Tänään on 19.04.2024, 10:47.

Superpesis 16.5

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Superpesis 16.5

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Seinäjoki-Sotkamo 49%-51%
Oulu-Pattijoki 73%-27%
Kuopio-Kitee 48%-52%
Joensuu-Hyvinkää 35%-65%
Järvenpää-Nurmo 50%-50%
Vimpeli-Koskenkorva 38%-62%

Pelit:
Pattijoki ml 4,25 (NB) (3/10)
Joensuu ml 3,05 (NB) (2/10)
EDIT:
Seinäjoki-Sotkamo 1 3,9 (3/10) Unibet
Järvenpää-Nurmo 1 2,9 (3/10) Unibet
Kuopio-Kitee ml 1 2,25 (3/10) CB
Oulu-Pattijoki 2 9,5 (1/10) Expekt

Oulu-Pattijoki:

Oulun sisäpelissä havaittavissa selkeitä ongelmia.Se on luonut kahdessa pelissä vain 13 kolmostilannetta.Vastassa on tosin ollut kaksi sarjan kovinta joukkuetta ,joten helpotusta asiaan lienee tulossa.Vehkaperän siirtäminen kärjestä pois oli oikea ratkaisu.Ulkopeli on Oululla sen sijaan ollut mallikasta.Pattijoki on pelannut kaksi tasapaksua ottelua ,jotka tilastojen valossa ovat olleet tasaisia ,mutta pisteitä ei ole tullut huonon kotiuttamisen takia.Luoto lupaili harjotuksiin lisää kotiutuslyöntejä.Ottelussa paikallispeli luonetta ja Lipon pienoisten sisäpeli ongelmien takia saan Pattijoen kelpo pelikohteeksi.

Joensuu-Hyvinkää:

Hyvinkään meno oli Seinäjokea vastaan murhaavaa.Vaihtopeli toimi ,kuin unelma ja kolmostilanteita saatiin huikeat 27 kappaletta.Myös Oulussa pisteiden olisi kuulunut lähteä Hyvinkäälle.Hyvinkäälle kolmas peli kuuden päivän sisään.Joensuulta yllättävän pirteä esitys Sotkamossa tappiosta huolimatta.Ulkopeli näytti toimivan ,mikä onkin joukkueen ainoa ase ,sillä kotiutusvoimaa joukkueesta löytyy kaikista vähiten koko sarjasta.Joensuun avaus peli kotona ,joten yritystä kotiyleisön edessä riittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Jäähile, 15.05.2004, 15:06. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Minikommentit


Johansson
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 05.02.2004, 14:30
Pisteitä: 0

Muutamat kommentit:

Viesti Kirjoittaja Johansson »

Torstaisen Kitee-Oulu pelin nähneenä voisi heittää muutamia ajatuksia näkyville kyseisten joukkueiden tilanteesta. Rantakentällä ilma oli hyytävän kylmä, joten mitään huippupeliä ei todellakaan nähty.

Kiteen ulkopeli oli suorastaan murhaavan tehokasta: Oulu ei saanut koko pelin aikana kuin yhden läheltä-piti-kotiutustilanteen. Oulun ulkokenttä oli enemmän vaikeuksissa, varsinkin kolmosrajasta palloa pommitettiin maisemiin useita kertoja nolla- tai ykköstilanteissa. Lisäksi lukkari antoi luvattoman paljon vapaataipaleita Kiteen etenijäpelaajille.

Sisäpeli ei toiminut kunnolla kummaltakaan joukkueelta. Oulu ei saanut rakennettua montakaan kolmostilannetta ja suuren osan niistä vähäisistä joukkue pilasi vielä pahoihin merkkisakkauksiin. Kiteen akilleen kantapää, siis etenijäosasto meni kentällä hyvällä prosentilla, mutta joukkueella oli suuria ongelmia vaihtaa miestä kakkoselle.

Kiteen miehistöstä ulkopelin sielu Pasi Pirinen pomputteli palloa ulkokentällä monesti selvissä polttotilanteissa eikä mies loistanut juuri sisäpelissäkään. Holttinen sitä vastoin lyöjäjokerina paransi ensimmäisestä pelistään huomattavasti ja kovat kolmosrajan tykitykset tuottivat Oululle ongelmia - ja Holttiselle kauden avausjuoksun.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Oulun peli on todellakin sekaisin enkä uskaltaisi lyödä joukkueelle kovin suuria rahoja Pattijokea vastaan. Kitee taas, saadessaan etenijäosaston toimimaan ja Pasi Pirisen omalle tasolleen, on menossa vahvasti kohti mestaruutta. En ole toki nähnyt muiden suosikkien (Hyvinkään, Sotkamon) pelejä, mutta onhan Kiteen materiaali tällä kaudella sarjan kovin, ja uskon kokeneen joukkueen parantavan peliään tasaisesti mentäessä kohti ratkaisupelejä.

Kiteen arvioisin Kuopiota vastaan jopa 60% suosikiksi.


Joensuun kohdalta voisi sanoa, että joukkue on ehdottomasti yllätysvalmis ensimmäisessä kotiottelussaan. Sään salliessa paikanpäälle Joensuun Linnunlahdelle saapuu varmasti suuri määrä innokkaita faneja katsomaan kotikaupungin joukkueen ensimmäistä kotipeliä ykköstasolla sitten 70 vuoteen. Uusi hiekkatekonurmi on varmasti vieras vielä JoMallekin, mutta yllätysmomentti on olemassa, arvioni ovat samoilla linjoilla Jäähileen kanssa. Lienevätköhän peliyhtiöt?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pelit: Joensuu-Hyvinkää 1 3.05 (2/10) NBet
Pelit: Kuopio-Kitee 2 1.65 (3/10) NBet

Joo samaa mieltä Joensuusta, edelleen yllätysvalmis.

Kiteen pelin kävin sitten loppujenlopuksi itsekin katsomassa ja siitä rohkaistuneena uskaltanen laittaa rahaa Kiteelle jopa vieraspeliin tuolla kertoimella. Oululla kuitenkin oli ehkä Suomen paras kentälle menijä kärkenä ja hyvin Tervonen pelasi eilenkin, muun Lippo ryhmittymän Kipa pitikin sitten hyvin kurissa jopa Aholan jolle ei paikkoja kovin montaa tosiaan päässyt edes tulemaan. Kylmä sää avitti ulkopelissä, mutta sen verran hyvin Oulu oli pihdeissä(turhautuivat ottamaan taas kortin joka oli tällä kertaa keltainen) jotta en uskoisi Kuopionkaan montaa juoksua lyövän(siis jotain 3-5 luokkaa kuitenkin vaikkei edes juoksujuhlia tulisi). Niin ja todella Pirisellä oli todella huono päivä vielä eilen, joten hän varmasti parantaa ja paranti jo pelin lopussa. Eiköhän ne Kuopionkin heikkoudet ole Kipa urkkinut ylös joten tarvittavat juoksutkin syntynevät, kun Kuopio ei edes ulkopelin ihmelapsiin kuulu. Kakkosen jatkeelta todennäköisesti saa läpärin pari :wink: . Hyvältä näyttää pelillisesti nyt menevät ja kun Runkosarjan voitosta kannattaa tällä kaudella todella kamppailla niin Keep It going :!:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Tuli mieleen kun pesäpallosta ei ole tarjolla kerroinvertailua, olisiko mahdollista järjestää se tänne ja vielä sillälailla että päivittyisi automaattisesti? Tulisi todella tarpeen ja kävijöitä riittäisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Kerroinvertailu olisi kyllä kova sana.Ainakin Betsson,Expekt,Unibet,Nordicbet ja Gamebookers pitäisi ottaa mukaan, mahdollisesti myös Parbet.Kukahan tämän osaisi ohjelmoida???

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jari
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 17.01.2003, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Jari »

Omat valintani superpesikseen sunnuntaille (Unibet):

Järvenpää - Nurmo 2.50 50 %
Seinäjoki - Sotkamo 3.90 30 %
Joensuu - Hyvinkää 1.80 62 %

Perusteluja pelivalinnoille.

Järvenpää-Nurmo.

Tässä perusteluna lähinnä joukkueiden selvä tasoero Nurmon hyväksi. Järvenpää avannut kautensa Kiteetä ja Koskenkorvaa vastaan, tuloksena kaksi tappiota, ja vain kaksi tehtyä juoksua! Viime ottelussa Kossua vastaan joukkue tosi näytti jo piristymisen merkkejä, ja onnistui luomaan kolmostilanteita enemmän kuin avausottelussa. Kotiutus vain näyttää tökkivän, ja on liikaa Eerikäisen varassa. Nurmo avasi kautensa Seinäjoella melko sekavalla ottelulla, jonka lopulta onnistui häviämään 2-0. Edellinen ottelu Vimpeliä vastaan oli jo parempi, vaikka vastuskin oli toki heikompi. Kärki menee vahvasti kentälle, vaihtopeli pyörii ja kotiuttajiakin löytyy nyt enemmän kuin hallikaudella jolloin Piuhola tuntui olevan ainut joka miehen pystyi kotiin saattelemaan. Kokonaisuutena Nurmolla on kasassa kohtuullisen vahva paketti. Yhteenvetona tästä ottelusta: Järvenpään sisäpeli tökkii, ja pärjätäkseen Nurmoa vastaan on pakko tehdä juoksuja, sillä Nurmo niitä tekee varmasti. Ainut tapa voittaa Nurmo onkin rehdissä juoksujentekokisassa, sillä Nurmon heikkoutena on ulkopeli. Tähän Järvenpää ei kuitenkaan pysty iskemään tuolla lyöjämateriaalilla, ja arvioin Nurmon vievän tämän ottelun kerran kahdesta. Unibetin kerroin 2.50 siis erittäin maistuva pelikohde!

Seinäjoki-Sotkamo

Seinäjoki avannut kautensa pirteästi. Voitto Nurmosta, tappio Hyvinkäälle ilman jossitteluja. Seinäjoen paikka tällä kaudella näyttää löytyvän keskikastista. Sotkamo avannut voitoilla, mutta ei ehkä ole kuitenkaan pelannut niin vakuuttavasti kuin olisi odotettu. Joensuuta vastaan ottelu ratkesi yhteen Sotkamon onnistuneeseen sisävuoroon, Kuopio kaatui kotiutuslyöntikisassa Sotkamon onnistuttua venymään sinne asti viemällä toinen jakso niukasti 1-0. Tässä ottelussa Sotkamon toki kuuluu olla suosikki, mutta ei ehkä siltikään niin selkeä kuin kertoimet näyttäisivät. Sotkamon joukkueesta löytyy heikot kohtansa, jotka antavat Jusseille mahdollisuuden. Uhmataan tässä historiatilastoja, jotka ovat melko selkeästi Sotkamon eduksi ja kokeillaan Jusseja, joiden voiton todennäköisyydeksi saan kuitenkin noin 30 %.

Joensuu-Hyvinkää

Tähän otteluun asetelmat melko selkeät. Joensuu rankattu kauden alussa häntäpäähän, Hyvinkää suurimmaksi mestarisuosikiksi. Joensuu avasi kautensa ottelulla Sotkamon vieraana. Tuloksena tappio, mutta esitys oli silti rohkaiseva. Nyt vuorossa kauden kotiavaus, ja vastaan astelee kovalla pelaaja-arsenaalilla varustettu Hyvinkää. Hyvinkään kauden avaus oli nhieman nihkeä, ja tuloksena oli tappio Oululle lopulta kotiutuslyöntikisassa. Hyvinkää voitti ottelussa kolmostilanteet 15-8! mutta ei pystynyt lyömään tarvittavia juoksuja. Kauden kotiavauksessa Seinäjokea vastaan Hyvinkää paransi peliään avausotteluun nähden vielä pykälällä. Joukkue voitti kolmostilanteet peräti 27-12 js ottelun puhtaasti 2-0. Kotiuttajien rintama oli laaja, jo joukkue pelasi kokonaisuutena erittäin vahvasti. Yhtennvetona ottelusta: Joensuulle on vaikea kuvitella paljoakaan mahdollisuuksia erittäin vahvaa Hyvinkäätä vastaan, olkoonkin kyseessä sarjanousijan huuma ja kauden kotiavaus. Hyvinkään vähintään paria pykälää kovatasoisempi ja laajempi materiaali jyrää voiton Hyvinkäälle oman arvioni mukaan noin 62 % todennäköisyydellä.

Ykköspesis sunnuntaina (Nordicbet):

Halsua-Veteli - Ylivieska 1.35 78 %
Kajaani - Alajärvi 1.70 61 %
Imatra - Kankaanpää 1.40 75 %

Näihin ei suurempia perusteluja. Sen verran kuitenkin, että Kajaani kuulemma liikkeellä junioripitoisella porukalla, joten Alajärven kuuluu olla selkeämpi suosikki vieraskentästä huolimatta. Ha-Ve kova kotijoukkue, samoin Imatra ja molemmilta lisäksi selkeä materiaalietu vierailijoita Ylivieska ja Kankaanpää vastaan.


Jari

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pelit: MST(8inns.): Joensuu - Pattijoki 2 2.15 (4/10) NBet

Jaa Hyvinkäällä edelleen tiukka ulkopeli ja Joensuu ei saa kun toivottavasti sen pari juoksua, jotta voitaavat pelin :) PattU:lla todellinen paikallispeli Oulua vastaan. Oulun kolmospuoli tuntui vuotavan joten kyllä PattU haluaa näyttää Haipukselle, jotta kyllä he juoksuja saavat aikaan tänävuonnakin.

Kertoimien pitäisi olla mielestäni lähempänä tasabuukkia, ainakin lähempänä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pk76
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 26.03.2004, 17:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pk76 »

Expektillä Oulu-Pattijoki 2 9,50!Pattijoki omaa mielestäni paikallispelissä noin 20%mahdollisuudet voittoon..Pattijoki pelannut molemmissa tappiopeleissä kuitenkin kohtuullisesti,mm. 3.tilanteet suunnilleen tasan.Oululla huhujen mukaan taas vaíhteeksi kassan pohja näkyy jo tässä vaiheessa kautta..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Kävin katsomassa Lippo-Pattijoki pelin toisen jakson ja kyllä olin pettynyt pelin tasoon.Lipon ensimmäistä juoksua en kerenyt nähdä.Toinen tuli ,kun Nyrhinen löi vaihtotilanteessa väliin ja Pattijoen koppareista kumpikaan ei ottanut palloa ja tuloksena juoksu.Lisäksi Oulu sai tilanteesta tunaroitua kaksi paloa!!! ...Kertoo hyvin paljon pelin luonteesta.Pattijoki sai juoksunsa Lemposen vaihtotilanteessa lyömällä kakkosraja leikkurilla.Kolmostilanteet tais mennä 0-0 toisella jaksolla!!!

Lukkareista:
Kososella 0-tilanteessa todella hyvä tolppa ja vaihtotilanne syöttelykin ihan ok.Väärän annettuaan kuitenkin täysin aseeton.

Väisänen oli nähtävästi saanut kahden metrin tolppaansa talven aikana 5cm lisää korkeutta.Vaihtotilanteet meni ihan ok.

Kosonen selvästi parempi!

Oulun ulkopelissä Nyrhinen-Parttimaa akseli ei näytä edelleenkään saavan mitään kiinni.Tervonenkin peruuttelee tuttuun tyylin.Ei mitään uutta viime kauteen.

Pattijoen ulkopeli toimi hyvin lukuunottamatta koppareitten nukahtamista.

Oulussa ei pomppu vielä nouse ,ainostaan Kemilä sai yhden onnistuneen pompun lyötyä.Lippo näytti aika aseettomalta ,kun pomppua ei pystytty lyömään.

hmmm...taitaa Kuopio hakea tiistaina pisteet Raksilasta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin