Tänään on 29.03.2024, 13:23.

Harjoitusottelut

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Tähän vihjeet harjoituspeleistä pl. European Trophy, jolle on avattu oma topic. Näitä tuskin tulee niin paljon, että kannattaisi päiväkohtaisia ketjuja availla.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Ruotsi U18 - Kanada U18 - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi U18 - Kanada U18
veto
Kanada U18
kerroin
1.850 (Marathonbet)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

4-3



Ivan Hlinka Memorial Tournamentin toisen päivän ottelu. Turnaus on erittäin arvostettu ja NHL-scoutteja täynnä. Käytännössä tämä on ainoa draft-ikäluokan turnaus, missä Kanadalla on kaikki parhaat mukana. U18 MM-kisojen aikaan parhaat kanadalaiset pelaavat yleensä omien juniorisarjojensa pudotuspelejä. Lauantaina Kanada kaatoi Slovakian 3-1 valmistautumisottelussaan turnaukseen ja nyt maanantaina nuiji avauspelissään Tsekin lukemin 4-0 vieden laukaukset 42-13. Ruotsi kaatui ensimmäisessä ottelussaan vähän yllättäen Sveitsille häviten laukauksetkin. Ruotsi ei kuitenkaan ole heikko joukkue, mutta Kanada on kerrointaan suurempi ennakkosuosikki.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Lukko - Lev Praha - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Lev Praha
veto
Lev Praha
kerroin
1.900 (Marathonbet)
panos
5 yks.

Osuma! +4.50 yks.

4-5



Rauman Lukko kohtaa harjoitusottelussa kotijäällään Lev Prahan. Lukko sai hyvän startin kauteen voittamalla Pitsiturnauksen, mutta pelillisesti esitys turnauksessa ei ollut erityisen vakuuttava. Praha on leireillyt Suomessa jo jonkin aikaa ja pelannut täällä yhden harjoitusottelun Severstalia vastaan häviten niukasti 3-2. Levin leiriryhmä on todella nimivahva ja muutenkin paperilla selvästi vahvistunut joukkue on ennakkosuosikki Lukkoa vastaan vieraskentälläkin. Materiaaliero on todella suuri ja kilpailu pelipaikoista vierailla niin kova, että löysäilyyn ei ole pelaajilla varaa. Mikäli ottelu pelattaisiin Suomessa jossain muualla kuin juuri Raumalla (esim. Forssassa, missä Lukko on monesti pelannut), niin panostus olisi suurempi.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Lugano - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Lugano - Traktor
veto
Lugano
kerroin
3.500 (bwin)
panos
2 yks.

Osuma! +5.00 yks.

5-1



Lugano kohtaa Traktorin Bellinzolassa n. 20 kilometrin päässä Luganosta. Kotietua voidaan siis laskea siitä huolimatta, että kyseessä ei ole kotikaukalo ja Traktor on leireillyt seudulla jonkin aikaa. Nimivahva Traktor on toki ottelussa selvä ennakkosuosikki. Harjoitusotteluissa jäähyjen viheltämiskynnys on yleensä matalampi kuin normaalisti, joten joukkueiden kiekollisista pelitavoista huolimatta jäähyjä on odotettavissa. Ylivoiman merkitys yksittäisissä otteluissa on todella suuri ja Luganolta löytyy yksilötaitoa todella paljon ratkaisemaan pelejä etenkin ylivoimilla. Tiiviisti puolustavaa Traktoria vastaan Luganon kotikerroin 3,50 riittää niukalla panostuksella peleihin.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Dinamo Riga - Almetyevsk - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Riga - Almetyevsk
veto
Dinamo Riga
kerroin
1.750 (Marathonbet)
panos
10 yks.

Osuma! +7.50 yks.

3-0



KHL-liigaa pelaava Dinamo Riga saa vastaansa VHL:n Almetyevskin. Riga avasi harjoituskautensa voittamalla VHL:n mestarin Torosin maalein 8-1. Almetyevsk taisteli tasaisen ottelun KHL-seura Ak Bars Kazania vastaan häviten kuitenkin 2-3. Dinamon kokoonpano avausottelussa oli kokonaisuutena todella kova, vaikka nimimiehiä puuttuikin vielä. Dinamo harrastanee jonkinlaista kierrätystä kokoonpanossa vielä tässä ottelussa, mutta todennäköisesti miehistö myös tässä ottelussa tulee olemaan niin vahva, että tasoero on merkittävä. Ottelu pelataan Riian MHL-seuran hallissa n. 10km keskustasta. Kotietu tästä huolimatta on todella selvä. Mitään ihan juniorijoukkuetta Riika ei pahimmillaankaan pysty jäälle luisteluttamaan, sillä seuran MHL-joukkue HK Riga on Pietarissa turnauksessa. Mitään 8-1 -lukemia tuskin tässä pelissä nähdään, mutta tarjottu 1,75 on räikeä ylikerroin.

Vedonlyöntivihje: - Nürnberg Ice Tigers - Neftekhimik Nizhnekamsk - peliaika päättynyt

kohde
Nürnberg Ice Tigers - Neftekhimik Nizhnekamsk
veto
Neftekhimik Nizhnekamsk
kerroin
1.850 (Marathonbet)
panos
5 yks.

Osuma! +4.25 yks.

2-3



DEL-liigan keskikastin joukkue kohtaa KHL:n keskikastin joukkueen. Viime kaudesta vähän heikentyneelle isäntäjoukkueelle ottelu on harjoituskauden ensimmäinen. Neftekhimik puolestaan pelaa nyt tiistaina Saksassa tsekkiläistä Karlovy Varya vastaan harjoitusottelun. Pelipaikka on siis tuttu ja matkarasitusta ei ole. Saksalaisjoukkueet aloittavat perinteisesti jääharjoittelun todella myöhään verrattuna KHL-joukkueisiin ja tulokset harjoituskauden alussa ovat monesti heikkoja. Neftekhimik on matkustanut Saksaan melko kompaktilla kokoonpanolla ja mitään b-tason miehiä heillä ei ole heittää jäälle, vaan nimimiehet todennäköisesti pelaavat tässäkin ottelussa. Ensimmäistä harjoituspeliään pelaava saksalaisryhmä on ennakolta kotiedustaan huolimatta selkeä vastaantulija pitkään leireillyttä ja pelituntumaakin kartoittanutta KHL-nippua vastaan. Neftekhimikille saa parempaa kerrointa Karlovy Varya vastaan ja joukkueen kerroin 1,90 on siinäkin hyvin lähellä pelikelpoista, mutta näen Ice Tigersin kotiedustaan huolimatta olosuhteista johtuen helpompana vastustajana.

Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 43.25, tulos +13.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Barys Astana - Amur Habarovsk - peliaika päättynyt

kohde
Barys Astana - Amur Habarovsk
veto
Barys Astana
kerroin
2.100 (Marathonbet)
panos
6 yks.

Osuma! +6.60 yks.

8-0



Barysin isännöimän harjoitusturnauksen President's Cupin avauspäivän ottelu. Ari-Pekka Selinin luotsaama kotijoukkue saa vastaansa KHL:n heikoimpaan kastiin kuuluvan Amurin. Barysilla alkaa olla hyvä pelituntuma harjoituskaudella ja tuloksetkin ovat olleet lupaavia. Amurilla pelejä alla ei juuri ole. Kazakstanin maajoukkueen pelaajista koostuvan rungon ympärille rakennettu Barys on joukkueista lähtökohtaisesti vahvempi ja kotiturnauksessaan voittaa heikon Amurin varsinaisella peliajalla arvioni mukaan niukasti useammin kuin kerran kahdesta. Tarjottu 2,10 riittää helposti peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Tappara - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Blues
veto
Blues
kerroin
3.200 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

0-0



Viime kauden hopeajoukkue Tappara pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Bluesia vastaan. Blues puolestaan aloitti pelit eilen Mäntsälässä Pelicansia vastaan voitolla lukemin 5-3. Bluesin esitys vaisumman ensimmäisen erän jälkeen oli todella vakuuttava. Tappara on materiaaliltaan parempi, mutta vaihtuvuutta joukkueessa on ollut etenkin pelin rakenteen kannalta tärkeiden senttereiden osalta. Joukkueen iskukyky on selkeä arvoitus, ja hyvää fyysistä kiekkoa pelanneen Bluesin kaikki yli kolmen kertoimet ovat arvioni mukaan ylikertoimia.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - JYP - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Pelicans
veto
JYP
kerroin
1.750 (Nordicbet)
panos
5 yks.

Osuma! +3.75 yks.

3-2



JYP aloittaa harjoituspelikautensa eilen Bluesille hävinnyttä Pelicansia vastaan. Tänä syksynä JYP on päättänyt pelata jo ensimmäisen harjoitusottelunsa käytännössä ykkösmiehistöllään ja kokoonpano on todella iskukykyisen näköinen. Pelicans saa etua eilisestä pelistään huolimatta siitä, että peli ei juuri toiminutkaan. Edellisvihjeen Tapparaan verrattuna JYP on kuitenkin uudistunut hyvin maltillisesti ja pelaajat pääosin tuntevat toisensa jo edelliskausilta. JYP on tunnetusti ollut vahva kotikaukalossaan ja lasken myös kotietua tässä. JYPin kerroin 1,75 on pelikelpoinen.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Kanada U18 - Venäjä U18 - peliaika päättynyt

kohde
Kanada U18 - Venäjä U18
veto
Kanada U18
kerroin
2.350 (Marathonbet)
panos
7 yks.

Osuma! +9.45 yks.

3-1



Ivan Hlinkan muistoturnauksen välierä. Sekä Kanadalla, että Venäjällä oli alkulohkoissa omat vaikeutensa. Kanada hävisi niukasti Ruotsille ja Sveitsikin kaatui vasta rangaistuslaukausten jälkeen. Tästä huolimatta Kanada voitti oman lohkonsa. Venäjä puolestaan hävisi Yhdysvalloille ja Slovakia kaatui todella niukasti 2-1. Viimeisessä alkulohkon ottelussa Suomea vastaan ketsuppipullo aukesi ja Venäjä takoi tauluun lukemat 7-3. Kanada on joukkueista tasokkaampi ja luonut jokaisessa ottelussaan valtavat määrät maalipaikkoja sortuen kanukeille epätyypilliseen tuhlailuun. Marathonbet on reagoinut lopputuloksiin liian voimakkaasti ja tarjottu 2,35 on erittäin pelikelpoinen kerroin rajakertoimen ollessa arvioideni mukaan 2,15.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 25.20, tulos +10.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.08.2013 12:32 <P.Escobar> JYP Expektillä 1,85. Jää kyllä itsellä vielä pelaamatta


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Tässä arvioita päivän harjoitusotteluihin.

JYP - Pelicans 54 21 25
-JYP lähtee hyvällä kokoonpanolla. Rostereissa aika iso ero.

Kärpät - KalPa 42 22 36 (pelataan Iisalmessa)
-Kärpiltä sivussa Viuhkola ja Pyörälä, KalPalta Lehkonen ja K. Kapanen. Kärpillä laadukkaampi joukkue.

Tappara - Blues 49 21 30
-Blues pelasi hyvin Pelicansia vastaan, mutta Tapparalla kovempi rosteri.

Brynäs - Leksand 52 21 27

Växjö - Fröunda 46 21 33
-Växjön Colby Armstrong ei pelaa, mutta kokoonpano on silti kova.

Vedonlyöntivihje: - JYP - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Pelicans
veto
JYP -1
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Push: +0.00 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Kärpät - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - KalPa
veto
Kärpät +0
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +7.62 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Växjö - Frölunda - peliaika päättynyt

kohde
Växjö - Frölunda
veto
Växjö -0,5
kerroin
2.200 (Unibet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-3


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 20.62, tulos +4.62 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja betpanda »

Jyp - Pelicans 57,5-21,5,21,0 | 46,2-53,8
Kärpät - Kalpa 44,0-22,5-33,5 | 45,3-54,7
Tappara - Blues 47,0-22,0-31,0 | 43,7-56,3


Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Kärpät - Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Kalpa
veto
1 -0.5
kerroin
2.330 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.273
todennäköisyysarvio
arvio 44%

Osuma! +3.99 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Tappara - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Blues
veto
2 +1
kerroin
1.641 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.575
todennäköisyysarvio
arvio 63.5%

Osuma! +1.92 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 11.91, tulos +5.91 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Otetaan nyt tuo Blues myös peliin kun kerrointa alkaa olla riittävästi.

Vedonlyöntivihje: - Tappara - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Blues
veto
Blues +1
kerroin
1.752 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.01 yks.

0-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.08.2013 16:12 <betpanda> mun tuuria, lyönnin jälkee räjähtää

08.08.2013 16:41 <Kepanki> Nieminen ja McRae eivät pelaa, maalissa Hetenyi


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Ruotsi U18 - Slovakia U18 - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi U18 - Slovakia U18
veto
Ruotsi U18
kerroin
1.270 (Marathonbet)
panos
20 yks.

Osuma! +5.40 yks.

11-0



Ivan Hlinkan ottelu sijoista 7-8. Ruotsin jääminen alkulohkon viimeiseksi ja pelaaminen tässä ottelussa on turnauksen suurin yllätys. Ruotsi on pääsääntöisesti menestynyt tässä turnauksessa hyvin, vaikka mestaruuksia ei Kanadan ylivoiman vuoksi lähiaikoina ole tullutkaan. 96-ikäluokka ei Ruotsilta missään nimessä ole huono, vaan lähinnä päinvastoin. Slovakia on turnauksen heikoin joukkue ja Ruotsi materiaaliltaan täysin ylivertainen slovakeihin verrattuna. Motivaatioeroa voisi joku miettiä esim. siitä johtuen, että ottelu pelataan Slovakiassa, mutta turnauksen valtava kiinnostus NHL-scouttien keskuudessa on myös pelaajien tiedossa. Löysäilyyn ei ole varaa edes muuten merkityksettömässä sijoitusottelussa. Muut bookerit tarjoavat pääsääntöisesti alle 1,20-tasoisia kertoimia ja Marathonin 1,27 on selkeä poikkeus linjasta ja ison panostuksen arvoinen.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - USA U18 - Tsekki U18 - peliaika päättynyt

kohde
USA U18 - Tsekki U18
veto
Tsekki U18 +2
kerroin
1.910 (Marathonbet)
panos
4 yks.

Push: +0.00 yks.

5-3



USA on ehdottomasti yksi ennakkosuosikeista turnauksessa ja lähtee tähänkin välieräkamppailuun selkeänä suosikkina. Tsekki nousi mukaan välieriin ja sitä kautta mestaruustaistoon vähän yllättäen voittaen Ruotsin alkusarjan viimeisessä ottelussaan. Tsekin otteet voivat ailahdella pahastikin, mutta yksilötasolla potentiaalia joukkueesta löytyy. Suurin tähti on ehdottomasti Linköpingissä Elitserieniäkin viime kaudella pelannut Jakub Vrana. Tsekillä on eväät huippuonnistumisen kautta jopa finaalipaikkaan, mutta murskatappioon en missään nimessä usko. USA on osoittanut haavoittuvuuttaan turnauksen aikana mm. häviten jatkoajalla Suomelle. Tsekki +2 on tässä maistuva pelivalinta ja panoksen häviäminen vaatisi vähintään kolmen maalin tappiota. Pidän tiukkaa ottelua todennäköisempänä kuin USA:n murskavoittoa. Myös push on tässä lähellä.

Vihjeet yhteensä: panokset 24.00, palautukset 29.40, tulos +5.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Tässä arviot perjantain hatjoitusotteluihin.

Ilves - Tappara 24 20 56

Sport - Lukko 26 20 54


Tampereen ottelussa kannattaa huomioida, että Ilvekseltä puuttuvat avainhyökkääjät Marjamäki ja Pesonen sekä ykköspakki Gysbers. Tappara hieman vahvistuu eilisestä niemisen tehdessä paluun. Näin eilen Tapparan Bluesia vastaan ja kotijoukkueen otteet olivat aika vakuuttavia ajankohtaan nähden.

Sport-Lukko -ottelussa vierasjoukkue on tietysti selvä suosikki, mutta laskin tähän aika ronskisti kotietua Sportille. Kesän höntsypelit ovat aina arvaamattomia ja tässä mutu sanoo, että Sport saattaisi olla jopa paremmalla jalalla liikkeellä kuin Lukko. Erona Tampereen peliin on se, että Lukon avainpelaajille tämä koitos ei liene kovinkaan tärkeä.

Pelit sitten kun Pinnylle saa enemmän panosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Kepanki kirjoitti: Sport-Lukko -ottelussa vierasjoukkue on tietysti selvä suosikki, mutta laskin tähän aika ronskisti kotietua Sportille. Kesän höntsypelit ovat aina arvaamattomia ja tässä mutu sanoo, että Sport saattaisi olla jopa paremmalla jalalla liikkeellä kuin Lukko. Erona Tampereen peliin on se, että Lukon avainpelaajille tämä koitos ei liene kovinkaan tärkeä.
Kokoonpanot Sportin sivuilta:
http://vaasansport.fi/ajankohtaista/spo ... 18-00.1005

Lukolla ns. 4. ja 5.-ketjun äijille enemmän vastuuta ja muutamia avainpelaajia jäänyt kotiin. Sport +1,0 päälle kahden kertoimilla saattaisi olla pelattavissa. Tosin itseltä ei tähän vielä arviota, kun Mestis-tiimit ei niin tarkasti vielä tutkittuna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Vedonlyöntivihje: - Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Tappara
veto
Tappara -1
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +10.00 yks.

2-4



Otan tätä isolla riskillä, koska omalla arviolla kerroin on aika jytky. :shock:

Vedonlyöntivihje: - Sport - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Lukko
veto
Sport +1
kerroin
1.926 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.85 yks.

1-1



Ja Sporttia vähän varovaisemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 21.85, tulos +11.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Vielä viimeinen veto ennen hallille lähtöä:

Vedonlyöntivihje: - Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Tappara
veto
O 5.0
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.48 yks.

2-4



Arvio 56%. Ilveksen puolustus on huomattavasti heikompi kuin Bluesin eilen. Odotan avointa ja vauhdikasta peliä enkä mitään kyttäilyä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.08.2013 17:04 <Bad Beat Punters> Samoilla linjoilla! Numerot vähän erit mutta ajatys sama!


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja betpanda »

Ilves - Tappara 24,2-20,3-55,5 | o/u5 57,4-42,6

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Tappara
veto
over 5
kerroin
1.806 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.742
todennäköisyysarvio
arvio 57.4%

Osuma! +1.61 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - USA U20 - Kanada U20 - peliaika päättynyt

kohde
USA U20 - Kanada U20
veto
Kanada U20
kerroin
2.000 (Marathonbet)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

5-1



Lake Placidin U20-harjoitusturnaus. Joukkueet valmistautuvat kohti Ruotsissa joulun jälkeen alkavia 20-vuotiaiden MM-kisoja. USA aloitti pelit Lake Placidissa kahdella eri joukkueella ja lopulta ryhmä tiivistettiin yhteen joukkueeseen. Tällä joukkueella USA hävisi Ruotsille puhtaasti 4-0 ja Suomen voitti niukasti 4-3 rangaistuslaukausten jälkeen. Kanadallakin oli Suomea vastaan aluksi vaikeuksia, mutta homma hoitui lopulta 5-3. Ruotsin kanukit kaatoivat kauniisti 7-3. USA:lla on kotietu, mutta Kanadalla on käytössään melkoinen materiaalietu. Vaikka NHL-varaukset eivät mikään absoluuttinen totuus olekaan, niin erot paperilla ovat huimat. USA:lla käytössään on ainoastaan yksi ensimmäisellä kierroksella varattu puolustaja ja kolme 1st rounderia hyökkäyksessä. Kakkoskierroksen varauksiakin ainoastaan kolme pakkia ja neljä hyökkääjää. Kanadalla puolestaan kokoonpanosta löytyy seitsemän ensimmäisellä kierroksella varattua puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Kuusi ykköskierroksella varatuista on varattu top10:ssä. Näiden lisäksi mukana on vielä kaksi huipputalenttia, jotka ovat varauskelpoisia vasta myöhemmin esim. ennätyksiä U18-kisoissa kaksi vuotta alaikäisenä tehtaillut tuleva 97-syntynyt supertähti Connor McDavid. Maalivahtipuolella on tasaisempaa, mutta Kanadalla näen edun myös sillä osastolla. Kanada on nähtävä tässä ottelussa ennakkoon suosikkina ja voittaa varsinaisella peliajalla useammin kuin kerran kahdesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Kanada U18 - USA U18 - peliaika päättynyt

kohde
Kanada U18 - USA U18
veto
Kanada U18 ML
kerroin
1.820 (Marathonbet)
panos
6 yks.

Osuma! +4.92 yks.

4-0



Ivan Hlinkan muistoturnauksen finaali. Kanada eteni finaaliin kaatamalla tiukassa ottelussa Venäjän 3-1. USA puolestaan kaatoi myös vaikeassa ottelussa kotiyleisön edessä ajoittain hurmoksessa pelanneen Tsekin 5-3. Turnauksen edetessä joukkueiden todellisista tasoista on saanut parempaa kuvaa ja Kanada on näistä joukkueista parempi. Välierässä Venäjä sai Kanadan kivikovaa puolustusta vastaan ainoastaan 13 laukausta aikaan ja ainoa maalikin tuli ylivoimalla. Tasapelin mahdollisuus tiukassa ottelussa on normaalia suurempi, joten pelataan Kanada moneylinena. Oma arvio tähän on lähelle 60%. Kanada on voittanut turnauksen viisi kertaa peräkkäin (15 kertaa viimeisen 17 vuoden aikana) ja tänään toivottavasti tulee kuudes.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Visp - Lokomotiv Yaroslav - peliaika päättynyt

kohde
Visp - Lokomotiv Yaroslav
veto
Lokomotiv Yaroslav
kerroin
1.400 (Betsson)
panos
12 yks.

Osuma! +4.80 yks.

3-5



Sveitsin kakkosliigan NLB:n lähtökohtaisesti ylempään keskikastiin kuuluva Visp lähtee sarjassaan taistelemaan tosissaan kärkisijoista. Harjoituskausi ei kuitenkaan kovin ruusuisesti ole lähtenyt käyntiin, vaan tuloksina on karut tappiot NLA-jengeille Bernille 3-9 ja Zugille 2-10. Nyt vastaan asettuu kivikova KHL-joukkue Lokomotiv ja edes tasapeliin venyminen olisi huikea suoritus Vispiltä. Edellisotteluiden kaltaisia maali-ilotteluita nyt nähdään, mutta Lokomotiv hoitanee voiton helposti kotiin. Marathonbet tarjoaa 1X:lle kertoimen 3,65 eli tarjolla on myös arbitraasi, mutta ylikerroin löytyy Lokomotiville tarjolla olevasta 1,40:stä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KilgoreTrout
Jäsen
Viestit: 2066
Liittynyt: 27.10.2006, 20:29

Tuotto: -13.75 yks.

Palautus%: 98.34%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 532
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja KilgoreTrout »

Jantsa tuossa kirjoittelikin jo hyvää taustaa tästä President's Cupista. Nursultan Nazarbajevin kunniaksi siis (ainakin läpällä) pelaillaan. Voisi kuvitella kotiedun olevan melkoinen. Amurista tosiaan piiskasivat paskat pihalle 8-0 sen jälkeen Yugrasta voitto 5-4(ot) ja tätä turnausta ennen SKA:n kanssa 3-3. Astanan peleissä Viime kaudella kotona keskimäärin 6,61 maalia, tehtyjä 3,77. Vityaz näissä kekkereissä 3-4 ja 3-1 tuloksin ja KHL:n runkosarjassa semmoinen reilu 5,5 vierailija. Tällä kaudella varmasti vielä heikompi nippu, kuin Amur.

Peleistä ei sen enempää tietoa, mitä nyt googlen translaattorilla jotain pientä. Näyttää vähän siltä, että useampiinkin harjoitusmatseihin räkästään vaan totaliin linjaksi 50/50 5,5 o/u. Tässä sen voisi kuvitella olevan ainakin 6,0. Pinnaclekin kuitenkin ottaa nyt sentään jo 149e.

Mitään prosentteja en rupea ravistelemaan, mutta kotijoukkue kelpaa mainiosti ja over vielä paremmin.

o5,5 Pinny/Sbo (1,98(, muualtakin yli 1,90 (Canbet 1,95)

Astana -1,0 Pinny (1,92) , Sbo (1,90)

Astana -0,5 Mara (1,70), PAF 1,65

Bookkerit pakotettuja kerroinmuutoksiin, joutuivat jopa muuttamaan jopa linjansa ylöspäin 5,75/-1,25. Murskasimme taas markkinat loistavalla analyysillämme! Olet jo tehnyt voitollisia vetoja! Muistatahan silti suojata vedot jälkikäteen ennen peliä Unibetin LIVESTÄ, jos ovat menossa väärin, middle positiointi toki sopivassa vaiheessa myös kiinni. Uudet vihjeet aamulla, ellei Helsingin Sanomat ole pakkosiirtänyt minua Kisahallin tiloihin. Siinä tapauksessa aloitan päänsisäisen humalan ja krapulansekaisen debatin kaikkien älykkäiden oikeistolaisten kirjailijoiden ja muusikoiden (ketähän niitä olisi?) hengessä. Kuinka maailma olisi parempi paikka, jos Batistan demokratiaa eivät olisi verenhimoiset kommunistit syösseet vallasta, eikä Johan Kock olisi potkaissut isomummoni naapurin koiraa :cry:

Go Astana!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.08.2013 05:34 <KilgoreTrout> Peli alkaa klo: 16:00

13.08.2013 01:13 <JussiQ> 4-2 teeyy. kaikki maalit muuten 32 min. aikana.


P.Escobar
Avatar
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 13.07.2013, 16:48

Tuotto: +35.25 yks.

Palautus%: 117.80%

Panosten ka: 2.15 yks.

Vetoja: 92

Pisteitä: 18

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja P.Escobar »

Ässät - Lukko 38% - 23% - 39%

Lukko: Bwin (2,90) Betsafe & Betsson (2,85) Unibet & 10bet (2,80)


HPK - Pelicans 45% - 22% - 33%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.08.2013 12:27 <P.Escobar> Uutena käyttäjä täytyy kysyä: mitkä firmat on ok laittaa seu

16.08.2013 12:28 <P.Escobar> rantaan? Panostahan näihin ei saa yksittäiselle sisään monta

16.08.2013 12:28 <P.Escobar> a latia, mutta kelpaako joku useamman mikkihiiren yhdistelmä

16.08.2013 12:28 <P.Escobar> kun sama kerroin löytyy usealta saitilta

16.08.2013 14:25 <Fox Mulder> Lukkoa otettu 2,90 bwin, tipahti laakista 2,60:neen.


Kepanki
Jäsen
Viestit: 1332
Liittynyt: 22.11.2010, 21:15

Tuotto: -103.60 yks.

Palautus%: 97.51%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 1148

Pisteitä: 481
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Kepanki »

Minä olen kyllä ihan eri mieltä tuosta Porin ottelusta. Lukolta puuttuu Kovanen, Nurmi, Nummelin, Generous, Virtanen, Kauvosaari, Tukonen ja pari muuta. Ässäillä lähes paras mahdollinen kokoonpano. Kuitenkin vain 48% Ässille, eikä vähiten siksi, että Lukon hyökkäys on kuitenkin aika kova. Pitsissä Ässät oli näistä parempi joukkue, vaikka hävisi molemmat pelinsä Lukolle.

Ässät - Lukko 48 21 31

Vedonlyöntivihje: - Ässät - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Lukko
veto
Ässät +0
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Push: +0.00 yks.

4-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.08.2013 14:34 <P.Escobar> Nummelinin poissaololle syytä tiedossa? Muut oli odotettuja

16.08.2013 14:35 <Kepanki> Jatkoajassa joku tietää, että olisi loukkaantunut..

16.08.2013 14:35 <Kepanki> ..mutta lähde on epävarma

16.08.2013 15:02 <Kepanki> Rokotin Lukkoa Nummelinin puuttumisesta melkein 3%-yksikköä.

16.08.2013 15:17 <P.Escobar> Julkaistulla kokoonpanolla tuo oma arvio Lukolle vielä 37%

16.08.2013 15:25 <Kepanki> Lukkoa kyllä puoltaa, että sillä on pari harjoituspeliä alla

16.08.2013 15:25 <Kepanki> Saa nähdä miten käypi :)

16.08.2013 15:27 <Kepanki> Tosin ei alle 45% Ässille, joten Pinnyllä hyvä kerroin.


TheFan
Jäsen
Viestit: 881
Liittynyt: 23.01.2004, 13:58

Tuotto: +230.70 yks.

Palautus%: 111.40%

Panosten ka: 5.23 yks.

Vetoja: 387

Pisteitä: 111
Paikkakunta: Dickursby

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja TheFan »

Sibirilä huilaa ykköskenttä ja 2.mv maalissa. Ryssilä kova kiertue ja väsyki jo painaa. Pelicansila taas näytön paikka Aran alaisuudessa ja kotona KHL jengiä vastaan.

Vedonlyöntivihje: - pelicans-Sibir - peliaika päättynyt

kohde
pelicans-Sibir
veto
1 ml 60min
kerroin
2.320 (pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.96 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

"En ole maailman paras valmentaja, mutta luulen ettei maailmassa ei ole ketään minua parempaa" - Jose Mourinho

Vihjeiden panostus asteikolla 1-10.

Minikommentit

17.08.2013 12:20 <jone> Pelsuillakin jo 3. peli peräkkäisinä päivinä.

17.08.2013 14:31 <Fox Mulder> Veikka laski Sibirin kerrointa 2,00--1,80:neen

17.08.2013 14:36 <betpanda> Novosibihän tämän naulaa.

17.08.2013 14:37 <Fox Mulder> Liekkö Veikalla tietoa pelsujen mahd. kok.pan.muutoksista.

17.08.2013 14:39 <betpanda> mm m, pinnyltä saa vielä 2.1 nakuteltua.

17.08.2013 15:43 <Tahma> https://twitter.com/PelicansFi

17.08.2013 15:43 <Tahma> Pelicans kovin maistuvainen.


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja betpanda »

SaiPa - Ilves 46,5-21,0-32,5

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - SaiPa - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Ilves
veto
2 +0.5
kerroin
1.990 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


seti
Jäsen
Viestit: 684
Liittynyt: 15.01.2003, 03:48

Tuotto: +53.10 yks.

Palautus%: 102.59%

Panosten ka: 5.98 yks.

Vetoja: 343

Pisteitä: 581

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja seti »

Vedonlyöntivihje: - HC Slavia Prague - EHC Munchen - peliaika päättynyt

kohde
HC Slavia Prague - EHC Munchen
veto
EHC Munchen 0 (60)
kerroin
2.550 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

1-5


Oletuksella että parhailla mennään. Munchenillä pitäisi olla parhaat kehissä, Prahasta en tiedä yhtään mitään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Ilves - Sport - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Sport
veto
Ilves -0,5
kerroin
1.894 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +8.05 yks.

4-2



Ottelu pelataan Alavudella, sillä Ilves leireilee Kuortaneella. Kotietua ei kummallakaan joukkueella ole. Ilveksen on tarkoitus lähteä otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ja useiden avainpelaajien toipuminen pelikuntoiseksi verrattuna viime viikonlopun Kultakeskus-turnaukseen vahvistaa joukkueen iskukykyä huomattavasti. Sportilla Mestikseen hyvä nippu, mutta joukkue jäi silti viimeiseksi kotijäällään Vaasassa pelatussa turnauksessa. Kolmesta tappiosta huolimatta Ilveksen pelillinen ilme näytti jo ihan hyvältä loppuviikon kolmessa ottelussa todella vajaasta kokoonpanosta huolimatta. Ilves 56%.

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Medvescak Zagreb - Sary Arka Karaganda - peliaika päättynyt

kohde
Medvescak Zagreb - Sary Arka Karaganda
veto
Medvescak Zagreb
kerroin
2.100 (Marathonbet)
panos
6 yks.

Osuma! +6.60 yks.

5-1



KHL:ään liittynyt Zagreb saa vastaansa VHL:ssä pelaavan Sary Arkan. Ottelu pelataan Sveitsissä ja on osa pienimuotoista neljän joukkueen turnausta. Sary Arka on harjoituskaudellaan ottanut kaksi voittoa, toisen ranskalaisesta Gapista ja toisen Sveitsin B-liigan Oltenista. Vaikka Zagrebin peli ei vielä ole ihan uomissaan, niin joukkueiden väliset tasoerot ovat selkeät. Vähintään 50% Medvescakille. Oletuksena on, että vähintäänkin lähes parhaalla miehityksellä mennään, sillä nämä alkavat olla viimeisiä harjoitusotteluita ennen syyskuun alussa starttaavaa KHL:ää.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 29.65, tulos +14.65 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.08.2013 10:45 <Jantsa_> Reagoipa pinny herkästi. Tippui suoraan 1,80 omasta betsistä


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Blues-Växjö 41-22-37

Joukkueet kohtasivat jo tiistaina ja tuloksena Bluesin voitto maalein 3-0. Blues oli työteliäämpi, pelirohkeampi ja aggressiivisempi joukkue. Växjöllä homma ei toiminut yhtään. Blues hallitsi maalinedustoja molemmissa päissä ja Växjön hyökkäykset ajautuivat järjestään kulmiin. Blues ei kuitenkaan ilmaisia maaleja saa ja Växjö on varmasti tähän otteluun valmiimpi kuin ensimmäiseen. Pelasivat tuossa välissä Lohjalla KHL-joukkue Admiralin kanssa ja hävisivät jatkoajalla 2-3. Tehottomuus vaivaa, mutta potentiaali on valtava. Vielä ei kertoimia ole missään julkaistu, mutta odotuksissa on että Bluesille ei pelikelpoista kerrointa löydy kun bookerit ylireagoinevat ensimmäisen ottelun tulokseen. Toiveissa siis Växjö +0,5 yli 1,70 tai suoralle voitolle yli 2,70.

Pelit tähän lyön huomenna ja postailen tänne mikäli golf-kierrokseltani ehdin.

Edit. näköjään Blues noussut ottelun alkua kohden viime pelissä aika rankasti. Nordicin toppi 2,80. Voi siis hyvinkin olla, että ylikertoimia löytyykin Bluesin puolelta myös tässä ottelussa.

Edit2. tuloksen lisääminen, toisen muokkaaminen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.08.2013 17:38 <Jantsa_> Ei pelejä Blues-Växjöhön.


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja betpanda »

SaiPa - Pelicans 48-21-31 45-55

SaiPa -0.5 2.25 Bwin, 2.20 Norttu, 2.18 Pinny

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6668

Re: Harjoitusottelut

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Jääkiekko - Lokomotiv Jaroslav - Dinamo Riga - peliaika päättynyt

kohde
Lokomotiv Jaroslav - Dinamo Riga
veto
Dinamo Riga
kerroin
2.980 (Marathonbet)
panos
7 yks.

Osuma! +13.86 yks.

1-3



Riiassa pelattavan LDZ Cupin avauspäivän ottelu. Vähän tunnustellen harjoituskautensa aloittanut Lokomotiv on toki KHL-kautta ajatellen kovempi joukkue kuin Dinamo, mutta kotiturnauksessaan Riika lähtee tähän otteluun jopa suosikkina. Oma arvio 37-22-41 ja tässä Riika jälkimmäisenä mainittuna. En ole ihan varma kumpi tähän kotijoukkueeksi varsinaisesti on merkitty. Marathonbetin avaus 2,98 on tarjous, jota ei kannata jättää väliin. Vuosi sitten olin tätä kyseistä turnausta seuraamassa paikan päällä ja Riika oli parempi jokaisessa ottelussaan, vaikka juuri Lokomotiville taisi ensimmäisen ottelun hävitä. Riika pelasi erittäin raikkaan turnauksen maalipaikkoja ajatellen Prahassa, missä näin heiltä kaksi ottelua. Kaatoivat jatkoajalla jopa Kazanin ja taistelivat 3-3 -tasurit isäntäjoukkue Leviä sekä Ufaa vastaan häviten kuitenkin rankkareilla. Lähden paikan päälle seuraamaan turnausta tänäkin vuonna, joten näistä peleistä saattaa hyvinkin vihjettä puskea jatkossakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin