Tänään on 28.03.2024, 21:48.

UFC

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Pakko sanoa, että olin tossa Hall vs Howard -matsissa niin kuutamolla kuin olla osaa. En uskonut ollenkaan, että Howard pystyisi painostamaan tuolla tavalla enkä myöskään uskonut, että Hall olisi noin passiivinen. Luulin, että Hallin mentaalipuoli olisi ollut pikkaisen parempi sen ekan matsin jälkeen, mutta nytkin jätkä jäätyi ihan täysin. Pikkasen nauratti taas pisteytys (kuka vittu tuomitsi 2 erää Hallille?) ja Hallin "ihmettely" kun ei tullut voittoa; jätkä peruuttelee 13minsaa putkee ja hakee yksittäisillä lyönneillä ja potkuilla jotain lopetusta samaan aikaan ku toinen painostaa, painii ja paukuttaa pisteitä.

Roidereemistä nyt näki heti, että se paukutti itsestään kaikki mehut pihalle ja suunnilleen luovutti sen jälkeen kun Browne ei tipahtanutkaan. Ihme miten toi ukko ei osaa yhtään hillitä itseään kun huomaa, että dumari ei tule viheltämään peliä poikki siinä tilanteessa.

Vähän tuli haikea fiilis tosta Siler vs Brown -matsista; vaikka rahat tuli himaan niin nää vanhan kaartin ukkojen eläköitymiset tyrmäyksillä tuntuu aina jotenkin ikävältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.08.2013 14:19 <RuHo> varsinkin kun tuo Brown on kuitenkin mestarismiehiäkin...

18.08.2013 14:19 <RuHo> ollut. Siihen aikaan kun tiliä ei vielä niin tehty.


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ei tuo Overeem-matsi kyllä vieläkään ole väärin arvioitu, "näin nyt vaan kävi". Silti, aika häpeämisen paikka että Reem ei saanut matsia poikki. Käytännössä katsoen taisi tuhlata kaiken energiansa ei-mihinkään ensimmäisessä erässä. Tai no, melkein jo yllätti että peli ei mene katki kun melkein Browne meni katki mutta... kyllähän tuollaisessa paikassa ammattilaisen pitäisi hoitaa ottelu kotiin. Tuli mieleen Lesnar-Carwin, vähän sama meininki. Siinä se voitto oli, olisit ottanut vaan perkele.

Brownen spagettipotkumeno oli kyllä jälkikäteen ajateltuna aika viisasta. Hirveällä volyymillä yläpotkuja ja etupotkuja. Huono tapa, kumartua...kun menee väärinpäin niin tulee tauluun kahta kovempaa. Mut totta puhuen näytti siltä että Overeem oli aivan katki siinä vaiheessa, ei siitä mitään olisi enää tullut.

Pakko myöntää Snagglen tavoin että ehkä arvio miehestä on vaan tosi pielessä. Toisaalta, kyllä sille korkealle arviolle aihettakin on ollut. Olihan se Lesnar-ottelu aikamoinen pieksentä, ja isojalka-silvaa vastaan tullut tappio ei nyt niin kauhean hälyttävä ollut. Aika paistiottelu pitää olla että alan tähän rahaa kippaamaan. Kenties Lesnar voisi tulla takaisin, 1,7 uudestaan jookos? :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Joo no siis Reemillä kyllä on kaikki eväät olla ihan maailman paras hewari jne., mutta kun se tuntuu aina löytävän sen tavan hävitä noi matsit. Jätkällä on kokemusta 50 vaparimatsin ja 14 potkunyrkkeily matsin+kasa gräppling turnauksia verran, mutta silti ei osaa jaksottaa itteään minkään verran, ja kun täys päällehönkääminen ei riitä niin luovuttaa koko touhun kolmen minuutin jälkeen? Oli tossa Browne ihan yhtä paskana, muutama hassu polvi tossa tuli kuitenkin läpi että eiköhän sieltä joku löytänyt tiensä maksaan ja palleaan kivasti ja kaikki jotka on sinne osumaa ottunut tietää että ei tee hyvää ja syö kondista väh. yhtä tehokkaasti kun tollasella volalla voimalyöntien heittäminen. Silti Brownesta oli tossa välissä tekemään vielä jotain, siinä missä Reem tyyty ihmettelemään että mitä vittua se vielä tekee pystyssä ja miten se muka voi potkia mua vielä päähän. En kyllä lähe dumaria tässä syyttelemään samalla tavalla kun Carwin matsissa, siinä kuitenkin Lesnar lähinnä makas Carwisen alla puolet erästä ja otti dunkkuun, Browne sentäs oli jaloillaan suurimman osan ajasta. Ylipäätänsä jo ennen kun toi yläpotkupommitus alko, niin oli nähtävissä noita hälyyttäviä hetkiä, kun hirveen pommituksen jälkeen Reem jää kädet jossain lantion tienoilla leuka pystyssä suu auki kyttäämään että jos se antais jotain paikkaa sieltä. Tolla kokemuksella pitäis vaan paketin pysyä paremmin kasassa vaikka miten olis väsynyt, mutta ei niin ei. Joku jossain jotain kirjoittelikin siitä, että vaikka noin ikänsä puolesta pitäisi olla aikalailla uransa huipulla, niin toisaalta niitä kierroksia mittariin on kertynyt noitten matsien puolesta niin paljon että todellisuudessa se piikkikondis on voinut mennä ohi jo kauan aikaa sitten ja nyt vaan pyöritetään konetta roinalla niin kauan kun se vielä liikkuu. Surullista sinäänsä, koska se Overeem joka esim Lesnaria vastaan otti matsia olis kyllä varmaan pistänyt Brownenkin tänä iltana nippuun ja se aika mikä meni jossain Japanissa kannuja hakatessa olis varmaan tullut käytettyä paremmin jos vastus olis ollut vähän kovempaa. Nykysellään vaan aika vaikea nähdä, että se vyö vielä irtois sieltä joku päivä, miehellä alkaa olla sellanen kasa tyrmäyksiä väärään suuntaan takana, että toi touhu ei enää ole aivoille tervettä, ja jos haluaa pitää noilla rojuilla viellä kropan terveydestä kiinni edes vähäisten rippeiden verran niin uraa ei hirveän montaa vuotta enää ole jäljellä. Joku Mir tai iso-Nogi vois ehkä olla ok rebound matsi noitten tappioiden jälkeen tai jos sieltäkin tulee dunkkuun niin sitten sietää kyllä siirtyä jonnekin Japaniin juontamaan jotain vitun superninja kilpailuja...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Ruhon kans samaa mieltä tuosta Reem-arviosta. Eipä se ottelun päättäminen voi juuri tuota lähempänä olla. Onneksi jäi itsellä pelaamatta. MuTu haroin pahasti vastaan ja jotakin juuri tuommosta osas pelätä.

Lauzonin ottelussa ei vaan käynyt noin. Arvio ehkä oman urani huonoin. Johnson oli toki parantanut pystyä roimasti, mutta kyllähän Lauzon oli täysin aseeton. Vähän ihmetytti kun pystyssä tuli nekkuun, ettei hakenut aktiivisesti TD:ta. varsinkin kun Johnson toisessa erässä väsyi selvästi. Seisoi vaan edessä kädet korkealla ja antoi toisen mätkiä. Nyt kaksi selvää tappiota L:lle putkeen, joten pitänee "hieman" muokata omaa arviota miehestä. Silti, vaikka Lauzon oli huono on toisaalta Johnssonia pakko nostaa ylemmäs. Joku täällä aiemmin puhuikin, että kun nämä TUF-miehet pääsevät ammattivalmennukseen, rupeaa tuloksetkin nopeaa näkymään.

Onneksi Sonnen pelasti illan voiton puolelle helpohkosti. Taitaa Shogunin ura vedellä viimeisiään.

Suurin osa sunnuntain viesteistä lukematta, kun premlinssit vielä kattomatta.

Alustavasti tulevissa Texeira-Bader 2 3,65 PAF/Unibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Okami - Jacare - peliaika päättynyt

kohde
Okami - Jacare
veto
Okami
kerroin
2.950 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

Souza 1R TKO


En nää tätä tasoeroa, pidän tasaisena matsina. Okamin boksauksen pitäis pitää tää aika tasaisena pystyssä ja leuka on aika rautaa. Clinchissä molemmat sitten judossa varsin lahjakkaita enkä lähde sen suuremmin sitä arvioimaan miten noi painiväännöt tässä menee, mutta Okami on kuitenkin ehtinyt jo todistella itseään kovemman kärjen kanssa jo pitemmän aikaa UFC:ssä, Jacaren vastustajat kalpenee vertailussa aika nopeasti.

Vedonlyöntivihje: - Teixeira - Bader - peliaika päättynyt

kohde
Teixeira - Bader
veto
Bader
kerroin
4.100 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Teixeira 1R TKO


En suostu hyppäämään tohon Teixeiran hypejunaan. Bader nyt on aika hyvin osottanut ettei siitä ehkä ihan heti ole haastamaan tosta 205 vyöstä, mutta tässä menee vaan oddsit yli ja pahasti, Teixeiran nättiä voittoputkea on käytetty UFC:n puolelta hyväksi siten että on rakennettu uraa sopivilla matseilla, Baderilla on ihan hyvä potentiaali tuottaa taas kaljulle valkoiselle iso paha mieli. Paha tälle on yli 30 pinnaa arpoa mutta noilla oddseilla kelpaa.

Vedonlyöntivihje: - Rothwell - Vera - peliaika päättynyt

kohde
Rothwell - Vera
veto
Rothwell
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.15 yks.

Rothwell 3R TKO


Häviää ja voittaa joka toisen ja edellinen oli tappio, tehkää matikka itse :roll: . Ei vaan, Vera palaa 265:siin kun ei homma sujunut enää 205:ssa. Edellisestä matsista toki aikaa että on ehtinyt ottaa vähän bulkkia, mutta silti selkeesti pienempi kaveri kun Rothwell ja vaikeuttaa hommaa aika pahasti jos Rothwell saa käännettyä tän halailukisaksi, ja siinähän iso Beni on aika hyvä. Tasabuukkina näkisin lähtökohtaisesti tämän.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.50, palautukset 2.15, tulos -2.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Mitä H****ttiä! Onko Sonnenin kertoimet olleet 2,31:ssa!?! Vaikka oli paksusti earlyna otettuna, tuli kaverin polttarit harvinaisen kalliiksi kun ei viikonloppuna kerennyt enään kertoimia kytätä. Oma OA-ennätys olisi tuo kerroin ollut ja vieläpä hyvin osuva sellainen.

Pinnylta näköjään huimia lukuja Baderille, kun 3,65 olisi jo riittänyt. Itse olen hiukan tuossa Texeira-junassa mukana, mutta myöskin Baderissa näen edelleen potentiaalia. Texeira ei mikään hirmu lopettelemaan otteluita nopeasti ja Bader saanee omat mahdollisuutensa. Kippiä B:lta varmasti löytyy.

Okamille kans komppia kovasti noilla kertoimilla. Tätä pitää vähän tarkemmin vielä tutkailla.

Vera&Rothwell molemmat omia vakio vastabetseja. Siltikin tuo massa ainoa, jonka Rothwellin suuntaan pistäisin. Enemmän Veran kantaan tässä kääntyisin, mutta pitää vähän infoa saada massakaudesta. Kaksi p**kaa vastakkain, joten passataan ainakin toistaiseksi. Jos menee kolmanteen, voipi olla huvittavaa piiputtamista...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.08.2013 21:49 <Snaggle> en löytäny mitään tuoreita kuvia tahi mitään infoa Vn painos

21.08.2013 21:49 <Snaggle> ta, mutta ei tossa ajassa roinallakaan mont kymmentä kiloa

21.08.2013 21:49 <Snaggle> tiukkaa lihaa hankita samalla kun väännetään 10+h vaparia/vk

21.08.2013 21:50 <Snaggle> eli isoben silti isompi ja autannee kun halaillaan 70% ajast


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vedonlyöntivihje: - Cerrone vs. Dos Anjos - peliaika päättynyt

kohde
Cerrone vs. Dos Anjos
veto
Cerrone
kerroin
1.620 (pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


65-35, Cerrone on pystyosastolla sen verran parempi ja kuitenkin sen verran osaava mattomies että pitänee Dos Anjosin BJJ:n loitolla

Vedonlyöntivihje: - McGee vs. Whitaker - peliaika päättynyt

kohde
McGee vs. Whitaker
veto
McGee
kerroin
2.250 (pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.50 yks.

dec


Kerroinasettelu on tässä matsissa mun mielestä vähintäänkin outo. McGee ei kai sitä jälkeä ole tehnyt mitä TUF-voittajalta odotetaan, mutta kaikki matsit ovat olleet tosi tiukkoja ja päätöksetkin ovat menneet ...no, UFC-tyyliin minne sattuu. Coinflippinä tämän näen.

Vedonlyöntivihje: - Melancon vs. Gastelum - peliaika päättynyt

kohde
Melancon vs. Gastelum
veto
Melancon
kerroin
2.950 (pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


En tajua kyllä ollenkaan miksi Gastelum noin iso suosikki tässä matsissa on. Melanconin matsi Baczynskiä vastaan jo itsessään oli sen näköistä touhua...

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 4.50, tulos -2.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.08.2013 11:07 <Snaggle> Cerrone @1.67 WillHillillä ainakin vielä jos siellä tiliä

22.08.2013 11:07 <Snaggle> kutakuinkin samoissa prosenteissa mutta kerrankin saanu

22.08.2013 11:07 <Snaggle> earlynä sisään paremmilla pari yks. niin nautitaan noista

22.08.2013 11:07 <Snaggle> jos ei oddsit kummasti nouse lähempänä ottelupäivää


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Rothwell on sen 255-260 yleensä ollut, muistaakseni Vera oli noin 230 silloin aikoinaan kun otteli raskaassa sarjassa. Lienee aika hyvä arvio nytkin ellei hieman korkeampi, kyllä Vera LHW:n otteluita varten oli saunaseuran jäsen ja uskoisin että tuo 230 on aika lähelle sitä painoa mitä Vera on LHW:ssä kantanut ennen pikku laihdutusta ja painon vetoa. 230-240 on siis mutu-arvio :)

Kummemmin en ole tätä matsia miettinyt mutta jos tuulipuku heilahtaa niin kyllä jotenkin tuli ensimmäisenä mieleen että Vera tämän veisi.

e: tuli kyllä sellainen mieleen että Verahan loukkaantui ja paisui aika silavaiseksi sinä aikana. Ei varmaan tule itse pelattua tätä matsia, mutta jos pelaisin niin katsoisin kyllä kai punnituksen ensin. Tuskin Vera marsipaanimiehenä tulee, mutta jos tulee LHW:stä muutaman vuoden tauon jälkeen ja kunto ei ole kohdillaan niin ei kyllä luottamusta herätä vedonlyöntiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Pahat kielet puhuvat, että Shogun-Sonnen joka alunperin peruttiin Winnipegissä, ei ehkä ollutkaan viisumiongelma vaan ...no, lisenssiongelma. Heh heh.

Kun tässä nyt on testostereemistä puhuttu ja näistä muistakin, niin kylläpä on herkullista ironiaottelua tulossa lähiaikoina:

Josh Barnett - Frank Mir

Barnett on kärynnyt useampaankin otteeseen (ja kaksi näistä taisi päästä uutisiin asti, kolmattahan ei ikinä uutisoitu sen kummemmin). Barnettin leiri ainakin sanoo että TRT-lupia ei ole haettu eikä haeta (ja tuskin sitä saisi). Mir, joka aiemmin on yleensä puhunut näitä roinahommia vastaan, on itse jo aikoja sitten hakenut TRT-luvan ja käyttää sitä tässäkin ottelussa.

Hendo-Belfort II

Tässä kisataan myös siitä että kuka vetää eniten testoa ennen matsia. Veikkaisin että Belfort. Henderson ei viime matsissaan ollut kuurilla. Ilmeisesti luvan saannin vaikeuden takia. Nyt ottelu on brasiliassa, ja ilmeisesti testausta ei ole koska sitä ei pystytä virallisesti järjestämään (hieno maa tuo Brasilia).

Hauskinta tässä on kai se, että Belfort kärysi vuonna 2006 steroidien käytöstä (ihme ettei aiemmin, en kyllä ole nähnyt tuollaisia yli satakiloisia 19-vuotiaita möykkyjä missä ei ole rasvaa silloin kun Belfort aloitti uransa). Ottelu missä Belfort kärysi, oli ...no, Henderson-Belfort I :mrgreen:

Rothwell myös saanut luvan käyttää. Tiedä sitten muista, mutta nämä nyt ovat ainakin uutisoitu. Ei herran pieksut tätä maailman menoa. Onneksi Frank Mir on mun papereissani niin susipaska että ei tuosta tarvitse välittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Samapa tuo ainakin itelleni noin niin kun fanina on että kukaa vetää ja mitä saatikka miten paljon. Parasta viihdettähän saataisiin aikaiseksi kun lopettais kaikki testaamiset ja sponssattais kaikille halukkaille semmoset kuurit että joka jätkä olis pelkkää tiukkaa hevosenlihaa luiden päällä ja joka matsi loppuis keskeytyksellä. Mutta nykyisellään päästään ehkä johonkin kivaan tasapainoon sen suhteen että ottelijoiden kemiallinen tasapaino pysyy vielä semmosessa kuosissa että jätkät elää vielä yli viiskymppisiksi mutta pystyy treenaaman ton lajin vaatimalla tasolla vähän pitempään ja vähän kovempaa ja parantelemaan vammansa parempaan tahtiin. Toki tollanen rehellinen ja puhdas urheilu on hieno käsite sinäänsä mutta varsinkin jossain vaparissa kun testaaminen on mitä on ja pitää oikeesti olla aika terävintä kärkeä jos haluaa tehdä elantonsa tolla lajilla, niin jos itse olisin samassa asemassa ja suurin osa treenikavereista vetäis mömmöjä (eli niitä on helposti saatavilla kun vaan ilmottaa halukkuutensa) niin en varmasti jättäis itsekään pienintääkään etua käyttämättä varsinkin kun noi aineet on kuitenkin suht helppoa syklitellä niin ettei niitä sitten ottelupäivänä enää kehosta löydy.

Sikäli harmi miten noi matsit lopulta sit pyörähti ton Sonnen - Shogunn jälkeen, jotenkin vähän vaikee nähdä että hirveen maistuvia betsejä noista irtoaa nyt kun Wanderleikin heittäytyi ahneeksi ja toi Sonnen - Wanderlei jää näkemättä. Vitor kai lähtökohtaisesti aika selkee suosikki, Machidan pitäis pistää Kennedy nippuun aika kovalla prosentilla kanssa ja jos Sonnen - Wandy tapahtuu niin Sonnen on kyllä päälle 80% suosikki. Kertoimia ootellessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Siitä kyllä että samaa mieltä että aika turhaahan tuo testaus on kun aika moni hankkii luvat tai vaan on jäämättä kiinni, mutta kyllä tuo vedonlyöjänäkin kiinnostaa. Suurta etua kuitenkin jaossa, ja jos sitä luvallakin saa tehdä niin on siinä mun mielestä aika merkittävä tekijä. Voihan sitä saivarrella vaikka mistä, mutta Vitor on kyllä hyvä esimerkki sellaisesta ottelijasta joka varmaan olisi Bellatorissa matsaamassa B-luokan paisteja vastaan vaihtelevalla menestyksellä. Ei siinä, ei mua Vitorin troppailu häiritse mutta onhan se kiva tietää hyvissä ajoin ollaanko sitä kuurilla vai ei...

(Rockhold-matsi on mun mielestä aika hyvä esimerkki. En kyllä usko hetkeäkään että ilman noita ihmeellisiä brasilian TRT-kikkailuja tulos olisi ollut sama vaikka Vitorista rahaa saikin)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Ei tietenkään mutta veikkaan että jos ei olis TRT:t koneessa niin jotain muuta olis sitten ilman lupia. Toki toi TUE helpottaa hommaa kummasti. Sensijaan jos lähdetään näitä testohommia miettimään, niin toi GSP:n VADA systeemi on aika mielenkiintoinen setti, noita on vissiin vähän hankalampi kuitenkin kusettaa kun kusipurkin kanssa tullaan ovelle kesken treenicampin ja jos alkaa vaatimaan joka haastajalta samaa ja maksaa vielä omasta pussistaan niin on urheilijalta sinäänsä varsin fiksu temppu sikäli että säästää kyllä omaa kroppaansa tossa ja pistää samalla vastustajan samalle viivalle. Tai sikäli kun itse ainakin kuvittelin että Yrjökin vetelee roinat koneessa, sen verta kovalla tasolla pystynyt keikkumaan pitkiä aikoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Vedonlyöntivihje: - Trujillo vs. Bowling - peliaika päättynyt

kohde
Trujillo vs. Bowling
veto
Trujillo
kerroin
1.800 (5dimes)
panos
3 yks.

Push: +0.00 yks.

NC


65-35
Trujillo kävi jo päälle kahdenkin, harmi että ei tullut saatua kiinni moista.

No kuitenkin, Trujillolla on isoja aukkoja ottelutyylissään. Kts. esmes Nurmamikäsenytolikaan (Nurmagomenov?). Anteeksi piilevä rasismini, mutta tässä on EXPLOSIVE ATHLETIC jos kukaan :mrgreen:

No vitsit sikseen, Killa Trujillo on pystyssä tosi sähäkkä ja iso pirulainen. En oikein näe että Bowling paljon mitään saa aikaiseksi Trujilloa vastaan. Herra kun ei ole em. Khabib. Trujillon kaasutankista ei kyllä tiedä. Kyllä silti 2/3 erää tullee helposti ellei KO sitä ennen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.08.2013 20:48 <RuHo> Hioki on mun mielestä lähtökohtaisesti paljon parempi kuin..

24.08.2013 20:48 <RuHo> .Elkins, mutta japanilaiset on aika arvoitus yleensäkin...

24.08.2013 20:49 <RuHo> Lisäksi Elkinsin kotiottelu, ja Hioki on aiemminkin saanut..

24.08.2013 20:49 <RuHo> .tuomareilta ansaitsemattomia tappioita. Saa nähdä pelaanko.

25.08.2013 13:00 <Blaah> Jäänee mullakin Hatsu pelaamatta juuri tuomaririskin takia.


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Mendes - Guida - peliaika päättynyt

kohde
Mendes - Guida
veto
Over 2.5
kerroin
1.565 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Mendes 3R (0.30) TKO



Guidan kivipäätä ei ihan niin vaan tyrmätä ja päälle vielä gameplanina tuttu edes takas häkkiä pomppiminen ja ilmarumpujen soittelu niin pitää lähempänä matsia vielä kyttäillä jos laittaa jotain kahvirahoja kiinni sille että joku tuomari paskoo housuunsa ja tästä saadaan arvottua split/majority decision. Pitäis olla Mendesin heiniä mutta Guida suht vaikee lopettaa kivipään ja duracell kaasutankin ansiosta. 70+%.

E: Ja Kampmannista saa jo pikkuhiljaa aika reilua surea jos on tullut toisiin aatoksiin, mutta eiköhän Condit tän hoida.
E2: Schaub - Mitrione on jossain välissä näköjään buukattu jo uusiksi että pistetään uusi päivä seurantaan kun edellinen oli voidattu.

Vedonlyöntivihje: - Schaub - Mitrione - peliaika päättynyt

kohde
Schaub - Mitrione
veto
Schaub
kerroin
2.000 (Unibet)
panos
3 yks.

Osuma! +3.00 yks.

Schaub 1R Sub


Perustelut löytyy jokunen sivu takaperin.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 6.00, tulos +1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Cerrone vs Dos Anjos - peliaika päättynyt

kohde
Cerrone vs Dos Anjos
veto
Cerrone
kerroin
1.952 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Joku tietää enemmän kuin minä? Ei pieni ihminen ymmärrä mistä tämä kertoimen nousu johtuu. Vaikka Cerrone osaa olla todella idiootti välillä häkissä niin vaikea tälle alle 55% on saada.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.08.2013 01:27 <RuHo> meni yli kahden jo. Pistää miettimään onko omat 1,8 ja alle

29.08.2013 01:27 <RuHo> mennyttä. yleensä nää ei hyvää tiedä


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Kyllä tuo Cerrone jotenkin oudoksuttaa. Kaveri oli naamastaan ja koko ottelustaan sen näköinen että ei kyllä kiinnostanut vittuakaan koko touhu. Ei ole tapana allekirjoittaa näitä MMA:ssa pyöriviä salaliittoteorioita mutta mun mielestä näytti kyllä siltä että kaveri suoraansanottuna halusi hävitä. Tai ehkä asia on vaan niin että Cerrone jäätyy paineen alla, ei selvästikään hommat pelaa kun vastustaja on aggressiivinen ja peruuttaa Cerronea liikkeellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Ei ollut ensimmäinen kerta kun Donaldia ei kiinnosta paskaakaan häkissä. Viimeksi syynä taisi olla se helvetillinen ottelurumba, mutta nyt ei kyllä voi siitä hakea syytä.
Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt olla vetelemättä kun tuolla lailla kertoimet liikkuu vailla mitään järkevää syytä just ennen matsia; kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään Lesnar vs Overeem missä "it's still real to me" -miehet paukuttaa menemään.
Olisi kiva tietää menikö valmistautumisessa jotain persiilleen vai oliko kyseessä vinttipuolen ongelmat. Jokatapauksessa vaikea nähdä, että kertoimet olisivat liikkuneet noin jos jollain porukalla ei olisi ollut sisäpiiritietoa Cerronen leiristä.

Mikähän muuten on kun pinnyllä on käytännössä kaikki vkl:n matsien liimitit noin helvetin alhaiset vielä näin torstaina?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vähän ite funtsin ottelua katsoessa että jos oli askelmerkit sovittu valmentajan kanssa liian pitkälle ja sitten ei homma toiminutkaan ollenkaan niin jääty pahemman kerran, tiedä näistä. Kai C alussa kuitenkin jotain taisi saada aikaankin, mutta sitten RDA löysi sille oikeelle koukulle paikkaa jne ja loppu olikin aika alamäkeä. Conditti nyt kuitenkin hoiti omansa reippaasti, ettei nyt pahaa kuoppaa tossa tehty.

Viikonlopun väännöistä, tarkemmin Bendo - Pettis matsista vähän sellanen kutina, että Duke pitänyt taas suojatistaan niin kovaa ääntä siinä missä Bendon camppi ollut vähän hiljempaa että voipi olla että otteluiltana taas oddsit heittää häränpyllyä joten jätetään lisäpanostukset siihen. Aika 55-45 arvioissa Bendon hyväksi ollaan vieläkin.

E:

Vedonlyöntivihje: - Fight of the Night (UFC164) - peliaika päättynyt

kohde
Fight of the Night (UFC164)
veto
Henderson - Pettis
kerroin
3.500 (Ladbrokes)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Lim - Krauss


33% aika heittämällä, luultavasti tulee alas tosta, esim. 5dimesille 2.50. Koch - Poirier ehkä mainilta potentiaalisin haastaja tälle, mutta noin niinkun muuten ei mitään hurjia ilotulituksia ja sotia ole odotettavissa, isot pojat keskittyy siihen painimiseen ja halailuun hitaammalla temmolla, Guida - Mendes lähtökohtaisesti niin yksipuoleinen että tuskin menee ohi ja ko. tittelimatsi sen verta hypetetty ja kovan profiilin matsi että jos mennään tasaisissa merkeissä mestaruuseriin niin kun odottaa sopii niin eiköhän tää oo aika lähellä.
E2: Pahemman luokan mma-matikkaa ja videoskouttausta samassa paketissa, mutta noilla oddseilla pakko sohasta.

Vedonlyöntivihje: - Krylov - Palelei - peliaika päättynyt

kohde
Krylov - Palelei
veto
Palelei
kerroin
2.750 (WilliamHill)
panos
1 yks.

Osuma! +1.75 yks.

Paleile 3R TKO


Krylov tehnyt uransa hakkaamalla kannuja ja journeymaneja M1:sen iltamissa, 15-2 herran rekordi, kaikki matsit päättyneet ekassa erässä, vastustajista tasan yhdellä yli 10 matsia (ja tälläkin kaverilla voittojen ja tappioiden suhde vähemmän mairitteleva) ja molemmat tappiot samalta kaverilta subilla ekassa (toinen näistä voittajan ensimmäinen matsi btw). Sol "The Hulk" Paleile taas ihan jäätävän iso 265 paunanen, otellu superhewarissakin jonkun verran (paino kai offilla jossain 290-300lbs hujakoilla jos huhuihin on uskominen), on otellut aikasemmin UFC:ssä, yksi tappio enempi kun Krylovilla toki mutta näistäkin 2 tullut kuitenkin jonkuntasoisia UFC:n kävijöitä vastaan (DC ja Alvarez). Videoscouttauksen perusteella Krylovista löyty yksi matsi josta vaikee hirveesti sanoa, ekassa voitti jalkalukolla ja pystyä ei hirveesti nähty, Paleilelta nyt löytyy highlightiakin juutuubista, etukäsi matalana ja vähän tommosia Mark Hunt tyyppisiä pommeja viskoo, jonkin näköstä grapplinkimeriittiäkin herran wiki-sivulta löytyy ihan listaksi asti (aika paikallisia vääntöjä tyyliin ADCC aussisarjaa ja jotain painihommia mutta jotain kuitenkin) . Eli summa summarum kokematon kannunhakkaaja idän ihme Krylov vs. isojakin rinkejä haistellut ihan helvetin iso ja reilusti kokeneempi hulkki laitetaan samaan kehään ja ensiksi mainittu on selkeä suosikki? Ei ihan mahdu mun päähän, voi toki olla että bookmakerit tietää mua enempi mutta pakko on pienellä kopasta. Pitänee viellä myöhemmin katella noille ekan erän lopetuksille oddseja, ei pidä kai ihan tyhmä olla jos veikkaa että tässä joku tulee alas ja nopeasti?

Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 2.75, tulos +0.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 13:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Toivoisin niin olevani eri mieltä tuosta Paleleista. Lähinnä nyt sen takia että tulipa laitettua rahaa Kryloville vaikka Paleleita kyllä luulin pelaavani, lähinnä noista samoista syistä mitä listasit. Vittu, ei hyvin mene.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Krauss vs Lim - peliaika päättynyt

kohde
Krauss vs Lim
veto
Krauss
kerroin
1.633 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Yleensä ei tule pelattua näitä hirveästi ennen punnituksia, mutta tässä saattaa tipahtaa kertoimet suht reippaasti jos Lim tulee taas läskinä vaa-alle tai näyttää täysin kuivuneelta.

Matsi otellaan melkein Kraussin takapihalla (ukko treenailee Roufussportilla), joten toisin kuin vastustajansa hänen ei tarvitse kärsiä matkailusta ja jetlagistä. Viime ottelussa näkyin miten paljon Kraussin pysty on kehittynyt sen jälkeen kun jumpat on siirretty Duke Roufuksen salille. Alasvientipuolustuksessakin lienee menty eteenpäin kun painitreeneissä sparraajana on Ben Askren. Jos mattoon mennään niin uskoisin viejänä olevan Kraussin, vaikka Lim onkin painija taustaltaan.

Lim omaa ihan järjettömän ulottuvuuden ja on muutenkin iso poika 170paunaisiin. Hän omaa kyllä ihan hyvät kädet, mutta heikohko jalkatyöskentely vaikeuttaa kunnon paikkoihin pääsemistä parempia vastustajia vastaan. Lisäksi hän ei juuri käytä potkuja aseenaan, toisin kuin Krauss. Limin pystypuolustus on melkoisen huono ja ukko ottaa osumaa tilanteissa mihin ei tuolla ulottuvuudella pitäisi edes joutua; osaltaan tämä johtuu tosin siitä jalkatyön puutteesta.

Limillä on helvetillinen ulottuvuusetu, mutta Kraussin pysty on mielestäni kokonaisuudeltaan parempaa ja monipuolisempaa. Lisäksi uskon, että Krauss pystyy halutessaan tekemään tästä painimatsin. Limiltä en ole nähny mitään kummoisia jalkoihin syöksimisiä ja häkkiä vasten Krauss on todella v-mäinen alasvietävä. Kummankaan matto-osaamisesta ei oikein ole hajua, joten oletan, että kasan päällimäinen vie ottelua ja en kyllä usko mihinkään suuriin tasoeroihin tällä saralla.

Limillä on ollut vaikeuksia aikaisemmin painojen vedossa, enkä ihmettelisi vaikka niitä olisi taas. Lisäksi herra tuppaa hyytymään mikäli matsi menee pidemmälle. Tähän kun lisätään vielä Aasialaisten ottelijoiden ongelmat aikaeron kanssa niin oma vahva näkemykseni on, että Kraussilla on merkittävä kuntoetu tässä matsissa. Jos Lim ei lopeta matsia ekassa erässä tai ainakin vie saksalaiselta mehuja pahasti niin uskoisin Kraussin olevan sen verran paremmassa kunnossa ja omaavan merkittävästi vikkelämmät jalat, että Lim ottaa kuokkaan sellaiset 67% ajasta.
Eli 67 - 33 on arvontakoneen prossat ja pelit Kraussille. Jos punnituksissa ei tule ihmeempiä vastaan ja kertoimet kestää niin ajattelin ottaa vielä 1-2 yksikköä lisää Kraussia.



Mitä tohon Krylov vs Palalei -matsiin tulee niin kannattanee huomata, että Nikita on otellut noi kaikki matsinsa vajaan vuoden sisällä ja jätkä on 21v läskisarjalainen. Se on toki totta, että vastustajat ovat olleen melkoisia säkkejä ja videoiden perusteella myös usein melkolailla snadimpia ukkoja, mutta silti onhan toi musta ihan kiitettävä tulos sarjassa jossa yks huitasu voi muuttaa kaiken. Eikä noi Palaleinkään vastustajat oo ihan sitä kovinta kärkeä ollut vähään aikaan, joten vaikea musta niistäkään saada oikein otetta herran tämän hetken kunnosta ja osaamisesta.
Jos ton höpinän vetäisi kasaan niin musta toi on aivan liian vaikea matsi arvuutella sitä kuka voittaa. Tollanen 21v jannu saattaa kehittyä aivan helvetisti parissa kuukaudessa kun taas kokeneempi kettu ei varmaan enää ihan hirveästi uusia temppuja opi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Blaah kirjoitti: Mitä tohon Krylov vs Palalei -matsiin tulee niin kannattanee huomata, että Nikita on otellut noi kaikki matsinsa vajaan vuoden sisällä ja jätkä on 21v läskisarjalainen. Se on toki totta, että vastustajat ovat olleen melkoisia säkkejä ja videoiden perusteella myös usein melkolailla snadimpia ukkoja, mutta silti onhan toi musta ihan kiitettävä tulos sarjassa jossa yks huitasu voi muuttaa kaiken. Eikä noi Palaleinkään vastustajat oo ihan sitä kovinta kärkeä ollut vähään aikaan, joten vaikea musta niistäkään saada oikein otetta herran tämän hetken kunnosta ja osaamisesta.
Jos ton höpinän vetäisi kasaan niin musta toi on aivan liian vaikea matsi arvuutella sitä kuka voittaa. Tollanen 21v jannu saattaa kehittyä aivan helvetisti parissa kuukaudessa kun taas kokeneempi kettu ei varmaan enää ihan hirveästi uusia temppuja opi.
Hyviä pointteja toki, mutta selvennetään sen verta tota omaa pointtia että ideana tässä on ensisijaisesti se, että Krylov on nuori kaveri joka oman käsitykseni mukaan lähtee ensimmäisiä kertoja jenkkeihin matsaamaan, isompaan showhun, isompaa ja kokeneempaa miestä vastaan kun koskaan aikaisemmin. Vaikka jälki noin niinkun valtakunnallisella tasolla on ollut oikein näyttävää, niin silti hyvä kuitenkin huomioida, että Paleile treenailee ATT:llä, eli matkat paljon lyhyemmät ja muutenkin enempi tottunut matkustelemaan ennen matseja ja käynyt nuuhkimassa tunnelmia isossa show'ssa aikaisemminkin ja miehen takana on paljon kokeneempi ja rutinoituneempi valmennustiimi. Toki jos jätkien tulevaisuuden näkymiä aletaan tähystää pitkällä tähtäimellä niin tottahan ne on Krylovilla paremmat ja paljon potentiaalia jätkästä varmaan löytyy, mutta tässä matsissa on vaan vähän liikaa liikkuvia palasia että olisi helppoa nähdä tollanen nuori kaveri, joka ei itseään ole kertaakaan kovempia vastuksia vastaan päässyt testaamaan, yli 60% suosikkina. Tää kaikki sitten toki ihan spekulointia enkä käsi sydämmellä voi väittää, että osaisin jotain analyysiä siitä heittää miten nää jätkät tyylillisesti sopii toisilleen jne., eli toi veto perustuu aika puhtaasti siihen että nuorella jätkällä saattaa tässä olla lautasellaan vähän liian iso haaste noin niinkun fyysisesti ja henkisesti.

Barnettin kertoimet on ollut nousussa, tuntuu vähän noissa pros picks artikkeleissa ja muissa ennakkospekulaatioissa olevan konsensus se että Bernetto on yliarvostettu ja Mir voitti Nogin niin se on nyt kova jätkä ja top5 hewari, että hyvällä tsägällä noi valuu jo lähemmäs tasabookkia iltaan mennessä, että odotellaan sitä ennen kun otetaan lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Koch vs Poirier - peliaika päättynyt

kohde
Koch vs Poirier
veto
Koch
kerroin
1.650 (5Dimes)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Aika samantyyppiset ottelijat kyseessä; molemmat tykkäävät tykitellä pystyssä. Poirierillä saattaa olla pieni etu matossa, mutta Kochin pitäisi kyllä pystyä pitämään matsi pystyssä, jossa hän on mielestäni selvästi parempi vastustajaansa.

Vedonlyöntivihje: - Mendes vs Guida - peliaika päättynyt

kohde
Mendes vs Guida
veto
over 2½ rounds
kerroin
1.714 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Sama kerroin tarjolla myös pinnyllä.
Aika vaikea nähdä yli 30% lopetukselle tässä matsissa. Suht kovapäistä sakkia, kevyt sarja ja kumpikin kyllä osaa puolustaa matossa.

Vedonlyöntivihje: - Tibau vs Varner - peliaika päättynyt

kohde
Tibau vs Varner
veto
Fight goes to decision
kerroin
1.660 (5Dimes)
panos
2 yks.

Osuma! +1.32 yks.


Jos tässä matsissa lopetetaan joku niin uskoisen sen olevan Varner ja matossa, sillä vaikka Tibau hyytyy yleensä viimeistään 2 erän jälkeen niin silti hän ei tee mitään massiivisia virheitä tai luovuta. Varnerkin on viime matsien perusteella saanut nuppinsa kuntoon ja kestää nykyään taas vastoinkäymisiä häkissä. Sellaiset reilu 65% uskaltaisin antaa sille, että tässä nähdään pölhöjen tuomareiden pisteytys.

Pikkaisen kiinnostaisi vedellä myös Varnerille, koska uskoisin hänen pystyvän pitämään tämän pystyssä ja paukuttelemaan hyytynyttä Tibauta samaan malliin kuin Dunham alkuvuodesta. Muutenkin Varner tuntuu elävän uutta nousukautta kun taas Tibau on musta matsi matsilta hitaampi ja kankeampi. Ehkä Gleisonin pitäisi hillitä roinaamistaan ja tiputtaa pari kiloa lihaksia; saattaisi kulkea vähän paremmin.

Pettiskin rupes yhtäkkiä kiinnostamaan, mutta tässä kyllä saattaa olla taustalla se, että pidän Hendersonia järkyttävän ärsyttävänä jeesuspellenä, joka ei edes mielestäni ansaitsisi olla vyönhaltija.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 3.32, tulos -3.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Tibau - Varner - peliaika päättynyt

kohde
Tibau - Varner
veto
Varner
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Tibau SD


Just ja just kelpaa, pitäsin lähtökohtaisesti aika tasaisena vääntönä. Tibau painanee alkuun aika kovalla höngällä päälle mutta jos Varner saa minimoitua vahingot sen verran että pääsee pyörittämään omaa peliään niin pitäisi olla avaimet pistevoittoon tai myöhäiseen lopetukseen. Saattaa jopa olla ihan jännä matsi tulossa.

E:

Vedonlyöntivihje: - Mendes - Guida - peliaika päättynyt

kohde
Mendes - Guida
veto
Guida
kerroin
5.100 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Mendes 3R TKO


Tosi pienellä marginaalilla kyllä liikutaan tässäkin että siinä ja siinä onko järkeä lähteä heittämään noppaa mutta Guidalla on aina hyvää potentiaalia hämmentää tuomareita ja Jacksonin gameplanit vaan auttaa tällä saralla. Tälläset isot oddsit muutenkin vähän turhan houkuttelevia kun monesti näitä sattuu että jätkät tulee matsaamaan vähän puolkuntosina tjsp ja ne on aina paskoja juttuja kun lähtee isona suosikkina mutta vastus ei kuitenkaan ole ihan mikään täys säkki, Guidallakin on kuitenkin mahdollisuus tämä viedä.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.50, palautukset 0.00, tulos -1.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2013 01:40 <Blaah> herranmunjee tota Cedenbladin temppua


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Pienesti jäi taas tappiolle mutta onneks Barnett ja Paleile lunasti. Paleilen matsi oli kuulemma aika paska, perus läskien väsynyttä läpsyttelyä että vielä katsomatta ja varmaan paras niin, mutta Barnett kyllä ainakin piti noi arviot elossa ja osoitti että on parempi ottelija näistä kahdesta. Seuraavaksi Brownea vastaan seuraavasta haastajasta?
Pettiksen subi kyllä tuli aika puskista ja yllättävän tyynesti tuntu Bendo ainakin ottavan, olishan se ihan siistiä jos Aldo ja Pettis ottais nyt tässä välissä yhteen kun molemmilla vielä on vyö mutta sikäli kun molemmat on vähän pitemmän pätkän kai sivussa niin ehkä joutuvat ainakin yhdet puolustukset haalia lisää omissa sarjoissaan... Bendokin sen verta pitkään dominoi tota 155:sta ettei pitäis olla hirveen monen matsin päässä uusinta, mutta jono tohon Pettikselle vaan on aika kova että voi joutua ottamaan kyllä useammankin matsin että sikäli joku pienemmän profiilin helppo dominointi tähän väliin jos ei tuu liian pitkää layoffia ton käden takia vois olla ihan ok.
Tossa oli kyllä vähän paha kutina tuossa Bendo - Pettis matsissa, Pettiksellä tuntu olevan tossa lyöntipelissä aika selkee etu joka kerta kun ehittiin iskuja vaihtaa, Bendolla oli aina kova kiire takas häkkiin kiinni ja sitten kun tonttiin päädyttiin niin kävi ikävästi. Liekkö Bendo vielä Silvalta ottanut mallia tohon postfight haastikseen kun ei tuntunut hirveesti harmittavan vaikka vyö meni ja käsi otti kipeetä...
Rothwell - Vera matsin tuomarikortit ois ihan kiva nähdä vaikka ei onneksi sinne venynytkään, Verahan näytti olevan tolla strikes landed osastolla kyllä edellä mutta silti tuntu että kovemmat osumat jakeli kyllä Rothwell ja toi ympäri häkkiä juokseminen ei koskaan ainakaan pitäisi näyttää tuomarikorteilla kovin hyvältä mutta silti kauhulla odotin että jos sinne päästään niin mitä sieltä paljastuu. Mutta onneksi näin päin. Rothwell haluis kanssa matsata Brownea vastaan mut jotain Miriä vastaan olis varmaan loogisempi vääntö ekana, vaikea vaan nähdä tota hirveen jännänä matsina. Toisaalta toi Mir matsi olis ehkä Reemille sopivampi vääntö, paitsi että Mirillä on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputki ja sikäli kun jätkä on ihan hyvä gatekeeperi kuitenkin niin ehkä joku helpompi matsi olis seuraavaksi paikallaan. Vera taas alkaa olla kohta aika heikoilla jäillä jos ei jo nyt tule fudua. Ehkä Vera - Mir ja Rothwell - Reem ois kanssa yks ihan varteenotettava setti.
Guida - Mendes sitten vähän harmittavasti loppu pari minuuttia liian aikaiseen, on toi Mendes vaan aika kone. Imo tää matsi tarjos aikalailla kyllä illan parasta viihdettä, mukava aina kattoa kun tommoset pienemmät ukot osaa vääntää hyvällä tekniikalla ja sairaalla temmolla pitkiä pätkiä, toki tossakin oli ylimääränen lepotauko Guidan hienosta haaraväliin kohdistuneesta hyppypotkusta johtuen :D .
Koch - Poirier tarjos kanssa oikein hyvää viihdettä, yllätävän hyvin Poirier tota peliä hallitsi pystyssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2013 15:39 <RuHo> voi herranen aika että v*tuttaa tuo hassi Palelein kanssa


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Snaggle kirjoitti:Pienesti jäi taas tappiolle mutta onneks Barnett ja Paleile lunasti. Paleilen matsi oli kuulemma aika paska, perus läskien väsynyttä läpsyttelyä että vielä katsomatta ja varmaan paras niin...
Pakko sanoa, että tää matsi sai perusläskien läpsyttelyt näyttämään Hendo vs Pettis ykköseltä. Palalei yritti luovuttaa pariinkin otteeseen erien välissä ja parasta tässä oli se, että jätkä vietti melkein koko ekan erän päällä. Krylovilla ei ollut mitään hajua pystypainista, joskin jätkä oli aika aktiivinen selältään. Matsi oli niin huono, ettei sen katsomista voinut edes jättää kesken. :D
Kenties vuoden paskin ottelu?
Snaggle kirjoitti:Pettiksen subi kyllä tuli aika puskista ja yllättävän tyynesti tuntu Bendo ainakin ottavan, olishan se ihan siistiä jos Aldo ja Pettis ottais nyt tässä välissä yhteen kun molemmilla vielä on vyö mutta sikäli kun molemmat on vähän pitemmän pätkän kai sivussa niin ehkä joutuvat ainakin yhdet puolustukset haalia lisää omissa sarjoissaan...
Tässä matsissa olisi kyllä kaikki ainekset vuosikymmenen ottelulle. Toisaalta tota kun tässä mehustelee tarpeeksi niin itse ottelu on aika helposti pettymys.
Snaggle kirjoitti:Koch - Poirier tarjos kanssa oikein hyvää viihdettä, yllätävän hyvin Poirier tota peliä hallitsi pystyssä.
En todellakaan tajua mitä tolle Kochille on tapahtunut, koska herra oli todella hitaan ja jotenkin löysän oloinen jo ennen kuin koppasi naamallaan nyrkin. Ei näkynyt mitään siitä sähäkkyydestä millä ukko veti vielä pari vuotta sitten. Ja ihan kuin pystyottelun perusteetkin olisi unohdettu täysin; jätkä kiertää koko ottelun kohti Poirierin takakättä. :?
En tiedä olenko yliarvostanut Kochia todella pahasti ennen vai onko jätkä taantunut ihan älyttömästi. Jokatapauksessa toi oli ehdottomasti paskin veto itseltäni pitkään aikaan; noi muut illan tappiot uskaltaisi pelata uudestaankin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin