Tänään on 28.03.2024, 13:52.

Sopupelejä ja musta lista

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Yleistä keskustelua tenniksestä ja kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja timo »

TuplaJallu kirjoitti:
Miksi kukaan pelaaja riskeeraisi pelaamalla saatuja satoja tuhansia tai jopa miljoonia ja lisäksi valtavia sponsoritahoja ja etuja yhden matsin takia, jossa fiksauspalkkio varmasti olisi pienempi?
Sitten kun Dmitri tulee gorillojen kanssa kyläilemään ja kertoo että jos tämä peli ei nyt pääty näin niin en voi taata perheesi turvallisuutta, miten luulet että tässä käy?
Höpö,höpö...
Ja yleensä se on ollut muuten Igor-niminen ja Italiassa Giovanni, mutta kannattaa Jallu vähemmän katsoa leffoja ja pysyä todellisuudessa.
PS. Jos Dmitri tulee luoksesi gorillojen kanssa, niin laita privaa! Kyllä me (tai lääkärit) siihen lääkkeet löydetään :wink: !

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit

08.05.2014 21:16 <Gini> Davyhan väitti, että uhkailtiin,mutta uskon, että perusteli

08.05.2014 21:16 <Gini> valheilla vaan omaa rikostaan.

08.05.2014 21:23 <timo> Muistan ja tohon juuri "Igori"lla viittasin.Vahvasti

08.05.2014 21:25 <timo> huhuttiin,että veljensä Eduard olisi ollut "primus motor".


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 22:46
Pisteitä: 382

Re: Yleistä keskustelua tenniksestä ja kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Kai se on pakko tähän aluksi kirjoittaa hyvän maineen takia, että silloin kun minä puhun vakavista asioista, niin vitsit pysyvät poissa, ja nämä seuraavat asiat ovat täyttä asiaa ja jopa faktaa.


Kaikki tiedämme, että naiset ylipäätään ovat herkempiä kuin miehet (ja tämä ei ole sovinismia) varsinkin ennen kuukautisia ja näin saattavat murtua tiukoissa paikoissa herkemmin.
Tämä on kyllä aivan totta. Ensimmäisenä tuli mieleen Sabine Lisicki joka murtui täysin viime vuonna, en nyt muista tarkkaan mikä turnaus oli, mutta taisi se jopa finaali olla. Eiku perhana, sehän oli wimbledonin finaali, kun hänellä on se "ruohoallergia". Sitä seliteltiin sillä, mutta kyllähän sen selvästi näkyi miten paineet purkautuivat helppojen virheiden myötä, ja sen jälkeen kun itku tuli niin ei siitä enää noin vaan takaisin peliin tulla.
Fiksailua on aina ollut ja tulee olemaan. Kuinka paljon sitä on ja onko tosiaan eroa naisten ja miesten matsien fixailujen välillä on mahdotonta sanoa. Mutta aina kun epäilee sopupeliä kannattaa tarkastella kuka pelaaja on kyseessä, sillä tuskin esim. Federer, Rafa ja Nole suostuu mihinkään fixailuun. Oman tietoni ja kokemukseni mukaan fiksailua tapahtuu eniten haastajatasolla ja ATP:ssa tietyissä turnauksissa, joissa palkkiotaso on alhainen. Miksi kukaan pelaaja riskeeraisi pelaamalla saatuja satoja tuhansia tai jopa miljoonia ja lisäksi valtavia sponsoritahoja ja etuja yhden matsin takia, jossa fiksauspalkkio varmasti olisi pienempi?
Nyt ei taida timppa olla ihan perillä täsmälleen kaikesta mitä liittyy fiksailuun, vaikka otit esille tuossa muutaman hyvän asian. Selvästi olet seurannut tennistä luultavasti jopa kauemmin ja erityisesti enemmän kuin minä. Fiksailua on joo aina ollut, mutta se on lisääntynyt hälyttävästi vuosi vuodelta, ja tällä hetkellä se on niin iso ongelma että käytännössä pitäisi lopettaa jokainen laji ja sarja jos halutaan kokonaan poistaa tällainen toiminta. Tenniksessä ottelufiksaukset tapahtuvat melko usein aivan eri tavalla kuten esimerkiksi jalkapallossa. Tenniksessä on juuri kuten sanoit "haastajatasolla" "pelaajatalleja" joissa on managerit hoitamassa tallin asoita. Yhteen talliin voi kuulua esimerkiksi 5 pelaajaa, ja tässä esimerkissä kaikki ovat WTA pelaajia. Yleensä tällaisessa tallissa on se yhteinen asia, että kaikki pelaajat ovat huomattavan alhaalla WTA ranking sijoituksessa. Aivan kuten sanoit, niin ei Serena Williams tällaiseen fiksailuun ryhdy, ellei sitten perhettä uhkailla tai muuta vastaava, jota on myös tapahtunut eri lajeissa. Silloin nöyrästi totellaan jos "mafia" niin käskee. Aivan kuten Jalmari tuossa oli kertonut.

Sitä on vaikea mennä arvioimaan, tapahtuuko fiksaukisa enemmän ATP vai WTA puolella. Luultavasti ATP puolella, koska rahaa liikkuu enemmän miesten vetoihin, ja näin ollen ei jäädä "yhtä helposti" kiinni toiminnasta. Ja vuosien varrella rikolliset ovat keksineet omat systeeminsä, millä peittää jäljet varsin hyvin ettei aina fiksauksia huomata pelivaihdoissa. Ja kun ei pelivaihdoissa ole mitään hälyttävää, niin ei pelaajan "tahallaan häviäminen" voida mitenkään todistaa, ellei nyt sitten lyö jokaisella lyönnillä tyhjää ilmaa. Eihän moni huipulla halua riskeerata uraansa tekemällä tällaista toimintaa, vaikka onhan siellä kärjen tuntumassakin joskus jäänyt kiinni sellaisia, eikä kukaan voi väittää eikö olisi ollut epäilyksiä monen pelaajan suhteen, kun välillä näyttää niin päivänselvältä tapaukselta.

Se fiksaus tapahtuu niinkun todettu usein ITF tasolla, vaikka tunnetusti ei moni vedonvälittäjä edes tarjoa kertoimia näihin otteluihin. Kuitenkin tarpeeksi moni, että toiminta kannattaa, sekä jopa riski että tällaisesta tulee fiksaajalla tuntuvat rangaistukset, sekä pelaajan ura on luultavasti siinä. Näissä tapauksissa talli ilmoittaa selvästi pelaajalle ettei tällä tule koskaan olemaan mahdollisuuksia puutteiden takia nousta aivan huipulle, ja että tällainen systeemi on todella kannattavaa tienata rahansa uralla. Moni pelaaja valitettavasti suostuu siihen, ja siinäkin on eräänlainen sama kuvio että melko usein tällaiset pelaajat tulevat muutamista samoista maista. Myös ITF turnauksissa on tietenkin rahapalkinnot turnauksen voittajille, vaikkei ne tietenkään ole samalla tasolla kun ATP ja WTA:ssa. Kun pelaaja tietää jo etukäteen ettei vastustajille ole mitään saumaa, on kannattavampaa suostua "managerin" tarjoamaan summaan jos hävitään tahallaan. Sama kuvio on luonnolisesti myös korkeammalla tasolla, että jos voi ottaa varman "palkan" heti ensimmäisellä kierroksella, niin miksi pelaisi enempää otteluita kun ei silti ole mahdollisuutta taitoihin nähden päihittää seuraavia vastustajia. Onneksi ei kaikki pelaajat sentään ajattele tällä tavalla, ja voi kun tietäisi kuinka moni on tällaisesta kieltäytynyt.

Kun nyt tuli näin paljon höpistyä aiheesta, niin kerrotaan nyt sitten melkein kaikki. Minulla on tällä hetkellä 5 ITF naispelaajaa erikoistarkkailussa ja olen 90% varma että jokaiseen liittyy ainakin joissakin otteluissa ottelufiksausta. Kaikki pelaajat kuuluvat luonnollisesti samaan talliin, ja satun tietämään vuosien varrella tulleista tiedoista, että tämän tallin manageri on aikaisemmin ollut mukana eri asioissa kun puhutaan fiksauksista. Luonnollisesti kaikki tämä on ulkomailla tapahtuvaa toimintaa. En aio mainita mitään pelaajien nimiä, enkä mitään muutakaan. Tämä olisi luonnollisesti melko iso asia jos tämä on totta, mutta jos olisinkin väärässä, niin saisin siitä vielä itse syytteet niskaan. Sen verran vahva epäilys tähän on, että mitä luultavimmin tulen tekemään jossain vaiheessa rikosilmoituksen, tai anonyymin tipsin siihen maahan missä tämä toiminta tapahtuu. Jos seuraavissa otteluissa näkyy edelleen samanlaista pelikäyttäytymistä, niin olen täysin varma että näillä pelaajilla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Jokainen pelaaja on samasta kotimaasta.

Olen tarkastellut pelaajien tuloksia oddsportalissa, ja on muutamassa tapauksessa aivan päivänselvää, ettei erien 6-0 häviöt ole pelkkää sattumaa. Vaikkei esim. pinnaclella näitä eräveikkauksia pysty pelata, niin maailmalta löyty tarpeeksi monta joihin pystyy, ja kun "yrityksessä" on tarpeeksi monta jäsentä tällainen toiminta tekee firmasta melko menestyvän. Sekä pelaajat että yritykseen kuuluvat voittavat niin kauan kunnes passu tulee entisenä "duunarina" ja näyttää että se ykstyisetsivän puhe eräässä toisessa ketjussa kauan sitten ei sittenkään ollut ihan keksittyä tarinaa. Näillä pelaajilla on todella usein tappioita 2-1 lukemilla. Se taas tarkoittaa että he usein häviävät tahallaan heti ensimmäisellä kierroksella sellaiselle pelaajalle jonka he tosissaan yrittämällä jopa voittaisi. Otetaan se yksi tarvittava erä ja sitten hävitään ottelu. Miksi sitten ei vaan hävitä kahdessa suoraan? Koska kerroin on korkeampi 2-1 tuloksella kun 2-0 tuloksella.

Tällaisen kertominen nyt saattaa herättää paljonkin keskustelua aiheesta, mutta en todellakaan aio ottaa pelaajien nimä esille. Nämä ovat aina melkoisen vakavia asiat kun lähdetään syyttämään jotakuta tällaisissa asioissa, ja siihen täytyy olla 100% varma että lyö nimiä pöytään. Kaikki taustat huomioiden tämä tapaus on kuitenkin sen verran selvä kun sattumalta tietää monia asioita mitä eivät "viranomaiset" jotka seuraa ottelufiksauksia tiedä. Käytännössä kun joku puhu miten pitäïsi ottaa huomioon fiksaukset, niin eihän niitä voi mitenkään tietää etukäteen, vaan ne näkee sitten liveruudussa eri tapahtumilla kun on ainakin itse tottunut katsomaan aina sillä silmällä eri lajeja että milloin joku tekee jotain virheitä tahallaan. Katsokaapa jotain futismatsia streamistä johonkin kroatian tai bosnian sarjoihin. Ei tarvitse olla kovinkaan perillä ottelufiksauksista kun avauspotkut välillä vedellään suoraan päätyrajoistakin yli, eikä vaan sivurajoista. Ja välillä muistetaan vasta puoliajan viime minuuteilla että pitikin hävitä tämän puoliajan, ja kaveri sitten toisen. Periaatteessa jos haluaa olla varma ettei pelaa fiksattua ottelua, niin kannattaa unohtaa vedonlyönti ja alkaa keräilee postimerkkejä.

Ja vielä sellainenkin asia, että kyllä siihenkin keinot on olemassa miten saadaan pelaajat pitämään suunsa kiinni vaikka tarjous olisi tullut johon kieltäydytään. Siinä astuu kuvaan aina juuri ne Igorit ja Dimitrit jotka tosin ystävällisesti ilmoittaa että on varmasti kaikkien kannalta hyvä jollei näitä keskusteluja levitetä eteenpäin vääriin korviin. Eipä nämä asiat nyt varmasti kuitenkaan kaikille tullut yllätyksenä, vaikka ehkä joillekin saattoi olla pienimuotoinen sellainen että tämä pään aukoja olikin ehkä sittenkin perillä jostakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.05.2014 21:31 <timo> Paljon tekstiä ja nyt aikaa itsellä tänä iltana vähän.

08.05.2014 21:31 <timo> Mutta haluaisin lukea faktaa näitten "Igoreitten"

08.05.2014 21:32 <timo> aiheuttamista sopupeleistä? Kannattaa olla yhteydessä

08.05.2014 21:32 <timo> http://www.tennisintegrityunit.com/ ja kysyä heiltä asiasta.

08.05.2014 21:33 <timo> Ovat kuitenkin asiantuntijoita ja tutkijoita eivätkä

08.05.2014 21:33 <timo> tietääkseni tunne yhtään tällaista tapausta,joka olisi

08.05.2014 21:33 <timo> faktoina todistettu! Huhuja ja mutuja on maailma tästä

08.05.2014 21:34 <timo> asiasta täynnään,mutta faktat ohoi!

08.05.2014 21:36 <unohtunut salasana> Kannattaisi varmaan lukea se teksti ennen kun kommentoi ;)

08.05.2014 21:37 <unohtunut salasana> Jos ei tarpeeksi faktaa ole siinä että tietää että manageri

08.05.2014 21:37 <unohtunut salasana> pelaajille on syyllistynyt rikoksiin, niin jo on kumma :)

08.05.2014 21:40 <lammpa-1> se, ettei korkeallakin tasolla fiksailtaisi, on skeidaa

08.05.2014 21:41 <lammpa-1> esimerkkinä yks nolo maailmanmestari nimeltään

08.05.2014 21:41 <lammpa-1> John Higgins. Laji toki eri, mutta ihan varmasti korkean

08.05.2014 21:41 <lammpa-1> tasonkin fiksausta tapahtuu. Siellä vaan hoidetaan asia

08.05.2014 21:42 <lammpa-1> fiksummin, ettei jäädä kiinni?

08.05.2014 21:43 <lammpa-1> tenniksessä vois kuvitella, että korkeimmalla tasolla

08.05.2014 21:43 <lammpa-1> fiksataan joku yhden erän häviö tms. jolloin fikserit

08.05.2014 21:43 <lammpa-1> pääsevät painamaan isolla tasoitusvetoon tms

08.05.2014 21:46 <Gini> Toi tenniksen markkinakin on niin pieni, että vaikee nähdä

08.05.2014 21:47 <Gini> että jotain isompaa tapahtuisi. Pinny ainoo, joka ottaa

08.05.2014 21:47 <lammpa-1> ok. hyväksyn. en seuraa sitä niin tarkkaan.

08.05.2014 21:47 <Gini> satasia ja fairilla ehkä slameissä jotain pientä vaihtoo.

08.05.2014 21:48 <lammpa-1> entäs ne dokumentoimattomat lainvastaiset kiinalais ja

08.05.2014 21:48 <lammpa-1> thaikku-bookkerit?

08.05.2014 21:50 <Gini> No niistä en tiedä mitään :)

08.05.2014 21:50 <lammpa-1> taitavat kyllä olla futiksen perään, kun isommat panokset

08.05.2014 21:54 <lammpa-1> onko muuten tenniksen limpit yleiseti laskeneet viime

08.05.2014 21:54 <lammpa-1> aikoina, kun on käynyt selväksi kaikille, että helppo laji

08.05.2014 21:54 <timo> Lyhyesti vielä tänään:en löydä tästä postauksesta yhtään

08.05.2014 21:55 <lammpa-1> fiksata? ite luulin, että ATP limpit olis yleisesti tonneja

08.05.2014 21:55 <Gini> Ehkä vähän noussut, mutta Pinny ja Sportbet ainoita, joissa

08.05.2014 21:55 <timo> faktaa siis nimiä tai tapausta,joka olisi jossain todistettu

08.05.2014 21:55 <timo> fiksaukseksi!

08.05.2014 21:55 <Gini> voi operoida jollain 100k kassalla.

08.05.2014 21:56 <Gini> Finaaleissa ja slameissä ehkä just ja just sbo ja 12b

08.05.2014 21:56 <lammpa-1> ok Gini. ja Timolle oli tuossa Higgins, mutta väärä laji :D

08.05.2014 21:57 <lammpa-1> eikä sekään varma, joten sai vain jonkun 6kk pelikiellon

08.05.2014 21:57 <Gini> Pari kiloo saa pinnylle closereihin. Earlyihin pari sataa.

08.05.2014 22:03 <Gini> Sanottakoon tässä myös se, että jos joku haaveilee tennis-

08.05.2014 22:03 <Gini> vihjepalvelun pyörittämisestä, niin ei kannata, jos ei aio

08.05.2014 22:03 <Gini> itse olla firman ainoa asiakas.

08.05.2014 22:07 <lammpa-1> :D

08.05.2014 22:10 <timo> Tarkoitin siis tätä viiimeistä postausta ja

08.05.2014 22:11 <timo> todellisten faktojen puutetta,en näitä kommentteja!

08.05.2014 22:11 <timo> Mutta nyt viisujen kimppuun(josko niistä löytyisi fixejä :))

08.05.2014 22:11 <lammpa-1> No aika vähän näissä mun kommenteissakaan faktaa on :D

09.05.2014 12:05 <unohtunut salasana> Timo: jos asian kääntää toisin päin, niin yritä itse esittää

09.05.2014 12:05 <unohtunut salasana> faktoja etteikö fiksausta tapahtuisi myös korkealla tasolla.


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 22:46
Pisteitä: 382

Re: Yleistä keskustelua tenniksestä ja kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

08.05.2014 21:31 <timo> Paljon tekstiä ja nyt aikaa itsellä tänä iltana vähän.
08.05.2014 21:31 <timo> Mutta haluaisin lukea faktaa näitten "Igoreitten"
08.05.2014 21:32 <timo> aiheuttamista sopupeleistä? Kannattaa olla yhteydessä
08.05.2014 21:32 <timo> http://www.tennisintegrityunit.com/ ja kysyä heiltä asiasta.
08.05.2014 21:33 <timo> Ovat kuitenkin asiantuntijoita ja tutkijoita eivätkä
08.05.2014 21:33 <timo> tietääkseni tunne yhtään tällaista tapausta,joka olisi
08.05.2014 21:33 <timo> faktoina todistettu! Huhuja ja mutuja on maailma tästä
08.05.2014 21:34 <timo> asiasta täynnään,mutta faktat ohoi!
08.05.2014 21:36 <unohtunut salasana> Kannattaisi varmaan lukea se teksti ennen kun kommentoi ;)
08.05.2014 21:37 <unohtunut salasana> Jos ei tarpeeksi faktaa ole siinä että tietää että manageri
08.05.2014 21:37 <unohtunut salasana> pelaajille on syyllistynyt rikoksiin, niin jo on kumma :)
08.05.2014 21:40 <lammpa-1> se, ettei korkeallakin tasolla fiksailtaisi, on skeidaa
08.05.2014 21:41 <lammpa-1> esimerkkinä yks nolo maailmanmestari nimeltään
08.05.2014 21:41 <lammpa-1> John Higgins. Laji toki eri, mutta ihan varmasti korkean
08.05.2014 21:41 <lammpa-1> tasonkin fiksausta tapahtuu. Siellä vaan hoidetaan asia
08.05.2014 21:42 <lammpa-1> fiksummin, ettei jäädä kiinni?
08.05.2014 21:43 <lammpa-1> tenniksessä vois kuvitella, että korkeimmalla tasolla
08.05.2014 21:43 <lammpa-1> fiksataan joku yhden erän häviö tms. jolloin fikserit
08.05.2014 21:43 <lammpa-1> pääsevät painamaan isolla tasoitusvetoon tms
08.05.2014 21:46 <Gini> Toi tenniksen markkinakin on niin pieni, että vaikee nähdä
08.05.2014 21:47 <Gini> että jotain isompaa tapahtuisi. Pinny ainoo, joka ottaa
08.05.2014 21:47 <lammpa-1> ok. hyväksyn. en seuraa sitä niin tarkkaan.
08.05.2014 21:47 <Gini> satasia ja fairilla ehkä slameissä jotain pientä vaihtoo.
08.05.2014 21:48 <lammpa-1> entäs ne dokumentoimattomat lainvastaiset kiinalais ja
08.05.2014 21:48 <lammpa-1> thaikku-bookkerit?
08.05.2014 21:50 <Gini> No niistä en tiedä mitään :)
08.05.2014 21:50 <lammpa-1> taitavat kyllä olla futiksen perään, kun isommat panokset
08.05.2014 21:54 <lammpa-1> onko muuten tenniksen limpit yleiseti laskeneet viime
08.05.2014 21:54 <lammpa-1> aikoina, kun on käynyt selväksi kaikille, että helppo laji
08.05.2014 21:54 <timo> Lyhyesti vielä tänään:en löydä tästä postauksesta yhtään
08.05.2014 21:55 <lammpa-1> fiksata? ite luulin, että ATP limpit olis yleisesti tonneja
08.05.2014 21:55 <Gini> Ehkä vähän noussut, mutta Pinny ja Sportbet ainoita, joissa
08.05.2014 21:55 <timo> faktaa siis nimiä tai tapausta,joka olisi jossain todistettu
08.05.2014 21:55 <timo> fiksaukseksi!
08.05.2014 21:55 <Gini> voi operoida jollain 100k kassalla.
08.05.2014 21:56 <Gini> Finaaleissa ja slameissä ehkä just ja just sbo ja 12b
08.05.2014 21:56 <lammpa-1> ok Gini. ja Timolle oli tuossa Higgins, mutta väärä laji :D
08.05.2014 21:57 <lammpa-1> eikä sekään varma, joten sai vain jonkun 6kk pelikiellon
08.05.2014 21:57 <Gini> Pari kiloo saa pinnylle closereihin. Earlyihin pari sataa.
08.05.2014 22:03 <Gini> Sanottakoon tässä myös se, että jos joku haaveilee tennis-
08.05.2014 22:03 <Gini> vihjepalvelun pyörittämisestä, niin ei kannata, jos ei aio
08.05.2014 22:03 <Gini> itse olla firman ainoa asiakas.
08.05.2014 22:07 <lammpa-1> :D
08.05.2014 22:10 <timo> Tarkoitin siis tätä viiimeistä postausta ja
08.05.2014 22:11 <timo> todellisten faktojen puutetta,en näitä kommentteja!
08.05.2014 22:11 <lammpa-1> No aika vähän näissä mun kommenteissakaan faktaa on :D
08.05.2014 22:11 <timo> Mutta nyt viisujen kimppuun(josko niistä löytyisi fixejä :))
Te rikotte sääntöjä koko ajan. Kommentteihin ei saa enää laittaa kun max 3 peräkkäin. :twisted:

Olen nyt aika hämmästynyt miten vähän tunnutte tietävän näistä ottelufiksaajista. Lammpa näyttäisi olevan melko hajulla asioista. Kyllä korkealla tasolla näitä tapahtuu myös jatkuvalla syötöllä, mutta ei yhtä paljon kun alemmilla pienillä turnauksilla. Vosin kijoittaa tästä aiheesta taas sen 80 000 merkkiä, mutta en nyt ymmärrä miten ei jo edellisestä viestistä viesti mennyt perille jos sen lukaisi kokonaan läpi. Minulla olisi 5 pelaaja joista olen melko varma että pelaavat fiksattuja otteluita, mutta et sinäkään Timo lähtisi syyllistämään taposta 5 ihmistä kirjoittamalla nimet julkisesti foorumille, jollet olet aivan tasan 100% varma asiasta. Sanotaan nyt näin, että ne FAKTAT mitä minulla on antavat tällä hetkellä sen 90%, ja seuraavat ottelut joko nostavat sitä tai laskevat sitä prosenttia. Tiedän 100% varmuudella että näihin pelaajiin olevalla managerilla on rikollista tausta josta ei edes tämä sinun mainitsema sivusto ole tietoinen, koska henkilö ei ole koskaan saanut tekosistaan rangaistusta. Jos nyt sanon näin että minulla on sisäpiiri tietoa asioista joita todella harva tietää, niin se riittää aika hyvin faktoiksi. Tässä asiassa ainoa fakta minulle jäi mieleen, että yllätyin miten vähän tennisvihjaajat täällä tietävät lajista mitä pelaavat.

Gini on hieman kuutamolla asiassa, eikä noilla pinnyn eikä muidenkaan limiiteillä ole vaikutusta näihin. Tämä kokonaisuus koko hommaan on niin laaja juttu, ja toimintaan liittyy uskomattoman monta eri ihmistä eri vaiheessa ennen kun rahat ovat lompakoissa, eikä siellä nyt kuitenkaan pelailla sillä yhdellä pelitilillä kotisohvalta. Uskokaa minua, kun sanon että ne panokset saadaan sisään yhdellä ja toisella tavalla juuri siihen mitä halutaan pelata. Nyt puhutaan sellaisesta asiasta josta tuntuu olevan hieman enemmän tietoa kuin monella muulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.05.2014 23:09 <betpanda> pistä yv nää sun epäilykset, en paa levitykseen, vertaan.

08.05.2014 23:10 <unohtunut salasana> En laita, koska niistä saa helposti selville tallin johon

08.05.2014 23:10 <unohtunut salasana> pelaajat kuuluvat, ja sitä kautta monia nimiä esille.

08.05.2014 23:11 <unohtunut salasana> Jos asia menee eteenpäin, niin kerron siitä heti.

08.05.2014 23:11 <betpanda> Juu.

08.05.2014 23:13 <e5k> kyllä toi jaken breikki nadalista olikin vähä epäilyttävä..

09.05.2014 10:27 <timo> Voi kissus, ettö Rafakin fiksailisi, huh-huh-huh...

09.05.2014 10:39 <betpanda> Nyt timpe tais mennä ansaan ;)

09.05.2014 11:23 <timo> Ymmärsin kyllä yskän ;)


mikko
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 1532
Liittynyt: 13.01.2003, 23:40

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2308
Viesti:

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja mikko »

Siirtelin toisesta ketjusta näitä "sopupeli"-juttuja tähän ketjuun, jonne ne paremmin kuuluvat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.05.2014 10:27 <timo> Kiitos Mikko!


Wille_78
Jäsen
Viestit: 799
Liittynyt: 30.09.2004, 17:29

Tuotto: +122.96 yks.

Palautus%: 109.28%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 449

Pisteitä: 773
Paikkakunta: Savo

Re: Yleistä keskustelua tenniksestä ja kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Wille_78 »

timo kirjoitti: Oman tietoni ja kokemukseni mukaan fiksailua tapahtuu eniten haastajatasolla ja ATP:ssa tietyissä turnauksissa, joissa palkkiotaso on alhainen.
Pystytkö avaamaan tarkemmin että mitkä ATP:n tietyt turnaukset? Palkinnot toki löydän itsekin, mutta onko silti juuri jotkut tietyt turnaukset?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Onhan se mahdollista, mutta epätodennäköistä.

Seurannan panostus asteikolla 1-5 yksikköä. --> Vuoden 2014 alusta tasapanostus 3 yks per veto

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Yleistä keskustelua tenniksestä ja kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Gini »

Wille_78 kirjoitti:
timo kirjoitti: Oman tietoni ja kokemukseni mukaan fiksailua tapahtuu eniten haastajatasolla ja ATP:ssa tietyissä turnauksissa, joissa palkkiotaso on alhainen.
Pystytkö avaamaan tarkemmin että mitkä ATP:n tietyt turnaukset? Palkinnot toki löydän itsekin, mutta onko silti juuri jotkut tietyt turnaukset?
Huonossa maineessa ja mitä itse nähnyt jotain erikoisia tuloksia / kerroinliikehdintää, voidaan liittää mun mielestä seuraaviin kisoihin:

Zagreb
Vina del Mar
Buenos Aires
Casablanca
Bucharest
Bogota
Umag
Moscow

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.05.2014 08:09 <Wille_78> Kiitos

10.05.2014 16:05 <timo> Samat turnaukset myös mun listalla !!!

22.05.2014 22:59 <ewata> Kiitoksia tästä. Pitääpä tarkkailla.


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja timo »

Ginin ylläolevaan listaan viitaten hyvänä esimerkkinä erikoinen kerroinliikehdintä eilen Bogotan matsissa Sela- Arguello.
Esimerkiksi Bet365 avasi Selalle @1.40 ja parhaimmillaan kerroin oli muutama tunti ennen matsia @3.00 ja matsin
alkaessakin vielä @2.50 !!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit

17.07.2014 02:00 <ewata> Tuntuu olevan tää Sela lähes poikkeuksetta kummallisissa

17.07.2014 02:00 <ewata> kerroinmuutoksissa mukana. Erittäinkin epäilyttävä pelaaja.

17.07.2014 02:03 <ewata> Analyysia tapauksesta: http://t.co/HLfgtClsE7


ewata
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 08.10.2006, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 24

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja ewata »

La Gazzetta dello Sport on julkaissut matsi fixauksesta tuomitun Braccialin Skype keskusteluja (enkuks käännettyinä linkissä):

http://www.tennisworldusa.org/Betting-S ... 20797.html

On nuo italiaanot melko kelmejä. Bracciali ja Starace pelasivat tällä viikolla Moskovassa nelureita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Juuri päättynyt Velotti-Molchanov-matsi Dallasin Challengeristä. Fairilla vaihto melkein 900 tuhatta, Velotti oli niukka underdogi ennen matsia, häviää ensimmäisen erän, no, kerroin tippuu 1,2 paikkeille. :roll:

Kuinkas muutenkaan, matsi Velotille kolmessa erässä.

https://vine.co/v/OFzWQTKz6li Tämän kaltaista pelleilyä Molchanovilta koko ajan..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.02.2015 09:40 <betpanda> Ihan normi challenger-vaihto :D

03.02.2015 10:39 <ewata> Koko matsi: http://new.livestream.com/ATP/dallas2015­court1/

03.02.2015 10:41 <ewata> videos/75819670 ja artikkeli asiaan liittyen:

03.02.2015 10:41 <ewata> http://www.sportdw.com/2015/02/fix-tennis-match-denys-molcha

03.02.2015 10:42 <ewata> nov.html Nyt myös Augustin Vellotti on antanut kommentteja:

03.02.2015 10:43 <ewata> http://www.batennisworld.com/match-fixing-dallas-challenger-

03.02.2015 10:43 <ewata> on-the-spot/ On kyllä outoa, jos Molchanov ei saa pannaa!

03.02.2015 14:44 <OskarBetting> Tuskin TIU saa asialle mitään tehtyä.


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja timo »

Aiemmin ja monesti vuosien varrella täällä tuotu esiin sopupelissä tuo Zagberin turnaus.
Tänään pelattiin kahden venäläisen (+Ukraina) välinen matsi eli Stakhovsky - Youzhny. Muutama arvostamani vihjaaja tipsasi
Stakhovkya tämän kauden ja viime aikaisten otteiden perusteella. Onneksi Carlos täällä "tiesi" miten matsissa käy :)
Nämä veijarithan ovat pelanneet paljon nelinpeliä yhdessä. Katselin matsin ja täytyy todeta, että Stakhovsky TODELLA antoi Mishan voittaa helposti 6-2,6-1! Eli näin itänaapurimme palaajat jatkavat pitkää fixattujen matsien venäläistä perinnettä ;)
PS. en ole seurannut ko.matsin kertoimien tai panostuksen liikehdintää bookkereilla, mutta kun totuus on, että kaikki pelaaminen varsinkin Venäjällä ei tapahdu ns.julkisten bookkereitten kautta niin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit

05.02.2015 14:18 <Lenox> Mistä timo katsoit ottelun?

06.02.2015 15:15 <timo> Castasapista.


Brent
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 30.08.2014, 03:40

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 75

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja Brent »

Eilen oli vähän harvinaislaatuisempi sopupeli. Kyllä tuossa nokkelimmat rahallistakin hyötyä saivat (Pinny ~1.60->~1.30), mutta todennäköisesti asianomaiset eivät olleet rahatukkuineen liikenteessä. Tietysti Fixtominin ollessa kyseessä tuota ei voi pitää poissuljettuna, mutta pääasiallisena syynä ottelun 100% varmalle lopputulokselle oli seuraavan kierroksen vastustajan juutalaisuus. Jaziri kutsui silmänlumelääkärin paikalle ensimmäisen erän aikana, mutta kuitenkin teurasti Istominin tuplamurrolla ennen kuin pakkasi kamansa.

Jaziria en laske kierojen pelaajien listalle siinä mielessä että fiksailisi rahan perässä, vaan tämä on miehen/Tunisian herraisoherrojen uskonnollista/vakaumuksellista "fiksausta". Kuitenkin Jaziri tekijämiehen tavoin piti huolen, että yksi erä pelattiin loppuun...

Istomin def Jaziri 36 ret

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja timo »

Sain muutama tunti sitten viestin, että Glasgow challengereitten matsissa Nedovysesov - Desein olisi fixausta.
Koska olin liikenteessä enkä saanut asiaan mitään lisäselvitystä, en koskenut koko matsiin.
Ehdin kuitenkin ruudun ääreen ennen matsin loppua ja toineen erä oli käynnissä. Ykkössijoitettu kazakki (ex-Ukraina)
Nedovyesov oli hävinnyt ekan erän sijoittamattomalle belgi Deseinille 6-1 ja oli tappiolla toista erää.
Hävisi toisenkin 6-1! En havainnut mitään vammaa ja kazakki jopa johti omia syöttöjään 30-0, mutta menetti
ne erikoisten palautuslyöntien ansiosta esim.pallo verkon alareunaan syöttöruutujen takaviivalta tai pari metriä ohi
sivurajan!
Oliko matsi sitten fixattu? En tiedä miten bookkereilla raha liikkunut (Venäjällä ja sen ex-aluemaissahan näitä
pelataan myös netin ulkopuolisilla "bookkereilla", mutta taho, jolta vinkin fixauksesta sain on aina osunut näissä
väitteissään oikeaan :). Siis annan ääneni KYLLÄ-vaihtoehdolle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit

08.02.2015 11:50 <Brent> Nedon otteluissa taitaa olla todennäköisempää, että joku

08.02.2015 11:51 <Brent> aspekti ottelusta on sovittu. Täysi syöpä koko mies.

08.02.2015 11:52 <Brent> Desein lähes samalla tasolla.

08.02.2015 15:38 <timo> Jep! Mustalle listalle molemmat!


koi
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 24.06.2014, 12:49

Tuotto: +85.67 yks.

Palautus%: 100.81%

Panosten ka: 3.66 yks.

Vetoja: 2870

Pisteitä: 125

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja koi »

Aix-en-Provencen Nedovyesov-Golubev ottelussa Pinnacle palautti kaikki panokset syyllä:
Abnormal and suspicious betting activity has been detected for this event. All wagers from all customers have been cancelled. This action is taken very rarely and is for the protection of all our customers.
Ilman muuta tietoa voisin kuvitella että taas on sopuiltu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.05.2015 22:55 <timo> On se ihme, ettei tuota Nedoa saada ulos lajista!

06.05.2015 23:00 <OskarBetting> Noita epäilyttäviä otteluita on valitettavan järkyttävän pal

06.05.2015 23:00 <OskarBetting> jon. Silti vain n. 5 pelaajaa saanut bannia? Missä mättää?


koi
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 24.06.2014, 12:49

Tuotto: +85.67 yks.

Palautus%: 100.81%

Panosten ka: 3.66 yks.

Vetoja: 2870

Pisteitä: 125

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja koi »

Sama parivaljakko Golubev - Nedovyesov kohdannut taas pari viikkoa sitten Scheveningenissä ja tarinaa riittää taas: http://www.sportdw.com/2015/07/fix-tenn ... yesov.html. Mitähän näyttöä se TIU tarvitsisi, että jotakin alkaisi tapahtumaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.08.2015 11:29 <Bawdy> Siis hyi helvetti. Nuo Golubevin virheen 2.erän tiebreakissa

05.08.2015 14:01 <Gini> Joo ei saatana! Verkon alaosaan kaikki lyönnit.

05.08.2015 14:04 <Jontü> ja lietsotut mukaharmitukset "virheiden" perään, ttu!


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

enrico maria riva ‏@enricomariariva 30 min30 minuuttia sitten Näytä käännös
Bracciali and Starace found guilty of match fixing, have been banned for life by the Italian Federation

Ohhoh..Italian tennisliitto ryhtynyt tuumasta toimeen. Eipä tarvitse noitakaan sankareita onneksi enää nähdä. Vielä kun muidenkin maiden liitot tekevät saman.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sohvatyyny
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 09.12.2015, 18:05

Tuotto: +14.02 yks.

Palautus%: 101.82%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 262

Pisteitä: 31

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja Sohvatyyny »

http://m.bbc.com/sport/tennis/35319202
No niin sopivasti australian oppenin alla tälläne pikkane ylläripylläri... Tämähän on siis tapahtunut jo 2007-2009 mutta silti pikkasen huolestuttavaa jos kerta tutkinnassa on 16 top 50 ollutta pelaajaa. Olisko sitten luvassa jotain suurempaa? Todennäköisesti kyllä sillä puhutaan vedonlyönnilisesti miljoonista, mukana ollut väkivaltaisia uhkauksia, kyse eliitti pelaajista ja mukana otteluita muun muassa wimbledonista ja sellasta pikku kivaa. Loistava uutinenhan tämä on jos ajatellaan positiivisesti kun (tai jos) nyt saataisiin vähennettyä tenniksen "valmiiksi pelattuja" pelejä. Lähde twitter ja bbc. Tässä vielä lisää ilta luettavaa:http://www.buzzfeed.com/heidiblake/the- ... mg5nwzxVjV

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Judeksi
Jäsen
Viestit: 1095
Liittynyt: 04.09.2012, 21:43
Pisteitä: 181

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja Judeksi »

Ei yllätä yhtään nämä uutiset. Pitää vain toivoa ettei korruptio ole kovin laajaa esim. ATP:n johdon puolella (pahoin pelkään että on) ja sitä että epäiltyjen pelaajien nimiä alkaisi tupsahtaa julkisuuteen. Jollain tapaa tätä tilannetta pitäisi saada purettua, mikä voisi vähentää fixailua edes vähän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RedDevilKarra
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 14.12.2003, 18:53
Pisteitä: 20
Paikkakunta: Sotkamo

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja RedDevilKarra »

Eikä ole mitään pieniä summia kyseessä. Alla olevassa linkissä ruotsalaispelaaja kertoo kuinka hänelle tarjottiin 300.000 taalaa häviämisestä ja kyseessä oli alemman luokan WTA-turnaus.

http://www.svt.se/svttext/web/pages/310.html

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ewata
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 08.10.2006, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 24

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja ewata »

http://areena.yle.fi/1-3259749
Ylen aamu-tv
Tenniksen vilppiepäily


Tenniksen maine vavahtelee, kun yleisradioyhtiö BBC:n mukaan jopa kymmeniä pelaajia olisi sotkeutunut ottelujen manipulointiin. Entien tennisammattilaisen Harri Heliövaaran mukaan huijaaminen tenniksessä on itse asiassa helppoa. Liiketoimintapäällikkö Juha-Matti Mäkilän Veikkaus seuraa manipuloinnin merkkejä tarkkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

https://translate.google.com/translate? ... r--1907141

Tuossa erään tod.näk. chileläisen pelaajan 'testamentti' asiaan liittyen. Mulla vahva epäilys kuka tuo kaveri on. Pakko sanoa, etten ole yllättänyt mikäli paljastuu jossakin kohtaa. Noita on vaikka kuinka paljon todennäköisesti mutta tuosta tarinasta tuli vain yksi kaveri heti mieleen. En nyt viitsi nimeä juoruta, mutta sanotaan vaan että vastaavan profiilisia kavereita löytyy CH -ja Futures-kisoista kymmeniä. Voi olla, että fiksauksia paljastuu oikein urakalla tulevina vuosina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.01.2016 09:39 <ewata> Miksi et viitsi 'juoruta' nimeä, vaikka se on epäilyksesi?

22.01.2016 09:40 <ewata> Tuskin kukaan siitä päätäsi pölkylle vie - oli nimi oikea

22.01.2016 09:40 <ewata> tai väärä.

22.01.2016 09:56 <OskarBetting> Juu ei toki viekään, jos olisi todisteita niin kertoisin het

22.01.2016 09:57 <OskarBetting> i. Ei sovi omiin periaatteisiin, että kerrotaan "tämä voisi

22.01.2016 09:57 <OskarBetting> olla se".


ewata
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 08.10.2006, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 24

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja ewata »

Venäjä (+ex-Neuvostoliiton maat) ja Italia tuntuvat olevan kovasti esillä otteluiden manipuloinneissa. Mafiat, mafiat... Laitetaas vähän koontilinkkejä myräkän tiimoilta:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ewata
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 08.10.2006, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 24

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja ewata »

Australian avointen sekanelureissa sopupeliepäily:

http://www.nytimes.com/2016/01/25/sport ... tting.html
First-round mixed doubles matches typically generate little gambling action, but more than $25,000 had been wagered on another website, the betting exchange Betfair, a few hours before the match was scheduled to start. By comparison, three other mixed doubles matches scheduled for similar times on Sunday had generated less than $2,000 combined.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


E.Clipperton
Jäsen
Viestit: 586
Liittynyt: 26.11.2014, 15:57

Tuotto: +18.37 yks.

Palautus%: 100.80%

Panosten ka: 3.77 yks.

Vetoja: 609

Pisteitä: 1051

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja E.Clipperton »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja credit »

Olikohan Zoppin ja Sakharovin tämänpäiväisessä matsissa jotain hämärää? Pinnacle ehti jo maksaa voiton Zopp -2,5 -vedosta, mutta nyt veto on siirretty takaisin pending-tilaan. Ottelun erälukemat olivat 7-5, 4-6, 6-1. Oman vetoni pelasin jo ottelun 1. erässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.06.2016 20:09 <credit> Hetki sitten tuli ilmoitus, että alkuperäinen tulos pätee.

08.06.2016 20:09 <credit> Ehkä tämä oli vain jotain Pinnyn omaa sähläystä.


dunord
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 23.12.2013, 21:13
Pisteitä: 10

Re: Sopupelejä ja musta lista

Viesti Kirjoittaja dunord »

On erittäin vaikea uskoa, ettei tenniksessä olisi ennalta sovittuja pelitapahtumia.

Itselleni tapahtui eilen viimeksi seuraavaa:
Pelasin Saksan nelinpelejä ja matsia Mayer/Cervantes - Kontinen/Peers.
Kontinen/Peers dominoivat peliä aivan mielinmäärin ja voittivat ensimmäisen erän 3-6, joista kolme viimeistä syöttövuoroaan kaikki 0-40. Tämän jälkeen Kontinen/Peers mursivat välittömästi Mayer/Cervantes 2.erän 1.syöttövuoron, voittivat omansa jälleen 0-40.
Tämän jälkeen tapahtui kummia: Tulee Kontinen/Peers 2.syöttövuoro 2.erässä ja miehet häviää sen suoraan ilman minkään taivaan valtakunnan taistelua pikavauhtia 40-0. Siis mitä Hel***tiä? Tyypit on voittaneet neljä edellistä syöttövuoroaan 40-0 ja sen jälkeen häviää viidennen suoraan samoilla lukemilla.
Tämän kaiken jälkeen Kontinen/Peers mursi molemmat (!) vastustajan syöttövuorot sekä voittivat omansa 15-40 ja erä päättyi lopulta 2-6. Kontinen/Peersille


Ei voi olla ajattelematta, että tuossa Kontinen/Peers 2.erän 2.syöttövuorossa ei olisi ollut kyse siitä, että vedonlyöntitoimistot halauavat sen muuttuvan tekijän tapahtumiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin