Tänään on 28.03.2024, 13:23.

UFC

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Jees, Vinny vähän sössi muuten kyllä hyvää iltaa. Voitolle jäin tästä huolimatta kun Aldo, yli 2,5 davis/machida ja main eventin propit ja livet suurimmaksi osaksi osuivat, mutta olisi kai voinut täältä ottaa vinkistä vaarin ja antaa Vinnyn olla, kyllä on surkea mies.
Snaggle kirjoitti:Sain kyllä ite ton Machidan matsin Lyotolle, aika vähän mitään kunnon vahinkoa Davis sai aikaiseksi, Machidaltakaan nyt ei paljon nähty mutta oli siellä pari iskujen vaihtoa jossa Davis söi nyrkkiä naamaan ihan suoraan. Kai tää sitten on sitä karmaa jostain Shogun - Machida I ajoilta :P . Davis näytti kyllä paljon paremmalta, olis kiva nähdä seuraavaksi vaikka Hendoa tai Teixieiraa vastaan.
Jotenkin oli paha aavistus koko ottelusta ennen kuin kongi soi, niin ei tullut pelattua kun nuo överit ja että matsi menee päätökseen. Sopii vaan omalla kohdalla kiitollinen että ei tullut tosissaan laitettua Machidaa, oli vielä kovassa nousussa kerroin ennen matsia mutta pidättäydyin.

Mut joo, Shogun-Machida I tuli mieleen ja karman laki, mutta ikävältä se vähän tuntuu muiden puolesta ketkä ehkä Machidaa pelasivat, en Davisia saa voittamaan millään eilistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Tossa Magny vs Moraes -matsissa tosiaan oli ideana se, että Magny tarjoaa jabia sen 3 erää älyttömän ulottuvuuden ja melko ison taitoeron turvin. Moraesin pysty on kuitenkin melko heikkoa vielä ja muutenkin herralta puuttuu keinot alustaa alasvientejä pystyllään. Alasviennit Moraeshan saa pääosin syöksymällä jalkoihin tai sitten häkkiä vasten. Magny taasen on osoittanut olevansa todella v-mäinen alasvietävä varsinkin häkkinyhjäyksissä; hommaa toki auttaa järjettömän pitkät jalat, joita levitellä kun kaveri yrittää kaivaa jalkoja alta. Myös kuntopuolella Magnylla olisi ollut ainakin ennakkoon melkoinen etu, koska ukko treenaa korkealla ja ei ole aikaisemmin osoittanut kummoisia hyytymisen merkkejä matseissaan. Moraes sen sijaan tuntuu hidastuvan todella paljon jo 1,5 erän jälkeen ja se vähäinenkin pystyosaaminen ja etenkin pään liike loppuu miltein kokonaan.

No matsihan ei mennyt niin kuin tuli toivottua. En tiedä miten muut tilanteen näki, mutta musta Magnyllä ei ollut mitään syytä lähteä valssiin Moraesin kanssa. Kuvakulma oli toki takaa, mutta kummasti näytti siltä, että se oli juuri Magny, joka aloitti sen pystypainin. Ihmeen helposti Moraes sai myös sen kampituksen aikaiseksi. Täytyy myös ihmetellä miten niinkin paljon lyhyemmillä jäsenillä varustettu ukko saa tuossa tilanteessa lukittua kätensä vastustajan selän takana.
Jo ennen matsia oli selvää, että jos mattoon mennään varsinkin alussa niin Magny ei ole se ukko tuosta sarjasta, joka Moraesille pärjää. Toki heikompikin BJJ-ukko osaa nykyään puolustaa luovutusotteita guardista, mutta Moraes on siitä v-mäinen äijä, että se harvemmin päätyy sinne guardiin alasviennin yhteydessä vaan ohi mennään samassa rytäkässä.


Toi Machida vs Davis -matsin tuomarointi nosti taas verenpainetta oikein kunnolla, vaikka ei ollut penniäkään kiinni koko hipassa. Vaikka ottelu ei todellakaan ollut mitään täyttä Machidan dominointia niin mitä Davis teki muuta kun vei alas erän lopulla? Kuinka monta kertaa jätkä edes osui Machidaan? Ite sain selvät 30-27 Machidalle ja niin sai pääosa mediastakin.
http://mmadecisions.com/decision.jsp?id=4380
10 * 30-27 Machida
3 * 29-28 Machida
Ja dumarit 29-28 Davis?
Sinänsä ei ole mikään yllätys, että esim. Chris Watts sai matsin Davisille, saihan kyseinen tuomari Sanchezillekin 2 erää Gomi-matsissa. Yksikään median edustaja ei toki tuossakaan matsissa nähnyt mitään sellaista miksi Sanchezin olisi tullut voittaa matsi...
Sal D'Amato taasen kunnostautui esim. viikkoa aikaisemmin tuomitsemalla Trevor Smithille kaikki kolme erää, "yllättäin" kukaan muu koko maailmassa ei Smithiä voittajaksi saanut, varsinkaan erin 3-0.

Oon nähnyt jokusen vaparimatsin livenä esim. Suomen pienissä iltamissa enkä muista yhtäkään niin älytöntä tuomiota näiltä amatöörituomareilta, kuin mitä näissä UFC-iltamissa näkyy koko ajan. Kumma miten toista tonnia illasta repivä "ammattituomari" ei saa pisteytettyä matsia edes sinnepäin kun samaan aikaan kahvipalkalla matseja tuomitseva Reino Suomesta löytää ainakin oman rajallisen kokemukseni mukaan oikean voittajan miltein aina. Ja vielä suurempi ihme on se, että tähän perseilyyn ei puututa, vaikka esimerkiksi D'Amato pisteyttää matseja vähän väliä aivan päin seiniä. Jalkapallossa huudettaisiin suuren äänen match fixingiä yhden tällaisen tempauksen jälkeen, maailman suurimman vapariorganisaation tuomaroinneissa voi yksittäinen tuomari näköjään puuhastella vuosia, eikä kukaan saa aikaiseksi edes mitään selvitystä asiasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Onneksi minullakaan ei ollut betsiä Lyotolle, muistan että heti matsin jälkeen menin vessaan enkä edes viitsinyt kuunnellta tuomiota koska olin varman että Machida vie! No mitäs vielä, aika härski tuomio. Nyt ilmeisesti Texeira on seuraavana listalla Jonesia vastaan. Jos ja kun Jones voittaa Gustaffsonin, se on matsissa mielenkiintoista että Gustafssonin ulottuvuus on myös hyvä.

Mä en tarkaan tiedä miten nuo ottelut pisteytetään mutta olen aiemmin sanonut ja ihmetellyt miksi alasviennestä saa niin hirveästi pisteitä. Siitähän se voitto irtosi, vaikkei tee juuri mitään damagea vastustajalle kunhan saa yhden alasviennin pisteitä sataa ropisee. Silloinhan tuomareita ei voi syyttää jos pistelasku toimii näin että niitä pisteitä pitää antaa alasviennistä, jos näin on aika perseestä.

Eihän Davis pystyssä kyllä mitään esittänyt, taisi pari kertaa superman iskua yrittää:) Ja eikös Lyoto yllättäen itse mennyt enemmän matsissa eteenpäin? Harmi että Lyoton matseista on tullut nyt vähän tylsiä, älykäs ottelija taktisesti kaikinpuolin mutta katsojan näkökulmasta alkaa olla ja vähän tylsää. Sinänsä tämä ei harmita minua koska vaikka Lyoto olisi voiton ottanutkin ei hänellä mitään jakoja Jonesia vastaan ole. Eli Jones sinne hewariin mahdollisimman pian, en tiedä pystyykö esim. Texeira laittamaan kunnolla hanttiin koska ulottuvuusetu on mitä on. Entäs Cormier sitten, siitähän on ollut puhetta että Cormier tipuittaisi 205:seen, toki hän kohtaa seuraavaksi Nelsonin.

Oli vaan yksi betsi joka osui eli Clopton vs Yahya over 1,50 @2,0. Pakko oli koittaa kun kevyt sarja kyseessä ja tarjottiin tollaista kerrointa ja rajana vain 1,50 rounds.

Onko Shogun vs Sonnen muuten 5 eräinen, itseä kiinnostaa Sonnen pisteillä (en ole nähnyt kertoimia vielä missään)nmutta jos on 5 eräinen jää ehkä pelaamatta. Toinen vaihtoehto on että Shogun by ko/tko jos Sonnen epäonnistuu alasviennissä jossain kohtaa jne.
Normikertoimet ei tässä oikein kiinnosta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

On alusta asti kai ollut maini tuo Shogun - Sonnen että kuvittelisin että on viisieräinen.

Vaikea nähdä että joku JBJ:tä tosta vyöstä hirveesti haastaisi, valitettavasti. Joku Lyoto varmaan niitä kovimpia haastajia ton tyylinsä puolesta, saattaa onnistua jotain pystyssä esittämäänkin. En oikeen näe että Gussella hirveesti jakoa tossa matsissa, Teixieiran hypejunaan en oikein ole koskaan hypännytkään että lienee aika läpihuutojuttu sekin. Cormier-matsi sitten vähän kovempi pala ehkä purtavaksi, kulminoituu siihen että saako musta Fedor kanajalka Bonesin selälleen. Tohon matsiin sen verta aikaa kumminkin että JBJ:llä lienee ihan kelvollinen jabi siihen mennessä ja liike sillä tasolla että pelkät heijarit ei välttämättä riitä enää clinchiin. JBJ hevarissa onkin sitten paljon mielenkiintoisempi, haluaisin nähdä kun Reem retuuttaa pelokasta Bonesia ympäri häkkiä ja kropan kautta pihalle ekassa erässä mutta enpä koskaan oikein mikään JBJ fani olekaan ollut :)

Olihan tossa Machida - Davis matsissa vähän sellasia iskunvaihtoja jossa Davis esim sai aika kovan potkun heitettyä ja Machida sai sen käsillään blokattua jne tilanteita jotka huonosta kulmasta olis ehkä saattanut näyttää siltä että ne osui, siinä missä Machida osui paljon kovemmalla prosentilla, että jos noi vaihdot on sattunut näkymään dumareille paskasta kulmasta niin kai siinä voi jotain antaa anteeksi. Toisaalta niin kun Blaah tossa edellä totesi niin eipä noi kyseiset tuomarit mitään vaparin suurtuntijoita taida kyllä olla muutenkaan että eipä siitä sen enempää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Hauska huomio Blaahilta, tuo D'amato. Nyt kun asiaa muistelee niin on kyllä näissä hommissa aikaisemminkin tullut vastaan. Paska tuomari.

http://mmadecisions.com/


Ennen vanhaanhan (siis viisi vuotta sitten :D ) asiahan oli niin että MMA-matsit tuomarointiin lähinnä paskojen nyrkkeilytuomareiden kanssa. Ei tässä vaiheessa enää pitäisi olla moista paskaa. Ehkä noi erät oli tiukkoja kuitenkin ja niin edespäin, mutta en kyllä millään saa Davisille. Saattaa olla hyvinkin että se ensimmäisen erän TD käytännössä ratkaisi koko matsin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Toi Sal D'Amato on käsittääkseni nyrkkeilyn puolelta tullut ukko. Jotenkin vain ihmetyttää, että jätkällä ei ole vieläkään mitään hajua koko lajista, tai sitten sieltä nyrkkeilyn parista tuli vähän muutakin mukana kuin ammattitaidon puute.

Noin vedonlyöntimielessä olisi kiva tietää etukäteen kuka siellä matsin lopputulosta arpoo niin voisi suosiolla jättää näiden kaikista epäilyttävämpien tuomareiden matsit pelaamatta, ellei luota siihen, että homma ratkaistaan siellä häkissä. Sellainen kuva mulla on, että suurin osa näistä älyttömyyksistä tapahtuu kun tietyt samat naamat on tuomaroimassa. Esim. kun tuota Sal D'Amaton listaa niin sieltähän löytyy sellaisia klassikkoryöstöjä kuten Ring vs Fukuda, Lentz vs Griffin, Sanchez vs Kampmann...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

World Series of Fighting 4

Vedonlyöntivihje: - Newell vs Caldwell - peliaika päättynyt

kohde
Newell vs Caldwell
veto
Caldwell
kerroin
3.500 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Sportbetillä 3,65 jos sinne joku voi pelata jotain.
Tää on musta niin pimeä kerroin, että oli pakko ottaa pois jo reippaasti ennen punnituksia. Jos tämä olisi sympatiapisteistä käytävä ottelu, tai one mans struggle -kategoria Oscareissa niin Newellhän tämän veisi 100% ajasta. Ongelma vaan on se, että kyseessä on vapaaottelumatsi häkissä ja säälipisteiden vaikutus matsin lopputulokseen on melko pieni.

Sinänsä on ymmärrettävää, että Newell lähtee matsiin ennakkosuosikkina, koska miehen mattotyöskentely on itseasiassa melko hyvää. Hän pystyy kontrolloimaan vastustajiaan hämmästyttävän hyvin, vaikka käytössä on vain 1,5 kättä. Lisäksi hän siirtyy erittäin äkäisesti jalkalukkoihin päällä ollessaan, joten vastustajan on oltava koko ajan hereillä vaikka Newell olisikin tukevasti heidän guardissaan. Pystyssä Newell pyrkii jatkuvalla syötöllä iholle, joten vastustajien on parempi osata väistää sivulle mikäli eivät halua päätyä pystypainitilanteisiin.

Newell otteli viimeksi viime joulukuun alussa, kun taas Caldwellin viimeisestä matsista on aikaa yli 2 vuotta. Ainakin itselleni on melkoinen kysymysmerkki mitä Caldwell on puuhastellut kaiken tuon ajan; mistään loukkaantumisesta ei käsittääkseni ole kyse. Caldwellhan on ottelijana ehkä enemmän voimalyöjä kuin tekninen boksaaja. Pystypuolustuksessa on melkoisia aukkoja ja käsiä pidetään usein alhaalla ja leukaa ylhäällä. Silti hyökkäyspuolella miehellä on tarjota suht napakoita kombinaatioita, joskin on mainittava, että herran pysty toimii parhaiten silloin kun hän pääsee painostamaan ja höyryämään päälle.

Tämä matsi ratkeaa taitojen osalta siihen, miten Caldwell pystyy pitämään Newellin pois iholtaan ja itsensä pois pystypaini- ja mattotilanteista. Newell pysty on varmasti juuri niin hyvää kuin 1,5 kätiseltä voi odottaa, mutta hän käyttää sitä pääasiassa pohjustaakseen alasvientejä; ja hyvin käyttääkin. En jaksa uskoa, että Caldwell tätä ottelua häviäisi pystyssä tai Newell matossa; joskin Newellin taidoista/kyvyistä selältään ei ole pahemmin matskua ja vastaavasti taas Caldwellin GnP on todella väkivaltaista.

Caldwellin kohdalla suurin kysymysmerkki on tietenkin herran kunto 2v tauon jälkeen ja miten hän pystyy vastaamaan Newellin jatkuvaan painostukseen. Lisäksi Caldwellin nuppiosasto on hieman kyseenalainen; lopettihan mies TUFfin kesken koti-ikävän takia.

Mitä noita videoita on nyt tullut katseltua niin pelkästään taitotasojen puolesta tämä olisi mulla aika tasaväkinen matsi, jossa pieni etu menisi Caldwellille, koska mies nyt sattuu olemaan kaksikätinen ja omannee myös enemmän voimaa(tiputtaa alas 170paunaisista). Caldwellin nykykunto herättää sen verran suuria kysymysmerkkejä, että sen takia on pakko tiputtaa suht paljon noita prossia joten arvontakoneesta lähti luvut 55-45 Newellille ja näillä kertoimilla pelit Caldwellin suuntaan.

Koska molemmat ovat otelleet pääasiassa melko paskoja ottelijoita vastaan on hieman vaikea saada mitään kunnon kuvaa herrojen taitotasosta ja kuulisinkin mieluusti miten muut tämän ottelun näkevät; youtubesta löytyy ihan hyvin matskua ja ameriikanserkuilta sitäkin enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Varovaista komppia edelliselle.

Vedonlyöntivihje: - Newell - Caldwell - peliaika päättynyt

kohde
Newell - Caldwell
veto
Caldwell
kerroin
3.750 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Newell R1 Sub

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Machidan tuomarointiin kantaaottamatta: Itseä ihmetyttää tämä viime aikainen suursuosikkien trendi, tanssia pikkuhippaa ja laskeskella, että oonhan minä kerran enemmän tässä erässä osunut. Ei machidakaan mitään ihmeellistä saanut aikaiseksi ensimäisen erän compoa lukuunottamatta. Tuomarointi puhuttanut muuallakin kuin tällä saitilla, joten miksi niin varovaista ottelua. Pitkän aikaa on jo nähty, että alasviennistä saa kohtuuttoman paljon propseja tuomareitten silmissä.
GSP. pirun tylsä ottelija, mutta tekee kumminkin aina selvän eron pisteissä, mentiin sitten pystyssä/matossa. Ehkä tuo Machida tuomio meni väärin, mutta ei se mikään täysi oikeusmurha ainakaan ollut ja Machida saa syyttää itseään ja kulmamiehiään ainakin osittain...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Onnea matkaan ylläoleville herrasmiehille EXPLOSIVE ATHLETIC vs. GIMP-otteluun. Mulle jää WSOF kyllä kokonaan väliin, en uskalla arvioida suuntaan tai toiseen tuota kyseistä ottelua ja koko WSOF on kyllä sellaista paistiottelua täynnä tällä kertaa että ei oikein huvita Spongista maksaa elinsiirron verran.

Cavalcante voisi kai olla hyvä kokeilu mutta ei ole oikein nyt pallon päällä tämän eventin kanssa. Kertoo kyllä silti mun mielestä aika paljon MMA:n vielä alhaisesta tasosta, jos yksikätinen heppu on rankattu ja ottelee pääkortilla suht isossa eventissä nimenomaan vakavasti otettavana kilpailijana. Mikäpä minä olen yksikätisestä hepusta vittuilemaan mutta onhan tuo nyt jo vähän eihelvettiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Newellin listaa kun kattelee tai niitä sen matseja, niin onhan tota uraa tehty suunnitelmallisesti heittämällä eteen kädettömiä ottelijoita. Tässähän ei sinänsä ole mitään uutta vaan samaa sontaa on nähty vuosikausia esim. nyrkkeilyssä. Pääkortilla ottelu on siksi, koska Newellin tarina on silleen ihQkiva ja näistä one mans struggle -tyyppisistä jutuistahan kansa tykkää ja Newell todistetusti tuo katsojia. Caldwell kaivettiin varmasti otteluun siksi, että herra ei ole ihan ilman nimeä TUFfin takia, mutta ei myöskään ole ehkä sieltä kärkipäästä tällä prospectosastolla. Joku tuntematon, mutta oikeasti osaava ei oikein käy, koska jos tulee kuokkaan niin sanotaan, että "jätkä hävis ykskätiselle" ja jos taas voittaa niin sanotaan, että "reilu jätkä ku pieksee ykskätisiä".
Silti musta tää matsi on noin niin kuin otteluna kaikkein mielenkiintoisin pääkortilta; muutehan noissa on odotettavissa melkoisia pieksäjäisiä. Tässä on kuitenkin matchmaking siinä mielessä kohdallaan, että etukäteen vaikuttaisi suht tasaiselta ja ottelutyylitkin on sopivat; lue striker vs grappler.

Taitaa olla muuten ensimmäinen kerta kun alakortin matsitkin saa kertoimet. Silmään pisti ainakin Harris vs Santiago ja Stringer vs Polley -matsit, joissa alustavasti saattaisi olla jotain pelattavaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Condit - Kampmann - peliaika päättynyt

kohde
Condit - Kampmann
veto
Condit
kerroin
1.472 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +0.94 yks.

Condit 4R TKO



Äijät kohtas aikasemmin 09, silloin tasaisessa väännössä Kampmann vei SD:n muistaakseni paremmalla menestyksellä painiosastolla. Tosta päivästä eteenpäin Condit on vääntänyt varsinkin viimeaikoina paljon Kampmannia parempia painijoita vastaan (GSP ja Hendricks), ja vaikka dunkkuun on tullut niin luulisi mattopelin ja peliälyn olevan sillä tasolla että tonttiin ei tarvii lähteä kovin paljon jos ei huvita. Pystyssä Conditilla etu ja parempi reachi sekä paljon enempi kokemusta viiden erän väännöistä. Joko Condit vie pisteillä tai myöhäisempien erien lopetuksella, veikkaisin. N. 70% Conditille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Overeem vs Travis Browne, Reem saa 1,52 ainakin (Pinnacle). Toki en pidä matalista suosikeista tässä lajissa mutta jotenkin tekis mieli tämä pelata. Toki olen vähän huolestunut Reemin nykykunnosta, varsinkin cardiosta ja iskunkestävyydestä. Luultavasti teen päätöksen vasta weigh inin jälkeen ja matsi on siis vasta 17 päivä. Comments..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Komppia Snagglelle, Kampmann karsiutuu divarimieheksi tämän jälkeen. Otin tähän myös ITD ja ehkä proppaan Conditia muutenkin. Muutenkin ihan samaa mieltä Snagglen kanssa: Condit parantaa matsi matsilta, Kampmann ei.

Mitä Reemiin tulee, taitaa ollakin jo peleissä. HW on HW ja niin edespäin, mutta ei oikein tajua miten Brownen pitäisi voittaa tämä, ottaen huomioon että Reem on pitkälti edellä kaikessa (paitsi cardiossa). Samaa voi toisaalta sanoa Bigfoot-matsista. On miten on, kova luotto tähän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Pikkupienissään meinasin pienen omaisuuteni Reemille sijoittaa, kun kertoimet näin. Jotenkin kysymysmerkkejä ilmassa, mutta sama mitä sitä on ilmassa, silti ilmaa riittää tuohon kertoimeenkin. En jaksa uskoa, että kerroin tuossa pysyy, mutta jotenkin vääränlainen kutina tuossa on. Ilman kummempia analyyseja, pakko alustavalla antaa 70+ Reemille.

Condit toki suosikki. Ei kummemmin oo tuota tullut vielä psyykattua, mutta ei nuo kertoimet miulle ainakaan earlyna eikä muutenkaan riitä. En Kampmania kumminkaan suostuisi vielä laskukuntoiseksi lukemaan mielummin päinvastoin. Hendriks-ottelusta en mitään johtopäätöksiä suostu tekemään, kun törmäsi kanuunaan heti kärkeen. Condit toki tekee uutta hienoa nousua urallaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.08.2013 21:00 <blortto> Eiks Kampmann ollu hetken pois tajuissaan Ellenbergeriäkin

09.08.2013 21:00 <blortto> vastaan vai muistanko väärin. Iskukestävyys kysymysmerkki

09.08.2013 21:28 <Jii> Ei tosiaan itellä vielä psyykattuna.Ellenberg matsi ei nyt

09.08.2013 21:29 <Jii> muistu mieleen.löytyy kyllä koneelta.Condit selkeä suosikki

09.08.2013 21:29 <Jii> mutta HYVIN alustavalla ei itselle riitä.ei tosiaan mitään

09.08.2013 21:29 <Jii> kummempia psyykkeja vielä tehtynä.Omaa arviota voi vääristää

09.08.2013 21:30 <Jii> se,ett Kampman ollut itselle todellinen kultakaivos aiemmin

09.08.2013 23:48 <RuHo> Kampmannissa tosissaan tuo kasettipesän kestävyys alkaa...

09.08.2013 23:48 <RuHo> mietityttämään. No, Hendricks on Hendricks mutta kuitenkin.

10.08.2013 00:34 <Snaggle> ei Kampmann toki mikään teräsleuka ole mutta enempi ehkä

10.08.2013 00:35 <Snaggle> pelottaa miehen tapa välillä kävellä siihen nyrkkiin turhan

10.08.2013 00:35 <Snaggle> innokkaasti. Tässä suhteessa Condit imo parempi, osaa otella

10.08.2013 00:35 <Snaggle> fiksummin

10.08.2013 08:40 <blortto> todella osuva kuvaus Kampmannista


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Pari kuvaa Reemin treeneistä antais odottaa että äijä on kyllä ihan tiukassa kondiksessa mutta ehkä aavistuksen pienempi kun Lesnarin eläköitymisjuhlassa. Tuskinpa tossa mitään Carwin-ilmiötä on silti oletettavissa, Reem kuitenkin teknisesti paljon parempi, muttei ainakaan näytä miltään löysältä kumihanskalta vrt. Bigfoot matsi. Eli eiköhän kondis oo sen muikanen että Reem inside distance kertoimia kannattaa bongailla, lähtökohtasesti aika samoilla linjoilla muitten kanssa, imo Reem hevosenlihakuurilla on ihan divarin kärkikolmikossa Juniorin ja Cainin kanssa ja täysin kykenevä voittamaan kumman tahansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Iso komppi tohon Condit vs Kampmann matsiin. Itellä alustavat prossat 75 - 25 Conditin suuntaan. Jos jossain osa-alueella Kampmanilla saattaa olla etua niin painissa, mutta en kyllä usko niin isoon etuun, että sillä suurempaa merkitystä olisi. Kampmann ottaa osumaa joka matsissa teknisesti noin biljoonakertaa Conditia huonommilta pystyjannuilta, lisäksi ukon otteluälykkyys on musta erittäin kyseenalainen.
Tää on musta tyylillisesti todella huono matchuppi Kampmanille.

Condit by (T)KO 3.15 ja Fight doesn't go to decision 2.15 on musta molemmat hyvin pelattavissa. Tää on niitä harvoja 170paunan matseja tällä tasolla, missä lopetus on musta huomattavasti todennäköisempi tulos kuin tuomariäänestys. Melkein 65% uskaltaa antaa keskeytykselle.

EDIT. Polley vs Stringer -matsi on peruttu. Polley paino vaivaiset 237paunaa ja matsi piti olla 205paunaisissa :peukkualas:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.08.2013 16:28 <Jii> Todella totta tuo matchup, josta täälläkin ollut paljon puhe

10.08.2013 19:25 <RuHo> Juu, Polleylle uusi epävirallinen ME. Onnittelut!

11.08.2013 03:40 <Jii> Reps.Daviskin vois tän jälkeen kokeilla LW:ssa


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

En tiedä olenko missannut jotain, mutta 135paunaisten matsi, missä ei ainakaan videoiden perusteella ole kyseessä mikään totaalinen missmatch ja over/under on 1,5 erää... :?
Otetaan pienellä pois kuleksimasta.

Vedonlyöntivihje: - Hempleman vs Moraes - peliaika päättynyt

kohde
Hempleman vs Moraes
veto
over 1½ rounds
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.05 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Fight of the Night (UFN26) - peliaika päättynyt

kohde
Fight of the Night (UFN26)
veto
Lauzon - Johnson
kerroin
7.000 (Ladbrokes)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

MacDonald - Pickett


Vedonlyöntivihje: - Fight of the Night (UFN26) - peliaika päättynyt

kohde
Fight of the Night (UFN26)
veto
Hall - Howard
kerroin
15.000 (Ladbrokes)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

MacDonald - Pickett



JLau on uhonnut pitkin UG:ta ja twitteriä ja ties mitä että tän matsin jälkeen anoo että Fight of the Night bonus muuttaa nimensä Joe Lauzon boonukseksi jne., että kai se lähtee taas jotain päähänlyöntikisaa hakemaan. Noilla oddseilla ihan pelattava kun jätkä noin itsevarmana tulee showta pistämään pystyyn. Howard - Hall hyvää pystymättöä, kunhan ei lopu turhan aikaseen ja molemmissa päissä kolisee sopivasti niin ihan potentiaalinen. Kaikenkaikkiaan noita oddseja kun kattoo niin paha kyllä muuta sanoa kun että yllättävän kovaan korttiin tässä on kyllä potentiaalia vaikka ei ihan kovimpia nimiottelijoita mainin jälkeen olekaan pl. Reem.

E: Doomsday Howard on muuten auki ainakin 5dimesilla päälle neljän kertoimilla, ottasin ite kyllä ihan mielelläni noilla oddseilla. Ei toi Hall kuitenkaan ihan seuraava JBJ taida olla, Howard toki antaa paljon etua Hallille reachin puolella mutta aika vihasta thaikkua mieheltä löytyy tarjota että noilla pikkuhanskoilla vaikeeta nähä Howardia alle 30% tässä.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.00, palautukset 0.00, tulos -1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Hall - Howard - peliaika päättynyt

kohde
Hall - Howard
veto
Howard
kerroin
4.500 (Ladbrokes)
panos
1.5 yks.

Osuma! +5.25 yks.

Howard SD


Howard on vetänyt aikasemmin isossa show'ssa, Hall taisi ekalla yrityksellään ainakin jäätyä aika pahasti. Molemmat päteviä pystyssä, mutta toivottavasti Doomsdayn kokemus auttaa kaivamaan sen ratkaisevan lyönnin jossain välissä ennen kun matsi on ohi. Vaikea nähdä tätä alle 30%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Samat mietteet Howardista, en kyllä tiedä vielä tuleeko pelattua. Luultavasti kyllä, koska tälle en prosentteja anna mutta tuntuu vähän siltä että Hallin pää ei kestä.

Tosi vaikea arvioida tuota Hallia millään tavalla, ei ole paljon kuvaa mitä katsoa jos ei TUFfia kai laske (enkä sitä laske, siellä enemmänkin tehdään ne "hyvännäköiset" ottelijat). Suurin osa vastustajista paskaa, paitsi hävittyjen ottelujen osalta. Siellä sitten onkin tullut tattiin MW-mestarilta ja hepulta joka kolkuttelee top kymppiä hyvänä päivänä (Philippou). Gastelumista en niin sitten tiedä, ja onhan nuo matsit sellaisia että jännäkakka joka pojalla housussa. Kertonee myös siitä kellä paineensietokykyä on, mutta tokat matsit paljon rennompia otella ja niin edespäin.

Doomsdaylla tuntuu olevan tosi kova pää. En usko että Hall ainakaan tyrmää. Muistuu aika elävästi se että Doomsday otti kolme erää Alvesilta rankaisua tätä matsia mietittäessä (ja huom., steroidialves joka otteli parastaan :mrgreen: ). Siinä kyllä näkyi Doomsdayn kesto, mutta valitettavasti myös se aseettomuus. Tuskin Halliakaan vastaan moinen toimii.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ajat on mitä on.

Vedonlyöntivihje: - Hall vs. Doomsday - peliaika päättynyt

kohde
Hall vs. Doomsday
veto
o2,5
kerroin
2.400 (5d)
panos
3 yks.

Osuma! +4.20 yks.



Vedonlyöntivihje: - Hall vs. Doomsday - peliaika päättynyt

kohde
Hall vs. Doomsday
veto
Doomsday
kerroin
4.750 (5d)
panos
1 yks.

Osuma! +3.75 yks.



Yllähän tätä jo vähän avattiinkin.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 11.95, tulos +7.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JJackson5
Jäsen
Viestit: 67
Liittynyt: 06.12.2008, 17:18
Pisteitä: 10

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja JJackson5 »

Vieläkö porukka täällä luottaa Overeemiin. Jos Reem ei ole syönyt "hevosenlihaa" viime aikoina niin voimaetua Browneen ei juurikaan ole. Jos kunto kestäisi niin Overeem olisi tässä tietysti silti aika ylivoimainen, mutta jos tilanne on sama kuin aiemmin niin Reemillä lienee vain yksi taktiikka: yrittää tyrmätä eka erässä. Jos se ei onnistu niin toka erässä yrittää saada Browne mattoon ja lepäillä loppuerä itse päällä. Ja kolmanteen erään toivoa jotain ihmettä jolla selviää kongiin asti. :D
Jos Overeem ei näytä erityisen skarpilta, harkitsen kyllä vakavasti panosta Brownelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

On Reemillä onneksi muitakin eväitä kun pelkkä fysiikka, teknisesti ehkä sarjan paras pystyottelu, saman voisi melkein sanoa clinchistä ja matossakin pärjää parhaita vastaan. Browne sitten taas on aika kaukana parhaasta oikeastaan millään osa-alueella. IMO vielä paljon kuntoa ja "leukaa" isompi ongelma Reemillä on se, että joko jätkä ei osaa toteuttaa minkään näköisiä gameplaneja, niitä ei osata kursia kokoon treenileirityksellä tai sitten ei vaan pää kestä kun panokset kasvaa, mutta jälkimmäinenkin tuntuu vähän hassulta kun jätkä on kuitenkin käynyt aika näytöstyyliin K1 mestaruuden nappaamassa kertaalleen jne. Browne matsin pitäisi onneksi olla sellainen, että kunhan taktiikkaa ei tällä kertaa ole lainattu Silvalta niin pitäis hoitua ensimmäisessä.

Hyvä taas hypätä asioiden edelle, mutta mitä muut on mieltä noin vedonlyönnillisesti GSP - Hendricks matsista? Yllättävän tasaiseksi on hinnoiteltu, aika lähellä ollaan että GSP:lle saisi peliä mutta ei noin pitkälle uskalla vielä rahaa pistää kiinni. Hendricks on ihan vakuuttavasti pistänyt jengiä nippuun, mutta vaikka Fitch kaatui ekalla osumalla ja Kampmann (joka tykkää kävellä nyrkkiin aika paljon) putosi aika näyttävästi myöskin, niin kovempia painijoita (Pierce ja Kos) vastaan ei voitot ole aina olleet niin vakuuttavia ja Conditillakaan ei sinäänsä mitään hurjia ongelmia ollut Hendricksin kanssa pystyssä vaan hävisi ton matsin huonompaan painiinsa. Pystyssä Hendricksin aseet rajottuu aikalailla tohon vasuriin, ja jos on kotiläksyt tehty Roachin kanssa niin ei pitäisi käydä edes lähellä GSP:n naamaa koko illan aikana. Toki GSP:n jabi ei ole ihan yhtä tehokas vasureita vastaan, mutta silti etu pystyssä pitäisi olla aika selkeä.
Tän pitäisi oikeastaan olla Gepsille aika tuttua kauraa siinä mielessä, että ainut merkittävä haaste minkä Hendricks tähän matsiin tuo vrt. Koscheck on se että Hendricks on vasuri. Vois jopa väittää, että Kosilla on parempi toi kuntopuolikin. Hendricksin gameplani tulee varmaan olemaan se, että koittaa pohjustaa parilla heijarilla ja heikommalla boksauksella alasvientejä tai painostaa GSP:tä häkkiä vasten, ja vastaavasti taas GSP pitää itsensä liikkeessä, pitää huolen siitä että on jatkuvasti yhden askeleen edellä ja antaa Hendricksin väsyttää itsensä ja naputtelee itselleen helpon UD:n. Taas noi pistehändärit saattaa olla parhaita proppeja tähän matsiin, en näe että Hendricks kovin monta erää tässä GSP:ltä vie.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja vertsi »

JJackson5 kirjoitti: Vieläkö porukka täällä luottaa Overeemiin. Jos Reem ei ole syönyt "hevosenlihaa" viime aikoina niin voimaetua Browneen ei juurikaan ole. Jos kunto kestäisi niin Overeem olisi tässä tietysti silti aika ylivoimainen, mutta jos tilanne on sama kuin aiemmin niin Reemillä lienee vain yksi taktiikka: yrittää tyrmätä eka erässä. Jos se ei onnistu niin toka erässä yrittää saada Browne mattoon ja lepäillä loppuerä itse päällä. Ja kolmanteen erään toivoa jotain ihmettä jolla selviää kongiin asti.
Jos Overeem ei näytä erityisen skarpilta, harkitsen kyllä vakavasti panosta Brownelle.
Minä kallistun siihen suuntaan että vielä löytyy luottoa Reemille, toki jos nyt menee vituiksi se on sitten siinä. Piti kaivaa yksi vanha jutttu heti Overeem vs Silva matsin jäljeen http://www.mmafighting.com/2013/2/5/395 ... gs-ufc-156

Kyllähän Reemin cardio oli ihan uskomattoman paska Silvaa vastaan, ottelussa ei ollut juuri minkäänlaista tempoa mutta kun kolmas erä alkoi Reem oli ihan "paisti". Jos nauhalta löytyy katsokaa kuinka Reem vetää syvään henkeä ennen erän alkua ja yrittää heti alasvientiä mutta epäonnistuu. Toki kaikesta huolimatta fanitan Reemiä ja toivon että pääsis kohtaamaan Santosin/Cainin/Nelsonin.

Myös Bas Rutten kertoi heti matsin jälkeen Reemistä että hän lyö huonon leuansa takia vain yksittäisiä lyöntejä, kombot puuttuu. Jos löydän linkin laitan senkin tähän. Siis on minulla kaksi selkeää huolenaihetta, cardio+iskunkestävyys. Vois kyllä olettaa että kuntopuolta on kehitetty jos näin ei ole niin voisi vaan sanoa että wtf. Pakkohan siellä on valmentajien hereillä olla, paljonko sitä peruskuntoa voi sitten parantaa on eri asia. Vai onko sittenkin niin että vedetään tietoisesti riskillä ja haetaan lopetusta avauserään. Ei voi kun arvailla tässä vaiheessa kun mitää infoa ei ole tullut treeneistä.

Toki Browne ei ole läheskään yhtä hyvä kuin Antonio Silva, Silvahan muistaakseni voitti hänet avauserässä. Sekin on selvä että Brownen leiri tietää Reemin kunto ongelmat niin taktiikka on varmaan selvä. Pelasin silti Reemiä 1.50 mutta ei todellakaan isolla betsillä voi suositella koska kysymysmerkkejä tosiaan on. Paljon varmempi betsi on Condit 1.50 kertoimella jos sitä vielä saa, samaa mieltä muiden kanssa että ei Kampman voi täss mitään.

edit. niin jos tulee katumapäälle niin sitten pinnacle over1,50 erää @2,20 (jahas se kerroin oli tippunut nyt 2,07) Jos Brownen taktiikka on se oletettu, niin 50% voi olla mahdollinen, toki voihan tässä molemmat betsit osua myös eli Reem+over 1,50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin