Tänään on 18.04.2024, 07:27.

www.sportpunter.com

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
mikkon75
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 26.05.2003, 12:49
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

www.sportpunter.com

Viesti Kirjoittaja mikkon75 »

Täällähän taitaa vihjepalveluista keskustelu olla kiellettyä, mutta jos täältä löytyy kyseisen lafkan entisiä tai nykyisiä asiakkaita, niin pistäkää privaa tulemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


seti
Jäsen
Viestit: 684
Liittynyt: 15.01.2003, 03:48

Tuotto: +53.10 yks.

Palautus%: 102.59%

Panosten ka: 5.98 yks.

Vetoja: 343

Pisteitä: 581

Viesti Kirjoittaja seti »

Jos tennis osiota meinaat niin tuohan oli ilmainen noin viime syyskuuhun asti. Välillä tuli vilkuiltua atp arviot. Eivät ne silloin ainakaan aivan metsässä olleet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Itsekin seurailin niitä ilmaisia. Eipä ole mitään pahaa sanottavaa. Homma menee ehkä hieman liikaa analyyttisyyden puolelle, mutta pienellä kohteiden karsinnalla oli kyllä hyvin käyttökelpoinen sivusto, erityisesti pelaajien voimaluvut olivat hyviä. Malli ei ota esim. loukkaantumisia huomioon ja esim. Safin palasi loukkaantumisestaan täysin samalla voimaluvulla, mikä on hieman arveluttavaa(tosin vaikeasti arvioitavissa, mutta enpähän lähtisi heti tykittelemään Maratille).

Alkuvuosi on ollut vaikea, mutta onhan se ymmärrettävää kun voimalukuja ei ole millään lailla sovitettu. Tottakai voimasuhteet vaihtuvat tauon aikana, junnut tulevat harppauksin eteenpäin ja iäkkäämmät kangistuu, jotkut löytää iskun uuden valmentajan alaisuudesas jne. Kassa on ottanut nyt alkukaudesta kovastikin tasapakkia, mutta malli varmasti korjaa itse itsensä ja nyt saivat näköjään jo pahimman backswingin taitettua voitoksi, ainakin hetkelliseksi. Voimaluvut alkavat taas vastaamaan todellisia voimasuhteita enkä näe mitään syytä miksei tuossa alkukesästä malli rupeaisi taas takomaan samanlaista tulosta kuin viime vuonna.

Mallista vielä sen verran, että mielestäni sen vahvuuksia on se, että se ottaa hyvin huomioon pelaajien tasoeron. Esimerkiksi Federerin voittaessa jonkun nevöhöördin 7-6, 7-6, Federerin voimaluku laskee, koska malli odottaa, että Federerin pitäisi olla ylivoimainen. Tämän nevöhöördin voimaluku vastaavasti nousee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin