Tänään on 28.03.2024, 23:53.

Korkkaus (Plymouth & HIFK)

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Magpie
Jäsen
Viestit: 87
Liittynyt: 14.01.2003, 07:44

Tuotto: +4.41 yks.

Palautus%: 105.01%

Panosten ka: 2.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 16

Korkkaus (Plymouth & HIFK)

Viesti Kirjoittaja Magpie »

Dagenham & Redbridge - Plymouth 2 2,45 Unibet

FA-cupin uusinta, jossa konferenssin Dag & Red kohtaa kakkosdivisioonalaisen Plymouthin. Plymouthin kotiluolassa ottelu päättyi tasan 2-2. Raporttien mukaan peli oli suht tasainen. Tasoeroa kumminkin joukkueiden välillä löytyy, mikä kääntää vaakaa vieraille. Plymouth on sarjassaan ylempää keskikastia ja Dag & Redkin on konferensissa keskikastissa. Plymouth ei ole mikään aivan toivoton vierailijakaan (saldo: 3-5-4), joten se voi paremman luokkansa turvin ottaa jatkopaikan itselleen. Joukkueiden loukkaantumistilanne on hyvä, eikä kummallakaan poissaoloja pitäisi olla. Plymouthin edellistä peliä ehkä leimanneen ylimielisyyden (lainaus alla) luulisi olevan poissa, sillä nyt vastustajan vaarallisuus tunnetaan. Toki cup on cup ja taisto sen mukaista, joten panokset kannattaa pitää maltillisina.

Plymouth boss Paul Sturrock groaned: 'It was a bad day at the office. At the end of the day we have not approached the game properly. We played badly as a team and it nearly cost us dearly.
( http://soccernet.espn.go.com/report?id=71865&cc=5739 )

Jokerit - HIFK 2 3,20 Unibet

Tästä on jo vanhalla palstalla kirjoiteltu. Jokerit pelasi Continental-cupia viikonloppuna. Tämä on viides ottelu kahdeksaan päivään ja kun mukaan laskee matkustamisesta tulevat rasitukset, nousee HIFK pelattavaksi. Paikallikamppailu, joten kotietukin laskee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Magpie
Jäsen
Viestit: 87
Liittynyt: 14.01.2003, 07:44

Tuotto: +4.41 yks.

Palautus%: 105.01%

Panosten ka: 2.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 16

Brynäs - Luleå (to)

Viesti Kirjoittaja Magpie »

Brynäs - Luleå 1 2,30 Unibet

Ruotsin kiekko ei aivan spesiaalialaani ole, mutta nyt jo poimintana torstain kierrokselta Brynäs. Kuinka Unibet voi pitää tätä ottelua tasabookkina? Brynäs on nousussa, vaikka viimeksi takkiin tulikin Timråltä. Brynäsin kotisaldo on alkukauden surkeuden muistaen kuitenkin suhteellisen hyvä, ainakin kun sitä verrataan vierassaldoon. Luleå on perinteisesti vieraissa monta astetta heikompi kuin kotonaan, eikä tämäkään kausi ole tehnyt poikkeusta. Tasoero ei voi olla Luleån puolella niin paljoa, että se lähtisi tähän otteluun ilman altavastaajan asemaa. Olenkohan missannut jotain oleellista vai onko näkemykseni aivan metsässä? Täällä on pyörinyt ruotsin asiantuntijoitakin, joten kommentit ovat tervetulleita. Panos lähti jo, sillä pidän kohdetta tällä hetkellä sen verran hyvänä, etten ihmettelisi kertoimen laskuakaan. Nordicbetin kerrointa en päässyt katsastamaan 'huoltotöiden' vuoksi, mutta en jaksa uskoa siellä Unin tarjousta suurempaa olevan. Mutulla vähintään sen vaaditun 44% Brynäkselle saan vaikka näin puoliunissanikin (vaiko juuri sen vuoksi?).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Korkataan itsekkin ensimmäiset "hasardit" palstalle.

Sunderland-Bolton 1 (1,95 Centrebet) 6/10
Norwich-Brighton 2 (5,20 Expekt) 3/10
Jokerit-HIFK 2 (3,10 Unibet) 3/10 Tiputtivat ryökäleet tuota kerrointa...=)
HV71-MODO 2 (4,50 Centre) 3/10

-Sunderland on joukkueena kuitenkin parempi, vaikka sarjataulukko ei sitä näytäkkään, koti-edun turvin 1.
-Norwich on kyntänyt viimeiset pelit, tämä hetken taso-ero ei ole kertoimien mukainen. Brighton hoiteli Norwichin vieraissa tapanina 0-1.
-Joo, eli se Jokereiden väsymys, toivottavasti...
-HV71&MODO molemmat on kyntänyt, MODO ollut historian kirjoissa aina paha HV71:lle, tais ainut Modon vierasvoitto varsinaisella peli-ajalla tällä kaudella tulla just HV:ltä.

Eli varmoilla avataan... edit: yksiköt muutettu (1-10).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut shiirer, 16.01.2003, 09:38. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Dagenham - Plymouth 2 (2,45) Unibet 3/10
Lue ylläolevat Magpien perustelut.

Reading - Walsall x (3,60) Centrebet 2/10
Reading peli on hieman alamäessä, kuten olen jo pitkään odottanutkin. Joukkue pelaa kuitenkin edelleenkin hyvää peliä eikä sitä tule aliarvioida, kokoonpano ottelussa tulee olemaan sama kuin edellisessä tappiossa Sheffield W :tä vastaan, jossa puolustus sai osakseen kritiikkiä virheistä. Walsall ei ole viime aikoina, kuten koko kautena, paljoa pisteitä saanut, mutta viime aikoina joukkueen otteet ovat kuitenkin olleet kohtuullisia, joukkueella on ollut tilanteita maalintekoon enemmänkin. Leitao palaa Walsallin riveihin.

Sunderland - Bolton x (3,40) Betsson 3/10
Flo ja Philips ovat huilivuorossa ja kentällä aloittavat heidän tilallaan Steward ja Kyle. Myös puolustajat Babb ja Craddock poissa loukkaantumisten vuoksi. Nicolas Medina tekee debyytin ykkösjoukkueessa. Sunderlandilla ilmeisesti pääpaino liigassa säilymisessä, kun ykköshyökkääjät sivussa. Bolton saa Rickettsin mukaan peliin, kuten myös N'Gotyn ja Warhurstin. Rickettsin(paras maalintekijä) paluu piristänee joukkuetta joka on jäänyt kolmessa viime matsissa maaleitta. Myös Boltonin 4,10 Expektillä kiinnostaa, kotiyleisön tuki saattaa kuitenkin viedä ottelun jatkoajalle.

Marseille - Rennes 2 (5,00) Unibet 1/10
Marseille yritti viime ottelussaan Lyonia vastaan voittaa puolustavalla pelityylillä, joka ei osoittautunut oikeaksi. Lyon olikin liikaa niskan päällä ja kun OL oli tehnyt johtomaalinsa, niin Marseillella oli vaikeuksia saada pelitaktiikkaansa vaihdettua. Muuten OM pelannut loistavasti lukuunottamatta muutamaa viimeistä otteluaan, joissa terävin vire on puuttunut. Rennes on loistokunnossa ja haetaan hyvällä kertoimella vireen jatkoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin