Ja itse kysymykseen: Ikävä kyllä en. Pitänyt on kyllä mutta tämä on kaatunut aina siihen ettei itellä ole ollut massia/kavereilla ei ole ollut massia/kiinnostusta lähteä katsomaan pelejä paikanpäälle. Mut vielä jonain päivänä meikä nuo Serie A-katsomot, ja San Siron valloittaa. Meinaan, että tämä meikän Milan-fanaattisuus muuttuu päivä päivältä vain pahemmaksi. Tullut jo viime aikoina uniin (nuissa unissa oon mm. ottanut kuppia Gallianin kanssa jne.). Ainoa kosketus livefutikseen ulkomailla on toistaiseksi ollut 06 MM-kisat jolloin onneksi pääs todistamaan Azzurrien matkaa kohti maailmanmestaruutta (voitto Ghanasta Hannoverissa tuli todistettua paikanpäällä, vaikkakin pelinä saman reissun Meksiko-Iran oli kuitenkin se ikumuistoisempi tapaus).

Eihän tommonen pidennetty viikonloppu vaikkapa Milanossa maksaisi tänä päivänä paljon paskaakaan. Paljon isompi juttu on alkaa myymään tätä ideaa kavereille jotka nyt eivät ole "läheskään" samalla aaltopituudella tämän lajin suhteen. Ja yksin ei jaksa reissuun lähteä. Mutta kuten jo sanoinkin vielä jonain päivänä...
Voin kyllä suositella futisreissua Italiaan! Katsomokulttuuri on ainakin vielä niin eri luokkaa kuin vaikkapa Englannissa, että kyllä tuolla sielu lepää. Kun tuonne joskus MM-kisat tulevat ja stadioneja uusitaan/rakennetaan, niin väitän että osa tuosta nykyisestä ultras-kulttuurista kuolee lisääntyvien turvallisuussettien takia. Suuressa osassa matseja katsomot nykyään toki puolityhjiä juuri esim. turvallisuusseikkojen (tää pari vuotta sitten lanseerattu fanikorttihomma) vuoksi, mutta kun sopivia matseja omaan kalenteriin napsii, niin onhan nuo matsit aivan omaa luokkaansa. Voi olla, että näitä aikoja muistelee vielä joskus kaiholla. Parhaat matsit paikan päällä ovat olleet luonnollisesti Rooman ja Milanon derbyt, mutta Genovan paikallisessa oli myös aivan mahtava meininki. (milloinkahan seuraavan kerran, kun Sampdoria sössii pahasti Serie B:ssä?). Etelän seurat kiehtovat myös kovasti ja Derby di Sicilia täytyy kyllä joskus nähdä, mutta täytyy vain muistaa asiaankuuluva varustus ottaa mukaan :twisted:

Mitä mieltä olet Milan-fanina, mikä saa kaikki puhaltamaan yhteen Rossonerissä? Seurassa ei ole ihan helpoimpia persoonia ja tyyliin oikeasti oltiin vielä Teveziä tuomassa Milanoon. Vastaus on pakko löytyä jommasta kummasta suuresta, Silvio Berlusconista tai Paolo Maldinista, mitä luulet? :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

mutanen_aapo kirjoitti: Voin kyllä suositella futisreissua Italiaan! Katsomokulttuuri on ainakin vielä niin eri luokkaa kuin vaikkapa Englannissa, että kyllä tuolla sielu lepää. Kun tuonne joskus MM-kisat tulevat ja stadioneja uusitaan/rakennetaan, niin väitän että osa tuosta nykyisestä ultras-kulttuurista kuolee lisääntyvien turvallisuussettien takia. Suuressa osassa matseja katsomot nykyään toki puolityhjiä juuri esim. turvallisuusseikkojen (tää pari vuotta sitten lanseerattu fanikorttihomma) vuoksi, mutta kun sopivia matseja omaan kalenteriin napsii, niin onhan nuo matsit aivan omaa luokkaansa. Voi olla, että näitä aikoja muistelee vielä joskus kaiholla. Parhaat matsit paikan päällä ovat olleet luonnollisesti Rooman ja Milanon derbyt, mutta Genovan paikallisessa oli myös aivan mahtava meininki. (milloinkahan seuraavan kerran, kun Sampdoria sössii pahasti Serie B:ssä?). Etelän seurat kiehtovat myös kovasti ja Derby di Sicilia täytyy kyllä joskus nähdä, mutta täytyy vain muistaa asiaankuuluva varustus ottaa mukaan :twisted:

Mitä mieltä olet Milan-fanina, mikä saa kaikki puhaltamaan yhteen Rossonerissä? Seurassa ei ole ihan helpoimpia persoonia ja tyyliin oikeasti oltiin vielä Teveziä tuomassa Milanoon. Vastaus on pakko löytyä jommasta kummasta suuresta, Silvio Berlusconista tai Paolo Maldinista, mitä luulet? :D
Noh onneks nuita kisoja on bookattu muualle moneksi vuodeksi eteenpäin niin ihan hetkeen ei mene paikallinen futiskulttuuri vituiksi =)
Meikälle tuo tunnepuoli on vähän lajissa kuin lajissa se ykkösjuttu. Raha on kaiken paha. Englannissa se pahin kiima on kadonnut kun seurojen omistuspohjat on siirretty ulkomaisille pohatoille joille seurat ovat vain leikkikaluja/keino tehdä bisnestä, otteluliput hinnoiteltu perustallaajan lompakon ulkopuolelle ja pahimmat "roistot" bännätty ulos stadioneilta. Jos ei nyt vielä voida puhua mistään jenkkien katsomokulttuurista, jossa yleisön suurin vimma kohdistuu kaikkeen oheispaskaan ja mainoksiin itse ottelun ollessa vain oheistapahtuma johon ollaan tultu viihtymään, niin ainakin sitä kohti sumusaarilla ollaan menossa. Kattelin tuossa syksyllä Carolina Hurricanesin kotiottelu änäristä ja mua suorastaan vitutti, että yleisö hyppi ja pomppi valotaululla pyöriville mainoksille kun itse ottelusta oli viimeinen minuutti pelaamatta ja kotijoukkue oli pelissä maalin tappiolla. Mieluummin sitä katsoo kun pommit paukkuvat silmissä lahoavilla stadioneille ja ne pahimmatkin apinat pääsevät purkamaan agressioitaan rakastamansa joukkueen puolesta. Toki tuossakin on aina ne lieveilmiönsä joita nyt en tietenkään puolusta mutta mutta...rapatessa roiskuu.

Zlatan, Gattuso, van Bommel, Cassano, Robinho, Prince Boateng...tottahan se on, että tuommosen katraan pitäminen kurissa tuskin paljon muualla kuin Milanissa onnistuis. Perhe on kuitenkin paras ja perinteet velvoittavat kunnioittamaan punamustaa väriä. Joku on joskus todennut, että suurpelaaja ei voi todeta oikeasti olevansa iso tähti ellei jossain kohtaa uraa ole punamustaa nuttua yllä pitänyt. Toisekseen Milanin pelaajapolitiikka on jo pitemmän aikaa ollut sellainen, että isot tähdet raahautuvat Milanelloon vasta uran ehtoopuolella jolloin se pahin uhmaikä on jo eletty loppuun. Nuiden 2000-luvun alun menestysvuosien jälkeen seurajohtokin hieman jäi polkemaan paikalleen antamalla pelaajille kiitokseksi hieman turhan pitkiä soppareita. Meno alkoi vaikuttamaan paikoitellen jo joltain mammuttien hautausmaalta. Virheistä on kuitenkin opittu ja nykyäänhän Milanin toiminta siirtomarkkinoilla lienee aika lähellä maailman parasta. Galliani juottaa neuvottelupöydässä vastapuolen kaverit pieneen grappa-humalaan jonka jälkeen sopparit allekirjoitetaan sen kummempia mutisematta, hyvässä ja sovussa ja ennenkaikkea melkoiseen pilkkahintaan. Zlatanin hankinta toki se paras esimerkki (varsinkin jos ottaa vertailukohdaksi vaikkapa Liverpoolin ja Andy Carrollin) mutta kyllä esim. viime kesä osoitti sen millainen nero Kalju on neuvottelupöydissä. Mexesin ilmaissiirto Romasta ja Antonio Nocerinon hankinta Palermosta ihan naurettavaan puolen millin hintaan ovat melkoisia taidonnäytteitä. Ja tottahan se on tuokin, että jos siellä joku alkaa liikaa sooloilemaan niin kyllä siinä nopeasti on maldinit, ambrot, rinot ja kumppanit hieman ohjeistamassa kuinka tässä seurassa tuleekaan toimia. Suosittelen muuten kaikkia italofutiksen ystäviä (ja miksei muitakin) vilkaisemaan Paolo Maldinista tehdyn dokkarin. Ehkä hieman valoittaa sitä millaisesta seurasta AC Milanin kohdalla oikein puhutaan. Pätkä löytyy kokonaisuudessaan youtubesta:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5to0hzqk9o

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Fiorentina - Siena

Sunnuntain pelipäivä potkaistaan käyntiin Toscanan derbylla. Kotijoukkueena toimiva Viola on kauden toistaiseksi kenties räikein alisuorittaja majailemalla sarjataulukossa vasta sijalla 14. (5-7-7). Toisaalta sarjan keskiväli on erittäin tasainen ja yksikin täysi kolmen pisteen potti voi nostaa sijoitusta jo pykäläkaupalla. Vuosi 2012 alkoi Violan osalta iloisissa merkeissä, selvä 0-3 voitto Novarasta oli samalla joukkueen ensimmäinen vierasvoitto tällä kaudella. Sitten alkoi kuitenkin tulla lunta tupaan...selvää 3-0 tappiota Coppa Italiassa Romalle seurasi sarjassa kärsitty shokkitappio kotikentällä Leccelle. Tämä sai myös fanit hermostumaan siinä määrin, että ultrat koittivat pelin jälkeen tunkeutua kotijoukkueen pukukoppiin ja seuran sikariporras matkasi ulos stadionilta poliisisaattuessa. Viime viikolla sitten taustat huomioon ottaen ihan tyydyttävä 0-0 tasuri Cagliarin vieraana. Tyydyttävä siksi, että Viola oli liikenteessä käytännössä ilman hyökkääjiä: Jovetic kärsi lihasvammasta, Cerci lähtökuopissa eikä siksi pelannut, Gilardino vaihtanut jo maisemaa ja Kharja on Afrikan kisoissa. Kaiken tämän paskan keskellä Delio Rossin asemaa ollaan viime päivinä kyseenalaistettu kovinkin sanoin. Tosin viimeksi itse Roberto Baggio oli astunut julkisesti tukemaan valmentajaa. Huomenna Violalta sivussa Kharjan (11, 0) lisäksi loukkaantumisten takia ikuisuuspotilas Kroldrup (0, 0) sekä keskikentän Salifu (6, 0) ja hyökkääjä Babacar (1, 0). Vai ovatko nuo kaksi viimeksi mainittua myöskin savanniturnauksessa, evt. Joka tapauksessa ovat poissa. Niin ja keskikentän Munari (11, 0) pelikiellossa.

Huomenna vierasjoukkueen roolissa Stadio Artemio Franchille asteleva Siena on pelannut joulutauon jälkeen todella hyvin. Ensin 4-0 murskavoitto Laziosta kotikentällä jonka jälkeen hyvinkin niukka tappio valmentajaa vaihtaneen Parman vieraana. Viikko sitten kotitasuri Napolista. Viikolla joukkue oli tulessa Coppa Italiassa jossa paineli Chievon kustannuksella semifinaaleihin Napolia vastaan. Siena on tällä hetkellä se viimeinen joukkue joka on selvillä vesillä putoamisen suhteen (4-7-8). Tosin eroa Violaan vain vaivaiset kolme pinnaa. Sienalla on siitä iloinen tilanne, että sairastupa on ykkösmolari Brkicia (15, 0) täysin tyhjä eikä pelikieltojakaan ole päällä.

Se mikä tekee tämän päivän Toscanan derbysta erityisen mielenkiintoisen on tietenkin Amaurin rantautuminen Torinosta Firenzeen. Varmasti juventinojen leirissä oli maljan kilistelyt paikallaan kun ylipalkatusta brassista päästiin vihdoin ja viimein lopullisesti eroon. Tyhmä ei ole se joka vaatii vaan se joka maksaa. Winston "tälle *** RUMA SANA *** ei vittuilla" Bogarde on yks meikän all time lemppareista joten en kyllä lähde Amauria tuomitsemaan siitä miksei vaihtanut jo aiemmin maisemaa joustaen samalla tilipussistaan. Brassihan oli viime kevätkauden lainassa Parmassa ja siellä jälki oli melkoisen tuhoisaa, 11 pelattua ottelua ja peräti 7 osumaa. Miksei sama vois toistua nyt myös Violassa? Tommosta täysin puhdasveristä kärkipelaajaa joukkue ainakin kipeästi tarvitsi ja musta Amauri on hyvä veto tähän kohtaan. Jos kaikki lähtee pelittämään niin voi saada tuhoa aikaan yhdessä Joveticin kanssa. Ennen kauden alkua omat veikkaukset maalipörssin voittajaksi olivat seuraavanlaiset kun niitä arvuuteltiin:
- Maalipörssin vie Amauri JOS siirtyy seuraan jossa pääsee pelaamaan. Muussa tapauksessa Klose/ADN.
Klose 50 kertoimellaan oli ihan hyvä veto (10 osumaa tällä hetkellä, ADN:lla ja Zlatanilla 14), tosin sitä en enää muista löinkö tuota minnekään sisään. Tämänhetkisellä menolla maalikuninkuus kyllä matkaa länsinaapuriin.

Amaurista vielä sen verran, että eihän sitä itse pirukaan tiedä missä kunnossa brassi on kun reilu puoli vuotta ollaan oltu taas pelaamatta. Varmaan tovin kestää, että pääsee sinuiksi uuden joukkueen ja ennenkaikkea pelin temmon kanssa. Mutta meikä luottaa brassiin.

Joulutauon alla pelattu ensimmäinen Toscanan derby päättyi maalittomiin 0-0 lukemiin. Tuossa(kin) matsissa sai taas pettyä Violan esitykseen ja repiä kupongit kahtia. Se mitä pelistä muistan on se, että Siena tuota hallitsi ja oli lähempänä voittoa (maalipuita lähemmäs eivät kuitenkaan päässeet). Lähihistoriassa Viola on juhlinut kaupungin herruutta useammin mitä Siena (6-4-3). Violan toimiessa isäntänä on Siena jäänyt kokonaan voitoitta (4-2-0). Mitäs tähän sitten oikein pelais...?
Ei mitään. Viola on enemmän tai vähemmän kriisissä ja siellä on nyt ihan liikaa epävarmuustekijöitä ilmassa, että niiden puolesta jaksais taas alkaa rahaa häviämään. Siena on esiintynyt tauon jälkeen edukseen mutta ei kuitenkaan ole perusluokaltaan Violan tasoinen sakki. Kellot nyt pitää kuitenkin virittää hälyttämään viimeistään siihen mennessä kun tämä matsi potkaistaan käyntiin. Jos ei muuta niin ihan vaan Amaurin Viola-debyytin takia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Milan - Cagliari

Punamustat jauhoivat viikko sitten ekat kolme varttia päätään tuloksetta Novaran bussia vastaan. Keskikentän nelikosta Nocerino-Ambrosini-MvB-Emanuelson ei löytynyt avaimia puhkaista kotijoukkueen puolustusta. Sitten vähän niin kuin vahingossa Allegri vaihtoi puoliajalla vasemman laitapakin Antoninin kohujunnuun Stephan El Shaarawyyn, Emanuelson otti taas ensimmäistä kertaa vastuulleen puolustuksen vasemman laidan. Vuosi siinä kestikin. Viime tammikuussa kun hollantilainen Ajaxista Milaniin saapui luulin pelitontin olevan juurikin tuo Milanin vitsaus. Sen sijaan Allegrin on peluuttanut miestä välillä jopa trequartistan roolissa mikä nyt lienee niitä viimeisiä tontteja mille Urbyn kantsii lyödä. Toivottavasti Allegri otti nyt opikseen tuosta viime vkl:n pelistä ja peluuttaa jatkossakin Urbya vasempana laitapakkina, ja pikku faarao El Shaarawyta vain rohkeasti kolmanneksi kärjeksi kentälle näitä pakittavia busseja vastaan. Nuorukainen on esiintynyt viime aikoina todellakin edukseen!

Milanin sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi ja todelliset härkäviikot alkavat käytännössä tänään. Toisaalta nimet Flamini, Gattuso ja Cassano ovat olleet tuolla listalla jo niin pitkään ettei niitä oikein osaa kaivatakaan. Boatengin Prinssi (12, 4) on vaimokkeen mukaan harrastanut viime aikoina liikaa seksiä ja on siksi hajalla. Kesähankinnan Aquilanin (15, 1) lasisuus nyt lienee kaikkien tiedossa, kuten myös Paton (10, 1). Merkel hälytettiin pikakomennuksella takas Genoasta korvaamaan juurikin Aquamanin jättämää aukkoa, sakemanni meni kuitenkin myös itse loukkaantumaan viikon Coppa-voitossa Laziota vastaan ja on nyt kuukauden päivät sivussa. Varavaratoppari Yepes (6, 1) sivussa, kuten myös Milanin kenties tärkein yksittäinen pelaaja Thiago Silva (18, 1). Silvalla onneksi ei muuta kuin jotain aivan pieniä kolhuja, paluun pitäisi tapahtua jo viikolla Laziota vastaan. Tuosta Patosta vielä sen verran, että vaikka kuinka häijyltä tuntuiskin niin melkeinpä "Ankan" puuttumisen voi laskea Rossonerien kannalta plussaksi. Sen verta paskasti brassi on esiintynyt ja mikä pahinta vienyt sitten peliaikaa Robinholta jonka kentällä ollessa Milan on käytännössä aina huomattavasti paremman näköinen. Tänään Milanin vahvuudessa tuore hankinta Cataniasta, Maxi Lopez.

Cagliari hävisi joulutauon alla punamustille kotona 0-2. Milanilta ei kovinkaan huikea matsi tuo, mutta voitto kuin voitto. Tauon jälkeen Cagliari voitti selvästi valmentajaa vaihtaneen Genoan kotonaan jonka jälkeen haki kunnioitettavan 1-1 tasurin Juventus Stadiumilta. Viikko sitten joutuivat tyytymään maalittomaan tasuriin kotinurmella ilman hyökkääjiä liikenteessä olleelle Violalle. Vierailta tänään sivussa keskikentän Rui Sampaio (6, 0) kuten myös ruotsalainen Eriksson (0, 0). Pitkäaikaispotilas Nene (11, 1) ei ole tänään käytettävissä sardiinialaisten hyökkäyksessä. Myös puolustaja Ariaudo (12, 0) poissa. Palermosta lainalle hankittu chileläiskärki Pinilla nähtäneen tänään Rossoblun avauksessa. Miehellä edelleen nimissä tuo yksi tämän kauden komeimmista osumista: http://www.youtube.com/watch?v=Zdyg6GdOMr4

Voitolla tänään Milan säilyttää asemansa Serie A:n kärjessä lähtien kohti kauden osalta hyvinkin ratkaisevia härkäviikkoja pisteen Juven perässä. Milanin yhdeksän kotipelin saldo on 6-2-1, Cagliari vieraissa 3-2-4. Viime viikolla Milan oli tulessa Coppa Italiassa mennen Lazion kustannuksella semifinaaleihin Juvea vastaan. Cagliari ei ole Milanille juurikaan pärjännyt liigassa (2-8-17), vielä vähemmän San Sirolla (1-2-10). Viimeiset 15 kohtaamista punamustille 13-2-0. Kyllähän Milan tämän voittaa. Markkinatoppi ykköselle nyt ei päätä huimaa (1,34 @ Canbet, avg 1,31) mutta menkööt.

Viime kaudella Milan-Cagliari pelattiin sarjan päätöskierroksella ja tuon matsin jälkeen San Sirolla näytti tältä:
Kuva
Kuva
http://www.youtube.com/watch?v=t2Ji_vjkjv4
8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Tänään missikisoissa lähdetään hakemaan jackpottia Annan tisseistä :P . Varmistetaan vetoa parilla pirtsakalla perusblondilla...
Kuva
Henk.kohtainen suosikki eksoottinen Sara mutta sen kertoimet ei pelikelpoisia (esim tuolla NB:lla jopa aivan selkeä suosikki 1,40 kertoimella, tosin eri lafkojen kertoimet kyllä vaihtelee suuresti). Ei nyt kuitenkaan aleta laittamaan näitä seurannan alle :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Osasuna - Atletico

Atleticon vieras-saldo oli murheellinen ennenkuin Diego Simeone otti ohjat käsiinsä: 0-1-5. Argon avausottelussa Atletico matkasi kohujoukkue Malagan vieraaksi jonka kotisaldo oli tuossa kohtaa vakuuttava 5-1-1. Maaliton 0-0 tasuri oli kelpo tulos Simeonelle ja joukkueelle. Tämän jälkeen oli vuorossa myöskin valmentajaa vaihtaneen Villarrealin kohtaaminen Vicente Calderón. Atletico upotti keltaisen sukellusveneen puhtaasti 3-0. Viikko sitten Atletico matkasi Real Sociedadin vieraaksi jota vastaan seura on normisti ollut melko kusesssa vieraskentällä (vikat 13 kohtaamista nuin päin pelattuna 10-2-1 Sociedadin hyväksi). Atletico ei historiaa paljon kumarrellut vaan murskasi kotijoukkueen peräti 0-4 lukemin. Kaikista päätellen Atletico on tällä hetkellä hirmuiskussa ja Diego Simeonen opit ovat menneet nopeasti perille. Ainakin puolustuspelissä on ollut nähtävissä jopa huikea muutos positiiviseen suuntaan. Atletico on tällä hetkellä viisi pistettä perässä ottelun enemmän pelannutta Levantea joka miehittää tällä hetkellä tuota liigan neljättä sijaa ja karsintapaikkaa ensi vuoden CL-karsintoihin.

Kotijoukkue Osasuna on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena pisteen Atleticoa edellä. Pamplonalaisjoukkue tunnetaa hyvänä kotijoukkueena jota tukee myös tämän kauden kotirecordi 5-4-1. Atletico ei myöskään ole mitenkään hyvin Reyno de Navarralla pärjänyt, kotitaika ollut kovassa huudossa tässäkin parissa (8-1-3). Viimeisestä voitosta on kuitenkin Osasunalla jo aikaa, 18/12 kaatui Villarreal kotinurmella 2-1 mutta tuon jälkeen joukkue on pelannut neljä liigaottelu sekä kaks ottelua Espanjan cupissa (tosin Barcaa vastaan) voitoitta.

Mun on ihan pakko kokeilla tähän jonkin kokoisella panoksella kovakuntoista vierailijaa, vaikkakin Osasuna kova kotijoukkue onkin. Ladilta saa kakkonen DNB:lle 1,73 joka lähtee mukaan peleihin (avg 1,65).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Nämä sumusaarilta seurantaan:

Swansea - Chelsea 1 +0.5 (1.98) 188Bet
- Swansea kova kotonaan ja Chelsealta porukkaa poissa.

Everton - Man City 2 -0.5 (1.93) 5dimes
- Evertonilla edelleen tuota populaa sivussa (Jagielka, Distin, Coleman, Rodwell, Osman). Citylta sivussa Touren veljekset (Afrikassa) sekä Balotelli (pelikiellossa). Kapteeni ja kenties liigan tämän hetken ykköstoppari Kompany taas käytettävissä. City levänneempi, tasoero vieraidan puolella ja Toffees ollut viime peleissään heikko.

Aston Villa - QPR 2 +0.5 (2.07) 5dimes
- Vaikka Neil Warnock persoonana on sen verta värikäs ettei miehelle potkuja ois toivonut niin kyllä Mark Hughes lienee kuitenkin jonkin asteen EOM:aa Ärrien penkin takana. Vieraat ovat myös vahvistuneet pelaajarintamalla kun Taye Taiwo saapui lainalle Milanista, Djibril Cissen siirto Laziosta varmistui muutama tunti sitten (mukana jo huomenna) ja tätä kirjoittaessa myöskin Bobby Zamora on todella lähellä vaihtaa leiriä Lontoon sisällä. Villa ei ole tässä läheskään niin suuri suosikki mitä kertoimista voisi päätellä.

Bolton - Arsenal 1 +0.5 (2.29) Pinnacle

Blackburn - Newcastle 1 +0 (1.93) Pinnacle
- Savanneilla flopannut Castle-kaksikko Ba & Cisse ei vielä mukana huomenna. Kodin tärkein poissaolija on toppari Chris Samba joka haluaa muualle pelaamaan. Harakat olivat kait hyvinkin paskoja vkl:na kun lähtö tuli FA-cupista Brightonin kustannuksella. Joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella, aiemman liigakohtaamisen harakat veivät kotonaan 3-1, kuten myös FA-cupin pelin 2-1. Liigacupissa Rovers parempi 4-3.

Millwall - Watford 2 +0 (2.83) Pinnacle
- Watford vienyt edelliset 10 kohtaamista nimiinsä recordilla 7-1-2. Joukkue oli viime vkl:na tulessa FA-cupissa jossa putosi niukasti Tottenhamille, luetun perusteella Watford oli kuitenkin niskan päällä tuossa matsissa joten jossiteltavaa jäi. Millwallilla tulevana lauantaina edessään tulikuuma taisto West Hamia vastaan Upton Parkilla, se tiukin lataus on jo tuossa matsissa?

Pitänee katsastaa nuita huomisia Serie A-matseja vielä tarkemmin, äkkiseltään vaikutti melko heikoilta. Illan Parma-Juveen ei pelejä sillä vieraiden kertoimet painettu sen verta alas ettei maistu. Uskon Dodadonin Parmalla kotinurmella olevan paremmat saumat riistää seepranutuilta pisteitä mitä Atalantalla oli kotona tai Udinesella viima lauantaina vieraissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Pelejä perutaan kovaa vauhtia ja arkikierroksesta tuli sitten melkoinen tynkäkierros. Tämä matsi sentäs pelataan ja se myös seurantaan, pikaisilla perusteluilla...

Lazio - Milan

Lazio tyri täysin siirtoikkunan kun Cisse lähti vek mutta korvaajia ei tullut ainuttakaan. Keisuke Hondaa huhuiltiin kovasti mutta (ikävä kyllä, hieno pelaaja jonka ois halunnut nähdä Serie A:ssa pelaavan) loppupeleissä japsin pelastaminen Venäjältä ei ollut kait ees lähellä. Tänään ehkä tiedossa jotain protesteja kotiultrilta seurajohdon suuntaan koskien tuota tammikuun floppia. Lazion fanit tuskin oisivat panneet pahakseen jos tämäkin matsi oltais peruttu kelien takia, syystä että viimeisimmän huhun mukaan Klose ei tänään pysty pelaamaan. Näin hyökkäyspelin osalta se toinen avaintekijä olisi poissa (Hernanes se toinen). Milanilla muuten samat poissaolijat mitä Cagliaria vastaan paitsi supertärkeä Thiago Silva on taas mukana. Joukkueet kohtasivat viime viikolla Coppa Italiassa San Sirolla jossa Milan parempi 3-1. Klosea säästeltiin tuossa pelissä toiselle jaksolle asti, kuten myös kodin puolelta Zlataniakin. Lazion edellinen voitto Milanista sarjassa on vuosimallia 97/98. Syksyllä pelattu kauden avaus joukkueiden kesken päättyi 2-2 tasuriin erittäin värikkään ekan jakson ja aivan saatanan tylsän tokan jakson jälkeen. Koska Juven peli peruttiin eilen Parmaa vastaan on Milanilla nyt saumat nousta sarjakärkeen. Uskotaan vierasvoittoon ja pelataan sitä. Ladbrokesilta markkinatoppi suoralle kakkoselle 2,30 (avg 2,21).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Seurantaan viikonlopulta:

Fiorentina - Udinese 1 DNB (1.72) Bwin
- Amaurin debyytti viikko sitten derbyssa Sienaa vastaan oli jokseenkin niin hyvä ku uskalsin odottaakin. Brassista on vielä suurta hyötyä koko kauden vastatuuleen paskoneelle Violalle. Kotijoukkue lähtee tähän levänneempänä mitä vieraat sillä viikon Bologna-peli peruttiin olosuhteiden takia. Udinese pelasi kotonaan Leccea vastaan ja voitti 2-1. Tärkeä Armero sovitti tuossa pelissä pelikieltonsa ja on tässä taas käytettävissä. Toppari Benatia palasi Afrikasta mutta toinen keskuspuolustaja Danilo on Violaa vastaan pelikieltoisena. Asamoah ja Badu vieläkin savanneilla. Pinzi ja Barretto loukkaantuneina. Codan ja Fabbrinin pelaaminen epävarmaa. Kodilta sivussa vain tuo joka päivityksessä mainitsema Kroldrup sekä tuore hankinta Leccesta Ruben Olivera. Kharjan pelaaminen epävarmaa. Stadio Artemio Franchi ei ole friulilaisille sopinut alustana silloin kun Viola on toiminut isäntänä (9-3-2 kodille) ja uskotaan ettei sovi sunnuntainakaan. Parivaljakko Jovetic & Amauri nitistäkööt Udinesen vaikka kahdestaan.

Genoa - Lazio 1 DNB (1.83) Ladbrokes
- Laziolla takana viime vkl:ta selvä 0-3 vierasvoitto Chievosta sekä viikolta ensimmäinen voitto Milanista sarjassa 14 vuoteen. Sarjassamme tilastokummajaisia myös tämä joukkueiden keskinäinen recordi viime kausilta @ Stadio Luigi Ferraris: 0-2-4. Lazio myös edelleen sarjan paras vierasjoukkue (6-2-2), Genoa kotona 6-2-2. Klose palannee taas tositoimiin (Lazio pöllytti Milania siis jopa ilman sakemannia!) kun taas toppari Dias on liittynyt tuohon taivaansinisten pitkälle sairaslistalle reväytettyään itseään punamustia vastaan. Kodilta edelleen sivussa puolustajat Antonelli ja Bovo, keskikentän Veloso sekä kapteeni Marco Rossi. Oon nähnyt nyt nuo kaks Genoan viimeisintä kotipeliä Udinesea ja Napolia vastaan ja minut nuo esitykset ovat vakuuttaneet vaikka pelien lopussa vieraat ovatkin tulleet takaa jo lähes tasoihin (molemmat matsit päättyneet Genoan 3-2 voittoon). Vaikkei historia olekaan tämän vedon puolella niin ei muuta kuin lantit rohkeasti likoon kodin puolesta.

Novara - Cagliari 2 +0 (1.93) Ladbrokes
- Eilinen peli Chievoa vastaan kotona oli melko saatanan paska esitys Novaralta, uusi valmentaja ja kaikkea mutta taso ei vain riitä. Oli kyllä pelinäkin sen verta surkea, että ois jäänyt muuten katsastamatta mutta kun Perpa nyt pelasi 50. ottelunsa Serie A:ssa niin pitihän sitä tuijottaa. Cagliari paketoi keskiviikkona Roman 4-2 lukemin ja on muutenkin esiintynyt ihan mallikkaasti tauon jälkeen hakemalla mm. sen pisteen Torinosta. Arvioisin Cagliarin pykälää pari Chievon edelle. Tärkeä Cossu kyllä pelikiellossa mutta silti jotain vierasvoiton suuntaan.

Palermo - Atalanta 1 -0.5 (1.85) Mybet
- Muttin Palermo alkanut vihdoin ja viimein pelaamaan. Keskiviikkona upea 4-4 vierastasuri Merdaa vastaan vieraissa ja yhdelle tämän planeetan upeimmista jalkapalloilijoista Miccolille hattutemppu. Atalantan matsi viikolta Genoaa vastaan peruttiin pienen arpomisen jälkeen. Vieraiden 12 osumaa sylkenyt GG Denis missaa Sisilian reissun pelikiellon takia.

Chievo - Parma u2.5 (1.60) StanJames
- Chievon kymmenessä kotiottelussa tällä kaudella tehty keskimäärin 1,60 osumaa (keskiarvo koko kaudelta 2,10). Parma heikko vierailija (1-3-6 maalit 6-21) mutta on nyt Dodadonin komennossa onnistunut välttämään tappiot Bolognan ja Catanian vieraana (0-0 ja 1-1). Parman otteluissa verkko heilunut 2,90 keskiarvolla. Joukkueiden viimeisistä kohtaamisista 7/10 on tehty alle 3 osumaa. Parman suunniteltu kotimatsi tiistaille Juvea vastaan peruttiin Italiaakin koettelevan talven takia, Chievo oli tulessa torstaina Novaran vieraana ja voitti 1-2. Kumpikin joukkue pääsee melko hyvistä asemista matsiin, Chievon ainoa puuttuja on Perpa joka sovittaa korttitilin täyttymistään. Parmalta taas ainoastaan puolustaja Santacrocen pelaaminen epävarmaa, muut miehet ovat terveenä. Tasuri ei huono tulos kummallekaan tähän kohtaan kautta?

QPR - Wolves 1 -0.5 (1.93) 5dimes
- Niin valmentaja-kuin pelaajarintamallakin vahvistuneet Ärrät vs. tasan kaksi kuukautta sitten viimeksi voittanut susilauma. Kertoimet tulleet tässä alas siitä lähtien kun Cissen ja Zamoran siirrot varmistuivat joten ois pitänyt olla aiemmin hereillä. Noh laiska lyö tämän vieläkin kupongille.

Newcastle - Aston Villa 2 +0.5 (1.83) Ladbrokes
- Tämä veto on paremminkin kannanotto joukkueiden viime aikaisiin otteisiin. Ba ja Cisse ovat kylläkin taas back. Kokeillaan silti.

Watford - Barnsley 1 +0 (1.54) Pinnacle

Schalke - Mainz 1 -0.5 (1.74) Canbet

Atletico - Valencia 1 DNB (1.57) Ladbrokes
- Kotijoukkue edelleen tappioitta Diego Simeonen komennossa ja omapää argon vallan alla pysynyt edelleen koskemattomana. Osasunaa vastaan vieraissa joukkueella oli monta paikkaa ratkaista peli lopullisesti ennen vikaa 20 minsaa jolloin koti otti komennon käsiinsä ja oli lähellä tasoitusta. Tärkeä Diego sovitti tuossa matsissa pelikieltonsa ja on taas käytettävissä. Samat sanat Gabille. Valencialle tämä peli tulee hieman hankalaan saumaan sillä käynnissä ovat Copa del Reyn välierät Barcaa vastaan ja eka osaottelu kuluneelta viikolta Mestallalla päättyi 1-1 tasuriin. Toinen osa vuorossa heti tulevalla viikolla Camp Noulla.

Sambia - Sudan 1 -0.5 (1.86) Titan Bet

Chelsea - ManU 2 +0 (2.00) Bet365

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Nämä seurantaan:

Wolfsburg - Freiburg 1 -0.5 (1.73) StanJames
- Volkkarit kova kotijoukkue. Magath toi tammikuun siirtomarkkinoilla kasan uusia miehiä joukkueeseen. Freiburg sarjajumbo ja paska vieraissa. Ykköstykki Cisse myytiin Newcastleen. Ainoa seikka mikä on vetoa vastaan on volkkarien paska h2h-recordi Freiburgia vs.

Villarreal - Granada 1 -0.5 (1.66) 5dimes
- Keltainen sukellusvene oli kauden ehdoton alisuorittaja numero yksi ennenkuin José Francisco Molina otti komennon penkin takana. Uuden valmentajan alaisuudessa joukkue on suorittanut numeroin 2-2-1. Vastassa on kuitenkin ollut Sportingia lukuunottamatta pelkkiä laatujoukkueita (Valencia, Atletico, Barca ja Sevilla). Mainitaan nyt tuo, että viime kotipelissä tosiaan vastassa Barca josta revittiin todella kunnioitettava 0-0 tasuri. Granada ei ole mikään laatujoukkue vaikka viimeiset kaksi peliä onkin tuottaneet voitot. Ensin Betis pistettiin nippuun vieraissa jonka jälkeen kotivoitto Malagasta. Vaikka Villarrealin sarjasijoitus oikeuttaa tällä hetkellä vasta viimeisen säilyjän paikkaan niin kotona joukkue on ollut hyvä (4-5-1). Granada vieraissa 3-0-7.

Malaga - Mallorca 1 -0.5 (1.77) Canbet
- Vaikka kohujoukkue Malagan kunto näyttäiskin tällä hetkellä olevan perseellään (1-1-4) niin kotona pallo on kimpoillut kuitenkin ihan mallikkaasti sinne oikeaan päähän (6-2-2). Ei tuo Mallorcakaan nyt mitenkään hirmuvireessä ole (2-1-3) ja joukkue nyt on vuosikaudet profiloitunut enemmänkin koti-kuin vierasjoukkueeksi. Noh ei tuo tämän kauden kotirecordikaan mikään hääppönen ole (4-3-4), vieraissa sitten 2-4-4. Pitäshän Malagan kaikenlisäksi joukkueena olla miljoonahankintoineen paperilla Mallorcaa kovempi. Mutta tämä veto nyt on pääasiassa kannanotto siihen, että näen Mallorcan paskana vierasporukkana.

Racing - Atletico 2 DNB (1.50) StanJames
- Atleticon saldo Diego Simeonen alaisuudessa on komeaa katseltavaa: 3-2-0, ja NOLLA päästettyä maalia! Argo on siis saanut paketoitua Atleticon peräpään toistaiseksi täydellisen pitäväksi. Oon nyt katellut juurikin näitä Atleticon matseja Simeonen alaisuudessa ja hieman paremmalla viimeistelyllä nuo kaksi maalitonta tasuriakin oltais voitu hyvin kääntää voitoksi. Kokonaisuudessaan Atletico on ollut jokaisessa 4 pelissään vastustajaa parempi (Sociedad-matsia en nähnyt mutta voittonumerot 0-4 kielivät Atleticon ylivoimaista). Juurikin tuon maalipaikkojen hukkaamisen takia sivuutan hieman reilun kahden kertoimet suoralle vierasvoitolle ja nakkaan kakkosen DNB:na lapulle. Racingilta kuitenkin ihan hyviä tuloksia viimeisissä peleissä (vierasvoitto Osasunasta, kotitasuri Valenciasta sekä vierastasuri Levantesta).

Peterborough - West Ham 2 -0.5 (2.07) Pinnacle
- No joo Hammers nyt on vaan tuommonen luottoheppa tällä sarjatasolla.

Lisäilen tähän sitten kohteita jos semmosia sattuis löytyvän. Vkl:n Serie A-kiekka vaikuttaa kyllä melko helvetin vittumaiselta. Just ne joukkueet joiden puolesta tekis mieli tällä hetkellä lyödä vetoja kohtaavat tietenkin toisensa jne.

Swansea - Norwich 1 -0.5 (1.83) BlueSQ

Blackburn - QPR 2 +0 (2.53) 188Bet

Leeds - Brighton 1 -0.5 (2.13) 5dimes

Cagliari - Palermo o2.5 (2.20) Ladbrokes

Espanyol - Real Zaragoza 1 -0.5 (1.63) Pinnacle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Braida, 12.02.2012, 05:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Catania - Genoa

Catanian sarjasijoitus tällä hetkellä 14. (5-9-6, kotona 4-4-2). Kuntopuntarissa sisilialaiset pari pykälää alempana, sijoitus 16. 1-3-2 (koti 1-2-0). Viikolla Catania pelasi vajaa puoli tuntia Serie A-futista kun aiemmin sateen takia keskeytetty kotimatsi Romaa vastaan pelattiin loppuun. Tulosta tuo ei miksikään muuttanut, 1-1 pysyi taululla. Genoa on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä (9-3-9, vieraissa 2-1-7) kuusi pinnaa Merdan takana jolla hallussa tällä hetkellä viimeinen paikka eurokentille. Genoalla tosin peli vähemmän pelattuna. Astuessaan kesken kauden ruoriin ilmoitti Pasquale Marino ytimekkäästi Genoan tähtäävän eurokentille ensi kaudeksi. Ihan mahdollista joo, paitsi että vieraissakin pitäisi voittaa joskus. Kuntopuntari kertoo tuosta koti- vs. vieras-asetelmasta kaiken oleellisen: Kotona Marinon alaisuudessa joukkue on niitannut niin Udinesen, Napolin kuin Lazionkin. Ja kaikki pelit päättyneet 3-2 lukemiin. Vieraissa sen sijaan takkiin Cagliarilta 3-0 ja Palermolta 5-3. Merdaa vastaan tuli noutaja coppassa vieraskentällä. Nämä kevätkauden maali-iloittelut ovatkin nostaneet Genoan liigan overmaisimmaksi joukkueeksi (kokonaiskeskiarvo 3,29 maalia per ottelu, vieraissa 3,70). Catanian matseissa ollaan edetty 2,60 osuman tahdilla, kotikentällä tosin lukema näyttää vain 1,90.

H2h-recordi kielii ainakin siitä ettei Genoa ole pahemmin Stadio Angelo Massiminolla viihtynyt. Vuonna 1984 otetun voiton jälkeen em. stadikalla on Genoa lähtenyt kolmen pisteen kanssa kotireissulle ainoastaan kerran, kaudella 04/05 Serie B:ssa. Viimeiset 7 peliä näinpäin pelattuna on Catania vienyt nimiinsä lukemin 5-1-1. Kokonais-saldo Catanian hyväksi 7-3-6. Näistä kohtaamisista 7/16 on päättynyt overiin.

Catanialta sivussa loukkaantumisten takia maalivahti Campagnolo (4 peliä tällä kaudella). Tämä tarkoittaa siis sitä, että huomenna maalin suulla nähdään Laziosta hankittu Carrizo. Argo paikkasi ihan kiitettävästi Marchettia tuossa aiemmin kaudella kun italialainen kärsi pikkuvammoista. Puolustuspäässäkin poissaoloja: Potenza (9, 0) Gazzettan mukaan sairastuvan puolella, Capuanon (6, 0) pelaaminen epävarmaa, Bellusci (19, 0) pelikiellossa. Hyökkääjä David Suazo (4, 0) näyttäisi myös missaavan huomisen matsin.

Genoan puolustuksesta edelleen poissa pitkäaikaspotilaat Antonelli (10, 0) ja Bovo (5, 0). Myös Moretti (15, 0) kärsii kolhuista. Kirsikkana kakun päällä myös Masawudu Alhassan (0, 0) poissa alakerrasta sillä Ghana oli vielä eilen tulessa African cupin pronssiottelussa. Itseä nyt harmittaa tietenkin eniten se, että myös Gilardino (6, 1) meni loukkaamaan itseään ja on nyt tovin sivussa. Gila-Palacio on yksi liigan mielenkiintoisimmista kärkikaksikoista joten sääli tuo loukkaantuminen. Keskikentältä Genoa menettää pari avauksen jamppaa pelikieltojen takia, Kuckan (16, 2) sekä Constantin (16, 1).

Catania hyvä kotijoukkue, Genoa paska vieraissa, Genoa ei ole sisilianreissuillaan pärjännyt, Genoalla poissaoloja alakerrassa kuten on myös kodillakin, Genoan viime peleissä mätetty ihan helvetinmoinen kasa osumia...siinäpä pähkinänkuoressa nuo syyt pelata tähän kotivoittoa sekä overia. Suoralle kotivoitolle paras kerroin löytyy tällä hetkellä Nordicbetilta 2,15 (avg 2,07). Yli 2,5 osumalle saa kahden kerrointa sieltä sun täältä, mainitaan nyt vaikka tuo 188Bet (avg 1,93).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Siena - Roma o2.5 (2.25) SBOBet
- Romalta De Rossi pelikieltoisena. Siena lepuutti Calaioa ja Destroa viime viikon Coppan välierässä Napolia vastaan mutta voittivat siltikin pelin 2-1.

Monaco - Bastia 1 DNB (2.00) StanJames
- Monaco vahvistunut tammikuussa eikä ole ainakaan viimeiseen 11 kohtaamisessa Bastiaa vastaan kotikentällä hävinnyt. Bastialla kait vielä parit ykköstykit tänään sivussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

West Ham - Southampton 1 +0 (1.78) 188Bet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Atalanta - Genoa

Genoa oli taas luottamuksen arvoinen kun sunnuntaina tuli Catanian vieraana lunta tupaan oikein kunnolla. Catanian kotivoitto ja overi napsahti helposti kohdilleen loppulukemien ollessa 4-0. Keskikenttäpelaajat Kucka (16, 2) ja Constant (16, 1) palaavat kehiin mutta puolustaja Kaladze (15, 0) sekä keskikentän Mesto (19, 1) ovat vuorostaan pelikiellossa. Loukkaantuneina edelleen puolustajat Antonelli ja Bovo sekä tammikuun hankinta hyökkäykseen, Alberto Gilardino. Genoan vieras-saldo Sisilian vierailun jälkeen näyttää nyt lukemia 2-1-8, maaliero 12-29.

Atalanta ollut viime peleissään alamaissa. Tosin tuossa pitää ottaa huomioon sen, että joukkue kohtasi vuoronperään Milanin, Lazion ja Juven joista pisteet nyt vaan ovat melko tiukassa. Sunnuntaina kotona maaliton tasuri kotona Leccea vastaan, bergamolaiset olivat olleet niskan päällä mutta maalitonteilla ei onnistumisia nähty. Johtuen tuosta otteluohjelmasta jossa kovat matsit ajoittuvat kauden päätökseen haluaa Atalanta varmastikin varmistaa sarjapaikkansa hyvissä ajoin. Näin genoat ja kumppanit on kotona kaadettava, ei mahda mitään. Atalanta on tällä hetkellä sarjassa 15. kuusi pinnaa Leccen yläpuolella joka on tällä hetkellä se viimeisin potilas vaihtamaan sarjatasoa ensi kaudeksi. Bergamolaisilla kuitenkin juuri tämän ko. rästimatsin verran vähemmän pelejä pelattuna. Ilman pistevähennyksiä näyttäisi Atalanta pisteplakkari 30 pinnaa, jolloin oltaisiin siis Genoan kanssa tasapisteissä sarjan keskivaiheilla melko turvallisissa asemissa säilymisen suhteen. Atalanta kotona toistaiseksi 4-5-2 maalierolla 11-9. Genoa on ollut ihan mukava vierailija lähihistoriassa Stadio Atleti Azzurri d'Italialla, viimeiset 7 kohtaamista kodin hyväksi 5-1-1.

Ei aleta turhaan keksimään pyörää uusiksi vaan jatketaan sitkeästi vieras-Genoan vastaanpelaamista. Viime aikoina tuo trendi on kuitenkin tuottanut hedelmää. Ladilta mm. löytyy tuo 2,15 markkinatoppi suoralle kotivoitolle (avg 2,09).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Melko täydellinen futisiltama takana...ensin Donadoni taikoi eväät vanhan lutkan pitämiseksi nollilla, Atalantakin voitti, ja sokerina pohjalla mikä esitys punamustilta! 8--) Lädit kohta viimeistä myöten laulukuorossa, ja pudottajana toki spaghetit jolta uefan päättäjät veivät piruvie yhden maapaikan herkkusieniliigaan :twisted: .

Milanin matsista kotivoitto, overi sekä vieraiden Songin varoitus kiinni. Parmallekin oli tasoituksella pieni kannatusveto. Ja Genoa vieraissa näyttäis olevan edelleen melkoinen pankki. Kerrankin satoi osumia kunnolla laariin :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Fiorentina - Napoli

Violan sijoitus 11. Pisteitä laarissa 28, Merdaan ja sitä kautta viimeiseen europaikkaan matkaa 8 pinnaa. Viola on kuitenkin ollut sijaiskärsijänä kylmien säiden takia ja senpäs takia pelejä on plakkarissa pari kappaletta vähemmän mitä suurimmalla osalla muista (21<23). Itseasiassa tuossa on melkein 2vk väli edelliseen sarjaotteluun (kotivoitto Udinesesta) joten Viola on saanut lepäillä nyt hyvän tovin. Kuntopuntarissa joukkue on tällä hetkellä kolmantena (3-2-1). Kotona firenzeläiset ovat olleet totutun vahvoja (6-3-2), vieraissa sen sijaan mättää (1-4-5). Joukkue pääsee perjantain matsiin ihan hyvistä asetelmista, poissa loukkaantumisten takia vain juuttitoppari Kroldrup (0, 0) sekä keskikentän Kharja (11, 0). Andrea Lazzarri (17, 1) näiden kahden lisäksi sivussa keskikentältä pelikiellon takia.

Vierailija Napoli oli viimeksi tulessa maanantaina kun Chievo kaatui kotonaan vaivatta lukemin 2-0. Napoli on tällä hetkellä sarjassa 7. kaksi pistettä Merdan takana mutta jo 8p Lazion perässä jolla tällä hetkellä hallussaan tuo UCL:n oikeuttava kolmas sija. Normikaavaa noudattaen Napolia(kaan) ei taida mikään jämäeurocup-sijoitus paljon kiinnostaa joten se on aikalailla herkkusieniliiga tai ei sitten mitään. Kuntopuntarissa puukkojunkkarit ovat sijalla 13. (1-4-1). Vieraissa Napolin saldo 3-5-3. Fiorentina johtaa joukkueiden keskinäistä lähihistoriaa lukemin 10-6-5, Stadio Artemio Franchilla 7-1-2. Gazzettan ennakoiden mukaan Napolin sairastupa on tähänkin peliin lähdettäessä käytännössä jälleen kerran typötyhjä, ainoastaan tuoreen hankinnan Vargasin (4, 0) pelaaminen on epävarmaa. Pelikieltojakaan ei ole.

Noh joo siinäpä tuo normipohjustus. Ois voinut periaatteessa jättää kokonaan väliin sillä tämä veto nyt on puhdas kannanotto vain siihen paljonko Napolia perjantainen sarjamatsi oikeasti tässä kohtaa nappaakaan. Tiistaina tiedossa supertulikuuma kauden kohokohta kun Chelsea saapuu pelaamaan Stadio San Paololle Mestareiden Liigan pudotuspelejä. Tällaisia pelejä ollaan kaupungissa odoteltu jo pieni ikuisuus ja kovasti veikkaan, että kaikki ajatukset onkin ladattu jo tulevalle viikolle. Ei Napoli ole pääsemässä ensi kaudeksi mukaan UCL-karkeloihin, se oli viime kautta se. Tämän kauden päätavoite on ollut puhtaasti Euroopassa ja senpä takia kotomaan sarjaa ollaan potkittu hieman puolivaloilla. Materiaalin laajuus ei joukkueella riitä venymään joka rakoon joten nyt on pistetty kaikki munat samaan koriin herkkusieniliigaa varten. Gazzetta kyllä ennakoi Napolin lähtevän parhaillaan peliin mutta hieman olen epäileväinen tämän suhteen. Noh parempihan se on lyödä veto sisään ennenkuin nuo Mazzarrin mahdolliset lepuutukset tulevat julki. Ja ilman tuota UCL-hässäkkääkin on Viola tässä parissa vahvoilla, vahva kotijoukkue, hyvä historia Napolia vs, hyvin levännyt, sekä tietenkin meikän luottomies Amauri :P . Pinnaclen 2,45 suoralle kotivoitolle (avg 2,40) mukaan seurantaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja Braida »

Udinese - PAOK

Friulilaiset painavat menemään suhkot kapealla avainringillä ja ennen viime vkl:a kävi hyvät sen suhteen, että loukkaantumisilta on vältytty. Milania vastaan kuitenkin räsähti rikki muutakin kuin tappioton kotisarake: Islalta nasahti polvi kait niinkin paskaksi, että koko loppukausi on uhattuna. Chileläisen lisäksi myös veteraaniykköstykki Di Natale loukkasi varpaansa tuossa matsissa ja on nyt kait jonkin aikaa sivussa. Se kuitenkin varmaa ettei missään nimessä huomenna pelaa. Näiden lisäksi keskikentän Asamoah toipuu Afrikan reissun rasituksista (?). Tainoh joka tapauksessa ei pelaa huomenna. Siinäpäs sitten onkin aikalailla 3/5 joukkueen tärkeimmistä pelaajista poissa. Ikiliikkuja Armero sekä maalivahti Handanovic sentään pelikykyisinä. Alkulohkossa Udinese säästeli paljon runkopelaajiaan ja jäi hieman sellainen kuva ettei joukkue tosissaan ees yrittänyt päästä jatkoon. Rennes ja Celtic olivat kuitenkin vieläkin heikompia ja näin joukkue muljahti jatkopeleihin. Udinese on tällä hetkellä Serie A:ssa sijalla neljä, pisteen Laziota perässä taistelussa paikasta chämppionsliigaan ens kaudeksi. Islan loukkaantuminen iso miinus ja mikäli ADN:kaan ei nopeesti saa varvastaan kuntoon niin se unelma tais sitten olla siinä. Mulla nyt on vähän sellainen kutina, että sunnuntain kotimatsi Cagliaria vastaan voi olla friulilaisille jopa tärkeämpi kuin huominen eurocupin pudotuspeliottelu. Voin toki olla väärässäkin.

PAOK:lta näin alkulohkoista yhden ottelun, 1-2 vierasvoiton Tottenhamista White Hart Linella. Salama-alku ja helvetinmoinen sota lopussa Spursin myllyttäessä koko joukkueen voimin, nuo siitä jäi lähinnä mieleen. Kreikkalaiset lopulta myös voittivat lohkonsa. Toisaalta Spursiakaan tuo ei napannut vähääkään alusta, Rubin Kazan jäi alkulohkoon. PAOK on tällä hetkellä Kreikan sarjataulukossa kolmantena, kärki (Panathinaikos ja Olympiakos) on kuitenkin jo karannut. Kuntopuntarissa PAOK oli kärkipäässä 4-1-1 saldollaan. Tietenkin aina hieman huono juttu kun ei joukkuetta tunne sen kummemmin mutta hieman sellainen maku on jäänyt suuhun, että kreikkalaisia tämä skaba kiinnostais friulilaisia enemmän. Toki voin olla tässäkin väärässä. Mutta kuitenkin joo ohan nuo Udinesen poissaolot sen verta vakavaa tasoa, että ehdottomasti peliä vieraiden suuntaan. Suoralle vierasvoitolle saa näköjään yli viiden kertoimia mutta ei lähdetä nyt hulluttelemaan. Kupongille (ja seurantaan) asteen pari osuvampi 2 +0.5 (188Betilla markkinatoppi 2,13; avg 2,06). Vakiossa muuten Udinesen peliprosentit tätä kirjoittaessa 70:n päällä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: (Spaghetti)futista

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Braida kirjoitti:...
Underi olis toinen mikä vois maistua tuohon illan matsiin: Friulilaisten puolustus normaalissa muodossa ja Di Natalen vähäiset poissaolot ovat näkyneet rankasti viime vuosina tehdyissä maaleissa. Mies kuitenkin itse monesti hankkii nuo omat paikkansa ja viimeistelee todella kovalla prosentilla. Kreikkalaisilla ei ainakaan mitään megapoissaoloja ollut mitä katsoin ja suhteellisen underiltahan tuo PAOK:in vaikuttaa. Voi hyvin olla, että tulevat vieraista hakemaan tasuria, jolloin tämä voi mennä aika kävelyksi..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin