Tänään on 28.03.2024, 21:43.

Livetysketju - futis

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Zizou »

Täytyy myöntää, että korkealta yli hilseen meni eilinen ManUtd peliesitys.
Itse "onnistuin" melkein välttämään tämän kuopan, mutta viimeisen vartin aikana ManUtd kertoimet nousi jo niin paljon, että odotusarvo jäi positiiviseksi parin prosentin virhemarginaalilla %-arviossa.
Ei riittänyt marginaali...

Rafaelia, Giggsiä ja Nania vaille sama avaus (nyt tilalla Rooney, Smalling, Young + vaihdosta samoja pelaajia), joka putosi viime kaudella CL:ssä RealMadridille parempana joukkueena, jopa Josen mukaan.
Sama joukkue, mikä voitti viime kaudella mestaruuden ja hävisi sen edellisellä kaudella viimeisellä minuutilla ja päätyi samaan pistemäärään voittajan (ManCity) kanssa (silloin ei ollut VanPersie joukkueessa, muuten ~sama), sitä edellisellä mestaruus.
Ainoa asia, mikä joukkueessa on muuttunut sitten noiden kausien, on Moyes...
Joukkueen pelisysteemiin / taktiikkaan / harjoitteluun kuuluu mielipiteitä jo joukkueen sisältäkin, viimeisempänä eilen RVP.
Kaikesta tästä huolimatta Moyes saanee jatkaa kauden loppuun, vaikka mestaruus on mennyt jo aikapäivää sitten, ensi kauden CL-paikka on hyvin epävarma ja nyt jatkopaikka tämän kauden CL:ssä on kovan työn takana. Missä muussa joukkueessa Moyes olisi edelleen vetovastuussa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

http://www.jumpankulma.net avattu - tervetuloa tutustumaan
twitter Jumpankulma

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mun mielestä aika värillisin lasein katsottua, jos väittää että joukkueessa on muuttunut vain Moyes. Vuosi sitten oli vuosi sitten - jalkapallossa se on ikuisuus ja etenkin joukkueessa, joka on myös täynnä uransa ehtoopuolella olevia pelaajia. Puolustuslinja eilen oli esim Vidic 32v, Ferdinand 35v, Evra 32v. Carrick 32v, Van Persie on 30v ja vaikka Rooney ei ole vielä 30 niin Wäinön pelityylillä (ympäri kenttää ravaaminen) keho on varmasti aika kulunut ja uraa Valioliigassakin on takana jo kuitenkin 10 vuotta. Lisäksi tuolla on pelaajia jotka eivät ole vielä 30v mutta uran paras hetki on ehdottomasti jo mennyt, plus ikuisia lupauksia jne. Kyllähän toi ManU on oikea klassikkoesimerkki siitä, miten kaiken voittaneet ja kokeneet pelaajat lönkyttelevät vatsa täynnä ilman sitä voittamisen paloa. Marginaalit ovat huipputasolla niin pienet, että tuollainen asenne on valtava tasoitus, eikä sitä nälkää taas voi pakottaa kukaan manageri. Etenkin kun viime kaudella ManU pääsi kuittaamaan sen edellisvuoden viime minuutin liigamestaruuden, ja jyräsi pytyn kovalla marginaalilla. Siihen oli Sir Alexin hyvä lopettaa ja siihen taisi henkisesti lopettaa suurin osa ManU:n joukkueestakin. Ei liene sattumaa, että talvella pirtein yrittäjä on ollut nuori Januzaj, joka ei ole voittanut vielä urallaan yhtään mitään.

Toki Moyes on tehnyt omat virheensä ja varmasti pielessä on paljon muutakin - en sitä sano. Mutta DM joutui managerina käytännössä mahdottomaan paikkaan, ja sama lopputulos olisi tullut monen muunkin viisaamman ja kokeneemman managerin johdolla jos lähtötilanne on mikä on. Voi tietysti jossitella olisiko pitänyt palkata joku kaiken nähnyt jyrä, mutta ongelma on tässä: kukaan riittävän kokenut ja pätevä manageri ei olisi ehkä halunnut työntää käsiään tuohon paskaan. Olisiko esim Guus Hiddink mistään hinnasta ottanut tuon porukan manageroidakseen kun olisi tiennyt tasan tarkkaan mitä tässä käy. Moyes on halunnut tuota pestiä koko pienen ikänsä, joten oli sopiva uhrilammas tähän paikkaan vaikka varmasti tiesi ainakin osittain mihin oli ryhtymässä. Moyesin pitäisi saada puhdistaa pöytä ja potkaista helvettiin noi kaiken voittaneet wanhukset, ja rakentaa kokonaan uusi joukkue jolla olisi taas sitä voittamisen nälkää. Mutta tässä on taas paljon käytännön ongelmia ja uuden sukupolven sisäänajo vie aina aikansa. Ehkä ensi kausi voisi olla hyvä tähän jos ManU jää UCL:n ulkopuolelle; suurin osa näistä palkkasotureista lähtee kävelemään suuremman tilipussin perään. Wäinö jää joukkueeseen ja tämän ikonin ympärille voidaan sitten seuraava voittava joukkue rakentaa parin seuraavan kauden aikana.

Jos Moyes kengitettäisiin nyt pihalle niin edessä olisi 2-3 ottelun parannus, ja sen jälkeen loppukausi olisi avain samaa paskaa eikä UCL-sijoille olisi mitään asiaa. Mutta erona nykyiseen on se, että maksaisit kahden managerin palkkaa seuraavat 5 vuotta. Tämä on oma mielipiteeni :jorma:

Edit: on toi ManU:n konttaus silti kyllä shokki, koska luulisi tuon tason jätkillä olevan enemmän seura/ammattiylpeyttä hoitaa voitot kotiin vaikka se suurin palo olisikin hävinnyt. Nyt toi on todella munatonta touhua, ja siihen pitäisi managerin tai kenen hyvänsä saada nyt ryhtiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

26.02.2014 10:42 <havupuu> Pelillisesti ManU oli alamäessä jo viime vuonna,

26.02.2014 10:42 <havupuu> vaikka mestaruus tulikin.


R-bet
Jäsen
Viestit: 619
Liittynyt: 24.02.2013, 11:14

Tuotto: +138.08 yks.

Palautus%: 104.24%

Panosten ka: 6.67 yks.

Vetoja: 488

Pisteitä: 635

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja R-bet »

Sir Alex jätti uppoavan laivan. Rakennustyö unohtui. Joukkuetta olisi pitänyt rakentaa hitaasti, mutta varmasti tulevaa varten. Ja tätähän pitäisi tehdä jokainen vuosi. Kuitenkin, onhan se yllättävää että noin kokenut ja kuitenkin kova jengi ei syty edes todella tärkeisiin otteluihin. Vai onko itseluottamus tosiaan mennyt niin, että se lamaannuttaa koko pelin?

Valmentajaa en minäkään nyt vaihtaisi, mutta jos se oltaisiin haluttu tehdä niin mielestäni jopa aikaisemmassa vaiheessa. Turha nyt enää kesken kauden mitään tehdä eikä se mikään suuryllätys kuitenkaan olisi vaikka ManU vielä menisi UCL:ssä seuraavalle kierrokselle. Saa nähdä millaisia kertoimia tuolle tarjotaan - vetomielessäkin tulee olemaan kiinnostava ottelu.

edit: niin, lisätään vielä että esim. Real Madridissa on voittamisen HALU ja paine sen verran korkealla tasolla, että valmentaja olisi jo vaihtunut tässä vaiheessa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Helppo yhtyä molempiin, vaikka vähän eri näkökulmista miehet nyky-Manua katsookin.

Fergi todellakin eläköity kreivin aikaan, kokoonpano oli jo viime vuonna reilusti Valioliigan terävintä kärkeä(Che, City) perässä, mutta jotenkin Sir Alex sai kokemuksen toimimaan vielä kerran, tän lisäksi myös onnetar oli usein punasten puolella ja tasasista matseista kaavittiin täydet pisteet viikosta toiseen.

Jumalaisesta Sir Alex Fergusonista ja kieltämättä ikääntyvästä ManUtd -miehistöstä huolimatta, kyllä Moyesin ois kuulunu vähän enemmän tosta työkalupakista raapivan. Ikämiesten varjossa lepää kuitenkin kasa enemmän tai vähemmän laadukkaita pelaajia(puolustuksessa Rafael, Jones, Büttner, keskikentällä Zaha, Kagawa, Januzaj, hyökkäyksessä Welbeck, Hernandez) joilla nälkää Fergie -vuosilta on varmasti jäljillä. Moyesilla oli myös tiettävästi ihan riittävästi paalua käytettävissä kesän siirtomarkkinoilla pariin superhankintaan, mutta skotti jäi telineisiin ja haali ainoastaan Fellainin.

Niin tai näin, karmeeseen paikkaan Moyes laitettiin ja karmeelta tilanne tällä hetkellä näyttää, pelissä ei oo ideaa eikä joukkue pääse maalintekopaikoille juuri koskaan.

Kesää odotellessa..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kiltroni
Jäsen
Viestit: 436
Liittynyt: 18.04.2008, 13:47
Pisteitä: 92
Paikkakunta: Helsinki

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja kiltroni »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä, jossa 10 yksikköä 3% kassasta. https://twitter.com/kiltroni

Minikommentit

26.02.2014 14:17 <betpanda> fairin tarjoukseen all-in.


KimAli
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 11.10.2007, 12:03
Pisteitä: 60

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja KimAli »

Joko saa rutata kupongin ja heittää sukkana roskikseen? Under 3 maalia molempiin illan Champions League peleihin (tuplana). :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rops`N Roll

Minikommentit


lompsa
Jäsen
Viestit: 1919
Liittynyt: 27.09.2004, 15:18

Tuotto: -298.66 yks.

Palautus%: 98.93%

Panosten ka: 12.07 yks.

Vetoja: 2321

Pisteitä: 128
Paikkakunta: tampere

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja lompsa »

komee punane dniprolle...eikä ees pahaan paikkaan!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.02.2014 11:24 <tinkeri> http://www.youtube.com/watch?v=iFC3lq_-c-s

28.02.2014 22:29 <lompsa> yes


KimAli
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 11.10.2007, 12:03
Pisteitä: 60

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja KimAli »

Rops-Hjk 3-0 Keskuskentällä -1c helmikuussa liigacupissa. Reilu 550 yleisöä.Kuinka paljon Boström tarvitsee enemmän rahaa sanomalehtitalolta? Uskomaton tulos! Verratkaa metro/ratikkamiehet budjettien eroa joukkueilla!!!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rops`N Roll

Minikommentit

01.03.2014 08:43 <soiro> Höntsä-höntsempi-merkityksetön liigacup-peli 800km päässä.


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 09:27
Pisteitä: 781

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja caf »

Swedut douppailee jalkapallossakin, pientä talousdoupingia Degerforsin kustannuksella

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


RedDevilKarra
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 14.12.2003, 18:53
Pisteitä: 20
Paikkakunta: Sotkamo

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja RedDevilKarra »

Atletico-Real pelissä menossa filmaamisen MM-kisat. Vaihdan suosiolla Spurs-Cardiff peliin ja reiluun Valioliigaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.03.2014 19:02 <NoFear> https://vine.co/v/MKJMTUlMiHI


byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja byte »

Aasian jampat tiesi livessä mihin päähän niitä maaleja alkaa tuleen. :lol: :lol:
Tasainen alku ja Hjk:n ml kertoimet rojahtaa livessä 1,55. :lol: :lol:
Ihana kausi tulossa taas korruptio liigaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.03.2014 14:32 <zot> En muista sbo limittejä ennen ottelua mutta hyvin...

08.03.2014 14:33 <zot> ... mahdollista että prot ainoastaan odottivat livestä...

08.03.2014 14:33 <zot> ... parempia limiittejä

08.03.2014 16:46 <soiro> Klubia naputettiin ropsiakin vastaan tolkusti livestä.

08.03.2014 16:47 <soiro> Ehkä nyt ylireagoitiin ylireagointiin.


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Henkka »

FC Barcelona lol

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.03.2014 19:21 <bee> ei tuu yhtäkään pyttyä

08.03.2014 21:51 <Zizou> cupista voi tulla ja yksi tuli jo kauden alussa


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

Brendanin punakone hyrrää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja byte »

Haka täysin ylivoimainen ekat 10 minuuttia ja livemarkkina ei reagoi lainkaan käsittämättömään painostukseen. Sitten 10 kertoiminen klubi tekee 2 maalia ja yhden tolpan seuraavaan 10 minuuttiin.
:o

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Avatar
Jäsen
Viestit: 868
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 430

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

Heh, siellä on Innasella valioliiga ja championshippi Flashscore-seurannassa kun maaliäänet kuuluu selostuksen taustalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

Huomenna spursille kunnon läksytys niin kuka johtaa valioliigaa sen jälkeen?

Kuka?

Niinpä !!!


:peukku: :heart:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit

29.03.2014 19:23 <Henkka> Käytännössä Mänsiti.

29.03.2014 19:25 <razor> ruskit ja siti vielä loppukaudesta anfieldille.

29.03.2014 19:26 <razor> jose-poitsua ennenkin koulutettu siellä rankalla kädella!

29.03.2014 19:28 <razor> toivottavasti se polski kaveri joka pyöri täällä joku aika..

29.03.2014 19:28 <razor> sit otti kiinni tipsistä ku kerroin et liverpoolin

29.03.2014 19:29 <razor> enipraissii ja kertoimet huiteli hoosiannatasolla !

29.03.2014 19:30 <razor> siis valioliigaamestaruutta huutelin sille.

29.03.2014 19:38 <razor> Neon ja Kettuwaarin abc-katiskat ihan ihmeissään..

29.03.2014 19:39 <razor> ku Brendanin punakone hyrrää vanhaan malliin.

29.03.2014 19:40 <razor> On se perkele nättiä, on se. Se on.

29.03.2014 20:23 <Gambler> 24 years and counting

29.03.2014 23:29 <Neo> ManC herännyt ikävään aikaan, Chelseaa voi UCL häiritä vähän

29.03.2014 23:30 <Neo> niin kokenut sakki Chels että luulisi keskittyvän, mutta ei

29.03.2014 23:30 <Neo> Pool ollut monta kk sarjan paras munkin mielestä, lähellä on

29.03.2014 23:31 <Neo> olis hienoa jos huippusarjan vois voittaa 2014 hyökkäämällä


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Spursia viedään Hurrikaanin tavoin ku paskalakanaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.03.2014 19:58 <realmccoy> ennen peliä o3,5 ja livestä u4,5 tytytytytytytytytytytytyty

30.03.2014 21:58 <Henkka> napspamtytytynamnam


RedDevilKarra
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 14.12.2003, 18:53
Pisteitä: 20
Paikkakunta: Sotkamo

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja RedDevilKarra »

Ja taas mennään. AIK-Göteborg tällä kertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Hese »

Karmeata vanhana RedDevilinä katsoa, miten United juoksee narun päässä Old Traffordilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.04.2014 22:29 <Gambler> ManU vietävänä, mut ei tuo Barca/Espanja kopiokaan tehotonta

01.04.2014 22:30 <Gambler> hierontaa kummempaan ole kyenny. Punasilla paras maalipaikka

01.04.2014 22:35 <Hese> Welbeck chippaa läpiajossa.


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Kiitän jo etukäteen. Kiitos Klubi ja Siku. Kuudes kulta putkeen kunkkendaalokselle.

Naminamitytytytypamipami. Ihanaa. Napspamty.

Mielestäni HJK voisi hakea esim. La Ligaan. Tai vaihtoehtoisesti kaikki muut veikkausliigajoukkueet ykköseen.

Tyvm Siku. Murinhut ja purinhut ovat selkkää sepeliä rinnallasi.

Mistä helpommalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.04.2014 11:17 <betpanda> täältä myös löytyy Kulta-Sikun kuva takanreunalta.


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

Klubin saunaporukka paskalakanamankelissa.

13 minsaa ja sit kolisis omissa.

Sikulle potkut. Heti.

(Sikulla vitun rumat rillit)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

0-2.

Sikulle tuli fudut Jeppiksestä, Örebroosta ja kohta hupilupista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

HT 0-5.

Siku vetäny viimeistelyreenit tälle juopposakille?

Jarru-Jarmokin velho verrattuna tähän sateenkaaripoitsuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja razor »

Tunti hikoiltu ja taululla 0-7.

Marjamaan Timo ja Siku suklaajunan konduktööreinä tänä iltana. Voi veljet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 09:27
Pisteitä: 781

Re: Livetysketju - futis

Viesti Kirjoittaja caf »

Samilla maisemanvaihdos edessä, Klubiin vaan heinäkuussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin