Tänään on 28.03.2024, 23:31.

UFC

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Komppia Bendo, Shogun, BJ akselille. Bendo juurikin parempi kaikessa paitsi shoozitsussa ja niihin hommiin ei jätkän tarvii lähteä jos ei vaan kiinnosta. Diaz nyt ei toki kivipäänä putoa koskaan, mutta eipä se mikään iso ongelma ole kun Bendon kunto kestää lyödä ko pössyttelijää vaikka täydet 25 minuuttia naamaan jos niikseen. Ite sain 1.667 kertoimella pelattua ja panosta perstuntumalta sai aika helposti iskettyä jonkun 8-10yks.
Shogun parhaimmillaan imo melko selkee kakkonen 205 divarissa JBJ:n jälkeen mutta kun oletus tässä välissä enemminkin se että jätkä ei ole 100% niin turha sen varaan on kai laskea... Pakko tunnustaa että mennään vähän pimennossa tän matsin suhteen kun olen muutamat Gustafsonin matsit onnistunut missaamaan, joten voi olla että arvio on ihan viturallaankin, joten tästä syystä vähän varovaisempi panostus, mutta jotain 40-55 pinnaa saan tässä Shogunille jos nyt katsotaan realistisesti jätkän viimeaikaisia esityksiä. Laaja haarukka ja panostakin vaan n.2yks. Pelasin @2.75 pinnyltä.
BJ samaa settiä kun RuHolla, helvetin lahjakas kaveri ja en näe miksi ottaisi matsin jotain MacDonaldia vastaan jos ei oikeasti kiinnostaisi otella, ko. kaveri nyt aika high risk-low reward kamaa kuitenkin siinä suhteessa ettei vielä hirveen iso nimi olekkaan vaikka jätkää Gepsin manttelinperijänä yms yms hehkutetaankin. Kyllä tässä pienellä varauksellakin saa jtn 33 pinnaa BJ:lle, suunnilleen sen 2yks tähänkin panosta kun epävarmuustekijöitä löytyy reippaasti. Tällä hetkellä vielä @3.35 pinnyllä.

Sitten lisäksi tämän viikonlopun iltamista pari yks liikenee Sadollahille. Molemmat tykkää nekkailla pystyssä, Hardy ehkä vähän parempi siinä hommassa mutta ei tässä nyt mitään jäätävää tasoeroa imo ole, 2.80 kelpaa helvetin hyvin, taiotaan vaikka joku 40 pinnaa tähän. Sarjassamme näitä matseja että pistetty pystyyn aikalailla viihdearvon vuoksi, eiköhän tästä ihan kivaa pystymättöä tule pl. muutamat taktiset halailut ja mattoväännöt, mutta merkitys sarjan kannalta aika pyöreä nolla kun molemmilla miehillä recordi lähinnä keskinkertainen UFC:n mittapuulla hyvin keskinkertaisia vastustajia vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

UFC on Fuel TV 5

Vedonlyöntivihje: - Wiman vs Sass - peliaika päättynyt

kohde
Wiman vs Sass
veto
Wiman
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.

Osuma! +5.56 yks.

sub rnd 1


Sass on todella hyvä matossa, mutta täysin kädetön pystyssä. Wiman on hyvä matossa ja pystyssä. Sassin alasviennit eivät ole kummoisia, joten jos Wiman ottelee fiksusti ja pitää matsin pystyssä ei hänellä pitäisi olla mitään hätää.

Vedonlyöntivihje: - Struve vs Miocic - peliaika päättynyt

kohde
Struve vs Miocic
veto
Miocic
kerroin
1.508 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

TKO rnd 2


Jotain puhetta onkin jo ollut tästä matsista. Oma näkemys tästä on se, että Struve ei vieläkään tiedä mitä tekisi sillä ulottuvuusedullaan, eikä pystypuollustuskaan ole sillä tasolla, ettei Miocic pystyisi hollantilaista tiputtamaan. Miocic tietää varsin hyvin, että häkkiä vasten nyhjääminen ja etenkin mattoon meneminen ei ole hyvä idea, joten luulisi hänen myös pysyvän pois noilta vaaran alueilta. Struve ei juuri koskaan hae alasvientejä muuten kuin vetämällä guardiin joten en usko, että mattoon mennään ellei painitaustainen Miocic saa totaalista aivopierua.

Vedonlyöntivihje: - Ogle vs Corassani - peliaika päättynyt

kohde
Ogle vs Corassani
veto
Ogle
kerroin
1.690 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

split dec.


Ogle vaikuttaisi teknisesti pikkaisen paremmalta oikeastaan kaikessa. Lisäksi ottelu on kotiyleisön edessä, joten jos matsi menee tiukoille saattavat tuomarit olla suotuisia. Ei näihin uskalla paljon pelata kun kaksi isolla areenalla ensimmäistä kertaa ottelevaa pistetään samaan häkkiin.

EDIT: Päivät viturallaan

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 11.06, tulos +0.06 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Snaggle kirjoitti: Sitten lisäksi tämän viikonlopun iltamista pari yks liikenee Sadollahille. Molemmat tykkää nekkailla pystyssä, Hardy ehkä vähän parempi siinä hommassa mutta ei tässä nyt mitään jäätävää tasoeroa imo ole, 2.80 kelpaa helvetin hyvin, taiotaan vaikka joku 40 pinnaa tähän. Sarjassamme näitä matseja että pistetty pystyyn aikalailla viihdearvon vuoksi, eiköhän tästä ihan kivaa pystymättöä tule pl. muutamat taktiset halailut ja mattoväännöt, mutta merkitys sarjan kannalta aika pyöreä nolla kun molemmilla miehillä recordi lähinnä keskinkertainen UFC:n mittapuulla hyvin keskinkertaisia vastustajia vastaan.
Joo mietin kans itse tota Sadollahia. Herra kuitekin paukuttaa aikamoisella temmolla noita potkuja ja lyöntejä, vaikka ruutia niissä ei taida hirveästi ollakkaan. Jos toi pisteille menee, niin kuin luulen, niin Sadollah lienee vahvoilla pelkän määrän takia.

Illan Bellatoriin pari.

Vedonlyöntivihje: - Taleb vs Zaromskis - peliaika päättynyt

kohde
Taleb vs Zaromskis
veto
Taleb
kerroin
1.645 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

dec


Molemmat tykkäävät ottaa pystyssä. Zaromskis on huomattavasti kokeneempi, mutta taitaa olla pikku hiljaa uransa ehtoopuolella. Talebin pysty on melko härön oloista, mutta tehokasta. Hänellä on usein kädet melko alhaalla ja leuka pystyssä, mutta liike on hyvää tai ainakin tarpeeksi outoa vastustajille. Oma näkemys on se, että Taleb pärjää pystyssä Zaromskisille ja tarvittaessa pystyy käyttämään melkoista koko eroa hyväkseen ja vetelemään clinchistä polvia tai viemään matsin tonttiin. Taleb treenailee tristarilla, mikä on näkynyt koko ajan parantuvissa otteissa.

Vedonlyöntivihje: - Good vs Wallhead - peliaika päättynyt

kohde
Good vs Wallhead
veto
Good
kerroin
1.394 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +0.79 yks.

dec


Eiköhän Lyman Good ole oikeastaan kaikessa parempi kuin Wallhead, eikä ihan vain vähän parempi. Wallheadin mahdollisuudet lienee lähinnä Goodin hölmöilyissä.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 2.79, tulos -1.21 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Itse pelasin Struvea, mutta mitä tuohon reachiin tulee niin ei se reach ole niin hirvittävän iso kuin voisi luulla. Pari tuumaa enemmän se on noin keskiarvollisesti kuin isolla pojilla, kai.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Struve jo ajoissa palattuna ja bendoakin turhaan hätäilin, heti kertoimien tultua. Tosin ihan marginaalisesti isompaa pinnylta nyt tarjolla. Lähes varma olin kertoimen nopeasta sukeltamisesta. Tuleehan tuo varmaan tuosta vielä alaspäin ja vedon maistuvuus ei ole tippaakaan vähentänyt.
Tuota Struve:n tarkkaa reach-etua en muista, mutta pelkällä käden mitalla tuota ei oikein voi mitata. Aikalailla yläviistoon joutuu jokainen vastustaja lyömään ja oikean kokoista sparrausvastustajaa ei löytyne keneltäkään. Lisäksi ne jalat on todella tappavat guardissa. Totta on, ettei S. juurikaan alasvientejä hae ja mielestäni voisi useamminkin pompata guardiin, jos ei muuten mattoon asiaa. Struven kertoimet laskeneet aikalailla, mutta vieläkin mielestäni pelattavissa.
Diazilla tosiaan ihan kelpo leuka, mutta niin on bendollakin. Matchuppikin suosii bendoa selvästi: Kippiä bendolla riittää ja leuka kestää pari diazin päälle ryntäystä. Itse näkisin tyrmäyksen jollain kontraiskulla kovinkin todennäköisenä. MuTu ja oma arvio tässä niin kova, että tekisi mieli entisten ylipanostusten lisäksi lyödä vielä lisääkin.

Vedonlyöntivihje: - Watson-Tavares - peliaika päättynyt

kohde
Watson-Tavares
veto
2
kerroin
1.600 (PAF)
panos
5 yks.

Osuma! +3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Ogle-Corossani - peliaika päättynyt

kohde
Ogle-Corossani
veto
1
kerroin
1.650 (PAF)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Mills-Ludwig - peliaika päättynyt

kohde
Mills-Ludwig
veto
2
kerroin
2.450 (PAF)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.


Korkeampikin löytyy, mutta PAF:lle tuli pistettyä, joten seurantaan samat. Urakalla noita entisiä TUF-miehiä. Aikalailla kovat on arviontivirhe mahdollisuudet näissä, kun ei tarpeeksi kyseisten herrojen otteluita ole vielä nähnyt. Ludwig maistuisi MuTulla aika hyvinkin, mutta Mills petrannut TUF:n jälkeen hirveällä tahdilla.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 8.00, tulos -4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Maguire vs Hathaway - peliaika päättynyt

kohde
Maguire vs Hathaway
veto
Maguire
kerroin
3.400 (SportsBook)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

dec


Tää on ehkä enemmänkin kutina/feidausveto kuin selkeään analyysiin perustuva ja laskelmoitu panostus.
Hathaway oli jossain vaiheessa se seuraava mestari, mutta sitten tuli vastaan niinkin kova nimi kuin Pyle ja kuokkaan tuli. Sen jälkeen voittoja on tullut mutta ei suinkaan helposti tai edes selvästi; esim. splitti McCray:ta vastaan. Maguire on ottanut pari voittoa häkissä melko tutkan alla, mutta omaa erittäin hyvän mattopelin ja ok painin, joka Pyle ottelun perusteella taasen on Hathawayn heikkous.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vedonlyöntivihje: - Rogers vs. Volkov - peliaika päättynyt

kohde
Rogers vs. Volkov
veto
Volkov
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.36 yks.

Volkov


Aika varmasti vituroillaan, ohjenuorana lähinnä. Kyseessä siis viikonlopun Bellator.


Rogers mun mielestä aika yliarvostettu tässä matchupissa. Sen Daavid-Goljat Arlovski-voiton jälkeen Rogers palautunut tasolleen mikä on lähinnä se, että Rogers on iso mörkö joka osaa lyödä kovaa. Se siinä. Volkov on moniulotteisempi, nuorempi ja mun mielestä vaikka hieman kokemattomampi ja kymmenisen kiloa pienempi kuin Rogers, niin helposti houkuttelevampi vaihtoehto tässä. Heittäisin ihan 50/50 näin pessimistisenä mutuna, sillä kyllä peliä saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

RuHo kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Rogers vs. Volkov - peliaika päättynyt

kohde
Rogers vs. Volkov
veto
Volkov
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Aika varmasti vituroillaan, ohjenuorana lähinnä. Kyseessä siis viikonlopun Bellator.


Rogers mun mielestä aika yliarvostettu tässä matchupissa. Sen Daavid-Goljat Arlovski-voiton jälkeen Rogers palautunut tasolleen mikä on lähinnä se, että Rogers on iso mörkö joka osaa lyödä kovaa. Se siinä. Volkov on moniulotteisempi, nuorempi ja mun mielestä vaikka hieman kokemattomampi ja kymmenisen kiloa pienempi kuin Rogers, niin helposti houkuttelevampi vaihtoehto tässä. Heittäisin ihan 50/50 näin pessimistisenä mutuna, sillä kyllä peliä saa.
Aika samat mietteet mulla tästä matsista ja noista prossista. Muutama syy miksi en ole vielä tuupannut fyrkkaa sisään. Rogerssin nyrkit, jotka ainakin musta nostaa odotettavissa olevaa KO-prosenttia yli keskimääräisen paksujenpoikien sarjan. Lisäksi Volkov tuppaa painostettuna peräytymään suoraan taakse, mikä ei ole terveellistä Rogerssin kaltaista voimalyöjää vastaan. Lähtökohtaisestihan Volkovin JP Vainikaismainen pysty on parempaa kuin Rogerssin täysillä tykittely, mutta yhtään varaa mihinkään ristiinlyöntikilpailuun ei ole lähteä. Volkovin mattopeli on ainakin itselleni kysymysmysmerkki ja vaikka Rogers ei mikään painija olekkaan niin, uskoisin hänellä olevan ok mahdollisuudet viedä häkkinyhjäyksestä matsi mattoon jos siltä tuntuu.
Isoja kysymysmerkkejä on myös Rogerssin vinttipuoli ja Volkovin suhtautuminen ekaan otteluun isossa maailmassa.
Eli jos vetää yhteen niin kummankaan kertoimet ei anna mulle peliä tässä vaiheessa; matsissa on liikaa liikkuvia osia näin yksinkertaiselle miehelle.

Se on muuten UFC tänä yönä kans; tajusin vasta nyt.
Pari hätäistä vetoa sisään, muita pitää miettiä pidempään.

Vedonlyöntivihje: - Silva vs Browne Menee tuomariäänestykseen - peliaika päättynyt

kohde
Silva vs Browne Menee tuomariäänestykseen
veto
EI
kerroin
1.280 (Unibet)
panos
6.5 yks.

Osuma! +1.82 yks.

TKO rnd 1


Läskit pojat, kovat nyrkit, molemmat hyviä matossa etenkin päältä, 5 erää, jne. Vaikea kuvitella, että pisteille mentäisiin yli 15% ajasta.

Vedonlyöntivihje: - Browne vs Silva - peliaika päättynyt

kohde
Browne vs Silva
veto
Browne by T(KO)
kerroin
1.830 (5DIMES)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

TKO rnd 1


Betfairilta saa kahvipaketin hinnalla parempaa, mutta laitetaan kuitenkin seurantaan 5DIMES, mihin kaikki pääsee pelamaan. Mun papereissa Brownen voittotodennäköisyys on sen +60% ja jos Browne matsin voittaa niin nyrkeillähän se voitto tulee miltein samoilla prosenteilla. Bigfoot on kuitenkin sen verran hyvä matossa ja omaa sen verran ison pään, että kuristukset on melko epätodennäköisiä lopetuksia. Joku jalka- tai käsilukko taas on sellainen mitä harvemmin kaivetaan mikäli ukko on lyöty katolleen.

Vedonlyöntivihje: - Simpson vs Pierce - peliaika päättynyt

kohde
Simpson vs Pierce
veto
Simpson
kerroin
2.600 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.

KO rnd 2


Musta tää pitäisi olla aika tasainen matsi, missä Piercellä lienee pieni etu pystyssä ja Simpsonilla matossa. Simpson ei näyttänyt viime matsissa mitenkään kovin hyvältä, mutta isona syynä lienee ensimmäinen ottelu 170 paunaisissa; painonpudotus ei tainnut mennä ihan nappiin. Tässä ottelussa on O 2,5 rounds aika todennäköinen, mutta mietitään nyt vielä noita prossia siihen.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 8.32, tulos -4.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vahvalla mutupohjalla toi Simpson tuntui kanssa itestäni aika hyvältä, etti otin pari yksikköä peesiä tohon. Bigfoot pelattuna jo aikaisemmin ja perustelutkin löytyy ehkä jostain jos sivun pari selaa taakse, mutta summa summarum vaikka kaveri onkin vähän vaparin Valujev niin on sillä melko kova pää vaikka pysty onkin hidasta ja tasoltaan vähän niin ja näin ja mattoväännössä ihan kova jätkä, saatanan iso jne. niin ei kyllä alle 40 pinnan jää sikäli kun kovin jätkä jonka kanssa Browne on matsannut on Struve tai Kongo ja toisen leuka nyt on aika lasia ja jälkimmäisen kanssa jäi joku vuosi sitten tasoihin muutenkin. Samaten toi ei tuomareille @1,28 on sellanen ylikerroin että painoin järjettömän räikeät ylipanostukset tolle, sen verta todellinen meininki täällä porukalla tähän touhuun on että mitään prosentteja kassasta en kehtaa antaa kun mun kahvirahapanostuksilla hirveesti ole relevanssia kun sen kokosia jöötejä tohon ei kukaan saa sisään mutta ensitalletusbonarin käytin ja koko paskan työnsin tohon kiinni. Jonkun 95% saan aika heittämällä, ei noi isot pojat kyllä sen useemmin väännä 25 minuuttia millään. Oli pakko ihan tehdä perinpohjaiset selvitykset tästä kun yli puolet kassasta on kiinni, niin edellinen kerta kun UFC:ssä on isot pojat vääntänyt oli 2007 kun Couture vei Sylvialta vyön ja Couture nyt ei vaan ole hirveen iso mies raskaaseen sarjaan muutenkaan. Molemmilla nyt on kohtuullisesti tuomaripäätöksiä 265 nähden, mutta silti tää haisee vähän virhekertoimelta siinä mielessä että on laadittu 3 eräinen matsi mielessä. Toisaalta edellinen kerta kun painoin viiden erän matsia ennen tuomareita järjettömällä jöötillä oli Silva - Maia ja vituikshan se meni, mutta aika vaikea nähdä että tässä voisi edes käydä samaa, yleensä jopa ne häkkiä vasten halailut tässä sarjassa loppuu sillon kun toinen kaasuttaa niin pahasti että kaveri voi mätkiä naamaan niin kun jotain nyrkkeilysäkkiä jos vaan jaksaa. Jossain 97% pintaan pyörii oma arvio ja edellinen näin maistuva kohde oli tyyliin Couture - Toney, eli siihen malliin niitä helppoja korkoja hakemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

En löydy peliä illan Bellatorista, mutta UFC-iltamaan löyty sentään lisää.
Tätä saa betUS:lta 2,45 kertoimella.
Kellonaika on pelkkä arvaus, koska Hallmanin sekä Stephensin matsi on peruttu. Dennis oli läski taas kerran ja Stephensin matsi on kai peruttu koska hän viettää ilmeisesti laatuaikaa paikallisella sumpulla; pidätyksen syy on epäselvä.

Vedonlyöntivihje: - LeVesseur vs Prater - peliaika päättynyt

kohde
LeVesseur vs Prater
veto
Prater
kerroin
2.360 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

robbery


LeVesseur on painija, joka oli tarpeeksi typerä jäädäkseen siihen ainoaan luovutusotteeseen, jonka Cody McKenzie osaa. Prater on taas helvetin hyvä matto-ottelija, joka osaa myös "pari" muuta lopetusliikettä giljotiinikuristuksen lisäksi. Jos LeVesseur vie maihin, joutuu hän puolustamaan lopetusyrityksiä, eikä saa GnP:tä käyntiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Olipa taas ilta... LeVesseur - Prater -matsi oli ehkä vuoden huonoin, mutta meni niin kuin odotinkin. Käsittämätöntä on se, että matsin voi voittaa makaamalla giljotiinikuristuksessa sen 3 erää putkeen, saamatta itse mitään aikaan. MMA-tuomarointi etenkin jenkeissä on kyllä käsittämättömän huonoa.

Illan Superior Challenge 8 pari ottelua. Aika iso analyysivirheen mahdollisuus näissä.

Vedonlyöntivihje: - Kelmendi S. vs Zurauskis - peliaika päättynyt

kohde
Kelmendi S. vs Zurauskis
veto
Kelmendi S.
kerroin
1.400 (Unibet)
panos
5 yks.

Osuma! +2.00 yks.


Zurauskis tuodaan teuraalle. Sadri Kelmendi on keskimääräistä parempi lukkopainija ja Zurauskis on keskimääräistä huonompi nyrkkeilijä, jolla ei ole videoiden perusteella minkäänlaista alasvientipuollustusta saatika sitten matto-osaamista. Ukon ainoa mahdollisuus voittoon on onnekas heijari. En yhtään ihmettelisi jos Kelmendi vääntäsi vastustajansa solmuun alle minuutin.

Vedonlyöntivihje: - Mäkelä vs McSweeney - peliaika päättynyt

kohde
Mäkelä vs McSweeney
veto
McSweeney
kerroin
1.400 (Unibet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Meinasin skipata koko matsin, koska McSweeney ei todellakaan ole mikään maailman huippu vaikka TUFfissa kävinkin kääntymässä ja on jumpannut Rashadin kanssa. Katselin kuitenkin punnitukset, jossa Mäkelän Matti kävi punnitsemassa itsensä farkut jalassa; jätkä näytti kaksi sarjaa pienemmältä kaverilta. McSweeneyn suurin heikkous on ollut painijat, mutta vaikea tässä on nähdä miten Mäkelän tämän tonttiin saisi ja saattaa olla jopa niin, että tästä kaksikosta se parempi nyhjääjä on McSweeney. Mäkelä hakee kyllä ihan hyvin luovutusotteita, mutta vaikea nähdä, että McSweeney saisi niin isoa aivopierua, että jäisi johonkin jalkalukkoon; varsinkin kun voima ja kokoero lienee melko suuri. Pystyssä ottelijoiden taitoero on valtava, vaikka McSweeneyn pystypuolustus ei mikään kummoinen olekkaan. Mäkelä tuppaa peruuttelemaan suoraan taakse ja muutenkin puolustus on lähinnä suojaamista tai tuulimyllynä huitomista. Alasviennitkin herra saa lähinnä lähiottelutilanteista häkkiä vasten, mitään jalkoihin syöksyjä ja nopeita tason vaihtoja hän ei harrasta. Mäkelä on kova ukko, eikä varmasti luovuta helpolla, mutta kyllä tässä nyt taitaa taas kerran Matilla lätty lätistä.

Vedonlyöntivihje: - Akhtar vs Gontijo - peliaika päättynyt

kohde
Akhtar vs Gontijo
veto
Akhtar
kerroin
1.500 (Unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +1.00 yks.


Akhtar on yks Ruotsin parhaimmista MUAYTHAI -ottelijoista. Gontijo on espanjassa asuva BJJ-mustavyö, joka jostain käsittämättömästä syystä tykkää otella pystyssä. Herra on ottanut kaikki voittonsa TKO:lla. Gontijon jalkatyöskentely ja pysty on melko tuskallista katsottavaa. Lisäksi hän ei osaa torjua jalkoihin kohdistuvia potkuja ollenkaan, mikä tulee kostautumaan Akhtarin kaltaista ottelijaa vastaan. Alasvientejä hän ei pohjusta millään lailla. Gontijo on ainakin James Brum -matsin perusteella täysi sika häkissä (anteeksi kaikki siat); hän roikkuu kiinni häkissä, antaa tahallisesti hedareita jne. joten herra saattaa menettää pisteitä pelkästään varoituksilla. Ainoa mikä tässä matsissa huolettaa on Akhtarin kommentit siitä, että hän ei treenaa mattoa ollenkaan; vain alasvientipuolustusta.

En kehtaa laittaa mitään prossia esille, koska kaikissa näissä matseissa oma näkemys on aika helvetin kaukana unibetin arvioista.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 10.00, tulos -1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ihan mielenkiinnosta kävin wikistä asti katsomassa Bonnarin suoritteita kun ei tullut mieleen koska ukko olisi keskeytetty. Eipä tuo ihme että ei tullut, kun ainoa tapa millä tuon voi ilmeisesti voittaa on decision, tai sillä että lyö naamaan niin useasti että tuomari keskeyttää vuodon takia. :lol:

Mielenkiintoinen wikivandalismikin tehty, musta vyö Kyrpä Karatessa. No kuitenkin, o/u tässä matsissa kuten edellä jo ounasteltua tuli, voipi olla hyvä veto. Eikä siinä, tuo alle 1,1 on myös liikaa kuten Snaggle sanoi. MMA on MMA:ta niin sitä prosentin räknäystä voi tehdä onnenkantamoisille kai, mutta 95/5 on sekin anteliasta. Tiedä sitten tuleeko pelattua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vedonlyöntivihje: - Larkin vs. Rockhold - peliaika päättynyt

kohde
Larkin vs. Rockhold
veto
Rockhold
kerroin
1.235 (pinnacle)
panos
3 yks.

Push: +0.00 yks.

peruttu



Sen kummemmin avaamatta, tässä on aika perinteinen SF-teurastus menossa. Tyhjät sarjat niin päitä kolisee. Rockhold on aivan eri sarjaa.


Lisäksi ensi viikon UFC:ssä vetoa Fitchille (2,09 pinnacle) ja Storylle (2,24 pinnacle). Lyhyesti arvioituna kaksi em. herrasmiestä näkisin kontrolloivan omaa otteluaan. Fitch on siitä kai epävarma että E.Silva on hieman vieraampi otus mulle, ja Story siitä epävarma että Maian aikeita ei taas oikein tiedä. Näillä silti menen, koska vaikka Fitchin otteluiden katsominen on kuin seuraisi kylmäköistä tehtyä reality TV-sarjaa, on se toimiva resepti ja Fitch on hyvänä päivänä GSP:stä seuraava nokkimisjärjestyksessä. Story taas luultavasti nekkaa paremmin kuin Maia, ja lienee tarpeeksi pätevä alasvienneissään ja mattotyössään että pystyy nyhjäämään helvetin tylsän decisionin Fitchin tapaan.

Tageihin en laita kun olen pyrkinyt siihen että varaan ne kohteille joita suosittelisin muillekin epäröimättä. Henk.koht seurantanahan tagisysteemi on siis täysin paikkaansa pitämätön mun kohdallani, tarkoitus on vaan vihjeitä seurata. Voi kun ei olis, olishan tollanen 7 vedon ja palautus% 200 ihan kiva. :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Samat Fitch ja Story kai itellänikin jossain aikasemmin pyöriteltynä, mutta lyhykäisyydessään juurikin samat fiilikset kun RuHolla. Silva toki helvetin sähäkkä ja räjähtävä kaveri ja pystyssä repii porukalta päitä irti, mutta pakko tässä silti huomioida, että tähän mennessä kovin voitto on Brenneman, joka on toki ihan kova jätkä, mutta ei kyllä koskaan ole mikään top 10 ottelija ollut. Räjähtävä thaikku ja musta vyö BJJ:ssä ja judossa toki voi olla aika kovia juttuja Fitchiä vastaan, mutta silti lähtökohtaisesti tässä on vastakkain lupaava mutta silti aika katsomaton kortti vs vanha veteraani joka on rutiinilla ottanut voittoja UFC:ssä jo tyyliin 7 vuotta ja ainut mikä estää miestä saamaan tunnustusta on se tyyli joka ei käy viihteestä ja on niin saatanan puuduttavaa katsottavaa että vaikka olisi vetoja pelissä niin aika 50/50 jaksaako matsia edes katsoa vai kattooko eka tulokset netistä... Odotan Silvan tekevän helvetisti duunia ekaan erään siinä missä Fitch ottaa kaverin ja makaa päällä, sitten puhti alkaa pikkuhiljaa hiipumaan ja turhautuminen iskee ja loppu onkin tuttua juttua jokaiselle joka Fitchin matseja on kattonut. Ainakin 60-40 imo enkä ymmärrä kerroinasetelmia.

Story - Maia sitten juurikin sitä, että Demppa on kyllä aikalailla kovimpia lukkopainijoita koko lajissa, mutta kun mies luulee kanssa olevansa yhtä kuumaa kamaa jossain pistekaratessa ja positiopainissa ja on joku köyhän miehen Bisping puolet heikommalla pystyllä niin vaikea kaverista on ainakaan suosikkia leipoa. Story taas hanskas ainakin Alvesia vastaan hyvän gameplänäämisen, on hyvä painimaan ja vahva kun perkele, niin tuskin tässä tonttiin mennään ja tuskin Story missään clinchiväännöissä tulee ainakaan selkeeksi kakkoseksi jäämään, pystynekkailussa voimaa on helvetisti enempi ja tekniikassakaan ei pitäisi jäädä jälkeen joten varovaisesti jonkun 55-45 tähän saa lähtökohdiksi arvottua jos varovaisesti lähtee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

RuHo kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Larkin vs. Rockhold - peliaika päättynyt

kohde
Larkin vs. Rockhold
veto
Rockhold
kerroin
1.235 (pinnacle)
panos
3 yks.


Sen kummemmin avaamatta, tässä on aika perinteinen SF-teurastus menossa. Tyhjät sarjat niin päitä kolisee. Rockhold on aivan eri sarjaa.


Lisäksi ensi viikon UFC:ssä vetoa Fitchille (2,09 pinnacle) ja Storylle (2,24 pinnacle). Lyhyesti arvioituna kaksi em. herrasmiestä näkisin kontrolloivan omaa otteluaan. Fitch on siitä kai epävarma että E.Silva on hieman vieraampi otus mulle, ja Story siitä epävarma että Maian aikeita ei taas oikein tiedä. Näillä silti menen, koska vaikka Fitchin otteluiden katsominen on kuin seuraisi kylmäköistä tehtyä reality TV-sarjaa, on se toimiva resepti ja Fitch on hyvänä päivänä GSP:stä seuraava nokkimisjärjestyksessä. Story taas luultavasti nekkaa paremmin kuin Maia, ja lienee tarpeeksi pätevä alasvienneissään ja mattotyössään että pystyy nyhjäämään helvetin tylsän decisionin Fitchin tapaan.

Tageihin en laita kun olen pyrkinyt siihen että varaan ne kohteille joita suosittelisin muillekin epäröimättä. Henk.koht seurantanahan tagisysteemi on siis täysin paikkaansa pitämätön mun kohdallani, tarkoitus on vaan vihjeitä seurata. Voi kun ei olis, olishan tollanen 7 vedon ja palautus% 200 ihan kiva. :jorma:
Kohde peruttu, yllätys :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Davisille harkitsen peliä. Pienet on palautukset mutta Davis on top10 helposti. Prado ...no, ei ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Vedonlyöntivihje: - Maia-Story - peliaika päättynyt

kohde
Maia-Story
veto
2
kerroin
2.330 (Pinny)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Maia, Sub


Vedonlyöntivihje: - Kampmann-Hendricks - peliaika päättynyt

kohde
Kampmann-Hendricks
veto
2
kerroin
1.752 (Pinny)
panos
10 yks.

Osuma! +7.52 yks.

1:st KO


Storysta samoilla linjoilla muiden palstalaisten kanssa. Itse saan jopa suosikiksi tähän.
Kampmann ollut melkein joka ottelussa omilla arvioilla pelattavissa, mutta tällä kertaa vastaan. Hendricks-GSP ottelu jo valmiiksi odoton, jonka luulisi toteutuvan molempien voittaessa ottelunsa. Hendricks hyvä allaround-ottelija ja kippiä löytyy ihan pirusti. Kampmann tottunut ottamaan osumaa ja leuka on hyvä, mutta tässä vahva luotto H:n voittoon ennen tuomariääniä.

GSP:kin riittäisi itsellä peleihin esim pinnyn 1,28 kertoimella, mutta otteluun aikaa eikä tuommosia viitsi ainakaan sinkkuna tässä vaiheessa pistää.

Noista edelläkin mainituista limiiteistä. Itse ainakin saanut ihan hyvin noihin sisään ja bookkerit tuntuvat peesaavan ensimäistä kertoimen tarjoajaa, joten pääsee yleensä aika lailla samoilla kertoimilla hajauttamaan panoksia.

En itse löytänyt erikoisvetoja tuohon Silva-Bonnar matsiin. Vaikkei Bonnaria olekkaan tyrmätty, niin eiköhän asia tässä ottelussa muutu. Joutuuko Silva minkän verran keskisarjaan yleensä painoa pudotteleen. Ihan näkö MuTulla mies ei siinäkään sarjassa mitenkään kookkaalta näytä ja nyt vielä sarjaa ylempänä.
Joku aiemmin mainitsikin, että ihme matchup on. Täysin samaa mieltä, mutta jotenkin suurella mielenkiinnolla odotan. Jospa Silva ottaisi loppuvuodesta pikkaisen massaa ja jossain vaiheessa nähtäisiin Jones-Silva matsi.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 17.52, tulos +2.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Jii kirjoitti: Noista edelläkin mainituista limiiteistä. Itse ainakin saanut ihan hyvin noihin sisään ja bookkerit tuntuvat peesaavan ensimäistä kertoimen tarjoajaa, joten pääsee yleensä aika lailla samoilla kertoimilla hajauttamaan panoksia.
Suht hyvinhän noihin saa, mutta olen ainakin itse huomannut viime aikoina, että unibet julkaisee yleensä suht aikaisin myös prelien kertoimet ja niissä on usein tarjolla mielenkiintoisia "tarjouksia". Esim. aiemmin tällä viikolla sain Madadia hintaan 1.92 Unibetilta, ja tuo kerroin näkyy nyt tippuneen sinne 1.5 tasolle, mikä on muuten suunnilleen se taso miltä noi isot bookkerit matsin avasivat. En toki tiedä muiden kassoista, mutta jos mun pikkupanoksilla tekee tiukkaa saada paria yksikköä enemmän noihin sisään niin veikkaisin, että tällä saitilla on aika monta sankaria, joidenka on mahdotonta saada omaan kassaansa nähden mitään järkevää sisään (Unibetille).
Jii kirjoitti:En itse löytänyt erikoisvetoja tuohon Silva-Bonnar matsiin. Vaikkei Bonnaria olekkaan tyrmätty, niin eiköhän asia tässä ottelussa muutu. Joutuuko Silva minkän verran keskisarjaan yleensä painoa pudotteleen. Ihan näkö MuTulla mies ei siinäkään sarjassa mitenkään kookkaalta näytä ja nyt vielä sarjaa ylempänä.
Joku aiemmin mainitsikin, että ihme matchup on. Täysin samaa mieltä, mutta jotenkin suurella mielenkiinnolla odotan. Jospa Silva ottaisi loppuvuodesta pikkaisen massaa ja jossain vaiheessa nähtäisiin Jones-Silva matsi.
Esim. edellä mainitulla unibetilla on Silva by KO, TKO or DQ 1.5; Sportsintaractionilla sama 1.54. 5DIMESillä on Silva wins inside distance 1.33.

Mitäs olette muuten mieltä Herman vs Nogueira -matsista. Hermanillahan olisi fyysiset edellytykset vaikka mihin, mutta ukon peliäly on herkkutatin tasolla ja ilmeisesti treenauskaan ei ole ainakaan ennen maistunut. Tää matsi pitänee voittaa jos Herman meinaa vielä UFC:ssä otella, joten olisiko nyt kerrankin treenattu ja kuunneltaisiko myös omien kulmamiesten ohjeita?
Nogi taas rupeaa olemaan vanha mies, jolla on takanaan melkoisia myllyjä. Jotenkin vaikea, nähdä, että vanha herra enää parantaisi otteitaan edellisestä matsista, tai olisi nopeampi kuin pari vuotta sitten liikkeissään. Toisaalta hyvinhän herra veti viime kerralla siihen asti kunnes teki aloittelijamaisen virheen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Kannattaa vilkas PAF:kin, jos Unibetille pelaa. Identtiset kertoimet olleet noissa puljuissa jo jonkin aikaa ja ainakin itse saan muutenkin PAF:lle yleensä paremmin sisään.

Tuota Hermania itsekkin pyötittelin pitkään. Enemmänkin Noguiera ohivetona. Kyllähän noissa n.3,5 kertoimissa täytyy olla hiukan ilmaa, mutta MuTu itsellä haroo tosi pahasti vastaan. Pitänee passata, kun otteluilloissa tuntunut aina earlyna pelattu pääidea voittavan ja viime hetken osittain jännitys vedot haukkaavan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.10.2012 16:44 <Jii> Sori typot molemmissa viesteissä.Ei jaksa korjata


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Tuli mieleen tämä ketju ja herkkutatin peliäly kun tämän haastattelun näin:
http://www.sherdog.com/videos/videointe ... und-2-4295

En tiedä. Nogin kädestä ei oikein osaa sanoa ja sitä tuli jo 5 vuotta sitten sanottua että Nog(it) alkaa olla aika kuluneita tähän hommaan. Viimeksi kyllä näytti tosi skarpilta ennenkuin kättä murrettiin. Kyllä Nogille mun mielestä peliä saisi jos olisi jotain takuita kunnosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Sportsbookilla tarjolla Freire kertoimella 4.0. Täysin päätön kerroin joka ei voi kestää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Mitä noihin limitteihin tulee, niin lähinnä tossa viestissä viittasin siihen että sikäli kun ite löin tohon yli puolet omasta kassasta niin jollain nelinumeroisella kassalla painava tuskin saa useampaa satasta unibetille sisään joten sikäli tommosten vihjeitten mainostaminen tuntuu tyhmältä joten siksi tästä mainitsin.

Ite pelasin Hermannia vaikka en nyt näe että tossa niin paljon sitä ilmaa olisi mutta on siinä jotain kuitenkin. Hermanni aina ollut heikommanpuoleinen ottelija UFC:hen, Nogista alkaa aika hyvää vauhtia jättää. Siltikin viimematseista tyyliin yhtä kova recordi ja Nogilla reilusti kovemmat vastukset, mutta saa tohon Hermannille jonkun 30 pinnaa kumminkin ja panostuskin sen mukaan kevyt.

Hendricksistä oon kai joskus tarinoinut, mutta yhdyn sen osalta Jiihin. Kampmann ihan hyvä nekkailija mutta tommoset kovaa lyövät painijat on aikalailla miehen pahimpia heikkouksia sikäli kun tykkää välillä pakitella selkä seinää vasten iskunvaihtoihin, toki mattopelikin ihan kelvollista mutta kuten sanottua niin Hendricks - GSP:hän on aika selkeesti se seuraava matsi kunhan molemmat miehet nää hanskaa (jos ei Silva - Gepsi ole tähtäimissä) ja tasoero jo valmiiksi sen mukanen. 67-33 ei varmaan kaukana totuudesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Illan Bellatoriin

Vedonlyöntivihje: - Bollinger vs Shamhalaev - peliaika päättynyt

kohde
Bollinger vs Shamhalaev
veto
Bollinger
kerroin
1.610 (5DIMES)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Shamhalaev on thaikun maailmanmestari, eli ei ihan turha ukko pystyssä. Herran vapari-CV on tyhjää täynnä, ainoa kunnon vastustaja on ollut Nurmagomedov, jolle tulikin sitten tappio. Nyt vastaan tulee Bollinger, joka on keskivertoa parempi painija ja jonka aikaisemmat vastustajat ovat huomattavasti kovempia kuin Shamhalaev. Kaikki merkit viittaa siihen, että jos Shamhalaev ei saa tiputettua Bollingeria viettää hän koko matsin selällään syöden nyrkkiä.

Vedonlyöntivihje: - Richman vs Spoon - peliaika päättynyt

kohde
Richman vs Spoon
veto
Richman
kerroin
1.770 (BetDSI)
panos
2.5 yks.

Osuma! +1.93 yks.


Molemmat on melko monipuolisia ottelijoita ja ehdottomasti Bellatorin parhaimmistoa, jotka varmasti pärjäisivät ihan hyvin isommissakin ympyröissä. Oma näkemykseni on, että Richmanin pysty on hieman parempaa ja kun herra treenaa vielä Volkmannin ja kump. kanssa niin ei se painikaan enää voi olla kovin huonoa. Spoon varmasti haluaisi matsin mattoon, jossa hänellä lienee pieni etu, mutta en usko, että hän saa pidettyä Richmania tontissa kahta erää, enkä varsinkaan näe kovin todennäköisenä lopetusta.

Vedonlyöntivihje: - Freire vs Alvarez - peliaika päättynyt

kohde
Freire vs Alvarez
veto
Freire
kerroin
3.220 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Sportsbookilla todellakin oli Freireä tarjolla 4 -kertoimella eilen. Musta tämä pinnaclen 3.22 on vielä täysin pelattavissa. Freire on nopea, omaa hyvän alasvientipuolustuksen, hyvän mattopelin, hyvän pystyn ja melko paljon kippiä sarjaansa. Alvarez lienee hieman teknisesti parempi pystyssä ja painissa, mutta ero ei todellakaan ole niin suuri kuin kertoimet antavat olettaa. Lisäksi Alvarezin polvet tuppaavat notkumaan joka matsissa; tähän ei ole varaa nyt, koska Freire on todellinen lopettaja, joka painaa täysillä päälle jos näkee pienimmänkin heikkouden.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 4.43, tulos -2.07 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Varovaisia pikku kokeiluja UFC-illalle. Ajat ovat mitä ovat...

Vedonlyöntivihje: - Marcello vs. Madadi - peliaika päättynyt

kohde
Marcello vs. Madadi
veto
Marcello
kerroin
2.600 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.60 yks.

Marcello


Itse tulkitsin tätä vähän niin että tässä on kaksi tosi kehnoa pystyottelijaa. Lienee kai selvää että Marcello on ainakin paperilla lahjakkaampi BJJ-mies. Ilmaa mahtuu 2,6 väliin

Vedonlyöntivihje: - Cane vs. Camozzi - peliaika päättynyt

kohde
Cane vs. Camozzi
veto
Cane
kerroin
1.725 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Camozzi


Cane mun mielestä lähtökohtaisesti paljon parempi. Piste.

Vedonlyöntivihje: - Trinaldo vs. Tibau - peliaika päättynyt

kohde
Trinaldo vs. Tibau
veto
Tibau
kerroin
1.716 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.72 yks.

Tibau


Rutiinivoitto Tibaulle.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 4.32, tulos +1.32 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

RuHo kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Trinaldo vs. Tibau - peliaika päättynyt

kohde
Trinaldo vs. Tibau
veto
Tibau
kerroin
1.716 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Rutiinivoitto Tibaulle.
Tästä matsista oon kyllä hieman eri mieltä, mikä tosin on viime aikoina tarkoittanut sitä, että olen pahasti väärässä. Tibau ei mielestäni ole kertoimien mukainen suosikki, vaikka sinänsä pidön hänen voittoaan hieman todennäköisempänä kuin Trinaldon.
Tibaulla on paini- ja kokemusetu, mutta pystyssä Trinaldon pitäisi pärjätä varsin hyvin. Tibau näytti viime matsissa todella haluttomalta Nurmagomedovia vastaan, joka ei todellakaan ole millään osa-alueella huippuottelija. Jotenkin musta tuntuu, että Tibaun ura alkaa olla laskusuunnassa ja kun vastaan tulee nousussa oleva ottelija, joka pärjäsi TUFfissa pari painoluokkaa ylempänä ja jolla on varmasti kova halu saada nimekäs päänahka, on näillä kertoimilla pakko painaa fyrkat Trinaldon suuntaan. Trinaldo ei todellakaan ole mikään junnu enää, joten nämä lienee niitä viimeisiä näytönpaikkoja joihin hän varmasti panostaa täysillä.
Lisäksi tämä lienee niitä harvoja ottelupareja, missä Tibau ei ole se isompi ukko häkissä.

Vedonlyöntivihje: - Tibau vs Trinaldo - peliaika päättynyt

kohde
Tibau vs Trinaldo
veto
Trinaldo
kerroin
2.450 (5DIMES)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Gambino vs Brandao - peliaika päättynyt

kohde
Gambino vs Brandao
veto
Gambino
kerroin
2.850 (5DIMES)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Brandao omaa painavat kädet sarjaansa ja hyvän liikkeen, mutta tuppaa hyytymään jos matsi menee pidemmälle. Lisäksi herra tuntuu ottelevan vähän liikaa tunteella, joten kotiyleisön edessä lähdetään varmasti hakemaan lopetusta oikein urakalla. Gambino ei ole täysin turha ukko pystyssä, vaikka ei olekkaan Brandaon tasolla. Painissa taasen Gambino on todella paljon parempi ja hän osaa myös hallita vastustajaa matossa, joten en usko, että Brandao pystyy ainakaan selältään lopettamaan Gambinoa. Gambinon suurimmat mahdollisuudet voittoon on väkisinmakaus ja GnP ja ainakin omissa papereissani hänellä on n.40% mahdollisuudet voittoon.

Vedonlyöntivihje: - Sicilia vs Bezerra - peliaika päättynyt

kohde
Sicilia vs Bezerra
veto
Bezerra
kerroin
1.420 (5DIMES)
panos
3.5 yks.

Osuma! +1.47 yks.


Sicilia lienee hieman parempi painija, mutta siihen se sitten jääkin. Bezerran pitäisi pystyä pitämään matsi pystyssä ja paukuttaa Siciliaa nuppiin 3 erää putkeen.

Vedonlyöntivihje: - Marcello vs Madadi - peliaika päättynyt

kohde
Marcello vs Madadi
veto
Over 2,5 rounds
kerroin
2.650 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.65 yks.


Tuli tosiaan pelattua Madadin voittoa kertoimella 1.92, mutta noilla nykyisillä kertoimilla Marcello lienee se parempi veto, onhan matsi Brasseissa. Vähän luulen, että Madadi vie mattoon kun on saatu hieman hikeä pintaan ja pyrkii kontrolloimaan siellä ja väistelemään Marcellon lopetusyrityksiä. Molemmat ovat susipaskoja pystyssä, joten vaikka Marcello tykkääkin juosta leuka kirjaimellisesti pystyssä eteenpäin, en näe kovin suurta todennäköisyyttä tyrmäysvoittoon. Molemmat tietävät mitä tekevät matossa, joten lopetukset sielläkin ovat mielestäni melko epätodennäköisiä. Kyllä kait tässä mennään täysi aika melkein 50% ajasta?

Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 7.62, tulos -0.88 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin