Tänään on 28.03.2024, 22:58.

UFC

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Jees, 2/2 vihjatuista ja 5/6 muutenkin illalta mitä varsinaisiin vetoihin tulee, palautus ei kyllä kauhean huimaa ole kun kertoimet olivat mitä ovat, ja vähän piti pelata safetyä tuohon pääotteluun ja heittää Nog via KO varmistamaan. Tuli Nogia ylipanostettua huuruissa ja meni vähän pupu pöksyyn :)

Vähän surullista katsottavaa tuo main event kyllä oli. Odotin kyllä Werdumilta aika kovaa esitystä, mutta not imprezzed on tuomio. Kyllä mun on vaan sanottava että jos seuraava matsi on askel korkeammalle niin siitä tulee rumaa. Potentiaalisia vastustajia kai jotka ovat rankattu korkeammalle tai samoille lukemille ovat Cain, JDS, DC, Barnetto ja siinähän ne kai olivatkin (ehkä Overeemkin tähän jotenkin mahtuisi mutta tuskin siitä matsista saa uusintaa, oli se vaan niin huono se ensimmäinen). Barnetto on Mirin kanssa treffeillä, JDS-Cain on paperia vaille valmis niin jäljelle jää kai DC. Oikeasti näytti siltä että kaksi vanhaa väsynyttä miestä hutkii toisiaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.06.2013 06:56 <Henkka> liian kovii jätkii


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ajat taas viitteellisiä, tiedä noista...

Vedonlyöntivihje: - Shields vs. Woodley - peliaika päättynyt

kohde
Shields vs. Woodley
veto
Shields
kerroin
2.600 (5Dimes)
panos
3 yks.

Osuma! +4.80 yks.

shields


Vähän yllättävä kerroinasettelu mun mielestä, näen itse aika kolikonheitoksi tämän, siis 2,6 peleihin helposti. Ei kuitenkaan pystyottelun juhlaa tule olemaan, ja en kyllä millään näe että Woodley Shieldsiä dominoisi mattohommissa. Lisäksi otan fight goes the distance ja shields dec. tähän matsiin, mutta tätä pääasiassa pelaisin.

Vedonlyöntivihje: - Barry vs. Jordan - peliaika päättynyt

kohde
Barry vs. Jordan
veto
Barry
kerroin
1.830 (5Dimes)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Pinnaclellakin 1,83. Noussut kovasti, ja näillä luvuilla saan peliä tosi helposti (65-35). Barry on mitä on, mutta pystyottelu on laadukasta. En oikein näe miten Jordan tämän voittaisi, en usko että saa nysvättyä tai raahattua Barrya ja se on ajan kysymys koska osuu ja kovaa. KO prop ehkä tähän myös.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 7.80, tulos +1.80 yksikköä.

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Jake Shieldin heikkous on minusta se että hän ei ole mikään alasvienti kone. Jos olisi niin hän voittaisi "lähes" kaikki sen verran hyvää herran matto taitaa olla. Pystyssä hän on minusta huono, todella huono.

Woodley ei ole niin hirveän tuttu mutta painimies ainakin on ja muistaakseni pysty taitojakin on. Eli jos olisin herran valmentaja sanoisin että pidetään ottelu pystyssä ja painia käytetään alasviennin puolustukseen. Tällä logiikalla mutu arvio 60-40 Woodley.

Pat Barry matsiin tosiaan se ko/tko kerroin kiinnostaa. Sille kai voisi 33% antaa..

Vähän offtobic ärsyttää kun katsoin yön UFC:tä tunnin ja tallensin loput. Mutta jostain ihmeen syystä jälleen kerran UFC tallennus ei onnistunut vaan kuva nyki ja nyki. Muiden kanavien nauhoitus kyllä onnistuu, no katsotaan uusinta sitten tänään vaikka tulokset on jo tiedossa.

Jos jollain on video linkkiä Corkle vs Pudzi + Manhoefin matsi laittakaa tänne..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.06.2013 20:08 <vertsi> youtubessa oli pudzin matsi, ei tosiaan klassikko


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

RuHo kirjoitti:Vähän surullista katsottavaa tuo main event kyllä oli. Odotin kyllä Werdumilta aika kovaa esitystä, mutta not imprezzed on tuomio. Kyllä mun on vaan sanottava että jos seuraava matsi on askel korkeammalle niin siitä tulee rumaa. Potentiaalisia vastustajia kai jotka ovat rankattu korkeammalle tai samoille lukemille ovat Cain, JDS, DC, Barnetto ja siinähän ne kai olivatkin (ehkä Overeemkin tähän jotenkin mahtuisi mutta tuskin siitä matsista saa uusintaa, oli se vaan niin huono se ensimmäinen). Barnetto on Mirin kanssa treffeillä, JDS-Cain on paperia vaille valmis niin jäljelle jää kai DC. Oikeasti näytti siltä että kaksi vanhaa väsynyttä miestä hutkii toisiaan.
Jos jotain positiivista tosta matsista pitäisi löytää niin ekan erän mattovääntö oli varmasti yksi hienoimpia mitä möhömahasarjassa on nähty vuosiin; yleensähän paksujen poikien sarjassa alla olevalla ei ole juuri mitään jakoa nousta ylös.

Shields vs Woodley -matsin kertoimet on musta melko hyvin kohdillaan. Shieldsin alasviennit ei ole mitään kovin kauniita, mutta jos herra saa kiinni vastustajastaan niin kyllä se aika hyvällä prosentilla sen myös mattoon raahaa. Pystyssä Shieldsillä ei ole jakoa juuri ketään vastaan, mutta se loputon painostaminen ja iholla nyhjääminen syö yleensä vastustajan mehut, jonka jälkeen vastustajan väkisinmakaaminen on huomattavasti helpompaa. Woodleyn pysty on ihan hyvää ja voiton avaimet onkin etäisyyden hallinnassa ja alasvientien välttämisessä. Jos matsi menee häkkiä vasten nyhjäämiseksi niin Woodleyn kunto kyllä loppuu ennen Sheildsiä ja Shieldsin alta Woodley ei todellakaan nouse.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Totta kyllä tuosta Shieldsin heikkoudesta monellakin osa-alueella, mutta itse päädyin tässä matsissa pelaamaan Shieldsiä muutamastakin syystä. Näkisin että Shields on kuitenkin riittävän lahjakas toteuttaakseen geim plääniään suvereenisti, onnistuihan se Akiyamaa ja Hendersoniakin vastaan. Näkisin että mitä Woodleyhin tulee, nämä em. herrat ovat tietyllä tavalla vähän samanoloisia vastustajia siltä osin, että vahva paini/mattotekniikka on myös Woodleyn leipälaji. Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen straikkeri että on Shieldsiä parempi siinä hommassa, tämä taitaa päteä yli puoleen koko divarista. Mulla on kuitenkin sellainen usko että jos Shields vaikeuksien kautta pystyy peliään pelaamaan lähes olympiatason judokaa ja olympiatason painijaa vastaan, lienee Woodleyn eittämättä kovat painimeriitit koetuksella.

Lisäksi Shields palaa welterweightiksi. Yleensähän nämä painoluokan muutokset ovat enemmänkin haitaksi, mutta Shields on "luonnostaan" 170-paunainen. Tämän lisäksi viimeisen kymmenen vuoden aikana tappiot tulleet herroille Ellenberger ja GSP, ja tuota Ellenberg-matsia voi pitää missä arvossa kukin haluaa, mun on vähän vaikea arvottaa sitä matsia kauheasti niiden olosuhteiden takia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Niin jos Shields aikoo voittaa hänen täytyy saada ottelu mattoon! Ja mielellään niin että itse on päällimmäisenä, varmasti hän tiputtaa vapaaehtoisesti guardiin jos ei alasvienti onnistu. Mutta toistaiseksi tämä on no bet matsi itsellä, katsotaan jos special kertoimet antaa pelattavaa. Tosin ne tulee yleensä vasta päivää ennen eventtiä, voisivat bookkerit laittaa niitä jo aiemmin!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Mielipiteitä Miocic vs Nelson -matsista otetaan vastaan kiitollisena.
Lienee syytä aloittaa toteamalla, että olen pelannut melkein aina Nelsonia vastaan
huonoin tuloksin.

Oma näkemys Nelsonista ottelijana on pysynyt melko samana koko ajan, enkä todellakaan usko, että herralle on ilmestynyt pelikirjaansa yhtään uutta sivua, edellisen matsin tai edes edellisten 5 matsin aikana.

Pystyssä Nelsonilla ei ole edelleenkään mitään muuta tarjottavaa kuin se oikea yläheijari, joka osuessaan toki nukuttaa 99% ottelijoista. Edellä mainittu yläheijari lähtee melkein aina samanlaisen koreografian jälkeen, eli leuka rintaan, säntäys eteenpäin ja lyönti. Jos lyönti ei osu tai ukko ei tipahda on tästä tilanteesta helppo jatkaa painamalla vastustaja häkkiä vasten. Koska Nelsonin ainoa todella varteenotettava pystyase on todellakin näin ennalta-arvattava on meikäläisen vaikea ymmärtää miten herra on onnistunut tiputtamaan vastustajia niinkin usein. Toki ottelijat automaattisesti tiputtavat käsiään puolustaakseen uhkaavaa alasvientiä, mutta silti on täysin käsittämätöntä, että tätä ei muka ammattilaiset osaa tehdä suojaten leukaansa.

Möhömahan paini ei ole mitään kovin kummoista ja sen tehoa rajoittanee entisestään keskiruumiin kohdalle keskittynyt painopiste, mikä vaikeuttaa etenkin jalkoihin säntäilyä. Pystypainitilanteissa Nelson käyttää suhteellisen hyvin päätään painaessaan vastustajan häkkiä vasten, mutta tilanteen ollessa toisin päin homma ei toimikkaan ihan niin hyvin. Nelsonin alasvientipuolustus on melko kyseenalainen, mutta hän väsyneenäkin melko hyvä nousemaan ylös vastustajan alta. Etenkin vastustajan ohitusyritykset päättyvät usein herran ylösnousemukseen. Päällä ollessaan Nelson kontrolloi todella hyvin vastustajaansa ja vaihtaa positiota hämmästyttävän sulavan näköisesti. Nelson hakee aktiivisesti käsi- ja olkapäälukkoja, joten alla olevan vastustajan on syytä pitää huolta yläraajoistaan. Selältään Nelson ei uhkaa juuri millään vaan tyytyy odottamaan vastustajan virheitä/ohitusyrityksiä, joiden avulla hän pääsisi ylös.

Nelsonin kunto on melko kyseenalainen, joskin ehkä hieman mainettaan parempi. Ne matsit, jotka ovat menneet täyden ajan ovat olleet melkoista pommitusta ja silti möhis on jaksanut painaa päälle. Jokatapauksessa Royn heijarit tuppaavat muuttumaan lähinnä ilman kauhomiseksi yhden erän jälkeen, jolloin tyrmäyksen mahdollisuus tippuu kuin lehmän häntä.

Stipe Miocic on varmasti sarjansa parhaimpia nyrkkeilijöitä, mutta toivon, että hän ei tätä selvää etuaan juuri käytä tässä matsissa; ei ainakaan ennen kuin Nelson on väsytetty. Ensinnäkin Nelsonin leuka ja palautumiskyky iskuista on huippuluokkaa. Toiseksi Miocic ei ole mikään voimalyöjä ja kolmanneksi ei ole mitään syytä otella pirteätä Nelsonia vastaan pystyssä kun häkkiä vasten tai matossa selältään hän ei tarjoa juuri mitään uhkaa.

Miocic liikkuu hyvin häkissä, niin kauan kuin kunto kestää ja Nelsonia vastaan sen tulisi kestää, ellei hän päädy kasan alimmaiseksi. Herra on DIV1 tason painija, joten hänen pitäisi kaiken järjen mukaan pystyä pitämään matsi pystyssä Nelsonin kaltaista, melko huonosti varsinkin sivuttain liikkuvaa vastustajaa vastaan. Miocicin painitaustalla ja nopeudella pitäisi saada Nelson tonttiin helpohkosti. Kasan päälimäisenä Miocic on esittänyt melko hyvää GnP:tä ja jos Miocic matsin lopettaa niin pidän tätä guardista mäiskimistä sinä todennäköisimpänä tapana.

Stipen mattopuolustuksesta ei ole mitään hajua, mutta pidän melko varmana sitä, että selälleen joutuessaan hän on kusessa. Ja mikäli Nelson pääsee asettamaan ruhonsa päälle, ei Miocic tule pääsemään ylös omin avuin.

Jos tuon turinan yrittää jotenkin summata niin mielestäni Nelsonin pelikirjassa on sen verran isoja ja perustavaa laatua olevia aukkoja, joita on vielä ainakin paperilla helppo hyväksikäyttää, että Miocicin kaltaisen ottelijan tulisi viedä tämä matsi ainakin sen 50% ajasta jos hän ottelee fiksusti.

Vedonlyöntivihje: - Nelson vs Miocic - peliaika päättynyt

kohde
Nelson vs Miocic
veto
Miocic
kerroin
3.200 (5Dimes)
panos
3 yks.

Osuma! +6.60 yks.


Tällä hetkellä myös mietinnässä Miocic by (T)KO 7.0 -kertoimella ja Miocic by decision 3.9 -kertoimella. Kuuntelen mielelläni myös muiden näkemyksiä tästä tanssiparista, sillä tästä uhkaa tulla näillä OA:lla vuoden suurin vapariveto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Vastaan lyhyesti: Nelson on suosikkiottelijani, jotenkin hänen persoonansa on sellainen että ei voi olla pitämättä. En ihan noin kriittinen ole hänen pystystään, hänellä on toki se kova yläkäden oikea. Mutta minusta hänellä on aivan loistava ottelusilmä ja osumistarkkuus/ajoitus lyönneissään. Eli on lahjakas kaveri vaikka kroppa on tosiaan mitä on. On siellä muitakin lyöntejä jota Miocic saa varoa.

Jos Miocic selviää avauserästä niin hänen pistevoittonsa on toki mahdollinen, en betsaa häntä mutta jos pelaisin niin:
Painottaisin panostuksessa Miocic by points 8 unit ja Miocic by tko/ko 2 unit.

Sinun sanomasi kertoimet 3,9 ja 7 ovat varmaankin aavistuksen liikaa. Ehkä totuus on 3,0 pisteillä ja 5,5 tko/ko

Eli annan kuitenkin Roylle aika kovaa krediittiä kaikinpuolin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.06.2013 02:59 <vertsi> ko/tko 5,50 arvioni on liian pieni, tuo 7 on aika kohdallaan


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Mun mietteisssä todennäköisin lopputulos on Miocic pisteillä ja aika pitkälti allekirjoitan toveri Blaahin postauksen niiltä osin. Tosissaan kyllä näkisin että juuri tuo Nelsonin cardio tulee olemaan tämän matsin ratkaisija. Se tahti hidastuu kyllä jos niin pitkälle mennään. Miocic on pystytekniikaltaan sen verran taitava että jos ei hötkyile ja väkisin hae KO:ta alttiisti, tässä on pistevoiton paikka. En usko että aseistus riittää Nelsonin tyrmäämiseen.

Miocic by decision 5,5 (5d, onko prosentit nousseet noin paljon?) on mun mielestä aika arvopeli tähän matsiin. Yleensä tän suuntaisia proppivetoja on vähän ikävä edes miettiä kun on vähän vaikea mielekkäästi arvottaa näitä asioita, mutta mulla ei vaan kyllä riitä usko siihen että Nelsonia saa Miocic keskeytettyä. Toisinpäin on suurempi todennäköisyys mutta uskoisin että Miocic ei hötkyile. Tässä Nelsonin keskeyttämisessä kuitenkin epäonnistui mm. JDS, ja sen Werdum-matsin katsoneena Nelson pystyy kyllä ottamaan sen verran rankaisua että pistää miettimään onkohan se ihan terveellistä. Takavuosien Arlovski taitaa olla ainoa joka tähän on pystynyt ja siinäkin taisi vaan olla kyseessä se että möhömaha ei jaksanut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.06.2013 02:55 <vertsi> Missä oli Miocic 5,50 ?

14.06.2013 16:56 <RuHo> 5d, enää 4,45


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Minusta nuo prob kertoimet on nimenomaan parhaita UFC:ssä. Mietit vaan ottelun kulkua ja miten siinä tulee käymään. Esim. Japanissa käytyyn Wanderlei Silva vs Brian Stann matsiin sai hirveitä prob kertoimia. Selvää oli että se ko/tko tulee ja Silva sai muistaakseni kertoimein 7 jota pelasin ja pelasin myös Silvan tyrmäystä erässä kaksi, kerroin taisi olla 19. Stannin tko/kokertoimet olivat pienempiä mutta niitäkin tietysti pelasin.

Nelson vs Miocic matsiin on kai kaksi selkeää tulosta: Roy by tko/ko (pelkään että kerroin on alle 2,0, koska normikerroin on jo niin matala), sekä Miocic by points.

Voiko sitten Roy voittaa pisteillä, miksei jos saa alasviennin vaikka erän loppuun ja ei kerkeä lyödä Stipea ulos. Seurauksena erävoitto jne. Mutta todennäköisyys on aika pieni. Varmaan yhtä pieni on tod. on se että Miocic tyrmää Royn. Myös lukotukset voidaan unohtaa tai antaa hyvin pieni todennäköisyys (5%)

Royn cardiolla on tietenkin suuri rooli ottelussa, mutta se on paljon kiinni minkälaista tempoa Miocic laittaa kehiin. Mikä sitten väsyttää no sellainen Cainin tyylinen hirveä painostus ja pakottaminen painitilanteisiin. Ylös ja alas jumppaa. Cainia vastaan Roy väsyisi yhdessä erässä mutta eipä muita Cainin tapaisia ottelijoita ole hewarissa. Ja jos Roy osuu kerrankin miten sitten käy, kyllä pidän aika tod. että hän osuu.

Katsoin juuri unibetin kertoimet Roy by ko @ 1,60 (Ei valueta)
Miocic by points 3,75 (tämäkin kerroin on aika kohdallaan)

Mutuna annan 50% että Roy voittaa tko/ko, Miocic by points 30% ja muille vaihtoehdoille loput

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Unohtu tosiaan mainita tuo Royn hyvä ajoitus, minkä vertsi toi ansiokkaasti esiin.

Miocic tuskin pystyy Nelsonia tyrmäämää pystyssä, mutta jos mattoon mennään niin TKO voi olla hyvinkin mahdollinen; sen verran ärhäkkäästi herra paukuttelee guardista(kts. Del Rosario -matsi). Nelson ei ole mitenkään kovin aktiivinen selältään ja esim. Frank Mirillä oli mielestäni erittäin hyviä paikkoja paukuttaa GnP:a haflguardista, mutta hän päätti yleensä yrittää ohitusta.

Mitä tulee luovutusotteisiin niin kyllä Nelson mielestäni päällä ollessaan sen lukon kaivaa useammin kuin 5% ajasta.

Tällä hetkellä:
Nelson wins by TKO/KO 1.69
Miocic wins by TKO/KO 8.4
Miocic wins by decision 4.45
Nelson wins in round 1 2.25

Uskallan väittää, että Roy ei tyrmää Stipeä läheskään 60% todennäköisyydellä, joskin jos Roy tämän voittaa niin (T)KO on se todennäköisin lopputulos. Melkein lähtisin tässä tapauksessa pelaamaan sitten suoraan Nelsonin voittoa ensimmäisessä erässä, koska herran kunto on mitä on.
Rehellisyyden nimissä on toki mainittava, ettei Stipenkään kunto ole mitenkään erikoinen.

Tässä matsissa saattaa olla livessä tarjolla mielenkiintoista pelattavaa, jos nyt toista erää nähdään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Blaah kirjoitti: Mitä tulee luovutusotteisiin niin kyllä Nelson mielestäni päällä ollessaan sen lukon kaivaa useammin kuin 5% ajasta
Ajoin takaa arviossani että Roy ei ole oikein koskaan lähtenyt hakemaan lukkoa, vaan tyytyy lyönteihin.

Se on myös totta että jos Royn tko/ko voittoa pelaa niin sitten avauserässä jos sellainen kerroin löytyy. 2,25 siis on, sen saattaisin viihdevetona pelata. Koska olen Royn fani ja toivon että hän tämän vie:) Haluaisin nähdä esim Nelson vs Overeem, sekä Nelson vs Hunt mutta jos Roy nyt voittaa niin Hunt ottelu voidaan unohtaa. Tuleehan sinne nyt myös Barnett sekoittamaan pakkaa..

Mainissa kallistun Evansin kannalle, vaikka pidänkin Hendoa ihan uskomattomana ottelijana. Mutta joskus se hänelläkin ikä ja vammat alkaa näkymään. Sekä cardio, Evans oli toki viimeksi ihan surkea. Dana White sanoi että oli asenne ongelma ja kun rahaakin alkaa jo olla.
Mutta kertoimissa ei oikein ole mitään kummoista niin nautitaan vain matsista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Tuota Nelsonin kuntoa kovinkin täällä kritisoidaan. Vaikkei miestä ulkonäön perusteella minkään lajin urheilijaksi uskoisi, niin kunto siltikin HW:ksi ihan hyvää luokkaa. Ja tosiaan iskujenottokestävyys varmaan koko UFC:n parasta. Selkeäksi suosikiksi Royn itse saan arvottua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Jii kirjoitti:Tuota Nelsonin kuntoa kovinkin täällä kritisoidaan. Vaikkei miestä ulkonäön perusteella minkään lajin urheilijaksi uskoisi, niin kunto siltikin HW:ksi ihan hyvää luokkaa. Ja tosiaan iskujenottokestävyys varmaan koko UFC:n parasta. Selkeäksi suosikiksi Royn itse saan arvottua.
Minusta Nelsonin cardio ei niin älyttömän huono ole vertailussa muuhun hewariin. Cainiin toki ei voi verrata ketään ja hänelle on kyllä kauhea etu että titteli matsit ovat 5 eräisiä. Kukaan häntä nykymiehistä ei pisteillä voita. Anyway Royn postaamassa naamakirja kuvassa herra ei kyllä kauhean läskiltä enää näytä. Onhan se maha koko ajan pienentynyt:) Ja olihan fedorillakin vähän löysää mutta cardio tais olla aika kunnossa. Toivon että Roy on treenannut muutakin kun kungFu treenejä:) Naurattaa se kun Buffer esittelee ottelijat ja Nelson on KungFu fighter:)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... c0cd2580a5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Kyllä Nelson on kuntopuolella aika pahastikin hyytynyt kun matsi ei mene oman mielen mukaan. Mielikuva tästä hyvästä kunnosta on kyllä vähän hassuhko, sillä mun muistikuvan mukaan harvassa ovat ne ottelut missä kolmanteen Nelson on mennyt (hyvä jos ensimmäisestä pääsee niin että kaikki ovat tajuissaan), ja niissä on aika usein piiputtanut. Ei siinä, ei HW nyt mikään maratoonareiden sarja ole muutenkaan mutta Stipe on näistä ehdottomasti se kovakuntoisempi heppu, ja hyötyy kyllä siitä jos matsin pituus venyy. En usko että alasvientiä nähdään. Stipeä ei muuten viedä maahan, tiedoksi :)

Se ei kai matsin prosenttien arvontaan muilta osin vaikuta kuin sillä että pelaako mieluummin Nelson inside distance, vai suoraan Nelsonia. En kyllä näistä ole edes kertoisia kummemmin katsellut tai seuraillut, Roy aukesi niin kauhean huonoilla kertoimilla että pelit on pois kysymyksestä, vähän turhan hapokasta mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


blortto
Jäsen
Viestit: 560
Liittynyt: 18.01.2003, 13:15

Tuotto: +4.19 yks.

Palautus%: 100.92%

Panosten ka: 3.53 yks.

Vetoja: 129

Pisteitä: 107

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja blortto »

vertsi kirjoitti:Mainissa kallistun Evansin kannalle, vaikka pidänkin Hendoa ihan uskomattomana ottelijana. Mutta joskus se hänelläkin ikä ja vammat alkaa näkymään. Sekä cardio, Evans oli toki viimeksi ihan surkea. Dana White sanoi että oli asenne ongelma ja kun rahaakin alkaa jo olla.
Mutta kertoimissa ei oikein ole mitään kummoista niin nautitaan vain matsista.
Evans on ollut aina vittumainen betsattava siksi, koska sen liike on kompensoinut (mun silmään) sen heikkoa iskukestävyyttä.
Countdownin perusteella Evans on nesteinen läski, joten ei ole cardio maittanut. Väsyneenä ei Hendoa vastaan pysty pistämään painimiseksikaan, joten pystyssä mennään.

Hendo kippaa sen parissa erässä.

Vedonlyöntivihje: - UFC Hendo vs Evans - peliaika päättynyt

kohde
UFC Hendo vs Evans
veto
Hendo
kerroin
2.110 (Pinny)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.06.2013 20:54 <vertsi> Unibet antaa 4,0 ko/tko/disq

14.06.2013 20:54 <vertsi> sekä hendo round 2 @8,0

14.06.2013 20:56 <vertsi> no itse toki foldaan nämä


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Katsoin nuo tarkat statsit: Nelson on hävinnyt siis Werdumille, Mirille ja Santosilla kaikki pisteillä. Mir ottelusta hän sanoi että oli sairaana, siinä hän olikin todella väsynyt. Ja jos nyt ihan oikein muistan matsi käytiin Coloradossa jossa hapensaati on vaikeampaa kun otellaan korkealla. CroCopin Roy lopetti kolmannessa erässä! Sekä kaikki muut ensimmäisessä Kongo, Mitrione, Herman, Struve ja Schaub.

Näistä Herman on minusta täysi vitsi.

Stipe hävisi viimeksi Struvelle round 2 ko/tko, voitti itse Del Rosarion samalla tavalla. PHil De Vriesin voitti round 1 ko/tko sekä Joey Beltranin pisteillä. Stipen vastustajista De Vries on ihan surkea pystyssä, eikä tuo Beltran ole mikään kummoinen.

Siinäpä tilastoja jos jotain kiinnostaa. Ärsyttää edelleen kun esim betsafe ei vieläkään voi antaa prob kertoimia kun sinne tulee paljon betsattua muuten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vihjetagien ajat ovat mitä ovat.

Vedonlyöntivihje: - Hendo vs. Evans - peliaika päättynyt

kohde
Hendo vs. Evans
veto
Hendo
kerroin
2.110 (pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


60-40 hendo

blortto vähän avasikin tätä, ja mun mielestä Evans tarvitsee Jacksonia. Näin se vaan on. Jaco/blackzilians näkyy kyllä miehessä negatiivisella tavalla. Mä en oikein itse käsitä että miten Evansin tämä olisi mahdollista voittaa. Tietty jos Hendon vanhat polvet ovat mitä ovat...

Hendon yksitoikkoinen mutta tehokas pysty on liikaa Evansille. Lasileuka, liike on aika kurjaa, kippiä ei ole (ja vaikka olisikin niin Hendersonin luupää on sellainen että ei taida pudota) ja jos Nogueiran kanssa ei painipeliä saa onnistumaan, en oikein ymmärrä miten tämä herra olympiapainija Hendersonia vastaan onnistuisi. Tekisi mieli propata Hendo KO mutta onhan tässä kai aika iso mahdollisuus decisioniin. Veikkaisin että jos ei KO tule niin clinch tulee olemaan aika tuhoisa ase Hendolle.

Vedonlyöntivihje: - Shields vs. Woodley - peliaika päättynyt

kohde
Shields vs. Woodley
veto
Shields
kerroin
2.750 (pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +5.25 yks.

shields


Ei tullut propattua sillä eihän tuosta Woodleystä oikein tiedä onko subattavissa. Perustelua tässä ketjussa jo jonkin verran taitaa ollakin, mutta 50/50 näen ja uskon että Shield saa nysvättyä Woodleyn väsyneeksi ja avuttomaksi. Shields nousussa, siksi vähän lisää.

Vedonlyöntivihje: - Fitch vs. Burkman - peliaika päättynyt

kohde
Fitch vs. Burkman
veto
Fitch
kerroin
1.210 (pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Rajapelejä ja 85/15, mutta Burkman on luuska, ei mitään sanottavaa Fitchille millään osa-alueella. Ehkä tuo 1.21 ei paljoakaan ihmisiä houkuta pelaamaan mutta tässä on kiistaton top10 WW (mun mielestä top5) vastaan vanha raato. Heitän vielä arvion siitä että tasoero on niin suuri että Fitch jopa keskeyttää Burkmanin.

Vedonlyöntivihje: - Nelson vs. Miocic - peliaika päättynyt

kohde
Nelson vs. Miocic
veto
Miocic
kerroin
3.250 (5dimes)
panos
3 yks.

Osuma! +6.75 yks.


Perustelut ketjussa. 60/40

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 18.00, tulos +6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.06.2013 10:41 <RuHo> hienoa, fitch.


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Barry-Jordan matsiin pelaaville tiedoksi että Barrylla on ollut tosi paska leiritys. Taisi sherdogille tjms. foorumille laittaa että tosi rikkonainen leiritys, terveysongelmia vanhemmilla ja ilmeisesti jalka ja niska vaivaa. Omat on jo sisässä niin turha itkeä enää, mutta Jordania pelanneille tämä kai tarkoittaa sitä että lisää roinaa putkeen. :jorma:

e: otin selvää ettei tule ihan paskaa puhuttua.

Barry on TheMMAHour Radio
- Trained half in Minnesota (Greg Nelson) and half at Grudge in Denver (Trevor Wittman)
- got my first armbar against a HW purple belt in a BJJ tournament
- Jordan is the same height as me for once
- Jordan is strong and his speed is deceiving
- He's supposedly a wrestler but he has 10 KO's
- We'll be friends while we're fighting
- We're going to go at it until someone falls asleep
- I have 2 losses, so now it's time for 2 wins
- Mom is sick, this 8 week training camp has been stressful
- She was in the hospital for 22 days, they can't figure out what's wrong with her
- Then my step dad fainted, he has step 2 diabetes
- Then I sprained my neck for 2 weeks, couldn't move it
- Then I pulled a hamstring, then I got a splinter in my foot
- The world has been telling me to cancel this fight for 8 weeks
- So that's why I want to fight, because the world is telling me not too

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Unohtui se että onko main event 5 eräinen, alkaa oleen merkitystä jos tähän betsaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.06.2013 03:02 <Blaah> 3 eräinen ilmeisesti.


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Maini 3-eräinen, noita ei ottelijat hirveen mielellään muuta viisieräisiksi jos alunperin on soppari kirjoitettu kolme eräisestä väännöstä. Harmi sinäänsä, vitonen olis IMO suosinut Hendoa enempi.

Vedonlyöntivihje: - Henderson - Evans - peliaika päättynyt

kohde
Henderson - Evans
veto
Henderson
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Evans SD


On tästä tullut pitkät pätkät kirjoiteltua jo aikaisemmilla sivuilla, mutta lyhykäisyydessään:
Evansin pysty näyttää varmaan monen silmään nätiltä, mutta on Hendon kaltaisen kokeneemman kehäketun luettavissa varmaan aika kivasti ja jättää aukkoja. Hendolla aika rajallinen arsenaali, mutta oikealle kädelle löytyy hyvät setupit siitä missä Rashadilta vastaavat ideat paljolti uupuu. Evansillahan tässä varmaan gamepläninä pitää jalat ja kädet liikkeessä, nopeamilla käsillä paukutella pystyssä vähän pisteitä ja kun Hendo turhautuu ja alkaa kävelemään päälle oikea käsi edellä niin jalkoihin kiinni ja sitten nyhväystä niin kauan kun pappa jaksaa selällään maata. Jos pystyy noin ottelemaan 15 min niin value katoaa kyllä tästä nopeasti, mutta en jaksa uskoa että Evansilla tohon riittää itsekuri ja pää, vaan eiköhän sieltä nähdä taas sopivasti jotain hasardeja RJJ tason temppuja jotka jättää Hendon oikealle tarpeeksi tilaa. Jos menee pystypainiksi niin Hendolla rahkeet riittänee tommosen nyhjäyksen voittamiseen varsinkin jos Evansilla jäänyt jumpat vähemmälle, kunhan saa pidettyä poissa jaloista niin kaikki on ihan kivasti. Näillä arvioilla joko tylsähkö SD jompaan kumpaan suuntaan (ala Machida - Hendo) tai KO via H-Bomb. Jotain 50-50.

Vedonlyöntivihje: - Stout - Krause - peliaika päättynyt

kohde
Stout - Krause
veto
Stout
kerroin
1.400 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Krause 3R Sub


Vahvalla mutupohjalla mennään, mutta menkööt. Krause kehiin 2 vkon varoitusajalla, esiintymiset isoimmissa kehissä koostuu lähinnä kahdesta hävitystä WEC matsista, viimeaikoina kerännyt ihan hyvän putken RFA:ssa jotain nimettömiä kavereita vastaan ja näillä näytöillä UFC:hen. Mikä tässä haisee pahasti, niin kattelee vaikka noita viimeaikojen brassi-kortteja, niin nämä hyvät matchupit kotiyleisön edessä on aika tuttu juttu näissä kuvioissa. Vaikka Stoutin ura nyt ei ihan nosteessa ole viimeaikoina ollutkaan, niin jätkän pitäisi kyllä kokemuksella ja kotiyleisön kannustuksella viedä tämä nimiinsä aika kovilla prosenteilla. Panostus ehkä vähän yläkanttiin kun tällänen tilastoarvio on kyseessä, mutta menkööt nyt kun tuolla painoin itsekin.

Vedonlyöntivihje: - Barry - Jordan - peliaika päättynyt

kohde
Barry - Jordan
veto
Jordan
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.20 yks.

Jordan 1R TKO


Eipä mitään sen mullistavampaa kun noi Barryn tekosyyt ennen matsia, varmaan tulee ihan kiva mylly mutta noilla tiedoilla pakko pienellä betsata olosuhteiden suosimaa altavastaajaa...

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 2.20, tulos -5.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Pierson vs Robertson - peliaika päättynyt

kohde
Pierson vs Robertson
veto
Pierson
kerroin
2.050 (5Dimes)
panos
2 yks.

Osuma! +2.10 yks.


Piersonin pysty ja paini on ihan ok tasoa. Robertson taasen ei ole vaikuttanut ollenkaan, millään osa-alueella. Matsi otellaan Piersonin takapihalla ja kotietu Kanadassa on tunnetusti melkoinen. Hiukan huolestuttaa Piersonin ikä ja Robertsonin härö pysty; miten leuka kestää. Jotain 60% Piersonille.
Over 2½ kanssa harkinnassa. Prossat siihen lienee siellä 70 -paikkeilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Miocic vs Nelson - peliaika päättynyt

kohde
Miocic vs Nelson
veto
Miocic by decision
kerroin
7.000 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vedonlyöntivihje: - Pierson vs Robertson - peliaika päättynyt

kohde
Pierson vs Robertson
veto
Pierson
kerroin
2.000 (5Dimes)
panos
4 yks.

Osuma! +4.00 yks.

pierson



Vähän huonompi hinta kuin blaahilla, mutta tämän sain itsekin peleihin. Pierson pitänee, ja vienee pystyssä matsin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Ihan oikein että Stout hävisi. Lähtee lopussa hakeen alasvientiä ja sitä kautta erävoittoa, ja joutuu päältäpäin giljotiini kuristukseen.

Woodley vs Shields olipas surkea matsi, ei alasvientejä. 30-27 woodley 29-28 Shields 29-28 Shields näin tuomariäänet
Moni on varmaan tuosta eri mieltä:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.06.2013 05:05 <RuHo> ite näin sen 30-27 tai korkeintaan 29-28 shields

16.06.2013 05:05 <RuHo> ja paskaahan tuo on koko matsi. säännöt vaan on mitkä on.


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin