Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 19.02.2018, 16:45

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntiaAloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 05.06.2014, 14:33 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 05.06.2014, 14:11Viestit: 4
Pisteitä: 26
J.O.K.E.R.I.T, vuosien aikana moni on keksinyt mitä hauskempia pilanimiä "lyhenteestä". Silloin ne eivät ole välttämättä naurattanut, eikä ne välttämättä tee sitä vieläkään. Joukko Onnettomia Kaukaloon Eksyneitä Raukkoja Ilman Taitoa, Jokainen On Kerran Elämässään Runkannut Itsensä Tainnoksiin, Jätkien Omat Kullit Eivät Riitä Itsensäkään Tyydyttämiseen. Nähtävästi teini ifk-fanit ovat olleet kekseliäitä näissä asioissa.

Tämän seuraavan väänsin itse äsken ihan tuosta kielen päältä alle minuutissa. Jos Olisin Kohonen Ehkä Rukoilisin Ihan Taivaalle, että kannattajia löytyy areenassa myös ensi kaudella. Täytyy myös lisätä tähän kaikkien aikojen urheiluun liittyvä vitsi joka on kaikenlisäksi aivan tosi herra Harkimon suusta ennen kauden 97-98 alkua: -Jokerit on dynastia, muiden on edes turha haaveilla mestaruudesta. Me rakennamme suomalaisen huippujoukkueen. Me ei tarvita mitään ulkomaalaisia. Otto me lasketaan suomalaiseks. Olisi ollut hyvä myös seisoa sanojensa takana, mutta harvoin niitä omia lauseita muistaa edes seuraavana päivänä. Tuo 97-98 kausi on jäänyt itsellä mieleen siitä, etten ollut koskaan ennen nähnyt yhtä kömpelöä puolustajaa, kuin Darren Stolk joka tuli ulkomaan"vahvistuksena" joukkueeseen. 61 jäähyminuutilla joukkueen toiseksi suurin lukema, siinä oli herran "parhaimmat" meriitit. Stolk on varmasti aika lähellä jokereiden kaikkien aikojen suurimpia virhehankintoja, ilman että tuloksia katselee sillä kausi oli silti suhteellisen hyvä pronssilla.

Olen todella pettynyt eri päätöksiin, ja tänään oli aika kertoa henkilökohtaisesti hyvästit sähköpostitse joukkueen korkeimmille henkilöille.

Kuva

Arvoisat Jokerit Hockey Club Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harry Harkimo, sekä toimitusjohtaja Jukka Kohonen,

Minulla kävi uskomaton tuuri, että sain teidän sähköpostiosoitteet esille, jotta palaute varmasti tulee perille asti juuri heille joille tämä on suunnattu. Toivottavasti en häiritse kovinkaan pahaan aikaan, sillä voisin arvata että teillä saattaa olla muutamalle tiedotusvälineelle myös tänään vastailtavaa. Kuitenkin asia on nyt tällä tavalla, että sähköpostit luetaan tärkeysjärjestyksessä, ja tämä posteljoonin kiikuttama kirje kannattaa priorisoida siihen kiireellisempään luokkaan.

Näihin vuosiin on mahtunut monta ilon hetkeä jolloin on tuntenut että jääkiekko on elämän tärkein asia. Näihin vuosiin on mahtunut hetkiä jolloin iso mies on itkenyt onnesta, vai oliko se sittenkin siitä että viinat loppui juuri samalla hetkellä kun kanada-malja nousi kattoon? Näihin vuosiin on mahtunut hetkiä jolloin on tehnyt mieli hypätä sillalta alas pettymyksistä karvaiden tappioiden myötä. Kuitenkin vuosien aikana on ollut enemmän ilon hetkiä yhdessä samanlaisten toisten kannattajien kanssa, jotka ovat uskollisesti pysyneet samoissa väreissä, vaikka ollaankin välillä käyty todella alhaalla hakemassa uutta vauhtia. Kova työ tuotti uskomattomia muistoja muutamien vuosien sisällä, aikoina jotka jo alkavat hämärästi poistua vanhan äijän korvien välistä. Kuitenkin ne muistot säilyvät ainakin joissakin muodossa niin pitkään kun pumppu lyö edes kerran minuutissa.

Viimeaikaisten tapahtumien myötä olen kuten moni muu tehnyt suuren päätöksen, ja ripustanut jokeri-paidan kattoon ikuisiksi ajoiksi. Voiko näin monen vuoden jälkeen kääntää takkia, ja aloittaa kannustamaan toista punaista joukkuetta? Ei voi. Voiko näin monen vuoden jälkeen tuosta vaan tehdä päätöksen jättää joukkueensa? Kyllä voi, kaiken tämän jälkeen! Minulla on ystävä- sekä tuttavapiirissä tarkalleen ottaen 26 henkilöä joilla on ollut kausikortti areenakujalle ainakin viimeisten vuosien aikana. Olemme yhdessä tehneet päätöksen, ettei kukaan meistä aio enää paikan päällä seurata ensimmäistäkään ottelua uudessa sarjassa. Meistä ei kukaan ole koskaan kuulunut eteläpääty ryhmään, joten toivottavasti viimeistään tämä avaa teidän silmänne minkälaisen tulevaisuuden olette päättäneet itsellenne rakentaa. Kotiotteluiden yleisömäärä oli nähtävästi ka. 9252 kuluvalla kaudella. Ainakin 0,28% siitä määrästä tulee olemaan seuraavalla kaudella poissa hallilta. Mitä olen kuullut ja lukenut muitten ajatuksia, tulee tämä prosentti olemaan kuitenkin todella paljon suurempi. Silloin kun asiat menee tähän järjestykseen, että se viimeinenkin pisara rakkautta lajia kohtaan ja joukkueeseen vaihtuu pelkäksi rahantekovälineeseen, on aika myös uskollisen kannattajan tehdä omia ratkaisuja sekä päätöksiä, vaikka se pikkuisen kirpaiseekin. Se että yritetään epätoivoisesti tehdä jokereista koko kansan joukkuetta, menee aikamoiseen huumoriosastoon. Voin sen verran kertoa, ettei mitkään markkinointitempaukset paljoa lisää mielenkiintoa joukkueeseen, sillä voitte unohtaa että joku tamperelainen, jyväskyläläinen tai oululainen tulisi helsinkiin katsomaan koko suomen kansan omaa narri-joukkuetta. Toivottavasti pelataan ensimmäinen kausi mahdollisimman tyhjille katsomoille, se olisi ehkä se paras rangaistus kaikista päätöksistä.

Sitten eilisen uutisen jälkeen tällaisella yleensä rauhallisella sekä ystävällisellä miehelläkin meinasi paikoitellen hermokontrolli pettää. Rahaa on mukava olla, mitä enemmän sen parempi. Kysykää vaikka Kalelta, sitä on mukavaa saada niin monista eri paikoista kun vain mahdollista sekä mitä laki antaa edes hieman myötä. Yhteistyösopimuksia on tärkeetä olla jotta urheiluseura pärjää taloudellisesti sekä voi ainakin yrittää menestyä. Kuitenkin voisi joku jopa kääntää hieman puukkoa haavassa, että ei sillä rahalla ole viime vuosina joukkueilla mestaruuksia juhlittu. Se, minkälaisten yhtiöiden kanssa lähtee tekemään yhteistyötä on sitten taas aivan toinen asia, eikä sillä ole mitään väliä onko se historian suurin sopimus vai ei. Nordicbetilla ja minulla on erittäin lämpimät välit vuosien varrelta, ja olen lupautunut aina tilaisuuden tullen muistaa heitä tekemällä pientä mainostusta heidän toimintatavoista. Nyt tulee ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun voi liittää julkisesti yhteen kaksi mielipidettä yrityksistä yhteen palautteeseen. Huonokin julkisuus on aina hyvä julkisuus sanotaan, mutta tämä väite ei pidä näissä merkeissä paikkansa. Itse toimin vedonlyöntipiireissä sekä tunnen tuhansia muita, joilla on samankaltaisia tuntemuksia teidän yhteistyökumppanin nordicbetin suhteen. Vedonlyöntimarkkinoilta ei löydy montaakaan yhtiötä, joka kohtelisi asiakkaitaan huonommin kuin nordicbet. Tai jos nyt oikein asian määrittelee, niin koko Betsson Group ja siihen lukeutuvat yhtiöt kuuluvat sellaisiin jonne ei aurinko paista. Tällaisille alalla toimiville yrityksille pitäisi laittaa villapipot päähän ja nussia uudestaan! Kannattaisi ehkä tehdä kunnolla taustatyötä ennen kun lähtee jonkun yrityksen kanssa tekemään yhteistyötä. Nyt olette jokainen joka on ollut tätä yhteistyötä rakentamassa unohtaneet sellaisen asian, että pääsponsori on melko näkyvästi esillä, sekä antaa omalle yritykselle saman kuvan kuten sillä on. Olette lyöneet kätenne isoon paskakasaan!

Olette jo nähtävästi itsekin tässä vaiheessa havahtuneet lukuisiin palautteisiin, sekä nyt on varmasti ainoa vaihtoehto epätoivoisesti laittaa mainokset pyörimään nopealla aikataululla, ja kutsua Vesku ja Teemu viheltelemään jotain uutta Minä, ex-kannattajat ja koko kansan joukkue mainosmelodiaa. Nyt taitaa olla niitä viimeisimpiä kortteja hihassa, että Jarska saa jollain taikatempulla Teemun pään puhuttua ympäri, jotta tulisi pelastamaan kaikki nämä virheet. Jos tämä onnistuisi, olen varma että ainakin suuri osa tulevista ex-kannattajista saattaisi vielä yhden kauden seurata otteluita, vain ja ainoastaan Teemua kunnioittaen paikan päällä. Onneksi Selänne on sen verran viisas mies, että toivon hänen ymmärtävän mikä on paras ratkaisu, sillä tässä tapauksessa rahalla ei ole mitään merkitystä, ja tämä ympyrä sulkeutuu toivon mukaan siihen että sillä rahalla ei sittenkään voinut kaikkea saada, päinvastoin sillä menetettiin lähes kaikki mikä oltiin vuosikaudet rakennettu. Teemulla on sen verran ajatusmaailma samalla tasolla kuin itsellä, joten hän tietää että upean legendaarisen uransa kannattaa lopettaa seurassa joka arvostaa ja kuuntelee kannattajiaan, eikä joukkueessa joka on muuttunut isoksi paskaläjäksi.

ps. Hjallis, jos sinulla ei ole mitään illalla, niin laita koodia tuntia ennen jotta ehtii saada rantasaunan lämpimäksi. Voisihan sitä pienimuotoiset läksiäiset silti viettää? Vene on vapoja myöten uisteluvalmiudesssa. (Kohoselle ei valitettavasti ole tilaa)

Kaikkea hyvää jatkoon, sekä aurinkoista kesää toivottaen,

Kesälomastaan nauttiva ex-jokerikannattaja + 25 muuta henkilöä
5
Ylös
  Profiili
 
05.06.2014 18:25 <humanoidi> Ei muuta kuin punanuttua sovittamaan, niin pääsee ensi
05.06.2014 18:25 <humanoidi> Vuonna seuraamaan myös liigatason fudistakin :-)
05.06.2014 18:26 <humanoidi> ...kuten siihen "parhaaseen" jokeripokeriaikaan
10.06.2014 19:15 <Gini> Loirilta uusi "me"-mainos ulos, niin kaikki on taas hyvin.
21.06.2014 00:51 <moderator> Ketjun aloittaja paljastui Wanhaksi Tutuksi. Bannattu.
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 08.06.2014, 10:55 
Status: JäsenLiittynyt: 13.01.2004, 07:56Viestit: 270
Pisteitä: 162
Ymmärrän tosifanien tuskan ja teillä on kaikki syy reagoida valitulla tavalla.

Itse uskon, että Jokereiden KHL-siirto tulee olemaan menestys ja kunhan vaan TV- ja medianäkyvyys on kunnossa(sitä se taatusti tullee olemaan) niin kiinnostavuus tulee alku kiukuttelun jälkeen olemaan suurta. Liigassa on paljon perinteitä ja muistoja, mutta loppujen lopuksi hyvät pelaajat ja parempi pelintaso kyllä kiinnostaa. Se lähtökohta että suomalainen voittaa venäläisen, koskettaa kyllä keskiverto suomalaista hokijanaria, sen on monien mielestä turhan Karjala-turnauksen Venäjä-pelit näyttäneet.

Ennustus, saa ottaa talteen: Kahden vuoden päästä Kärpät lähtee myös mukaan, jota seuraa Tappara ja TPS(tai TuTo). Myös Ruotsista tulee mukaan joukkueita, Liiga on sen jälkeen nykyinen Mestis ja kukaan ei itke vanhojen aikojen perään - jokerifanitkin ovat palanneet katsomoon.
0
Ylös
  Profiili
 
08.06.2014 12:05 <Taika> nyt on joko oraakkeli laskeutunut vuorilta, tai sitten
08.06.2014 12:05 <Taika> on mennyt liian iso hörppy näsijärven siitepölystä vettä
08.06.2014 12:06 <Taika> suuhun. anyways, mielenkiintoinen ennustus.
08.06.2014 12:07 <betpanda> Itse en kyl yllättyisi vaikka noin kävisi. Tosin ei ehkä
08.06.2014 12:07 <Taika> itellä taas ittessä kiinni pitelemistä kun tälläsiä lukee
08.06.2014 12:07 <betpanda> vielä ihan kahden vuoden päästä.
08.06.2014 12:07 <Taika> http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288698402504.html
08.06.2014 12:08 <Taika> ettei vaan menis mihinkään julkiseen paikkaan kommentoimaan
08.06.2014 12:08 <Taika> että kuka helvetti haluaa olla tollasten idiottien kanssa mi
08.06.2014 12:08 <Taika> ssään tekemisissä. paino sanalla idioottien.
08.06.2014 12:09 <Taika> ja vielä hastagit #jokerit #nordicbet
08.06.2014 12:10 <Taika> joojoo, ruplat puhuu...
08.06.2014 12:10 <betpanda> :D
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 08.06.2014, 12:54 
Status: JäsenLiittynyt: 12.11.2013, 12:45Viestit: 751
Pisteitä: 58
Kassa: -170.18 yks. Palautus%: 88.81% Panosten ka: 1.21 yks. Vetoja: 1253
Itse uskon että tilanne tulee muuttumaan parin vuoden sisällä. Kärpät ja Tappara lähtisivät muuten mukaan mutta KHL:n tilanne ei ole parin vuoden päästä kovin vakaa ja kun kaasurahat lähtee niin myös KHL loppuu samalla hetkellä. Jokerit tulee 5 vuoden sisään takaisin Liigaan ja isommaksi kasvaneeseen Mestarien liigaan, kun oligarkit laittaa rahahanat kiinni.

Jokereiden menestyksestä samaa mieltä. Jokerit on vuoden sisällä koko Suomen joukkue ja hieman samanlaisessa asemassa kuin maajoukkue nyt. Kyllä venäläiset osaa hoitaa tuon bisneksen.

Poliittinen tilanne vaikuttaa näihin myös mutta menee jo hieman OT:ksi kun vedonlyöntifoorumista kuitenkin kyse. :D
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 08.06.2014, 13:02 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 08.06.2014, 12:53Viestit: 508
Pisteitä: 2283
Kassa: +252.87 yks. Palautus%: 106.86% Panosten ka: 5.88 yks. Vetoja: 627
Täällä yksi tuore kausikorttilainen. Bluesin leirissä olen ollut, mutta KHL-siirron myötä kausikortti Ilmalaan oli pakko-ostos. Aivan jäätävä polte jo nyt kun ajatteleekin Radulovien kieputuksia Helsingissä. Ihan uskomatonta. Puhumattakaan niistä käsittämättömistä joukkueista mitä ollaan KHL:n lyhyen historian aikana jo nähty. Ufa 2011, SKA 2012-2014 ajoittain, Moskovan Dynamo Znaroksin alaisuudessa.. Näiden joukkueiden peli on ollut taidetta. Esimerkiksi tuo 2011 Ufa ei vain voittanut pelejä, vaan nöyryytti vastustajaansa täysin käsittämättömällä tavalla. Se joukkue pelasi kauneinta jääkiekkoa mitä olen nähnyt. Näitä superjoukkueita nähdään jokaisella KHL-kaudella kiitos kärkiseurojen valtavien budjettien. Aina jollakin niistä peli loksahtaa kohdalleen ja silloin jälki on tuhoisaa.

Jokerit maailman mielenkiintoisempaan, värikkäimpään ja moniulotteisimpaan kiekkoliigaan on ihan uskomaton juttu. Todella jännä nähdä miten Erkka saa tuo nimettömän, mutta tasaisen lauman pelaamaan.

Tällaiset fiilikset KHL-fanilla täällä. :)
2
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 08.06.2014, 13:14 
Status: JäsenLiittynyt: 11.04.2003, 11:29Viestit: 4093Paikkakunta: Tampere
Pisteitä: 3129
Kassa: +60.87 yks. Palautus%: 101.53% Panosten ka: 0.50 yks. Vetoja: 7898
maiconi kirjoitti:
Itse uskon että tilanne tulee muuttumaan parin vuoden sisällä. Kärpät ja Tappara lähtisivät muuten mukaan mutta KHL:n tilanne ei ole parin vuoden päästä kovin vakaa ja kun kaasurahat lähtee niin myös KHL loppuu samalla hetkellä. Jokerit tulee 5 vuoden sisään takaisin Liigaan ja isommaksi kasvaneeseen Mestarien liigaan, kun oligarkit laittaa rahahanat kiinni.

Jokereiden menestyksestä samaa mieltä. Jokerit on vuoden sisällä koko Suomen joukkue ja hieman samanlaisessa asemassa kuin maajoukkue nyt. Kyllä venäläiset osaa hoitaa tuon bisneksen.

Poliittinen tilanne vaikuttaa näihin myös mutta menee jo hieman OT:ksi kun vedonlyöntifoorumista kuitenkin kyse. :Dryssien kohdalla urheilu = politiikka ja sama myös palindromina. mitä suurimmassa määrin ja kaikin mahdollisin tavoin. valitettavasti(kin)
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 10.06.2014, 16:09 
Status: JäsenLiittynyt: 28.01.2004, 16:52Viestit: 661Paikkakunta: siperia
Pisteitä: 724
Kassa: +236.76 yks. Palautus%: 115.42% Panosten ka: 2.59 yks. Vetoja: 592
Wau mikä ketjun aloitus. Jos aloittaja ei ole humalainen henkka, niin aivan pakko olla jullifani.

Darren Stolkia en ole jokerifanien kuullut dissaavan joten taitaa pointtina olla bättretalanden suuren homoikonin Bob Halkidiksen ottamat turpasauna Stolkilta.

T: ex-ifk fani ja nykyinen ratakadun pesätyttöjen fani
1
Ylös
  Profiili Seuranta
 
10.06.2014 16:20 <HasHasHas> Ex-fani? Käännetään takkia ku toisel kivemmat verkkarit? :D
10.06.2014 16:22 <Henkka> Taisin olla viestin lähetyksen aikaan erään ravintola Lämmön
10.06.2014 16:22 <Henkka> terassilla. Tokihan ton nopeasti olisi kapulalla näprännyt
10.06.2014 16:38 <aleksej> No joo. Otan vihjailut takas, turhan pitkä romaani kapulalla
10.06.2014 16:38 <aleksej> sohlattavaksi. Sorry.
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 17.06.2014, 12:42 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2004, 20:45Viestit: 1055
Pisteitä: 401
Kassa: +797.89 yks. Palautus%: 101.92% Panosten ka: 9.64 yks. Vetoja: 4315
Oligarkkien urheiluun laittamien rahahanojen kiinni laittamista saataneen odotella hieman pidempään kuin pari vuotta.
Mikään ei tunnu olevan Venäjällä niin seksikästä kuin urheilun ja etenkin jääkiekon tukeminen, aina valtion päämiehistä lähtien.
Viimeiset reilu 10v syytäneet taskurahojaan näihin pajatsoihin.

Tässäkään maailmantalouden tilanteessa kovin vaikea uskoa, että hanat nyt vallan kiinni laitettaisiin muutaman seuraavan vuoden aikana.
Jotkut seurat joutuvat tulemaan toimeen tämän hetkistä tiukemmalla taloudenpidolla, mutta sellaistahan se on kaikissa muissakin liigoissa lajista riippumatta.
0
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 17.06.2014, 13:50 
Status: JäsenLiittynyt: 25.05.2003, 22:13Viestit: 4418
Pisteitä: 4102
Kassa: +59.91 yks. Palautus%: 101.26% Panosten ka: 3.65 yks. Vetoja: 1305
Jos pannaan kylmät faktat tiskiin, niin Areena+Jokerit ei ollut kannattava bisnes siinä mielessä, että se olisi tuottanut oikeastaan yhtään mitään. Areenan tarkastelu kiinteistösijoituksena tilinpäätöksittäin kertoo että tuotto omalle pääomalle on 1-2 prosenttia per vuosi kun kannattavuusrajana pidetään yleisesti 3-4 prosenttia ja alan keskimäärää jossain 5-10 prosenttina. Tämäkään ei oikeastaan kerro mistä on kysymys. Jos lasketaan Jokerien + Areenan tappiot yhteen koko Areenan ja Jokerien yhteiseltä toiminta-ajalta, saadaan kiva luku. 30 000 000 euroa. Se on tappioiden määrä se. Tokikin siinä saattaa olla sisällä kierrätystä esimerkiksi Hjalliksen firmoihin, mutta tuskin merkittävää määrää. Olihan konsernin suurin yksittäinen omistaja Sanoma Oy. Hjallis omisti enemmistön yhdessä kaverinsa Henkan (kyllä, sama Henkka joka täällä kirjoittelee) de la Chapellen kanssa. Operatiivinen vastuu oli Hjalliksen.

Kun Hjallis sai sydärin joitakin vuosia sitten, odottelin Areenan ja Jokerien myymistä. Uskon että Hjallis teki päätöksen tuolloin ja Kummola hoiti Hjalliksen kanssa asiaa kunnes kaupat saatiin aikaiseksi viime kesänä. Hjalliksen olen tavannut monta kertaa ja hän on hyvässä ja pahassa suorapuheinen. Kun Hjallis totesi vuosi tai pari sitten ettei voi jättää Areenaan lastensa hoitoon niin se kertoo paljon missä mentiin. Myynti oli välttämättömyys. Kukaan täyspäinen suomalainen ei olisi jatkanut tappioiden tekemistä ja hallin näkymät vaan laskevat kun HIFK saa hallinsa valmiiksi joskus muutaman vuoden päästä.

Niinpä Hjallis teki sen mikä oli ainoa mahdollinen liike. Myi hallin ja osan Jokereista. Kuten monet tietävät, tämä ei mennyt ehkä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja Sanoma perää korvauksia. Olen sitä mieltä että syystä. Mutta se ei ole oleellista vaan se, että muussa tapauksessa Areena ja Jokerit olisivat todennäköisesti vähitellen suoritustilassa. Siis ilman myyntiä.

KHL haluaa länteen ja Helsinki on oiva paikka laajentumiselle. Helsinki ei tosin ollut Putinin listan kärjessä tai edes mainittuna, mutta Virmasen sanoin näillä mennään. Olen tehnyt bisnestä venäläisten kanssa ja reissannut pitkin maata. En ole kaikin osin pitänyt näkemästäni ja kuulemastani. Venäjällä vallitsee diktatuuri jonka takaavat gangsterit ja pidän Venäjää ihan oikeastikin uhkana Euroopalle. Tämä tekee saatanan tiukaksi suhtautua Jokerien ensi kauteen ainakaan pelkästään myönteisesti.

Mutta toisaalta. Vihdoin on joukkue joka muistuttaa niitä 1990-luvun alun joukkueita tasoltaan. Jos vaihtoehdoksi näkee jäämiseen Liigaan niin ainakin mulle riittää se mitä näen kun Nybondas vetää joukkueen kokoonpanosta ruksin toisensa jälkeen ja katselen muutenkin HIFK:n kokoonpanoa ja vertaan sitä KHL-Jokereihin. Suhtaudun lämpimästi myös HIFK:hon koska poika on pelannut siellä ja vaimo kannattaa seuraa edelleen. Siksi ehkä kuvittelen, että KHL ja CHL ovat hyödyksi suomalaiselle jääkiekolle. Ilman niitä Liiga näivettyisi edelleen ja olisi palkanmaksajana (Euroopan liigojen keskiarvo) pian entistä alempana. Tämä taas vaatisi tuomareita hyväksymään kahvaamista nykyistäkin laajemmin jotta Liigan otteluissa ei tulisi suuria eroja.

Uskon myös että Jokerien karkaaminen KHL:ään poikii vielä parempaa bisnestä suomalaiselle jääkiekolle. Everin (HIFK) silmin CHL on ainakin hieno mahdollisuus yhdessä uuden hallin kanssa vastata Jokerien heittämään haasteeseen. Jos KHL pyörii vielä vuonna 2020 ja Jokerit on siinä mukana, Helsingissä voisi olla kaksi isoa hallia joissa molemmissa joukkue operoisi selvästi yli 10 miljoonan pelaajabudjetilla ja molemmat seurat pelaisivat CHL:ssä. Jokerien siirtyminen pakottaa Everin satsaamaan paljon tuotteensa kehittämiseen ja tästä hyödyn korjaa suomalainen kiekkofani ja jääkiekko laajemminkin. Muitakin skenaarioita voi toki olla...

Tunnen monia faneja joille riitti. Olen keskustellut näistä jutuista mm. Eteläpäädyn pomojen kanssa. He kertoivat että jengiä vaihtuu ja vaikka ne jotka jäävät pois sanovat syyksi mm. Karalahden, omien junnujen hukkaamisen muualle yms yms niin todellinen syy siellä takana on Venäjä ja KHL. Mutta mukaan tulee myös uusia faneja. Tässä tapahtuu varmaan kohtuullisen iso muutos. Sinänsä tämä KHL-liike istuu kyllä hyvin Jokereihin. Seura on ollut perustamisestaan asti usein tapetilla ääripäissä milloin Aimo Mäkisen, milloin Hjalliksen aikana. Joten näillä mennään - jälleen kerran.
12
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 17.06.2014, 17:24 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 19:33Viestit: 2064Paikkakunta: Tietäjä 2017
Pisteitä: 586
Mungo kirjoitti:
Hjallis omisti enemmistön yhdessä kaverinsa Henkan (kyllä, sama Henkka joka täällä kirjoittelee) de la Chapellen kanssa.

Tässä täytyy olla kyse jonkinlaisesta erikoisesta huumorista , joka ainakin minulla menee täysin hilseen ohi.

Hyvä kirjoitus , joka tekee ymmärrettäväksi Hjalliksen toiminnan.
Silti voisi esittää kysymyksen ,miksi Jokerit oli niin vahvasti tappiollinen, kun ainakin jotkut Liiga-joukkueet ovat pystyneet pitämään tuloksensa plussalla?
Oliko kolikon toinen puoli eli Areenan kannattavuus ollut oleellisesti parempi , jos Hifk olisi silloin aikoinaan siirtynyt pelaamaan areenalle ( helppo varmaankin sanoa, että olisi ollut) ?
0
Ylös
  Profiili
 
17.06.2014 17:28 <lammpa-1 v2.0> eiköhän se ollut juurikin sitä huumoria :D
17.06.2014 17:48 <Henkka> Muutama kerta Mungon kanssa on kyllä tullut luurissa
17.06.2014 17:48 <Henkka> rupateltua mutta ei en olisi uskonut, että Mungo oli noin
17.06.2014 17:49 <Henkka> kuistilla siitä kenen kanssa puhui ;-)
17.06.2014 17:51 <lammpa-1 v2.0> enpä ois heti uskonut, että sun sukunimi on
17.06.2014 17:51 <lammpa-1 v2.0> De La Chapelle :D
17.06.2014 18:10 <Henkka> Ois kannattanu muijaskin miettiä kenellä järkkäs ohareita.
17.06.2014 18:21 <lammpa-1 v2.0> mähän sitä järkkäsin eikä muija :)
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 17.06.2014, 20:30 
Status: JäsenLiittynyt: 25.05.2003, 22:13Viestit: 4418
Pisteitä: 4102
Kassa: +59.91 yks. Palautus%: 101.26% Panosten ka: 3.65 yks. Vetoja: 1305
Lorimer kirjoitti:
Silti voisi esittää kysymyksen ,miksi Jokerit oli niin vahvasti tappiollinen, kun ainakin jotkut Liiga-joukkueet ovat pystyneet pitämään tuloksensa plussalla?
Oliko kolikon toinen puoli eli Areenan kannattavuus ollut oleellisesti parempi , jos Hifk olisi silloin aikoinaan siirtynyt pelaamaan areenalle ( helppo varmaankin sanoa, että olisi ollut) ?


1. Hjallis toimi kuten Salonoja Espoossa. Hallin pitää olla kannattava tai ei ainakaan tappiollinen. Niinpä hallin kuluja siirretään liigajoukkueen menoiksi. Jokereissa tämä tehtiin mm. siten, että jäämaksut olivat superkorkeita sekä myös niin, että ottelun aikana kaukalon laidoilla ja muualla hallissa näkyvät mainokset menivät kokonaan halliyhtiölle. Jokerien tuloja siis vähennettiin ja menoja lisättiin. Miksi? Mahdollisesti siksi, että halli oli joskus aikanaan helpompi myydä kun se näytti pyörivän omillaan. Ja eiköhän Jokerit maksa edelleen samaa vuokraa jäästä eikä saa mitään mainoksista joten eihän tässä mitään väärää ole. Mutta mielikuva jonka mukaan Jokerit syö sen mitä halli tuottaa on väärä.

2. Hjallis petti HIFK:n koska sen jälkeen kun hallin rahoitus oli selvä ja erilaiset soraäänet vaiennettu, HIFK oli tehnyt tehtävänsä. Jos HIFK olisi otettu mukaan, valtaa olisi pitänyt jakaa HIFK:lle hallituksessa ja kuulla muutenkin heitä. Erilaiset konsertit yms suurtapahtumat oli myös helpompi järjstää kun oli vain yksi joukkue sotkemassa aikatauluja. Ehkä HIFK olisi tuonut rahaa enemmän kuin muut tapahtumat, mutta Hjallis menetteli aivan tietoisesti muuttamalla sopimusta olennaisin osin jälkikäteen niin että HIFK ei voinut Areenalle tulla.
3
Ylös
  Profiili Seuranta
 
 Viestin otsikko: Re: J.O.K.E.R.I.T (ex-jokerikannattajan mielipiteitä)
ViestiLähetetty: 03.07.2014, 00:03 
Avatar
Status: JäsenLiittynyt: 24.01.2004, 19:33Viestit: 2064Paikkakunta: Tietäjä 2017
Pisteitä: 586
Lev Praha sai mennä ja sitten Spartak , ehkä myös Dynamo Riga ja muita.
Niinpä, eihän seurauskollisuus ole enää mitään , vaihdetaan sitten seuraavaan sopivaan joukkueeseen jota kaasumogulit sattuu suosimaan.

Tärkeämpaa kuin paikallisotteluiden perinteinen lataus on katsella idän ihmemiesten fakiiritemppuja kiekolla, kuten entisinä aikoina sirkuksessa , ooh taito hockeytä siis...

Onko sillä väliä mikä seuran nimi on ja mistä se tulee , seuraavana vuonna kuitenkin kaikilla on taas uudet nimet ja uudet & samat pelaajat.

Toivotaan että CHL saa tulta alleen ,se ehkä on ainoa mahdollisuus kansalliselle kiekolle säilyttää asemansa kaasumoguleiden puristuksessa.

Konna, Jori, Leo :peukku:
0
Ylös
  Profiili
 
03.07.2014 10:01 <skasi> konna,jori,leo (y) :)
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye