Tänään on 19.04.2024, 15:09.

Uusien lajien omaksuminen

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
listentome
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 23.09.2010, 13:50
Pisteitä: 0

Uusien lajien omaksuminen

Viesti Kirjoittaja listentome »

Mitä arvon foorumilaiset on mieltä. Jos on voittava vedonlyöjä esim. jääkiekossa, kuinka kauan menee opettelessa uusi laji? Oletetusti sinulla on hallussa kaikki vedonlyönnin lainalaisuudet ja teoria. Kuinka pitkään menee omaksuessa uusi laji? Keskustelua.

Aihe kiinnostaa, koska itselle juuri kiekkoilu on se laji, missä olen voittava, johtuen omasta kiekkohistoriasta ja tietämyksestä koska on seurannut lajia jo melkein kaksikymmentä vuotta.
Halu opetella uusi laji täydellisesti, on kiinnostus kaikkeen urheiluun ja puhtaasti raha. Volyymit saisi isommaksi, tarkoittaisi se myös enemmän fyrkkaa. Hevosurheilu on kaivertanut pitkään jo mieltä, valinnanvaraa ainakin olisi!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3817
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Uusien lajien omaksuminen

Viesti Kirjoittaja Gini »

Mitään aikamäärettä en osaa tähän heitää, mutta yksi asia, joka tulee ensimmäisenä mieleen on se, että tärkeetä olisi tästä "uudesta lajista" tuntea joku asiantunteva kaveri, joka kädestä pitäen veisi otteluihin/kisoihin ja kertoisi perusasiat yms., ja parhaimmassa tapauksessa tämä tuntisi myös hieman vedonlyöntiäkin. Pikkuhiljaa voisi alkaa itse ottaa seikkaperäisemmin selvää asioista ja lajin betsaukseen liittyvistä erikoisuuksista.

Oman lajini kohdalta voin sanoa sen että joka päivä oppii uutta - niin pelaajana kuin vedonlyöjänäkin - ja uuden lajin omaksuminen tuntuu liian kovalta haasteelta. Tämä ei silti tarkoita, ettekö sinä olisi siihen valmis. En voi silti kiistää, ettenkö itse olisi pohtinut samaa asiaa aina aika ajoin. Tsemppiä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RaahenTiikeri
Jäsen
Viestit: 124
Liittynyt: 22.01.2004, 16:18
Pisteitä: 16
Paikkakunta: keski suomesta.Uskokaa pois.

Re: Uusien lajien omaksuminen

Viesti Kirjoittaja RaahenTiikeri »

90-luvulta asti harrastellut joukkuelaji vedonlyöntejä näennäisen voitollisena pelaajana vailla taloudellista "todellista hyötyä" vedonlyönistä.


Helppoa ollut;vedonlyöntiteorian omaksuminen.Eli yksinkertaisesti sen tajuaminen,miten voi jäädä voitolle?
helppoa ollut; syntymälahjana saatu matemaattinen ajattelutapa.

Vaikeaa ollut; ns.rankkaaminen joukkuelajeissa(jääkiekko/jalkapallo)siten että omat havainnot kohtaisivat todellisuutta pitkässä juoksussa.Vääriä painotuksia,laji romantisointia.Ei luottoa omiin pitkän (kauden)aikajänteen ennakoihin.

2007 vuoden aikana siirtyminen aika lailla pelkästään ravipeleihin lyhytaikaisen innostumisen(onnistumisten!sanaleikki huom.)seurauksena.Tätä ennen oikeastaan vain leikkimielistä kokeilua paikallisraveja seuraten.Jaksoittain hiipuen ja kohoten innostus on nyt ollut nousujohteinen sen melkein 5 vuotta.
Enää en ole voinut pariin vuoteen tajuta,miten olen joskus voinut pitää suht matemaattista dataa sisältäviä joukkuelajeja mukamas helpommin rankattavina kuin tätä simppeliä "pää vs pää" kilpailua.

Edelleen ongelmia:perustason määrittämisen (vrt.joukkue ranking)suhteet päivän kuntoon.

Tuntunut helpolta:perustason määrittäminen kilpailuseuraan
Tuntunut helpolta:lähtöpaikkojen merkityksen omaksuminen,sattuman merkityksen omaksuminen.

Ja matemaattinen puoli(kts yllä;synnynnäinen ajattelutapa).Tässä lajissahan sitä vasta on.On tolkuttoman luontaista jo "ensi vilkaisulla" nähdä semmoinen perus A-B-C ja ennakoida tulevat kertoimet ja yhdistää tuohon vielä sattuman osuus...

periaatteessa useampi vuosi on jo mennyt hyvin sekä kombinaatiopeleissä(osumat harvinaisia)että totopeleissä.Ja arkisessa elämässä kiinnostavien kohteiden löytäminen "pelkällä vilkaisulla" monta kertaa helpompaa(onko siellä ilmaa enemmän?)kuin voittajien haravoiminen kahden desimaalin tarkkuudella 1x2 tai 1-2 peleissä.

Ja nyt ollaan jo siinä vaiheessa,että 10% osuus varsin suvukkaasta varsasta.Tainnut homma viedä mennessään rahasta välittämättä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin