Tänään on 28.03.2024, 17:36.

Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon?

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.

Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon?

Kyllä
82
88%
Ei
11
12%
 
Ääniä yhteensä: 93

moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon?

Viesti Kirjoittaja moderator »

Jos jaksat, vastaa myös replyllä tai minikommentilla, niin voidaan tehdä tarkempaa analyysiä. Perusteluja ei tarvitse antaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja maig »

Komppia, toisi selkeyttä. Propsit myös modeille aktiviisuudesta ja kuuntelemisesta ylipäätään :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Modet on kyllä loistavan aktiivisia. x/10 -panostus toisi kyllä selkeyttä hommaan, mutta en pidä tätä välttämättömyytenä. Kukin ylipanostaa omalla tavallaan :D Seuranta kokonaisuudessaan on ihan loistava lisä foorumille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


ahomake
Jäsen
Viestit: 391
Liittynyt: 22.03.2007, 23:12
Pisteitä: 69

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja ahomake »

Mulle on ihan sama miten kukainenkin panostaa. Mielipiteeni perustan siihen että tulee itsekkin vielä joskus ylipanostettua jotain kohteita. Puoletkin kassasta saattaa olla yhdessä kohteessa.

Mutta tälle sivustolle olisi hyvä 10 maksimipanostus, perusteluni ovat seuraavat:
Mun mielestä vain olisi selkeämpi kun saisimme kaikki samalla viivalle panostamisen kanssa. Nyt jollakin on maksimi 5, jolllakin 10, jollakin 30 jne... Ja tämä tekee vetojen seuraamisen / peesaamisen ajoittain jokseenkin epäselväksi.
Tämä x/10 maksimi raja tekisi sen, että kaikki joutuisivat vääntämään panostasonsa suunnilleen samaksi.
Lisäksi ainakin itse olen oppinut tässä vuosien varrella, että tuo ylipanostaminen ei pitkässä juoksussa kannata. Eli tänne kun tulisi tuo katto, niin se voisi jopa joillekkin opettaa sen että pitkässä juoksussa maltilla pelaa ylikertoimia niin kassa kasvaa pikkuhiljaa. Mitään poppakonstia "viikossa miljönääriksi" ei ole.
Ja edelleen ne tyhmimmät, eli myös minä, voisivat harrastaa sitä ylipelaamista omilla pelikassoillaan. Tai vaikka suomi24:ssä, mutta ei täällä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

My opinion may have changed, but not the fact that I'm right." - Ashleigh Brilliant

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 21:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Täältäkin puoltoa x/10 -systeemille. Tällöin 1000 yksikön pelikassa on vähän turha mutta kuten sanottua niin tuo panostus asettaisi kaikki käyttäjät silloin samalle viivalle panostuksen kanssa. Se taas helpottaa ja nopeuttaa eri käyttäjien vertailua. Tietysti joku voisi laittaa saman vedon 10/10 panoksella monta kertaa mutta tällaisten manipulointien huomaaminen on selvästi helpompaa. Ja tuollainen voitaisiin helposti kieltää säännöissä.

Panostus on toki olennainen osa vedonlyöntiä mutta tuolla x/10 systeemillä päästäisiin tilanteeseen että se itse vihje on pääosassa eikä se että miten monta yksikköä kukakin siihen panostaa virtuaaliseurannassa. Sillä se tämän palstan tarkoitus on, jakaa hyviä vihjeitä. Se on sitten jokaisen oma asia miten panostaa, montako euroa saa sisään millekin buukkerille tai minkälaisella riskillä pelaa. X/10 panostus antaa tällä palstalla jokaiselle ihan riittävän liikkumavaran panostuksen muokkaamisessa osumistodennäköisyyden jne mukaan.

Se on sitten eri asia mitä vanhoille seurannoille pitäisi tehdä. Jos panokset eivät ylitä 10 yksikköä niin ei ongelmia mutta muutoin tulisi varmaan antaa jokaiselle mahdollisuus valita a) aloittaa seuranta kokonaan alusta, b) mahdollisuus skaalata panokset uuteen järjestelmään, c) jotain muuta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


videx
Jäsen
Viestit: 1241
Liittynyt: 23.01.2004, 12:40

Tuotto: -175.14 yks.

Palautus%: 93.79%

Panosten ka: 7.25 yks.

Vetoja: 389

Pisteitä: 144

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja videx »

Itse vaihdoin kesken kuluvan seurannan 1/20 muotoon,entisestä 1/10(sopivasti :? tappioiden alkaessa).Syynä oli että 10/10 olisi ollut vain 1% kassasta eikä 2%.

Tottakai olisi selkeä jos kaikille 1/10 ja tuohon suuntaan näyttäisi olevan menossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

edellinen raviseuranta 402 kpl +150 yks. 109%

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 19:30
Pisteitä: 277

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja NoFear »

Itse asiassa jokseenkin yksi ja sama.

Seurantaa on joka tapauksessa varsin helppo manipuloida, niin kauan kuin vetojen määrä on pieni, olipa panostussysteemi lukittu mihin raameihin tahansa. Jos panostus on lukittu välille 1-10, niin mikä estää seurantaansa manipuloimaan haluavia aloittamaan vaikka yhden yksikön betseillä ja pikkuhiljaa nostamaan panostuksen kokoa siinä tapauksessa, että vedot alkavat menemään heikosti, kunnes se "lucky streak" osuu kohdalle ja tämän jälkeen tuloksen parannuttua palaamaan taas pienempiin panoksiin seuraavaan monttuun asti? Toinen mahdollisuus on alkaa hunttaamaan mahdollisimman isoja kertoimia ja kerran osuttua tällaiseen, voi taas palata "normaaleihin", TriplaVillenkin hyväksymiin vihjeisiin ja yleisesti hyväksyttyihin kertoimiin. Ja miten jatkossa toimitaan pikkubookkereiden kanssa, tai "kuolleiden kertoimien", nukkuvien saittien ja panostuslimiittien kanssa - tarkoitan siis kertoimia, joita käytännössä "kukaan" muu kuin vihjaaja ei voi pelata? Pitäisikököhän foorumille perustaa joku "vihjekomitea" tarkistamaan kaikki vihjeet, ennen kuin ne hyväksytään vihjattavaksi foorumille? Aika suuri osa foorumille tulevista vihjeistä on nykyään postattu vain tarkoituksena boostata omaa seurantaa, siinä missä aiemmin nämä saatettiin postata tyyliin "hei, bookkeri x nukkuu tässä kohteessa, joten ehkä kannattaa pelata se pois".

Toisaalta jos nämä manipuloinnit eivät onnistukaan, kuten usein käy, niin ainahan sitä voi kirjautua foorumilta ulos, rekisteröityä uudella nikillä ja koittaa pippelinsä venytystä uusilla jipoilla.

Puhun siis pienistä otoksista, sillä älkää huoliko, kyllä ne jyvät erottuu paskasta pitkässä juoksussa. Ja tämänhän kaikki enemmän vedonlyönnin parissa aikaansa viettäneet tietävät, mutta silti he ovat niitä, jotka siitä joka ketjussa parkuvat. Me no understand.

Enemmän olisinkin huolissani, että miksi niin monelle tämän palstan seurannan osoittamat tuottoprosentit tai voitetut yksiköt ovat yhtäkkiä niin tärkeitä? Ette kai te oikeasti peesaa kavereita, joilta löytyy seurannasta muutamia hyvin tuottaneita vetoja samaan aikaan, kun näette heidän tietämyksensä vedonlyönnistä ja varsinkin panostuksesta olevan kolmasluokkalaisen tasoa? Suurin osa näistä ylipanostajista tipsailee kahvilassa tai muuten vain ei osaa perustella vetojaan, niin so what, ketä itse asiassa kiinnostaa? Ehkä parempi keino heidän haukkumisensa sijaan olisi opastaa heitä lähemmin vedonlyönnin saloihin tai antaa vain olla. Vedonlyöntibisneskin tarvitsee kuitenkin häviäjiä tai monilta meiltä muilta loppuu makkara leivän päältä. En näe siis tätä panostussysteemiä niin huonona, kuin moni muu. Ehkä se jopa antaa enemmän tilaa idiooteille, jotka on entistä helpompi blokata omasta seurannasta, kun näkee minkälaista panostusta ja vetoja he harrastavat, eikä heihin sen koommin tarvitse enää tuhlata aikaansa. Saman aikaisesti tällainenkin seuranta saattaa antaa kuitenkin uutta intoa uusille vedonlyöntiharrastajille, joita ei ole koskaan liikaa. Toki ongelma voi olla uudet käyttäjät, jotka tulevat tänne vain satunnaisesti ja vetävät vetonsa peesaten isoja näkyviä tunnuslukuja, mutta milläs systeemillä sitäkään estät?

Itse peesaan vain Henkkaa... ja noin tuhatta muuta parasta kaveriani ja vetoja tälle vuodelle onkin kertynyt joku vajaa viitisen tuhatta, vaikka en ole liiaksi sykkinyt, mutta suosittelisin kyllä katselemaan "vähän" syvemmälle kuin kahteen seurannan tunnuslukuun (tuotto% & tuotto yks/€/£/$) ennen kuin lähdette ketään peesailemaan. Jos taas ongelmana on, että jonkin nimi näkyy teidän yläpuolella jollain tuottoprosenttilistalla tms., niin sitten kannattaa harkita vaikka jotain peniksen pidennystä, uutta autoa alle tai itsetuntoa parantavia kännejä, mutta arvostus tulee joka tapauksessa jostain muualta.

Vielä vastatakseni alkuperäiseen kysymykseen, niin tokihan se x/10 on parempi, kuin nykyinen, mutta kuten sanoin, varsin yhdentekevää tällä saitilla itselleni.

Darrenilta ihan hyviä pointteja tuon toisen ketjun vikassa viestissä koko seurannan tarpeellisuudesta: viewtopic.php?p=247388#p247388

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


Betsaari
Jäsen
Viestit: 2303
Liittynyt: 19.11.2009, 10:45

Tuotto: +76.24 yks.

Palautus%: 111.02%

Panosten ka: 2.58 yks.

Vetoja: 268

Pisteitä: 1112
Paikkakunta: Kupittaa, Tku

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja Betsaari »

Moderaattori, moderaattori on kaikkien kaveri ;)

Ty :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Betsaari kirjoitti:Moderaattori, moderaattori on kaikkien kaveri ;)

Ty :peukku:
"teitten tukko..." :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja credit »

Kommentoin tätä panostusasiaa jo tuohon toiseen ketjuun, kun en huomannut, että asiasta on äänestyskin menossa.

Äänestin "Kyllä", mutta mielestäni ratkaisussa on omat ongelmansa. Jos se olisi tehty heti alussa, niin kaikki olisi ollut OK, mutta nyt ...

Jos muutos tehdään, niin jo pelattujen vetojen panoksia ei mielestäni pidä muuntaa väkisin x/10-formaattiin, koska siitä syntyy vain hirveästi itkua ja hammastenkiristystä, vaikka muunnoskaavat laadittaisiin kuinka puolueettomasti. Oma ehdotukseni on, että vihjaajat jatkavat siitä tilanteesta, jossa he ovat (voitettujen/hävittyjen yksikköjen suhteen), ja yhteenvetosivun graafiin tulee esim. pystyviiva merkitsemään kohtaa, josta lähtien panostusformaatti on ollut x/10.

Ja lopuksi vielä :peukku: modeille siitä, että viimein kuuntelivat YHTEISÖN ääntä. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja credit »

NoFear kirjoitti:Itse asiassa jokseenkin yksi ja sama.

Seurantaa on joka tapauksessa varsin helppo manipuloida, niin kauan kuin vetojen määrä on pieni, olipa panostussysteemi lukittu mihin raameihin tahansa. Jos panostus on lukittu välille 1-10, niin mikä estää seurantaansa manipuloimaan haluavia aloittamaan vaikka yhden yksikön betseillä ja pikkuhiljaa nostamaan panostuksen kokoa siinä tapauksessa, että vedot alkavat menemään heikosti, kunnes se "lucky streak" osuu kohdalle ja tämän jälkeen tuloksen parannuttua palaamaan taas pienempiin panoksiin seuraavaan monttuun asti? Toinen mahdollisuus on alkaa hunttaamaan mahdollisimman isoja kertoimia ja kerran osuttua tällaiseen, voi taas palata "normaaleihin", TriplaVillenkin hyväksymiin vihjeisiin ja yleisesti hyväksyttyihin kertoimiin.
Kaikki Martingale-variaatiot johtavat negatiivisen odotusarvon vetoja pelaavan pelaajan kohdalla lopulta vararikkoon. Tuollaisella kikkailulla ei voi kuin korkeintaan viivyttää lopullista tuhoa. Mutta kun panostus rajataan max. 10 yksikköön, ainakin räikeimmät ylilyönnit saadaan kitkettyä.
NoFear kirjoitti: Ja miten jatkossa toimitaan pikkubookkereiden kanssa, tai "kuolleiden kertoimien", nukkuvien saittien ja panostuslimiittien kanssa - tarkoitan siis kertoimia, joita käytännössä "kukaan" muu kuin vihjaaja ei voi pelata? Pitäisikököhän foorumille perustaa joku "vihjekomitea" tarkistamaan kaikki vihjeet, ennen kuin ne hyväksytään vihjattavaksi foorumille? Aika suuri osa foorumille tulevista vihjeistä on nykyään postattu vain tarkoituksena boostata omaa seurantaa, siinä missä aiemmin nämä saatettiin postata tyyliin "hei, bookkeri x nukkuu tässä kohteessa, joten ehkä kannattaa pelata se pois".
Yhdellä uudistuksella ei ole tarkoitus saada korjattua kaikkia ongelmia. Sellaista ihmelääkettä, joka parantaisi kaikki sairaudet, ei ole olemassakaan. Jos troppi kuitenkin auttaa edes yhteen vaivaan, kannattaa sitä ottaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Täältä myös modelle kiitokset!
Emme tarvitse tuuliviirejä...

====================

Äänestin "Kyllä".
Perustelut ovat varmasti selvinneet kaikille niille, jotka ovat viestejäni lukeneet.

Sinänsä seurannalla on vain marginaalinen merkitys. Vielä marginaalisempi on seurannassa käytetyn panostusjärjestelmän merkitys.

Oikeudenmukaista seurantaa ei ole. Jos seurantaa kuitenkin halutaan ylläpitää,on vihjaajat hyvä asettaa mahdollisimman samalle viivalle.

Itse aloittaisin seurannan kokonaan alusta. Ei vanhaa seurantaa ensi joulukuussa kukaan enää edes muista!
- jos on tarpeen, perustetaan parhaiten menestyneille vaikka "Hall of Fame"!

====================

Mistä täällä oikeasti pitäisi äänestää on se, mikä Ylikerroin.com'in tehtävä on ylipäätään ja mihin suuntaan sitä halutaan kehittää?

- onko sen tehtävänä lihottaa suppean ydinporukan pelikassoja mahdollisimman nopeasti

vai

- onko sen tehtävänä toimia suurena suomalaisena vedonlyöntisivustona jakamassa vedonlyöntiin liittyvää tietoutta meille kaikille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.09.2012 14:23 <pankonen> juuri näin :)

03.09.2012 14:33 <zot> Luulen että sikariportaan pelikassojen lihottaminen ;)

03.09.2012 14:34 <zot> Jo Pahkasikalehti aikoinaan hallitsi galluppikysymykset

03.09.2012 14:34 <zot> kysyttäessä ydinvoimakantaa:

03.09.2012 14:34 <zot> 1) Kannatatko sympaattista ydinvoimaa?

03.09.2012 14:34 <zot> 2) Vai murskaanko oikean kätesi?

03.09.2012 14:39 <pankonen> :D

03.09.2012 14:45 <S.Mäenala> :D jotkut täällä oikeasti uskovat että se on sikariporras..


samsalonen
Avatar
Jäsen
Viestit: 540
Liittynyt: 16.03.2009, 13:19

Tuotto: -214.82 yks.

Palautus%: 96.76%

Panosten ka: 3.99 yks.

Vetoja: 1661

Pisteitä: 217
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja samsalonen »

Ehdottomasti kyllä, lisänä creditin mainitsema tasapanostus seurantaan rinnakkain. Mitään tasapuolista tapaa skaalata yli 10u meneviä vetoja x/10 asteikkoon ei taida olla, helpoin toki olisi tiputtaa kaikki yli 10 yksikön vedot 10 yksikköön ja ottaa nurina vähemmistöltä vastaan - yli 90% porukasta kuitenkin elää maailmassa jossa panostus on x/10 perustuvaa.

1000u pohjakassan voisi samalla poistaa käytöstä, sen olemassaolo on panostuksen normalisoinnin jälkeen turha. Kaikki lähtevät 0-tilanteesta liikkeelle, ja ovat sitten joka plussalla tai miinuksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus: 1-10u, Kelly/6 max bet 2.0% (1u = 0.20%)

Minikommentit


sinkos
Jäsen
Viestit: 224
Liittynyt: 16.12.2011, 08:39

Tuotto: +106.05 yks.

Palautus%: 110.99%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 246

Pisteitä: 220

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja sinkos »

Kannatan panosjärjästelmän muuttamista x/10 järjestelmään, monet ovat sitä jo käyttäneet ja heidän ei tarvitsisi tehdä mitään. He puolestaan jotka ovat käyttäneet yli 10 yksikön panoksia ja haluavat säilyttää seurantansa toimisivat seuraavasti: jakolaskulla maximipanoksen mukaisesti eli jos on laittanut johonkin kohteeseen 100 yksikköä muuttaa kohteen panokseksi 10 yksikköä, 50 yksikön panokset 5 yksiköksi. Jos taas joku muu on käyttänyt maximina 30 yksikön panosta hän jakaa luonnollisesti 3:mella kaikki vetonsa. Näin kaikki saataisin yhteensopiviksi 10 yksikön maksimiin. Vetomäärät ja palautusprosentit pysyisivät tällöin samana.
Luonnollisesti jos joku ei halua käydä vetojansa läpi niin aloittaisi sitten alusta 10 yksikön maksimilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Jos seuranta nollataan niin loppu tän triplavillen vähänkään aktiivinen postailu, tämä on peniksenlisän mittainen kysymys.

Muutenkin, kuten Betsaari mainitsi, clubin oikeudet pysyy ihan liian helpolla. Enkä väitä että kenenkään pitäisi postailla samalla frekvenssillä kuten minä mutta esimerkiksi kelpaa juuri tämä peloton kaveri, >5000 betsiä sisällä tältä vuodelta ja saitille 12 tipsiä seitsemän kuukauden aikana, kuka kuppaa ja ketä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja maig »

Samaa mieltä siitä, että jos mun lähemmäs 1400 vedon seuranta nollataan niin homma loppuu. Vaikka tulos paska onkin.

Seurantatyökalun myötä aktiivisuus on ainakin parantunut foorumilla. Laadun ja määrän suhde on toistaiseksi vielä vähän kysymysmerkki. Kyllä mä ainakin käytän sitä apunani kun juttuja tai pinnoja täältä lueskelen, jos kaverilla on useampia satoja vetoja takanaan.

<offtopic> Clubin tunnareista samaa mieltä, liian helpolla pysyy, mutta toisaalta osio ei ole mitenkään profiloitunut ja käyttäjien kommunikointi siellä on kovin vähäistä. Joskus harvoin sinne saadaan hyvää höpinää aikaiseksi. Valitettavan harvoin enemmistö näistä immeisistä yleisesti kirjoittavat, joilla oikeudet on. </offtopic>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sinkos
Jäsen
Viestit: 224
Liittynyt: 16.12.2011, 08:39

Tuotto: +106.05 yks.

Palautus%: 110.99%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 246

Pisteitä: 220

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja sinkos »

TuplaJallu kirjoitti:Jos seuranta nollataan niin loppu tän triplavillen vähänkään aktiivinen postailu, tämä on peniksenlisän mittainen kysymys.
Taisit Jallu nyt ymmärtää tekstini väärin. Minä en vastusta seurannan nollaamista, vaan esitän vaihtoehtoa nollaamiselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.09.2012 15:43 <TuplaJallu> S.Mäeanala sitä nollausta ehdotti.

03.09.2012 15:45 <sinkos> Sorry

03.09.2012 16:29 <S.Mäenala> Ei tuo nollaus mulle mikään pakkomielle ole jos muutoksesta

03.09.2012 16:30 <S.Mäenala> muuten päästään sopuun. Yritän vain olla realisti.


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja moderator »

Kiitos kaikille äänestäjille ja kommentoijille!

Kyllä-äänet 66.
Ei-äänet 10.

Tulos tulee olemaan melko selvä, joten systeemin muuttamisesta ei pitäisi seurata suurempaa meteliä, varsinkaan kun ei-porukka ei ole asiaa juurikaan kommentoinut.

Valitettavasti tässä joudutaan kuitenkin odottelemaan, eikä ole mitään arviota heittää, kuinka pitkään. Uutta versiota seurantasysteemistä on rakenneltu jo kuukausia, joten setit on tällä hetkellä aivan levällään. Muutokset testauksineen pitäisi tehdä sekä foorumin nykyiseen softaan että kehitysversioon, joten ajankäyttösyistä päivitetään kaikki mieluummin samaan aikaan.

Alustavasti muutos tullaan toteuttamaan seuraavasti:
-Vanhojen vihjeiden panokset skaalataan siten, että suurin käytetty panos tulee olemaan kymmenen yksikköä. Ne vihjaajat käsitellään erikseen, jotka kokevat, että tästä aiheutuu merkittävää vääristymää seurannan tulokseen.
-Voittokattoa ei tule vaan yhteisö pitää huolen, että kikkailijat jäävät kiinni.
-Tuplat, toisistaan riippuvat vedot sekä vetojen lisäpanokset ovat sallittuja, vaikka niiden yhteispanos ylittäisi 10 yksikköä, mutta vain sillä ehdolla, että vihjeillä ei yritetä vääristellä seurantaa. Yhteisö pitää tässäkin huolen, että kikkailijat jäävät kiinni.

Eripuraa tullee esiintymään noissa harmaan alueen tapauksissa, mutta pääpiirteittäin systeemi varmasti koetaan mielekkäämpänä kuin nykyinen.

Jos on parannusehdotuksia tai muita huomioita, niin niitä voi kirjoitella tähän alle tai viewtopic.php?f=7&t=35759. Valitusoikeus jälkikäteen on vain niillä, jotka nyt avaavat suunsa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja credit »

moderator kirjoitti: Kyllä-äänet 66.
Ei-äänet 10.

Tulos tulee olemaan melko selvä, joten systeemin muuttamisesta ei pitäisi seurata suurempaa meteliä, varsinkaan kun ei-porukka ei ole asiaa juurikaan kommentoinut.
:peukku:
moderator kirjoitti: -Vanhojen vihjeiden panokset skaalataan siten, että suurin käytetty panos tulee olemaan kymmenen yksikköä. Ne vihjaajat käsitellään erikseen, jotka kokevat, että tästä aiheutuu merkittävää vääristymää seurannan tulokseen.
Tarkoittaako uusi skaalaus sitä, että esim. 5-portaista panostusasteikkoa käyttäneiden panokset tuplataan? Vai sovitetaanko ne tasavälisesti uudelle 10-portaiselle asteikolle? Tapa, jolla skaalaus tehdään, vaikuttaa jopa tällaisissa näennäisesti helpoissa tapauksissa ainakin pienempien panostusten vetojen keskinäisiin suhteisiin.
moderator kirjoitti: -Tuplat, toisistaan riippuvat vedot sekä vetojen lisäpanokset ovat sallittuja, vaikka niiden yhteispanos ylittäisi 10 yksikköä, mutta vain sillä ehdolla, että vihjeillä ei yritetä vääristellä seurantaa. Yhteisö pitää tässäkin huolen, että kikkailijat jäävät kiinni.
Tämä on kokonaisuuden kannalta aika pieni yksityiskohta, mutta mielestäni näitä tapauksia varten olisi hyvä laatia selvä sääntö, joka voisi olla esim. seuraavanlainen: "Toisistaan riippuvien vetojen kokonaispanostus ei saa ylittää x yksikköä. Poikkeuksen muodostaa tilanne, jossa vihjaaja onnistuu 'surettamaan' jonkin aiemmin pelaamansa vedon, mutta päättää sen jälkeen pelata kyseiseen kohteesen vielä lisää vetoja (tällainen tilanne voi tulla eteen esim. pitkäaikaisvetojen kohdalla). Lisäksi tilanne, jossa aiempi veto on hyvin suurella todennäköisyydellä (varmasti yli 99 %) joko hävitty tai voitettu - jolloin sen lopputulos ei juuri riipu tulevista tapahtumista - panostus voi ylittää x yksikköä." [Viimeinen ehto varmistaa sen, että esim. mäkiviikolla voi pelata viimeisen osakisan voittajaksi hyppääjää, jolla ei ole enää kokonaiskisassa mitään mahdollisuuksia, riippumatta siitä, minkälaisia vetoja kokonaiskilpailun voittajasta on tullut pelattua.]

Oma ehdotukseni x:n suuruudeksi on 30.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

moderator kirjoitti:-Tuplat, toisistaan riippuvat vedot sekä vetojen lisäpanokset ovat sallittuja, vaikka niiden yhteispanos ylittäisi 10 yksikköä, mutta vain sillä ehdolla, että vihjeillä ei yritetä vääristellä seurantaa. Yhteisö pitää tässäkin huolen, että kikkailijat jäävät kiinni.

Eripuraa tullee esiintymään noissa harmaan alueen tapauksissa, mutta pääpiirteittäin systeemi varmasti koetaan mielekkäämpänä kuin nykyinen.
Tuo ylläoleva kohta varmasti jää harmaimmaksi alueeksi.
Lisäpanoksien salliminen on ilmiselvä porsaanreikä:
- vedon voi ensin lyödä 10/10 jollekin bookkerille, jolla on karvan verran alempi kerroin.
Kun sitten "löytää" korkeamman kertoimen, voi hutaista toiset 10/10 lisää. Jne.

Käytännön vetotilanteessa syntyy jatkuvasti tilanteita, joissa vetoa ostetaan lisää tai myydään pois. Line-vedon tueksi saatetaan lyödä sopivia tulosvetoja tai kulma-, kortti-, puoliaika- tai muita vetoja. En vain ymmärrä mikä pakko nämä kaikki on yrittää sulloa sisään seurantaan.

Vähän kärjistäen, jos joku vihjaaja ei yksinkertaisilla single-vedoilla kykene osoittamaan omia kykyjään, jääköön sitten huonoksi vihjaajaksi.

Veikkauksella on joissakin vedoissa tuplapakko, mutta eihän seurannassa tarvitse olla tuplapakkoa!
Vaikka vedon vetäminen Veikkaukselle vaatii "kaverin", ei sitä seurannassa tarvitse edellyttää.
- Joku voi sanoa että Veikalla on paremmat kertoimet tuplapakko-vedoissa kuin mitä ne olisivat single-vetoina. Tämän kuitenkin Veikkauksen heikompi palautusprosentti kompensoi moneen kertaan.
Joka tapauksessa ongelma olisi mitätön verrattuna tuplien sallimisen aiheuttamaan vääristymään.

"..vain sillä ehdolla, että vihjeillä ei yritetä vääristellä seurantaa."
Tämä jää näin muotoiltuna kokonaan veteen piirretyksi viivaksi kun mitään kriteereitä ei aseteta.
Kenen lisävedot vääristelevät seurantaa, kenen eivät? Ja kuka asiassa tekee päätöksen?

Tämän sanottuani totean että minulle kelpaavat moden hahmottelemat toteutukset sellaisenaankin.
En lähde näistä asioista toista valituskierrosta vetämään, jää noita jatkuvan riitelyn aiheita uuteen seurantaan sitten enemmän tai vähemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja moderator »

credit kirjoitti:Tarkoittaako uusi skaalaus sitä, että esim. 5-portaista panostusasteikkoa käyttäneiden panokset tuplataan? Vai sovitetaanko ne tasavälisesti uudelle 10-portaiselle asteikolle? Tapa, jolla skaalaus tehdään, vaikuttaa jopa tällaisissa näennäisesti helpoissa tapauksissa ainakin pienempien panostusten vetojen keskinäisiin suhteisiin.
Jos on käyttänyt viisiportaista asteikkoa, aikomus on skaalata panokset tuplaamalla.

Skaalaus on siinä mielessä epätieteellistä, että ei voi tietää, onko vihjattujen vetojen maksimipanos sama kuin vihjaajan maksimipanos. Esim. jos X/5-panostajalla on seurannassaan vain yksi veto ja sen panoksena 1 yksikkö, skaalatessa vedosta tulee 10 yksikön veto.
credit kirjoitti:Tämä on kokonaisuuden kannalta aika pieni yksityiskohta, mutta mielestäni näitä tapauksia varten olisi hyvä laatia selvä sääntö, joka voisi olla esim. seuraavanlainen: "Toisistaan riippuvien vetojen kokonaispanostus ei saa ylittää x yksikköä. Poikkeuksen muodostaa tilanne, jossa vihjaaja onnistuu 'surettamaan' jonkin aiemmin pelaamansa vedon, mutta päättää sen jälkeen pelata kyseiseen kohteesen vielä lisää vetoja (tällainen tilanne voi tulla eteen esim. pitkäaikaisvetojen kohdalla). Lisäksi tilanne, jossa aiempi veto on hyvin suurella todennäköisyydellä (varmasti yli 99 %) joko hävitty tai voitettu - jolloin sen lopputulos ei juuri riipu tulevista tapahtumista - panostus voi ylittää x yksikköä." [Viimeinen ehto varmistaa sen, että esim. mäkiviikolla voi pelata viimeisen osakisan voittajaksi hyppääjää, jolla ei ole enää kokonaiskisassa mitään mahdollisuuksia, riippumatta siitä, minkälaisia vetoja kokonaiskilpailun voittajasta on tullut pelattua.]

Oma ehdotukseni x:n suuruudeksi on 30.
Tuo taitaa mennä jo liian monimutkaiseksi ja rajoitetuksi, vai mitä muut ovat mieltä?

Seurantaan pitäisi voida lisätä kaikki peesaamisen arvoiset vedot. Kukaan ei hyödy siitä, että vihjaaja lopettaa esimerkiksi euroviisuihin vihjaamisen sen jälkeen, kun sisään on lyöty tietty määrä yksiköitä. Monessa kilpailussa hyviä kohteita tulee ripotellen vastaan, eikä etukäteen ole mahdollista tietää, miten panokset kannattaisi jakaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja moderator »

S.Mäenala kirjoitti:
moderator kirjoitti:-Tuplat, toisistaan riippuvat vedot sekä vetojen lisäpanokset ovat sallittuja, vaikka niiden yhteispanos ylittäisi 10 yksikköä, mutta vain sillä ehdolla, että vihjeillä ei yritetä vääristellä seurantaa. Yhteisö pitää tässäkin huolen, että kikkailijat jäävät kiinni.

Eripuraa tullee esiintymään noissa harmaan alueen tapauksissa, mutta pääpiirteittäin systeemi varmasti koetaan mielekkäämpänä kuin nykyinen.
Tuo ylläoleva kohta varmasti jää harmaimmaksi alueeksi.
Lisäpanoksien salliminen on ilmiselvä porsaanreikä:
- vedon voi ensin lyödä 10/10 jollekin bookkerille, jolla on karvan verran alempi kerroin.
Kun sitten "löytää" korkeamman kertoimen, voi hutaista toiset 10/10 lisää. Jne.

Käytännön vetotilanteessa syntyy jatkuvasti tilanteita, joissa vetoa ostetaan lisää tai myydään pois. Line-vedon tueksi saatetaan lyödä sopivia tulosvetoja tai kulma-, kortti-, puoliaika- tai muita vetoja. En vain ymmärrä mikä pakko nämä kaikki on yrittää sulloa sisään seurantaan.
Totta kyllä. Ehkä tässä on vähän liikaa yritetty nykyisen systeemin ominaisuuksia siirtää uuteen. Paljon helpommalla päästään, kun kielletään nuo. Jos noita vetoja haluaa vihjata, on käytettävä perinteistä tyyliä.
S.Mäenala kirjoitti:Veikkauksella on joissakin vedoissa tuplapakko, mutta eihän seurannassa tarvitse olla tuplapakkoa!
Tässäkin voisi olla ideaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja credit »

moderator kirjoitti: Tuo taitaa mennä jo liian monimutkaiseksi ja rajoitetuksi, vai mitä muut ovat mieltä?
Voi olla, mutta mielestäni jonkinlainen sääntö on tarpeen, koska jos mitään normeja ei ole ennalta määritelty, mahdolliseen kikkailuun voidaan puuttua vain voimakkaalla julkisella paheksumisella. Ja silloin on se riski, että joku tulee (tai tuntee tulevansa) kaltoin kohdelluksi; jonkun mielestä 100 yksikköä toisistaan riippuvia vetoja voi olla törkeää seurannan vääristelyä, toinen taas voi olla sitä mieltä, että yksittäiset vedot tasapainottavat toistensa riskit niin hyvin, ettei niissä kokonaisuutena tarkastellen ole mitään kummallista.

Yritin muuten tuota sääntöehdotusta laatiessani ottaa huomioon vain kaikkein yleisimmät tapaukset, joista voi tulla ongelmia. Voin toki keksiä vieläkin tarkemman säännön, jos se on tarpeen. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja moderator »

credit kirjoitti:Yritin muuten tuota sääntöehdotusta laatiessani ottaa huomioon vain kaikkein yleisimmät tapaukset, joista voi tulla ongelmia. Voin toki keksiä vieläkin tarkemman säännön, jos se on tarpeen. :wink:
Jos innostusta löytyy, niin ole hyvä vaan :) Kysytään sitten yhteisöltä, mitä ovat mieltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Pitäisikö seurantasysteemin panostus lukita X/10-muotoon

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Mun seurannassa taitaa olla suurin panos 30yksikköä eli se olisi silloin kaiketi 10/10, mun vetojen panosten keskiarvo on 11 yksikköä eli vastaisi kaiketi 3/10 panosta. Moderator saa vastata meneekö se sitten näin?

e: 40 yksikköä on sittenkin suurin panos

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin