Tänään on 28.03.2024, 16:43.

Mitä v**tua?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Darren
Jäsen
Viestit: 3425
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +18.41 yks.

Palautus%: 103.31%

Panosten ka: 0.26 yks.

Vetoja: 2117

Pisteitä: 1787

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Darren »

Lorimer kirjoitti:
shiirer kirjoitti:Ja olihan tuossakin matsissa ihan vastaava Hifkin Salmen teurastus Filppulaa kohtaan ja Liivikin sivusta Väänästä nuijiminen, kun Väänäsen kädet on kiinni Kurvisessa. Ei niistä niin myyviä juttuja saa. Pistää sit toki hivenen sekin mietityttämään, et Peltonen on kuitenkin ollut pari vuotta SM-Liigan sikamaisimman joukkueen kapteeni?
Hra shiirerillä taitaa olla narrisympatioita.
Salmen 12 pelin panna verrattuna Semirin 18 otteluun ei ole mitenkään vertailtavissa. Filppula pelaa, Ville ei.
Ville sai aivotärähdyksen, Filppula ei yhtään mitään.
Aivan käsittämätöntä että Semir pääsi noin vähällä.
Toki tässä on oikeuskäsittely edessä , ja toivon ...siis hartaasti toivon, että Semirin pokka ei riitä valehdella ja saadaan tämä käskyttäjä Valtonen myös todelliseen vastuuseen , vaikka sitten filminauhan välityksellä.
Kyllähän näissä pitäisi ensisijaisesti tuomita teoista, eikä seuraamuksista. En ole Salmen päällekarkausta nähnyt, eli tämä varauksella, mutta jos tuo samanlainen oli mitä Ben-Amorin teurastus, niin kyllähän nämä aikalailla linjassa ovat keskenään. En edes ennen eilistä ollut kuullut Salmen tempusta, mikä on sinänsä käsittämätöntä. Kun jotain käy, niin jo on media ja kaikki tuomitsemassa (mikä toki on ihan oikein), mutta jos selvitään mustelmilla, niin yhden illan jälkipuheilla mennään, mikä sitten taas edesauttaa sen pahemman vahingon käymistä jatkossa. Eli summa summarum pitäisi tuomita teoista ei siitä mitä kaverille kävi. Tässäkin vaan seuraukset erottuvat mahdollisesti sillä, ettei Salmella ole olkavarsissa ihan niin kovaa takoamista edesauttavaa habaa, mitä Semirillä on. Tarkoitus lienee ollut molemmilla idiooteilla sama.

Hyvä, että saatiin myös koutsit edes tällä lailla vastuuseen. En kuitenkaan tämän pidempiä toimitsijakieltoja sinne välttämättä langettaisi, ainakaan jos tässä tuomioita vielä valtionkin taholta tulee. Käskytyksiä on aina ollut ja tulee aina olemaan, tässä lakaistaan nyt vaan räikeimmät zambonien alle ja sitä kautta koitetaan välttää yhtä selkeät tapaukset jatkossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petri.s
Jäsen
Viestit: 235
Liittynyt: 20.04.2010, 01:37

Tuotto: +105.83 yks.

Palautus%: 155.70%

Panosten ka: 21.11 yks.

Vetoja: 9

Pisteitä: 41

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja petri.s »

Tuosta näkee mitä mitä jullit puuhasteli, eli kaikki alkoi Melartin sairaasta sikailusta ja jatkui vastustajien tärkeimpien pelaajien telomis yrityksillä, vain toteutus jäi vajaaksi.. kiitos Steve Moseksen..

http://www.youtube.com/watch?v=iDFTCdOyiBQ

Jarkko Ruudun neljän ottelun pelikielto siitä että haki ämmämäiseen sikailuun syyllistyneen Liiviikin rehelliseen tappeluun on vääryys!

Tärkeintä kuitenkin on että Jokerien ja Ben-Amorin lähettämä viesti ja SM-liigan kertoma sanoma ovat perillä
IFK:n sika "brändi" jääkiekko on tullut tiensä päähän, ja tähän kaikki jääkiekon ystävät ovat tyytyväisiä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Pointtini oli lähinnä näin: Mediassa on saanut tähän asti kuvan, et Hifk on ollut viaton vahingossa vastaankävellyt mummolauma. Sit yks/kaks uhrataan ristille, käskyttäjät ja pomot pesee kätensä hiljakseen.

Noista vihjatuista narrisympatioista sen verran et, kannatan Jokereita taas huomenna tasan niiden matsin verran, koska prosentit näin näytti ja taalat piti vierailijalle lyödä.
Näin Joensuun miehenä voin sanoa, et Pohjois-Karjalassa ei juuri Jokereita kannateta, yhden tunnen, mut sillä ei muuten oo kaikki ihan ok.

Se on, one and only Jokipojat niin pitkään kun piikki riittää ja kädestä suuhun syötetään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


petri.s
Jäsen
Viestit: 235
Liittynyt: 20.04.2010, 01:37

Tuotto: +105.83 yks.

Palautus%: 155.70%

Panosten ka: 21.11 yks.

Vetoja: 9

Pisteitä: 41

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja petri.s »

petri.s kirjoitti:Tuosta näkee mitä mitä jullit puuhasteli, eli kaikki alkoi Melartin sairaasta sikailusta ja jatkui vastustajien tärkeimpien pelaajien telomis yrityksillä, vain toteutus jäi vajaaksi.. kiitos Steve Moseksen..

http://www.youtube.com/watch?v=iDFTCdOyiBQ

Jarkko Ruudun neljän ottelun pelikielto siitä että haki ämmämäiseen sikailuun syyllistyneen Liiviikin rehelliseen tappeluun on vääryys!

Tärkeintä kuitenkin on että Jokerien ja Ben-Amorin lähettämä viesti ja SM-liigan kertoma sanoma ovat perillä
IFK:n sika "brändi" jääkiekko on tullut tiensä päähän, ja tähän kaikki jääkiekon ystävät ovat tyytyväisiä!
Ilari Melartin selitys "olen katsonut oikeudeksini käyttää omankäden oikeutta jäällä Ruudun aikaisempia tekojen johdosta" :lol:

http://www.sm-liiga.fi/arkisto/kurinpit ... iassa.html

Tämä kertoo kaiken kuinka syvällä HIFK:ssä on (oli) mantra "me saadaan tehdä mitä vain"

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja razor »

Hirvee kitinä jostain aivotärähdyksestä :lol:

Aikusillä miehillä kypärät päässä ja hanskat käsissä ja jos sitten vähän törmätään yhteen niin heti alkaa parkuminen :peukkualas:

Jalkapallokentillä tuollasille neideille naurettais päin naamaa :mrgreen:

Jääkiekko muutenkin ihan homojen hommaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Gini »

Tartun ekana Razorin provoon.

Mun mielestä tappelu kuuluu jollain tasolla aikuiskiekkoon, mutta tappelijat tapelkoot keskenään, jolloin usein ei satu mitään vakavampaa. Toisten maalintekijöiden vahingoittaminen on puolestaan rikollista toimintaa ja verrattavissa koulukiusaamiseen, jossa uhrit usein heikompia ja pienempiä - se on noloa.

Nää semirit ja muut ääliöt on just tyypilisiä koulukiisajia, joita olis silloin pitänyt vetää turpaan oikein kunnolla, kun ne on ripustellut luokkakavereiden fillareita lipputankoon ja nakellut toisten koulureppuja järveen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2012 15:54 <Betsaari> Ratsorihan copy/pasteaa noita suoraan suomi24:sta ;)


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja maig »

Mun mielestä tässä ns. grasshopper-efekti käynnissä.

Suomessa tupakointia vähennetään, terveestä kännäämisestä tehdään paheksuttavaa ja huoratkin kielletään. Lisäksi Räsäsen mukaan kaikki mikä ei ole raamatussa erikseen sallittu on kielletty. Suomessa mikään muu ei ole enää kivaa paitsi se mikä on laitonta.

Tämän vuoksi tuotetaan uusia vapaa-ajan viihdepalveluita kuten Big Brother ja SM-Liigan gladiaattoritaistelut. Kansalle leipää ja sirkushuveja. Samaan aikaan tervettä kansalaista ahdistetaan entisestään provosoivalla uutisoinnilla ja hesarin etusivun Fazerin sinisten mainoksilla. Viime yönäkin Anne imi Markuksen persvakoa ja Jouko sai erektion. (lähde: http://www.voice.fi/viihde/bb-talo-viim ... on/2/42143. Koska kansalle pitää olla tekemistä nyt kun päivät pitenevät ja valo vähenee. Jaffalan ympärille tehdään kohta Colosseumin rauniot ja yliCeasar Hjallis heittelee tulostaulun huoltosilloilta Karjalatölkkejä pitääkseen matoset tyytyväisenä. Samaan aikaan Itä-Helsingistä rantautuneet Suomen tulevaisuuden toivot saavat irtioton tylsästä, seksittömästä ja virikkeettömästä elämästään kun nelosketjun jaNppojen tupit ovat teroitettu erätauolla ja veri roiskuu.

Naisetkin ovat oppineet vaatimaan oikeuksiaan ja naisenkin euro on jo enemmän kuin 80 senttiä. Tämän seurauksena ne laittavat pullamössöukkelit sohvillaan tiukoille, mutta kun ei saa edes ruumiillisesti enää laittaa muijaansa kuriin. On se perkele. Joutuu linnaan ja lapset viedään. Ei ennen vanhaan näin toimittu kun miehet olivat vielä miehiä. Johonkin se agressio pitää purkaa, mennään sitten vaikka Jaffalaan vetämään ylihintaista kaljaa ettei niin masenna ja huutamaan kaikkea tyhmää. Sitten meille järjestetään show ja muksitaan kentällä niin pirusti, että me saadaan vähän sisältöä elämäämme ja edes jotain täyttymystä. Vielä saa liikuntaakin kun voi nostella keskisormea vuoronperään ja heitellä kolikkoja jäälle. Mun idoli on se kaveri joka seisoo kaiteen päällä koko matsin ajan selkä kentälle päin ja vinkuu kaikkea ihmeellistä muka kannatustoimintaa meille. Matsin jälkeen on vähän köyhä fiilis kun tää hegemonia-adrenaliini valuu pois ja tuntuu tyhjälle. Jos vielä vetäis pienet myllyt tuossa Jakomäen ostarilla ja kävis yhellä et voi kotona näyttää olevansa kova jätkä. Joo nyt mä näin teen, vetäsen tota nilkkii naamaa ja otan yhen bissen. Laiffis on taas äksönii ennen seuraavaa Matti-leffaa.

Mut nyt on taas kivaa kun yliuutisoidaan, että me päästään kommentoimaan tätä. VILLE ON IHAN TÄYS MULKKU, TOIVOTTAVASTI SIIHEN SATTU HAHAHAHA. Me noustaan ylös ja taputetaan kun 30cm ja 40kg painavampi sotamies vetää sitä dunkkuun kun se on jo jäässä. Se ansaitsi sen, ihan oikein. Sitten taas ens MM-kisoissa lyödään haifait kun Meidän Ville tekee maalin. Hesarin ja iltalehden keskustelupalstakin on meidän huudeja. Me omistetaan ne, jatkoajasta puhumattakaan. Kaikkein parasta on ku me päästää kouluttamaan näitä apinoita ja kukkahattutätejä, jotka ei vittu ymmärrä lätkästä yhtään mitään. Vähänkö ne on naurettavii. Mitä sitte jossei toi rillipäinen insinöörin näköinen isärunkkari vie enää 12-vuotiastaan matseihin, saatana. Meillä on oikeus tehdä kentällä mitä halutaan, perkele. Me kustaankin Jullien päälle, nehän on ihan runkkareita, jotain rantahurreja. PISSA PISSA PISSA. Sit me heitellään taas vähän kolikoita jäälle. Viime kaudella meinas käydä omille heikosti kun luistelivat meidän kolikoihin ja pää edellä laitaan mut mitä sitte. Me heitellään ja näytetään miten kovia me ollaan. Vielä ku se meidän 16-17v faniklubin ydinjoukko sais vanhemmiltaan rahaa et päästäis Jyväskyläänkin näyttää miten kannustetaan ja heilutetaan vitun isoja lippuja. Kytillekin vittuillaan, vaksit on ihan urpoja. Ne meille mitään mahda, tehdään mitä halutaan.

Muijaltani en saa mitään, mutta onneksi on MINÄ, ME, JOOOOOKEEERIT!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2012 16:16 <S.Mäenala> Pelkkää proosaa! Paras posti aikoihin tällä foorumilla!

12.09.2012 22:39 <Lorimer> thumps up!

12.09.2012 22:46 <Lorimer> Montako kossuvissyä vaati tämä tajunnanvirta?

12.09.2012 23:35 <maig> Vain vähän fiskaalivuoden 2013 budjetointia


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja credit »

K. Kummola oli hetki sitten Urheiluruudussa sitä mieltä, ettei poliisin olisi ollut tarpeen aloittaa esitutkintaa Jokerit-HIFK-ottelun tapahtumista, jos sillä olisi ollut tiedossa SM-liigan eilen antamat rangaistukset silloin, kun esitutkinnan käynnistämisestä päätettiin.

Täytyy ihan oikeasti ihmetellä, miten herra Kummola on onnistunut elämään noinkin pitkään kuulematta koskaan siitä, että pahoinpitely on yleisen syytteen alainen rikos, josta poliisin pitää käytännössä aina tehdä esitutkinta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2012 21:14 <TuplaJallu> Samaa naureskelin. lol

12.09.2012 23:06 <Lorimer> Kale haluaa olla kingi , Paateron väliintulo hälle epämukava


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja razor »

Mitä tätä paskaa enää jauhetaan? Kenellekään ei käynny mitenkään. Peltonen reenaa jo.
Aikuset miehet ja hirvee kitinä.
Ottakaa lämmintä maitoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


petri.s
Jäsen
Viestit: 235
Liittynyt: 20.04.2010, 01:37

Tuotto: +105.83 yks.

Palautus%: 155.70%

Panosten ka: 21.11 yks.

Vetoja: 9

Pisteitä: 41

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja petri.s »

Jarkko Ruutu on maailman paras pelaaja omassa roolissaan. Ruutu joka yksinään saa vastustajan koko joukkueen totaalisen sekasin valmentajia myöden.. Tällä välin Jakke pelaa lätkää ja on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies :D

Ruudun ollessa Vancouver Canucksissa, huomattiin sama asia ja tästä pelaavasta legendasta tehtiin jopa biisi: http://www.youtube.com/watch?v=WCfZEW1olpw

julli maikkille terkut, lisää näitä paska maailma avautumisia ja Jokerien ja jokerifanien sättimisiä.
Minä, Me ja varsinkin Jarkko Ruutu elää niistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2012 22:08 <Henkka> ty petsku


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

"neideissä" ja "homoissa" vasta...
Aika vaatimatonta! Ei tässä vielä ylletä edes Suomi24:n tasolle, peruskoulun vessasta puhumattakaan!

Yleisesti on niin että kaikkein säälittävimmät reppanat ovat foorumikeskusteluissa niitä kovimpia jätkiä.
Kovimmillaan he ovat muutaman keppanan jälkeen.

Perussääntö näissä tapauksissa:
- kun vastapuoli on kaiken älyllisen argumentaation ulottumattomissa, on kaikenlainen kommentointi ajanhaaskausta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.09.2012 21:53 <timo> Olet todella oikeassa!


KilgoreTrout
Jäsen
Viestit: 2066
Liittynyt: 27.10.2006, 20:29

Tuotto: -13.75 yks.

Palautus%: 98.34%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 532
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja KilgoreTrout »

Ulkopuolista tämä naurattaa. HIFK-ikoni Jarkko Ruutu päättääkin tulla Änäristä Jokereihin. On siellä nyt jo meidän rakastettu oma Jakke. Iki-IFK Ville Peltoselle kasvoi jo Jokeri-sydän. Nyt taas takaisin ja forevö meidän julli, jota kaikki Jokeri-fanit ovat aina verisesti vihanneet :heart:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Ja IFK:n kasvatti Amorin nuoli yritti käskystä lävistää iki-IFK:n sydämen. Tunnusta väriä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja maig »

Mitä vittua -ketjuun kuuluu olennaisena osalta viime päivien uusien vinkkaajien määrä ja ensisilmäykseltä myös taso. Perusteluitakin on niin, että oikein lämmittää. Jopa kerroinrajat löytyy. Tässähän ottaa melkein jo eteen.

Very nice. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gra81
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 03.08.2012, 14:26
Pisteitä: 13

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja gra81 »

razor kirjoitti:Mitä tätä paskaa enää jauhetaan? Kenellekään ei käynny mitenkään. Peltonen reenaa jo.
Aikuset miehet ja hirvee kitinä.
Ottakaa lämmintä maitoa.
Singapore.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

razor kirjoitti:Hirvee kitinä jostain aivotärähdyksestä
Aikusillä miehillä kypärät päässä ja hanskat käsissä ja jos sitten vähän törmätään yhteen niin heti alkaa parkuminen
Jalkapallokentillä tuollasille neideille naurettais päin naamaa
Olipas täällä mitä v**tua osastolla kuumat tunnelmat myöhään eilen illalla ja moderaattorin punainen kynä on pyyhkinyt muutaman postauksen pois kokonaan :D
No,okein hyvä niin ja mitä sitä vanhoja muistelemaan...

Razorin provoon tartun minäkin
Fudiksessahan on varsin normaalia, että joku torppaa vastustajan kumoon ja alkaa sitten rusikoimaan häntä nyrkeillä sairaalakuntoon muiden joukkuetovereiden muodostaessa ympärille muurin estäen vastustajia tulemaan siihen väliin.
Kun ei ole kypäriä ja hanskoja käsissä , niin kaikki tämä saadaan aikaiseksi paljon nopeammin , jotta pelit eivät veny liian pitkiksi.
Raadot sitten korjataan pikkuhiljaa kentältä ja peli jatkuu.
Ottelun loputtua sitten halaillaan ja vaihdetaan paitoja ,valmentajatkin virnistelevät tyyliin pojat on poikia.

Suomalainen media taas saisi ottaa oppia vaikkapa brittiläisestä vastaavasta.
Jääkiekko ei kertakaikkiaan ylitä uutiskynnystä vaikka siellä pojat hieman nahistelisivatkin paikallisessa liigassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Että sillä lailla. Se on kohta muuten menoa..

http://gizmodo.com/5945306/pre+peeled-r ... alypse-yet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.09.2012 14:13 <NoFear> Jep, tuolle tuli jo itkunaurettua aiemmin. We're doomed!

24.09.2012 15:02 <Betsaari> Ei saatana :DDD

24.09.2012 16:15 <credit> Jutussa on virhe: banaanit eivät kasva puissa.


Betsaari
Jäsen
Viestit: 2303
Liittynyt: 19.11.2009, 10:45

Tuotto: +76.24 yks.

Palautus%: 111.02%

Panosten ka: 2.58 yks.

Vetoja: 268

Pisteitä: 1112
Paikkakunta: Kupittaa, Tku

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Betsaari »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja credit »

Betsaari kirjoitti:http://xxx/ilvesjaajo/ :roll:
Jos tuo tieto Nordicbetin tekemästä tarjouksesta ylipäätään pitää paikkansa, niin kyseessä ei ole muuta kuin mainoskikka, jolla Nordicbet tavoittelee näkyvyyttä: on helppoa tarjota isoja rahoja, kun tietää melko suurella varmuudella, ettei toinen osapuoli tule hyväksymään tarjousta (koska ei voi sitä tehdä).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja maig »

Parempaakaan ketjua löytänyt.

https://twitter.com/footballacca/status ... to/1/large

Kaverilta jäi puuttumaan 152k, koska Cityn 1.33x kelpasi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.09.2012 21:43 <pka> Britti-kertoimet mut rahasummat euroja. Mistä maasta toi on?

27.09.2012 22:07 <T> Irlanti?

27.09.2012 22:17 <pka> Joo, tosiaan. Varmaankin on Irlanti.


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

maig kirjoitti:Parempaakaan ketjua löytänyt.

https://twitter.com/footballacca/status ... to/1/large

Kaverilta jäi puuttumaan 152k, koska Cityn 1.33x kelpasi
Ei saa muistutella.... itellä noita yhdellä ohi on ihan riittämiin vanhoilta ajoilta:
- yhdellä maalilla ohi monivedossa 1150000mk
- yhdellä maalilla ohi monivedossa 900000mk
- yhdellä merkillä ohi vakiossa 530000mk (kohteessa oli x2, jos olis ollut 1x, niin päävoitto)
- yhdellä ohi 10-kohteen rekka ja samalla 80000€
Näistä kaikista on onneksi kulunut jo yli 10v, joten alkavat unohtua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit

27.09.2012 11:45 <maig> Hyvinhän ne haavat aukesivat...


Crueman
Jäsen
Viestit: 943
Liittynyt: 04.05.2006, 10:00
Pisteitä: 110

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Crueman »

Rehti-lädi, 4 peliä ja £220.000 sakkoa. Kick racism out of football.

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.09.2012 21:47 <razor> Suarez puoli kautta penaltia samasta. Tasapuolista?


pitör
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 15.10.2008, 13:20

Tuotto: -41.40 yks.

Palautus%: 87.68%

Panosten ka: 5.25 yks.

Vetoja: 64

Pisteitä: 14
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja pitör »

Lauantai on mahtava päivä veikkauksille. Tänään vetoja 22kpl ja osumia 16kpl. Ei vain pitäisi pelata, kuin sinkkui tai max tuplii!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Jokereiden uutiskirjeestä napattua :
Sunnuntain Lukko-peli on perheottelu
Lambergkin varmasti mukana , kun saa nopeasti tärskyn jälkeen ensiapua vastustajakollegaltaan :

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Mitä v**tua?

Viesti Kirjoittaja razor »

Median kultapuppeli Ville Peltonen taklasi vastustajan parin kuukauden sairaslomalle väärällä taklauksella. Missä parkuminen ja voivottely nyt?
Aleksi Valavuori oli oikeassa kritisoidessaan suomalaista urheilumediaa. Varsinkin Petteri Sihvoselle sunnattu kommentti "kuvottavaa paskaa" sopisi tähän keissiin oikein hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin