Tänään on 28.03.2024, 15:54.

Jälkipelit ja tuuletukset!!

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Viestiketju Lukittu
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Eetvartti kirjoitti:Mutta pitääpä porukassa olla aina se "musta lammas" :shock:
kyllä, Mustia Lampaita pitää aina olla, se on piristävää kaikissa porukoissa. siltikin, se usein urheiluvedonlyönnissä esiin tullut sanonta "se voittaa eniten, joka uskaltaa olla muiden kanssa eniten eri mieltä" tsjp., pätee tietysti paremmin työporukassa, opiskelijoiden kesken, armeijassa tai vaikka torilla tai jossain muussa vastaavassa paikassa, jossa se yleinen mielipide perustuu joihinkin täysin muihin asioihin kuin urheiluvedonlyönnin perusteisiin. aina kovasti eri mieltä oleminen ei välttämättä ole se Viisasten Kivi VOITOLLISESSA PELURIPORUKASSA :mrgreen:

tietysti omilla %-arvioilla pelaaminen on SUPERpaljon jännittävämpää, ja monella tavalla se on palkitsevampaakin, opettavaisempaa, mutta ei todellakaan välttämättä tuottoisampaa kuin laadukkailla yhteenvetoarvioilla tai vaikkapa hyvien vihjepalveluiden vihjeillä pelaaminen. jos ja kun haluaa kehittää taitojaan urheiluvedonlyöjänä, ne eivät tietenkään juuri kehity jos aina vain soitat puhelimella maksulliset vihjeet tai muuten beesailet toisten vihjeitä. omia %-arvioita tai pelivalintoja kannattaa tietysti miettiä, ja vieläpä ennen kuin katsoo (tai kuuntelee) mitä muut otteluista ajattelevat.

silti, jos liikkuu vain toisessa ääripäässä, eli vetää sokeasti omilla arvioillaan piittaamatta lainkaan muiden näkemyksistä tai jopa aliarvioiden toisten %-arvioita, rankingeja jne., ja vielä jos muut ovat kovasti eri mieltä ottelusta niin menee vielä uhmapäissään muutaman prosentin lisää omaan suuntaansa, saattaa siinä käydä niin että aloittelevalta urheiluvedonlyöjältä loppuu rahat ja sitä kautta myös ehkä innostus koko touhuun ennen kuin omat menetelmät ehtivät kehittyä voitollisiksi.
varsinkin, jos sattuu olemaan vasta urheiluvedonlyöntiuransa alkutaipaleella, niin omat menetelmät tulevat vielä muuttumaan niin rajusti, että ne nykyiset "MEGAylikertoimet" voivat vuoden päästä tarkasteltuna ollakin omasta mielestä ja omilla paremmiksi hiotuneilla vedonlyöntimenetelmillä "JÄTTIalikertoimia".
tämän takia ensimmäisten 2-3 vuoden aikana vetoja suositellaankin jätettäväksi vain pöytälaatikkoon, ja siitä virtuaalikirjanpidosta voi sitten pompata oikeisiin vetoihin mukaan SITTEN kun käytössä olevat menetelmät näyttävät tuottavan voittoa vaikkapa muutaman tuhannen vedon otoksessa.

minä toimin monesti niin, että teen ensin omat lukemani niin loppuun asti kuin mahdollista tietämättä yhtään toisten kertoimenlaskijoiden %-arvioista. sitten ennen vetojen lyömistä vertailen niitä muiden lukemiin ja saatan tehdä jotain pikku korjauksiakin jos toisilla on esittää riittävän hyvät perustelut näkemyseroille, tai viime hetken motivaatio/kp-tietojen perusteella jne. mutta silti saatan varovaisuussyistä jättää jonkun vedon vetämättä jos meidän porukan lopullisen yhteenvedon (joka löytyy aina osoitteesta www.totalctrl.info) perusteella korkein tarjolla oleva kerroin ei olisikaan voitollinen. mutta saatan kyllä napata mukaan omiin vetoihin sellaisen yhteenvedon ulkopuolisen kohteen, joka omasta mielestäni on ylikerroin ja tarkan tutkimuksen jälkeen luotan edelleen omaan näkemykseeni, tunnen olevani siinä kohtaa erikoisen vahvoilla ja veto muutenkin tuntuu MAISTUVAN :P

tässä nyt oli hieman ajatuksen virtaa, jos ei muuta niin omaksi ilokseni mutta olkoon asian pointtina kuitenkin se, että koska urheiluvedonlyönnin ammattilaiset ovat havainneet että taitavien %-arvioiden tekijöiden YHTEENVETOA on kenenkään yksittäisen urheiluvedonlyöjän erittäin vaikea päihittää, niin kyllä se sama asia on sitten syytä ottaa myös huomioon tai ainakin harkintaan jos omasta mielestään tuntee olevansa vasta alkutaipaleella urheiluvedonlyönnissä, voitollisten menetelmien kehittämisessä, panostuksessa ja kaikissa muissa tärkeissä asiaan liittyvissä tutkimuksissa. yksi mies pystyy varmasti päihittämään taitavien kertoimenlaskijoiden yhteenvedon, jos keskittyy vain ainoastaan siihen sarjaan, tekee asiaa kokopäiväisesti ja voi vaikkapa ennen kierrosta syventyä tutkimaan sitä 10 tunnin ajaksi. muussa tapauksessa, viiden hyvän pelurin yhteenvetonäkemys otteluiden %-arvioista, joukkueiden rankingeista sekä tärkeänä OTTELUKOHTAISISTA ERIKOISTEKIJÖISTÄ on kyllä suosikkitapaus päihittämään jokaisen yksittäisen %-arviot, pitkässä juoksussa.
eli mitä lähempänä on ALOITTELEVAA URHEILUVEDONLYÖJÄÄ, sitä suurempi hyöty on jos niissä omissa vedoissaan käyttää hieman extravarovaisuutta, katsoo mitä monen sen sarjan expertin yhteenvedon mukaan tällä kierroksella kuuluisi pelata, ja sitten tekee omat lopulliset pelipäätöksensä ajatellen pelikassansa parasta :P
silloin urheiluvedonlyöjä voisi olla lähempänä kokenutta ammattilaista kuin aloittelijaa, kun on vaikkapa tehnyt 3 kauden ajan %-arvioita juuri kyseiseen sarjaan, lyönyt niistä vetoa ja jäänyt niillä vielä VOITOLLE.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Erittäin hyvin sanottu Mika. Puhut todellakin tässä kohdassa asiaa...
Olin myös viime kierroksen "musta lammas" ja poimin mielestäni maukkaan ylikertoimen hjk-tp-47 mihen pistin hjk will not win aika reippaallakin summalla...

Aina kannattaa käyttää omaa harkintaa vedoissaan.
Luottaako omaan vai muiden mielipiteisiin.
Jos ei ole hajuakaan niin suosittelen käyttämään muiden arvioita...
jos on niin pitäkää omista kiinni, mutta aina kannattaa vertailla niitä toisten vetoihin...Jos saldo jää vuodesta toiseen miinukselle niin jotain on pielessä.

Vedonlyönti vaatii rautaisia hermoja ja niiden avulla erotetaan jyvät akananoista...

Itselläni on yli vuosikymmen takana vedonlyöntiä ja olen tämän itse huomannut ja kirjapidosta selviää, että 4 vuotta kesti ennenkuin sain ensimmäisen kerran plus merkkisen saldon...Se johtuu taaseen siitä, että ssp alkoi postittelemaan vetokuponkeja kotiin... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

juu, ja tarkennuksen vuoksi, tuo musta lammas -teksti ei viitannut sinuun, vaan tarkoitin sitä yleisesti ottaen :D

kuten sinäkin, voin puhua kaikista urheiluvedonlyönnissä tehtävistä virheistä kokemuksen syvällä rintaäänellä... jostainhan se on opittava, mutta ei kaikkea välttämättä tarvitse aina oppia omista kokemuksista, pahimmista tehtävissä olevista virheistä voi kysellä myös muilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Lihasmuisti paras muisti, eli vedonlyöntimaailmaan siirrettynä kyllä koviin ylipanostuksiin tai hirvittäviin arviovirheisiin kosahtaneet vedot opettavat eniten :P Itse tarvitsin yhden kosahtaneen todella megalomaanisen ylipanostuksen täysin turhaan kohteeseen (mitä mun ei edes pitänyt aluksi pelata) kun lähdin kansankiihkoon mukaan, että vihdoin päähän meni se, miksi ne panosrajat on olemassa ja miten oikeasti pysytään plussalla. Pari kertaa tuollaisten "hehkukohteiden" ylipanostukset meni ensin läpi rimaa hipoen, ja muistan miettineeni vielä vedon jälkeen että "olipa todella karkea ylipanos ja huono veto, lähellä oli, liian lähellä" mutta ei se vielä riittänyt. Se veto piti kosahtaa niin kovin että vatsahaava oli lähellä ennen kuin järki tuli takaisin :lol:

Mutta - vaikka toi opetus maksoi paljon rahaa se on sitä todella paljon myös säästänyt. Vasta viime viikonlopulla oli surullisen kuuluisa Kööpenhaminan "sopupeli", eilen Norja-Wales ja onhan noita melkein kerran viikossa. Yhtään kertaa ei ole enää tullut lyötyä "all-in", oli miten varma matsi tahansa ja panokset pysyy rajoissa. Mutta uskoisin että maailmassa on monta fiksumpaakin ihmistä, ei asioita aina kannata näin vaikeasti tehdä. Se vaikein tapa vaan yleensä tuntuu aina olevan luontevin tie :roll:

Tällaista ajatuksen virtaa.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1708
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +54.63 yks.

Palautus%: 110.24%

Panosten ka: 2.79 yks.

Vetoja: 191

Pisteitä: 364
Viesti:

Viesti Kirjoittaja thorn »

Kyllä se on kumma homma, kun pelaan kotona raveja ja muita pelejä niin kyllä voittoja tulee, mutta kun menee radalle seuraamaan raveja niin tietoa alkaa tulemaan joka suunnalta ja mikään ei tunnu onnistuvan.

Esim. tänään pistin kotona lähtiessäni jos jonkinmoista vetoa ja kaikki osuivat, mutta hävisin voitetut rahat noin 200 sitten paikan päällä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


säm
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 07.04.2004, 19:55
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja säm »

Jiihaa!! Lahden Tommi Kautonen voittomaali 90. minuutilla! Kerrankin yliajan maali ratkaisee voiton minulle! :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

No taas se meni..

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Viesti Kirjoittaja GooRio »

säm kirjoitti:Jiihaa!! Lahden Tommi Kautonen voittomaali 90. minuutilla! Kerrankin yliajan maali ratkaisee voiton minulle! :D
No juu ja täällä menettettiin 3.45 kertoiminen tasuri tuohon. Ja tähän päivään kun liittää vielä Da Mattan sähläilyt ja Hyvinkään pupeltaminen 2. jaksolla 4. vuoroparin lopussa, niin eipähän tästä päivästä jäänyt käteen juuri muuta kuin sitä itseän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

:D Viikonlopun trio Veikkaukselle; OLS (1,85) - PANTTERIT (2,25) - LAHTI (2,65) - JIPPO (2,45) joten ei paha.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


säm
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 07.04.2004, 19:55
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja säm »

winorloose kirjoitti::D Viikonlopun trio Veikkaukselle; OLS (1,85) - PANTTERIT (2,25) - LAHTI (2,65) - JIPPO (2,45) joten ei paha.
Eikös tuo ole kvartetti :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

No taas se meni..

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

säm kirjoitti:
winorloose kirjoitti::D Viikonlopun trio Veikkaukselle; OLS (1,85) - PANTTERIT (2,25) - LAHTI (2,65) - JIPPO (2,45) joten ei paha.
Eikös tuo ole kvartetti :wink:

:wink: Onpa hyvinkin jos pelaa kohteet samaan riviin, mutta näinhän ei luonnollisesti kukaan järkipeluri tee. Ja ilman Veikkauksen typerää Suomen kakkosdivaria koskevaa triplapakkoa ei pelaisi edes em. trio-järjestelmiä. Tietysti oikeaoppisesti pelattaessa riveissä olisi pitänyt painottaa viikonvaihteen parasta pelikohdetta JIPPOA, mutta näin nyt tällä kertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Norja perkele

Viesti Kirjoittaja Villa »

Oivoivoi, viikosta tuli varsin hyvä kiitos Suomi-futiksen. MUTTA, jos tuo Norja olis kolahtanu, niin olis puhuttu ehdottomasti parhaasta viikosta miesmuistiin. Sinänsä harmitusta lisää noi viime hetken maalit, Kiffen ja Lahti, harvinaista herkkua noi tärkeät viime minuutin maalit. Ne olis ehdottomasti ansainnu pisteeks iin päälle Norjan selkeän kotivoiton.

Samaan hengenvetoon kiitos Veikkaukselle siitä, että alkuviikon uudessa listassa kakkonen saa jatkoa. Mennyt lista on varmasti ollut tappiollinen alasarjojen takia. Eiköhän jatketa samaan malliin???

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Päivän opetus: Koskaan ei kannata pistää vetopörssiin ostotarjousta menemään MLB peliin ja mennä sitten "hetkeksi nukkumaan" koska on aivan varmaa että jos näin tekee niin aloittava syöttäjä vaihtuu tänä aikana ja se alkuperäinen ylikertoiminen ostotarjous muuttuu alikertoimeksi ja menee vauhdilla kaupaksi.

Eilen Betssonille Atlantaa ostoon iltapäivällä ja sitten nukkumaan, kun heräilin siinä puolisen tuntia ennen pelin alkun niin kävin tarkistamassa Bettsonilta että hyvä kun joku oli tarttunut tuohon tarjoukseen, sitten MLB.comiin ja karmea toteamus HoRam to DL ja kukas helvetti Travis Smith on. :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Itselläni oli elämäni tappiollisin viikonloppu. Tappiot koostuivat suurimmalta osalta yhdestä vedosta. Löin Els voittajaksi euroopan tourilla melkein 45 000 vanhalla markalla. Siis halloo. Kuka idiootti pistää yhden ihmisen puolen vuoden verottoman palkkan yhden golf pelaajan puolesta. Netissä tulee vain niin raha sokeaksi kun itse rahaa ei näe ja on vaan mukava latoa euroja jonkun puolesta. Itse vedossa harmittaa että se tuli lyötyä aivan viihde vetona. Harmitus ei olisi niin suuri jos olisi lyönyt jotain ylikerrointa ja olisi hävinnyt ne. Tämä mies pitää nyt taukoa kesäkuun 11 päivään saakka jolloin on taas järkeviä vetoja tarjolla kun yleisurheilu alkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

mikko82 kirjoitti:Itselläni oli elämäni tappiollisin viikonloppu. Tappiot koostuivat suurimmalta osalta yhdestä vedosta. Löin Els voittajaksi euroopan tourilla melkein 45 000 vanhalla markalla. Siis halloo. Kuka idiootti pistää yhden ihmisen puolen vuoden verottoman palkkan yhden golf pelaajan puolesta. Netissä tulee vain niin raha sokeaksi kun itse rahaa ei näe ja on vaan mukava latoa euroja jonkun puolesta. Itse vedossa harmittaa että se tuli lyötyä aivan viihde vetona. Harmitus ei olisi niin suuri jos olisi lyönyt jotain ylikerrointa ja olisi hävinnyt ne. Tämä mies pitää nyt taukoa kesäkuun 11 päivään saakka jolloin on taas järkeviä vetoja tarjolla kun yleisurheilu alkaa.
Eh siis löit vajaa 8000 euron VIIHDEVEDON? Mitäköhän aineita sitä oli sitten nautittu?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Alex
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 27.06.2003, 21:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Alex »

Kerrankin voi tuulettaa veikalle osunutta pitkävetoa HJK(-1), Jippo, Detroit antoi kertoimeksi mukavat 41. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Mopo karkaa vaan joskus kädestä, tämä oli arvattavissa. Jonkun muun olisi pitänyt vaan sanoa että järki käteen. Viihtevetona pidän kaikkea vetoa johon minulla ei ole mitään asiantuntemusta. Kyllä nyt on paska fiilis :cry: :cry: :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Johonkin on kadonnut vanha kunnon Rosenborgin loisto... seurasin ekan puoliajan ja kun oli 2-0 Rosenborgille, niin en ajatellut suosikin enää (taas) kämmäävän ja lopetin seurannan. Kyllä oli ISO yllätys kun Songdal venyi 3-3 tasuriin, lähestulkoon voittoon!? Noh, siinä meni Rodenborgin mukana tonni, tää on tätä. Mitä tästä opimme: keep it simple! :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 3425
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +18.41 yks.

Palautus%: 103.31%

Panosten ka: 0.26 yks.

Vetoja: 2117

Pisteitä: 1787

Viesti Kirjoittaja Darren »

Yleensä on tottunut siihen, että yhdellä kosahtaa, nyt olisi riittänyt jos edes yksi neljästä olisi pitänyt, mutta ei! :evil:

Odotukset maanantaille olivat valtaisat, sillä kolmansina JIPPO-Detroit-X trioissa olivat vielä isolla Rosenborg, Brommapojkarna ja Boden sekä pienellä Bodö/Glimt, vaan mites taas kävikään!?

Niin vain se aina jotenkin kummasti tuntuu välttelevän. Rosenborgin söhrääminen muistetaan täällä vielä pitkään! :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Hohhoijaa

Taisi olla paras vedonlyöntipäivä, mitä mun vedonlyöntihistoriassa (+10 v.) on koskaan ollut. Veikkausliigassa kaikki pääkohteet - TamU, Allianssi ja MyPa pitivät. Hyvää tukea antoi vielä Inter. Noihin kaikkiin sai vielä pilkittyä melko rouheat kertoimet pörsseistä. Joutunee hieman juhlistamaan viikonloppuna... :D

Kiitokset kaikille muille Veikkausliiga-asiantuntijoille. Tästä on hyvä jatkaa.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Veikkausliiga on kyllä lähtenyt koko kauden osalta aivan helvetin hyvin käyntiin, ei voi muuta sanoa. Loistavaa työtä kaikki jotka jaksatte kohteita analysoida - yhteistyö toimii!

Harmi vain kun ei TamU tehnyt 0-2 maalia, olisi nimittäin useampi pitkävetorivi kolissut Kaapo * TamU -1 akselin kautta :|

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kekkipena
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 18.03.2003, 13:04
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja kekkipena »

Taas oli niitä viikonloppuja kun olisi ollut parempi pitää näpit irti vedoista.

Allianssi, Hämeenlinna ja GAIS sössivät viimeisellä minuutilla. Västerås jo hienosti 2-0 johtoasemasta käsittä,ättömään 4-2 tappioon Superettanin paskinta vastaan.

Hienosti meni siis :x

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pena

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Hoh-hoh. Olipahan taas viikonloppu; 90 min kirous iski jälleen. Allianssin mukana hävis nelinumeroinen summa avaruuteen eikä asiaa myöskään helpottaneet MP:n ja P-Iirojen (x2) yliajan maalit. Täytyypä sanoa että... tai olenpa sittenkin hiljaa. :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Inssi
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 12.09.2003, 10:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Stadi

Viesti Kirjoittaja Inssi »

Täytyy vähän tuuletella kun kävi armoton munkki eilisessä tennisfinaalissa.

Kolmannen erän loppupuolella näytti että Gaudio nousee vielä pieneen taisteluun ottelun voitosta ja ajattelin kertoimien hieman tasaantuvan livevedonlyönnissä. Niinpä myin Corian voittoa kertoimella 1,20 ajatuksena tehdä pieni pakkovoitto neljännen erän aikana. Melko pian tämän jälkeen Corian jalat alkoivat krampata ja kertoimet heittivät täysin päälaelleen. Neljännen erän lopussa suljin vetoni myymällä Gaudiota kertoimella 1,18. Näin oli ennen viimeisen erän alkua taskussa "muhkea" ja varma voitto (nettovoitto n. 4x Corian myynnissä riskeerattu rahasumma). Betfairillahan vetoja ei ymmärtääkseni peruuteta keskeytystapauksessa.

Vaikka Corian jalkavaivojen takia peli näytti aika selvältä neljännen erän jälkeen, niin oli hyvä että suljin vetoni, muuten Corian ottelupallojen aikana viidennessä erässä olisi ollut hermot aika kireällä.

Tenniksen livekertoimet heiluvat usein kovasti, mutta tuskin toista kertaa meikäläisen kohdalla vedon ajoitus osuu näin nappiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.01.2004, 15:52

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 1.50 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 260

Viesti Kirjoittaja KR »

Jälkipeli tämäkin:

Moniveto 3 EuPa - KaaPo, FC Kontu - TiPS, Lilleström - Stabaek
Näytin kaverille eilen tekemääni "näppärää" monivetotyökalua jolla poimin mielestäni selvät ylikertoimet...PÖYTÄLAATIKKOON!

Ote eilisestä mailistani (rivi):
<pre>
Ottelu 1
0,2 - 0,1,2
Ottelu 2
2,3,4 - 1,2,3
Ottelu 3
0,1,3- 0,1

</pre>
Ja kuinkas kävikään:
1. EuPa - KaaPo 2 - 0
2. FC Kontu - TiPS 4 - 0
3. Lilleström - Stabaek 3 - 0
Kerroin 24 100,00 (lopullinen)

Jossittelu:
2 - 0 4 - 1 3 - 0 21444,92

Vähän kylmäsi kun näin tulokset. Olispas ollut taas virtuaalivoittoa yllin kyllin...

-KR-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.01.2004, 15:52

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 1.50 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 260

Viesti Kirjoittaja KR »

Jossittelu: Osa 2
MV 1. PK-35 - FC Espoo, Kiffen - Gnistan, HyPS - KäPa
Edellisen laatikkovedon (kts yllä) innoittamana tein ensimmäinen uuden MV-simulointimallini mukaisen "oikean" vedon (2 miehen kimppa)

Päivällä suunnittelin riviä ja totesin kimppakaverille että PK35:ta lyödään näköjään runsaasti ja kaikki 012 maaliluvut on pelikelpoisia. Lisäten seuraavaa "MUTTA EN KYLLÄ PK-35:N NOLLAAN USKO" joten tein meille näppärän säästörivin:

PK-35 - FC Espoo 12 12 (0-2)
Kiffen - Gnistan 23 23 (2-2)
HyPS - KäPa 01 01 (1-1)
(oikea tulos sulkeissa)

Kylläpä taas kannatti säästää! Kerroin 7970 0-2 2-2 1-1. Tämmöstä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu