Tänään on 28.03.2024, 16:58.

Valjuliiga

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Champions League

Real Madrid - Schalke 80 12.5 7.5 O/U 43.5 56.5

Real Madrid lähtee otteluun jo jatkopaikka taskussa, murskattuaan Schalken avausottelussa numeroin 1-6.

Los Blancos on ottelussa luonnollisesti jättisuosikki, mutta ottelun panoksettomuus ja sunnuntaina niinikää Santiago Bernabeulla pelattava El Classico tarkoittanee sitä, että Madrid -koutsi Ancelotti terävimpiä miekkojaan Barca -taistoon säästelee.

Kolikon kääntöpuolella ottelu on yhtä merkityksetön tietysti myös Schalkelle, mutta Real Madridin tähtikaarti saa varmasti joukkueen kuin joukkueen syttymään, oli pelissä sen suuremmin panosta tai ei. Avausottelun murskajaisten jäljiltä uskon Schalken tavoittelevan kasvojen pesua ja täten maltillisempia numeroita. Joukkue kohtaa viikonloppuna liigassa sarjan heittopussi Braunschweigin, eikä täten Madridin kaltaista tarvetta tähtipelaajien lepuutuksille ole.

Ottelun panoksettomuus ja mahdolliset eksoottiset kokoonpanot tarkoittanee sitä, että maalimäärät jää hitusen normaalista, bookkerit tarjoo over/under 3.5:lle tasabookkia ja tässä nään suuresti valueta jälkimmäisestä. Edellämainitut o/u -prosentit on normaalista 2.5 -linjasta poiketen tällä kertaa over/under 3.5 maalia.

Chelsea - Galatasaray 71 19 10 O/U 49.5 50.5

Tähän ei pelattavaa, underi tässäki lähimpänä.

Vedonlyöntivihje: - Real Madrid - Schalke - peliaika päättynyt

kohde
Real Madrid - Schalke
veto
u3.5
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

3-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.03.2014 21:37 <SirAlex> statshunter Ronaldo ofc kehissä, muutoin paljon kierrätystä.

18.03.2014 23:38 <SirAlex> ikävä Jesen injury ottelun alkuun, on tuo Bale hurja..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Sijoitetaan muutama rupla vielä Moyesin jäähyväisotteluun.. ;)

Manchester United - Olympiakos 65 23 12 O/U 50.5 49.5

Glory Manchester United, David Moyesin johdolla aloitti metsäretkensä jo kesällä, hankintoja ei tehty vaikka rahaa ja tarvetta olisi mielinmäärin ollut. Harva tuskin mestaruuden uusimiseen uskoikaan, mutta nyt ollaan jääty ratkaisevasti jo Champpari -paikkaan oikeuttavista sijoistakin. Tämän lisäksi Capital Cupista ja FA Cupista on tullu lähtö jo hyvän aikaa sitten, arpaonnea tästä ei voi syyttää, kun Capitalista tiputtiin silloiselle sarjajumbolle Sunderlandille ja FA Cupissa noutaja tuli niinikää putoamiskamppailussa taistelevalle Swansealle.

Tällä hetkellä Manu pelaa hyvin samanlaista peliä, kuin on pelannut koko kauden - maalintekopaikkoja ei vaan yksinkertaisesti synny, eikä pelissä tunnu olevan muutenkaan minkäänlaista ideaa. Hyvänä esimerkkinä parin päivän takainen kotiottelu Old Traffordilla, jossa Punaiset(tässätapauksessamanu) sai kokonaisen yhden laukauksen kohti Simon Mignolettiä, jokainen vähääkään Valioliigaa seuraava tietää missä kondiksessa Liverpool -puolustus tällä hetkellä on. Mata hankittiin enemmän tai vähemmän hätäratkasuna pari kuukautta sitten Chelseasta, mutta tämänkin tähtipelaajan vahvuudet kuivuu kasaan Moyesin käskyttämällä laita -roolituksella, muutoinkin Mata oli hämmentävä hankinta, koska Punaisten selvästi hälyyttävin pelaajatarve löytyy alakerrasta, sekä keskikentän pohjalta. Ehkä tässä haettiin sateentekijää tehottomuuten, tässäkin kuitenkin onnistumatta.

Ensimmäinen osa-ottelu päättyi Kreikassa Olympiakosin ansaittuun 2-0 -kotivoittoon, joten lähtökohdat Old Traffordille on selvät. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan jaksa (enää) uskoa Manun nousuun, onhan maalien tekeminen (varsinkin kolmen) vaikeaa ilman maalipaikkoja. Jo valmiiksi umpisurkeaa tilannetta heikentää nyt myös se, että joukkueen eittämättä paras pelintekijä Juan Mata on Mestareiden liigassa edustuskelvoton.

Olympiakos kreikkalaiseen tapaan puolustaa tiiviisti ja uskon että Manu pakkomaaleista huolimatta lähtee suht rauhallisesti liikkeelle, jottei Olympiakos pääsisi ratkaisevaa vierasmaalia tekemään.

Paras peli löytyy jälleen undereista.

Vedonlyöntivihje: - Manchester United - Olympiakos - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United - Olympiakos
veto
u2.5
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

3-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Hullia ja Palacea, maaleja ja vähän maaleja.

Hull - West Bromwich Albion 48 29 23 O/U 43 57

Hull ei vielä tänä vuonna ole onnistunut kotiottelua liigassa voittamaan, tämä on jokseenkin ymmärrettävää kun kylässä on käynyt Chelsea, Man City, Tottenham, Soton & Newcastle. Nyt Tiikerit saa paremman mahdollisuuden kun vastaan asettuu siipirikkoinen West Brom.

Hull oli pirteä viikonloppuna kotonaan Cityä vastaan, joukkue sai luotua useita hyviä maalipaikkoja, mutta maalit jäivät uupumaan. City puolestaan käytti omat vähäiset paikkansa jumalaisesti hyväkseen ja vei ottelun lopulta 0-2. On toki huomioitava että Hull sai pelata lähes koko ottelun ylivoimalla, Kompanyn otettua ristiriitanen punainen ottelun kymmenennellä minuutilla.

Albions puolestaan sai vihdoin viime viikonloppuna katkaistua jo yhdeksän ottelun mittaiseksi venyneen voitottoman putkensa kaatamalla Swansean Liberty Stadiumilla. Swansea hallitsi peliä, mutta myös tässä pelissä vierailija käytti paikkansa paremmin ja vei hieman onnekkaastikin täydet pisteet mukanaan.

Loukkaantumistilanne Hullilla on erinomainen, eikä sivussa ole kuin pitkin kautta erilaisia vaivoja potenut Robert Brady.

Weballa tilanne on aivan toinen ja poissa on toinen toistaan tärkemäpi pelaaja. Ennestään sivussa olleiden Diego Luganon, Billy Jonesin, Morgan Amalfitanon, Nicolas Anelkan, Chris Bruntin sekä Goran Popovin lisäksi viime viikonloppuna kymmenennen varoituksen nähnyt Jonas Olsson on tulevasta Hull -kamppailusta sivussa. Kaikki edellämainitut kelpaisi kunnossa ollessaan Pepe Melin luotsaaman West Bromwichin avausmiehistöön. Kyseisestä seitsikosta ranskalais -laituri Amalfitano on pienoinen kysymyskerkki ja on mahdollisesti Hull -pelissä jo käytettävissä.

Sarjataulukon peräpää on kutkuttavan tasainen ja molemmilla joukkueilla vaanii niskassa vielä pienonen putoamispeikko, kärjistetysti ottelun panoksena on siis paikka Valioliigassa kaudelle 14-15. ;)

Hull oli kauteen lähdettäessä monien asiantuntijoiden papereilla selvästi potentiaalisimpia putoamiskandidaatteja. Joukkue on kuitenkin kauden mittaan tehnyt kasan loistavia hankintoja (Livermore, Huddlestone, Jelavic, Long) ja kuuluu tällä hetkellä sarjan keskikastiin. Materiaaliero Hullin ja Weban välillä on siis hyvin pieni, vieraat antaa loukkaantumisissa kuitenkin niin paljon Tiikereille tasoitusta, että voimasuhteet kääntyy tässä kotijoukkueelle.

Paras peli löytyy Hullin suorasta voitosta, myös Weban alakerta on sen verran pahasti remontissa, että overistaki hieman valueta löytyy.


Newcastle - Crystal Palace 49 30 21 O/U 39 61

Newcastle aloitti joulukuun viimeisellä pelikierroksella sukelluksen joka jatkui pitkälle helmikuuhun asti, tämän johdosta loppukauden peleissä ei Harakoiden osalta panosta enää ole. Motivaation löytyminen nousijajoukkue Palacea vastaan onkin pienoinen kysymysmerkki, varsinkin nyt kun manageri Alan Pardew on seuraavasta kuudesta ottelusta toimitsijakiellossa puskettuaan Hull -keskikenttä David Meyleriä. Viime viikolla Pardew aloitti rangaistuksensa kärsimisen ja tuloksena oli tappio sarjajumbo Fulhamille.

Crystal Palacella motivaatiotilanne on aivan päinvastainen ja joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä taistelussa ensi vuoden sarjapaikoista. Viime viikonloppuna Palace tasasi pisteet Sunderlandin vieraana Stadium of Lightilla, ottelussa ei juuri kunnon maalipaikkoja nähty ja maaliton lopputulos oli täten oikeudenmukainen.

Newcastle joutuu valmentajan pelikiellon lisäksi tulla toimeen ilman kahta parasta laitapakkiaan(Debuchy&Santon), sekä joukkueen ainutta maalintekijää(Remy).

Myös Palacella on ongelmia yläkerran kanssa, kun joukkueen ykköstykki Marouane Chamakh on ottelusta sivussa, myös yleensä Chamakhin tilalla nähdyn Dwight Gaylen pelikunto on epävarmaa ja mies on passitettu nilkkansa kanssa kuvauksiin.

Tony Pulis ja Crystal Palace puolustaa viikosta toiseen erittäin kurinalaisesti eikä kunnon maalipaikoille päästä kummassakaan päässä. Nyt kun molempien joukkueiden terävimmät maalintekijät nuolee katsomossa haavojaan on ottelun lähtökohta todella vähämaalinen. Lapulle nousee underit ja Palace tasoituksilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Arkikierroksella peukutetaan vierasjoukkueita

Manchester United - Manchester City 27.5 26 46.5 O/U 59 41

Lähdetään liikkeelle huomisillan Manchesterin tulikuumasta derbystä, jossa molemmat joukkueet hakevat jatkoa kahden ottelun voittoputkelle.

Päättyvä viikko oli ensimmäinen viikko sitten liki vuoden takaisten mestaruusjuhlien, kun Manu -faneilla oli aihetta riemuun. Mestareiden Liigassa edettiin pienoisen onnen siivittämänä jatkoon ja liigassa kaatui West Ham. Jatkopaikka Chämppärissä ei tullut ilmaiseksi, kun joukkueen ykköstähti Van Persie loukkasi polvensa ja on sivussa yli kuukauden, myös Antonio Valencia sai rajun näköisen silmävamman ja on pienoinen kysymysmerkki tiistaiseen derbyyn.

City puolestaan kohtasi viikonloppuna Fulhamin ja murskasi sarjajumbon numeroin 5-0, Fulham oli ottelussa täysin aseeton eikä saanut ensimmäistäkään laukausta kohti Joe Hartia.

Lähtökohdat otteluun ovat kiharat, kun molempien joukkueiden ykköspyssyt on loukkaantumisen johdosta sivussa. RvP:n loukkaantuminen avaa kuitenkin tilaisuuden Moyesille peluuttaa Mataa kymppipaikalla Rooneyn takana. West Hamia vastaan tätä jo kokeiltiin ja Mata muistutti ensimmäistä kertaa Manu-paidassa vanhaa kunnon Mataa. RvP:n lisäksi varmasti sivussa on pelikieltoa suorittava Vidic. Evansin, Smallingin ja Ferdinandin pelikunto on puolestaan pienoinen kysymysmerkki.

Cityltä sivussa jatkaa Aguero, joka kieltämättä olisi maistuva lisä City -hyökkäykseen, varsinkin nyt kun Dzeko ja Negredo on vedelly muutamat ottelut ilman täysosumia. Dzeko oli kipeenä viikonlopun Fulham -kohtaamisessa, mutta on suurella todennäköisyydellä Manua vastaan jo pelikunnossa. Dzekon jumalaiselle pääpelille olisi tässä pelissä tarvetta, kun vastustajien alakerrasta on suurella todennäköisyydellä ulkona kaksi parasta pääpelaajaa (Vidic&Evans). Taivaan sinisten alakerrassa Nastasic jatkaa polvensa kanssa sivussa, kun taas Kompany vapautuu pelikiellosta ja on täten edustuskelvollinen.

Päättynyt viikko antoi varmasti Manulle rutkasti kaivattua itseluottamusta. Pelillisesti otteet ei vieläkään silmiä hivellyt, vaikka vastassa oli mitä oli. Motivaatiota Punasilla varmasti riittää, vaikka liigassa ei käytännössä panosta enää olekaan. City on painanut pelistä toiseen hyvällä meiningillä ja kaipaa täysiä pisteitä mestaruustaistossa.

Ottelun lähtökohdat on RvP:n ja Agueron poissaoloista huolimatta runsasmaaliset, koska kumpikaan joukkue ei varmasti tässä tasapeliin tyydy. Parhaat pelit löytyy overeista ja vierasvoitoista.


Muut pelattavat ilman sen suurempia perusteluita:


Arsenal - Swansea 62 24.5 13.5 O/U 54 46

Kaksi joukkuetta jotka tykkää pitää palloa, Arsenalilla kyseinen homma on vaan viime aikoina vaikeutunu, kun keskikentältä on edelleen poissa Özil, Wilshere, Ramsey & Walcott. Swansealla viime kauden sensaatio Michu on kuntoutunut pelikuntoon ja nähdään todennäköisesti tässä avauksessa ensi kertaa moniin kuukausiin. Vierailijat on tasoituksilla pelikelpoisia.


Newcastle - Everton 28 32 40 O/U 46.5 53.5

Castlen hyökkäys edelleen tosi tehotonta ja sivussa jatkaa ykköspyssy Loic Remy, sekä paljon hyökkäystä tukeva laitapakki Debuchy. Evertonilla Jagielka tekee paluun alakertaa ja Toffees saa tutun toppariparin taas jalkeille. Undereissa hyvin pelattavaa.


Liverpool - Sunderland 80 13 7 O/U 48 52(3.5 maalia)

Sunderland karmeessa tikissä ja Pool viikosta toiseen tehokas ku mikä. Sunderland sydäntalvella kuitenki todisti, että pystyy puolustamaan tiukasti suuriakin joukkueita vastaan. Tässä mielestäni ollaa aivan liikaa kallellaan kotijoukkueelle ja vieraiden tasoituksellisista peleistä löytyy pelattava, ei underitkaan kovin huonoja kokeiluja ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW 32 & peli-ideat

Manchester United - Aston Villa 63 23.5 13.5 O/U 56.5 43.5

Lauantaina Old Traffordilla kohtaa materiaaliin nähden kaksi liigan surkeinta kotijoukkuetta. Punaiset on viidestätoista kotiottelusta onnistunut voittamaan ainoastaan kuusi, vastaavaa piste/ottelu -kotisaldoa ei Unitedin kohdalta muutamiin vuosiin olla nähty.

Sinisilmäisimmät Manu -fanit varmasti uskoi jo kurssin kääntyvän, kun Manu raateli muutaman päivän sisään sekä Olympiakosin, että West Hamin. Hienoista tuloksista huolimatta itse pelaaminen oli edelleen kyseisissä kamppailuissa taattua 13/14 Manchester United -laatua. Tiistainen derby Cityä vastaan osoitti Punaisten todellisen tason, Sinisten vietyä peliä jokaisella osa-alueella 100-0 ja lopulta voitettua ottelun 3-0.

Aston Villa puolestaan kohtasi viikonloppuna kotonaan huippukuntosen Stoken, ottelu oli pelillisesti hyvin tasainen, vaikka loppunumerot 1-4 eivät siltä näytäkään. Villalle hyvää lupaa se, että syyskaudella pahoista loukkaantumisista kärsinyt Benteke on löytänyt vanhan maalijyvän ja osunut nyt kolmeen viimeisimpään otteluun kolmesti.

Manu on hirvittävässä otteluruuhkassa, joukkue on pelannut tärkeitä otteluita viikosta toiseen ja tulevana tiistaina käydään tähänastisen kauden tärkein kamppailu Bayernia vastaan. Aston Villa jää varmasti tässä (city derby-bayern munchen) raossa pienemmälle huomiolle ja kelvollisesta loukkaantumistilanteesta huolimatta rotaatiota tullaan näkemään.

Villa on puolestaan päässy rauhassa valmistautumaan tähän kamppailuun ja parin viikon takainen Chelsea -voitto antaa varmasti uskoa omiin kykyihin tässäkin.

Punasilta sivussa jatkaa RvP, kysymysmerkkejä on topparit Smalling ja Evans, pelikiellosta vapautuu Vidic.

Aston Villan loukkaantumistilanne on parempi, eikä poissa ole kuin jo pitkään akilleen kanssa taistellut N'Zogbia.

Lapulle nousee Aston Villa tasoituksilla, sekä överit.


West Bromwich - Cardiff 46.5 29.5 24 O/U 45 55

Weban loukkaantumissuma parista kuntoutumisesta huolimatta aivan järkyttävä kun avausmiehistä on varmasti poissa ykköstoppari Olsson, keskikentän lukko Yacob, joukkueen kapteeni Brunt sekä kaksinkamppailujen herra ja hidalgo Popov. Isoja kysymysmerkkejä on joukkueen ykkös laitapakki Billy Jones sekä joukkueen paras (ja nyt kun Anelkaa ei enää ole niin liki ainoa) maalintekijä Victor Anichebe. Ei tarvi liiotella sanoessaan, että tossa on jokaisen pelipaikan parhaat pelaajat. Ottelussa myös hirvittävä panos, kun molemmat joukkueet keikkuu putoamisviivan välittömässä läheisyydessä. Cardiffia tasoituksella tai ilman, sekä underia.


Stoke - Hull 51 28.5 20,5 O/U 42 58

Huippukuntonen Stoke saa Stephen Irelandin (ja Charlie Adamin) takasin tähän otteluun, Adamin ja Waltersin pelikieltojen johdosta Stoke -yläkertaan istutettu Odemwingie - Ireland - Arnautovic - Crouch on löytäny viime aikoina toisensa mielettömän hyvin ja pelihuumori tuntuu olevan kohillaan. Hullilta poissa ykkösmolari McGregor ja pelikieltoa kärsivä Boyd. En yhtään ymmärrä Hullin pelisuosiota tässä, kaikki puoltaa liigan liki vahvinta kotijoukkuetta: Formi, ottelurasitus, loukkaantumiset... Kierroksen ylivoimasesti herkullisin kotivoitto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.03.2014 13:08 <SirAlex> Käsittämätön 2.43 tarjolla pinnyltä stoke -0.5..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Sunderland & pakkopiste(et)

Sunderland - West Ham 43.5 30 26.5 O/U 41.5 58.5

32. pelikierros "huipentuu" Stadium of Lightille, jossa vastaan asettuu putoamistaistelussa kompuroiva Sunderland, sekä viime viikolla tärkeän voiton kohti ensikaudenvalioliigaa ottanut West Ham.

Kotijoukkue Sunderlandin peli on takkuillut jo pari kuukautta, viimeiseen kahdeksaan otteluun häviö on vältetty vain kahdesti. Lohtua tekemiseen kuitenkin antaa se, että heikosta jaksosta huolimatta kotona peli on jokseenkin toiminut ja viimeisestä kahdekasta kotipelistä häviöitä on tullut vain yksi. Tuorein esitys mestarikandidaatti Liverpoolin vieraana oli Ladseiltä hyvää peliä ja pienellä tuurilla Anfieldiltä oltaisiin voitu piste raapia.

Myös vieralija Hammers on ollut pelillisesti viime kierroksilla vaikeuksissa. Kolmen ottelun tappioputki saatiin katkaistua viime keskiviikkona, kun joukkue kaatoi Hullin kotonaan 2-1. West Ham sai pelata 70 minuutia ylivoimalla, kun Hull -vahti McGregor sai ottelun 23. minuutilla kyseenalaisen punaisen. Ylivoimasta, rankkarimaalista ja todella onnekkaasta vapari-osumasta huolimatta West Ham oli ottelussa todella huono, eikä olisi täysiä pisteitä ansainnut.

Sunderland saa Hammers -kamppailuun jalkeille parhaan mahdollisen miehistönsä, kun laitapakki Alonso vapautuu pelikiellosta.

West Hamilta poissa on viime pelissä loukkaantunut toppari Collins, sairaslistalta kuitenkin pelikuntoon nousee Collinsia tuuraava Winston Reid, sekä laituri Matt Jarvis.

Sunderlandin liigapeleissä on nähty tällä kaudella yhteensä 73 maalia, West Hamilla vastaava lukema on 75 maalia. Vähemmän tehtyjä/päästettyjä -maaleja on nähty ainoastaan Crystal Palacen ja Hullin otteluissa. Lähtökohta kamppailuun on siis vähämaalinen, vähämaalisuuden puolesta puhuu myös ottelun järkyttävä panos.



Underit on erittäin pelikelvollisia, rajan ollessa 1.71.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - West Ham
veto
u2.5
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

1-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.03.2014 18:57 <Neo> kannattaa katsoa myös monari ja 012-0 on pirun hyvä siihen

31.03.2014 18:58 <Neo> en ymmärrä itsekään miksi U2.5 saa noin hyvä kertoimia

31.03.2014 18:58 <Neo> WH käytännössä varma säilyjä, spekul. että menee hulinaksi?

31.03.2014 18:58 <Neo> http://www.sportsclubstats.com/England/P­remier.html

31.03.2014 21:09 <SirAlex> kai se o semmostaki koitettava, ei kyllä ymmärrä miten Adam

31.03.2014 21:10 <SirAlex> Johnson ei muka mahdu avaus kp, noh underi sen ku vankistuu

31.03.2014 23:36 <Neo> markkinat tiesi näköjään tämän, Big Andyn iskusta lähti heti

01.04.2014 21:26 <SirAlex> näköjään, on tuo Andy kyllä pelottavan terävä päästään..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Madridissa murskajaiset?

Real Madrid - Dortmund 75 16.5 8.5 O/U 66 34

Santiago Bernabeulla on tänä iltana revanssi -henkeä, kun viime vuoden välierä -joukkueet ottaa mittaa toisistaan. Viime vuonna ottelupari päättyi Keltaisten juhliin, kun Robert Lewandowski tuuttasi Dortmundin jatkoon neljän osuman siivittämänä. Vuosi on kuitenkin jalkapallossa pitkä aika ja tämän ajan Madridilaiset ovat hyödyntäneen paremmin ja joukkue on tällä hetkellä monien papereissa euroopan paras, vierailija Dortmundin kehityskäyrä viime keväästä on puolestaan ollut laskeva.

Myös loukkaantumistilanne puhuu vahvasti Madridilaisten puolesta, kun saksalainen BVB joutuu tulla avausottelussa toimeen ilman pelikieltoa kärsivää Robert Lewandowskia, sekä loukkaantuneita Marcel Schmelzeriä, Neven Suboticiä, Ilkay Gündoganiä, Jakub Blaszczykowskiä ja Sven Benderiä.

Losblancos puolestaan saa jalkeille ykkösmiehistönsä ja on vahvan kotiedun turvin jättisuosikki.

Real Madrid on ollut Santiago Bernabeulla jälleen tällä kaudella erittäin vahva. Liigan viidessätoista kotiottelussa joukkue on tehnyt hurjat 50 maalia, myös eurooppa -peleissä tahti on ollut lähes vastaavaa onnistuttuaan neljässä ottelussa kolmetoista kertaa.

Madrid-1.5 & yli kahden kertoimet on pelottavan maistuvia, rajan ollessa 1.84.

Vedonlyöntivihje: - Real Madrid - Bor. Dortmund - peliaika päättynyt

kohde
Real Madrid - Bor. Dortmund
veto
1 -1.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +8.08 yks.

3-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.04.2014 21:08 <lammpa-1> Mikä nostaa RM kerrointa ? Nyt jo 2.19

02.04.2014 21:08 <lammpa-1> Ronaldo ja Bale ainakin avarissa

02.04.2014 22:14 <SirAlex> katselin kanssa, en ymmmärrä. kp mitä ounastelinki

02.04.2014 22:14 <SirAlex> ehkä se on siitä ku ite löin pelit tässä vihjeen lomassa

02.04.2014 22:15 <SirAlex> siihen asti oli tasasessa laskussa

02.04.2014 22:18 <SirAlex> edellisissäki Madridin UCL peleissä ollu vastaavaa liikettä

02.04.2014 22:18 <SirAlex> pelipäivinä.. ehkä joku sheikki vihaa Ronaldoa..

02.04.2014 23:13 <lammpa-1> No... peli on nyt ainakin 3-muna, joten kelpaa

02.04.2014 23:35 <SirAlex> tulos kelpaa, pelillisesti RM:ltä vähän odotettua vaisumpaa

02.04.2014 23:36 <SirAlex> Ronaldo säärtä pidellen vaihtoon, varmasti aika hiinäjahiinä

02.04.2014 23:36 <SirAlex> onko tiistailla pelikunnossa.. Dortmund Lewan saadessaa

02.04.2014 23:38 <SirAlex> varmasti terävämpi, ti kertoimia ei vielä näy mu luulis

02.04.2014 23:38 <SirAlex> sieltä kotijengille pelattavaa löytävän

02.04.2014 23:45 <SirAlex> random bookkeri jämäpal% avannu 3.30, tuoksuu tilipäivältä..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

hauska.
Liitteet
BVB.jpg
BVB.jpg (53.32 KiB) Katsottu 5961 kertaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW 33

Kauden loppu häämöttää, joukkueesta riippuen pelejä on jäljellä 6-8 kappaletta ja tilanne sekä mestaruus-, että putoamistaistelun kannalta on vielä täysin auki. Vedonlyönnillisesti GW 33 vaikuttaa kuitenkin todella heikolta, eikä pelattavaa juuri löydy.

Aston Villa - Fulham 45.5 28 26.5 O/U 55.5 44.5

Fulhamin tilanne säilymisen kannalta näyttää toivottomalta, toivoa kuitenkin vielä on sillä joukkue kohtaa kauden viimeisissä otteluissa vielä kotonaan Norwichin, Hullin & Palacen, sekä vieraissa Stoken, Tottenhamin ja nyt Villan.

Putoamisraja on jo vuosia keikkunu 36 pisteen paikkeilla ja lähelle samoja korkeuksia raja tuntuu tänäkin vuonna nousevan, SirAlexin näkemyksellä 36 pistettä riittää kauden 14/15 Valioliiga -paikkaan.

Fulhamilla on kasassa tällä hetkellä 24 pistettä eli neljä voittoa seuraavaan kuuteen otteluun pitäisi riittää, helppoa se ei varmasti ole, mutta ei myöskään otteluohjelma huomioiden mahdotonta.

Viikonloppuinen kohtaaminen Aston Villaa vastaan näyttelee putoamistaistelussa järkyttävän suurta roolia, voitolla joukkue saisi roppakaupalla uskoa säilymiseen, kun taas tappio ajaisi joukkueen jo henkisesti Championshippiin.

Fulhamilta sivussa jatkaa tärkeä keskikenttä pelaaja Scott Parker, sekä tammikuussa isolla rahalla hankittu hyökkääjä Kostas Mitroglou, Villa puolestaan pääsee otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia, sivussa jatkaa ainoastaan pitkäaikaispotilas Charles N'Zogbia.

Vastakkain on liigan eniten maaleja päästänyt kotijoukkue, sekä liigan eniten maaleja päästänyt vierasjoukkue. Maalintekovoimaa kuitenkin joukkueilta tarpeeksi löytyy ja koen ottelun lähtökohdat suht runsasmaalisina. Kumpikaan joukkue ei varsinaisesti osaa peliä pallonhallinan kautta pelata, joten ottelussa tullaan varmasti sinkoilemaan päästä päähän.

Parhaat peli-ideat löytyy vierasjoukkueen menestyksistä, overeissaki oli hyvin ilmaa vielä tekstiä kirjoittaessa, mutta tän aikana pinny liki kymmenyksen under -kertoimiaan laski ja nyt ollaan ihan rajoilla. Koska Fulhamin ei SirAlexin päässä missään nimessä pitäisi tasuria hakea, nousee lapulle Fulhamin suora voitto. Jaah, siitäki imastiin kymmenys, liian hidas kirjoittamaan.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Fulham - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Fulham
veto
2
kerroin
4.240 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +9.72 yks.

1-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.04.2014 09:49 <SirAlex> Villalta Benteke loppukauden sivussa, Agbon pelikunto epäv.

04.04.2014 09:49 <SirAlex> kertoimet jo tupannu laskemaa, mutta kai sieltä vielä vähän

04.04.2014 09:50 <SirAlex> valueta on..

05.04.2014 14:39 <SirAlex> overista pari prosenttia poijes benteken, kozakin ja

05.04.2014 14:39 <SirAlex> agbonlahorin poisjäännin myötä..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tottenham - Sunderland 58 26 16 O/U 48.5 51,5

Kiireiden vuoksi joutuu jättämään perustelut pois, Emanuelin kuntoutumisesta huolimatta under on hyvä sijoituskohde.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Sunderland
veto
u2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

5-1



e. panos <-> kerroin :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.04.2014 17:45 <lammpa-1> kerroin ja panos sekasin keskenään ;)

07.04.2014 20:29 <SirAlex> oho, viikonlopun synttärijuhlat näköjään vielä kummittelee


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW34

Valioliigan loppuhuipennus käynnistyy, luvassa läjäpäin huipputärkeitä ja mielenkiintoisia otteluita. Kierroksen ehdottomasti maukkain peli nähdään sunnuntaina, kun vastakkain asettuu kaksi vahvinta mestarisuosikkia Liverpool ja Manchester City. Molempien joukkueiden hyökkäys kestää vertailun millä tahansa mantereella, kun taas alakerta on loukkaantumisten johdosta ollut ajoittain sekaisin. Luvassa siis varmasti todella yleisöystävällinen peli, jossa maaleja tullaan näkemän molempiin päihin. Vedonlyöntimielessä edellämainittu ottelu ei kuitenkaan houkuttele, vaan parhaat pelit suuntautuu sarjan keskikastiin ja putoamistaisteluun.


Fulham - Norwich 49 26 25 O/U 50 50

Kuolemanottelu taistelussa ensi kauden sarjapaikoista, jossa kumpikaan ei varmasti tyydy tasuriin.

Moni laski Fulhamin jo ensi kaudeksi Championshippiin, kun joukkue maaliskuun alkupuolella hävisi Cardiffille ja nostatti voitottomien otteluiden putken jo kymmeneen. Tämän jälkeen joukkue on pelannut neljä ottelua, joista saalistanut kuusi pistettä ja Premier League14/15 -unelma on elvytetty takaisin henkiin. Myös itse pelaaminen on näyttänyt City -tappiota lukuunottamatta siltä, jota Fulhamin kaltaselta jengiltä pitää odottaakin.

Norwich puolestaan on ajautunut pienoiseen ahdinkoon häviämällä Sunderlandia lukuunottamatta kaikki kamppailut putoamistaistelussa olevia joukkueita vastaan. Kuuteen viimeisimpään vierasotteluun Norwich on päästänyt 18 maalia ja kun vastassa on ollut Swansea, Southampton, Aston Villa, West Ham, Cardiff sekä Fulham voidaan tilannetta pitää jo suhteellisen huolestuttavana.

FA-cupissa parin kuukauden takainen kohtaaminen Craven Cottagella päättyi Fulhamin ansaittuun 3-0 voittoon, myös kauden ensimmäinen kohtaaminen liigassa päättyi Valkoisten 1-2 -juhliin. Tämän kauden ohella Norwich on ollut Fulhamille mieleinen vastustaja jo pitkään, viidentoista vuoden aikana kohtaamisia on ollut 15 kappaletta ja Fulham on voittanut näistä peräti 11, tasapisteisiin on päädytty neljästi.

Viikonloppuna Fulham haki elintärkeän 1-2 vierasvoiton Villasta, voitto oli henkisesti erittäin tärkeä ja antaa varmasti tarvittavaa lisäpotkua tulevalle viikonlopulle. Norwich puolestaan jatkoi konttaamista putoamisjoukkueita vastaan häviämällä kotonaan West Bromwichille 0-1. Edellämainituilla otteluilla on varmasti valtava merkitys joukkueiden henkiseen valmiuteen.

Molemmat joukkueet pelaa tällä kaudella vielä viisi ottelua, kotijoukkue Fulham kohtaa kotonaan Norwichin lisäksi vielä Hullin ja Palacen, sekä vieraissa Tottenhamin ja Stoken, pisteitä säilymiseen joukkue tarvinnee yhdeksän. Vierailija Norwichin loppuohjelma on puolestaan kauhistuttavan kova, kun vastaan astelee Fulhamin lisäksi vielä Liverpool, Manu, Chelsea ja Arsenal, pisteitä tästä viisikosta pitäisi raapia 4.

Loukkaantumisrintamalla kummallakaan ei ole mitään uutta kerrottavaa, avainmiehistä Fulhamilta sivussa jatkanee Scott Parker ja Kostas Mitroglou, sekä Norwichilta Leroy Fer.

Vahvan kotiedun, paremman formin ja helpomman valmistautumisen turvin löytyy kotijoukkueesta pelattavaa.


Muut totuttuun tapaan vähän niukemmilla ja kärjistetymmillä sanoilla:


Stoke - Newcastle 50 28 22 O/U 40.5 59.5

Huippukuntonen Stoke vastaan kurakuntonen, vailla motivaatiota pelaava Newcastle. Harakoilta manageri edelleen toimitsijakiellossa ja ykköslaitapakki sivussa, Remy ja Krul lähestyy pelikuntoa, mutta tuskin ensimmäinen ainakaan vielä avaukseen asti kerkeää. Stoke puolustaa kotona jumalattoman hyvin, enkä usko umpitehottoman Castlen kovin monelle paikalle pääsevän, kotijoukkuetta ja underia lapulle.

Arsenal - West Ham 68 21 11 O/U 42. 57.5 (3 maalia)

Arsenalin kuntokäyrä ja pelaaminen on ollu syksystä asti vahvasti alaspäin, West Ham puolustaa liigan nimekkäimpiä jengejä vastaan erittäin kurinalaisesti ja uhrautuvasti. Arsujen loukkaantumistilanne varmasti kaikilla tiedossa, joten siitä turha jauhaa, under kolme häkkiä on ihan poimittava tarjous.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.04.2014 15:27 <SirAlex> pari päivää sitte clubiin laittelin tän, vähä kerenny

11.04.2014 15:27 <SirAlex> kertoimet putoilemaan mut kai sieltä vielä vähän peliä löytä


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lauantai-vakio ja extra 400k

Neo näyttää painelevan hiihtolomalla kirjottelusta ni otetaan vähän roolia Vakion purkamisessa, poimitaan Champpionshipistä lievään tietämättömyyteen vedoten vain herkullisimmat merkit. Viimekertaiseen tapaan omat arviot heti ottelun perään ja sulkuihin tän hetkiset peliprosentit:

1. Fulham - Norwich 49 26 25 (53 26 21)

Edellisessä viestissä löytyy tarkempi paketti tästä, SirAlexin lapulta löytää 1x2

2. Southampton - Cardiff 66 22 12 (75 14 11)

Liki kympin ylipelattu Soton saa tasurivarmistuksen, vaikka Cardiffin peli viimeaikoina karmeeta on ollutkin. Sotonilta ei kaudelle enää panosta löydy, kun vierailija Cardiffin on puolestaan pakko raapia pisteitä pelatakseen Valioliigaa myös ensi kaudella. Kotijoukkue on varmasti kierroksen pelatuin varma, eli liki kerran neljästä toteutuva tasuri tekis rivin arvolle erittäin hyvää. 1X

3. West Brom - Tottenham 31 29 40 (22 28 50)

Spursin hyvän ja huonon päivän ero on aivan järkyttävä, vaikea siis arvioida mitä lauantaina on luvassa. Motivaatiota pitäs molemmilta löytyä, kun Spurs taistelee euro -paikoista ja Weba säilymisestä. Jokseenkin unohdettu kotivoitto on loistava varmaidea. 1

4. Crystal Palace - Aston Villa 45.5 31.5 23 (49 28 23)

Todella vähämaalinen kamppailu luvassa jossa tasuri kelpaa hyvin molemmille joukkueille. Aston Villalta tulivoimaa sivussa, kun Benteke on lasaretissa loppukauden, lohdutusta tuo Agbonlahorin kuntoutuminen tähän kamppailuun. Palace pääsee ykkös kp:lla liikenteeseen ja on pienonen suosikki, alipelattu tasuri kuiteski maistuvin. X

5. Stoke - Newcastle 50 28 22 (58 24 18)

Edellisessä viestissä lievä purku tästäkin, pitkävedossa reilusti maistuvampi kotivoitto ku vakiossa. Itse peesaan pitkävetoani ja surkeesta merkistä huolimatta kotivoitta varmaksi. Paras merkki löytyy tässäki tasapelistä, koska suht vähämaalinen ottelu tulossa. Köyhät X, leveelompakkoiset x2, SirAlex 1 :peukku:

6. Sunderland - Everton 19 25 56 (14 18 68)

Supertärkeä ottelu molemmille, Sunderlandin matka jatkaa häviöllä kohti Championshippiä, kun taas Everton ois voitolla kiinni Mestareiden Liiga -paikassa. Sunderland on parhaimmillaan altavastaajana ja on tällä kaudella kotonaan voittanut jo mm. Chelsean, Southamptonin, Manchester Cityn & Manchester Unitedin. 12% liikaa pelattu Evertoni pois suosituksesta. 1X

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

7. Brighton - Charlton 60 25 15 (58 25 17)

Ison panoksen ottelu, jossa kotijoukkue taistelee vielä pudotuspeli -paikoista ja vierailija Charlton säilymisestä. Pelijakauma on erittäin maistuva ja lapulle nousee usein osuva pari prosenttia alipelattu kotivoitto. 1


9. Derby - Huddersfield 64 23 13 (75 15 10)

Reilusti liikaa on jälleen ladeltu kotivoittoa. Tässä kuitenki motivaatio, materiaali, loukkaantumiset.., menee selvästi kotijoukkueelle, joten ykköstä ei voida sivuuttaa, kaveriksi lyödää hyvin maksava tasapeli. 1X


Muutoin näyttää aika oikeelta, kohteessa 8. kotijoukkue Shef W on lievä suosikki bookkereilla, kun taas Vakiossa on painettu pronsentin verran enemmän vieraita, tässäkin motivaatio etu on vielä pudotuspelipaikoista taistelevalla vierasjoukkueella, joten sano nyt näistä jotain. :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.04.2014 21:24 <Neo> twitterin puolella kirjoittelen,ei ole ollut aikaa 2paikkaan


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Everton - Crystal Palace 73 18 9 O/U 50.5 49.5

Viikonlopun tapahtumien myötä tarjolla todella maukas kotivoitto arjen rästipeleille.

Palace tehny aivan käsittämättömän duunin ens vuoden sarjapaikkaan, nyt ku paikka on varmistunu on takki varmasti tyhjä ja peli-ilme täten vähän lepsumpi. Evertonilla tilanne on päinvastanen ja joukkue taistelee vielä tiukasti chämppäri -paikasta tykkimiesten kanssa, vklp:n säkävoitto heittopussi Sunderlandista toimi varmasti loistavana herättäjänä.

Loukkaantumistilanne on molemmilla loistava, eikä poissa oo ku Evertonin toppari Phil Jagielka.

Lapulle kelpaa kaikki kotijoukkueen menestykset, ite valitsin -1,5 @ Marathon & 2,40.

Alle vielä kauden ykköskoutsi Tony Pulisin statistiikka vuodelta 13/14, Pulisi alusta asti Palacen takana ja Crypa taistelis europaikoista, uskomaton miäs.

Ian Holloway 18.8.2013 - 22.11.2013 11 ottelua, 1 voitto, 1 tasapeli, 9 tappiota (0.36 pst / ottelu)
Tony Pulis 23.11.2013 - tämä hetki 22 ottelua, 10 voittoa, 3 tasapeliä, 9 tappiota (1,50 pst /ottelu)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.04.2014 21:26 <SirAlex> cpl:n hyökkäysvoittonen kp tietää erittäin hyvää tälle..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW 35 ei ihan hirveitä ylikertoimia tarjoo, mutta otetaan pikkurahat pois kuleksimasta..

Hull - Arsenal 17.5 25 57.5 O/U 49.5 50.5

Arsenalin loukkaantumistilanne alkaa vihdoin helpottaa, kun Özil, Ramsey, Monreal ja Oxlade on kuntoutunut, tämän lisäksi Flamini on kärsinyt kahden ottelun pelikieltosa ja on taas edustuskelponen, sivussa jatkaa enää Walcott ja Wilshere. Hullilta puolestaan pelaavasta kokoonpanosta poissa pitkäaikaispotilas Brady sekä ykkösmolari McGregor.

Everton hävis oksettavan esityksen jälkeen eilen Palacelle ja Arsenalilla on nyt oiva tilaisuus nakata ensimmäisiä nauloja Champions League -paikkaan. Ottelurasitusta Tykkimiehillä on jonkun verran ollut, mutta viimesimmissä otteluissa Rämsit, Özilit ja kumppanit ei oo ollu mukana, joten ei tästä voi juurikaan miinusta laskea. Tiistainen Hammers -kamppailu teki varmasti Girun ja Podon itseluottamuksille hyvää ku miehet muutaman hiljasemman kierroksen jälkeen onnistui.

Hullin tilanne säilymistaistelussa näyttää hyvältä ja meikäläisen papereissa 36 pistettä tolla maalierolla pitäis riittää..

Arsenal ja over saa pikkubetsit.

Newcastle - Swansea 39 29 32 O/U 49/51

Pitkin kevättä haukutun Harakka -lauman tilanne alkaa Arsenalin tavoin helpottaa, kun Krul palas tolppien väliin viimepelissä ja tulevan viikonlopun avaukseen odotetaan Remyä, Debuchyä ja Santonia. Kyseinen nelikko on Castlen ehdottomia avainpelaajia ja kääntää voimasuhteet Swansean motivaatioedusta huolimatta musta-valkoisille.

Swansea koki ikävän takaiskun alakertaan ku toppari Chico otti viime pelissä punasen ja kärsii tässä pelikieltoa. Michu oli poissa viimeottelusta ja osallistuminen tähän on epävarmaa, toisaalta mies on aika pitkällä toissakauden formista, joten mahdollinen poissaolo ei juuri hetkauta.

Castle on normaalisti kotonaan tosi vahva, enkä täysin ymmärrä miten kertoimet kääntyy tässä Swansealle, varsinki ku myös Swansea on tunnetusti aika kotiriippuvainen jengi..

Harakoille peliä.

Cardiff - Stoke 37 30 33 O/U 43 57

Cardiff sai uskoa säilymiseen voitettuaan viikonloppuna onnekkaasti Sotonin, joukkueen materiaali on championship -tasoa, eikä motivaatioedusta huolimatta sen kuulu olla ottelussa aivan bookkerien kaltainen suosikki. Stoke pelaa tällä hetkellä elämänsä futista ja on lähellä myös elämänsä sijoitusta Valioliigassa, joukkue ei ole nimittäin koskaan ollut kymmenen joukossa Valioliigan päätyttyä, paras sijoitus on vuodelta 09/10, jolloin joukkue oli 11.

Molemmat joukkuuet pääsee hyvällä loukkaantumistilanteella liikkeelle, Stokelta poissa ainoastaan jo pitkään sivussa ollut Robert Huth.

Lapulle Stoke dnb ja underi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Champions League välierät:

Atletico Madrid - Chelsea 49 30 21 O/U 36.5 63.5

Kauden ehdoton sensaatiojoukkue Atletico Madrid jatkaa käsittämätöntä kulkuaan. Joukkue johtaa La Ligaa neljän pisteen erolla, kun jäljellä on enää neljä ottelua. SirAlex ehti Atleticon materiaalileveyden haukkua jo maaliskuun alkupuolella, mutta ainakaan vielä merkkejä väsymyksestä ei ole tullut. Chelsean otteluohjelma on fyysisesti ja henkisesti ollut pitkälti samanlainen, mutta Sinisten materiaali on huomattavasti leveämpi ja päteviä paikkaajia löytyy jokaiselle pelipaikalle, rotatiota onkin käytetty huomattavasti kotijoukkuetta enemmän.

Chelsean liigamestaruus on karkaamassa käsistä joukkueen hävittyä kotonaan Sunderlandille, sekä vieraissa Crystal Palacelle. Paras mahdollisuus pokaaliin lieneekin nyt jo Champions League, jonka voittamisen Chelsea -koutsi Jose Mourinho tunnetusti taitaa.

Puolivälierissä Chelsea tiputti hieman onnekkaasti PSG:n viime hetken maalilla. Jatkopaikka ei kuitenkaan tullut ilmaiseksi, kun joukkueen ykköstähti Eden Hazard loukkaantui ja laitapakki Branislav Ivanovicin korttitili täyttyi. Hazard on matkustanut joukkueen mukana Espanjaan, mutta pelikunto on vielä epävarmaa, Ivanovic luonnollisesti pelikiellossa em. syystä.

Atletico pudotti puolivälierissä Euro -kenttiä viime vuodet dominoineen Barcelonan, vaikka joutui pelaamaan molemmat ottelut ilman joukkueen ykköstähti Diego Costaa. Punavalkoiset puolusti Camp Noulla mallikkaasti ja vyöryi kotonaan useista ylärimoista ja tolpista huolimatta hallittuun 1-0 -voittoon. Atletion sairaslista on hyvässä kunnossa Diego Costan parannuttua kolhuista, ainoa kysymysmerkki illan otteluun leijuu keskikenttämies Arda Turanin yllä.

Atleticon pelifilosofiaan Barcelona sopi Chelseaa paremmin, koska Atletico tykkää antaa pallonhallinnan vastustalle, puolustaa agressiivisesti ja iskeä terävistä vastaiskusita. Mourinhon organisoima Chelsea -puolustus on reilusti Barcelonan pikkukiitureita tiiviimpi ja jämäkämpi, tämän lisäksi Atletico joutunee ottamaan tässä ottelussa pallonhallinnan Chelsean keskityttyä vastahyökkäyksiin ja Atleticon nollaamiseen.

Molempien joukkueiden puolustus kestää vertailun missä tahansa ja ottelusta onki helppo povata vähämaalista. Tasoero avaus XI:n osalta on hyvin tasainen, vahva kotietu tekee kuitenkin Atleticosta avausosan suosikin.

Parhaat pelit löytyy Chelsean venymisistä, joista mukavin löytyy alta.

Vedonlyöntivihje: - Atl. Madrid - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Atl. Madrid - Chelsea
veto
2 +0.5
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Osuma! +6.90 yks.

0-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.04.2014 23:49 <SirAlex> viikon päästä vastaava ottelu samalla käsikirjotuksella, nyt

22.04.2014 23:50 <SirAlex> vaan Atletico puolustaa ja Chelsea painostaa, hauskapari. :)


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW 36

Fulham - Hull 46 27 27 O/U 44 56

Kolme-neljä ottelua joukkueesta riippuen jäljellä, edelleen lasken Hullin 36 pistettä tolla maalierolla riittävän, putoajien ollessa Norwich, Cardiff & Fulham/Sunderland.

Fulham pelannut jo kuukauden päivät pirteästi ja lähtee tähän selkeenä suosikkina, viime viikonloppuna joukkue kärsi 3-1 -tappion Tottenhamin vieraissa, mutta oli itse ottelussa ihan kelvollisesti mukana. Sitä ennen joukkue otti säilymisen kannalta elintärkeät pisteet Aston Villalta ja Norwichilta.

Hull koki niinikään viikonloppuna tappion, kun loukkaantumissuman selättänyt Arsenal haki täydet pisteet KC Stadiumilta. Viikonlopun kotitappiosta huolimatta Hull on pelannut tällä kaudella kotonaan mallikkaasti ja säilyminen on pitkälti hyvän kotiformin ansiota. Vieraista viimeisin piste on haettu kaksi kuukautta sitten ja muutenkin koko kauden vierassaldona on ainostaan 0.68pst/ottelu.

Fulham sai viime otteluun tärkeän keskikentän palasen takaisin, kun Scott Parker palasi viheriölle, muutoinkin loukkaantumistilanne on hyvä avainpelaajien ollessa kunnossa.

Tiikereiltä sivussa jatkaa ykkösmolari McGregor, Shane Longin pelikunto on arvoitus miehen jätettyä kenttä pohjevamman takia sunnuntaina.

Paremman formin, vahvan kotiedun ja lievän motivaatioedun ansiosta kotijoukkue saa pienen pelin.


Stoke - Tottenham 35 30 35 O/U 48 52

Stoke on liigan kovimpia kotijoukkueita ja joukkueen hyökkäyskvartetti Odemwingie, Arnautovic, Ireland & Crouch on toiminut erinomaisesti sen jälkeen kun se sinne Waltersin ja Adamin pelikieltojen johdosta "jouduttiin" istuttamaan. Spurs puolestaan on nykyään liki mahdoton arvioitava, kun joukkue pelaa toisena päivänä erinomaisesti ja toisena päivänä täysin alakanttiin.

Molemmilla joukkueilla on vielä panosta, kun kotijoukkue Stoke haluaa tehdä seurahistoriaa kaikkienaikojen parhaalla Premier League sijoituksellaan ja vierailija Tottenham koittaa pitää Manchester Unitedin takana selviytyäkseen ensi kauden Euro -peleihin.

Tottenhamin puolustus on ollut viime kuukaudet tuuliajolla pitkälti loukkaantumisten johdosta. Pitkään sivussa olleiden luottopuolustajien Kyle Walkerin ja Jan Vertonghenin lisäksi myös joukkueen kippari Michael Dawson oli viikonloppuna sivussa ja toipuminen tulevalle viikonlopulle on epätodennäköistä.

Spurs on ollut viimeisimmissä vierasotteluissa karmea ja on vaikea kuvitella muutosta joukkueen matkatessa Britannia Stadiumille.

Stoken kuuma yläkerta juoksee Spursin hitaan alakerran kumoon ja kotivoiton myötä lähikioskille lunastamaan..


Manchester United - Norwich 74.5 16 9.5 O/U 61 39

Norwich vieraissa Spursiaki surkeempi ja Moyesin potkujen myötä Punaset varmasti piristyy. Myös loukkaantumiset puhuu kotimenestyksen puolesta Evran palatessa vasemmalle laidalle, sekä RvP:n lähestyessä pelikuntoa, Batmanin aisapari todennäköisesti jo tässä mukana. Norwichilla ei suurempia loukkaantumishuolia ole, mutta itse materiaali on pari luokkaa huonompi ja vieraspelaaminen täysin luokatonta.

Vetoihin Glory Unitedia -1.50.


Kierroksen ehkä jopa maukkain peli jätetään vielä hautumaan, kyseessä siis Palace - City under 2.5. Mikäli Cityltä on sivussa Silva ja Yaya Toure niin kyllä tossa kerran kahesta alle 2.5 maaliin jäädään, Agueron pelikuntoki vielä pienonen kysymysmerkki ku mies nilkkaa pidellen eilen maanantaina vaihtoon otettiin..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Crystal Palace - Manchester City 12 22 64 O/U 56 44

Yllämainittu herkkupala kuivu kasaan, kun keskikentän moottori Yaya Touren, sekä joukkueen ykkös maalipyssy Sergio Agüeron pelikunnot varmistui. Vedon kannalta epämiellyttävien kuntoutumisten lisäksi myös kerroin on kerennyt valahtaa reilun kymmenyksen alas, joten suurempaa mielenkiintoa kohde ei vedonlyönnillisesti enää herätä.

Muut päivän pelikohteet lyhyesti ja ytimekkäästi:

Sunderland - Cardiff City 47 26 27 O/U 49.5/50.5

Järkyttävän panoksen ottelu, jossa kumpikaan joukkueista ei sarjatilanteen ja loppuohjelman johdosta tasapeliin tyydy.

Sunderland on ollut suurissa vaikeuksissa otteluissa, jossa se on joutunut ottamaan pallonhallinnan. Tänään Cardiff luovuttaa pallon varmasti kotijoukkueelle ja pyrkii iskemään terävillä vastaiskuilla.

Molemmat pääsee otteluun liki parhaimmilla miehistöillään, ainoa poissaolija löytyy Black Catsien keskikentältä, kun sivussa on Ki Sung-Yueng.

Sunderlandin viimeaikaisista huippuotteista huolimatta Cardiffille ja alle 2.5 maalille pelit. Cardiffille suoraa voittoa, koska en jaksa pistejakoon tämmösessä ottelussa uskoa.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Cardiff
veto
2
kerroin
4.570 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

4-0



Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Cardiff
veto
u2.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

4-0



Liverpool - Chelsea 55 25 20 O/U 45 55 (3 maalia)

Tappion välttämisellä Liverpool tarttuu jo ratkaisevan oloisesti mestaruuspystiin kiinni. Kaikki puhuu punasten puolesta: formi, ottelurasitus, motivaatio, loukkaantumiset, vahva kotietu.... kaikki. Asiantuntijat SirAlexin ohella on kuitenki pohtinu nuoren ja suht kokemattoman Liverpool -miehistön henkistä kanttia, nyt kun mestaruus olis oikeesti otettavissa.

Chelsea painii otteluruuhkassa ja kohtaa jo kolmen päivän kuluttua Mestareiden Liigan välierien toisessa osaottelussa Atletico Madridin. Ensimmäinen osa päättyi maalittomaan tasapeliin, joten peli on täysin auki tulevaan otteluun ja joukkue säästänee terävimpiä miekkoja kyseiseen kamppailuun.

Chelsean loukkaantumistilanne on hirvittävä, kun joukkueelta sivussa on jokaisen pelipaikan paras pelaaja. Hyökkäyksestä poissa on Samuel Eto'o, keskikentältä Eden Hazard, puolustuksesta John Terry ja maalinsuulta Petr Cech.

Liverpool puolestaan saanee liigan terävimmän kärkiduon takasin viheriölle, kun viime ottelussa haavojaan nuollut Daniel Sturridge palannee tositoimiin. Jonathan Hendersson sensijaan on pelikiellossa, otettuaan suoran punaisen toissaviikon City -kamppailussa.

Vedonlyönnillisesti ottelun parasta antia on ehdottomasti alle 3 maalia.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Chelsea
veto
u3.0
kerroin
1.920 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +5.52 yks.

0-2


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 11.52, tulos -2.48 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.04.2014 11:33 <SirAlex> Crystal Palace - Manchester City 12 22 66 *

27.04.2014 15:43 <SirAlex> kuudentoist ulkopuolelta pilkku ja punanen, vedot takkaan.

27.04.2014 17:14 <SirAlex> nyt sitä umpiluuta todenteolla koetellaan, kyllä täällä tsel

27.04.2014 17:14 <SirAlex> skiä liputetaan loppukauden mestaruustaiston kannalta, vaikk

27.04.2014 17:15 <SirAlex> akin sen loppujenlopuks kyseisestä kolmikosta mieluiten

27.04.2014 17:15 <SirAlex> Poolille sois.

27.04.2014 18:12 <SirAlex> niinhän siinä sitte kävi että avaimet luovutettiin Citylle,

27.04.2014 18:12 <SirAlex> oli kyllä ponneton esitys Poolilta, kunnon maalipaikkoja

27.04.2014 18:13 <SirAlex> ei tainnu olla ensimmäistäkään..


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 22:46
Pisteitä: 382

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Termos Sir Leksa,

Anteeksi että sotken blogiasi, mutta en jaksa tätä kirjoittaa kommenttiin kun mahtuu niin vähän merkkejä. Sait äsken könttänä tasan 100 peukaloista lisää, enkä paljasta keneltä. Sellainen asia vain oli mielessä, että voisit minun mielestä mielummin miettiä postata nämä sinun loistavat valioliigat tuonne varsinaiseen ketjuun. Monille olisi näistä paljon enemmän hyötyä siellä, ja nyt voi hyvinkin olla niin ettei joku lue näitä koskaan täältä blogiviidakosta, kun tuollaiset passut ja muut roiskijat aiheuttaa liikaa viestejä ja jengi vaan hylkii monia blogi postauksia heti pois.

Meinaan kun katsoo tämänkin viikonlopun valioliiga ketjua, niin ei kenelläkään ole minkäänlaisia perustuja vihjeisiin. Ei mitään pois heiltä jotka ovat laskeneet tarkkoja prosentteja, mutta silti ovat tällaiset perustelut se asia mikä kiinnostaa eniten jonkun vetoja katsellessa. Luulen että kaikki muutkin on samaa mieltä että sinun valioliigat sopisi kuin keso tikeen fjöösaan tonne varsinaisiin PL ketjuihin joka viikko, no toisaalta kohtahan ne valitettavasti loppukin taas muutamaksi kuukaudeksi.

Onhan näitä sinun jokaista viestiä peukuteltu, sen huomasin onneksi kyllä. Mutta kyllä sinulle kuuluisi antaa vieläkin enemmän arvostusta kuin mitä tuollaiset pisteet antaa. Ei jengi edes taida oikeasti tajuta sitä, että äijällä on Valioliiga vedoista 112.97%. Olkoon että on toistaiseksi vain 61 vetoa, mutta kyllä sen tästäkin jo voi sanoa että on tietoa siihen mitä tekee. Jokainen voi kokeilla kotonaan ihan vaikka pöytälaatikkoon tehdä vaikka 50 erilaista systeemiä, ja koittaa samaan palautukseen valioliigassa, edes sitten tällä määrällä vetoja. Harva onnistuu loppujen lopuksi pelata edes hieman plussalla maailman suurimpia sarjoja.

Sen verran on tieto/taitoa kertoimenlaskioilla tällaiseen sarjaan, että täytyy todellakin olla jonkinlaista erityistuntemusta sarjasta että ne voittaa pitkässä juoksussa. Sinulla sitä näyttäisi olevan, vaikka tietenkin rautaisellakin asiantuntijalla kuuluu olla vielä se pieni ripaus tuuriakin mukana että menee kaikki putkeen. Se hyvä puoli tällaisen sarjan biittaamisessa on, että ei tarvitse koskaan miettiä sitä etteikö haluama panos menisi sisään. Toki euroopan loistokkaat välittäjät lätkäsee siihenkin rajat naurettaviin lukemiin kunhan tarpeeksi voittaa, mutta melko kauan silti voi neitsyt tilillä valioliigaa vetää monessa paikassa.

Ei muuta ku stryyttaukset inee, ja vetolangarit kanttuvei! =)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tardesta,

Alkuun todettakoon, että on erittäin toivottua että blogia "sotketaan". Huhu kertoo, että Ylikertoimen valovoimaisin Valioliigameedio Neo, siirtyi Twitterin puolelle juuri siitä syystä, ettei aihe tuottanut tarpeeksi keskustelua. Tietysti vähän aiheen vierestä mentiin nytkin, mutta siitä huolimatta on aina todella tervetullutta nähdä blogissa jonkun muun kuin allekirjoittaneen nimi, vilahtaa se sitten ihan postauksena tai kommentointiboksissa.

Ihan asiallinen ehdotus, oon tota yleisen puolen PL -ketjua vähän vältelly juuri siitä syystä, kun siellä tuntuu pitkälti olevan pelkästään ne mainitsemasi prosentit ja tägit. SirAlex tykkää höpöttää niin ajattelin Ylikerroin.com -keltanokkana pitää homman entisellään ja laittaa Alexin mietteet ja arviot tänne omaan corneriin.

Kieltämättä ihan kivasti on kevät sujunut ja kiva kuulla jos joku muukin näistä on hyötynyt. Prosentteja Valioliigaan on tullut laskettua muutaman kauden ajan, ja niistä ensimmäiset kaudet "pöytälaatikkon" uumeniin. Lajia tulee hälyyttävän paljon seurattua niin otteluiden aikana, kuin niiden ulkopuolella niin kyllä sitä toivookin, että siitä jotain hyötyä itse vedonlyöntirintamallakin olisi.

Loppuun vielä nöyrimmät kiitokset kauniista sanoista, lämmitti. Muista myös kiittää sitä peukkusäkin antajaa, yksinpuhelun lomassa pieniä suuria iloja. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ptets
Avatar
Jäsen
Viestit: 2226
Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

Tuotto: -16.53 yks.

Palautus%: 97.79%

Panosten ka: 2.63 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 1367

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja ptets »

Hyvä blogi tosiaan ja mitä olen katsellut niin pelityylikin näyttää aika solidilta. Eli enemmän altavastaajia ja undereita kuin suosikeita sekä overeita. Kausi alkaa olla paketissa joten todetaan että hyvää työtä. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children

Minikommentit

27.04.2014 17:12 <SirAlex> kaunis kiitos


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Ehdottomasti tuonne "varsinaiseen" osioon vaan. On 100% väärinpäin ajateltu, että sinne vaan prossat ja tänne jutut. Kyllä ne jutustelut kuuluu joka paikkaan. Ja laadun on huomattu olevan kohdallaan, joten sinne vaan. Josko sielläkin tulisi sitten vähän enemmän keskustelua. Ainoot valioliigapeesit tälläkin kaudella on lähtenyt SirAlexin ja Hese kautta, koska jaksavat perustella pelivalintojaan. Täällä tosiaan voi mennä joiltakin hyvät vihjeet ohi. Peukkua Alexille ja kaino toive, että vinkit jatkuu ensi kaudellakin. Tuota passun viestiä jo peukuttelinkin, koska olen samaa mieltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit

27.04.2014 21:44 <SirAlex> Pitänee ottaa ensi kaudelle harkintaan :) jotenkin tää oma

27.04.2014 21:45 <SirAlex> pikkupöytä salin nurkalla tuntuu vaan sopivammalta, eikä

27.04.2014 21:46 <SirAlex> kehtaa tekstejä copy-pasteillakkaa.., kaatuu vielä hienot

27.04.2014 21:47 <SirAlex> sivut. Kiitos sinnekkin uskosta! :)


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

All good things come to an end - GW 38. Viimeisin viikko meni palmujen alla lomaillessa, eikä päätöskierrokselle enää vihjeitä pitänyt tulla. Listoilla oli kuitenkin pari niin maukasta kohdetta, että pakko ne on kanssanne jakaa. Uneton yö matkustelujen vuoksi takana, sekä loppuviikon täyteen buukattu aikataulu tarkoittaa valitettavasti sitä, ettei perusteluita pysty/jaksa/kerkeä kirjoittamaan, älkää antako sen kuitenkaan hämätä. :wink:

Fulham - Crystal Palace 38 30 32 O/U 47 53

Vedonlyöntivihje: - Fulham - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Fulham - Crystal Palace
veto
u2.5
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

2-2



Sunderland - Swansea 38 29.5 32.5 O/U 46 54

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Swansea
veto
u2.5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.

1-3


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 0.00, tulos -19.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.05.2014 18:56 <SirAlex> ois voinu jäädä loikoilemaan. pelillisesti ei kuitenkaa iha

11.05.2014 18:56 <SirAlex> yhtä hirveetä ku tuloksellisesti


kymppinikki
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 07.05.2014, 00:10

Tuotto: +6.40 yks.

Palautus%: 109.14%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 16

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja kymppinikki »

lammpa-1 kirjoitti:Ehdottomasti tuonne "varsinaiseen" osioon vaan. On 100% väärinpäin ajateltu, että sinne vaan prossat ja tänne jutut. Kyllä ne jutustelut kuuluu joka paikkaan. Ja laadun on huomattu olevan kohdallaan, joten sinne vaan. Josko sielläkin tulisi sitten vähän enemmän keskustelua. Ainoot valioliigapeesit tälläkin kaudella on lähtenyt SirAlexin ja Hese kautta, koska jaksavat perustella pelivalintojaan. Täällä tosiaan voi mennä joiltakin hyvät vihjeet ohi. Peukkua Alexille ja kaino toive, että vinkit jatkuu ensi kaudellakin. Tuota passun viestiä jo peukuttelinkin, koska olen samaa mieltä.
Pakko ottaa kiinni tummennetusta väitteestä. Mikäli jotain tosissaan peesaa niin helpommin ja miellyttävämmin vihjeet blogeista saa kuin "varsinaisista" osioista, tuolla ylhäällä on nimittäin tuo "Seuraa vastauksia"-nappula josta saa ilmoituksen sähköpostiinsa joko yksittäisen viestiketjun taikka sitten kokonaisen osion uusista viesteistä. Tsemppiä Ser Aleksille, toivottavasti tekeminen jatkuu ensi kaudellakin. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.05.2014 16:50 <unohtunut salasana> Nyt puhuu kybä asiaa! Blogit kunniaan ja stryyttaukset inee!

08.05.2014 16:51 <unohtunut salasana> Paitsi että sir alexilla on myös niin hyvät perustelut jotka

08.05.2014 16:51 <unohtunut salasana> sopvat paremmin tuonne PL ketjuun.

08.05.2014 17:12 <lammpa-1> aina oppii uutta :D en ole moista huomannut


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kausi on tullut tiensä päähän ja on hyvä aika pienelle yhteenvedolle.

Loistavan kevätkauden ansiosta palautusprosentti nousi koko kauden osalta reippaaseen 107 prosentiin, joten ennen kautta tavoitteeksi asetettu 104 pinnaa läpäistiin viimehetken parinkymmenen unitin rotkosta huolimatta heittämällä.

Premier League

Kausi 13/14
Ratkaistuja vetoja: 214
Panostus ka: 4,82 yks.
Panokst yhteensä: 1031,48
Palautukset yhteensä: 1115,27
Palautus%: 107,81
Tulos: +83,79 yksikköä.


Kausi 12/13
Ratkaistuja vetoja: 202
Panostus ka: 4,97
Panokst yhteensä: 1003,94
Palautukset yhteensä: 1035,16
Palautus%: 103,11
Tulos: +31,22 yksikköä

Kausi 11/12
Ratkaistuja vetoja: 271
Panostus ka: 4,63
Panokst yhteensä: 1254,73
Palautukset yhteensä: 1238,54
Palautus%: 98,71
Tulos: -16,19 yksikköä

Kausi 10/11
Ratkaistuja vetoja: 254
Panostus ka: 5,30
Panokst yhteensä: 1346,20
Palautukset yhteensä: 1360,60
Palautus%: 101.07

Tulos: +14,40 yksikköä


Helpottavaa huomata, että kehityskäyrä on ainakin tuloksellisesti ollut nouseva, varmasti jotain on oikeinkin arvottu. Kevät runnattiin hyvin, joten toivotaan ettei tuleva syksy heti ensitöikseen tarjoa kolikon toista puolta. Huolestuttavampaa puolestaan on huomata, että Mestareiden Liigassa painettiin punaiselle neljättä kautta putkeen, toki tältä kaudelta enää marginaalimiinus ja osuus kokonaispanostuksista vähäistä, mutta silti.

Kesäprojektina on rasvata hieman tökkiviä Excel -taitoja ja päästä näin tuottamaan entistä tarkempia ja pätevämpiä arviota. Vahvaa uskoa nykymenetelmiinkin tietysti löytyy, mikäli kesä ja kärpäset ajaa Excel -koulutusten ohi. ;)

Loppuun vielä suuret kiitokset Ylikertoimen ja varsinkin Valjuliiga -blogin lukijoille SirAlexin lämpimästä vastaanotosta, peukuista, kommenteista jne. Toivottavasti keväästä joku hyötyi, ettei jonnin verran aikaa vievät sepostukset täysin kuuroille korville suuntautuneet.

Fantastista MM-potkupallo kesää kaikille betsareille, Valjuliiga vaikenee(mutta vain hetkeksi).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.05.2014 14:36 <betpanda> Ens vuonna sit maksulliseks (Y)

12.05.2014 14:58 <Tenkrat> Hienoa työtä.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Ei aikaakaan, kun kirjoittelin tänne yhteenvetoa viime kaudesta ja nyt ollaan jo lähtökuopissa tulevaan kauteen. En suuremmin ainakaan vielä tässä vaiheessa ota kantaa itse joukkueisiin, kunhan herätellään topiccia takaisin eloon siirtomarkkinoiden tapahtumien valossa.

Ennakkoon kausi tulee jälleen olemaan todella mielenkiintoinen:
Kuinka Van Gaal onnistuu Manchester Unitedin nostattamisessa takaisin Euroopan(ja maailman) huipulle? Onko Liverpool hampaaton(vitsi) ilman tähtihyökkääjä Luis Suarezia? Säilyykö Mourinhon "toisen kauden taika"? jne.

Siirtomarkkinat ovat käyneet joka kesäiseen tapaan tulikuumina, vielä toistaiseksi on kuitenkin hieman turhaa nostaa esille siirtoikkunan todelliset voittajat ja häviäjät, koska aikaa uusille hankinnoille/myynneille on vielä reilusti.

Tähän astisissa hankinnoissa parhaiten SörAlexin silmissä on kuitenkin onnistunut Chelsea. Jo valmiiksi vahvalle keskikentälle hankittiin Barcelonassa hieman vähälle peliajalle jäänyt Cesc Fabregas, yläkertaan ostettiin sensaatiomaisen kauden Atl. Madridissa pelannut Diego Costa, sekä alakertaan Ashley Colen tilalle on mitä ilmeisimmin tulossa La Ligan parhaaksi puolustajaksi valittu Filipe Luis. Tarvetta olisi vielä box to box -tyyppiselle keskikentälle ja seura onkin tehnyt 60 miljoonan punnan tarjouksen Paul Pogbasta.

Niinikään Arsenal on hieman epä-wengermäiseen tapaan tehnyt pari kelpo hankintaa, kaapattuaan Barcelonasta Alexis Sanchezin, sekä Newcastlelta Mathieu Debuchyn. Lähtökohdat tulevalle kaudelle onkin keskikentän pohjaa(Khedira?), sekä hyökkääjää(Remy?) vaille paremmat kuin vuosiin.

Liverpoolissa Luis Suarezin pelätään jättävän liian suuren loven The Redsien hyökkäykseen, täytyy muistaa että kolikolla on kuitenkin kaksi puolta. Leveys on asia, jota Liverpool on kaivannut jo muutaman kauden ja mikäli Suarezin poismyynti on ainoa keino saada rahaa päteviin pelaajahankintoihin, niin ehkä pelätystä kohumyynnistä on sittenkin vain hyötyä? Joukkue onkin tehnyt jo pari hankintaa Adam Lallanan ja Rickie Lambertin muodossa, joista varsinkin Lallana on loistava lisä nyky-poolin pelifilosofiaan. Merseysidellä kuitenkin toivotaan vielä nimekkäitä lisävahvistuksia ainakin keskikentän pohjalle, puolustuksen laidalle ja miks ei hyökkäykseenkin.

Manchester City on puolestaan ollut kesän siirtoikkunassa poikkeuksellisen rauhallinen, eikä hankintalistalta löydy kuin kämänen Bacary Sagna, sekä keskikentän pohjalle hankittu Reges Fernando. Fernandon lisäksi Portosta ollaan isolla rahalla tuomassa suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi nuori topparilupaus Eliaquim Mangala, ranskalaisesta ollaan pulittamassa hulppeaa 32 miljoonan punnan siirtosummaa. Cityn puolesta on toki sanottava, että rosteri on jo valmiiksi niin vahva ja leveä, ettei hankinnoille sen ihmeemmin pitäisi olla tarvetta.

Myös Manchesterin toinen ylpeys Man United, on jäänyt hieman hampaattomaksi siirtomarkkinoilla. Joukkue on onnistunut haalimaan ainoastaan puolustuksen laidalle Luke Shawin, sekä keskikentälle Ander Herreran. Toistaiseksi vielä Manun kesän nimekkäin hankinta onkin valmentaja Louis Van Gaal, joka (Manun kannalta) toivottavasti toimii jonkunlaisena vetonaulana, Mestareiden liigaa kun ei Punaisten tarjottimelta löydy. Joukkue kaipaa hyökkäystä lukuunottamatta kipeästi uutta verta jokaiselle pelipaikalle, mikäli joukkue mielii nousta takaisin taisteluun Valioliigan mestaruudesta.

Muista viime kauden kärkijengeistä Everton ja Tottenhan on jäänyt hankintojen kanssa täysin telineisiin, kun taas Southampton on myynnyt käytännössä kaikki syömähampaansa(Lallana, Lambert, Shaw) pois, surullinen lista jatkunee loppukesän aikana vielä Jay Rodriguezilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.07.2014 09:43 <Neo> mikäs SAF:n tuomio on Newcastlesta josta oli keskustelua jo?


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin