Tänään on 28.03.2024, 20:54.

Jalkapallon EM-kisat 12.6.-4.7.2004 rankingit

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu
Joup
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 03.02.2004, 17:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Joup »

Tässä meikän:

Mestarisuosikit, asteikko 5:

Ranska
Italia

Suosikkien tiukat haastajat, asteikko 4:

Portugali
Espanja
Hollanti

Suurella onnella ja dramatiikalla, asteikko 3:

Tshekki
Englanti
Saksa

Turhan kaukainen ajatus, asteikko 2:

Tanska
Ruotsi

Vailla mahdollisuuksia, asteikko 1:

Bulgaria
Kroatia
Venäjä
Kreikka
Latvia
Sveitsi

Omasta mielestä Ranska ja Italia ovat ne kuumimmat mestarisuosikit, ihan vaan "perinteiden" vuoksi. Kaiken loksahtaessa kohdalleen jopa uusinta viime kisojen finaalista ei ole todellakaan mahdoton ajatus. Portugali tulee seuraavana ja tiukasti sen kannassa Hollanti ja Espanja. Jos suosikit ovat jostain syystä mukana huonolla asenteella/ei onnistu mikään, niin nämä ovat potentiaalisia voittajaehdokkaita. 3-ryhmä on viimeinen josta voittaja voisi huikea dramatiikan jälkeen tulla. :wink: Loput onkin jo vailla isompia mahdollisuuksia...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kane
Jäsen
Viestit: 97
Liittynyt: 26.01.2004, 14:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kane »

Tos ois tollaset arviot arvosanoilta 1-5:

5 Ranska
5 Italia
5 Hollanti

4 Portugali
4 Espanja
4 Tsekki

3 Englanti
3 Saksa
3 Tanska
3 Ruotsi

2 Kroatia
2 Venäjä
2 Bulgaria
2 Kreikka

1 Latvia
1 Sveitsi

Suurimpana suosikkina pitäisin Ranskaa, ja ainoa mikä Ranskassa huolestuttaa on maalivahtipeli, koska kaikki tietää, että Barthez on hidas ja kömpelö.
Poikkeuksellisesti asetin Hollannin myös 5. tasolle. Joukkue kuuluu ainakin tuohon Ranskan ja Italian jälkeiseksi mestariehdokkaaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zola
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 23.01.2004, 21:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Zola »

Nyt kun arvioita on alkanut tulvimaan, niin kai sitä itsekin voisi uskaltautua.

5 Ranska
5 Italia

4 Espanja
4 Hollanti
4 Portugali

3 Englanti
3 Tsekki
3 Tanska
3 Saksa
3 Ruotsi

2,5 Kroatia

2 Kreikka
2 Bulgaria

1 Sveitsi
1 Venäjä
1 Latvia

Olen Neon kanssa samaa mieltä siitä, että Juutit menee lohkosta C jatkoon, josta löytyy varmasti maistuvia kertoimia.
Portugali on muilla rankattu ylemmäksi, mutta näen maalivahtipelin todella ongelmaksi ja puolustuskaan ei minua vakuuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Rankkausta täältäkin...

Ranska 4,80

Italia 4,50

Portugali 4,20

Espanja 4,00
Hollanti 4,00

Tshekki 3,50
Saksa 3,50
Englanti 3,50

Tanska 3,00
Ruotsi 3,00

Kroatia 2,50
Venäjä 2,50
Bulgaria 2,50

Kreikka 2,00
Sveitsi 2,00

Latvia 1,50

Kukaan ei ole täydellinen ja tasan 5 räpsähtäsi vasta siitä, että olettaisin jonkun voittavan joka pelin ja siihen en usko. Mitalikolmikko näyttäisi olevan jokseenkin selvillä :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Tuon nyt esille yhden vetopörssin "rankkauksen" turnauksen voittojaksi, vaikkei niitä tässä ehkä ollutkaan tarkoitus esitellä ja vaikka ne toki pörssien sivuilta on helposti löydettävissä. Lohkojen erilaisuus tietysti vaikuttaa jossain määriin siihen millaisilla kertoimilla kunkin joukkueen kohdalla kauppaa käydään, mutta huolimatta tästä vääristymästä se antaa kuitenkin aika hyvän kuvan joukkueiden välisistä voimasuhteista näin ennakkoon ajateltuna. Mielestäni se kertoo myös paremmin suhteelliset odotusarvot koko turnauksen voitolle kuin ne jossain määrin piiloon jättävät numerot yhdestä viiteen. Ja markkinoiden, siis X määrän asiantuntijoita muodostamana, uskoisin että aika lähellä totuutta ollaan.

Olen yrittänyt vähän ryhmitellä noita siinä mielessä että jotakuinkin samanlaisia kertoimia turnauksen voitosta saavat maat olisivat samassa nipussa.


France 4.55

Italy 6.30

Portugal 8,5
Spain 8,9
England 9.9
Holland 9.9

Czech Republic 16
Germany 20

Sweden 33

Denmark 49

Croatia 105
Russia 105
Bulgaria 125
Greece 145

Switzerland 215

Latvia 570

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

alustava ranking EM 2004

Ranska 5
Italia 4,8

Hollanti 4,4
Portukali 4,2
Espanja 4,0
Tsekki 4,0

Englanti 3,8
Ruotsi 3,4
Tanska 3,2
Saksa 2,8
Kroatia 2,6
Bulgaria 2,6

Kreikka 1,8
Venäjä 1,6
Sveitsi 1,6
Latvia 1,2

korjaus 03.06.04

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut pera, 04.06.2004, 16:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

5
Italia
Ranska

4
Hollanti
Porugali
Espanja
Tsekki

3
Englanti
Ruotsi
Saksa
Tanksa

2
Kroatia
Venäjä
Kreikka
Bulgaria

1
Sveitsi
Latvia

Ei mitää huikeita eroja muiden kanssa. Eiköhän se niin ole, että mestaruuden finaalissa ratkaisevat Ranksa ja Italia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Euro 2004 Rank
Kotietu viimeisissä arvokisoissa on ollut valtava. 1992 Ruotsin EM-kisoista lähtien isäntämaa on vain kerran jäänyt semien ulkopuolelle; USAkin pääsi omissa MM-kisoissaan 16 joukkoon, mutta tippui Brasilialle.
Muutenkin vahvalla joukkueella kisoihin lähtevä ja erittäin hyvin valmennettu Portugali onkin mielestäni varteenotettava ehdokas loppuotteluun. Kuusi maata erottui omassa rankingissani muista: Portugali ja Espanja A-lohkosta, Ranska B- ja Italia C-lohkoista, sekä Hollanti ja Tshekki D-lohkosta. Pienellä varauksella mukaan Saksa ja Englanti. Saksa ei viime MM-kisoissa ollut pätkäkään parempi kuin nytkään, mutta niin ne vaan meni pitkälle… Mikäli ”maailman paras maalivahti” Kahn onnistuu ja hiukan arveluttava puolustus toimii, sakut voivat taas yllättää. Englannilla vähän sama juttu. Maalivahtipeli ja puolustus ovat kysymysmerkkejä.
Pelkästään nimilistaa katsomalla Ranska ja Italia nousevat muiden yläpuolelle.
GROUP A:
Portugali on suosikki. Nimilista on komea, ja Porton menestys kahtena viime vuonna näyttää suuntaa ja parantaa itseluottamusta. Scolari on voittava valmentaja.
Espanja on mun papereissa aina kova, mutta ei pärjää koskaan. Sama kuin jos Suomi ja Ruotsi yrittäisivät tehdä yhteisen lätkämaajoukkueen. Kilpailu Real Madridin ja kataloonien välillä on niin kova, ettei sitä hetkessä unohdeta. Tähän vielä baskit sotkemaan soppaa. Espanja hävisi Kreikalle karsinnoissa, mutta ottanee nyt revanssin.
Vanäjä on surkea vierasjoukkue, ja hävisi karsinnoissa vieraissa jopa Albanialle ja Georgialle. Nyt on kaksi ns. kotijoukkuetta vastassa. Siis njet jatkoon. Tosin ainakin Venäjän liitto ottaa kisat tosissaan, ja on luvannut joukkueelle 436.000 puntaa jokaisesta voitosta. Lisäksi Venäjä oli ensimmäinen joukkue, joka saapui leireilemään Portugaliin.
Kreikka voitti Espanjan karsintavaiheessa, ja pelasi 15 tappiottoman ottelun putkensa aikana myös Portugalin kanssa tasan. Jos A-lohkosta haluaa hakea yllätystä, se on aliarvioitu Kreikka ennen Venäjää.
GROUP B:
Ranskan nimilista on niin kova, että viime MM-kisojen erehdys ei voi toistua. Jos jotain pientä epävarmuutta haluaa etsiä, niin maalivahtiosasto ja – valinnat ovat pieni kysymysmerkki. Italian puolustus saattaa olla kisoissa aavistuksen kovempi, mutta muuten ranskalaisilla on joka paikalle jopa ylitarjontaa. Karsintavaiheessa Ranska paukutti eniten maaleja. Pahin vastus on mahdollinen kompurointi alkupeleissä, muuten joukkue menee pitkälle.
Englanti saa tapella tosissaan jatkopaikasta. Maailmantähtiä joukkueessa ei ole kuin pari (vrt. Ranska), ja alakerta vaikuttaa epävarmalta. Englanti tuskin selvittää Sveitsiä ja Kroatiaa ilman pistemenetyksiä.
Kroatia on hyvä joukkue, mutta Ranskan MM-kisojen yllätyspronssi on kaukana. Tiukasti puolustava Sveitsi saattaa jo avausottelussa romuttaa Kroatian toiveet, sillä ottelussa on tasurin makua, kun kumpikaan ei suostu häviämään. Jää vain niukasti Englannille.
Sveitsi oli hyvä karsintalohkossaan, mutta liian tiukkaa tekee jatkoon meno. Kroatia on parempi joukkue, joten tappio ensimmäisessä ottelussa söisi jo Sveitsin jatkomahdollisuudet.

GROUP C:
Samantapainen lohko kuin B, sillä erotuksella että suuren suosikin eli Italian jälkeen kaikki kolme muuta ovat samalla viivalla. Tiukka lohko viimeiseen matsiin asti, ja tasapelejä on luvassa.
Italialla on mun papereissa kisojen parhaat maalivahdit ja puolustus, eli ei mitään yllättävää. Jos joku maa aikoo pistää kaksi kassia näissä kisoissa Italian verkkoon, siihen vaaditaan jo useampi ottelu. Kun vielä hyökkäyspäässä on kavereita kuten Vieri, Totti ja DelPiero, Italia menee lohkosta jatkoon ja on lähellä loppuottelua.
Kolme muuta maata tekevätkin lohkosta mielenkiintoisen. Ympäripyöreitä ottelupareja, ja jokaisessa keskinäisessä ottelussa tappio tietäisi jo melkein varmaa putoamista. Jos noista kolmesta pitäisi joku nostaa vedonlyönnin kannalta esiin, se lienee yksittäisessä ottelussa Bulgaria, joka on ainakin paperilla ihan yhtä hyvä kuin Ruotsi ja Tanska. Silti Ruotsin pelisysteemi ja ”humör” saattaa viedä sen lohkokakkoseksi ja jatkoon. Nolla nollaa tulee paljon...

Group D:
Huh huh. Eipä käynyt Latvialla tuuria lohkoarvonnoissa. Hollanti, Tshekki ja Saksa käyvät omaa pudotuspeliään jo kisojen alusta asti. Miten se sitten vaikuttaa kahden jatkoon menevän joukkueen esityksiin seuraavassa vaiheessa, riippuu esim. korttien määrästä ja loukkaantumisista. Hyvässä lykyssä näin kova alkulohko voi viedä joukkueen pitkällekin, kun on hyvä draivi päällä ensimmäisestä ottelusta asti.
Karsinnoissa Tshekki oli Hollantia parempi ja muutenkin pari viime vuotta joukkue on ollut valtavan hyvä, mutta silti Hollannin nimilista vaikuttaa paremmalta. Kisojen yllättäjä maalipörssissä voisi olla Tshekin vuorenkokoinen hyökkääjä Koller, joka saa Nedvediltä namuja.
Omissa papereissani sain Hollannin ja Tshekin rinta rinnan jatkoon, mutta Saksa on ennenkin nostanut päätään ja jalkaansa turnaustilanteessa. Mikäli Olli Kahn yllättää ja nuorenee kisoihin mennessä tasan kaksi vuotta, kaikki on auki.


1. Ranska
2. Italia
3. Portugali
-------------------
4. Hollanti
5. Tshekki
6. Espanja
------------------
7. Saksa
8. Englanti
------------------
9. Ruotsi
10. Tanska
11. Kroatia
12. Bulgaria
13. Kreikka
-----------------
14. Venäjä
15. Sveitsi
16. Latvia

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FYSI
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 29.08.2003, 16:12
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja FYSI »

Oho. Olin pitänyt Ranskaa kisojen ehdottomana ykkössuosikkina, mutta kun annoin arvosanat 1-6 jokaiselle osa-alueelle, niin Italia kuroikin kaulan Ranskan poikiin.

Italia
Ranska

Espanja
Tsekki
Portugali

Ruotsi
Hollanti
Englanti
Saksa

Tanska

Kroatia
Kreikka
Venäjä

Sveitsi
Bulgaria
Latvia

Eri osa-alueita onkin sitten painotettu eri tavalla. Taktiikka ja pelivire ovat mielestäni merkittävämpiä tekijöitä kuin valmentaja tai materiaali...

Rankingin mukaan Välierissä pelaavat neljä joukkuetta ovat: Ranska, Italia, Portugali tai Espanja ja Ruotsi tai Tsekki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 160
Liittynyt: 07.03.2004, 18:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 27
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

Oma rankingini:

Ranska
Italia

Hollanti
Espanja
Saksa
Tshekki
Englanti

Portugali

Venäjä
Ruotsi

Kroatia
Kreikka
Bulgaria
Tanska
Sveitsi
Latvia

Loppupäästä en oikein tiedä joten tuli vähän heiteltyä niitä sinne loppupäähän

:roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Tehdäänpä myös oma ranking. Aikalailla ihmiset uskovat Ranska-Italia finaaliin :wink: Itse uskon, etteivät hommat ihan niin helposti etene. Esim. Italia on joukkue, joka (ehkä Englannin ohella) kärsii eniten median aiheuttamista paineista kokoonpanojen ja taktiikan suhteen. Toisaalta myös alkulohkot sanelevat paljon joukkeiden kisarankingiin. Näistä voin kirjoittaa enemmän lohkothreadien alle vähän myöhemmin.

Ranska
Portugali

Italia
Espanja
Hollanti
Ruotsi
Tsekki

Englanti
Saksa
Tanska
Sveitsi
Venäjä
Bulgaria

Kreikka
Kroatia
Latvia

Ja vielä kevennykseksi näkemys siitä miten kisat meenvät h2h -statsien perusteella. Ottelut otettu 20-vuoden varrelta, ja alkulohkoihin laskettu pistekeskiarvo pelatuista peleistä (2pts/voitto, 1pts/tasuri). Pudotuspeleissä laskettu pisteet yhteen. Älkää ottako vakavasti :wink:
<pre>
Pisteet Ottelut KA
Lohko A
Portugali 13 12 1,08 1.Espanja
Kreikka 12 17 0,71 2.Portugali
Espanja 12 9 1,33 3.Venäjä
Venäjä 8 9 0,89 4.Kreikka

Lohko B
Ranska 14 12 1,17 1.Englanti
Englanti 15 10 1,50 2.Ranska
Kroatia 1 6 0,17 3.Sveitsi
Sveitsi 6 8 0,75 4.Ranska

Lohko C
Italia 18 14 1,29 1.Italia
Tanska 20 23 0,87 2.Ruotsi
Ruotsi 29 23 1,26 3.Tanska
Bulgaria 9 16 0,56 4.Bulgaria

Lohko D
Hollanti 12 11 1,09 1.Hollanti
Tsekki 8 9 0,89 2.Saksa
Saksa 8 8 1,00 3.Tsekki
Latvia 0 0 0,00 4.Latvia
*Latvialla ei keskinäisiä pelejä muiden lohkomaiden kanssa. Mutta jumbo mikä jumbo :wink:

Puolivälierät
Espanja-Ranska 3-10
Englanti-Portugali 5-7
Italia-Saksa 5-5 Saksa jatkoon maalierolla
Hollanti-Ruotsi 1-1 Ruotsi jatkoon paremman alkulohkopistemäärän turvin

Välierät
Ranska-Saksa 6-0
Portugali-Ruotsi 9-5

Finaali
Ranska-Portugali 7-1
</pre>
Eli aika unelmafinaali tulossa :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

BetMaker kirjoitti:
Italia-Saksa 5-5 Saksa jatkoon maalierolla
Hollanti-Ruotsi 1-1 Ruotsi jatkoon paremman alkulohkopistemäärän turvi
Eihän se nyt vaan tuolleen mene? Siis että ei pelattas jatkoaikaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Jarcon kirjoitti:
BetMaker kirjoitti:
Italia-Saksa 5-5 Saksa jatkoon maalierolla
Hollanti-Ruotsi 1-1 Ruotsi jatkoon paremman alkulohkopistemäärän turvi
Eihän se nyt vaan tuolleen mene? Siis että ei pelattas jatkoaikaa?
No, ei tietenkään. Vähän vaikea vain pelata jatkoaikaa menneiden tulosten perusteella :wink: Siis tässä käytin vain hyväkseni, kuinka maat olivat aikaisemmin keskenään pelanneet, ratkaistaakseni Euroopan mestarin. Parissa paikassa piti löytää joku konsti paremmuuden selvittämisessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Tässä oma rangking sen kummemmin numeroimatta. Portugali arvioitu ilman kotietua, eli mielestäni se ei kuuluisi mestarisuosikkeihin ilman kotikenttäetua! Hajurakoa, kun joukkueiden voimalukujen ero on lähempänä kymmentä prosenttia.

Italia

Ranska
Espanja

Hollanti

Tsekki
Saksa
Portugali
Englanti

Tanska

Ruotsi

Kroatia
Bulgaria

Kreikka
Venäjä
Sveitsi

Latvia

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Tässä oma rankingi minkä perusteella lähdetään liikkeelle. Rankingiin saattaa tulla vielä muutoksia lohkojen C ja D osalta, sillä ko. lohkoista on tehty vasta alustavat taustat. Asteikko näyttäisi olevan hieman erilainen kuin muilla, kun huonoin on 2,5 ja paras 5- ... omat näkemykset käyvät kuitenkin ilmi.

Ranska 5-
---------------
Espanja 4½
Italia 4½
Hollanti 4+
Portugali 4+
---------------
Tsekki 4
Englanti 4-
Ruotsi 4-
Kroatia 3½
Saksa 3½
---------------
Kreikka 3+
Tanska 3+
Bulgaria 3+
---------------
Sveitsi 3
Venäjä 3
--------------
Latvia 2½

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

EM2004-pelaajarankingit (4 häntäpäähän rankattua joukkuetta, täydennän pian loputkin joukkueet).

kokonaisuus
(koko joukkue, aloituskokoonpano):
SVEITSI 1,9 2,5
KREIKKA 1,9 2,4
VENÄJÄ 1,5 1,9
LATVIA 1,2 1,3

maalivahtipeli
(koko joukkue, aloituskokoonpano):
SVEITSI 1,7 2,0
LATVIA 1,3 2,0
VENÄJÄ 1,3 2,0
KREIKKA 1,3 2,0

puolustuspeli
(koko joukkue, aloituskokoonpano):
SVEITSI 2,3 2,5
KREIKKA 1,7 2,3
VENÄJÄ 1,2 1,3
LATVIA 1,1 1,3

keskikenttä
(koko joukkue, aloituskokoonpano):
KREIKKA 1,9 2,4
SVEITSI 1,7 2,5
VENÄJÄ 1,6 2,3
LATVIA 1,0 1,0

hyökkäyspeli
(koko joukkue, aloituskokoonpano):
KREIKKA 2,8 3,0
SVEITSI 2,0 3,0
VENÄJÄ 1,8 2,5
LATVIA 1,5 1,5

silmiinpistävää neljän heikoimman joukkueen kohdalla:
-miten heikko Venäjän puolustus on nyt kun joutuivat varamiehiseksi, lähes Latvian tasoa.
-Sveitsin puolustus- ja maalivahtipeli paljon laadukkaampaa kuin muilla häntäpään joukkueilla
-keskikentällä vain Latvia on selkeästi heikoin
-hyökkäyspäässä Kreikka paljon edellä muita häntäpäähän rankattuja joukkueita

pelaajat on rankattu seuraavasti asteikolla 1-5:

5 = tähtipelaaja huippujoukkueessa
4 = runkopelaaja huippujoukkueessa
3 = vaihtopelaaja huippujoukkueessa
2 = tähtipelaaja tavallisessa joukkueessa
1 = runkopelaaja tavallisessa joukkueessa

pelaaja voinut pompata rankingissa ylöspäin hyvien esitysten perusteella, tai tippua alaspäin jos on ollut loukkaantumisia, säännöllisesti ulkona seurajoukkueensa avauskokoonpanosta yms. enkä muutenkaan noudattanut tuota ranking-ohjetta niin kirjaimellisesti, vaan sovelsin.

pelaajarankingit perustuvat omiin näkemyksiini pelaajista ja seurajoukkueista, eivätkä tietysti anna mitään koko kuvaa joukkueiden välisistä tasoeroista. jotkut joukkueet toimivat nimilistaansa paremmin joukkueena, toiset taas nimilistaansa heikommin. pelaajaranking on kuitenkin yksi näppärä tapa saada jotain pientä hajurakoa tasaisten, samassa perusluokassa olevien, tai muuten vaan vaikeiden joukkueiden välille, lisätietoa joukkueen pelitavasta yms.

kävin läpi kaikki joukkueet noin ylimalkaisesti, alustavilla kokoonpanoilla. yritin päivittää kp-tiedot lopullisiksi (korjatkaa jos virheitä). jos jollain on ollut aikaa perehtyä johonkin yksittäiseen joukkueeseen tarkoin ja osaa korjata tässä olevia pelaajarankingeja, niin on tervetullut kantamaan kortensa tähänkin yhteiseen kekoon.

tämähän on enää sellaista viimeistelyä, hiomista, perusasiat kun on olleet paketissa jo pitkään.

pelaajaranking on myös näppärä apuväline tilanteissa joissa
-joukkue pääsee parhaalla kokoonpanolla (avauskokoonpanon lukema) vrt. joukkue jolla kp-huolia
-jos tulee loukkaantumisia, saa hieman osviittaa siitä miten vaihtomiehet pystyvät korvaamaan, minkä tasoisia on varalla
-toinen joukkue saattaa olla vahvemmilla juuri kyseisessä ottelussa koska sen avaus-kp on vahvempi, mutta toisella voi olla paremmat mahdollisuudet edetä turnauksessa pitkälle, koska joukkueen materiaali on laajempi.
yms.

ajattelin laittaa myös läpi kisojen %-arvioiden lisäksi joukkueiden pelaajarankingit vierekkäin taululle, helpottamaan kaikkien pelipäätöstä. ja vaikka vielä ohjeita aloitteleville urheiluvedonlyöjille:
-ottelukohtaisissa arvioissa pelaajarankingeista verrataan joukkueiden AVAUSKOKOONPANOA ja siinä mv / mv, puolustus / puolustus jne.
-mestaruus- ja lohkovoittajavedoissa, tai kumpi joukkue etenee pidemmälle, verrataan pelaajarankingia KOKO JOUKKUEEN osalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu