Tänään on 29.03.2024, 00:08.

Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Vastaa Viestiin
credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja credit »

S.Mäenala kirjoitti:
skasi kirjoitti:En kommentoi tähän hätään mihinkään muuhun, kun siihen että mielestäni tämän foorumin moderaattorit ovat todella aktiivisia ja käyttäjäläheisiä.. Ei ole reilua avautua noin räikeästi vapaaehtoishommia tekevää moderaattoria kohtaan.

:peukku: Niille ketkä tätä foorumia pyörittää (modet) , ja niille ketkä täällä jaksaa aiheesta kuin aiheesta kiistellä (käyttäjät). Mutta jotain rajaa kuitenkin näihin avautumisiin.
Minä en näe tuossa 'avautumisessani' mitään räikeää. En kritisoi sitä että muutoksia ei ole jo tehty vaan esitän vain perustellen kritiikkiä siitä että moderaattorin viestissä seurannan panostuksen puutteita ei haluta nähdä, saati korjata.

Minäkin omalta osaltani olen kiitollinen moderaattorin tekemästä vapaaehtoistyöstä. Edellä jo annoin hänelle siitä kiitosta.
Se ei kuitenkaan tarkoita että hymistellen hyväksyisin kaikki hänen toimensa.

Minulla on tapana tuoda esiin puutteita ja ongelmia silloin kuin niitä omalta vaatimattomalta tasoltani havaitsen.
Kaikki eivät siitä pidä. Monet kokevat kaiken kritiikin aina 'arvosteluksi arvostelun ilosta' tai 'negatiiviseksi asenteeksi'.

En ryhdy populistiksi vain papukaijamerkkejä saadakseni...
Minustakaan ei tosiaan ole syytä olla esittämättä kritiikkiä, jos kritiikin aihetta on. Henkilö(t), jolle kritiikki kohdistetaan, saattaa tuntea, että "negatiivista palautetta" tulee kohtuuttoman paljon suhteessa positiivisiin kommentteihin ja kehuihin, mutta kannattaa aina muistaa, että kritiikki on itse asiassa siinä mielessä positiivista palautetta, että se osoittaa - useimmiten - kritiikin esittäjän olevan kiinnostunut asiasta ja että jotain on tehty myös oikein, kun joku vaivautuu kritisoimaan (ainakin jos kritisoija esittää parannusehdotuksia eikä vain nillitä tyyliin "toi on ihan paskaa" perustelematta näkemystään mitenkään). Väärä tapa reagoida on se, että alkaa luoda jonkinlaista joko-tai-asetelmaa vastaukseksi kritiikin esittäjille, kuten nyt on tapahtunut.

Tämän äänestyksen suhteen kehottaisin kuitenkin Mäenalaa laittamaan jäitä hattuun. Äänestyshän avattiin vasta viikonloppuna, joten on syytä odotella vielä pari päivää, että mahdollisimman moni saa annettua äänensä (vaikka tulos onkin jo varsin selvä). Äänestyksen jälkeen on vielä päätettävä (ja mahdollisesti äänestettävä) siitä, nollataanko seurannat kokonaan, jos (ja kun) panostusformaatti muutetaan x/10-muotoon. (Itse vastustan nollaamista täysin subjektiivisin perustein!) Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, ettei moderaattori tee tätä työkseen, joten jos muutoksia tehdään, ne tapahtuvat varmaan muiden päivitysten yhteydessä, kun sellaisten tekemiseen on aikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2012 15:00 <S.Mäenala> Toistetaan nyt vielä: enkritisoinut sanallakaan sitä että

05.09.2012 15:01 <S.Mäenala> muutoksia ei vielä ole tehty. Kritiikki kohdistuu pelkästään

05.09.2012 15:02 <S.Mäenala> moderaattirin viestiin, jossa en havainnut merkkiäkään siitä

05.09.2012 15:03 <S.Mäenala> kuuluisasta "viisauden alusta"...


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja Gini »

J-Mad kirjoitti:
Gini kirjoitti:Kiva, että olet innostunut vedonlyönnistä. Niin me kaikki muutkin, vai ovatko?

Nyt nostaa kyllä päätään kaikkihetimulle -sukupolvi. Ei täällä koskaan ole kädestäpitäen ketään huipulle ohjattu. Itse aikoinaan - noin kuusi vuotta sitten - luin jokaisen topicin yleistä keskustelua -osiosta, niiden jokaisen postauksen. Se vei aikaa; varsinkin kun osa viesteistä piti lukea kymmeneen kertaan ja etsiä muualta selityksiä sille, mitä viestissä tarkoitetaan. Ei olisi tullut mieleenkään mennä kyselemään sitä ennen mitään.

Jos on todella innostunut jostain - kuten sinä esimerkiksi - hänen ottaa asioista selvää ja on oma-aloitteinen. Muussa tapauksessa on vain vippiveloissaan tai muuten persaukinen. Täällä keltanokat tyyliin kysyvät rekkautumisen jälkeen, että "miten menestyä vedonlyönnissä". Näihin pitääkin kommentoida - sinua lainatakseni - vittu mikä spede! Ei mikään työpaikkakaan pidä palkkalistoillaan tällaista kaveria, joka ei kykene itse mihinkään.

Kädestäpitäen ohjauksella ei muutenkaan saavuteta mitään muuta kuin kopioita. Tällaisessa neuvontaprosessissa uusi betsari ei löydä omaa tyyliään pelata, panostaa ja analysoida kohteita; eikä myöskään koskaan tule menestymään.

YK:n tehtävä mielestäni on toimia alustana pääsyssä vedonlyönnin huipulle, jossa jokainen verkkopedagogisesti opiskelee perusasiat ja jatkossa osallistuu palstan kehittämiseen omalta osaltaan. Ei tämän pitäisikään olla mikään yliopisto, jossa tuotetaan toistensa kopioita olevia vedonlyöntimaistereita.

Voittava vedonlyöjä ei voi koreilla lainahyöhenissä!



Edit: viestistä ei ollut tarkoitus jäädä sellaista kuvaa, että itse olisin huipulle, mutta ehkä perusasiat jotakuinkin hallussa.
En suinkaan tarkoittanut itse tarvitsevani kädestä pitäen opastusta, vaan olen juurikin kuvailemallasi tavalla pyrkinyt etsimään käsiini ja omaksumaan kaiken saatavilla olevan tiedon. Opastuksella en myöskään tarkoittanut mitään Kaiken Tietämyksen (tm) hopealautasella tarjoilua vaan sitä, että selvästi täysin asioista pihalla olevaa uutta käyttäjää ystävällisesti ja selkeästi neuvottaisiin tutustumaan aluksi esim. Ylikertoimesta löytyvään mainioon vedonlyöntioppaaseen. Jos avuliaat neuvot eivät mene perille, piikikkäämmät vastaukset seuraavalla kerralla ovat toki jo ymmärrettävämpiä.

On minulta tietysti kovin röyhkeää tulla sivullisena ja aloitteljiana huutelemaan vuosia foorumilla ja vedonlyöntimaailmassa vaikuttaneille guruille miten käyttäytyä. Huomasin vain keskustelun aloittelijoiden kohtelusta ja ajattelin tuoda esiin oman näkökulmani uutena käyttäjänä.

Lähinnä arvostelin yleistä ilmapiiriä, en sinua, enkä ketään henkilökohtaisesti.

Kaikki vaan ei ole valmiita vetää tuhatta vetoo ensin vihkoon ja sinä aikana opiskelee perusjutut ja tienata pelikassa päivätöillä. Sitten kun on saanut hierottua tuloksen plussalle, niin voi alkaa kokeilla oikealla rahalla.

Tuntuu vaan, että uudet kaverit oikoo suoraa päätä ampumaan kovilla, kenties velkavivulla, ja sit kiskotaan 40-kertaisesti ylisuuria panoksia sisään. Uusi kaveri kun sattuu vahingossa lukee ekana tällaisen postauksen, saa hän aivan väärän kuvan koko touhusta, ja sellaiset postaukset on vahingollisia oppimisprosessissa ja tulisi deletoida pois.

Toivottavasti kuitenkin suurin osa tulokkaista on samalla ajatuksella kuin sinä, J-mad.

Sanotaan vielä tämä, että viestini liittyisi edes löyhästi tähän ketjuun, eli palstan seuranta ei saisi korvata vanhoja kunnon vetovihkoja, ellei se sitten tapahdu omassa blogissa, mutta urheiluosioissa tulisi olla vakavasti otettavia tipsejä, joilla aidosti uskotaan tekevän voittoa - ei mitään kokeiluvetoja. Ainakin itse haluisin tässä asiassa varjella tennisketjua, ja muistuttaa kaikkia, että kynnys vihjeen antamiseen kannattaa pitää korkealla.

Olisi esimerkiksi kiva nähdä, jos olis peukun lisäksi sellainen namiska, jota painettaisiin aina vihjeestä, kun sitä peesataan oikealla rahalla. Veikkaan että tällä hetkellä esim. tennispuolella pesattaisiin reilusti alle 50% kaikista vihjeistä. Tässä tapauksessa niiden postaaminen on aika lailla turhaa. Yritetään nostaa tämä luku 100%:iin; kasvattamalla vihjeiden tasoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2012 14:59 <jone> Itse käytän peukkuja usein vihjeisiin, joita itse peesaan.

07.09.2012 09:02 <atp> Teen myös kuin jone. Se nyt on pienin mahdollinen kiitos...


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja moderator »

S.Mäenala kirjoitti:Missä on vaalituloksen kunnioitus?
Minne se käyttäjien äänen kuuleminen unohtui?
Tulos on toki huomioitu, mutta jotta ei tulisi tehtyä "ei niin hyvin toteutettua seurantasysteemiä" toistamiseen, muutokset täytyy suunnitella vedenpitäviksi, ettei jonkin ajan kuluttua olla taas samassa tilanteessa. Mutta voit auttaa meitä. Avoimia kysymyksiä ovat:

-saako vihjata samaan kohteeseen erityyppisiä pelimuotoja? Esim. 10/10 tasurille ja 2/10 0-0:lle? Tai euroviisuihin voittajaa ja top 3:sta?
-saako vihjata tuplia ja triploja? Esim. ylikertoiminen runkokohde Veikkaukselta ja sen kautta 3-4 rajatapausta?
-saako vihjata saman vedon uudella kertoimella tai uusien tietojen perusteella eli ns. "ottaa lisää"? Esim. vihjaa 10/10 kotivoitolle ja kun tulee tieto, että vierasjoukkue kärsii ripulista, niin ottaa vielä 5/10?
-saako vihjata livejä? Esim. 20 minuutilla 7/10 ja 30 minuutilla 4/10? Entä jos on vihjannut kohdetta jo ennen peliä?
-miten estetään kerroinkikkailijat? Esim. ilman alkukassaa seurannan saisi manipuloitua kerroinmartingaalilla aina plussalle todennäköisyydellä 100%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Tämä leviää taas käsiin kuin Jokisen eväät... Yli puolet viesteistä ei liity aiheeseen mitenkään. Ihan kivoja viestejä mutta tässä ketjussa ne ovat spämmiä.

On hienoa että esim. credit vielä jaksaa uskoa tuohon panostus-uudistukseen. Itse en siihen usko. Se voi tapahtua korkeintaan moderaattorin pakkotoimin erittäin suuren metelin säestyksellä. Siinä leikissä moni todennäköisesti lyö hanskat naulaan.

Sanotaan nyt selkeästi pari asiaa:

- en pidä vihjaamista ylipäätään merkittävänä asiana
Se on vain niitä varten, jotka eivät itsenäisesti kykene pelikassojaan kartuttamaan.
Foorumilla on vain kourallinen peesauskelpoisia vihjaajia. Osa heistä ei vihjaa lainkaan tai vihjaa hyvin harvoin.
Muilla vihjaaminen on pelkkää papukaijamerkkien keräilyä.

- en pidä seurantaa lainkaan merkittävänä asiana.
Pitkälti yllämainitusta seikasta johtuen.
Moderaattorin sille esittämiä perusteluita on vaikea ymmärtää.

Lopetan tämän topicin kommentoimisen tähän. Moderaattorin esittämän henk.koht. "puhuttelun" kohdalla saatan tehdä poikkeuksen.

Kiitos kaikille ymmärtäneille ja ymmärtämättömille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

moderator kirjoitti:
S.Mäenala kirjoitti:Missä on vaalituloksen kunnioitus?
Minne se käyttäjien äänen kuuleminen unohtui?
Tulos on toki huomioitu, mutta jotta ei tulisi tehtyä "ei niin hyvin toteutettua seurantasysteemiä" toistamiseen, muutokset täytyy suunnitella vedenpitäviksi, ettei jonkin ajan kuluttua olla taas samassa tilanteessa. Mutta voit auttaa meitä. Avoimia kysymyksiä ovat:

-saako vihjata samaan kohteeseen erityyppisiä pelimuotoja? Esim. 10/10 tasurille ja 2/10 0-0:lle? Tai euroviisuihin voittajaa ja top 3:sta?
-saako vihjata tuplia ja triploja? Esim. ylikertoiminen runkokohde Veikkaukselta ja sen kautta 3-4 rajatapausta?
-saako vihjata saman vedon uudella kertoimella tai uusien tietojen perusteella eli ns. "ottaa lisää"? Esim. vihjaa 10/10 kotivoitolle ja kun tulee tieto, että vierasjoukkue kärsii ripulista, niin ottaa vielä 5/10?
-saako vihjata livejä? Esim. 20 minuutilla 7/10 ja 30 minuutilla 4/10? Entä jos on vihjannut kohdetta jo ennen peliä?
-miten estetään kerroinkikkailijat? Esim. ilman alkukassaa seurannan saisi manipuloitua kerroinmartingaalilla aina plussalle todennäköisyydellä 100%.
Jaahas, eipä tarvinnut kauan odotella!

Moderaattori osoitti viestillään korkean luokkansa jälleen kerran. Täydet peukut taas!

- toisistaan riippuvissa vedoissa järjestelmä voisi skaalata panoksia alas niin että 10/10 taso ei ylity yhteenlaskienkaan. En tiedä onko tuollainen teknisesti toteutettavissa (millä sitä valvottaisiin)?
- saa, mutta vain ns. "pääkohde" (=suurempikertoiminen) huomioitaisiin seurantaan. Mieluummin siis single vetoja.
- saa, mutta silloinkin järjestelmä skaalaisi panokset siten että 10/10 -taso ei ylity. Toteutettavissa?
- mieluummin ei. Kuinka niiden kerrointasoja voitaisiin valvoa tai verifioida? Ei mitenkään.
- sitä on varmasti mahdoton estää jos asianomainen välttämättä haluaa nolata itsensä alimpaan mahdolliseen sääliluokkaan!

Edit: 10/10 -panosrajahan käytännössä estää kerroinmartingaalin käytön melko tehokkaasti tai ainakin tekee siitä melkoisen riskialtista puuhaa.
Se olisi käytännössä mahdollista aika pitkälle jos vihjaaja käyttää aivan mikkihiiritason panoksia, esim. vaikkapa 0.01 yksikköä.

Vähän pikaisesti mutta ei pikaistuksissa.

"Joistain ihmisistä löytyy raaputtamalla tyhjää sisältä, joistain kultaa..."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja moderator »

S.Mäenala kirjoitti:
moderator kirjoitti:
S.Mäenala kirjoitti:Missä on vaalituloksen kunnioitus?
Minne se käyttäjien äänen kuuleminen unohtui?
Tulos on toki huomioitu, mutta jotta ei tulisi tehtyä "ei niin hyvin toteutettua seurantasysteemiä" toistamiseen, muutokset täytyy suunnitella vedenpitäviksi, ettei jonkin ajan kuluttua olla taas samassa tilanteessa. Mutta voit auttaa meitä. Avoimia kysymyksiä ovat:

-saako vihjata samaan kohteeseen erityyppisiä pelimuotoja? Esim. 10/10 tasurille ja 2/10 0-0:lle? Tai euroviisuihin voittajaa ja top 3:sta?
-saako vihjata tuplia ja triploja? Esim. ylikertoiminen runkokohde Veikkaukselta ja sen kautta 3-4 rajatapausta?
-saako vihjata saman vedon uudella kertoimella tai uusien tietojen perusteella eli ns. "ottaa lisää"? Esim. vihjaa 10/10 kotivoitolle ja kun tulee tieto, että vierasjoukkue kärsii ripulista, niin ottaa vielä 5/10?
-saako vihjata livejä? Esim. 20 minuutilla 7/10 ja 30 minuutilla 4/10? Entä jos on vihjannut kohdetta jo ennen peliä?
-miten estetään kerroinkikkailijat? Esim. ilman alkukassaa seurannan saisi manipuloitua kerroinmartingaalilla aina plussalle todennäköisyydellä 100%.
Jaahas, eipä tarvinnut kauan odotella!

Moderaattori osoitti viestillään korkean luokkansa jälleen kerran. Täydet peukut taas!

- toisistaan riippuvissa vedoissa järjestelmä voisi skaalata panoksia alas niin että 10/10 taso ei ylity yhteenlaskienkaan. En tiedä onko tuollainen teknisesti toteutettavissa (millä sitä valvottaisiin)?
- saa, mutta vain ns. "pääkohde" (=suurempikertoiminen) huomioitaisiin seurantaan. Mieluummin siis single vetoja.
- saa, mutta silloinkin järjestelmä skaalaisi panokset siten että 10/10 -taso ei ylity. Toteutettavissa?
- mieluummin ei. Kuinka niiden kerrointasoja voitaisiin valvoa tai verifioida? Ei mitenkään.
- sitä on varmasti mahdoton estää jos asianomainen välttämättä haluaa nolata itsensä alimpaan mahdolliseen sääliluokkaan!
Eri vetojen liittämistä yhteen kohteeseen ei ole teknisesti toteuttavissa mitenkään, saati että siihen vielä yhdistettäisiin erilaiset vetomuodot. Korkeintaan jossain hyvin rajatussa vetolistassa kuten Veikkauksen pitkäveto tuo olisi toteutettavissa. Lisäksi on huomioitava, että systeemiä pitää voida käyttää ilman, että käyttäjä kokee täyttävänsä veroilmoitusta. Kolme ylintä ehdotusta ovat siis poissuljettuja.
S.Mäenala kirjoitti:
moderator kirjoitti:-saako vihjata livejä? Esim. 20 minuutilla 7/10 ja 30 minuutilla 4/10? Entä jos on vihjannut kohdetta jo ennen peliä?
- mieluummin ei. Kuinka niiden kerrointasoja voitaisiin valvoa tai verifioida? Ei mitenkään.
Totta, mutta livejä on myös puoliajalla ja erätauoilla vihjatut vihjeet, joissa kerroin on helpommin todennettavissa.
S.Mäenala kirjoitti:
moderator kirjoitti:-miten estetään kerroinkikkailijat? Esim. ilman alkukassaa seurannan saisi manipuloitua kerroinmartingaalilla aina plussalle todennäköisyydellä 100%.
- sitä on varmasti mahdoton estää jos asianomainen välttämättä haluaa nolata itsensä alimpaan mahdolliseen sääliluokkaan!

Edit: 10/10 -panosrajahan käytännössä estää kerroinmartingaalin käytön melko tehokkaasti tai ainakin tekee siitä melkoisen riskialtista puuhaa.
Se olisi käytännössä mahdollista aika pitkälle jos vihjaaja käyttää aivan mikkihiiritason panoksia, esim. vaikkapa 0.01 yksikköä.
Kuten olet varmasti huomannut, ne jotka kikkailua harrastavat, eivät välitä nolauksista tuon taivaallista. Tähän pitäisi keksiä ratkaisu nimenomaan rehellisiä käyttäjiä varten. Ja kyse oli kerroinmartingaalista, ei panosmartingaalista. Periaate siis, että käytetään aina sellaista kerrointa, jolla tappiot kuittaantuu, panoksen pysyessä samana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

moderator kirjoitti: Eri vetojen liittämistä yhteen kohteeseen ei ole teknisesti toteuttavissa mitenkään, saati että siihen vielä yhdistettäisiin erilaiset vetomuodot. Korkeintaan jossain hyvin rajatussa vetolistassa kuten Veikkauksen pitkäveto tuo olisi toteutettavissa. Lisäksi on huomioitava, että systeemiä pitää voida käyttää ilman, että käyttäjä kokee täyttävänsä veroilmoitusta. Kolme ylintä ehdotusta ovat siis poissuljettuja.

Totta, mutta livejä on myös puoliajalla ja erätauoilla vihjatut vihjeet, joissa kerroin on helpommin todennettavissa.

Kuten olet varmasti huomannut, ne jotka kikkailua harrastavat, eivät välitä nolauksista tuon taivaallista. Tähän pitäisi keksiä ratkaisu nimenomaan rehellisiä käyttäjiä varten. Ja kyse oli kerroinmartingaalista, ei panosmartingaalista. Periaate siis, että käytetään aina sellaista kerrointa, jolla tappiot kuittaantuu, panoksen pysyessä samana.
Vähän lyhyellä harkinnalla nuo mun vastaukset...

Kolmen ensimmäisen osalta paljolti samaa mieltä. Kaikki ilmeiset potentiaaliset ristiriitojen aiheuttajat kannattaa etukäteen torjua mahdollisimman hyvin.
Tuplien suhteen kuitenkin ongelmaksi tulee Veikkaus. Suurta osaa kohteista ei tuolla periaatteella voisi lainkaan vihjata.

Puoliaika- ja erätaukoveikkaukset itse sulkisin pois seurannasta. Niitä voi ja saa pelata mutta seurannan suhteen ne olisivat todennäköinen ristiriitojen lähde.

Luinpa huonosti, mutta
kerroinmartingaali on vielä paljon riskialttiinpi pelitapa kuin panosmartingaali. Ehkä olisi parasta että se kategorisesti kiellettäisiin.

Mutta hyvä moderator, luulenpa että minun osuuteni tässä keskustelussa on ainakin pari kolme luokkaa suurempi kuin mihin taito- ja tietotaso antaisivat edellytyksiä. Aika kuulla muiden foorumilaisten kantoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2012 16:59 <S.Mäenala> If You can't beat them, join them...


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja moderator »

S.Mäenala kirjoitti:Puoliaika- ja erätaukoveikkaukset itse sulkisin pois seurannasta. Niitä voi ja saa pelata mutta seurannan suhteen ne olisivat todennäköinen ristiriitojen lähde.
On mahdollista, että näistä tulisi riitoja, mutta toistaiseksi ei ole tullut. Livejä on jonkun verran vihjailtu, joten olisihan se hienoa, jos uusikin systeemi tukisi niitä.
S.Mäenala kirjoitti:Luinpa huonosti, mutta
kerroinmartingaali on vielä paljon riskialttiinpi pelitapa kuin panosmartingaali. Ehkä olisi parasta että se kategorisesti kiellettäisiin.
Siis mitään riskiähän ei ole, kun ei ole mitään hävittävää. Kikkailun voisi estää systeemin voittokatolla ja käyttäjien suorittamalla valvonnalla (silloin kun bookkerilla on vielä matalampi voittokatto), mutta se on sitten mielipideasia, alkaako käyttäjillä olemaan jo liikaa hommia toisten tekemisten valvomisessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

moderator kirjoitti:
S.Mäenala kirjoitti:Puoliaika- ja erätaukoveikkaukset itse sulkisin pois seurannasta. Niitä voi ja saa pelata mutta seurannan suhteen ne olisivat todennäköinen ristiriitojen lähde.
On mahdollista, että näistä tulisi riitoja, mutta toistaiseksi ei ole tullut. Livejä on jonkun verran vihjailtu, joten olisihan se hienoa, jos uusikin systeemi tukisi niitä.
S.Mäenala kirjoitti:Luinpa huonosti, mutta
kerroinmartingaali on vielä paljon riskialttiinpi pelitapa kuin panosmartingaali. Ehkä olisi parasta että se kategorisesti kiellettäisiin.
Siis mitään riskiähän ei ole, kun ei ole mitään hävittävää. Kikkailun voisi estää systeemin voittokatolla ja käyttäjien suorittamalla valvonnalla (silloin kun bookkerilla on vielä matalampi voittokatto), mutta se on sitten mielipideasia, alkaako käyttäjillä olemaan jo liikaa hommia toisten tekemisten valvomisessa.
Ehkä kannattaa miettiä mikä merkitys taukovedoilla on kokonaisuuden kannalta.
Yleensä käy niin että jos tilaisuus on niin varaskin ilmestyy ennenpitkää paikalle. Näin varsinkin silloin kun kikkailumahdollisuudet on muuten tarkasti karsittu pois.

Käyttäjien tekemän valvonnan varaan ei paljon kannata laskea, se on aina satunnaista ja väsykin saattaa iskeä.

Tietysti riskiä ei ole jos haluaa oman käppyränsä vetää etelänavalle asti. Luulen että peli voitaisiin näissä tapauksissa moderoinnin toimesta viheltää poikki jo Suomenlahdella. Tässä suhteessa ei toistaiseksi taida olla esimerkkejä edes 'läheltä-piti' -tilanteista.
Osittain tuon kerroinmartingaalin estää jo sekin että kovin suurikertoimisia kohteita voi olla vaikea löytää.

Jos voittokatoksi asetetaan 50% pelikassasta niin sehän estää kerroinmartingaalin tehokkaasti.
Vaikea uskoa että kerroinmartingaalista tulisi mitään ongelmaa. Ne olisivat aina erityistilanteita ja siten erityistoimin myös ratkaistavissa.

Ei sellaista seurantaa olekaan, joka kaikki ongelmat kykenisi ratkaisemaan. Näiden mainittujenkin tilanteiden jälkeen jäljelle jäävät vielä vihjausajankohta-, panosrajoitus- ja bookkerikohtaiset ongelmat.
Tärkeintä olisi että vältyttäisiin päivittäisiltä riitelyiltä ja meno olisi rauhanomaista ja suurin piirtein 'säällistä'.

Edit: tarkoitin tuon 50% tietysti kassan itseisarvosta. Pieniä kassoja varten pitäisi silloin tietysti asettaa jokin kiinteä raja, esim. 1000€.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 217
Paikkakunta: Telakalla

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Mulla on kyllä taas tällä hetkellä melkoinen WTF olo. Äänekkäimmin tätä seuranta-asiaa pui henkilö, joka kirjoittaa seuraavasti:
S.Mäenala kirjoitti:Sanotaan nyt selkeästi pari asiaa:

- en pidä vihjaamista ylipäätään merkittävänä asiana
Se on vain niitä varten, jotka eivät itsenäisesti kykene pelikassojaan kartuttamaan.
Foorumilla on vain kourallinen peesauskelpoisia vihjaajia. Osa heistä ei vihjaa lainkaan tai vihjaa hyvin harvoin.
Muilla vihjaaminen on pelkkää papukaijamerkkien keräilyä.

- en pidä seurantaa lainkaan merkittävänä asiana.
Pitkälti yllämainitusta seikasta johtuen.
Siis että mitä että. :?: :?: Jos vihjaaminen ja seuranta ei ole sun mielestäsi merkittäviä asioita, niin miten hemmetissä tämä seurantasysteemi ja sen puutteet liikauttaa sun elämääsi noin julmetun paljon? Missaanko mä nyt jotain? Lisäksi on naurettavaa väittää, että vihjaaminen ei ole merkittävä asia. Kyllä mä pystyn yksinänikin pelikassaani kartuttamaan, mutta mielelläni mä nopeutan sitä käyttämällä muiden asiansa osaavien tietotaitoa hyväksi.

Ja itse asiaan liittyen, itselläni ei ainakaan ole mitään merkitystä muutetaanko systeemiä vai ei. Jos jonkun statsit näyttää hyvältä, niin klikkaamalla vetosivun auki näkee hetkessä mistä on kyse. Lottoajasta vai todellisesta vedonlyöjästä. Aivan sama onko panokset skaalattu /10 vai /50.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 37. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Xavi kirjoitti:Siis että mitä että. :?: :?: Jos vihjaaminen ja seuranta ei ole sun mielestäsi merkittäviä asioita, niin miten hemmetissä tämä seurantasysteemi ja sen puutteet liikauttaa sun elämääsi noin julmetun paljon? Missaanko mä nyt jotain? Lisäksi on naurettavaa väittää, että vihjaaminen ei ole merkittävä asia. Kyllä mä pystyn yksinänikin pelikassaani kartuttamaan, mutta mielelläni mä nopeutan sitä käyttämällä muiden asiansa osaavien tietotaitoa hyväksi.

Ja itse asiaan liittyen, itselläni ei ainakaan ole mitään merkitystä muutetaanko systeemiä vai ei. Jos jonkun statsit näyttää hyvältä, niin klikkaamalla vetosivun auki näkee hetkessä mistä on kyse. Lottoajasta vai todellisesta vedonlyöjästä. Aivan sama onko panokset skaalattu /10 vai /50.
Rikotaan nyt omat puheet tämän yhden viestin verran.

Xavi,
minulle sopii erinomaisesti että vihjaaminen ja seuranta ovat Sinulle merkittäviä asioita.

Minulle ne eivät sitä ole. Luen vihjeitä erittäin harvoin ja vielä harvemmin peesailen niitä.
Se ei silti merkitse että en kunnioittaisi joidenkin vihjaajien ammattitaitoa. Päinvastoin.

Kai minulla voi mielipide olla myös niistä asioista, jotka eivät itselleni ole tärkeitä. Etenkin jos kyseisillä asioilla muuten on suuri merkitys.

Ymmärrän hyvin että jokaisella itseään kunnioittavalla vedonlyöntisivulla on nykyään oltava jonkinlainen seurantasysteemi.

En minä ole vaatimassa vihjaamisen tai seurannan lopettamista.
Ne eivät ole itselleni tärkeitä mutta minulla on tapana ottaa myös muiden tarpeet ja mielipiteet huomioon.
Samaa toivon myös Sinulta.

Tip: jos joku haluaa paljon papukaijamerkkejä, kannattaa kirjoittaa Mäenalaa kritisoiva viesti! :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.09.2012 13:01 <Gini> 22 peukkua Xavin viestiin on selkeä kritiikki Sinulle, S.M.


simppa1427
Avatar
Jäsen
Viestit: 612
Liittynyt: 05.04.2007, 16:13
Pisteitä: 773

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja simppa1427 »

Hyvää vääntöä :peukku: Laitetaan popcornit tulille ja otetaan tukeva takakeno. Jatkakaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Ei asian häivääkään ja niin OT kuin olla voi!
Kumpa moderaattorin esittämiin ajatuksiinkin riittäisi yhtä paljon mielenkiintoa kuin mitä minun persoonaani liittyy!

Mutta pakko kai näihin on jotakin kommentoida.

Olet oikeassa ja väärässä Gini!
Jos tyhjänpäiväiset ja perusteettomat heitot lasketaan kritiikiksi, olet oikeassa.
Jos vain asialliset ja perustellut mielipiteet lasketaan kritiikiksi, olet väärässä.

"WTF" ja "v###u kun v###ttaa" -tyyppiset viestit saavat aina tietyn kansanosan vankkumattoman kannatuksen. Kannatus on vielä vankempaa jos niissä lytätään auktoriteeteiksi koettuja henkilöitä.

Minulle tälläiset heitot papukaijamerkkeineen päivineen ovat merkityksettömiä eivätkä hetkauta suuntaan tai toiseen.
Mutta niinkuin jotkut ovat huomanneet, perustellut mielipiteet sitten hetkauttavat sitäkin enemmän...

nimimerkille
"kädestäpitäen ohjauksella tehdään vain kopioita"

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 17:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja maig »

Menkää vaikka privaan jankuttamaan. Nää jutut on jo kuultu enkä viitsi klikkailla tätä koko ajan auki viimeisimmistä löytääkseni vain lisää samaa paskaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.09.2012 20:10 <S.Mäenala> klikkailla koko ajan...?? kaksi viestiä koko päivänä!

06.09.2012 20:11 <S.Mäenala> kannattaisko hankkia nopeampi nettiyhteys?


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Mä en ala enää seurantajärjestelmääni muuttamaan, ne on samalla tavalla excelissäkin. Joten jatkossakin saatte mun vihjeet kelly/8 formaatissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.09.2012 12:42 <Diesel> Periaatteessahan tuon seurannan voi piiloittaa ja siirtyä

13.09.2012 12:42 <Diesel> takaisin vanhaan systeemiin eli seuranta-osioon.

13.09.2012 12:43 <Diesel> Jos siis panostukset mennään pakkomuuttamaan johonkin muuhun


Eugene
Jäsen
Viestit: 409
Liittynyt: 11.08.2010, 09:09

Tuotto: +68.38 yks.

Palautus%: 105.07%

Panosten ka: 3.61 yks.

Vetoja: 373

Pisteitä: 60
Paikkakunta: Suomi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja Eugene »

tässä vaiheessa kyllä pitää nostaa hattua ylläpitäjille/kehittäjille tämän seurantaominaisuuden kehittämiselle. loistava homma!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Pseudo-dataa ?

Formula-ässien tuiran_kingin ja Maakkeen syyskuun vetotilasto on seuraavanlainen:

<TABLE BORDER="1" CELLSPACING="0"><TR><TH>vihjaaja</TH><TH>panokset</TH><TH>tulos (units)</TH><TH>tuotto-%
</TH></TR><TR><TD>tuiran_kingi</TD><TD>1578.42</TD><TD>+374.10</TD><TD>23.7
</TD></TR><TR><TD>Maakkee</TD><TD> 595.00</TD><TD>+506.15</TD><TD>85.1</TD></TR></TABLE>

Laskettiinpa tulos yksikköinä tai prosentteina, Maakkee näyttäisi näin maallikon silmin olevan numero uno. Melkoisen selvästikin.

Jos tilannetta tutkii foorumin seurannan Vihjaajat - Syyskuu -osiosta, saa sen käsityksen että tuiran_kingi on ollut syyskuussa suorastaan ylivoimainen!

Täytyy sanoa että laskutapoja on monia...
Valhe - emävalhe - foorumin seuranta ? :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.10.2012 16:29 <JussiQ> Vihjaajat - Syyskuu "Kassan muutos".

29.10.2012 16:34 <S.Mäenala> Jos foorumin käyttäjiä halutaan palvella, täytyy asioista

29.10.2012 16:35 <S.Mäenala> antaa oikea kuva. Maakkee on syyskuun selv. paras vihjaaja!

29.10.2012 16:39 <JussiQ> Maakkee on kolmen muun listan ykkösenä. Syyskuussa hänellä

29.10.2012 16:39 <JussiQ> vain 12 vetoa.

29.10.2012 16:59 <S.Mäenala> Maakkee on tehnyt 12 vedolla enemmän yksiköitä kuin mitä

29.10.2012 16:59 <S.Mäenala> tuiran_kingi on tehnyt 147 vedolla!

29.10.2012 17:59 <JussiQ> Tarkotin vaa että 12 vetoa, niin voi olla hajontaa.


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

S.Mäenala kirjoitti:Jos tilannetta tutkii foorumin seurannan Vihjaajat - Syyskuu -osiosta, saa sen käsityksen että tuiran_kingi on ollut syyskuussa suorastaan ylivoimainen!
Vastaan vielä erilliseen viestiin. Kyllä, tuiran_kingi on ollut syyskuussa suorastaan ylivoimainen! Nimenomaan kassan muutoksessa. Ei kai tuossa syyskuun listauksessa väitetty olevankaan mitään muuta tietoa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3733
Paikkakunta: Kamppi

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Väännetäänpä Jussille taas rautalangasta..

Minä kritisoin nimenomaan sitä että foorumilla julkaistaan listaa, josta
- aika moni foorumin käyttäjä saattaa päätellä että tuiran_kingi on ollut syyskuun paras vihjaaja!

Olisi paljon järkevämpää julkaista lista, josta todella näkee kuka on ollut syyskuun paras vihjaaja!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.10.2012 17:58 <JussiQ> Taas?

29.10.2012 18:01 <JussiQ> Keskittyisit vaan tilastokirjoituksiin ja jättäisit tämän

29.10.2012 18:01 <JussiQ> foorumin "seurannan" rauhaan.


Spurs77
Avatar
Jäsen
Viestit: 1504
Liittynyt: 20.08.2008, 16:45

Tuotto: +97.18 yks.

Palautus%: 104.61%

Panosten ka: 2.90 yks.

Vetoja: 725

Pisteitä: 757
Paikkakunta: Tre

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja Spurs77 »

S.Mäenala kirjoitti:Väännetäänpä Jussille taas rautalangasta..

Minä kritisoin nimenomaan sitä että foorumilla julkaistaan listaa, josta
- aika moni foorumin käyttäjä saattaa päätellä että tuiran_kingi on ollut syyskuun paras vihjaaja!

Olisi paljon järkevämpää julkaista lista, josta todella näkee kuka on ollut syyskuun paras vihjaaja!
Jos luulee niin luulee. Mitäpä sitten. Mun mielestä seuranta on loistava ominaisuus, jonka avulla järkevä peesaaja löytää voittavat petsaajat. Jos lukuja tulkitsee väärin niin se on sitten jokaisen henkilökohtainen ongelma.

Harvalla foorumilla moderaattorit on näin aktiivisia sivuston kehittämisessä. Täällä modet tekee loistoduunia ja palkaksi tulee vaan ainaista kitinää. Herätys nyt.

Edit: Ja vielä: Mun mielestä noi listat on hauska lisä, mutta ei niitä tarvi haudanvakavasti ottaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.

Minikommentit


zot
Avatar
Jäsen
Viestit: 1007
Liittynyt: 12.06.2008, 21:25

Tuotto: +30.61 yks.

Palautus%: 107.58%

Panosten ka: 1.72 yks.

Vetoja: 235

Pisteitä: 965
Paikkakunta: Äärikeskusta

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja zot »

Turhaa kohinaa mielestäni - jo lähtökohtaisesti siitä syystä että yksi kuukausi sinne tänne ei merkkaa mitään 'paremmuudessa" ja eiköhän tässä tapauksessa molemmat vihjaajat ole osuneet pitkässä juoksussa hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

WARNING: Keyboard Not Attached. Press F10 to Continue

Minikommentit


KilgoreTrout
Jäsen
Viestit: 2066
Liittynyt: 27.10.2006, 20:29

Tuotto: -13.75 yks.

Palautus%: 98.34%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 532
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja KilgoreTrout »

Täytyy ensin sanoa etten ymmärrä seurannan teknisestä toteuttamisesta ittujakaan. Kuinka hankala projekti olisi saada bookkerit tuohon yhteenvetoon samaan tapaan kuin lajit/sarjat? Mielestäni olisi hyvin käytännöllinen lisäys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja moderator »

KilgoreTrout kirjoitti:Täytyy ensin sanoa etten ymmärrä seurannan teknisestä toteuttamisesta ittujakaan. Kuinka hankala projekti olisi saada bookkerit tuohon yhteenvetoon samaan tapaan kuin lajit/sarjat? Mielestäni olisi hyvin käytännöllinen lisäys.
Tämä ominaisuus on jo valmiina seurantasysteemin uudessa versiossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jone
Jäsen
Viestit: 2539
Liittynyt: 14.01.2003, 16:19

Tuotto: +70.36 yks.

Palautus%: 101.35%

Panosten ka: 4.01 yks.

Vetoja: 1300

Pisteitä: 2221
Paikkakunta: Hollola

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja jone »

moderator kirjoitti:
KilgoreTrout kirjoitti:Täytyy ensin sanoa etten ymmärrä seurannan teknisestä toteuttamisesta ittujakaan. Kuinka hankala projekti olisi saada bookkerit tuohon yhteenvetoon samaan tapaan kuin lajit/sarjat? Mielestäni olisi hyvin käytännöllinen lisäys.
Tämä ominaisuus on jo valmiina seurantasysteemin uudessa versiossa.
Hieno homma! Entäs palautusprosentti tasapanoksin? Mielestäni tämä olisi pieni, mutta ihan kelpo lisä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Uusia ominaisuuksia foorumilla - seuranta

Viesti Kirjoittaja moderator »

jone kirjoitti:Hieno homma! Entäs palautusprosentti tasapanoksin? Mielestäni tämä olisi pieni, mutta ihan kelpo lisä.
Sitä ei pysty laskemaan luotettavasti, koska vihjaajalla saattaa olla samaan kohteeseen useampia vetoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin