Tänään on 19.04.2024, 14:57.

Veikkausliiga, 2-3.6

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Veikkausliiga, 2-3.6

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mitäpä suotta tässä jäädä lepäämään laakereilleen, uusi kierros on enää 4 yön päässä! :D No, päällimmäinen syy miksi avaan topicin jo nyt on a) saan omat arviot kehiin ennen kuin näen muita ja b) muistan vielä nyt mitä tämän iltaisesta kiekasta on jäänyt päähän.

AC Allianssi - HJK: 33-27-40
Molemmat voittivat viikon ottelunsa ja vieläpä vieraissa ja kummassakin tapauksessa tuli vielä rahaa - ja tuskin oli ainut joka Allianssia tuuletteli. Lähtökohdiltaan näkisin että Inter-HJK ja Allianssi-HJK ovat aika pitkälle samanlaisia joten HJK:n prossat pyörivät siinä 40 tuntumassa. Mun maalioa:t perustuvat 3 viime kauden lukemiin ja kyllä Allianssi on tehnyt ja päästänyt paljon häkkejä eikä Klubikaan tosiaan mikään under-pumppu ole ollut. Tällä kaudella 3 matsia vieraissa ja maaleja tullut 4+4+5 eli 13 kpl. Interiä vastaan heilui taas verkko, joskin ei Klubi niin paljon parempi ollut mitä numerot sanovat. Interiltä oli poissa Botha & Lindelöf ja lisäksi Alvarez täysin idioottimaisesti hoiteli itsensä suihkuun 1. jakson lopuksi. Ilmankos luvut repesivät. Kokeilin myös vähän muutella noita Allianssin pohjalukuja mutta silti toi tasuri jää koneella tuohon 27 pintaan joten uskotaan, eli en nosta sitä nyt. Nyt kun 6 kiekkaa on pelattu niin molemmat ovat aloittaneet odotetun kaltaisesti eikä Klubia tosiaan helposti kaadeta. Loukkaantumissumakin helpottaa ja supervaihtomies (Ässän termejä käyttäen MEGAvaihtomies, hehe :wink:) Mäkeläkin taas tuikkasi yhden häkin lisää. En usko että tästä hirveää taistelua saadaan aikaan prosenttien osalta.

FC Haka - TP47: 66-22-12
Hakalla annoin Hämeenlinnaa vastaan yli 70% ja vauhtisokeus vähän iski - tasurin myötä kone painoi sen voimalukua alas ja samalla myös arvioiden tekijä havahtui hieman. Nimittäin, Haka oli ottelussa todella vaisu ja pelasi ihan päin persettä noin suomeksi sanottuna. Joukkue alkoi puolustaa kotonaan sarjajumboa vastaan jo jossain puolen tunnin jälkeen ja Hämeenlinna painoi päälle ihan koko ajan. Joukkueella oli lukuisia todella hyviä paikkoja ja tasuri oli täysin ansaittu. En tiedä mitä helvettiä Haka oikein meinasi kun siellä oli 10 ukkoa pallon alla kun peliä oli pelattu jotain 60-70 minuuttia :shock: No, joka tapauksessa ei siis hirveästi vakuuttanut joten mitään 70 tasoa ei Tehtaan Kentälle nyt anneta. TP47 pelasi loistopelin klubia vastaan ja oli lähellä jopa voittaa matsin yliajan tolppakudilla, joten jos Haka ei yhtään ole HML-matsista saanut järkeä päähänsä niin tässähän saanee LAY Haka -vedot kepeästi aikaan. Onkohan Hakalla joku kotikammo vai mistä oikein kiikastaa? Viime kaudelle mestaruus munattiin kotipelien vuoksi ja ei sen saldo pitäisi olla 1-1-1 kotona kun siellä ovat käyneet Jaro, TamU ja HML.

FC KooTeePee - FC Inter: 37-28-35
Kun kuuntelin peliä radiosta niin joka ikisellä välähdyksellä oltiin tekemässä maalia TPS:n päähän, ja kotijoukkue oli todella vahva. Varsinkin Liljeqvist tuntuu olevan aivan liekeissä ja mies oli koko ajan pahanteossa ja taisi olla mukana melkeinpä joka maalissa. Laukaukset kohti maalia 16-3 eivät juurikaan valehtele. KooTeePee:lla oli hyvä työmoraali eikä TPS yksinkertaisesti saanut peliään kuosiin millään tavoin. 3-0 on ehkä lopputuloksena hieman liioittelua, mutta vahvasti ovat kotkalaiset aloittaneet ja kyllä he näyttävät sellaisia otteita että luulisi liigapaikan niillä tulevan kotiin. Liljeqvist on kuitenkin mies jonka loukkaantuminen voi kaataa todella paljon. Inter saa tähän Bothan ja Lindelöfin takaisin ja joukkueen pakka sekosi Klubia vastaan ulosajon myötä - lisäksi HJK teki kaksi viimeistä maaliaan niin lopussa että ehkä 1-2 olisivat olleet oikeat numerot. En kuitenkaan uskaltanut kääntää Interiä tässä suosikiksi vaikka siihen ehkä olisi syytä, kun KooTeePee tuntuu nyt olevan elämänsä iskussa. Inter ei erityisemmin vieraissa vakuuta mutta täytyy katsoa vielä kokoonpanotiedot tarkkaan - kyllä vierailijoiden pitäisi kaiken järjen mukaan pystyä ottamaan keskikenttä isolla taitoerolla haltuun mutta ei se helppoa ole jos Kotka jatkaa fyysistä ja kovaa peliään.

FC Lahti - FC Hämeenlinna: 54-26-20
Lahti sitten otti sen ensimmäisen vierasvoittonsa ja saa nähdä miten se näkyy kertoimissa - ei se edelleenkään ole kuin reilu 50% suosikki kuten muissakin vastaavissa kauden kotipeleissä. Jazz-ottelu oli melko tasaväkinen mutta kyllä Lahti oli lopussa selkeästi terävämpi ja Jazzin maalivahti sai monta kertaa torjua aika pahoja tilanteita. Lahden pelaamisesta puuttuu vieläkin sellainen viimeinen terävyys ja sillä oli monta loistavaa 16-rajalta olevaa vaparitilannettakin mitkä munattiin. Se kärkimies, kärkimies joukkueelta puuttuu ja ennen kuin kunnon piikki löytyy niin tulosta ei ala tulla. Hämeenlinna veti katastrofaalisten otteiden jälkeen huikean taistelun Hakaa vastaan ja olisi voinut vaikka voittaakin ottelun. Todella kova kasvojen peseminen ja erittäin vahva esitys, kyllä Lahti joutuu tiukoille jos sama työmoraali jatkuu. Ottelu on varmasti Lahden viimeistelytaidottomuudesta johtuen paljon tasaisempi mitä joukkueiden perustasoero antaisi uskoa, enkä tosiaan näe Lahden vieläkään pystyvän sen parempaan viimeistelyyn mitä se on tähän saakka esittänyt. Uskoisin että Lahtea saa taas myytyä kuten sen kaikissa kotipeleissä tällä kaudella.

RoPS – Mypa: 28-28-44
Rovaniemelle ja joukkueen maalivahti Marijanovic:lle sattui kyllä musta sunnuntai kun Tampere rankaisi peräti 5-1 lukemin. Marijanovic lahjoitti ainakin 3 maalia aivan karmeilla tempuillaan ja veti sitä mukaa aivan varmasti koko joukkueen moraalit alas. RoPS pääsi taas yllätysjohtoon ja olisi voinut venyä paljon parempaan ilman maalivahdin turaamista. MyPa:lla on alla karvas mutta ansaittu Allianssi-tappio, ja kyllä se tässä selvän suosikin aseman saa väistämättä. Varsinkaan kun Rovaniemi ei ole mikään erityisen pelottava paikka tällä kaudella ollut. MyPa:lla on minun mielestä ollut vähän ”Lahtimaista” näpertelyä otteissaan ja joukkueen peliä on tietysti vaikeuttanut isot poissaolot myös keskikentältä. Oletan noilla prosenteilla että katoa on saatu pikkuhiljaa paikattua, enkä kyllä oikein halua laskea MyPan lukemia tuon lähemmäksi 40 prosenttia. Ei tule kyllä helppo kausi RoPS:lle jos se tämänkin pelin häviää, kokoonpanotiedot tarkistettava ehdottomasti vielä ennen ottelua MyPa:n osalta. Oikeastaan ei kummastakaan ole mitään ihmeempää sanottavaa.

TPS – Tampere: 32-29-39
TPS otti siis ansaitusti turpaansa Kotkassa ja nyt vastaan tulee vielä astetta pahempi sakki eli TamU. Antti Pohja kyykytti RoPS:a peräti 3 maalilla ja myös Jarkko Wiss parantaa peliään koko ajan, joten Tampere näyttää taas kerran peli peliltä vahvemmalta porukalta. Alkuastelmissa näkisin edelliseen peliin verrattuna, että TamU on MyPaa hieman parempi mutta TPS on vastaavasti selvästi RoPS:a parempi sakki joten tuollaiseen tasoon kertoimet asettuvat. TPS on aloittanut kauden vähän turhan hyvin varsinkin kotonaan ja jännä nähdä miten homma lähtee nyt etenemään. En usko että KooTeePee-tappio aiheuttaisi sen kummempaa romahdusta, mutta se kuitenkin osoitti että ei TPS:n paikka ole keikkua tuolla kärkisijoilla. TamU puolestaan sinne kuuluu ja kyllä se lähtee Veritas-stadionille suosikkina. RoPS:n maali oli ensimmäinen omiin päästetty neljään otteluun, joten puolustuspää on erittäin luja ja turkulaiset saavat tehdä kyllä kovasti töitä jokaisen maalitilanteen eteen. TamU:lla näkisin 5 maalista huolimatta myös lahtimaisen ongelman, eli joukkue tarvitsee yhden kunnon maalitykin että se voisi vakavasti haastaa Klubin kärkitaistelussa. Pohja & Wiss ovat Veikkausliigan eliittiä ja terveenä pysyessään mielettömän kovia vahvistuksia, pelikin paranee koko ajan.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Veikkausliiga, 2-3.6

Viesti Kirjoittaja pjl »

Neo kirjoitti:Inter ei erityisemmin vieraissa vakuuta mutta täytyy katsoa vielä kokoonpanotiedot tarkkaan - kyllä vierailijoiden pitäisi kaiken järjen mukaan pystyä ottamaan keskikenttä isolla taitoerolla haltuun mutta ei se helppoa ole jos Kotka jatkaa fyysistä ja kovaa peliään.
Alvarez lienee eilisen punaisen myötä sivussa ja se on Interille todella suuri lovi kun joukkueesta ei toista kunnon kärkimiestä löydy. Köyhän seuran Ronaldo eli Teberio ei taida olla 90. minuutin kunnossa ja Mats Gustafsson kärjessä ei pelota edes 5. divarin puolustusta, mies kun ei osu edes ladon seinään, ei vaikka olisi ladossa sisällä. Joten maalinteko voi olla Interille vaikeaa torstaina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

lopulliset lukemat:

KooTeePee Inter 37 28 35 yli/alle 2,5 49 51 37 28 35 yli/alle 2,5 50 50
Allianssi HJK 32,5 29 38,5 yli/alle 2,5 47 53 31 29 40 yli/alle 2,5 46 54
Haka TP-47 64,5 22,5 13 yli/alle 2,5 49 51 65 23 12 yli/alle 2,5 49 51
Lahti Hämeenlinna 55,5 26 18,5 yli/alle 2,5 50 50 55 26 19 yli/alle 2,5 53 47
RoPS MyPa 27 28 45 yli/alle 2,5 48 52 27 28 45 yli/alle 2,5 48 52
TPS Tampere Utd 32 29,5 38,5 yli/alle 2,5 43 57 32 30 38 yli/alle 2,5 41 59

Allianssi-HJK ottelussa mun mielestä melko suuri tasapelin todennäköisyys eikä mikään korkea maaliodotusarvo, siinä voi olla eroja muihin joten laitan tähän jo valmiiksi ensimmäiset perustelut mitkä tulee mieleen :mrgreen:

Allianssin tilastot maalimäärien suhteen parilta viime kaudelta voivat olla hieman harhaanjohtavia! Allianssi oli niin runsasmaalinen joukkue, ettei sellaista ole aikoihin nähty, ja tuskin tullaan vähään aikaan näkemäänkään. esim. viime kauden lopussahan Allianssi romahti täysin, osasyy mm. loukkaantumiset, ja päästi useasti 3 tai 4 maalia omiin = ei juurikaan tekemistä Allianssin puolustuspelin kanssa tällä hetkellä. mun papereissa Allianssi ei siis ole yhtä runsasmaalinen kuin viime kaudella, tai sitä edelliselläkään, vaan yhtä runsasmaalinen kuin sarjan runsasmaalisimmat joukkueet voisivat mielestäni PITKÄSSÄ JUOKSUSSA olla :idea:
Allianssin vahvuus on hyökkäyspeli, mutta ei se niitä maalejaan välttämättä paukuta tällaisissa kauden tasaisimmissa otteluissa, joissa on itse vielä altavastaajana :P
HJK on minun papereissani yksi Veikkausliigan vähämaalisimmista joukkueista, koska pelaa niin tarkkaa ja puolustusvoittoista peliä. ja HJK:kin paukuttaa ne suurimmat maalimääränsä todennäköisemmin otteluissa joissa on 60-70% suosikki = suuresta tasoerosta johtuen maalipaikkoja suosikille odotettavissa paljon enemmän kuin näissä tasaisissa (poislukien eilinen Inter-HJK, jossa Luciano Alvarez löi Keke Armstrongia päähän = pitihän se kostaa ja tehdä yhteensä 4 maalia).
ja lisäksi kun vielä kumpikin olisi tällaisessa kärkiottelussa varmasti tyytyväinen tasapeliin, niin maaliodotusarvo laskee ja sitä kautta tasurin todennäköisyys muuttui minun silmissäni 28%:sta 30%.

EDIT: %-arviot hiottu lopulliseen muotoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 03.06.2004, 09:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Jees, täältä pesee...

AC Allianssi HJK 41- 28- 31
FC Haka TP47 62-23- 15
FC KooTeePee FC Inter 35- 28- 37
FC Lahti FC Hämeenlinna 56- 24 -20
RoPS Mypa 26- 25- 49
TPS Tampere 30 -30 -40

Paria kohdetta lukuunottamatta hyvin saman suuntaista.

Allianssi-HJK. Hämmästyksekseni kaverit ovat saaneet HJK:n suosikiksi. Vaikka miten päin tuota ottelua vääntelen ei mulla taivu. Molemmat joukkueet ovat todennäköisesti neljän sakissa kauden lopussa (arvio tällä hetkellä HJK 95% (!), Allianssi 65%) ja itse näkisin, että kyllä näiden keskinäisessä kohtaamisisissa kotona pitää olla suosikki. Vaikka HJK:lla onkin parempi materiaali, niin silti kotietu tässä mielestäni kallistaa vaa'an Allianssille. Tietty voidaan puhua "paikallisottelusta", jolloin prossia voi hieman muokata. Samoin Allianssi avaa kautensa Myyrmäessä. Mutta en noidenkaan avulla saa vielä Klubia suosikiksi.

Rops-Mypa. Itse olen tuominnut kyllä Ropsin jo pohjille tässä vaiheessa kautta (sija 12-14 arvio 70 %). Kauden ennakkoarvio on kyllä toteutunut alkukauden menestyksessä, joten siksi nousua on kovin vaikea odottaa.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Koodi: Valitse kaikki

FC KooTeePee - FC Inter 	
35-28-37	
AC Allianssi - HJK 	
35-29-36
FC Haka - TP47 	
64-22-14
FC Lahti - FC Hämeenlinna 	
57-25-18	
RoPS - Mypa 	
28-28-44
TPS - Tampere 	
34-28-38
Alustavat, poissaoloja ei ole juuri huomioitu, muuten kuin Alvarez Interillä ei taida pelata Kotkassa.

Yksi peli tässä vaiheessa: Tampere 1,98 pk Pinnacle 3/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Neo kirjoitti:
Inter saa tähän Bothan ja Lindelöfin takaisin ja joukkueen pakka sekosi Klubia vastaan ulosajon myötä - lisäksi HJK teki kaksi viimeistä maaliaan niin lopussa että ehkä 1-2 olisivat olleet oikeat numerot.

Kyllä 1-4 numerot olivat aivan oikein, eikä mairittele ketään. Interin pakka ei mihinkään seonnut punaisen myötä, vaan materiaali on yksinkertaisesti köykäinen. HJK teki käytännössä aivan mitä halusi ja oli selvästi parempi pelin jokaisella osa-alueella!! :twisted: Ja kärjessä aloittivat vielä 3. ja 4. nimet Oravainen/Poulsen - Poulsen oli ehkä Klubin heikoin lenkki, jos sellaista pitää etsiä. Vetinen kenttä puolsi ehkä enemmän duunia tekevää HJK:ta ja vettä tuli lähes koko ajan kaatamalla.

Se on selvä, että Botha ja Lindelöf parantavat Interiä, mutta se 90 minuutin kärki puuttuu, eikä Lindström todellakaan vakuuttanut sunnuntaina puolustuksessa. Gustafssonia on turha Veikkausliigassa peluuttaa. :)

KooTeePee-Inter 42 28 30

TPS-TamU 27 28 45

Vieras on selkeä suosikki Tepsin Hämäläisen murrettua säärensä Kotkaa vastaan (poissa 2-3kk). Pelinrakentajan paikkaajaa ei sitten Tepsiltä löydykään - jäljelle jää vain taistelu, joka ei TamUa vastaan riitä.

Peliä löytyy ainakin TamUlle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KXJ
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 23.01.2004, 14:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja KXJ »

Allianssi - HJK 34 30 36
O/U 2.5 46/54

Haka- TP47 60 25 15
O/U 2.5 50/50

KTP - Inter 33 30 37
O/U 2.5 46/54

Lahti - HLinna 55 25 20
O/U 2.5 53/47

Rops - Mypa 33 30 37
O/U 45/55

TPS - Tampere 38 30 32
O/U 46/54

Pelaamaan päässee Torniota, Interiä, Ropsia ja Tepsiä.
Muiden arvioiden kanssa tiettyä samankaltaisuutta. Mypaa en edelleenkään arvosta yhtä paljon kuin muut.
TPS - Tampere ottelu sitten onkin mulla toisin päin kuin muilla. Unitedillä ei minun mielestä asiaa kolmen parhaan vauhtiin. TPS on laadukasta keskiryhmää. Ilmeisesti molemman joukkueen arvostus vetää eri suuntiin. Tuloksena on sitten tällainen aivan varmasti hassulta näyttävä arvio. Markkina sentään näyttää olevan enemmän minun kanssa samaa mieltä kuin te muut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

Alustavat:
KooTeePee-Inter 39 29 32
Allianssi-HJK 34 30 36
Haka-TP-47 61 22 17
Lahti.Hämeelinna 55 25 20
Rops-Mypa 30 30 40
TPS-Tampere 36 30 34 :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Jun 3, 2004 KooTeePee - Inter 34 % 29 % 37 %
48 % 2,5 52 %

Allianssi - HJK 32 % 30 % 38 %
47 % 2,5 53 %

Haka - TP-47 64 % 23 % 13 %
48 % 2,5 52 %

Lahti - Hämeenlinna 56 % 26 % 18 %
50 % 2,5 50 %

RoPS - MyPa 28 % 29 % 43 %
45 % 2,5 55 %

TPS - Tampere_Utd 32 % 30 % 38 %
43 % 2,5 57 %

TPS-Tampere 2 pk 1,93 54% Pinnacle 3/10
KTP-Inter 2 +0,25 1,85 58% Pinnacle 4/10

Sekä rops- ja tps-peleihin sai vielä alkuviikosta hyvät underit, nyt on tyydyttävä vetopörssien hieman huonompaan tarjontaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Prosentteja
Allianssi - HJK 39 24 38
U2.5 49

Haka - TP-47 40 25 35
U2.5 59

Kooteepee - Inter 42 24 34
U2.5 56

Lahti - Hämeenlinna 55 21 24
U2.5 48

Rops - Mypa 34 24 41
U2.5 52

TPS - TamU 40 21 39
U2.5 48

Haka - TP-47 pelistä kun oli eroja:
Haka oli ottelussa todella vaisu ja pelasi ihan päin persettä noin suomeksi sanottuna. Joukkue alkoi puolustaa kotonaan sarjajumboa vastaan jo jossain puolen tunnin jälkeen ja Hämeenlinna painoi päälle ihan koko ajan. Joukkueella oli lukuisia todella hyviä paikkoja ja tasuri oli täysin ansaittu. En tiedä mitä helvettiä Haka oikein meinasi kun siellä oli 10 ukkoa pallon alla kun peliä oli pelattu jotain 60-70 minuuttia No, joka tapauksessa ei siis hirveästi vakuuttanut joten mitään 70 tasoa ei Tehtaan Kentälle nyt anneta. TP47 pelasi loistopelin klubia vastaan ja oli lähellä jopa voittaa matsin yliajan tolppakudilla
tuossapa oli todella hyvä selostus....
Jos todellakin Haka ei saa tuota peliään kulkemaan niin tässä on TP-47 paikka. TP-47 on varmasti saanut todella paljon itseluottamusta ja varmoja otteita on näytetty niin hyvin, että sillä ollaan saatu minut vakuuttuneeksi TP:n kyvyistä. Silti en uskalla pelata suoraa TP:n voittoa vaan mukaan tarvitaan tasuri :wink:

Pelit
Allianssi - hjk 1 unibet 2,85 5,4€
FC haka - tp-47 x2 expekt 2,25 37,9€
FC haka - tp-47 U2.5 expekt 1,9 18,2€
Kooteepee - inter 1 Nordicbet 2,55 4,1€
Kooteepee - inter U2.5 Expekt 1,95 13,1€
Rops-mypa 1 unibet 3,75 10,3€

[/quote]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Katselin äsken tarjontaa ja seuraavat vedot isketty ainakin jo sisään:

Tampere Utd: 2.64* (Betfair)
Tampere Utd HT/FT 2/2: 3.85 (Centrebet)
FC Inter: 2.96* (Betfair)
FC Lahti - FC Hämeenlinna O2.5, 1.95 (Centrebet)
* = komissiota ei vähennetty

Tampere ja Inter mun mielestä loistavia tarjouksia. HT/FT 2/2 Jussin kanssa tuolla IRC:ssä arvioitiin 3,50-3,60 rajaksi puoliksi hatusta raapimalla joten pelasin pienellä myös tuon Centren tarjouksen pois. Haka oli Betfairilla jopa niukasti pelattava tuolla 66% arviolla (1.56) joten olisiko jengi sitten rankasti ylireagoinut tuohon ed. peliin. No, en vielä tehnyt vetoja, katsotaan mihin kehittyy. U2.5 on aivan taatusti taas pelikelpoinen kun toi on TV-matsi ja 2.02 (miinus komissio) siitä sai jo nyt, uskoisin että 2,10 tasoon päästään ainakin. Joten odottelen sitä vielä huomisiltaan.

Edit: Tampere loistava siksi, koska TPS menettää keskikentän miesvajauksen vuoksi ainakin 3 pros yks minulla Tampereelle noista perusarvoista.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 03.06.2004, 08:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Centrebet

Tulosveto
------------

AC Allianssi - HJK 32% 33% 35%

1-1 kerroin 6,50 arvio 6,30
0,29% kassasta

TPS - Tampere Utd 31% 34% 35%

1-1 kerroin 6,50 arvio 6,10
0,60% kassasta


FC KooTeePee - FC Inter 32% 33% 35%

1-1 kerroin 6,50 arvio 6,30
0,29% kassasta

Tasapeleistä löytyy myös pelattavaa samalla firmalla

AC Allianssi - HJK X/3,30 arvio 3,00
2,16% kassasta

TPS - Tampere U X/3,25 arvio 2,92
2,51% kassasta

FC KooTeePee - FC Inter X/3,40 arvio 2,99
2,85% kassasta


Unibetilta löytyy suhteessa parempia tulosvetokertoimia tällä kieroksella mm. TPS - Tampere Utd 2-2 kerroin 17,00 arvio 14,80 oa 1,14

Myös FC Hakan 1-0 kerroin 7,00 arvio 6,40 on kokeilemisen arvoinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

TOSI hyvät otteluennakot Neolta!

korjasin niiden perusteella muutamien otteluiden %-arvioita pikkaisen aikaisempaan viestiin.
Allianssi lähtee valmentaja Ari Tiittasen mukaan vahvasti puolustamaan, ja samaa odotti HJK:n valmentaja sanoessaan että Allianssi on aina ennenkin lähtenyt Klubia vastaan puolustamaan, joten siinä ottelussa pysyttelen omassa arviossani eli matala maaliodotusarvo ja korkea tasapelin todennäköisyys.

torstain kierroksen poissaolijoita:

Allianssi:
Janne Moilanen
Ahlberg
Heikki Pulkkinen
Rami Rantanen, pohje?

HJK:
Hakanpää
Tommi Grönlund, saattaa olla pelikunnossa
Toni Kallio, saattaa olla pelikunnossa

Haka:
Lasse Karjalainen
Juha Pasoja
(joukkueelle tärkeä Okkonen palaa pelikiellosta)

TP-47:
Juha Saario
Kimmo Halmkrona
Jari Hasa
Tommi Halonen
(valmentaja puhuu loukkaantumissumasta)

KooTeePee:
kapteeni Antti Väisänen, pelikielto

Inter:
Luciano Alvarez, pelikielto
Sergen N´gal
Mika Niskala
(Samuli Lindelöf ja Ryan Botha palaavat pelikiellosta)

FC Lahti:
Jari Litmasen uhotaan pelaavan
tärkeä Jarkko Koskinen pois, kortit täynnä
(Ville Taulo palaa nuorten maajoukkueen matkasta)

FC Hämeenlinna:
Ernö Varga, pelikielto
Kristian Kunnas?
Ossi Martikainen?
(Pekka Kunnola toipunut pelikuntoon, Esa Mattila ei)

RoPS:
Panu Kuusela
2.mv Tero Mäkäläinen
Petri Lehtonen?
(Slavko Mandic vapautuu pelikiellosta)

MyPa:
keskikentän pahat kp-ongelmat alkavat helpottaa. Kuparinen pelasi jo, Tauriainen ja Hernesniemi ovat olleet jo treeneissä mukana. kovista nimistä puuttuu enää Denis Volodin, ja lisäksi Antti Lappalainen.
Niklas Tarvajärvi palaa maajoukkueen matkasta.
MyPa jää torstain ottelun jälkeen napapiirille odottelemaan sunnuntain ottelua TP-47:aa vastaan.

TPS:
upeasti kauden aloittanut Kasper Hämäläinen on pitkään sivussa, paha miinus Tepsille.
Jarno Heinikangas, pelikielto

puuttuiko tästä jotain tärkeitä?

EDIT: FC Lahti: tärkeä Jarkko Koskinen pois, kortit täynnä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 03.06.2004, 12:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hienoa Ässä, kiitos!

Sen verran voisi tietty laittaa vielä tuohon pelaajakohtaisesti tietoa, että ketkä ovat olleet jo pidempään poissa eli vaikutus käytännössä pieni. Esim. Moilanen ollut jo kuukausia sivussa joten ei hänen poissaolonsa muuta Allianssin prosentteja tässä vaiheessa yhtään kun se ei ole oleellinen muutos edellisiin peleihin.

Lyhyitä kommentteja mitä nyt tuli pikaisesti mieleen yleisesti poissaoloista:
- Hakalla Tommi Torkkelin pitäisi pikkuhiljaa olla myös pelikunnossa = tosi tärkeä tekeen sitä hyökkäysten rakentelua (jos oikein olen ymmärtänyt). Karjalaisen poissaolo paha miinus Hakalle, oli jo viime pelissä sitä. Huom myös Terehov oli väsynyt HML-pelissä joten hyökkäyspään pitäisi olla nyt paljon terävämpi
- Rantanen on iso miinus Allianssille jos puuttuu.
- TP47 poissaoloista osa on uusia, Hasa koko kauden sivussa.
- Lahti sai mielestäni ukkoja mukaan jotka eivät viime pelissä pelanneet.
- Alvarezin pelikielto sattuu Interiä pahasti koska muita hyviä piikkejä ei ole.
- Hämeenlinnan ukot puuttuivat jo ed. pelistä (ei ollut vaikutusta)
- RoPS:lla paska tilanne kun Marijanovic on ollut megaimuri ja kakkosmokke poissa eli ei voida vaihtaa
- MyPan ongelmat on vielä vähän sumua, mun mielestä ne kaikki ukot oli poissa kesäkuun loppuun ei en usko että kentälle saadaan yhtään uutta miestä lisää = vaikeaa edelleen
- TPS:n poissaolot todella paha isku

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 03.06.2004, 12:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


1x2
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 13.02.2003, 00:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja 1x2 »

Pieni typo Neolla, Hakanpään poissaolo siis miinusta HJKlle ja näinollen helpotusta Alleille. Ollut koko alkukauden sivussa joten ei sinänsä vaikuta kuvioihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KXJ
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 23.01.2004, 14:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja KXJ »

Vai tuoko Hakanpää pelaavasta kokoonpanosta poissa ollessaan lisää kovuutta HJK:n lääkäriosastolle? Siinä kun Keke ja Hakanpää lähtevät pelaajaa hoitamaan alkaa lappu Allianssille viuhumaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tuli pieni ajatuskatko äskeisessä, tarkoitin että Rantanen on paha isku Allianssille jos on poissa :oops:

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Lisäys poissaololistoihin:

FC Lahti: tärkeä Jarkko Koskinen pois, kortit täynnä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Loput pelit:

Inter +0,5 (1,63)* lay2,50 Betfair 6/10
RoPS +0,5 (1,87)* lay2,10 Betfair 3/10
Allianssi +0,25 (1,943) Pinnacle 6/10

- Katotaan vielä Interin kortit ja vieläkö Kotka jatkaa lentoaan, jos Kotka voittaa tänään pitänee pohtia jo pikkuhiljaa sen voimalukuja.
- Mypan sairastupa on tyhjenemään päin, mutta Rops havittelee kovalla asenteella ensimmäisiä kotipisteitään. Liian selkeän suosikin on markkinat Mypasta tehneet.
- Allianssin kertoimet nousussa liiankin kanssa. Aika lailla tasabuukki peli, HJK vain hienon hieno suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


1x2
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 13.02.2003, 00:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja 1x2 »

Allit ei ole koskaan voittanut Klubia, 2-2-0. Viime vuonna Klubi kylvetti syksyllä vieraskentällä 4-1 mutta Allianssi onkin ollut enemmänkin kevät- kuin syksyjoukkue.
Lisäksi sellainen mutu-heitto että pelissä otetaan 99% :wink: varmuudella 3 keltaista tai yli. Jos joku tuollaisia vetoja pelaa niin 1.85 Centreltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Haka - TP-47 67 22 11
Allianssi - HJK 34 29 37
Lahti - Hämeenlinna 58 25 17
KooTeePee - Inter 38 28 34
RoPS - MyPa 26 28 46
TPS - Tampere Utd 31 29 40

Aikalailla linjassa muiden kanssa. Lahdessa on tosin pieni hyppy. Hämeenlinna oli edellisessä pelissä ihan ok, mutta lähinnä tuon Hakan käsittämättömän sumputuksen takia, alkoivat tosiaankin (myös radiosta nähtynä) vetäytymään omalle alueelleen jo melko aikaisessa vaiheessa ja antoivat hallinnan pois. En vielä anna tuolle FCHML:n ehkä hiukkasen näennäiselle piristymiselle juuri mitään painoarvoa. Lahdelta puuttuu kapteeni Koskinen, paha menetys, mutta Litmasen pelatessa tuo kuitenkin paikkaantuu prosenttiarvioon verratessa. TP-47:ää ja KooTeePeetä vastaan mun arviot olivat 61% ja 60%. Siihen verrattuna ei tuo ainakaan hirveän räikeä tuo 58% (mun arvioksi verrattuna edellisiin) ole, kun vastassa noita kahta heikompi tai ainakin heikommin aloittanut sakki, vaikkakin pelaajatilanne Hämeenlinnalla onkin paranemaan päin ja ukkoja saadaan sairastuvalta pikkuhiljaa pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin