Tänään on 29.03.2024, 09:13.

Sukkelan NBA-vihjeet (Tmi Marko J. Virtanen)

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Viestiketju Lukittu
TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Kai noi play-offit oli tappiolliset? Tai ainakin itsellä oli..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.07.2012 15:44 <S.Sukkela> Edellisellä sivulla linkki seurantaan. Tappollisia olivat.

17.07.2012 15:45 <S.Sukkela> Twitter ja blogivihjeet voitollisia.


Lundenääri
Jäsen
Viestit: 465
Liittynyt: 12.07.2004, 18:05

Tuotto: +28.79 yks.

Palautus%: 171.98%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 4

Pisteitä: 19

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja Lundenääri »

T kirjoitti:Korjataan, kun luin tuon sukkelan viestin niin ei enään olekaan sympatiat lundenäärin puolella.
Sama...

Eikun sehän oon mä :oops:

Noh tulipahan nyt juurtajaksaen tääkin asia selväksi!

Korks! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Täällä kaikki riippuu tuurista, tähdistä ja tuulista

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 20:38
Pisteitä: 34

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja T »

TuplaJallu kirjoitti:Kai noi play-offit oli tappiolliset? Tai ainakin itsellä oli..
Jos nyt oikein katsoin niin itselläni 105%. Tosiaan osa jäi pelaamatta, osa vajaalla panoksella, osa jollain muulla linella jne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tervehdys,

Vanhojen asiakkaiden mielenkiinnon kartoitus on onnistuneesti ohi ja muutamia avoimia paikkoja (alle 10) NBA kaudelle 2012–13 olisi jäljellä, maksimiasiakasmäärän ollessa 45. Vihjepaketin hinta on 1400€ (sis.alv) pankkisiirtona ja 1420€ (sis.alv) Moneybookersilla maksettuna (MB ottaa maksuista yritystililtä 1.8 %, tästä johtuen hintaero). Mikäli vihjepaketti kiinnostaa niin sitovan varauksen voi lähettää osoitteeseen marko.j.virtanen(at)gmail.com ja otsikoksi NBA Kausi 2012–13 varaus ja oma nimesi. Paikat täytetään varausjärjestyksessä ja pyrin mahdollisimman nopeasti ilmoittamaan tässä ketjussa, sekä Twitterissä kun paikat on täytetty ja asiakkaalle, että tilaus on vastaanotettu. Lähetän myöhemmin sitten asiakkaalle sähköpostitse kyselyn tietoja varten, joita tarvitsen palvelun toteuttamiseksi.

Edelliskauteen nopeasti vielä palatakseni niin seuranta löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... aNEE#gid=0 Tällä kaudella lähetään tavoittelemaan vähintään samanmoista tulosta ja tavoitteena olisi 108 % rikkominen. Ennakkoasetelmat kauteen ovat hyvät sillä useat tärkeät pelaajat (mm. Dwight Howard, Steve Nash, Ray Allen, Joe Johnson, Andrew Bynum) ovat vaihtaneet joukkuetta. Lisäksi myös muutama joukkue on uusinut valmennuksensa. Alkavalla kaudella NBA-uransa aloittaa paljon hypetetty Olympiakultamitalisti Anthony Davis sekä sarjaan palaa Olympialaisissa hienoja otteita esittänyt Andrei Kirilenko.

Otteluiden arvioinnissa aion jatkaa hyvinkin samalla tyylillä kuin viime kaudella joissa totalien puolella pohjan muodostivat mahdollisimman tarkat tilastot. Toissakesänä tarkensin arviointisysteemiäni niin, että kerään manuaalisesti jokaisen ottelun katsomalla statistiikkaa, jota ei ole suoraan mistään saatavilla ja tätä kautta pystyn tarkentamaan arvioitani ja vieläkin tärkeämpänä tekijänä löytämään nopeammin virheet arvioissa. Tämä toimi viime kaudella niin hyvin, että en nähnyt syitä tehdä tähän kesän aikana erityisiä muutoksia, mutta jo viime kauden edetessä huomasin, että minulla on vielä varaa parantaa nopeudessa reagoida virheisiin, joten tämä on yksi osa-alue jossa yritän tällä kaudella kehittyä ja toivottavasti se myös näkyisi tuloksissa. Tällä siis tarkoitan, että kun minulla on ottelu pilkottu tarpeeksi pieniin ja tarkkoihin tilastoihin, niin näiden avulla minun on helpompi löytää mahdollinen ongelmakohta. Box scoreissa ja play-by-playssa on myös paljon tietoa, mutta täysin ottelun kulkua se ei paljasta ja tietyistä tilastoista ei voi tehdä johtopäätöksiä ennen kuin useamman ottelun pohjilta ja vastaavasti omista tilasoista on usein mahdollisuus reagoida jo yhden ottelun perusteella. Tämä on tärkeä tekijä, jotta virheet saisi nopeasti korjattua eikä ne jäisi rasittamaan useita peräkkäisiä tietyn joukkueen otteluiden arvioita.

Side-puolella on tarkoitus myös pitää sama tyyli kuin hyvin tuottaneilla kahdella edellisenä kautena eli mikäli raaka-arvion pohjilta ei otteluun pelattavaa löydy, niin en jatka arvion tekemistä loppuun asti vaan käytän tämän ajan muihin otteluihin sekä tilastointiin, eli näin pyrin maksimoimaan aika/hyöty suhteen. Sidekohteet eivät koskaan tule suoraan datasta pelikohteiksi, vaan pyrin aina löytämään tietyn sanoiksi muutettavan tekijän, jonka vuoksi kohde on pelattava, esimerkiksi rasitustekijä, motivaatiotekijä, kokoonpanomuutos jne. Kohteen hyvyys voi luonnollisesti selittyä pelkällä joukkueiden välisellä tasoerolla, mutta niin, että syyt tasoeron väliseen suuruuteen omassa arviossani verrattuna kertoimiin ovat selkeästi löydettävissä, eikä vain koska arviolaskuri niin näyttää. Nämä pelkkiin tasoeroihin perustuvat kohteet ovat lähinnä aivan alkukauden tilaisuus. Joukkueiden ottelusarakkeeseen kun kertyy useita otteluita, niin olisi naivia uskoa, että näin suurilla vedonlyöntimarkkinoilla tulisi näitä tilanteita kovinkaan usein, vaan tasoeron taustalla/lisäksi täytyy löytyä muitakin kohdetta tukevia tekijöitä. Markkinoita pitää ymmärtää kunnioittaa sen verran, että ei pidä itsestäänselvyytenä omaa etuansa suhteessa markkinoihin, vaan on uskallettava myöntää itsellensä realiteetit. Mikäli jatkuvasti isoja ylikertoimia löytyisi pelkkien joukkueiden perusvahvuuksien pohjilta, niin todennäköisesti siinä itse oltaisiin se jonka verkoista ne pahimmat reiät lopulta löytyvät.

Arviot aion ilmoittaa ainoastaan vihjattuihin kohteisiin. Syy tähän on jälleen aika/hyöty suhteen maksimoiminen. En näe pelkillä arvioilla asiakkaille juuri lisähyötyä, sillä kohteiden lähettämisen hetkellä niiden pohjilta ei löytyisi pelattavaa kuin hyvin harvoin jollain pikkubuukkerilla, jossa panosrajoitukset ovat hyvin pieniä. Linjojen/kertoimien muuttuessa merkittävästi lähetyshetkestä ei myöskään anna asiakkaille mahdollisuutta uuteen pelikohteeseen, ellen asiasta erikseen ilmoita. Arvioni sisältää lähes aina painotuksia kokoonpanotiedoissa, niin merkittävät muutokset johtuvat hyvin usein siitä että näihin on tullut jotain muutoksia. Näin ollen vihjeviestissä ollut arvio olisi jo vanhentunut. Pyrin mahdollisuuksieni mukaan seuraamaan linjojen kehitystä myös klo. 23 jälkeen ja lähettämään viime kauden tapaan seurannan ulkopuolisia myöhäisvetoja, jos näitä ilmaantuu.

Tämän kauden lähetysaikataulu on normaalisti mahdollisimman tarkasti klo. 23. Poikkeukset ovat mahdollisia, mutta näistä ilmoitan aina viimeistään otteluyötä edellisenä yönä, jotta aamulla jokainen tietää milloin vihjeet ovat tulossa. Juhlapyhinä ja lauantaisin pyrin saamaan vihjeet lähetettyä hieman aikaisemmin, mikäli se on vaan mahdollisesta. Tällöinkin asiasta tiedotetaan etukäteen viimeistään edellisenä yönä, kun näen onko tämä mahdollista. Myöhäisiä seurannan ulkopuolisia vihjeitä voi tulla milloin tahansa klo. 23 ja otteluiden alkamisen välisenä aikana, mutta näiden osuus suhteessa kokonaisvihjemäärään on melko vaatimaton. Mikäli kohteessa on hyvin selkeä vaara, että kerroin saattaa merkittävästi laskea ennen klo. 23 niin tällöin lähetän sen yksittäin aikaisemmin, nämä pääsääntöisesti ovat sidekohteita joiden linjojen kehityssuunta on keskimäärin paljon helpommin arvioitavissa kuin totalien.

Totalvihjeitä ei tule tällä kaudella lainkaan Twitteriin, mutta blogiin totuttuun tapaan sidevihjeet mahdollisimman useasti perusteltuina. Sideissa tulen käyttämään taas asiakkaiden suosituspanostuksessa selkeää varovaisuutta suhteessa totaleihin, josta lisää lähempänä kauden alkua asiakkaiden infopakeissa. Asiakkaille sidevihjeet lähtevät vähintään 30 minuuttia ennen kuin ne pistän Twitteriin tai blogiini.

Vihjeet on saatavilla alkavalla kaudella halutessaan myös tekstiviestillä, joko pelkästään varsinaiset ennen klo. 23 lähetetyt vihjeet tai lisäksi myös tieto myöhäisvihjeestä, jolloin tekstivistejä saattaa tulla mihin aikaan tahansa klo. 23 jälkeenkin. Huomioitavaa on, että sähköposti on aina perillä ennen kuin yksikään tekstiviesti ja, että tekstiviestit eivät lähde yhtä aikaa vaan peräkkäin jolloin viimeiset asiakkaat saavat ne noin reilun minuutin myöhempää kuin ensimmäiset. Tämä on valitettava seikka, mutta ei voi muuta, kun tämä johtuu puhelinoperaattorista. Tekstiviestilistalle lisään asiakkaat vihjepaketin tilaamisjärjestyksessä. Tekstiviestien nykyinen pääasiallinen funktio on toimia varmistuksena mikäli sähköposti ei jostain syystä menisi perille, sekä myöhäisissä kohteissa toimia hälytysmerkkinä. Sähköpostiosoitteita yksi per asiakas, jota voi halutessaan kauden aikana muuttaa. Muistathan, että vihjepaketti on henkilökohtainen ja sen levittäminen eteenpäin on kiellettyä.

Mikäli kysyttävää tulee, niin voi pistää kysymyksiä tulemaan. Yritetään jatkaa siitä mihin viime kaudella jäätiin sekä parantamaan tulosta, että tarkentamaan palvelun laatua. Suurin muutos tälle kaudella oli siis tuo aikataulun siirtyminen klo 23, mutta muuten samalla tyylillä mennään eli myös tällä kaudella on olemassa mm. asiakkaiden yksityisosio täällä Ylikerroin.comin palstalla.

Tästä ketjusta löytyy jonkin verran asiaa palvelusta, sillä viime kaudesta muutokset ovat pieniä. Blogistani löytyy kirjoituksia, jotka valottavat taustojani sekä toimintatapojani vedonlyönnissä. Viimeisin kirjoitus koskee juuri maksullisia palveluita, joka varmasti jokaisen ostoa harkitsevan kannattaa lukaista: http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... oinen-asia

Mikäli haluaa enemmän minusta, toimintatavoistani ja historiastani vedonlyönnin parissa tietää, niin seuraavista saattaa löytyä jotain kiinnostavaa:

http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... A4iv%C3%A4
http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... A4-osa-1-3
http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... A4-osa-2-3
http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... A4-osa-3-3
http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... %A4-tuskaa

Omia huomioita vihjepaketin ostoa harkitseville:

Harkitse ostoa, jos

•Vedonlyöntikassasi koko on minimissään noin 20 000€
•Ymmärrät, että vedonlyönnissä, niin kuin kaikissa sijoitusmuodoissa, joissa tuotto voi nousta korkeaksi, on olemassa myös selkeä riski, että kauden päättyessä pääoma onkin pienempi kuin sen alkaessa.
•Ymmärrät vedonlyönnin luonteen sekä sen perusteoriapohjan ja alan yleistermistön.
•Ymmärrät, että helppoa rahaa vedonlyönnissä ei ole, ainakaan sillä tasolla, että voitaisiin saavuttaa merkittävä taloudellinen tuotto, vaan marginaalit ovat pieniä ja jokainen desimaalin osa tärkeä.

En suosittele ostoa, jos

•Et ole vähintäänkin harrastanut aktiivisesti vedonlyöntiä, sen ei tarvitse olla koripallo/NBA, mutta perustietoja/taitoja vedonlyönnistä vaatii, jotta maksimaalinen tuotto voitaisiin saavuttaa.
•Tappioputket aiheuttavat pahaa oloa ja tuskastumista, joka vaikuttaa muuhunkin elämään ja sen laatuun selvästi. NBA:ssa otteluita on päivittäin ja kohteita viikossa useita kymmeniä niin vaikka suurimman osan kohdalla osumistodennäköisyys on päälle 50 %, niin on hyvin todennäköistä, että kauden aikana tulee tappioputkia, joissa voidaan esimerkiksi viikon aikana hävitä 30 yksikköä. Olen kirjoittanut jutun voittojen/tappioiden vaikutuksesta omaa mielialaani, jos tunnistat itsessäsi vahvasti samoja piirteitä, niin en suosittele vihjeiden ostoa, sillä en näe, että kenenkään asiakkaan on vihjeiden oston arvoista vetää itseään henkisesti aivan äärirajoille. http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... %A4-tuskaa
•Liikut riskitasolla, jossa vetojen osuminen/osumattomuus vaikuttaa jopa viikko/kuukausitasolla elintasoosi ja merkittävästi taloudelliseen tilanteeseesi. Tulee muistaa, että vedonlyönti tässä muodossa on pitkäjänteistä sijoitustoimintaa, jossa yksittäisten osumien merkitys on pieni ja lopullinen tulos nähdään vasta useamman kuukauden jälkeen.


Loppuun vielä kiitos kaikille vanhoille asiakkaille; niin edelleen mukana oleville, kuin niille jotka eivät enää tällä kaudella mukana kelkassa ole. Useampi vanha asiakas kirjoitti jopa kunnon perustelut miksi ei enää jatkanut, joten suuri kiitos niistä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen sisälsi se sitten vedonlyöntiä tai ei.


Ystävällisen terveisin,

Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Olisi kiva kuulla syitä miksei jotkut asiakkaat jatkaneet tilausta jos syyt eivät olleet henkilökohtaisia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

TuplaJallu kirjoitti:Olisi kiva kuulla syitä miksei jotkut asiakkaat jatkaneet tilausta jos syyt eivät olleet henkilökohtaisia.
Vedonlyönnin vähentäminen, perhesyyt, matkustaminen mm. Sen tarkemmin en voi sanoa minun ja asiakkaiden välisistä yksityisistä keskusteluista. Tähän ketjuun voi halutessaan kuitenkin nykyiset kuin entisetkin asiakkaat kirjoitella mielipiteitään ja kommenttejaan.

EDIT: Heikkojen kausien jälkeen on myös syynä ollut tulos, mutta tuskin viime kauden jälkeen, kun ainakin sen mitä palautusprosenteista kuulin ne liikkuivat 106-108% välillä. Palvelun tason taas en enään nykyisellään usko olevan kenellekkään syy, sillä mielestäni hoidan aikataulut hyvinkin täsmällisesti, vastailen asiakaspalautteisiin ja parannusehdotuksiin ja koitan mahdollisesti tuottaa palvelulle lisäarvoa siinä mittakaavassa kuin se vain on mahdollista, kuten tuon asiakkaiden yksityisosion toteutus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Kuten sanoin, jos syyt eivät ole henkilökohtaisia.

Aika paljon porukkaa jätti kuitenkin uusimatta noinkin hyvätuottoisen palvelun niin mietiskelin vain..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

TuplaJallu kirjoitti:Kuten sanoin, jos syyt eivät ole henkilökohtaisia.

Aika paljon porukkaa jätti kuitenkin uusimatta noinkin hyvätuottoisen palvelun niin mietiskelin vain..
Sitä en tiedä, sillä harvemmin tyytymättömät asiakkaat jaksaa kirjoittaa pitkiä perusteluja miksi eivät halunneet jatkaa. Hyvin mahdollinen syy voi olla hinta, kun viime kaudella tynkäkaudella oli hinta harvinaisen edullinen. Kauden aikana en kritiikkiä saanut, mutta pudotuspeleissä tuli kuoppavaiheessa muutama niitä "haista paska, eihän nää koskaan osu" viestejä, mutta runkosarja-asiakkailta viime kaudesta ei ole tullut minkäänlaista negatiivista kritiikkiä palvelusta tai sen tuotosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ptets
Avatar
Jäsen
Viestit: 2226
Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

Tuotto: -16.53 yks.

Palautus%: 97.79%

Panosten ka: 2.63 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 1368

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja ptets »

TuplaJallu kirjoitti:Kuten sanoin, jos syyt eivät ole henkilökohtaisia.

Aika paljon porukkaa jätti kuitenkin uusimatta noinkin hyvätuottoisen palvelun niin mietiskelin vain..
No onhan toi aika pitkä rupeama sitoutua kerralla. Periaatteessa pitäisi jaksaa olla koneella joka päivä koko NBA-kauden ajan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children

Minikommentit

07.10.2012 20:17 <nuhapumppu> Kännykätkin on keksitty

08.10.2012 11:40 <Zimmerman> No minä ainakin emmin hetken aikaa juuri siksi, kun mietin

08.10.2012 11:41 <Zimmerman> pystynkö olemaan valvomassa suurin piirtein joka päivä

08.10.2012 11:42 <Zimmerman> kello 23 aikoihin.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Asiakaspaikat ovat luultavasti täytetty. Vielä hieman keskustelut käynnissä parin vihjeistä kiinnostuneen henkilön kanssa, mutta enään en pysty takaamaan vihjepaikkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zimmerman
Jäsen
Viestit: 202
Liittynyt: 23.01.2004, 17:17
Pisteitä: 127

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja Zimmerman »

S.Sukkela kirjoitti:Omia huomioita vihjepaketin ostoa harkitseville:
Erittäin hyviä huomioita, jotka voisivat muutkin palveluja tarjoavat lisätä sovellettuna tuoteselosteeseensa. Monttujakin tulee väistämättä, vaikka vihjaaja olisi minkä valtakunnan guru tahansa. Siitä vittuilusta kuoppauksen keskellä ei sitten ole kuin haittaa, ainakin jos arvioiden tekijä antaa sen vaikuttaa itseensä. Yksilöllistähän tuo tietysti on.

Uusien asiakkaiden olisi ehkä hyvä tietää, että vaikka kyseessä on megalaji moneen muuhin verrattuna, niin totalsien kertoimet vihjatuissa kohteissa tulevat rytinällä alas ensimmäisten minuuttien aikana. Tämä ainakin hämäsi itseäni viime kauden alussa, joka oli itselleni ensimmäinen kerta NBA:ta. Joskus kertoimet palautuvat, mutta eivät aina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Nyt asiakaspaikat on virallisesti täynnä. Tämän asian halusin ilmoittaa vasta tässä vaiheessa, että tätä ei käytettäisiin hyväksi:

Vihjeillä on ensimmäisen runkosarjaviikon ajan täysi rahat takaisin peruutus mahdollisuus. Mikäli, et jostain syystä ole tyytyväinen palvelun tasoon tai esim. kertoimet laskevat mielestäsi liikaa, etkä tunnu saavan niitä mihinkään tarpeeksi sisään, niin ilmoita asiasta perustelun kera ja tilauksesi perutaan ja koko vihjemaksu palautetaan tilille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

S.Sukkela kirjoitti:Nyt asiakaspaikat on virallisesti täynnä. Tämän asian halusin ilmoittaa vasta tässä vaiheessa, että tätä ei käytettäisiin hyväksi:

Vihjeillä on ensimmäisen runkosarjaviikon ajan täysi rahat takaisin peruutus mahdollisuus. Mikäli, et jostain syystä ole tyytyväinen palvelun tasoon tai esim. kertoimet laskevat mielestäsi liikaa, etkä tunnu saavan niitä mihinkään tarpeeksi sisään, niin ilmoita asiasta perustelun kera ja tilauksesi perutaan ja koko vihjemaksu palautetaan tilille.
Yhtään peruutusta ei tullut, joten samoilla asiakkailla jatketaan tästäkin eteenpäin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2786
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja razor »

Miten on mansen miehen nba-kausi käynnistynyt? Lyönnit/osumat?
Ja onko kaikille riittänyt ravintolavaunusta evästä, myös niille jotka ostivat junasta paikkalipun numero 45?

-Razor

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


ron
Jäsen
Viestit: 1445
Liittynyt: 02.03.2004, 17:00

Tuotto: +416.93 yks.

Palautus%: 115.73%

Panosten ka: 1.93 yks.

Vetoja: 1372

Pisteitä: 2191

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja ron »

razor kirjoitti:Miten on mansen miehen nba-kausi käynnistynyt? Lyönnit/osumat?
Ja onko kaikille riittänyt ravintolavaunusta evästä, myös niille jotka ostivat junasta paikkalipun numero 45?

-Razor
Sukkela tekee murhaavaa jälkeä, loistava alkukausi ja ainakin itse ehtinyt kertoimiinkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

razor kirjoitti:Miten on mansen miehen nba-kausi käynnistynyt? Lyönnit/osumat?
Ja onko kaikille riittänyt ravintolavaunusta evästä, myös niille jotka ostivat junasta paikkalipun numero 45?

-Razor
Ihan kelpo alku. Päivittelen tänne kun kohteita hieman enemmän, että otoskoko ei ole ihan mitätön. Mielestäni ravintolavaunusta on riittänyt hyvin evästä kaikille, mutta tietenkin parhaat eväät niille useimmiten jotka tarkimmin kyttäävät, kun uunin kello sanoo pling.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Betsaari
Jäsen
Viestit: 2303
Liittynyt: 19.11.2009, 10:45

Tuotto: +76.24 yks.

Palautus%: 111.02%

Panosten ka: 2.58 yks.

Vetoja: 268

Pisteitä: 1112
Paikkakunta: Kupittaa, Tku

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja Betsaari »

Me leipäjonolaiset sen sijaan ollaan päästy jo pitserian puolelle herkuttelemaan, kun tilanne näyttää nyt tältä:

13 vetoa
Sisään 29yks
Ulos 35,16yks
Tulos 6,16yks
Palautus% 121,26

e. päivitetty 10.11

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.11.2012 17:44 <S.Sukkela> Sidevihjeistäkin varmaan kyse? Ne ei kyl kummoisesti ole...

07.11.2012 17:44 <S.Sukkela> mutta toivotaan, että suunta ylöspäin.

07.11.2012 17:50 <Betsaari> Jep. Pidän niistä tarkkaa excel -seurantaa ;)

07.11.2012 17:52 <Betsaari> Eiköhän me päästä vähintään katukeittiöön napostelemaan ;)

07.11.2012 17:53 <Tenkrat> Täällä 116.57% Sukkelan preseason+maksulliset nyt syksyltä.

07.11.2012 17:54 <Tenkrat> 39 petsiä, osa voi olla useampaan kertaan limittien takia.

07.11.2012 18:28 <TuplaJallu> Mulla maksulliset 31 betsiä 133.9% kai oon kaikki pelannu..?

07.11.2012 18:56 <S.Sukkela> 31 vetoa tosiaan yhteensä runkosarjan maksullisissa.

07.11.2012 18:57 <S.Sukkela> ja ne sisältää myös sidet.

10.11.2012 10:54 <Betsaari> Päivitelty reseptivapaita.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Edelleen asiakkaita maksimimäärä joten paikkoja ei auki, mutta päivitellään tänne seurantaa aina välillä. Kautta noin kuukausi takana. Asiakkaiden seurannat ja mielipiteet palvelun laadusta ovat aina tervetulleita niin tähän ketjuun, yksityisosioon tai sähköpostiin. Tämä siis on seuranta kertoimista mitkä olivat lähetyshetkellä voimassa Pinnaclella, joten muutaman prosenttiyksikön varmasti voi vähentää keskimäärin asiakkaiden omista tuloksista.

Vedot: 91
Panokset: 174.5yks
Voitot: 208.1yks (+33.6yks)
palautus%: 119.2%

Blogin/Twitterin ilmaiset sidevihjeet näyttävät suunnilleen seuraavalta tällä hetkellä: 30 vetoa, 114.8% (+10.2yks)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.11.2012 14:58 <Neo> kovaa on tulos kyllä sukkelalla


Zimmerman
Jäsen
Viestit: 202
Liittynyt: 23.01.2004, 17:17
Pisteitä: 127

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja Zimmerman »

S.Sukkela kirjoitti:Tämä siis on seuranta kertoimista mitkä olivat lähetyshetkellä voimassa Pinnaclella, joten muutaman prosenttiyksikön varmasti voi vähentää keskimäärin asiakkaiden omista tuloksista.
Yhden asiakkaan tulos:

Kaikki: 117,5
Totals: 117,3
Sides: 118,1

Palvelussa ei valittamista, se on ollut täsmälleen sitä mitä on luvattu ja tuloskin toistaiseksi loistava.

Jatkossa luultavasti ainakin itse tulen jäämään enemmänkin tuosta palvelun seurannasta, koska näyttää siinä alkuruuhkassa olevan lähes mahdotonta saada vetoa Pinnaclelle läpi edes jollain säällisellä kertoimella. Sitten pitää tehdä veto jonnekin muualle huonommalla hinnalla tai linjalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja Gini »

Zimmerman kirjoitti:
S.Sukkela kirjoitti:Tämä siis on seuranta kertoimista mitkä olivat lähetyshetkellä voimassa Pinnaclella, joten muutaman prosenttiyksikön varmasti voi vähentää keskimäärin asiakkaiden omista tuloksista.
Yhden asiakkaan tulos:

Kaikki: 117,5
Totals: 117,3
Sides: 118,1

Palvelussa ei valittamista, se on ollut täsmälleen sitä mitä on luvattu ja tuloskin toistaiseksi loistava.

Jatkossa luultavasti ainakin itse tulen jäämään enemmänkin tuosta palvelun seurannasta, koska näyttää siinä alkuruuhkassa olevan lähes mahdotonta saada vetoa Pinnaclelle läpi edes jollain säällisellä kertoimella. Sitten pitää tehdä veto jonnekin muualle huonommalla hinnalla tai linjalla.
Ei kai yksi vihjepalvelu NBA:n kokoisen sarjan ja Pinnaclen kertoimia lopullisesti muovaa suuntaan tai toiseen? Yhtään Sukkelan vaikutusvaltaa väheksymättä. Rynnistyksen aikana jotain liikettä joo, mutta ne ehtinee ennen peliä liikkua pelattavalle tasolle moneen kertaan ryntäyksen ja alkuvihellyksen välillä? En tosin tiedä.

Tuli vain mieleen, että jos ei alkuryysiksessä saa vain hitusen OA:ta vetoon, niin onkohan parempi odottaa hetki. Varmaan tietty tapauskohtaista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2780
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3193

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Kyllä se vaan muovaa aika tehokkaasti ainakin alkukauden perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1 v2.0
Jäsen
Viestit: 1746
Liittynyt: 28.09.2012, 18:03

Tuotto: -117.17 yks.

Palautus%: 96.72%

Panosten ka: 1.04 yks.

Vetoja: 3419

Pisteitä: 902
Paikkakunta: Utopia siellä jossain...
Viesti:

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 v2.0 »

Neo kirjoitti:kovaa on tulos kyllä sukkelalla
Järjettömän kovaa tulosta.... enkä ole asiakas.... järjettömän kovaa tulosta... kyseessä kuitenkin ehkä maailman pelatuin sarja heti Valioliigan jälkeen rahassa mitattuna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

lammpa-1 lyö oikeasti vetoa ja lammpa-1 v2.0 vain testailee, älä peesaa kakkoseen ;) paitsi formulaa...

Minikommentit

24.11.2012 01:37 <mutanen_aapo> muihin sama, mutta viimeinen lauseen olettaisin olevan hyvin

24.11.2012 01:38 <mutanen_aapo> kaukana totuudesta. kyllä useat muutkin futissarjat ajavat

24.11.2012 01:38 <mutanen_aapo> ainakin ohi aika kevyesti koska aasia.


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 20:38
Pisteitä: 34

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja T »

Gini kirjoitti: Ei kai yksi vihjepalvelu NBA:n kokoisen sarjan ja Pinnaclen kertoimia lopullisesti muovaa suuntaan tai toiseen? Yhtään Sukkelan vaikutusvaltaa väheksymättä. Rynnistyksen aikana jotain liikettä joo, mutta ne ehtinee ennen peliä liikkua pelattavalle tasolle moneen kertaan ryntäyksen ja alkuvihellyksen välillä? En tosin tiedä.
Kannattaa pitää mielessä että side ja totals markkinat ovat täysin eri asia. Esim pinnyn limiitit 20k$ sideihin ja 5k$ totaaleihin. Ja en tunne NBA-markkinaa kauhean hyvin mutta uskoisin että vaihdoissa ero on vielä suurempi. Epäilisin myös fiksun rahan osuuden olevan totaaleissa isompi. Sideissa ei juuri sukkelan vihjeiden vaikutus näy.

Edit: Tottakai sideissa vaikuttaa myöls vihjeiden matalampi panostus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Kyllä totaleissa muovaa. Lisäksi vaikuttaa, että bookkerit ovat myös ryhtyneet varovaisiksi hyvän alkukauden johdosta. Esimerkiksi TheGreekillä oli tänään kolmeen totalkohteeseen limitit 2 minuuttia ennen lähetyshetkeä 2500€ ja heti lähetyksen jälkeen 850€ tasoa, eli jos ei ole kummallinen sattuma vaan niin jonkinlainen "paniikkinappula" heillä käytössä. Myös Pinnacle merkitsee pelaajia, joilla menossa hyvä putki. Itselläni on Pinnaclella aikoinaan ollut hetkellisesti erikoiskohtelu sillä tapaa, että vedin 100€ tai 3000€ niin total linja muuttui aina kokonaisen pisteen. Tämä kuitenkin oli väliaikainen ja poistui, kun vedot eivät enään niin hyvin napsuneet.

Lisäksi kun aikataulut ovat niin täsmälliset niin kaikki asiakkaat ovat lyömässä samalla hetkellä joten minkäänlaista jakautumista pidemmälle ajalle ei tule ellei huomioida sitä, että ne jotka ei kertoimiin kerinneet ja jäävät odottamaan niiden mahdollista palautumista. Tarkalla aikataululla on siis varjopuolensa, mutta se on hyvin korkealla asiakkaiden palvelun laadun tekijöiden prioriteetti-listalla.

Spreadit eivät tietenkään suurempien maksimipanosten takia reagoi yhtä voimakkaasti ja tilannetta edesauttaa se, että kun luottoni omiin arvioihin on totaleissa kovempikuin sideissa, niin olen suositellut asiakkaiden pelaamaan ne suhteessa puolet pienimmällä panoksilla kuin totalit. Kaikki eivät tätä noudata, joka tietenkin on täysin asiakkaan itsensä valittavasti, mutta luulen että suurin osa noudattaa joten tällöin asiakkaan panoksetkin ovat sideihin pienemmät kuin totaleihin.

En tiedä tietenkään asiakkaiden panostuksista, mutta jos esimerkiksi se olisi keskimäärin 400€/yks, joka tuskin on yläkanttiin niin 3yks kohteeseen asiakkaiden pitäisi siis yhteensä saada yli 50 000€ panoksia ja kun Pinnynkin limitit vain tuon 4000€ ja mikäli vielä päälle erikoistarkkailut niin ei tuo aivan helppo tehtävä ole. Kertoimet toisiaan palautuu joskus, mutta ei läheskään aina ja vaikka näen totalmarkkinoilla viisaan rahan hyvin vähäisenä niin ei se, että asiakkaat vaikka nostavat vedoillaan linjan 190 => 192 tarkoita sitä, että tämän johdosta markkinat ajattelisivat että nousipa linja, että vedetään underia. Suurimmalle osalle totaleiden petsaajista tuntuu olevan lähes merkityksetön joku kaksi pistettä, sillä mutu periaatteella on täysin mahdotonta hahmottaa tuota kahden pisteen eroa.

Näiden seikkojen olemassaolosta olen pyrkinyt mahdollisimman tarkkaan informoimaan ja harmillistahan tuollaiset Greekin ja Pinnaclen korvamerkinnät on, mutta koitetaan jatkaa ja jos päästäisiin esimerkiksi viime kauden tasolle niin varmasti asiakkaille jäisi hyvät voitot vaikka eivät olisi lähelläkään"virallista" seurantaa. Mikäli odottaisin tuoton olevan tasolla 102-103% tai pitkäaikaiset tulokset olisivat tuolla tasolle niin en vihjeitä edes kauppaisi, sillä niin minun palvelussani kuin kaikkien muiden suosittujen vihjepalveluiden osalta on huomioitava "virallisen" seurannan ja asiakkaan realistisen tuloksen välinen ero.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.11.2012 00:08 <vakioukko> Buukkereille Sukkela on kuin foorumiavansa autoilijoille.

24.11.2012 00:54 <janiinpoispäin...> Poliitikkona pärjäisit varmasti.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Jonotuspaikoista kyselleille tiedoksi, että paikat ovat edelleen täynnä ja mikäli peruutuksia tulee, niin en luultavasti ota siltikään uusia asiakkaita tilalle. Tämän hetken asiakasmäärällä totalien puolella on jo todella haasteellinen tilanne nopeiden ja merkittävien linjamuutosten vuoksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu