Tänään on 28.03.2024, 10:21.

Englannin futis 24.4

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
korhonen19
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 13.04.2004, 08:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Englannin futis 24.4

Viesti Kirjoittaja korhonen19 »

Tässä ois prosentti odotus arvot viikonlopun
peleihin.

ManU-Liverpool 55-25-20
Soton-Bolton 40-31-30
Leicester-Man City 31-29-41
M'boro-Aston Villa 40-28-32
Everton-Blackburn 49-27-25
Fulham-Charlton 42-32-26
Millwall-Reading 40-31-30
Preston-Cardiff 46-30-25
Stoke-West Ham 35-31-34
Walsall-Sheffield U 32-31-37
Crewe-C Palace 33-30-38
Burnley-Derby 54-26-21
Ipswich-Nottingham 56-24-20

Näihin ei ole huomioitu Nousu/Putoamis
taisteluja. Vaan nykykunto kotona/vieraissa.

8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tervetuloa foorumille korhonen, mukava nähdä aina uusia prosenttien vääntäjiä 8) Aika samoilla linjoilla ollaan, omissa lukemissa ei ole huomioitu tuoreita poissaoloja, Villan Angel ja vastaavat pidempään tiedossa olleet on mukana.

En ole vielä ehtinyt katsella tarkemmin mistä irtoaa pelattavaa, mutta ainakin Bolton (tasoituksella), Birmingham ja Man United taitaa lähteä kupongille.

EVERTON-BLACKBURN: 44% - 27% - 29%
Molemmat näyttävät selvittävän tiensä kuiville putoamistaistelussa - Blackburn otti kaamean Leeds-tappion jälkeen kaksi mielettömän tärkeää voittoa putkeen (Leicester 1-0, Fulham 4-3) ja Everton on puolestaan vääntänyt tasaisen varmasti pisteitä viikko toisensa jälkeen. Evertonin järjettömän heikot vieraspelit ovat olleet este sille, että joukkue ei ole kivunnut korkeammalle sarjataulukossa: 1 vierasvoitto koko kaudella. 8 viime pelistä vain 1 tappio (3-4-1) ja viime lauantaina ansaittu vieraspiste Chelsealta. Vaikka Rovers onkin ollut vieraissa parempi mitä kotonaan, on Everton tässä kuitenkin selkeä suosikki ja joukkueilla on kyllä nykykunnossaan myös hajurakoa. Molemmat tarvitsevat vielä pisteitä - Everton varmistaa sarjapaikkansa 3-5 pisteellä ja Blackburn tarvitsee tuohon vielä muutaman pojon lisää. Toffees on ollut kaiken lisäksi TODELLA VARMA kakkajoukkueita vastaan (sen alapuolella on 7 joukkuetta, pelannut niistä 6 vastaan kotona ja saldo 5-1-0) ja Goodison Parkilta on 21 ottelusta korjanneet täydet 3 pojoa vain Liverpool, Chelsea, Charlton sekä Man Utd. Rovers on arvaamaton mutta todellakin huonossa mielessä.

FULHAM - CHARLTON: 43% - 30% - 27%
Oma arvio on tässä käytännössä suoraan koneesta. Vastakkain kaksi joukkuetta, joiden ei olisi uskonut tappelevan Euro- tai UCL-paikasta kun käännytään kohti toukokuuta, mutta niin vain molemmilla kuitenkin on näille sijoille täydet mahdollisuudet. Mökkiläiset ovat tiivistäneet peräpäätään aika paljon viime aikoina + Van Der Sar on edelleen helvetin hyvä maalivahti - tähän päälle fakta että Charlton osaa nykertää niitä 0-0 ja 0-1 vieraspelejä = tuloksena pieni maalioa. Fulham toki hävisi Blackburnille 3-4 mutta se on ainut matsi 5 viime pelistä jossa sen verkkoon on tehty yhtään maalia, panemme työtapaturman piikkiin. Kummankin touhu on ollut viime viikkoina aika tahmeaa eikä voi sanoa että toinen näistä olisi erityisen kuuma joukkue. Fulhamin pelasti viimeeksi Liverpoolin hölmöily kun Gerrard missasi pilkun ja tuloksena oli taas 0-0, Charlton otti odotetusti turpaan Man Unitedilta vieraissa 2-0. Tasaista ja vähämaalista siis ennakkoon tiedossa: jos Charlton haluaa puolustaa ei Fulhamilla ole hirveästi aseita juosta sen yli - kun Saha lähti niin joukkueesta katosi se syömähammas joka kääntää ne tiukat matsit. Molemmilla helvetisti panosta, kotijoukkue tarvitsee 3 pisteitä enemmän ja Charlton tyytyy varmasti tässä myös tasuriin.

LEICESTER - MAN CITY 35% - 27% - 38%
Tässä kone oli vielä vähän enemmän Man Cityn kannalla, mutta pakko oli raapia vähän pois. Joka tapauksessa minusta City ansaitsee tässä olla suosikki, koska a) Leicester on käytännössä Valioliigan paskin kotijoukkue ja huonoin joukkue tällä hetkellä kokonaisuutena, b) City on pelannut TAAS suhteessa vieraissa paremmin kuin kotonaan (viime kausi jo ihan sama juttu) koko kauden (paineet?) ja c) kettujen leirissä on nyt mieliala matalalla Blackburn (,Fulham sekä Leeds)-tappion jälkeen. Rover-matsista 1-0 selkään oli tosi paha Leicesterille ja sillä Blackburn nappasi itselleen mielettömän tärkeän voiton – nyt eletään niin kauden loppuhetkiä että tässä on kettujen säilymisen kannalta ehdottomasti tärkein ottelu. Jos tämä hävitään on eroa viivan päälle 9 pojoa eli toivo on mennyt. Jos Leicester voittaa, City on viivan päällä 34 pojolla, Leeds 32 ja Leicester olisi 31 joten toivo eläisi vielä. Käytännössä siis kotijoukkueen on aivan pakko voittaa, tasuri on sille täysin arvoton, joten pudotin koneen tasurilukemaa pari pykälää. City ei ole voittanut 6 viime pelistään yhtään ja Leicesterillä 3 todella kirvelevää tappiota peräjälkeen - kaikki matseista, joita ei todellakaan olisi saanut hävitä. Pari kuukautta sitten minusta näytti siltä että ketut on juuri se terävin joukkue tuosta Leeds+Pompey+Wolves+Leicester -kompostista joka säilyy, mutta itse ovat turanneet ne kriittiset pelit ja tässä on lopputulos. Man City on niin hyvä joukkue ettei sillä ole hätää jos ukkoja vaan kiinnostaa pelata, mutta se onkin taas kokonaan toinen juttu. 1-3 kotitappio Southamptonille oli ihan käsittämätön turaus taas kerran. Panokset siis kovemmat kuin koko kaudella putoamisen suhteen: vain 3 pistettä kotijoukkueelle, City on edelleen tosi kusessa jos saa tasurin mutta ne ei missään nimessä saa hävitä tätä peliä.

MAN UTD – LIVERPOOL 52% - 25% - 23%
Aika pitkälle koneen linjoilla, joka olisi tarjonnut Man Unitedista vähän kovempaakin suosikkia. Pudotin muutaman pykälän siitä syystä, kun Unitedin keskittyminen liigaan on tosi arveluttavaa (Fa Cup –finaali) ja ne on touhunneet nyt viime aikoina vähän miten sattuun ja hävisivät viikko sitten motivaatiopelin Fratton Parkilla. Mutta – en missään nimessä kyllä laske enempää koska Liverpool on yksinkertaisesti joukkueena täysi tura, ei hyvä isä mitä toimintaa taas tämäkin kausi on vedetty. Jo monta vuotta joukkueen pelityyli on ollut ensinnäkin ihan hirveää, hankinnat todella huonoja ja jatkuvasti ryssitään ennakkoon aivan selkeitä pelejä - viime viikkoina on alettu jopa pilkutkin hölmöillä. Ensin Owen mokasi Sotonia vastaan pilkun jonka vuoksi Pool hävisi, nyt Gerrard turasi taas joten 2 rankkiin on palanut jo 5 täysin varmaa pistettä. 11 viime pelistä saldo 3-4-4, ja voitot vain kotona sarjan kakkajoukkueista Wolves, Pompey sekä Blackburn. Kuulostaako tämä ryhmältä joka on menossa UCL-karsintoihin – ei todellakaan. Liverpoolin toivo on siinä, että a) ManU sytyttää porukan ja b) ManU ei syty LiverPooPista. Man Unitedin koko kausi kotona 13-3-2 ja tappiot omituisissa matseissa Fulhamille kauden alussa sekä Borolle 2-3 pari kuukautta sitten: ei United ole joukkue joka matseja huvin vuoksi kotonaan häviää oli motivaatio täysin huipussa tai ei. Liverpool on luonnollisesti tässä matsissa iloinen tasurista koska eivät ne voi nykykunnossaan & tuolla säheltämisellä juuri muuta kuvitella saavansa. Toivon kotivoittoa että sammakko saisi vihdoin ne potkut ja Reds kunnon tuuletuksen.

MIDDLESBROUGH – ASTON VILLA 43% - 28% - 29%
Kone antaa tähän 40-28-32 mutta itse pudotan tylysti Villaa alaspäin, koska Boro on kotonaan huomattavasti kovempi porukka mitä tän kauden saldo antaa osoittaa. 4 kotivoittoa putkeen ja Wolves-matsin 2-0 tappio oli kokonaisuutena vasta ensimmäinen 6 matsiin – Carling Cup –voittajaporukka on siis ollut hyvässä iskussa kun paineet on hävinneet. Loppukaudella Boro voi pelata vapautuneesti ja kiusata muita, sillä se pääsee eurokentille joka tapauksessa ja pistetarve on periaatteessa 0. Villa puolestaan on ryhdistäytynyt hurjasti vieraskentillä ja viime kauden 1 vierasvoitto on nyt historiaa; karmivan 2-5 CarlingCup välierätappion jälkeen sillä on saldo 4-1-1 vieraspeleistään joten hyvin kulkee. Tosin huomioi vastustajat, jotka ovat tähän sarjaan sattuneet sopivasti olemaan melkeinpä sarjan huonoimmat kotijoukkueet - eipäs siis ylireagoida. Kokonaisuutena jopa 4. sija on haarukassa joten panoksia riittää kauden loppuun saakka. 13 viime pelistä Birminghamin porukalla on vain 2 tappiota, ja nekin enemmän kategoriaa työtapaturma kuin varsinaista tasonlaskua. Viime sunnuntaina Villa kyllä möhli elämänsä paikan kun ei saanut palloa häkkiin ja jäi 0-0 tasuriin vaikka Castlelta ajettiin O’Brien pihalle jo 10” jälkeen. Tasuri oli kyllä ansaittu – jo silloin kansa reagoi ihan liikaa Villan puolesta (Chelski-voitto + Castlen rasitus) ja nytkin varmasti pumpataan ihan liikaaa ”motivaatiokakkosta”. Boro on kuitenkin tällä hetkellä vapautunut ja hyvä, varsinkin kotonaan, Villalta edelleen poissa Angel ja se on paha kanto kaskessa. Lisäksi Villa ei ole oikeasti lähelläkään eurokenttäainesta ja hakee tasoonsa nähden aivan liian kovaa sijoitusta. Vaikka pistetarve kovempi vierailijoilla en kyllä itse sellaisia prosentteja anna että kakkosesta peliä saisi millään aikaan.

SOUTHAMPTON – BOLTON 43% - 29% - 28%
Pienen pyörittelyn jälkeen päädyin lähes samoihin lukemiin mitä äskeisessä pelissä. Rohkeasti taas kerran Boltonin puolella on mun arvio (vrt. bookkerilinja) ja sanotaan että kyllä uskaltaisin Sotonia tuolla arviolla myydä ;) Teki mieli vähentää tasurista pois mutta kone ampui 31% sille ja niin pienen maalioa:n että en lähde pudottamaan enempää. Tämä saattaa näyttää taas äkkiseltään suht turhalta matsilta mutta sitä se ei todellakaan ole: sijalta 4 sijalle 12 (jossa Bolton makaa) on 6 pistettä, eli Liverpoolin hävitessä Man Unitedille ja Boltonin voittaessa kaula on 3 pojoa kun 3 kierrosta on jäljellä. Turha lienee sanoa että tässä on 9 joukkuetta aivan yhdessä nipussa ja järjestykset voivat olla ihan mitä vaan muutaman viikon jälkeen. Sija 4 on toki utopiaa Boltonille mutta joukkue on nyt päässyt oikein hyvään iskuun mitä liputin jo viikko sitten, ja sama meno jatkuu taas – eurokentille on siis vielä täydet mahdollisuudet, ja voitolla joukkue olisi 2 pisteen päässä sijalla 6 olevasta Villasta. 5 viimeistä peliä 3-1-1, ja silloin kun Boltonilla peli kulkee se ottaa voittoja ihan yhtä hyvin vieraistakin – Allardycen sakki osaa pelata iloista palloa myös muilla kentillä eikä nysvää mitään 0-0 tuloksia. Soton on 1 pisteen edellä Boltonia ja myös siis tunkemassa europaikoille hyvän huhtikuun ansiosta: viime viikon 3-1 vierasvoitto Citystä osoitti että intoa riittää, joskin esitykset kyllä heittelevät aika kovasti pelistä toiseen. Kyllä Bolton on tässä pelin paikka ehdottomasti kun kertoimia tarjotaan jopa 4 pintaan: Trotters on Valion 6. paras vierasjoukkue eikä tuo tulos ole tullut tuurilla, sen verran monta peliä olen vieraissa Boltonilta nähnyt. Molemmilla siis hyvä vire ja kova pistetarve

LEEDS – PORTSMOUTH 47% - 27% - 26%
Koneesta ei tähän oikein ole apua koska se ei osaa käsitellä vielä riittävän hyvin tilanteita, joissa toisen voimaluku on äärettömän paska (kuten Pompeyn vierasvoima on), joten se laukoo ihan jotain muuta. Mutta, kokonaisuutena mun mielestä X2 vaihtoehdoille ei kuulu tässä antaa kuin karvan verran yli 50 oravannahkaa siksi että: a) Olkoonkin että Pompey nappasi nyt kauden avausvoittonsa vieraissa – se tuli sarjan heikoimmalta kotijoukkueelta ja tasuri Charltonilta vieraissa oli myös porukalta joka on ollut koko kauden parempi vieraissa kuin kotonaan. Wolves, Leicester, Charlton, Blackburn ja Leeds ovat mielestäni olleet ne joukkueet jotka Pompey voi käytännössä vieraissa voittaa tai pisteitä ottaa PELAAMALLA. Kaikki loput pisteet on sitten ollu suhteellisen tuuripisteitä. b) Leeds on herännyt ja ne on pystyneet tekemään sen mihin Leicesterin homma kyrvähti: voittamaan kaikki pahimmat kilpailijat kun ne on pitänyt voittaa. Wolves 4-1, Leicester 3-2, Man City 2-1 ja Blackburn kaatui vieraissakin 2-1. Nyt vastaan tulee taas saman kategorian Pompeyn, ja Leeds TIETÄÄ että tämä on niiden kuolemanmatsi mutta myös sen, että niillä on helvetin hyvät mahkut voittaa se. Pompey on 5 pojoa Leedsiä edellä eli suomeksi jos Pompey vie, se säilyy varmasti ja Leeds pudonnee tai turaa kuitenkin Cityn kanssa kahdestaan. Jos peli päättyy kotivoittoon niin kaikki on auki, mutta myös tasurilla Pompey on TODELLA vahvoilla säilyä. Leedsille siis 3 pojoa merkitsee 90%, tasurilla niiden säilyminen on tosi heikossa mutta vierasvoitolla kaikki on mennyttä. Tiedämme että Leeds on 1-divaritasoa ja tasoero näkyi 5-0 turpasaunassa Arsenalia vastaan, mutta kuten jo aiemmin mainittu niin ne pystyvät kaatamaan kotonaan kaikki vähänkin heikommat sakit ja niillä on siihen loistava sauma. Pompey on hyvässä iskussa mutta kun ei ne raukat silti osaa vieraissa pelata, niin mie haluan yli 4,00 kertoimen ennen kuin kosken vaihtoehtoon 2.

BIRMINGHAM – WOLVERHAMPTON 63% - 26% - 21%
Birminghamin kone on alkanut yskiä aika pahasti viime viikkoina, juuri kuin kauden tärkeimmät pelit on edessä. Viikko sitten kuitenkin hyvä tulos Charltonia vastaan vieraissa, Blues meni aivan lopussa ottelun johtoon mutta Addicks kuittasi tasoituksen saman tien. Birmingham on näyttänyt tällä kaudella että se on selkeästi sarjan pohjamutaa yläpuolella ja tukevasti keskikastin ryhmä – tiukalla puolustuksella ja huippuvaarallisen Forssellin avulla se pystyy pistämään kampoihin myös suurseuroille. Wolves kuittasi Borosta 2-0 motivaatiovoiton ja teoreettiset säilymismahdollisuudet elää, mutta se vaatisi tästä ottelusta käytännössä voittoa jos muut putoamiskamppailut eivät pääty aivan täysin Wolvesin eduksi. Susilla on 0 vierasvoittoa kauden 19 vieraspelistä ja kyllä täytyy todellakin tapahtua ihmeitä jos tästä sellainen tulee – toki voitto on ollut jo pari kertaa lähellä ja joukkue on sentään raapinut jo muutaman tasurin, mutta Birmingham on kuitenkin huippumotivoitunut saalistaessaan europaikkoja eikä tässä mitään pisteiden jakelua ole luvassa. Boro-voitto oli Wolvesin vasta toinen 14 otteluun joten se ei missään superiskussa ole, ja mielestäni tässä paljon kovempi altavastaaja mitä bookkereiden linja näyttää. En käsitä Bluesille tarjottuja 1,80 tason kertoimia, koska tasoeroa on tässä kuin yöllä ja päivällä ja epäilen että mulle kelpaisi Birmingham peleihin vaikka matsi olisi Molineux Groundilla.

NEWCASTLE – CHELSEA 38% - 28% - 34%
Tässä on kyllä pakko lähteä pitkälle bookkereiden linjaan mukaan kun niin tasainen matsi on luvassa. Chelsealla voi olla tosi kova UCL-krapula mutta Newcastlea painaa UEFA-Cup peli ja muutenkin tosi kova otteluohjelma – Duffin puuttuessa edelleen otan Chelskiltä pari yksikköä vielä pois. Newcastlella on tässä muutenkin aivan selkesti panosta kun taas Chelsealla sitä ei ole käytännössä yhtään – UCL-karsinnat on nyt ainut asia joka niitä jätkiä kiinnostaa ja varsinkin nöyryyttävä 3-1 tappio ylivoimalla tuntuu varmasti pään sisällä. Chelski höykytti Castlea 5-0 kauden alussa ja tämä on vielä selkeä motivaattori kotijoukkueelle lisää, joten olisin valmis taipumaan jopa 41-28-31 tasoon kotijoukkueelle. Tasuriprossaa voisi melkein vieläkin tiputtaa tuosta koska Castle haluaa nyt voittoja eikä väkerrä mitään 0-0 tuloksia. Tärkeä tasuri Villaa vastaan vieraissa vaikka joukkue pelasi 80” alivoimalla – itseluottamusta kivasti lisää ja mahdollinen Uefa Cup –kaato Marseillesta tuo vielä lisää intoa äijille. Vaikka toi Uefa Cup onkin mielessä niin kyllä pelaajat tietävät itsekin mitä Mestareiden Liiga tarkoittaa ja miten lähellä se 4. sija on: Liverpool on tasapisteissä ja Castlella ”game in hand”.

TOTTENHAM – ARSENAL 22% - 24% - 54%
Tähän voisi joku antaa Tottenhamille kovemmatkin lukemat mutta minä en – sen verran olen joukkueen pelejä nähnyt ja Spurs on tällä hetkellä ihan susipaska. Jos matsi olisi ollut 2kk sitten olisin pelännyt tosissaan Arsenalin kauden avaustappiota, mutta nyt siitä ei ole minusta pienintäkään pelkoa ilman mitään punaisia kortteja tai vastaavia temppuja. Tasoero on ihan mieletön ja Tottenham on nykykunnossaan Valioliigan 5. heikoimman joukkueen sakissa – äijiä ei ole kuukauteen kiinnostanut pelata pätkän vertaa ja joka matsissa tulee niin selkeästi turpaan koko ajan. Boltonia vastaan laukaukset maalia kohti 0-10 kertoo jo jotain missä tällä hetkellä mennään, eikä toi kotikenttäkään ole ollut mikään erityinen linnake tällä kaudella (10-5-7). Gunners voi huoletta lasketella liigavoittoon ja samalla vetää koko loppukauden ilman tappioita kun mitään suurempia uhkia ei ole näköpiirissä. Leeds kaatui todella kevyesti 5-0 ja Henryllä on aivan JÄRJETÖN MÄÄRÄ maaleja tältä kaudelta, kohta ollaan jo 1 per peli keskiarvossa: miettikää sen äijän maalintekotaitoa ja prosenttia millä niitä häkkejä tulee. Lontoon paikallispeli vähentää vielä vähän kotietua – lyhyesti sanottuna tasoero on kuin yö ja päivä, Arsenalilla ei mitään hätää mutta Tottenhamista saanee kuitenkin (myös tasoituksella) pelattavaa ja kyllä Spurs tässä voi tasuriin innostua venymään kun liigajohtaja kuitenkin sen verran sytyttää.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

Nordicilla tälläinen:
M Owen to score - M Owen not to score 2.55 1.40
koitin tuolle todennäköisyyttä laskeskella. Sain todennäköisyydeksi 47.56% että Liverpool tekee ottelussa maalin, enpä lähtisi tuosta paljon yli 15% tuhlaaja Owenille tarjoamaan.
Joten peliin M Owen not to score 1.40 83%Oa:1.16 en tiedä kuinka lähellä tuo lukema on absoluuttista totuutta heittäkää arvioita.

kiitokset taas Neolle erittäin loistavista ennakoista peleihin :D

Omille lapuille menee ainakin:
Manu 55% 1.9 expekt.
Kyllä se Liverpool on vaan huono vierailija, Manun motivaatio lähinnä kysymysmerkkinä tässä ottelussa. Eiköhän joukkueelta kuitenkin löydy ammattiylpeyttä hoitaa Liverpool, tasoeroahan ainakin löytyy. Harvoin Manulle saa lähes 2 kotikertoimia joten isketään kiinni.

Bolton (+1) 1.85 57%(Neon arvio)
Southamptonilla ja Boltonilla on periaatteessa siis vielä mahdollisuudet 4 tilaan. Mahdollisuudet ovat kuitenkin erittäin pienet noin 2-3%. Southampton on ollut hyvä kotonaan, mutta tässä lähes panoksettomassa ottelussa Boltonilla on hyvä mahdollisuus napata piste tai kaikki mukaansa.
Maali Oa:sta mielenkiintoinen pointti, että joukkueiden 11 edellistä kohtaamista ovat kaikki päättyneet under 2.5 maalia, olisikohan aika muuttaa tilastoa overille sais yli 2 kertoimia.. :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Owen ei ole ollut pitkään aikaan enää se maalitykki-Owen, joka hän oli vuosi-pari sitten. Loukkaantumiset on pistäneet kaverin aika paskaksi enkä oikein usko että ne "vanhat hyvät ajat" tulee koskaan takaisin - maajoukkueeseen mahtuu kyllä kun Englannin taso ei mikään kummallinen tosiaan ole.

En osaa mitään arviota heittää tuohon "will score" vetoon, minun mielestä molemmat kertoimet ovat sen tasoisia ettei tee mieli koskea.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

everton blackburn 49 28 23
fulham charlton 42 30 28
leicester man city 38 29 33
manu liverpool 55 27 18
m'boro aston v 40 28 32
soton bolton 50 29 21

Joitain kommentteja:
Blackburnin voitot ovat tulleet ikään kuin puolihuolimattomasti melko keskinkertaisilla esityksillä. Vastakkain kaksi joukkuetta, jotka molemmat ovat melkein turvassa. Loppukaudesta Moyesin hyvät hengenluojat taidot ovat tulleet esille eikä Evertonin pirteät otteet ole olleet yllätys. Everton selvä suosikki.

Sturrock totesi ManC-Soton pelin jälkeen pystyneensä 'haistamaan pelon' sinipaitojen leirissä. Tilanteen vakavuus alkanee valjeta myös pelaajille ja uskoisin kipsin vain lisääntyvän. Vaikka Leicester onkin materiaaliltaan heikko, se kuitenkin elää tällaisista henki-otteluista. Yleinen linja markkinoilla on mielestäni aika pahasti metsässä tässä ottelussa.

ManU-Liverpool.................. Kertoimissa tuntuu painaneen enemmän Liverpoolin maine kuin mikään muu. Hyvä pelikohde.

Angel on lähellä pelikuntoa ja uskoisin pelaavan näin tärkeässä pelissä. Myös McCann on epävarma. Vielä kun Hendrie on pelikiellossa, minä ainakin odottaisin kokoonpanojen julkistamiseen asti ennen kuin pelaisin. Jos sekä Hendrie että McCann puuttuvat konehuoneesta, on Villa todella raajarikkoinen.

Sotonin tilanteen läheltä tuntevana Bolton-ottelu ei todellakaan ole merkityksetön. Sotonilla on yhdessä Newcastlen kanssa peli vähemmän pelattuna ja viisi pistettä 4. sijalle. Sturrockin tuomat rohkaisevat otteet ovat nostaneet (oikeutetunkin) optimismin jopa top 5 sijoituksesta ja sitä myötä UEFA cup paikasta. Sotonin ohjelma on todella herkullinen, pahat kilpailijat villa ja newcastle tulevat vielä Saints Marylle, eikä olisi mitenkään tavatonta jos päätöskierroksella pelattaisiin The Valleylla paikasta Eurooppaan. Bolton-väännöt ovat perinteisesti olleet kauden tylsin peli etelärannikolla, mutta tällä kertaa saattaa sävel muuttua. Hurjakuntoinen Beattie-Phillips-akseli ja kuin laitumelle päässyt varsa Pahars tulevat tuottamaan harmaita hiuksia Bolton-sumpulle.

Peliä lähtee Evertonille, Manulle ja Leicesterille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

WATFORD - NORWICH 1 - 3,20 - PAF (4/10)
Ahvenanmaan peliputiikki tarjoaa kerrointa 3,20 kovakuntoiselle kotijoukkueelle. Ja koska nousunsa jo varmistaneen vierasjoukkueen panoksesta ei ole enää aivan täyttä varmuutta, pakko sitä on tuolla kertoimella yrittää. Oma arvio tapahtumalle on 34% ja mm. Svenska Spel sulki koko kohteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Täysin samaa mieltä winorloosen kanssa. Vaikka SS on ylireagoinut, Watford on päivän paras kohde 1 divarissa. Kokoonpano on ensimmäisen kerran vakiintunut tällä kaudella ja samalla myös peliotteet. Bookkerit perustavat arvionsa koko kauden tuloksiin, mutta mielestäni vain 5 ottelua kertoo Watfordin tason em. syystä. Sen perusteella ottelu pitäisi olla tasabuukki, mutta Norwichin mahdollinen motivaation höltyminen saattaa kääntää lievästi Watfordin suuntaan, kun Watford tarvitsee vielä ainakin yhden voiton sarjapaikan varmistaakseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Lisäksi Coventry maistuu hyvälle, vaikka ottelussa Rotherhammia vastaan on motivaatioeroja. Coventry on sarjapaikan varmistuttuakin pelannut hyvin erityisesti kotona. Rottis yllätti Stoken vähän aikaa sitten vieraissa, mutta Stokella oli silloin huono ottelu sarjapaikan juuri varmistettua.
Maailmalta saa maistuvia 2.0:n kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Manchester U.-Liverpool 1 1.962 Pinnacle (54%/1.852)

Middlesbrough-Aston Villa 1(-0.25) 2.15 Pointbet (49%/2.04)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Menipä myöhäseen nää..

Koodi: Valitse kaikki

Everton v Blackburn            47  -  29  -  24   
Fulham v Charlton	       45  -  30  -  25
Leicester v Man City	       36  -  27  -  37
Man United v Liverpool	       55  -  27  -  18
Middlesbrough v Aston Villa    44  -  30  -  26
Southampton v Bolton	       51  -  27  -  22
Leeds United v Portsmouth      52  -  28  -  20
Birmingham v Wolves	       65  -  25  -  10
Newcastle v Chelsea	       34  -  29  -  37
Tottenham v Arsenal	       17  -  25  -  58
Pelit Centrelle:

Birmingham 1,72 oa. 1,12 (6/10)

Draw-No Bet

Fulham 1,63 64% oa. 1,04 (3/10)
Leeds 1,53 72% oa. 1,10 (8/10)
Chelsea 2,00 52% oa. 1,04 (2/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

"Tasoero on ihan mieletön ja Tottenham on nykykunnossaan Valioliigan 5. heikoimman joukkueen sakissa – äijiä ei ole kuukauteen kiinnostanut pelata pätkän vertaa ja joka matsissa tulee niin selkeästi turpaan koko ajan. "

Kattavia paketteja Neolta, tästä oilisin kuitenkin hieman eri mieltä. Tuohon lainaukseen yhdyn täysin, Spurs menetti kaiken peli-ilon sen jälkeen, kun paikka UEFA-cupiin karkasi. Tämä matsi on kuitenkin mun mielestä totaalinen poikkeus noista taaperruksista. Nyt on vastassa verivihollinen Pohjois-Lontoosta, joten Spurs on varmasti tässä mukana täydellä asenteelle, mitä ei ole vähään aikaan tapahtunut. Ei Arsenal tässä helpolla pääse, onhan 3 edellistä vastaavaa matsia päättynyt 1-1 tuloksiin, ja Arsenal saa olla noihin vielä tyytyväinenkin. Kyllä Spursilla tässä asenne on kohdallaan. Se, että joukkue katkaisee Arsenalin tappiottomien matsien putken, pelastaa edes osan kaudesta. Aika paljonkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sportti
Jäsen
Viestit: 150
Liittynyt: 11.03.2004, 18:26
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Sportti »

25.2. Leeds - Portsmouth
Leedsiltä sivussa Mark Viduka. Vidukan korvannee reservien maalitykki Simon Johnson.
Oma arvio: 49-28-23

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin