Tänään on 18.04.2024, 20:07.

Pelaaminen epäluotettavilla bookkereilla

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
5q00q4q
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 25.09.2004, 12:21
Pisteitä: 92

Pelaaminen epäluotettavilla bookkereilla

Viesti Kirjoittaja 5q00q4q »

Seuraavan kirjoituksen muusana toimi Apollobet, joka kommentoi twitterissä viikon kestäneitä kotiutuksia (lupaavat 2 päivässä) seuraavasti: "we definately have not gone bust we are jst experiencing some system errors. "

Äkkiseltään voisi ajatella, että olisi +EV pelata bookkerilla, jos olettaa voittavansa keskimääräisen bookkerilla säilyttämänsä rahamäärän lyhyemmässä ajassa kuin olettaa bookkerin odotusarvoisesti katoavan omien rahojen kanssa. Jos esimerkiksi ajattelee, että bookkerin konkurssitodennäköisyys olisi 10 seuraavina 10 vuotena, niin odotusarvoaika konkurssille olisi 5 vuotta ja jos säilyttäisi esim. keskimäärin 5% alkuperäisestä pelikassastaan bookkeerilla, pitäisi voittaa 5 % 5 vuodessa, joka ei kuullosta paljolta, kun oma tuleva winrate tulee optimistisesti oletettua isoksi. Eli tämän ensimmäisen ajatuksen mukaan kannattaisi pelata melkoisen huonomaineisissakin puljuissa.

Tuo ajatus jättää kuitenkin huomioimatta sen, että vaikka ei pelaisikaan kyseisessä bookkerissa A (, jossa palautusprosentiksi voisi olettaa vaikka 105), niin muualla ei välttämättä saisi nollatuottoa vaan esim. palautusprosentin 103. Lisäksi asiakkuudet monilla bookkereilla ovat melko lyhyitä, joten en saisi kuitenkaan bookkerilta palautusprosenttia 105 ajasta ikuisuuteen, vaan odotusarvoni on suunnilleen sama lyönpä ne kolme vetoa ennen limittejä nyt vai vasta vuoden kuluttua. Tavallaan menetän siis ainoastaan aikayksikön x korkoa korolle tuoton.

Lisäksi on huomioitava, että esim. 5 % pelikassasta häviäminen bookkerin konkurssiin ottaisi päähän paljon enemmän kuin se ilahduttaa, jos pelikassa kasvaa 5 %. Yleisesti ottaenkin vedonlyönti aiheuttaa tästä syystä (rahamäärän x häviämisen tunnevaikutuksen itseisarvo on suurempi kuin voittamisen) kyllä enemmän kiroilua kuin riemunkiljahduksia.

Noiden tekijöiden yhteisvaikutuksen kvantifiointi on vaikeaa, mutta johtopäätös taitaa kuitenkin olla se, että kovinkaan paljon ei menetä, jos kiertää epäilyttävimmät sivustot kaukaa, joten yritän malttaa jonkin aikaa odotella toistuvatko Apollobetin ongelmat ennen kuin kuoppaan sinne lisää rahaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin