Tänään on 28.03.2024, 18:18.

Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
HR Juz
Jäsen
Viestit: 2433
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8681

Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

En ainakaan äkkiseltään löytänyt aiempaa keskustelua asiasta, niin aloitetaanpa uusi.

Eli mitä luulette bookkerien päässä liikkuvan ja miten itse hoidatte tilanteen?

Valuutta kurssithan ovat nyt heitelleet todella paljon(back2basics 8--) ), ja tulevat heittelemään vielä paljon nykyisen taloustilanteen takia - ennen kaikkea pankkien heikkojen tilanteiden ja korkojen laskujen(ja toivottavasti muutaman vuoden päästä nostojen) myötä.

Nykyisinhän suurimmalle osalle voi pelata "omalla valuutallaan", mutta ainahan näin ei ole ollut. Eli lienee vielä joitain jotka pelaavat muulla valuutalla, lähinnä dollareilla. Mielestäni suureksi ongelmaksi tämä muodostuu bookkereille, joille valuuttojen suuret heittelyt aiheuttavat takuulla suuria tappioita.

Itse pelaan käytännössä joka paikkaan €:lla joten minuun tuo ei tosin vaikuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Luulisi, että todella isoilla offshore-bookkereilla on sekä euro- että dollarisidonnaisia sijoituksia.

Ja eihän ne bookerit nyt pelkästään tappiota valuuttaheilahduksista tee. Heilahtaa kai ne joskus toiseenkin suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Gini »

Löytyi tällainen vanha ketju, niin laitetaan tähän.

Nyt kertynyt dollaritileille aika sievoinen summa. Onko mitään näkemyksiä, onko toi jenkkiraha vahvistumassa euroon nähden enää ollenkaan?? Aika pitkään tullut makuuteltua isoja summia dollareita jo noilla tileillä ja kohta kyllä pakko vaan kotiuttaa ja vaihtaa..

Ei taalasta varmaan ikinä enää euroa vahvempaa tule(?), eikä varmaan päästä 2000-luvun alun lukemiinkaan, jossa valuutat oli aika 1:1, mutta onko mitään näkemyksiä, että mitä vois tapahtuu seuraavan 6kk aikana? Ite en tiedä näistä asioista niinku yhtään mitään. Nykyinenen tilanne, jossa eurolla saa 1.4 dollaria ei oikein houkuttele.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja credit »

Gini kirjoitti:Onko mitään näkemyksiä, onko toi jenkkiraha vahvistumassa euroon nähden enää ollenkaan??
Kyllä se varmasti joskus vahvistuu, mutta siihen voi mennä vuosia. Lyhyellä aikavälillä tuskin tapahtuu suuria muutoksia suuntaan tai toiseen, vaan sama suhteellisen vakaa vaihtosuhde säilyy. Keskipitkällä aikavälillä uskoisin euron vahvistuvan hiukan, koska Saksan talous näyttäisi osoittavan elpymisen merkkejä, ja se tarkoittaa sitä (mikäli elpyminen jatkuu), että EKP alkaa ensi vuonna miettiä nollassa olevien ohjauskorkojensa nostamista. Korkojen nostaminen taas tarkoittaisi euron vahvistumista... Toisaalta valuuttakauppaa käyvät tahot ovat voineet ottaa tämän jo huomioon ja hinnoitella sen ainakin osittain valuuttojen arvostuksiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.12.2013 12:24 <Gini> Thänks!


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Gini kirjoitti:. Onko mitään näkemyksiä, onko toi jenkkiraha vahvistumassa euroon nähden enää ollenkaan?? Aika pitkään tullut makuuteltua isoja summia dollareita jo noilla tileillä ja kohta kyllä pakko vaan kotiuttaa ja vaihtaa.
Ei tarvitse katsoa kuin 9.7.2013 asti niin yhteen euroon tarvittiin 1.2785 dollaria. Eilen vai toisspäivänä kurssi ylitti 1.38 dollaria eli vajaan puolen vuoden aikana dollari on heikentynyt reippaasti. Mä olen pohtinut ja arvioinut tulevaa kehitystä ja pidän suhteellisen varmana että 1.40 rikotaan joskus ensi vuoden alkupuolella. Vaikka paljon muuta väitetään, vahvistunut euro ei ole todellisuudessa niin suuri ongelma euroalueelle kuin moni olettaa. Euroalueen vaihtotase on ennätyksellisen positiivinen. Pitää myös huomata, että EKP:lla on tavoitteenaan harjoittaa ns. hintavakautta ylläpitävää talouspolitiikkaa. EKP:n ongelma on kuitenkin siinä että se ei voi vaikuttaa mm. euron arvostukseen riittävän tehokkaasti (jos sellaiseen tulee tarve). Euroalueen valtiot ovat itsenäisiä ja harjoittavat enemmän tai vähemmän toisistaan poikkeavaa talouspolitiikkaa. Niiden tilanne on myös hyvin erilainen (kuten vaikkapa Saksan ja Kreikan). Kun Yhdysvalloissa Fed voi "painaa" uutta rahaa 85 miljardia joka kuukausi ja heikentää samalla dollarin arvoa, EKP ei voi tehdä samaa. Siihen ei ole toistaiseksi tullut tukea erityisesti Saksasta. Sen takia voi sanoa aika suurella todennäköisyydellä, että jos jenkkien rahanpainanta jatkuu eikä EKP aloita suuremmassa mitassa omaansa, dollarin arvo suhteessa euroon jatkaa laskemistaan. Jenkeissä on puhuttu Fedin tukitoimien vähentämisestä jo puoli vuotta eikä mitään ole tapahtunut. En usko että tapahtuu seuraavaan puoleen vuoteenkaan, koska Fedin tuleva pääjohtaja Janet Yellen tunnetaan siitä, että hän kannattaa isoja elvytystoimia ja setelirahoitusta. Miksi hän muuttaisi siis mitään? Miksi janet valittiin jos setelielvytys halutaan lopettaa...? Työttömyystavoitteita voidaan alentaa kuten mitä tahansa muutakin tavoitetta, jotta setelirahoitus voi jatkua. Se on tuonut ennen kaikkea eliitille valtavat tulot.

(kirjoittajalla on salkussaan positio euron noususta suhteessa dollariin)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja credit »

Mungo kirjoitti: Ei tarvitse katsoa kuin 9.7.2013 asti niin yhteen euroon tarvittiin 1.2785 dollaria. Eilen vai toisspäivänä kurssi ylitti 1.38 dollaria eli vajaan puolen vuoden aikana dollari on heikentynyt reippaasti.
En sanoisi tuota vahvistumista reippaaksi. Dollarin kurssi suhteessa euroon on heikentynyt selvästi alle 10 % viidessä kuukaudessa, eikä tällaiseen muutokseen paljoa vaadita. Jo pelkästään yksi lievästi yllättävä korkopäätös voi heilauttaa vaihtokurssia puolella tuosta.

Muuten olen kyllä samaa mieltä, että suuntana on pikemminkin euron kuin dollarin vahvistuminen. Ainakin jos asioita tarkastellaan 1-3 vuoden perspektiivillä. (Lyhyellä aikavälillä voi tapahtua melkein mitä tahansa.) En ehkä ole aivan samaa mieltä yksittäisten ihmisten merkityksestä kurssimuutoksille kuin sinä, koska kuka tahansa päättäjä voidaan vaihtaa (Alan Greenspan oli omana aikanaan jonkinlainen poikkeus tähän sääntöön). Loppujen lopuksi ratkaisevaa on se, mistä suunnasta politiikan tuulet puhaltavat.

Itse näkisin tilanteen niin, että Yhdysvaltain vaikea poliittinen tilanne tulee jatkumaan ainakin Obaman toisen kauden loppuun saakka, mikä tarkoittaa sitä, että liittovaltion velkakattokriisi toistunee vielä muutamia kertoja. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että sijoittajien luottamus dollariin ja halukkuus hankkia amerikkalaisia joukkovelkakirjoja eivät ole tulevina vuosina kovin korkealla (molemmilla on dollaria heikentävä vaikutus). Periaatteessa Yhdysvaltain talous on dynaamisempi kuin euromaiden, mutta tämä vaikea poliittinen tilanne voi tosiaan vielä pitkään estää jenkkien talouden pääsyn kasvu-uralle. Pahimmassa tapauksessa voi mennä lähes 10 vuotta ennen kuin vallalla olevaan poliittiseen tilanteeseen saadaan selkeä muutos ja demokraatit ja republikaanit pystyvät taas tekemään yhteistyötä toistensa kanssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Mungo »

credit kirjoitti:En ehkä ole aivan samaa mieltä yksittäisten ihmisten merkityksestä kurssimuutoksille kuin sinä, koska kuka tahansa päättäjä voidaan vaihtaa (Alan Greenspan oli omana aikanaan jonkinlainen poikkeus tähän sääntöön). Loppujen lopuksi ratkaisevaa on se, mistä suunnasta politiikan tuulet puhaltavat.
En usko yksittäisen ihmisen vaikutukseen kurssimuutoksille. Onneksi en sellaista kirjoittanutaan. Mutta en ilmeisesti osannut kirjoittaa riittävän yksinkertaisesti kuten totesin, että

"En usko että tapahtuu seuraavaan puoleen vuoteenkaan, koska Fedin tuleva pääjohtaja Janet Yellen tunnetaan siitä, että hän kannattaa isoja elvytystoimia ja setelirahoitusta. Miksi hän muuttaisi siis mitään? Miksi janet valittiin jos setelielvytys halutaan lopettaa...?"

Suomennettuna yllä oleva tarkoittaa että Yellen valitsivat Fedin pääjohtajaksi ne jotka haluavat jatkaa elvytystä. Yellen ei siis valinnut itse itseään ja jos häntä ei olisi olemassa, joku muu elvytyspolitiikkaa kannattava olisi saanut pääjohtajuuden.

Mitä tulee tuohon euron ja dollarin kurssimuutokseen alle puolessa vuodessa niin koitin kirjoittaa sen kysyjän kannalta eli kun hänellä on ilmoituksensa mukaan kertynyt "isoja summia dollareita" niin kyllähän tuollainen 10 prosentin muutos puree kovasti viidessä kuukaudessa. Jos tileillä on vaikkapa Ylikertoimen vedonlyöjien ja pokerin pelaajien ei iso, mutta jonkintasoinen määrä dollareita eli 40 000 dollaria niin siitä on viidessä kuukaudessa hävinnyt 2 300 euroa ja mun oletus on, että kurssitappiota tulee lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mungo, 13.12.2013, 14:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

13.12.2013 14:03 <credit> Tämä selvä :)


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Gini »

Molempien kirjoituksista on kuitenkin tulkittavissa (ehkä) sellaista, että jos haluaa vaihtaa taalat pois 6 kk:n aikana, kannattaa vaihto ehkä tehdä saman tien?

Kiitos hyvistä ja mielenkiintoisista vastauksista molemmille. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Gini kirjoitti:Molempien kirjoituksista on kuitenkin tulkittavissa (ehkä) sellaista, että jos haluaa vaihtaa taalat pois 6 kk:n aikana, kannattaa vaihto ehkä tehdä saman tien?
Lisäsin samaan aikaan kun kirjoitit näkemykseni. Mutta voin olla osin puolueellinen koska itse hyödyn dollarin halventumisesta ja toki olen perusteet tuolle positiolle aikanaan löytänyt. Silti uskon että dollari heikkenee edelleen ja en ole kyllä uskossani yksin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja credit »

Minulla ei ole rahaa kiinni valuuttasijoituksissa enkä aio sellaisia tehdä. En ylipäätään usko, että dollari-euro-valuuttapari on sellainen, että siihen voisi sijoittaa pitkällä aikavälillä tuottavasti. Mutta jos minun olisi nyt pakko veikata jompaa kumpaa heppaa muutaman kuukauden tai korkeintaan kolmen vuoden aikaperspektiivillä, niin laittaisin rahani eurolle. Eli muuttaisin mahdolliset dollarisijoitukset ainakin pääosin euroiksi ja välttäisin dollareihin tai dollarimääräisiin arvopapereihin sijoittamista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.12.2013 22:36 <cashier> Eurolla saa aika paljon taaloja, eli paljon lappuja.

13.12.2013 22:37 <cashier> Kyllä ne valuutat tasaantuvat aina

13.12.2013 22:38 <cashier> Paremmin Nysessä voi pelata nyt oma kokemus


leksa
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 29.11.2005, 22:08
Pisteitä: 34

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja leksa »

Itse en näe euron viimeaikaisen vahvistumisen johtuvan niinkään rahapolitiikasta, vaan eurooppalaisten osakemarkkinoiden piristymisestä. Jenkkien kotimaahan vedettyä rahaa on taas sijoitettu eurooppalaisiin osakkeisiin. Jos uskoo ensi vuonna nähtävän hieman suurempaa korjausliikettä osakkeissa, tulee dollari vahvistumaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.12.2013 22:35 <cashier> Nyse pelaa Hexiä enemmän kuin HEX itse omiaan

13.12.2013 22:39 <cashier> Loppuvuodesta myydään veromyyntejä ja keväällä osingot +++++

13.12.2013 22:40 <cashier> Mä en osta Hex nyt yhtään lappua


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 21:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Re: Valuuttakurssien vaikutus Bookkeriin/vedonlyöjään

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Itse en nyt valuuttamarkkinoista niin kauheasti tiedä mutta tällainen linkki tuli marraskuussa vastaan: http://michaelsnyder.mensnewsdaily.com/ ... s-dollars/

Tekstin todenperäisyyteen en ota kantaa, kun siihen ei taidot ja tiedot riitä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin