Tänään on 29.03.2024, 00:26.

Vihje Café:: Uusi osio

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Zpr
Jäsen
Viestit: 440
Liittynyt: 15.05.2010, 13:22

Tuotto: -58.98 yks.

Palautus%: 94.32%

Panosten ka: 4.51 yks.

Vetoja: 230

Pisteitä: 389
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Zpr »

mikko kirjoitti:Jos on seurannut koko foorumin kehityskaaren (mä olen :lol: ) niin muistaa myös ne keskustelut, jossa aktiiviset käyttäjät tunsivat, etteivät saa riittävästi vastinetta (eivät halunneet jakaa ihan kaikkea tietoa kaikille) niiltä isolta joukolta käyttäjiä, jotka eivät ole koskaan Ylikertoimeen edes yhtä viestiä kirjoittaneet, mutta käyvät silti säännöllisesti hakemassa pelivalintansa täältä. Syntyi "herrakerho" jossa vain foorumilla aktiiviset jäsenet saisivat pienen bonuksen siitä, että jaksavat päivästä ja vuodesta toiseen pitää foorumin tasoa yllä. En näe edelleenkään mitään syytä lähteä tuota ajatusta täysin tuhoamaan, vaikka moni "ei jäsen" toki on siitä täysin eri mieltä, ja ymmärrän sen hyvin.
Jep, ymmärrän toisaalta tämänkin puolen ja tässä asiassa on todella kaksi puolta. Sanotaan, että vähintä mitä passiivisilta foorumin seuraajilta, jotka käyvät lähinnä hakemassa pelivalinnat foorumilta, voisi edellyttää, olisi foorumille rekisteröityminen. Eli vihjekeskustelua sisältävät ketjut rekisteröinnin taakse ja pelivalintojen poimijat antaisivat silloin vähintään sähköpostiosoitteen vastineeksi keräämistään vihjeistä. Kahden euron kuukausimaksu foorumin vihjekeskusteluja sisältävistä osista saattaisi olla jo liikaa, mutta toisaalta, miksei?! :)

Kaikenkaikkiaan näkisin, että se todellinen foorumia eteenpäin vievä voimavara olisi se mahdollisimman suuri läpinäkyvyys ja yhteisöllisyyden tunne, jolloin jokaisella yhteisön jäsenellä olisi minimaalinen kynnys jakaa omat tietonsa yhteisön kesken. Tässä mielessä karsastan hieman erilaisia "herrakerhoja". Jos joku tänä päivänä kokee, että omat tiedonjyväset ja rahan arvoiset tipsit valuu harakoille, jotka käyvät poimimassa kaiken kimaltavan omiin tarpeisiinsa, niin nykypäivänä vedonlyönti vaatii melkolailla ajan hermolla olemista ja suoranaista päivystämistä, jos aikoo ehtiä kertoimiin ja saada tipseistä jotain hyötyä irti, joten tiettyä omistautumista vaaditaan myös siellä vihjeiden hyödyntäjän suunnalla ja sen myötä on hyvin mahdollista, että tällaisella henkilöllä voisi asialle omistautumisensa johdosta olla myös jotain jaettavaa yhteisön hyväksi.

En suoraan osaa sanoa, että mikä olisi tämän foorumin kannalta optimaalisin ratkaisu, mutta kannatan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta ja vahvan yhteisöllisyyden tunteen edistämistä.


Edit:
Itseaisassa tuo heitto kahden euron kuukausimaksusta (voi olla vaikka 5 euroakin.. mikä tahansa olisikaan sopiva summa..) foorumin vihjekeskustelua sisältäviin osioihin ei vaikuta viiden minuutin pureskelun jälkeen ollenkaan huonolta idealta. Foorumi voisi yleisten vedonlyöntikeskustelujen osalta olla avoin, mutta vihjekeskusteluihin päästäkseen jokin suhteellisen nimellinen kuukausimaksu voisi toimia ja tästä kertyneillä varoilla voitaisiin palkita ansioituneita vihjaajia eri tavoin vaikka "Kauden Valioliigatipsaaja 2014-2015"-kahvimukein tai kerätä kirstuun vaikka kassaa saunatilojen varaamiseksi ja järjestetään YK-saunamiitti :) Eli ei muuta kuin joku pieni maksullinen VIP-jäsenyys lanseeraukseen ja pahimmat tipsiharakat saadaan ainakin karkotettua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Seurannan panostus x/10 yks.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Diesel »

HasHasHas kirjoitti:Clubissa tuli viimetalvena jostainsyystä jokunen viikko tai kuukausi vietettyä. Täysin kuollut ja turha paikka, mitään intoa ei ollut silloin siirtää vihjeitä sinne. Oikeastaan ainut anti siellä taisi olla eräs nk. tutustumistopic jossa porukka hieman avasi omia profiilejaan tms.
Ei Clubi nyt täysin kuollut paikka ole, me Allsvenskan vihjaajat (minä, Raimond ja zot) ollaan tipsattu aktiivisesti Jalkapallo-osioon. Muut lajit osioon on myöskin tullut vihjeitä kiitettävästi mm. h2h vetoja raveista, lähinnä betpandan ja toimitusjohtajan toimesta.
Zpr kirjoitti:Eli ei muuta kuin joku pieni maksullinen VIP-jäsenyys lanseeraukseen ja pahimmat tipsiharakat saadaan ainakin karkotettua.
Hyvä ehdotus. Pakkotoisto-foorumilla tälläinen VIP-jäsenyys on käytännössä toteutettu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.08.2014 10:22 <GooRio> Pakkiksen vipit toki ostetaan punttimimmien kuvien takia!

13.08.2014 10:23 <mikko> Mulla olisi kuvia yk:n miitistä aikanaan ;) siellä jörrekin

13.08.2014 10:24 <mikko> vilahtaa kuvissa. Meniskö ne kaupaksi? :)

13.08.2014 10:29 <GooRio> Menekki yhtä kova kuin PK:n isossa jaossa 3:30 am!

13.08.2014 10:31 <mikko> :D

13.08.2014 12:47 <JussiQ> Clubiin liittyen, niin oli siellä viime kaudella myös

13.08.2014 12:48 <JussiQ> aktiivista Liigakeskustelua + nhl:ää myös.

13.08.2014 12:49 <JussiQ> +suositut veikkauksen topit ja viekkausketjut. Eli kuollut

13.08.2014 12:49 <JussiQ> vähän turha raju ilmaus.

13.08.2014 12:50 <JussiQ> +talviurheilut ja yu:t.

13.08.2014 12:55 <HasHasHas> Ok, en tainnut seurata kovin tarkkaan. Työmiehille peukku.


mikko
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 1532
Liittynyt: 13.01.2003, 23:40

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2308
Viesti:

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja mikko »

Tämä VIP-osio on omalla tavallaan mielenkiintoinen ajatus, mutta veikkaan että sellaista ei olisi kovinkaan yksinkertaista rakentaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ptets
Avatar
Jäsen
Viestit: 2226
Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

Tuotto: -16.53 yks.

Palautus%: 97.79%

Panosten ka: 2.63 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 1367

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja ptets »

Ajattelin vielä lisätä yhden aspektin tähän keskusteluun. Jokainen alaa pitempään seurannut tietää että voittavia ja häviäviä pelaajia tulee ja menee. On vihjepalveluita jotka ovat jonkin aikaa voitollisia ja muuttuvat ajan kanssa tappiollisiksi kun markkina muuttuu. On ilmaisvihjaajia joille käy samoin. On toki myös vihjaajia jotka pysyvät vuodesta toiseen voitollisina mutta niitä on hyvin vähän. Mutta jos ajattelee peesaamista niin aika harvassa on niitä joita uskaltaa oikeasti peesata. Siksi tietty kriittisyys myös omia vaatimuksia kohtaan kannattaisi säilyttää. "Annan kaiken, en saa mitään"-ajattelu voi toimia yksilötasolla jonkun vuoden mutta pitemmällä aikavälillä se ei mielestäni toimi. Ihmiset kehittyvät ja taantuvat vedonlyöjinä, markkina muuttuu koko ajan. Tämän päivän voittaja voi olla huomisen häviäjä ja päinvastoin. Vuosien varrella on tullut nähtyä kaikenlaista salaseuraa ja oikeastaan kaikkia yhdistää se että homma ei sitten kuitenkaan koskaan toimi niinkuin halutaan. Kaikkia tyydyttävää ratkaisua ei löydy koskaan. Itse ajattelen että sellaisen ihmisen joka uskoo vihjeidensä olevan oikeasti rahanarvoisia kannattaa ihan reilusti perustaa oma maksullinen vihjepalvelu. Asiakkaat sitten määrittelevät mikä niiden vihjeiden arvo on. Jotenkin kokemuspohjalta tuntuu että nämä "kirjoitan ja vihjaan jos ehdot x ja y täyttyvät"-jutut ovat vain sellaista sananhelinää. Oikeasti hyvin harva tälläisistä kirjoittajista/vihjaajista sitten oikeasti tekee mitään pitkäjänteistä vaikka olosuhteista tehtäisiin millaiset tahansa. Ja oikeasti on hyvin vähän ihmisiä joiden vihjeet vaikuttavat ulospäin niin arvokkailta kuin vihjaaja itse kokee niiden olevan. Jos kokee että menettää rahaa vihjaamalla niin ei muuta kuin vihjepalvelua pystyyn.

Palstan tason nostamisen voi jokainen aloittaa ihan itse vihjaamalla kirjoittamalla asiaa. Henkilökohtaisesti ärsyynnyn ihmisistä jotka ovat joskus 5 vuotta sitten vihjanneet pari kautta voitollisesti jotain pikkusarjaa ja tulevat tasaisin väliajoin kommentoimaan vain kuinka heikko taso palstalla on. Mitään muuta asiaa ei ole kuin muiden arvostelu ja suolaaminen. Mitä järkeä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children

Minikommentit

13.08.2014 10:18 <S.Mäenala> Alusta loppuun Täysin samaa mieltä (X)

13.08.2014 10:37 <credit> Tuplapeukku tälle.

13.08.2014 10:38 <credit> Harvoilla vihjaajilla on tosiaan sellaisia ominaisuuksia -

13.08.2014 10:38 <credit> että vanhan menestyslajin tai -sarjan kuivuttua löytyy uusi.

13.08.2014 12:56 <HasHasHas> Totta.


Zpr
Jäsen
Viestit: 440
Liittynyt: 15.05.2010, 13:22

Tuotto: -58.98 yks.

Palautus%: 94.32%

Panosten ka: 4.51 yks.

Vetoja: 230

Pisteitä: 389
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Zpr »

mikko kirjoitti:Tämä VIP-osio on omalla tavallaan mielenkiintoinen ajatus, mutta veikkaan että sellaista ei olisi kovinkaan yksinkertaista rakentaa.
Tämä voisi toimia siinä mielessä hyvin, että aktiiviset vihjekeskustelijat olisivat varmasti valmiita jonkin nimellisen summan jäsenyydestä maksamaan ja tavallaan se aktiivinen "kerma" saisi oman tiiviin yhteisönsä, johon kaikilla olisi sinänsä vapaa pääsy, mutta se olisi tuon pienen jäsenmaksun korkuisen kynnyksen takana. Tämä yhteisö voisi kokea keskustelun mielekkäämmäksi kuin nykyisellä konseptilla, jossa kuka tahansa internetin langan päässä asuva voi tulla tsekkaamaan pelivalinnat foorumilta ja tietty osa palstalaisista pitää osaksi omaa "herrakerhoa", johon pääsevät harvat ja valitut.

Tämä tosiaan vaatisi varmasti melkoisen ponnistuksen teknisellä puolella, mutta foorumiin pitäisi silloin liittää esim. verkkopankilla maksettava VIP-ominaisuus, koska käsin tuo homma saattaisi olla hieman työläs. Jäsenyyksiä voisi olla tarjolla vaikka 3 kk ja 12 kk versioina esim. 20 euroa ja 60 euroa.

Loppukaneettina toistan edelleen, että se yhteisöllisyys on avainsana. Kaikille sinänsä samat mahdollisuudet ja oikeudet, mutta jokainen itse päättää sitoutumisensa tason. "Herrakerhot" helposti murentavat tätä yhteisöllisyyden tuntua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Seurannan panostus x/10 yks.

Minikommentit

13.08.2014 10:17 <Diesel> 60e vuositasolla foorumijäsenyydestä kuulostaa aika suurelta

13.08.2014 10:17 <Diesel> joku 10-20e vuositasolla voisi olla ok

13.08.2014 10:25 <mikko> Tuossa maksullisessa pitäisi olla aika tarkasti tiedossa

13.08.2014 10:25 <mikko> mitä sillä saa. Tosin onhan tässä mahdollista julkaista

13.08.2014 10:25 <mikko> kaikenlaisia vihjeitä...... Laitetaan mietintämyssy päähän.

13.08.2014 10:43 <Zpr> Joo, summat on ihan heittoja, mutta jotain sitoutumista

13.08.2014 10:44 <Zpr> voisi pyrkiä edellyttämään. Vihjekeskustelu on hieman

13.08.2014 10:44 <Zpr> omanlaisensa tyylilaji foorumiskeskusteluiden joukossa.


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1269

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

ptets kirjoitti:Palstan tason nostamisen voi jokainen aloittaa ihan itse vihjaamalla kirjoittamalla asiaa. Henkilökohtaisesti ärsyynnyn ihmisistä jotka ovat joskus 5 vuotta sitten vihjanneet pari kautta voitollisesti jotain pikkusarjaa ja tulevat tasaisin väliajoin kommentoimaan vain kuinka heikko taso palstalla on. Mitään muuta asiaa ei ole kuin muiden arvostelu ja suolaaminen. Mitä järkeä?
Varjoista huuteleminen ja muiden haukkuminen taitaa olla vain helpointa. Samalla voi kertoa kuinka huonosti kaikki on ja vaikka sivulauseessa hieman kehua itseään. Tietysti mieleen ei edes tule lähteä itse mukaan nostamaan tasoa, koska siinä voi käydä vaikka miten.

Itse olisin valmis hieman maksamaan jos näkisin mitä esiripun takana tapahtuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


koi
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 24.06.2014, 12:49

Tuotto: +85.67 yks.

Palautus%: 100.81%

Panosten ka: 3.66 yks.

Vetoja: 2870

Pisteitä: 125

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja koi »

Maksullisuuden, olipa hinta miten pieni hyvänsä, suurin ongelma on varmaan uusien käyttäjien karkoittaminen. Monet vanhat käyttäjät varmaan ovat valmiita jotakin nimellistä maksamaan, mutta itse melko tuoreena käyttäjänä muistan, että sivuston käyttö alkoi ensin sattumanvaraisena selailuna. Nyt sitten kokeillaan, josko tästä jaksaisi innostua. Rahasummana täysin merkityksetönkin hintalappu olisi pysäyttänyt prosessin jo ennen sattumanvaraista selailua. Siihen en ota tässä kantaa, olisinko nyt valmis nimelliseen maksuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zpr
Jäsen
Viestit: 440
Liittynyt: 15.05.2010, 13:22

Tuotto: -58.98 yks.

Palautus%: 94.32%

Panosten ka: 4.51 yks.

Vetoja: 230

Pisteitä: 389
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Zpr »

koi kirjoitti:Maksullisuuden, olipa hinta miten pieni hyvänsä, suurin ongelma on varmaan uusien käyttäjien karkoittaminen. Monet vanhat käyttäjät varmaan ovat valmiita jotakin nimellistä maksamaan, mutta itse melko tuoreena käyttäjänä muistan, että sivuston käyttö alkoi ensin sattumanvaraisena selailuna. Nyt sitten kokeillaan, josko tästä jaksaisi innostua. Rahasummana täysin merkityksetönkin hintalappu olisi pysäyttänyt prosessin jo ennen sattumanvaraista selailua. Siihen en ota tässä kantaa, olisinko nyt valmis nimelliseen maksuun.
Oma ajatukseni oli, että foorumi olisi noin yleisellä tasolla avoin, mutta vihjekeskustelut menisi VIP-jäsenyyden taakse. Yleiset keskustelut ja Vihje Cafet pysyisi kaiken kansan pällisteltävänä, mutta keskustelualueet, jotka sisältävät sellaista vihjekeskustelua, johon liittyy käyttäjien tekemää toisinaan suurtakin työtä tiedon keruun tai analyysien tuottamisen tai muun asiantuntemuksen muodossa, olisi tuon pienen maksukynnyksen takana, johon ei sitten kaikki Robotti-Niilot tulisi heti kuorimaan kermaa kakun päältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seurannan panostus x/10 yks.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1269

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

koi kirjoitti:Maksullisuuden, olipa hinta miten pieni hyvänsä, suurin ongelma on varmaan uusien käyttäjien karkoittaminen. Monet vanhat käyttäjät varmaan ovat valmiita jotakin nimellistä maksamaan, mutta itse melko tuoreena käyttäjänä muistan, että sivuston käyttö alkoi ensin sattumanvaraisena selailuna. Nyt sitten kokeillaan, josko tästä jaksaisi innostua. Rahasummana täysin merkityksetönkin hintalappu olisi pysäyttänyt prosessin jo ennen sattumanvaraista selailua.
Keskustelu taitaa koskea pelkästään tätä foorumilla jo olevaa klubipuolta eikä suinkaan tätä nykyisinkin kaikille vapaata osiota. Näin ainakin olen keskusteluiden välistä ymmärtänyt. Eihän koko sivuston maksullisuudessa edes olisi mitään järkeä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


koi
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 24.06.2014, 12:49

Tuotto: +85.67 yks.

Palautus%: 100.81%

Panosten ka: 3.66 yks.

Vetoja: 2870

Pisteitä: 125

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja koi »

Yritän vielä selventää, mitä tarkoitin:
Riippumatta siitä, mitkä osiot olisivat maksullisia, maksullisuuden tavoitteena ymmärtääkseni olisi siirtää ainakin osa laadukkaammista vihjeistä ja keskusteluista satunnaisen selailijan ulottumattomiin. Tuon tavoitteen toteutuminen heikentäisi satunnaisen selailijan käyttäjäkokemusta, mikä puolestaan mahdollisesti pienentäisi todennäköisyyttä palata sivustolle.

Maksullisuudessa olisi toki myös ilmiselviä hyviä puolia enkä tässä yritäkään mitään kokonaisvaltaista puolesta/vastaan -mielipidettä muodostaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 3425
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +18.41 yks.

Palautus%: 103.31%

Panosten ka: 0.26 yks.

Vetoja: 2117

Pisteitä: 1787

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Darren »

Ei clubiin pääsy voi olla maksullista. Siinähän voisi ostaa nimelliseen hintaan vuoden vihjeet antamatta itse välttämättä mitään ja modeille sieltä kenenkään poispotkiminen on hankalaa, jos siitä kerran siitä on maksettu. Clubiin pääsy pitää jatkossakin siis olla palkinto tehdystä työstä :!:

Vihjeosioiden pieni nimellinen maksu yleisellä puolella sen sijaan takaisi laadun nykyistä paremmaksi. Nykyistä Vihje Cafeta voisi laajentaa sisällyttäen siihen forumin esittelypuolen, kuinka homma toimii. Maksavat käyttäjät voisi sitouttaa laittamaan silloin tällöin vihjeitään myös tähän ilmaiseen Cafe osioon, jolloin uudet käyttäjät saisivat konkreettisempaa kuvaa forumin vihjeiden tasosta. Ko. vihjeet voisi olla ilman tägiä jo aiemmin vihjattuja kohteita tai uusia vihjeitä mikkihiirille, joiden arvo muutoinkin maksaville käyttäjille pieni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja Gini »

Itse olen puhunut maksullisuuden puolesta jo monta vuotta sitten. Se on vaan niin pahasti päin pläsiä suomalaista talkooajattelua vastaan, jota ei vuosikausiin edes ole ollut enää olemassa.

Tuo maksullinen VIP-jäsenyys kuulosti kiinnostavalta ja sitä ajatusta voisi miettiä ja kehitellä.

Muutamat tennispalstat, joissa olen mukana, ovat kehittyneet todella nopeasti, kun homma on muuttunut maksulliseksi, vaikka summat ovat vain 40-50€ vuodessa ja näissäkin aktiiviset jäsenet saavat "palkinnoksi" ilmaisia vuosia ja menestyneet vihjaavat myös.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.08.2014 13:01 <Zpr> Tästä kuulisi mielleään lisää kokemuksia.

13.08.2014 13:04 <Zpr> Ja mulle riittää palkinnoks "YK:n vuoden curlingtietäjä"

13.08.2014 13:05 <Zpr> -kahvimuki! :)

13.08.2014 13:05 <Zpr> Lupaan palata vihreälle vaikka nyt ollaankin punasella! :D

13.08.2014 15:57 <S.Mäenala> Kun raha kirstuun kilahtaa niin ovet taivaaseen aukeaa..?

13.08.2014 15:58 <S.Mäenala> Eikö idea alunperin ollut että vip-paikat "ansaitaan"?

13.08.2014 16:18 <mikko> Heh, luin nopeasti että "vip-paikalla ansaitaan" :)

13.08.2014 16:28 <S.Mäenala> :)


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 09:27
Pisteitä: 781

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja caf »

Zpr kirjoitti: Jep, ymmärrän toisaalta tämänkin puolen ja tässä asiassa on todella kaksi puolta. Sanotaan, että vähintä mitä passiivisilta foorumin seuraajilta, jotka käyvät lähinnä hakemassa pelivalinnat foorumilta, voisi edellyttää, olisi foorumille rekisteröityminen. Eli vihjekeskustelua sisältävät ketjut rekisteröinnin taakse ja pelivalintojen poimijat antaisivat silloin vähintään sähköpostiosoitteen vastineeksi keräämistään vihjeistä.
Kannatan tätä ideaa ensimmäiseksi, ennen mitään maksullisuus-suunnitelmia.

Tätä kirjoittaessa tätä forumia ja kaikkia sen osioita pl. klubi pääsee lukemaan:

Yhteensä 122 käyttäjää:: 30 rekisteröitynyttä, 23 piilotettua ja 69 vierailijaa

Jos vierailijoille halutaan antaa jotain tärppejä niin etusivulle voisi modet heitellä vaikka 1-3 päivän "tykätyintä" vihjettä tai joku muu systeemi millä saadaan Päivän Warmojen hakijat kuitenkin käymään sivustolla ilman rekisteröintipakkoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


e5k
Jäsen
Viestit: 792
Liittynyt: 16.08.2008, 13:50

Tuotto: +195.54 yks.

Palautus%: 102.19%

Panosten ka: 4.18 yks.

Vetoja: 2133

Pisteitä: 699
Paikkakunta: Tre

Re: Vihje Café:: Uusi osio

Viesti Kirjoittaja e5k »

Nopeasti lukaisin näitä läpi ja pienet kommentit pakko laittaa väliin:

Joidenkin puheista saa sellaisen kuvan, että clubipuoli on herraskansan kerho, johon pääsy on "ulkopuolisilta" hyvin vaikeaa. No ei se ole, jos tuottaa foorumille jotain laadukasta, eikä vain spämmi paskaa/kerrointoppeja kahvilaan. Alex taisi noista ansiokkailla blogipostauksillaan klubiin parissa kuukaudessa, kuten Katsomovalmentajat myös analyyseillään.

Itse selailen kahvilan yleensä nopeasti läpi ja yritän löytää jotain helmiä, mutta suurin osa näin tuskin tekee. Eli: kannustankin nykyisellään kahvilaan ansiokkaita vihjeitä paiskovia avaamaan rohkeasti uusia ketjuja oikeisiin foorumiosioihin, jolloin lukijakunta löytää ne helpommin. Esim. pekkab voisi tehdä jonkun e-sports ketjun tms., caf ja ED89 perustelevat usein pelivalintojaan myös kahvilassa. Toki ymmärrän, jos ei jaksa perustella, laittaa kerroinrajoja mutta silloin en kyllä ymmärrä, miksi helvetissä niitä täytyy sitten laittaa foorumille. Itse asiassa tämänkin päivän kahvilaketjussa monta yleisiin osioihin sopivaa viestiä.

Ja vielä klubipuolesta: tällä hetkellä sen suurin hyöty on varmasti marginaalilajeissa pikkubookkereille, joihin Henkka, toimitusjohtaja ym. tasaiseen tahtiin vihjailevat. Jos nämä vihjeet laittaisi yleiselle puolelle, kertoimet syötäisiin sekunneissa (nyt minuuteissa). Veikkauskin päivittelee nykyään kärkkäästi kertsejä. Oma kontribuutio klubipuolelle on melko pieni, välillä koitan Mestistä ajankäytön niin salliessa laskeskella. Ja toihan se lisämotia myös julkaista omat pelivalinnat läpi kauden yleiselle puolelle myös.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

comeback(?)

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin