Tänään on 24.04.2024, 13:02.

Lauanatain 8.3 pitkävetovihje

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Lauanatain 8.3 pitkävetovihje

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

10. Ipswich - Stoke 1/1,25 arvio 57% 25% 18%
23. HIFK - Pelicans 1/1,15 arvio 58% 18% 24%
33. Bologna - Inter 1/2,95 arvio 32% 34% 34%

Yhteiskerroin 4,24 raja 9,44 oa 0,44. Ei todellakaan hyvä pelivalinta jos periaatteena ylikerroin pelaaminen.

Motivaatioseikat puoltavat ennakkosuosikkeja. Ipswich - Stoke motivaatio melko tasavahva Ipswichillä vielä mahdollisuudet playoffeihin kun Stoke hieman yllättäen taistelee tippumista vastaan. Ipswich - Stoke tulosvedosta voi löytyä hyviä kertoimia 0-0,1-1 ja 0-1 tuloksista.

Viikonlopun ehdoton valinta on Bologna. Interillä Socceragen sivustojen mukaan poissa nyt Christian Vieri. 21 maalin mies on kova isku kelle tahansa. Kun muutenkin loukkaantumiset vaivaavat muita kenttäpelaajia
mm. Hernan Crespo puuttuu. Voi olla,että Inter säästelee äijiä Mestareiden liigaan kun ensi viikolla pelataan todella tärkeä peli Newcastlea vastaan. Pitää kuitenkin muistaa,että Inter taistelee mestaruudesta yhdessä Juventuksen ja Milanin kanssa.
Bolognalla kerrointa paremmat mahdollisuudet voittoon .[/b]

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Lisää peliä

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Hieman suuremman kertoimen saa kun ottaa tuon Ipswich - Stoke pelin pois ja laittaa tilalle KalPa - Sport 2/2,85 arvio 2,77.
Prosentit 43% 21% 36%

Yhteiskerroin 9,66


Ulkomaisilla toimistoilla mm. Centrebet ja Expekt tarjoukset Sportin voitolle 2,70 luokkaa.
PAF tarjoaa peräti 2,90

Minikommentit


peke
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 01.03.2003, 13:36

Tuotto: +6.58 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 6.82 yks.

Vetoja: 94

Pisteitä: 44

Pitkävetovinkit..

Viesti Kirjoittaja peke »

Laitanpa tähän perään omat ajatukset lauantain peleistä.

42 Pittsburgh - Ottawa 2 1,7
Tämän ottelun otan rivieni runkovarmaksi, sen verran huonosti on Pittsburgh viime aikoina kiekkoa lätkinyt, kun taas Ottawa jyllää itäisen konferenssin kärjessä.
Pittsburghin peli on todellakin tällä hetkellä tukossa. Viimeisessä viidessä pelissään se on onnistunut maalinteossa huikeat kolme kertaa häviten kaikki ottelunsa. Viimeisinpänä 0-4 kotitappio Carolinalle.
1,7 on kansainvälisestikin erittäin kilpailukykyinen kerroin. Esim. Unibetilla ja Centrellä 1,67.

27 Saipa - Tappara 2 1,7
SaiPa on heikentänyt otteitaan tasaisen varmasti runkosarjan lopun häämöttäessä. Nyt alla on kuuden ottelun tappioputki. Tappara on löytämässä pikkuhiljaa sitä virettä mihin viime vuonna totuttiin. Kuudesta viime pelistä on täysi potti irronnut viisi kertaa.
En usko SaiPalta löytyvän enää motivaatiota kun viimeiset teoreettisetkin play-offs-haaveet on nyt kuopattu. Tapparan on hyvä viimeistellä kuvioitaan pleijareita silmällä pitäen heikkojen Sputnikkien kustannuksella.
Mm. PAF tarjoaa 1,55.

12 Coventry - Wimbledon 2 3,00
Coventryn paketti on nyt todella sekaisin. Kuudesta viime pelistä takkiin on tullut viidesti. Viimeisimpänä 5-1 nöyryytys Wednesdayltä. Tilannetta ei varmasti helpota se että joukkueen maalivahti Morten Hyldgaard ei ole edelleenkään pelikuntoinen.
Wimbledon on veikkaajan painajainen ailahtelevien peliesityksiensä vuoksi, mutta kerrankos sitä kokeillaan. Takana on kaksi loistavaa voittoa sarjan huippujoukkueista Readingista ja Portsmouthtista. (Pitäisiköhän tämä Wimbledonin kohdalla sittenkin tulkita niin että nyt tulee turpaan ja pahasti :roll: )
Ei 3,00 ole veikkaukselta aivan huono tarjous, sillä mm. Unibetin se voittaa.

11 Brighton - Rotherham 1 2,30
Molemmat joukkueet tarvitsisivat pisteitä. Brighton karistaakseen putoamisviivan ja Rotherham tavoitellakseen vielä nousua. Brighton on alkanut hieman piristyä, varsinkin kotonaan. Kahdessa viime kotipelissään se on peitonnut Millwallin ja Wolvesin.
Rotherham on esittänyt tasapaksua peliä pitkin kautta välillä voittaen ja välillä häviten. Tänään joukkueen riesana saattaa olla puolustajien Martin McIntoshin ja Marvin Bryanin puuttuminen. Miehet joutuvat viime hetken kuntotestiin. Todennäköisesti nuori Shaun Barker tekee ensiesiintymisensä Rotherhamin paideassa ja se voi näkyä allakerrassa virheinä.
Veikkauksen tarjous yltää kansainvälisen keskiarvon yläpuolelle, mm. Centrellä 2,20 ja Unibetilla 2,10.

34 Arsenal - Chelsea 2 4,35
FA-cupia. Lontoon paikallisderby. Siinä jo mainittuna kaksi seikkaa, jotka tekevät ottelusta tasaisen taiston. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tottakai parhailla miehillä mitä kentälle saavat. Kummallakaan joukkueella ei merkittäviä poissaolijoita.
Arsenal on kohtuullisen turvallisessa johdossa Valioliigassa. Se on kauden päätavoite. Heti Valioliigan jälkeen tulee mestareiden liiga, jossa kaikki on vielä auki. Seuraava ottelu Roomaa vastaan on jo tiistaina. Missä ovat ajatukset nyt?
Chealsea on hävinnyt kaksi viimeisintä Valioliigaotteluaan, joiden ansiosta se tippui sarjassa viidenneksi, eli pois Mestareiden liiga-paikalta. Valioliigan voitto on jo karannut, mutta Cupin voittoon on vielä hyvät mahdollisuudet, jolloin myös europelit aukenisivat. Cup varmastikin tämän hetken ykköstavoite.
Chelsea on tunnetusti parhaillan kovia joukkueita vastaan, kun se voi käyttää vastahyökkäyksiä eikä sen tarvitse pitää palloa niin paljon.
Tämäkin kerroin pärjää loistavasti kansainvälisessä vertailussa, on jopa keskiarvon yläpuolella. (Centre 4,00, Unibet 3,70)

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu