Tänään on 29.03.2024, 14:04.

Veikkausliiga 06.05-07.05

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

TPS - HJK 23 27 50
Haka - Jaro 61 24 15
Hämeenlinna - RoPS 43 28 29
Jazz - Tampere Utd 21 27 52
Lahti - TP-47 61 24 15
KooTeePee - MyPa 24 27 49

Tässä juttua herättäneessä FCL:n ja TP-47:n ottelussa hurjan kotiedun(vai paineen?) edessä pelaavalle FC Lahdelle pamahti tuollaiset luvut pienen hieromisen ja pähkäilyn jälkeen. Hivenen oudoltahan tuo yli 60% tuntuu, mutta mulla vaan on rankattu TP-47 sijalle 14 ja kovinkin heikoksi. Joukkue on materiaaliltaan jokseenkin rajallinen ja erittäin kokematon. Liigaotteluita pelanneita löytyy kutakuinkin yksi jokaiselle kentän osa-alueelle. Hyökkäjistä liigakokemusta omaava Huusko on oiva vahvistus torniolaisille, tosin kaiketi juuri nyt pikkuvaivainen, mutta kuten mainittu niin tuolla tuskin suurempaa vaikutusta on peliesityksiin. Paljon parjattu Aleksandr Mitshuk on mun mielestä ihan ok hankinta maalinsuulle, vaikkakaan ei Allianssiin lähteneen erittäin lupaavan, liigaakin jo pelanneen ja ykkösen viime kauden parhaimpiin pelaajiin kuuluneen Henri Sillanpään tasoinen veskari olekaan kyseessä. Puolustuspää on ehkäpä se suurin kysymysmerkki. Puolustuksen avausnelikko(tai kolmikko) on aikamoinen sekasoppa ulkomaalaisia. Toki joukkoon mahtuu yksi suomalainenkin, puolustuksen kokenein, Rovaniemellä liigaa 2000-luvun alussa pelannut Kimmo Halmkrona.

Juuri nyt tuntuu, että sarjapaikka olisi tälle joukkueelle kuin lottovoitto, mutta toivottavasti torniolaiset osoittavat tuntemukseni vääriksi ja säilyttävät paikkansa sarjassa. Mielenkiintoinen tuttavuus liigalle tämä pohjamudista muutamien viime kausien aikana noussut joukkue joka tapauksessa on, tietysti osittain jo maantieellisinkin perustein.


Edit:
---------------------

Lisää mustia pilviä Interin ylle:

"Ottelun ikävin tapaus nähtiin toisella jaksolla, kun Interin maalivahti Magnus Bahne putosi pahannäköisesti kentän pintaan törmättyään vastustajaan ilmassa. Bahne kannettiin kentältä, eikä hän pystynyt jatkamaan ottelua. Loppuajan Interin maalia vartioi Juha Soukiala.

Toisella jaksolla loukkaantuneen maalivahti Magnus Bahnen tilanne ei ensi arvion mukaan näyttänyt kovin hyvältä.
- Ilmeisesti pitää lähteä maalivahtiostoksille. Lonkkaan sattui, mutta tarkemmin en vamman laatua vielä tiedä, "Karo" kertoi."

Lähteet: http://www.veikkausliiga.com/uutisluku.asp?id=10988 & http://www.veikkausliiga.com/uutisluku.asp?id=10990

---------------------

Mistäköhän tähän hätään edes Bahnen tasoinen maalivahti? Penkiltä löytyy Jani Meriläinen, joka ei mun papereissa ole kelvollista liigatasoa juuri nyt.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika_Varpa
Jäsen
Viestit: 207
Liittynyt: 20.09.2003, 11:56
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Mika_Varpa »

FC Lahden terveystilanne on hyvä ainoastaan Surrier puuttuu... Hyvä jengi Lahdella kasassa, mutta hyökkäyspäässä on joukkueen heikkoudet. Keskikenttä on vahva ja varsinkin keskikentän keskusta. TP-47 on tuskin saa pistettäkään matkaansa Lahdesta. Lahdessa on kenttä hyvässä kunnossa ja lahti pääsee pelaamaan omaa lyhyt syöttöpeliään. Yleisöä on tulossa arviolta 15000 tähän litmasen paluu peliin joten metakkaa varmasti riittää.... Litmanen saattaa olla jopa avauksessa joten kyllähän tämä aika selvältä hommalta näin etukäteen vaikuttaa. Huuskon Keijo on kyllä kova kaveri TP-47:llä jota on syytä pitää silmällä, kaveri pelasi erinomaisesti ruotsin divarissa(häcken), mutta Huusko on kärsinyt pienistä loukkaantumista, samoin kuin toinen tärkeä pelaaja hakasalo joka on keskikentän tärkeimpiä miehiä TP-47:llä.

arvio 64% peli: Fc Lahti 1,65 Nordicbet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

linkku kirjoitti:Yritin taivuttaa ohjelmaani antamaan arvioita myös Jazzille ja Ropsille, mutta ei tuu mitään järkevää. Tähän syynä se, että mun arviot perustuu osittain vanhojen kausien suorituksiin ja 14 joukkueen sarjaa ei ole kovin usein nähty. Eli pohjadata on liian suppea. Jatkossakaan tuskin arvioita tulee sijoille 13 ja 14 rankkaamilleni joukkueille :cry:
linkku, yksi hyvä idea voisi olla se että annat sijoille 13. ja 14. rankkaamillesi joukkueille samat voimaluvut/pistearviot/maaliodotusarvot (mitä kukin käyttää) kuin mitä vaikka viimeisen 5 kauden nousijat ovat saavuttaneet keskimäärin :shock:
siten niistä tulee hieman muita joukkueita heikompia ja pääset arvioimaan monesti ne mielenkiintoisimmat ottelutkin :P
varma asia on se että omissa rankingeissa sijoilla 13-14. olevat joukkueet pitää olla heikompia kuin esim. sijoilla 10-12, ja kovin paljon ei voi mennä pieleen jos ennakoi että ´vähän heikompia´ (koska joukkueiden rankingeista ei voi olla täysin varma, nehän ovat vain suuntaa antavia, ns. mihin kastiin joukkue kuuluu, ja niitä sitten hiotaan pitkin kautta.)
jos maaliodotusarvoja käytät kuten minä, niin minun papereissa nousijat ovat olleet hieman keskitasoa runsasmaalisempia (kun ei ne divaritason puolustajat/maalivahdit ole oikein osanneet olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan enää Veikkausliigassa).
tässä mun neuvot siihen miten voisi saada kaikki joukkueet mukaan %-arvioihin, toivottavasti löydät siihen jonkun Viisasten Kiven :D

yleistä kommenttia kaikista jalkapallosarjoista: monet kertoimenlaskijat antavat sarjassa alimmaksi rankatuille joukkueille sellaiset voimaluvut mitä edelliskauden putoajat/heikoimmat joukkueet keräsivät. minä olen havainnut paremmaksi (=tuottoisammaksi) tehdä niin että antaa ennen kauden alkua heikoimmiksi rankatuille joukkueille (yleensä nousijat) suunnilleen sellaiset voimaluvut kuin viime kausien nousijoilla on keskimäärin ollut (nehän ovat välillä jopa säilyneet, ei siis sama asia kuin seuraavan kauden putoajat). mun papereissa siis kauden alussa heikoimpien joukkueiden arvioidaan pelaavan sellaisen kauden kuten aikaisempien kausien nousijat keskimäärin. jos rupusakki sitten vetääkin hyvän kauden, se säilyy liigassa ja saattaa yltää jopa keskikastiin, jos se taas vetää vielä odotettuakin heikommin, häviää otteluita kuin akat ja sitten päätyy niihin samoihin pisteisiin/maalieroon kuin esim. viime kauden putoajat (jotka saattoivat lopettaa pelaamisen ja luovuttaa jo hyvissä ajoin kun putoaminen varmistui, tai kyseessä saattoi olla kriisijoukkue jonka ei normaalioloissa tai materiaalin perusteella olisi kuulunut edes pudota).
jos antaa ennen kauden alkua tehdyssä esikausianalyysissa viimeisiksi rankatuille joukkueille samat voimaluvut kuin edelliskauden putoajilla oli, niin silloin ei edes anna niille omissa papereissaan mahdollisuutta pelata hyvää/keskinkertaista kautta = säilyä sarjassa, vaan päättää että nyt nämä sarjan kaksi heikointa joukkuetta pelaavat kumpikin huonon kauden ja päätyvät samoihin pisteisiin kuin viime kaudenkin putoajat koska näidenkin motivaatio loppuu jo monta kierrosta ennen sarjan päättymistä = putoavat varmasti! :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Mika Ässä kirjoitti:
linkku kirjoitti:Yritin taivuttaa ohjelmaani antamaan arvioita myös Jazzille ja Ropsille, mutta ei tuu mitään järkevää. Tähän syynä se, että mun arviot perustuu osittain vanhojen kausien suorituksiin ja 14 joukkueen sarjaa ei ole kovin usein nähty. Eli pohjadata on liian suppea. Jatkossakaan tuskin arvioita tulee sijoille 13 ja 14 rankkaamilleni joukkueille :cry:

tässä mun neuvot siihen miten voisi saada kaikki joukkueet mukaan %-arvioihin, toivottavasti löydät siihen jonkun Viisasten Kiven :D
Jees

Kiitos neuvosta. Pähkäilen tuota lisää ja luultavasti teen juuri jonkun ekstrapoloinnin "lähellä" olevasta datasta.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

TPS-HJK 1(+0.5) 2.03 Pinnacle (52%/1.92)

Otetaan näin aluksi pienellä josko kertoimet nousisivat iltaa kohden kun kansa vetää pää märkänä Klubia. Panosta siis lisää tarpeen tullen.

EDIT: Ei taida olla panoksenlisäämiseen tarvetta, TPS +0.5 kertoimet tulee alas kuin lehmän häntä, nyt Pinnaclella 1.84. Pikemminkin kohta lähtee Klubia peleihin ja surebetit pois pyörimästä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Henkka, 07.05.2004, 17:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Ehdottomasti myös TPS:n puolella, jos ois pinnaclella tili niin lähtis toi sama, mut nyt pitää kaivaa jostain muualta... :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

TPS varmaa alempaa keskikastia ja HJK liigan kärkiporukka. Normaalisti heittäisin reilut 55% kehiin, mutta nyt annetaan avauksessa hiukan enemmän mahkuja kotijoukkueelle. HJK:n kertoimet riittävät kuitenkin helposti peliin.

HJK 2,02* 53% Betsson 4/10

*komissio huomioitu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Omat vedot sisään... kauheessa kuumeessa ollaan, mutta vedot pitää hoitaa :D

Kooteepee - Mypa U2.5 centrebet 1,8 7€
FC Haka - FF Jaro U2.5 Unibet 1.85
FC Jazz - Tamu U2.5 Unibet 1,8 7€
FC Lahti - TP-47 U2.5 Unibet 1,88 13€

sitten vähän riskiä mukaan :wink:

Fc Hämeenlinna - Rops 1 Paf 2,25 6€
FC Haka -FF Jaro 2 Nordicbet 6,8 20€
FC Jazz - Tamu 1 Paf 4.4 20€
TPS- HJK 1 Unibet 3,7 20€
Lahti - TP-47 2 Unibet 6 20€
KooTeePee - Mypa 1 Unibet 3,6 20€

ja takaisin sohvalle lepäämään... :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

tuosta Jazz-Tampere United ottelusta vielä kommentin tynkää kun niistä joukkueista on paljon erilaisia mielipiteitä (osa näistä tulikin jo kirjoitettua aikaisemmin mutta kertaus on opintojen äiti :mrgreen: ):

viime kaudesta materiaalilta heikentyneessä jazzissa on kuitenkin pelimiehiä vielä jonkin verran jäljellä (vaikka tärkeimmät pelaajat piracaia ja alakerran rantanen ja nieminen ovatkin jo uransa ehtoopuolella), mutta konkurssiuhka ja mv-tilanne on tietysti suuri miinus.

yksi urheiluvedonlyönnin voitollisia nyrkkisääntöjä EI OLE se että vedät alkukaudesta vierassuosikkia ottelussa jossa kotijoukkue on rankattu liigan alimpaan mahdolliseen kastiin!
syyt:
-alkukaudesta joukkueet hakevat vielä ottelutuntumaa/pelipaikkoja = se tasaa voimasuhteita!
-alkukaudesta kentät ovat huonokuntoisempia kuin keskikesällä = ei suosi ainakaan taitavampaa joukkuetta!
-tasoeroa ei ole vielä varmasti todistettu (kuten olisi jos kausi olisi puolessa välissä ja jazz olisi todistanut olevansa mätä ja tamu mitaliehdokas) joten tasoero voi olla PIENEMPI (se ei voi oikein olla suurempi jos heikko joukkue on jo rankattu liigan alimpaan mahdolliseen kastiin)!
-motivaatio: se on näissä otteluissa lähes poikkeuksetta huonomman kotijoukkueen puolella! tamulla nytkin edessä kauden avauskotipeli Allianssia vastaan
-Tampere Unitedilla on ollut hieman vaikeuksia maalinteossa harjoituspeleissä, maalipaikkoja on hieman tuhrittu, eikä se lupaile hyvää heti kauden alkuun
-ja nyt kun poissa on vielä alakerrasta Salmela&Heinänen (eli miehet jotka saavat TamU:n otteluissa aina ne Iltalehden 3 ja 2 tähteä kun puolustuksen kautta tamu pärjää), ei vierasvoiton todennäköisyys ainakaan kasva lähtökohtaisesta :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 11:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

prossien laskeminen?

Viesti Kirjoittaja hesse »

KR kirjoitti:
linkku kirjoitti: Lahti-TP-47 55-23-22
Litti lienee penkillä avauksessa mutta tulee 95% varmuudella kentälle. En näe Tornioilaisilla "mitään mahkuja" vaan venyttäisin jopa 65% kotivoitolle, hilpeästi hymyssä suin. Huuskon pikkuvaivat eivät liene pahoja mutta huilasi kuitenkin cup ottelun jonkinlaisen vamman takia. Lahden alakerrassa on ainakin "5 kertainen varmistus" pysäyttämään yhden Huuskon... Viime vuoden parhaita kotisakkeja sentään tämä Lahden joukkio, tosin monissa noissa matseissa hyviä otteita esitti nyt "huilaava" Kuqi mutta eiköhän Litmaaanen kuittaa tämän puutteen, jos niin tärkeä mies muutenkaan on, Kuqi meinaan...

Arvaan 2-0, Nordicbetin 1.65 on komia kerroin!


EDIT: katselin postauksia ja aika maltillista arvioita Lahdelle tulee... miksiköhön??? Äimänä. Onko Lahti muka heikentynyt viime kaudesta??? Onko TP-47 kotenkin kova sakki? Ei liiga-avaus "efekti" niin suuri ole että kaikista tasapäisiä tulisi...?


-KR-
Arvaisin kans väh 2:n maalin voittoa. Miten laskisitte prosentit 2:n maalin voitolle, jos tavallisesti saa 65%. Gamebookersilla Lahti -1.5 olisi 2.75. Kyllä perstuntumalla voisin 40% arvioida, mutta tietäisikö joku tilastoihin perustuvaa kaavaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Oli Mika Ässällä loistavat arviot, löysin 8 peliä noista ja 7 osui! Kiitos ja kumarrus! 8) Jazzin voitto oli varsinkin aika helmi veto, onneks Lahti tasoitti yliajalla niin ei harmittanut kun en lyönyt suoraa TP:n voittoa.

TPS-HJK pelistä muutama sana kun se nyt tuli katsottua, oli kaiketi ensimmäinen kokonaan & selvin päin TV:stä katsottu Veikkausliiga peli... aikoihin :roll: Nämä siis hieman amatöörin (Veikkausliigan suhteen) näkemyksiä.

Kokonaisuutena voisi sanoa että tasuri oli ansaittu, mutta en olisi pitänyt klubin voittoa mitenkään huutavana vääryytenä. TPS lähti peliin tosi paljon paremmin, ekat 5-8 min palloteltiin mutta sitten kotijoukkueen jalat alkoivat käydä ja kyllä klubi oli huono. Hyyrynen teki hienon saksarimaalin jonka jälkeen TPS jatkoi juoksua ja "wizkid" Hämäläinen pamautti 2-0. Tuossa vaiheessa oli laukaukset pelissä 7-3 pöytäkirjojen mukaan ja aika hyvin kuvastaa tilannetta. Mutta klubi alkoi pikkuhiljaa herätä ja 2-1 maalia en itse nähnyt mutta taisi olla jonkinmoinen rävellys, pelikellossa 37 min. Sitten loppujakson klubi tuli koko ajan suht vahvasti ja jos oltaisiin pelattu 5 min lisää ne olisi varmaan tasoittaneet. Toisella jaksolla HJK heitti koko ajan hyökkäävämpiä ukkoja sisään - paska-Poulsen vaihdettiin Mäkelään ensin ja kyllä minusta klubi hallitsi aika pitkälle toista jaksoa. TPS alkoi seisoa ja jotenkin vieraat pääsi sinuiksi kenttään paremmin, samoin Eremenko alkoi herätä. Vasemmalta laidalta Oravainen tuli aika vahvasti mutta yritti vähän liikaa ja hukkasi paikkoja, Eremenko pelasi aika pitkälle oikealla.

2-2 maali tuli kun Oravainen heitti metrin korkuisen pallon keskelle josta Mäkelä pamautti suoraan reppuun 65 kohdalla, hieno maali. Klubi jatkoi vielä vartin verran yritystä mutta ei päässyt ihan huippupaikkoihin, lopussa myös Kottila alkoi päästä peliin sisään kun Eremenko sai muutaman keskityksen aikaan mutta muuten "hirvi" oli aika pimennossa. Lähinnä kun tarjoilua ei ollut. 80" jälkeen mentiin taas aika veivaamista ilman sen kummempaa, laukaukset loppujen lopuksi 12-12 joten suht ansaittu tasapeli se siis oli.

Muutamia huomioita jatkoa varten: TPS tulee varmaan olemaan aika inhottava vastustaja jos pojat vain jaksaavat juosta ja ajaa alusta heti kovaa kuten tänään. En tiedä oliko toinen jakso enemmän klubin hyvyyttä vai TPS:n huonoutta mutta vauhti kyllä loppui minusta kuin seinään. Hyyrynen oli pirteä ja takoo kyllä toista kymmentä maalia jos on vain terveenä, Szilagyi oli vaan vikat 10" kentällä mutta kyllä siinä ainesta on, joten luulisi ettei kärkimiehistä jää kiinni. Kolmas kärki Auermaa oli aika hyödytön, en tiedä osaako se mitään. Puolustus pelasi ihan ok, kuten myös keskikenttä, Hämäläisestä voi tulla kova nimi kun kaveri on vasta 17-v.

Klubi siis nukkui ekat puoli tuntia mutta kyllä se näytti tänään että ei ole mikään tusinaporukka. Grönlund lienee tärkeä mies kunhan pääsee kuntoon, tänään oli vielä vähän pihalla. Eremenko pääsi paremmin koko ajan sisään ja sillä kaverilla riittää temppuja vaikka kuinka paljon - haastaa, syöttää, keskittää: aivan loistava, aivan loistava pelaaja. Kun Eremenko lähtee on kyllä iso aukko - kuka mahtaa paikata? Zenelissä on varmaan vähän korvaajaa.

Kokoonpanot ja sijoittuminen kentällä:

Koodi: Valitse kaikki

TPS: 4-4-2

		         Tuomala

Vellamo		Leino		Virkki		Helin

Kotamäki	Casagrande	Heininkangas	Hämäläinen

		    Auremaa	Hyyrynen

Vaihdot:
Hämäläinen -> Haijanen
Auremaa -> Szilagyi
Kotamäki -> Harittu

Koodi: Valitse kaikki

HJK: 4-3-1-2

   		    Vilnrotter

Turpeinen	Jensen		Nylund		Aalto
		
			Peltola
	Grönlund			Oravainen

			Eremenko (vapaa rooli)	

		Poulsen		Kottila


Vaihdot:
Poulsen -> Mäkelä
Aalto -> Savolainen
Grönlund -> Zeneli
		
TPS pelasi aika puhdasta 4-4-2, Klubi pelasi myös 4 alakerralla jonka jälkeen Mike Peltola oli keskikentän pohjalla ja Grönlund & Oravainen vähän enemmän laidoilla. Eremenkolla käytännössä vapaa rooli, mutta toisella jaksolla varsinkin meni aika pitkälle 4-4-2 linjaa kohti jossa Eremenko otti oikean laidan, Oravainen vasemmalla ja Grönlund & Peltola keskellä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

joo, sattuipas varsinainen SUPERavauskierros vetojen kannalta. puristelin matseja, tuuletin jazzin, kooteepeen ja tp-47:n pärjäämistä ja korviin osui radiosta seuraavaa:

jazz-tamu 3-1
-tamu sai unelmastartin kun 2min kohdalla tilanne oli jo 0-1 (Scheweleff)
-jazz tasoihin 1-1 10min (Lähitie) ja heti perään kulmapotkusta toinen maalipaikka
-24min jazz 2-1 (M.Santahuhta) ja siitä innostuneena taas muutama maalipaikka lisää
-jazz hallitsi keskikenttää ja koko otteluakin melko selvästi 1.jaksolla
-2.jaksolla tamu/wiss vaparista hyvä maalitilanne
-2.jaksolla tamu ajoi takaa ja painosti
-jazz vaihtomies i.santahuhta 3-1 lopullinen niitti

kooteepee-mypa 2-0
-hyvä kannatus kotijoukkueella kummankin joukkueen sytyttävässä ottelussa
-kooteepee hallitsi alkua vahvasti, hyviä maalipaikkoja riitti
-mypa ei saanut hyökkäyksiä aikaan ja oli ahdingossa
-mypa pääsi hieman peliin mukaan 30min kohdalla
-1-0 kotijoukkueelle ansaitusti (Kinnaslampi)
-heti maalin jälkeen mypalla hyvä maalipaikka, mutta paitsio
-2-0 pilkusta (Liljeqvist), kooteepee ansaitsi johdon
-kotijoukkueen kolmaskin maali oli lähellä ja täysin ansaittu 2-0 voitto

lahti-tp-47 1-1
-alku meni molemmilta joukkueilta varovaisesti ja suurta yleisömäärää jännittäessä
-ihan ottelun alussa tp-47 jopa oli hieman hallitsevampi osapuoli, nousijajoukkue pelasi ennakkoluulottomasti, valmentajakaksikko Eprintsev/Siitonen oli saanut hyvän taktiikan luotua. Litmasella ei ollut edes päällystakkia, vaan tehokasta paikkapuolustusta
-Litmanen joutui hakemaan palloa jopa omalta rankkarialueelta asti ja kuskasi sitä kohti hyökkäyspäätä, Lahden peli ajoittain ´hieman´ liikaa Litin varassa
-1.jakson loppu Lahden täydellistä hallintaa, paljon hyviä maalipaikkoja
-2.jakson alku tp-47/huusko hyvä paikka Lahden pakin karmeasta mokasta
-heti perään Lahden puolustus unelmoi taas ja til. 0-1 vieraille (Kainu)
-tp-47 pelasi läpi ottelun luovaa peliä, rohkeasti
-Lahti olisi ansainnut ainakin tasoituksen kun ottelun loppu alkoi häämöttää, tp-47:n veskarilla monta huippupelastusta
-4min yliaikaa pelattu ja ottelun viimeisestä tilanteesta ansaittu 1-1 tasoitus (Arkivuo)

tps-hjk 2-2 (tämän kaikki näkivätkin tv:sta + Neon hieno otteluraportti)
-tps ansaitusti 2-0 johtoon (Hyyrynen, Hämäläinen), hjk oli ylivarovainen alussa
-2-1 eremenko jr vaparista parilla pompulla
-tps aloitti toisenkin jakson hyvin, hjk taas turhan varovaisesti
-oravanen kentän näkyvin hahmo, syötti 2-2 supervaihtomiehelle (jo viime kaudella) Juho Mäkelälle

haka-jaro
-hakalla hyvä alku ja ansaittu 1-0 10min kohdalla (Terehhov)
-jaro pääsi peliin paremmin mukaan 1.jakson puolivälissä, muttei saanut silti juuri maalipaikkoja aikaan
-popovitsilla hyvä paikka ja 2-0 olisi ollut oikeampi tilanne tässä kohtaa
-vaihtomies Lehtinen 2-0
-Tehtaankenttä loistokunnossa, suosii taitopeliä = FC Hakaa
-hakan maalivahtien kokemattomuus voi kauden mittaan näkyä, varsinkin Jaroa kovemman hyökkäyskaluston omaavia joukkueita vastaan, 1.maalivahdillakin vain 19 liigapelin kokemus

hml-rops
-hml painosti heti alusta asti, mutta rops puolusti hyvin, kurinalaisesti ja iski vastahyökkäyksillä
-ropsilla jatkuvasti maalipaikkoja vastahyökkäyksillä, hml piti silti pelin hallintaa (ainakin näennäisesti)
-0-1 vieraille (Bogesic), tottakai vastaiskusta hämeenlinnan pitäessä palloa ja pyörittäessä peliä suurimman osan ajasta
-2.jakson alussa ropsilla 4 kulmaa ja ekaa kertaa pelin hallinta
-1-1 maali (Porokara) tuli onnenkantamoisella, mutta toisaalta odotetusti kun hml jauhoi ja jauhoi ja haki jatkuvasti maalitilanteita
-heti perään 2-1 kulmasta (Varga)
-2-2 harmiton kaukolaukaus upposi sisään, Hännisen illan toinen maali
-kokonaisuutena ansaittu tasuri kummallekin erittäin tärkeässä ottelussa (ns. kauden päävastustajat)

huomion arvoinen seikka tältä kierrokselta on myös se, että JOKAINEN sarjan häntäpäähän povattu joukkue (tp-47, jazz, kooteepee, hml, rops) pääsi pisteiden makuun (tappion kärsinyt Jaro ei minun papereissa kuulu aivan sinne häntäpäähän). siinä tuli taas kerran todistettua alkukauden yllätyksellisyys! joukkueiden tasoerot tulevat paremmin näkyviin sitten kauden mittaan.

katselin tarkemmin kaikkia tämän keskustelupalstan vihjeitä, ja voisi sanoa että taso on erittäin korkea, joka lajissa, futista, pesistä, tennistä yms. on siis varmasti perustelua todeta, että satoi tai paistoi, edessä on HIENO KESÄ :D

nyt jos miettisi jo seuraavan kierroksen %-arviot valmiiksi, että päästään iskemään heti bookkereiden early lineen 8) & 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Hyvä jätkät! Täytyy tunnustaa, että oivaa henk.koht. panostusta M.Ässältä edellisessä viestissä. Keep up the good work!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

Bet makerin näkemykseen voi yhtyä täysin. Itse en ole kauheasti veikkausliigaan perehtynyt toki pelailen joitain petsejä, ja hyviä vihjeitä peesaan aina :D Tätä ketjua lukiessa tuli erittäin loistava fiilis, tältä taululta löytyy todella asiantuntija porukkaa jatkakaa samaan rataa :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin