Tänään on 18.04.2024, 14:18.

Englantilaisten sarjojen sarjaohjelmat ja Veikkaus

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Englantilaisten sarjojen sarjaohjelmat ja Veikkaus

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Täälläkin on joskus tullut esiin se ettei Englantilaisten sarjojen sarjaohjelmia saa olla julkisesti esillä, koska ne ovat lisensoituja juttuja. Kyseisen tietokannan luoja eli sarjaohjelmia laativa ja ylläpitävä taho on valitellut mm. Veikkauksen ja Svenska Spelin pelilistoista, eli molemmilta löytyy sarjaohjelmanmukaisia pelejä eivätkä he ole maksaneet kyseiselle puulaakille lisenssimaksuja ohjelmista, vaan ovat hankkineet ottelutiedot mm. netistä. EU:n julkisasiamies on kertonut näkemyksensä asiaan ja on sitä mieltä että Veikkaus ja Svenska Spel toimivat tässä väärin.

Tuossapa koko stoori:
http://www.curia.eu.int/fi/actu/communi ... 0046fi.pdf

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Fixtures Marketingin antamien tietojen mukaan ottelujärjestysten laatimis- ja hallinnointikustannukset ovat Englannissa noin 11,5 miljoonaa puntaa (eli 17 207 840 euroa) vuosittain, kun taas lisenssitulot englantilaisessa tietokannassa olevista ottelujärjestystiedoista ovat vain seitsemän miljoonaa puntaa (eli 10 474 337 euroa)

......

British Horseracing Board (BHB), joka on brittiläisen hevosurheilualan hallintoelin, on vastuussa hevosurheilua koskevien tietojen keräämisestä. Niin sanottu BHB-tietokanta sisältää tietoja hevosurheilusta ja Yhdistyneen kuningaskunnan täysveristen hevosten virallisen rekisterin. Se kattaa yksityiskohtia rekisteröidyistä hevosista, ohjastajista ja kilpailukalentereista muun muassa kilpailuehtojen, ilmoitusten ja osallistujien osalta. BHB-tietokannan ylläpidosta ja päivittämisestä syntyvät kustannukset ovat noin neljä miljoonaa puntaa (eli 5 985 335 euroa) vuodessa ja siihen tarvitaan noin 80 työntekijää sekä mittavia tietokoneohjelmia ja -laitteistoja.
.

Olisi mielenkiintoista tietää, miten jalkapallon sarjaohjelmien ja tulosten päivittämisen kulut ovat noin suuret verrattuna hevosurheiluun. Laukkakisojahan on käytännössä joka päivä, sunnuntaita lukuunottamatta, ja luulisi sen tietokannan päivittämisen olevan huomattavasti työläämpää kuin Fixtures Marketingin homma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin