Tänään on 25.04.2024, 04:51.

Outright Winner Madrid

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3817
Paikkakunta: Helsinki 00140

Outright Winner Madrid

Viesti Kirjoittaja Gini »

Vedonlyöntivihje: - Tennis - Outhright Winner Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Outhright Winner Madrid
veto
Isner
kerroin
67.000 (Bet365)
panos
1.7 yks.
raja
68

ATP Tennis, Madrid



Tässä nyt kerroin aika lailla kohdallaan, mutta pelaanpa - ja suosittelen - silti.

Madridissa on vielä hyvin vahvasti tuo indoor-kisan luonne, vaikka alusta onkin muutettu massaksi, vieläpä siniseksi tälle vuodelle. Isot pelit - ja isojen nimien - pelit pelataan stadium courteilla, joissa kaikkissa on katot, ja vaikka ne ovatkin usein puoliksi auki, ovat olosuhteet enemmän sisäkovatyyppiset kuin massatyyppiset.

Tänä vuonna kaikki pelaajat ovat sanoneet, että kenttä on liukkaampi kuin aikaisempina vuosina, joka vie peliä enemmän kovien syöttäjien ja voittolyöjien suuntaan, pois niiltä joiden peli perustuu munaraviin laidalta toiselle (lue: natiivi massamiehet)

Isnerin kaaviossa on Nadal, mutta uskon, että Johnilla on hyvät saumat voittaa Rafa täällä, ja sanonpa, että tuo on paljon parempi kaavio olla kuin Rogerin ja Novakin kanssa toisella puolella, joista jommasta kummasta todennäköisesti leipoutuu tämän kisan voittaja. Toivottavasti ei.

Big-John Tulee levänneenä ja olosuhteet pitäisi sopia hyvin hänellä. Pelasi täällä Nadalia vastaan kaksi vuotta sitten hyvän 7-5,6-4 matsin, mutta nyt jenkki on kuin toinen mies ja pystyy haastamaan kenet vain - millä alustalla vain. Osoituksena tästä voitto Rogerista Svetisistä, joissa olosuhteet hyvin identtiset Madridiin verrattuna: 1) korkeus merenpinnasta, 2) sisämassa jne.., sekä tuo ikimuistettava viisieräinen Rafaa vastaan Ranskan avoimissa, jossa espanjalainen paljon enemmän kotonaan kuin täällä.

Suurena huolena kuitenkin Isnerin eka kierros, joka on aina vaikea, ja varsinkin näissä uusissa olosuhteissa tarvitaan pelejä alle. Vieläpä kun vastustajalla (Cilic) on on jo yksi ottelu täältä ja on kuuma kuin mikä, niin ei tule olemaan helppoa edes 2. kierrokselle pääsy. Toivottavsti selviää jenkki tästä jatkoon ja pääsisi haastamaan Rafaa sitten myöhemmin.

Edit: Viimeisen viiden vuoden aikana muuten viisi eri voittajaa tässä kisassa, joka on hyvin harvinaista viime vuosina masterseissa, jopa ainutlaatuista täällä. Tätä kisaa ei ole kukaan ottanut haltuunsa ja toivottavasti saadaan tänä vuonna kuudes uusi nimi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin