Tänään on 18.04.2024, 19:34.

Valioliiga 8-9.5

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga 8-9.5

Viesti Kirjoittaja Neo »

MAN UTD - CHELSEA 43-28-29
Molemmat joukkueet olleet viime viikkoina aika EVVK-asentella valiossa - ManU miettinyt Cup-finaalia ja Chelsealla UCL-kiireet. Chelskillä v-käyrä varmasti korkealla UCL-tappion myötä eli mieli maassa ja loukkaantumisia riesana. ManU:n asenne on kuitenkin ollut niin löysä viime viikkoina ettei tässä uskalla hirveästi prosentteja lyödä myöskään kotijoukkueelle. Aika "turha" peli vedonlyöntimielessä: ManU 1-0-3 neljä edellistä ottelua ja Chelsea voittanut yhden 5 viimeisestä, joten ei innosta kyllä ropojen pistäminen kummallekaan. Motivaatio täysi arvoitus.

EVERTON - BOLTON 43-29-28
Jään tässä melkeinpä ihan suoraan koneen lukemiin. Ajattelin ennakkoon että Boltonista saisi jo 4 viikkoa peräkkäin loistokohteet mutta jotain on kansa tainnut tajuta, sillä Evertonista irtoaa jo 2.50 vetopörsseissä :shock: Toki Toffees on nyt paska ja Bolton iskussa, mutta joku tolkku sentäs kun joukkueet on perustasoltaan kuitenkin hyvin lähellä toisiaan = peliä saa kyllä Toffees ainakin minulta. Käytännössä Boltonilla on panosta ja mahkut europaikoille, mutta Everton on nyt ilman paineita joten peli voi hyvinkin aueta. Boltoninkin mahkut ovat pitkälle teoreettiset mutta niillä on peli alkanut kulkea joten voittoja on tullut vähän kuin itsestään.

LEEDS - CHARLTON 32-27-41
Voi olla että tässä karahdan kiveen, mutta otin tylysti 4 pykälää koneen lukemista pois kotijoukkueelta ja heivasin Charltonille. Jos Leeds oli maissa viikko sitten niin nyt ne maatkin on myyty vielä pois, ja joukkue on niin sekaisin kuin Valioliigan futisryhmä voi. Ihan täysi kaaos, ja tuntuu että jopa 32% on liikaa. Vielä kun vastustaja Charlton on pelannut vieraissa koko kauden ihan helvetin hyvin niin 40 pojoa irtoaa täältä, vaikka Addicks pelaa ilman kummempaa motivaatiota. Ne hävisi kaiken lisäksi Leedsille kotonaan kauden alussa 0-1 joten tässä kuitataa kosto, pelottaa todella paljon tämä kohde koska mun tekis mieli nostaa Charltonia vieläkin lisää: 2.70 irtoaa parhaimmillaan vieraille ja kyllä niistä peliä saa.

LEICESTER - POMPEY 40-29-31
Hyvin pitkälle vastaava matsi mitä äskeinen - tippuja Leicester vastaan säilyjä Pompey, joka on kaiken lisäksi melkeinpä Valioliigan kuumin joukkue ja ollut sitä jo monta viikkoa. Tässä on kuitenkin tehtävä vähän eri liikkeet mitä Leeds-pelissä, koska a) Leicester ei ole kaikesta huolimatta läheskään yhtä kaoottisessa tilassa ja b) Pompey on kuitenkin ollut täysin eri ryhmä vieraissa mitä Charlton, vaikka se onkin viime viikkoina napsinut pojoja myös vierasmatseista. Pompey koitti kisailla Arsenalin kanssa alkuviikolla ja veikkaan että sinne meni suurin into, enkä ihmettelisi vaikka ketut tämän voittaisikin. Mutta todellakin ihmettelen jos Leeds voittaa Charltonin. Pelaajat ovat tässä taas ylireagoineet ihan liikaa motivaatioon kuten Everton-pelissäkin, mutta Arsenal-matsi oli Pompeyllä ainut loppukaudesta mikä kiinnosti ja nyt voidaan lyödä vaikka junnut sisään. Leicester saa peliä minulta.

MIDDLESBROUGH - MAN CITY 40-27-33
Tässäpä aika puhdas "pelataan nyt pois" -ottelu, mutta kas kummaa tarjoaa aika kivast pelattavaa aina-niin-ihanalle-Man-Citylle! Nythän on niin, että City lunasti Newcastle-voitolla (joka ei ollut edes mikään paska peli) sarjapaikkansa ja KOKO KAUDEN seuran niskassa olleet paineet ovat nyt poissa. Kun taas Riverside Stadiumin sakki on lossinut pari viime viikkoa ja lahjoitti jopa Aston Villalle pisteet, 3 tappiota putkeen ja jopa Wolvesille yksi niistä - Mendietakin taitaa olla jo Espanjan auringossa tiirailemassa Juninhon kanssa nudistirannalla laaksoja ja kukkuloita. Jos City on tällä kaudella jossain jotain esittänyt niin vieraissa - ja viime kausi oli sama juttu. En tiedä mikä takalukko niille iskee kotiyleisön edessä mutta taas vedettiin suhteessa paremmin vieraissa mitä muut saman tasoiset porukat. Onko City materiaaliltaan parempi kuin Boro? Se on makuasia, mutta hyvin lähellä ne toisiaan on. Cityllä tosi vapautunut henki varmasti tällä hetkellä + Boron paskat otteet puoltaa mulle tähän pari prossaa lisää ja lisäksi otin 1 pykälän tasurilta pois. Normaalioloissa olisi jotain 43-28-29 tasoa. Citystä saa peliä.

SOUTHAMPTON - ASTON VILLA 38-29-33
PÄIVÄN JÄRKYTTÄVIN KOHDE!! Ei voi muuta sanoa... kun katsoo kertoimia niin Southamptonille irtoaa pitkälle yli 3 tasoa ja nehän ovat ihan mielettömiä lukemia. Nyt lähtökohta on se, että vastakkain ovat kaksi suht tasavahvaa joukkuetta joista Villa on mun alkurankingissa hieman Sotonia alempana, se on kuitenkin makuasia. Villalla on toki kova motivaatio ja ne pelaavat hyvin, mutta aivan järkyttävää tarjota jotain 2.40 tasoa vierasvoitolle kun käytännössä lähtökohta tällaiseen otteluun on jossain 43-28-29 tasolla! Eli noi pitäisi pyöräyttää kokonaan ympäri vain siksi että Villa tarvitsee tässä enemmän pisteitä? Herranen aika, nyt massat painaa aivan munat huurussa motivaatiopeliä vieraille ja bookkerit tietty reagoi mukana, vetopörsseistä irtoaa mielettömiä helmiä. Everton-Bolton on tästä laimeampi esimerkki mutta nyt on kyllä unohdettu kaikki järjen lait, ei voi muuta sanoa. Huippukohde, olkoon Sotonilla loukkaantumisia tai vähän motivaatiota mutta ei se nyt mikään Leeds ole! En osaa hehkuttaa tarpeeksi, jokainen valitkoon tiensä ja prosenttinsa mutta kyllä Sotonille (LAY Villa yleensä) lähtee täältä aikamoinen laaki. Kyllä mie ymmärrän tässä jotkut 35-37 prosenttia myös kotijoukkueelle, mutta joku tolkku pitää sentään olla :shock:

TOTTENHAM - BLACKBURN 40-28-32
Tämä menee aika pitkälle myös kategoriaan turhat pelit, järkyttävän surkean kevään vetänyt Spurs vastaan viime hetkillä terästäytynyt Rovers, jolla on peräti 4 voittoa jo putkeen. Tottenham on ollut niin huono että itkettää, ja vain muiden joukkueiden vielä surkeammat otteet (ja hyvä jakso alkuvuodesta) pelasti sen totaaliselta tuholta eli putoamiselta. Tässä ei ole kummallaakan yhtään mitään ihmeempää pelattavaa enkä oikein keksi tästä mitään ihmeempää sanottavaakaan: Tottenham pystyy kotonaan esittämään edes jotain mutta Rovers on taas vastaavasti ollut koko kauden parempi vieraissa mitä kotonaan + viikko sitten kaatui myös Man United. Ei taida irrota peliä mihinkään suuntaan.

BIRMINGHAM - LIVERPOOL 33-29-38
Birminghamille kävi loppuhetkillä vähän kylmät, sillä se oli pitkään kiinni europaikoissa ja lähellä jopa 4. sijaa mutta tosi huono viime viikkojen jakso on tiputtanut sen auttamatta ulos kuvioista. Lisäksi joukkueella on ollut paljon loukkaantumisia jokaisella osa-alueella, ja voi olla että nyt ei rampoja ukkoja paljon kentällä juoksuteta. Blues on ollut kotonaan ihan ok, ei mitenkään erityisen hyvä, mutta Liverpool on vastaavasti aina pystynyt keräämään myös vierasvoittoja ja kaatoi ed. vierasottelussaan myös Man Unitedin. Tässäkin on kansa reagoinut taas aivan liikaa siihen, että Liverpool tarvitsee pisteitä ja vetopörsseissä Reds saa vain ~2.11 tason kertomia. Kyllä Birmingham on kaikesta huolimatta suht laadukas keskitason sakki eikä Liverpool ole todellakaan mikään Chelsea/ManU/Arsenal-tason porukka: pienen suosikin aseman se tässä minusta ansaitsee ottaen huomioon Bluesin ongelmat, tosi paskan vireen sekä Poolin motivaation, mutta kyllä pelivalinta menee taas kotivoiton puolelle - joskin pienellä. Taas kerran rajansa myös motivaatioprosenteillakin.

NEWCASTLE - WOLVES 76-15-9
Tässä onkin kupletin juoni erittäin selkeä: Newcastlella 3 peliä viikon sisään, Uefasta tuli lähdöt mutta liigan sija 4 on vielä omissa käsissä. Wolvesin jälkeen vieraspeli Southamptonia vastaan ja viikon päästä kaiken ratkaiseva Liverpool-vieraspeli. Newcastle säästää tässä aivan varmasti ukkoja koska se on kovassa rasitteessa tällä hetkellä mutta kyllä se siitä huolimatta ajelee niin kevyesti Wolvesin yli, joka on nyt tippunut ja pohdiskelee että mitäs pojat ensi kaudella tehdään. Mielestäni ei pelin paikkaa mihinkään suuntaan, mutta jos joku hullu kauppaa 1,35-1,40 Newcastlea niin siitä vaan marjat pois.

FULHAM - ARSENAL 23-28-49
Suhteellisen selkeä peli, ei liene herätä mitään suuria kysymyksiä tai tuntemuksia: Arsenal tullee jyräämään liigamestaruuden ilman tappiota, mutta Fulhamia vastaan se kyllä joutuu myös pelaamaan sillä ei mökkiläiset mikään heittopussi ole. Hyvä kotijoukkue ja vieläpä ihan siedettävässä iskussa, eikä Arsenal ole viime viikkoina mitään elämää suurempaa esittänyt vaan lähinnä pelannut varman päälle tasureita ja pitänyt tappiosarakkeen nollissa. Ei minusta pelin paikkaa mihinkään suuntaan, sillä niin hyvä Arsenal kuitenkin on ja vastaavasti niin paljon se ei voittoa tarvitse että sille voisi minusta yli 50 antaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Pitkälti samoilla linjoilla mennää Neon kans 8).

Koodi: Valitse kaikki

Everton - Bolton             44  -  26  -  30
Leeds - Charlton             31  -  29  -  40
Leicester - Portsmouth       39  -  32  -  29
Middlesbrough - Man C        43  -  27  -  30
Southampton - Aston Villa    38  -  28  -  34
Tottenham - Blackburn        44  -  27  -  29
Birmingham - Liverpool       33  -  31  -  36
Newcastle - Wolves           76  -  15  -   9
Fulham - Arsenal             25  -  28  -  47
Pelit Centrelle:

Leicester-Portsmouth X 3,40 oa. 1,09 (2/10)
Newcastle 1,35 oa. 1,03 (3/10)


Draw-No Bet
Charlton 1,90 56% (5/10)
Man C 2,50 41% (1/10)
Soton 2,12 53% (8/10)
Tottenham 1,75 60% (2/10)
Birmingham 2,60 46% (4/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin