Tänään on 28.03.2024, 22:30.

(Spaghetti)futista yms. sälää

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Serie A:n alkuun reilu kaksi viikkoa...

Italian kesäikkunaa kun peilaa niin voi hyvällä syyllä todeta, että Roma on ollut toistaiseksi mercaton ylivoimainen voittaja. Ensinnäkin saanut pidettyä kiinni kahdesta todellisesta runkopelaajastaan, Pjanicista ja Benatiasta. Ok, Benatian perään kuolaavat vielä englannin jätit mutta toistaiseksi miehen rintamuksessa lukee AS Roma. Myöskään hyvän loppukauden pelannut Mattia Destro ei lopulta liikahtanut minnekään. Kesän ennätysostos, Veronassa huikean viime kauden pelannut Juan Iturbe, matkasi Ikuiseen kaupunkiin pahimpien kilpakumppanien Juventuksen ja Milanin nenän edestä. Viimeisin hankinta Davide Astori taas napattiin kyytiin Lazion käsistä. Maicon osoittautui viime kaudella hyväksi paluumuuttajaksi ja samaa voi jo melkein etukäteen todeta Ashley Colesta, vaikkei paluumuuttajasta olekaan kyse. Seydou Keita tuo voittamisen kulttuuria pukukoppiin ja Urby Emanuelson todellisena joka paikan höylänä on oiva mies valmentaja Garcian rotaatiota varten, jota nyt pitää viime kautta enempi tietenkin harrastaa kun roomalaiset ovat taas mukana UCL:ssa. Turkkilaista kohunuorukaista Salih Uçania on jo ehditty vertaamaan ties kehenkin, toki vielä vähän kääntämätön kortti mutta kaiken osuessa kohilleen on Walter Sabatini onnistunut tuomaan Roomaan todellisen timantin. Boca Juniorsista saapui lainalle myöskin hyvinkin lupaavana pidetty kk-mies Leandro Paredes. Myös vanha kunnon Marco Borriello on taas mukana punakeltaisissa kun laina Englantiin ei poikinut pysyvää siirtoa. Ylihintaisesta italialaisesta Roma tosin halunnee vielä jotenkin ihmeessä päässä eroon.

Lähtöpuolella oli rauhallisempaa ja yksikään poismuuttaja ei seuraa juurikaan heikennä. Mainitaan nyt vaikka nuo kolme brassia: Vanha kunnon sotaratsu Taddei, laitapuolustaja Dodo joka oli vasta läpimurron kynnyksellä, sekä rotaatiomies Marquinho.

Ja mikä parasta pahin kilpakumppani Juventus hankki sitten Allegrin penkin päähän sekoittamaan seeprapaitojen kuviot Conten yllättävän poislähdön jälkeen :P

Rudi Garcian debyyttikausi Romassa poiki heti sarjan kakkostilan ja sitä kautta suoran paikan UCL:ssa. Ennätyksiäkin pistettiin uusiksi oikein urakalla, 10 ottelun voittoputki kauden alkuun oli liigan uusi ennätys ja 85 pinnan kausi seuran uusi ennätys. Roma menetti otteensa Scudettoon voittoputkea seuranneen tasurisuman myötä. Tosin se nyt ei ollut mikään synti taikka häpeä kun Juve piste liigan yhden kauden piste-ennätyksen uuteen uskoon Conten alaisuudessa. Ja tulevalla kaudella ruorissa on tosiaan Mr. Allegri :P . Benatia ja Pjanichan nimenomaan ovat toitottaneet, että syyt jäädä Roomaan johtuvat vankasta uskosta siihen, että tulevalla kaudella Roma voi saavuttaa jotain todella suurta. Joukkue on todella nälkäinen, monipuolinen ja ennenkaikkea ihan helvetin hyvä! UCL:n puolella kaikki menestys on plussaa, päätavoitteet joukkueella on kuitenkin selkeästi liigan puolella.

Maalivahti-osasto on itseasiassa joukkueen ainoa pieni kysymysmerkki, vaikka kokeneella De Sanctisilla onkin takanaan onnistunut debyyttikausi Giallorossissa. Nuori polakki Skorupski seurailee tilanteen edistymistä vaihtopenkiltä käsin ja Lobont kantaa törppöjä harjoituksissa.

Puolustuksen herra ja hidalgo on tietenkin jo useaan otteeseen mainittu Mehdi Benatia. Maajoukkuepaidassakin nähty Davide Astori, josta voidaan jo hyvällä syyllä puhua Serie A-jyränä saapui haastamaan brassitoppari Castania peliajasta Benatian rinnalla. Liigaan paluun tehnyt Maicon todisti ettei Serie A ole mikään Valioliiga, konkari pysyi kyydissä hitusen hidastempoisemmassa liigassa vähintäänkin tarpeeksi hyvin. Kaiken kokenutta ja melkein kaiken voittanutta Ashley Colea maisemanvaihdos varmaankin piristää näin vanhempina päivinä, veikkaan lädistä takuuvarmaa hittiä. Jo hieman unohdettu Balzaretti sekä kreikkalainen Torosidis toimivat sitten Maiconin ja Colen stuntteina. Muuten hyvinkin kokeneen alakerran keski-ikää laskee lupaava oma kasvatti Romagnoli joka pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin. Milanista saapunutta Urby Emanuelsonia voidaan myös peluuttaa vaspana näissä helpommissa peleissä. Ihan hyvä rotaatiomies joutui vain Milanissa pelaamaan yksinkertaisesti liikaa ja liian kovia pelejä.

Keskikenttä, tuo Roman vahvin osa-alue, nojaa tietenkin De Rossiin, jota pidän yhdessä Yaya Touren kanssa pelipaikkansa terävimpänä spesialistina koko planeetalla. DDR:n lisäksi toinen avainhahmo on hollantilainen Kevin Strootman jolta löytyy osaamista niin puolustus-kuin hyökkäys-suuntaan pelatessa. Strootman tosin aloittaa kauden sairastuvan puolelta. Kevätkaudella paskaksi mennyt polvi ei ole vielä toipunut ja sen myötä jäivät myöskin MM-kisat väliin. Tietojen mukaan kuntoutuminen kuitenkin edistyy hyvää vauhtia ja paluu kentille pitäisi tapahtua syksyn aikana. Kolmas keskikentän timantti onkin sitten myöskin aiemmin mainittu Miralem Pjanic jonka jäämistä seuraan ei voi kyllä tarpeeksi hehkuttaa. Aivan fantastinen pelimanni! Siinä missä DDR ja Strootman tasapainoilevat hyökkäyksen ja puolustuksen välissä on Pjanicilla lupa hyökätä. Radja Nainggolan on sitten näitä keskikentän terrieria, sillä erotuksella että belgialaisella kyllä pallokin pysyy hallussa. Tähän nelikkoon kun lisää vielä turkkilaislupaus Uçanian, argolupaus Paredesin, monessa liemessä keitetyn Keitan, oman kasvatin Florenzin, sekä yleismies Emanuelsonin niin voidaan hyvällä syyllä puhua liigan parhaasta keskikentästä.

Hyökkäyksestä löytynee jonkin verran kysymysmerkkejä joihinka saataneen kuitenkin nopeat vastaukset. Gervinho on laidallaan kuin ohjus mutta viimeistely on vielä kaikkea muuta kuin kliinistä. Jatkaako Destro siitä mihinkä kevätkaudella jäi? Mitenkä kesähankinta Iturbe onnistuu ymmärrettävästi paineiden alla, odotukset argentiinalaista vastaan on nimittäin hinattu kattoon, siitä pitää huolen ~25M€ siirtokorvaus. Kuinka hyvin Adem Ljajic onnistuu haastamaan Iturben ja Gervinhon peliajasta ja mitäs tuittupää tuumaa penkille jäätyään? Entäs onko Marco Borriellolla mitään osaa taikka arpaa Garcian palapelissä?
Tärkein tietenkin unohtui. Tosin tarkoituksella, Francesco Totti kun ei tule olemaan tulevalla kaudellakaan mikään kysymysmerkki. Roman sielu :peukku:

Roma voittaa Scudetton!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Juvesta sen verran, että kyllähän Conte jätti Allegrille haltuun kieltämättä hieman ongelmallisen perinnön. Kolme peräkkäisä Scudettoa joista viimeisin pisti vielä ennätyksetkin uusiksi. Koita tuosta nyt parantaa! Ja kun Contea ja Allegria alkaa suoraan vertaamaan niin Allegrihan hävisi toisella kaudellaan Milanissa Scudetton Conten Juvelle sarjan parhaalla materiaalilla, edes Zlatan ei riittänyt. Tähän kun lisää sen tosiseikan, että kaikki, jopa omat kannattajat, odottavat Allegrin automaattisesti floppaavan ei nyt oikein auta asiaa.

Juve on näyttänyt siirtoikkunassa ovea kokeneille kehäketuille Vucinille ja Quagliarellalle. Pablo Osvaldon matka jatkui Interiin. Näiden tilalle hyökkäykseen saapui Realista isolla rahalla nuori spanski Álvaro Morata, joka kuitenkin loukkaantui heti kättelyssa ja näin sisäänajo meni ainakin hetkellisesti vituiksi. Isla ei oikein koskaan Juvessa odotuksia täyttänyt ja matka jatkuikin kohti Lontoota ja QPR:aa. Ei Pelusokaan oikein missään vaiheessa näyttänyt Juven tasoiselta pelaajalta ja uusi koti löytyi kesän aikana Sassuolosta. Kingsley Coman voi olla kiinnostavakin kaveri kun näistä Juven nuorista patongeista tulee tietenkin heti ekana mieleen Paul Pogba. Evra saapui Manusta ja kait tuolle voi povata ihan hyvää uran jatkoa Serie A:ssa Ashley Colen tapaan. Vahvan kauden Veronassa pelannut ja maajoukkueen portteja ihan kisakoneen portille asti kolkuttanut Romulo oli oikein hyvä hankinta ja odotankin miehen haastavan tosissaan nykyiset keskikentän avauksen jampat (menee myös laitalinkkinä). Jotenkin oikein viimeisen päälle Allegrin näköinen pelaaja! Udinesesta saapunut Roberto Pereyra taas saapui tekemään jotain sellaista jossa niin ikään ex-friulilainen Isla ei oikein ikinä onnistunut.

Suurin kalapaliikki on tietenkin Juven kohdalla vielä kesken. Manu haluaa Arturo Vidalin ja on kuulemma valmis maksamaan chilelaisesta paljon rahaa. Mutta vaikka Juve saisikin pelaajasta kymmeniä miljoonia euroja, sekä huhuissa pyörineen kaksikon Chicharito+Nani, ja vaikka Juve uudelleen sijoittaisi rahat niin ikään huhuissa pyörineeseen Interin Guariniin, niin olisi se silti askel lähemmäs keskinkertaisuutta. Vidal on nimittäin maailmanluokkaa, yksikään em. kolmikosta taas ei ole. Keskinkertaisia ihan jees pelimanneja, vähän samaan tapaan mitä Allegri valmentaja on :P .

Eipä Juvesta tälläkään kaudella heikkouksia löydy oikein hakemallakaan. Ainoat kysymysmerkit lienevät Pirlo (jonka yhteiselo Allegrin kanssa Milanissa ei ollut sitä kaikista ruusuisinta) ja Tevez (viime kaudella liigan paras ja monipuolisin hyökkääjä Conten alaisuudessa mutta mitenkäs homma lähtee rullaamaan Allegrin kanssa). Syyt miksi Scudetto matkaa kuitenkin kauden päätteeksi Ikuiseen kaupunkiin löytyvät nälästä ja palosta, eli ts. valmennuksesta :P

Ei Allegri nyt sentään niin totaalisesti voi mitenkään möhliä etteikö Juventus olisi tulevalla kaudella varma top3-sijoittuja. Scudettoa Juventus ei kuitenkaan voita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Napoli on kova cup-joukkue. Viime kaudella joukkue arvottiin samaan alkulohkoon UCL:ssa yhdessä Arsenaldin, Dortmundin ja Marseillen kanssa. Tuloksena lohkon jaettu ykkössija yhdessä Arsenalin ja Dortmundin kanssa, mutta pullahtaminen kuitenkin ulos jatkosta heikomman maalieron ja keskinäisten pelien perusteella. Eurooppa-liiga ei Napolia napannut mutta Coppa Italiassa joukkue vyöryi Roomassa pelattuun finaaliin asti jossa Fiorentina joutui antautumaan. Finaali oli kaikinpuolin hyvinkin tapahtumarikas spektaakkeli. Napoli on parhaimillaan juurikin kovan panoksen otteluissa kotikentällään Stadio San Paololla joka on Italian vaikeimpia linnakkeita valloittaa. Pitkän kauden mittaan mukaan mahtuu kuitenkin edelleen liikaa satunnaisia hassahteluja kaikenmaailman atalantoja ja parmoja vastaan jotka estävät joukkueen viimeisen tarvittavan sauman päästä taistelemaan liigan voitosta. Pitempää sarjaa Napoli ei ole kuitenkaan mielestäni (ainakaan vielä) valmis voittamaan.

Tähän kohtaan kuitenkin hyvä muistaa, että myös Napoli laittoi henkilökohtaiset ennätyksensä uusiksi viime kaudella keräämällä sarjassa 78 pistettä ja latomalla kauden aikana 77 kertaa vastustajan maalivahdin selän taakse.

Muihin kärkijoukkueisiin verrattuna Napolin etu alkukaudesta on saada heti vyölleen tosipelejä alle. Joukkue aloittaa UCL:n viimeisen karsintakierroksen ensi tiistaina kotonaan Athletic Bilbaoaa vastaan. Athletic ei takuulla olisi halunnut saada Napoli nimistä arpaa vastaansa, ja varmasti Napolissakin oltaisiin oltu tyytyväisempiä mikäli vastaan olisi arvottu spanskitiimin sijaan joku muu. Hyvinkin herkullinen ottelupari kyseessä, kehotan kaikkia virittäytymään Ylen taajuudelle tiistai-iltana. Uskon ja toivon Napolin menevän parista jatkoon jonka jälkeen kenttä Euroopan suhteen onkin napolilaisille taas hyvinkin avoin. Yksittäisessä otteluparissa joukkue kun pystyy voittamaan kenet vaan. Joukkueen hyvinkin värikkäällä omistajalla, elokuva-alalla omaisuutensa tehneellä Aurelio De Laurentiisilla on omat fetissinsä nimenomaan europelien puolelle ja tästä syystä sijoitus sarjassa aina hieman kärsii. Myös valmentaja Benitez on uransa saatossa luonut nimeään tutuksi juurikin cup-rintamalla. Benitez ja Napoli ovat siis hyvä pari tässä suhteessa.

Napoli on ottanut kesän siirtoikkunassa viime vuotta rauhallisemmin. Tuolloin joukkueeseen liittyneistä pelureista Raul Albiol paikkasi samantien Hugo Campagnaron jättämän aukon puolustuksen johtajana. Väkkärä Dries Mertens valloitti myöskin kannattajien sydämet. Jose Callejon oli kuitenkin kenties se paras kaikista, kausi 13/14 oli Real Madridin kasvatilta melkoinen läpimurto suoraan Serie A:n eliittiin. Kolmas Madrista Napoliin hankittu pelaaja oli sitten tietenkin Gonzalo Higuain joka oli kyllä myöskin hyvä, vaan olisi voinut olla vieläkin parempi, ottaen huomioon huiman puoleisen 40M€ hintalapun. Viime kaudella joukkueessa torjuneen Liverpool laina Pepe Reynan kanssa ei jatkoja sovittu. Nuori ja lupaava brassiveskari Rafael otti torjuntavastuun kontolleen loppukaudesta ja haastaja maalin suulle löytyi Sisilian suunnalta kun Catanian maalia viime kaudet vartioinut ja Argentiinan MM-kisojen remmiinkin kuulunut Andujar saapui joukkueeseen. Napolilla on ensi kaudellakin maalin suulle kaksi hyvää vaihtoehtoa. Belgian Genkistä saapunut iso kokoinen ranskalaistoppari, myös keskikentän pohjaa tarvittaessa pelaamaan kykenevä Kalidou Koulibaly on hieman tuntemattomampi tapaus itselle mutta 10M€ siirtosumma kielii ainakin siihen suuntaan ettei Napoli ostanut sikaa säkissä. Kaikki kunnia Paolo Cannavarolle urastaan Napolin paidassa, mutta kieltämättä Napolin puolustus on nyt lähempänä top classia kun oma kasvatti lähti tammikuussa Sassuoloon. Argentiinan kisajoukkueessakin pelannut Federico Fernández saanee näin taas enempi vastuuta tulevalla kaudella. Vahvat nimet topparilinjaan eivät suinkaan olleet vielä tässä, kesken viime kauden Palmeirasista saapunut brassipuolustaja Henrique pelasi täydet minuutit esim. Coppan finaalissa, ja oli sittemmin mukana myös tuossa Brasilian surullisen kuuluisassa MM-joukkueessa. Vastuu kotikisoissa jäi kuitenkin hyvinkin vähäiseksi. Laitapakki-osastolla kokeneella Christian Maggiolla on allaan vaikea kausi. Vaikea kausi sen suhteen, että pelaaja kärsi hengitystien ongelmista jotka estivät pelaamista. Tästä johtuen myös MM-kisat jäivät mieheltä väliin. Kesän viimeisimmissä harkkapeleissä Barcelonaa ja PSG:ta vastaan numero 11 on kuitenkin totutusti avannut Napolin puolustuksen oikealla laidalla. Vasemman laidan ykkösvaihtoehto on sitten uruguaylainen Miguel Britos jota kirittää kesken viime kauden hankittu algerialainen Faouzi Ghoulam. Maggiolla ja Britosilla toki parhaat päivät alkavat olla pikkuhiljaa takana päin mutta muuten Napolin alakerta on maalivahteja myöten liigan ehdotonta kärkiluokkaa yhdessä Juventuksen ja Roman kanssa. Ja tämä jos joku lupaa hyvää tulevaa kautta varten.

Siinä missä Romalta löytyvät keskikentältä nimet De Rossi ja Strootman, ja Juvelta Pirlo ja Pogba on Benitezin palapelissä tämä kyseinen alue pienoinen kysymysmerkki. Juan Zunigan viime kausi meni osittain pipariksi polvivammojen takia, MM-kisoissa pelaaja oli kuitenkin tapetilla, niin hyvässä kuin pahassakin. Tuleva kausi on järjestyksessään kuudes kolumbialaiselle keskikentän niittäjälle Napolin paidassa joten pienimuotoisesta seuralegendasta voitanee jo puhua. Kysymys kuuluukin kuinka iso palanen kolumbialainen lopulta onkaan Benitezin palapelissä. Walter Gargano oli vahva osa Napolin runkoa kausina 07/08-11/12 ja kuuluis Walter Mazzarrin ehdottomiin runkopelaajiin. Tämän jälkeen puolustava keskikenttäpelaaja siirtyi Interiin jossa asiat eivät kuitenkaan alkaneet rullaamaan odotetulla tavalla (ei ollut ainoa jolle näin kävi Stramaccionin Interissa). Lopulta Parman kautta takaisin tuttuun ja turvalliseen Napoli-paitaan. Jännä juttu sikäli, että Garganon ja Interin tiet erkanivat juuri sillä hetkellä kun ruoriin asteli vanha tuttu Mazzarri. Vaikean puoleisten kahden viime kauden jälkeen urugualylainenkin kuuluu myöskin sarjaan kysymysmerkit. Nuori kroatialainen Josip Radošević ei vielä viime kaudella onnistunut kertaakaan murtautumaan Napolin avauskokoonpanoon liigassa mutta jokusen matsin kaveri kuitenkin sai vyölleen vaihtopenkiltä käsin. On Zunigan, Garganon ja Inler (sekä tarvittaessa Koulibalyn) ohella tätä Napolin puolustavaa keskikentän osastoa. Kovapotkuisen Inlerin viime kausi oli muuten pienehkö pettymys. Maanmies Behrami onnistui mielestäni paremmin mutta sai kuitenkin kauden päätteeksi vaihtaa maisemaa, sveitsiläisen tie vei Hampuriin. Sanottaisko nyt vaikka näin, että Javier Mascherano olisi sopinut Benitezin Napoliin kuin nenä päähän. Tuotahan pyöriteltiin vielä joku aika sitten, mutta tuloksetta. Nyt katseet on suunnattu Evertonissa kovaa jälkeä tehneeseen mutta heikon viime kauden Manussa pelanneeseen Fellainiin. Tätä kirjoittaessa belgialaisen suhteen väännetään vielä kättä. Näiden enempi puolustusorientoituneiden herrasmiesten vastapainoksi Napolilla on tarjota keskustassa myöskin iloa hyökkäyssuuntaan brasilialaisen Jorginhon muodossa. Vahvan peliälyn omaava ja nopealiikkeinen brassi on niitä nimiä jotka kannattaa takuulla laittaa muistiin. Hyvin mielenkiintoinen hahmo 22 vuotiaaksi.

Napolin mercaton ehdottomasti mielenkiintoisin narraus on tietenkin espanjalainen Michu joka saapui Etelä-Italiaan Swanseasta laina+osto-optio diilillä. Spanski löi itsensä kaikkien tietoisuuteen viimeistään huiman toissa kauden myötä jolloinka mies iski Swansean paidassa 18 Valioliiga-osumaa. Tuota ennen kova kausi myöskin Espanjassa Rayo Vallecanossa jolloinka maaliverkko heilui 15 kertaa. Viime kausi oli vammojen sävyttämä ja maalimäärä jäikin vain kahteen osumaan. Spanski pystyy pelaamaan puhdasta kärkipaikkaakin mutta on kenties omimmillaan suoraan kärjen takana pelatessaan. Tosin Napolissa kärkipelaajan takana on jo jonkun aikaa totuttu näkevän joukkueen kapteeni Marek Hamsik joka tuskin esittelyjä kaipaa. Laidalla Napolilla viilettävät jo edellä mainitut Mertens ja Callejon joidenka iskukykyä tulikin jo hieman käsiteltyä. Ja näitä haastaa sitten seuran oma kasvatti Lorenzo Insigne. Todella näppärän oloista italialaista leimaa kuitenkin edelleen liian usein esiintyvä tason vaihtelu. Parhaimillaan mm. futisnero Zdenek Zemanin jalkapallo-oppeja Pescarassa niellyt lahjakkuus on fantastinen pelaaja. Oli mukana Italian MM-remmissä muttei ainakaan vielä kyennyt sen suurempiin urotekoihin. Siinä missä Higuain on puhdas strikeri joka elää osumista, vähän samaan tapaan kuin Pippo Inzaghi tai Ruud van Nistelrooy eli ja Luca Toni elää vieläkin, edustaa kolumbialainen Duvan Zapata vähän toisenlaista vaihtoehtoa hyökkäyspäähän. Isokokoisena pelaajan Zapata on kykenevä raivaamaan tilaa vastustajan puolustuksesta, voittamaan pääpalloja ja sitä kautta pudottelemaan palloja kanssapelaajilleen. 23 vuotiaan Zapatan debyyttikauden tilastoihin jäi 16 Serie A-esiintymistä ja viisi tehtyä maalia. Näiden lisäksi Benitezin työkalupakista löytyy vanha luotettava sarjajyrä Goran Pandev (viime kaudella 17 esiintymistä kentällä liigassa ja 7 osumaa) sekä Chilen maajoukkueessa kesän kisoissa edukseen esiintynyt Eduardo Vargas. Tämähän on jo Vargasille toinen tuleminen Napolin paitaan, oli mukana jo kausina 11/12-12/13 mutta osoittautui tuolloin vielä turhan kevyeksi raakileeksi näihin kuvioihin. MM-kisojen perusteella lainavuodet Gremiossa ja Valenciassa ovat tehneet kaverille hyvää.

Piti alunperin sivuta Napolia vain sanalla tai parilla ja hypätä nopeasti suosikkiaiheen pariin. Mutta näköjään hieman venähti ja Milan-juttelut jäänevätkin tuonnemmaksi :) . Onhan tuossa Rafalla melkoinen nippu käsissään, sitä ei käy kieltäminen. Lähtökohdiltaan aivan ehdotonta liigan top3-osastoa yhdessä Roman ja Juventuksen kanssa. Scudetto-taisto Napolin osalta nojaa pitkälti siihen, että Higuain pistää pallot pussiin vielä viime kautta tarkemmin ja edellisten vuosien sijaan joukkue välttää notkahdukset paremmin pitkän kauden aikana. Napolin hyökkäys-arsenaali on joka tapauksessa niin murhaavan oloinen, että jopa ilman Higuainin nappikautta uskon maaliennätysten menevän taas uuteen uskoon. Mutta koska veikata pitää niin pysyn edelleen siinä ajatuksessa kiinni, että Scudetto on tulevalla kaudella Roman heiniä. Napoli taas voisi olla Italian paras joukkue UCL:ssa, kunhan nyt vaan ensin Athleticon hoitavat alta pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.08.2014 19:29 <Braida> Vargas vaihtamassa maisemaa

16.08.2014 19:29 <Braida> http://www.football-italia.net/54434/vargas-confirms-napoli-

16.08.2014 19:29 <Braida> exit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - West Ham - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Tottenham
veto
o2.5
kerroin
2.020 (SBOBet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

0-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo UEFA Mestarien liiga - Napoli - Athletic Bilbao - peliaika päättynyt

kohde
Napoli - Athletic Bilbao
veto
Napoli -0.5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Lähtökohtaisesti en oikein usko kenenkään uhkaavan Roman, Juven ja Napolin sijoitusta top3:ssa tulevalla Serie A-kaudella. Mutta jos väkisin pitäisi ostaa purkki mustaa maalia ja sivaltaa muutama veto jotain hevosta päin niin valitsisin kohteeksi Milanin.

Kulunut kausi oli mitä oli. Milan sai valmistautua kauteen kuitenkin suhkot rauhallisesti ja sitä edeltäneellä kevätkaudella joukkue oli ollut yksi liigan pistehirmuista. Tuota taustaa vasten toinen totaalisen penkin alle mennyt syyskausi tuli tottakai puskista. Joukkue sukelsi kentällä ja taustalla Barbara Berlusconi yritti ajaa hieman muutosta nukkuvaan jättiläiseen. Jossain vaiheessa huhuiltiin jo hyvinkin vahvasti Silvion luottomies Gallianin lähdöstä (joka ei kuulemma ollut kovinkaan hyvissä väleissä Barbaran kanssa) ja Southamptonissa hyvää tulosta tehneen Nicola Cortesen, taikka Hellas Veronassa myöskin loistaneen Sean Soglianon liittymisestä remmiin tuomaan sitä paljon kaivattua uutta näkemystä koko seuran johtamiseen. Myöskin Paolo Maldinille oltiin sovittamassa jonkinlaista roolia seurassa. Lopulta Galliani ja Barbara pääsivät kuitenkin kristilliseen tasajakoon seuran päätösteon suhteen, Galliani jatkaa pelaajaruletin hoitamista ja Barbara vastaa enempi Milanin markkinoinnista. Yksi vuosikymmeniä seuran eteen töitä paiskinut menestyksen tekijä maisemista kuitenkin poistui kun urheilujohtaja Ariedo Braida päätti 67 vuotiaana siirtyä eläkkeelle tehtävistään. Mielestäni isompi remontti olisi tullut tarpeeseen.

Valmentaja Allegri pakkasi laukkunsa vihdoin ja viimein kauden puolenvälin paikkeilla. Allegri oli nimenomaan Gallianin luottomies ja jostain kumman syystä kaljupää puolusteli Allegrin tekemisiä ihan hamaan loppuun saakka. Vetoovastuun otti harteilleen vanha tuttu, Clarence Seedorf. Hollantilaisen siirtyminen penkin taakse tarkoitti samalla kunniakkaan uran päättymistä pelaajana. Sanottaisko nyt näin ettei Seedorf kevätkaudella mitään ihmeitä saanut aikaan. Vaikka pistepottia keltanokka täyttikin Allegria nopeammalla tahdilla niin ei Milanin peli kyllä päätä huimannut missään vaiheessa. Toisaalta ihan ymmärrettävää, olihan hänellä käytössään Allegrin jättämä perintö ja ennekaikkea pelaajat. Top6-jengejä vastaan pelatessaan Milanin huonous kävi parhaiten ilmi, ainoastaan Fiorentina ja Inter onnistuttiin kaatamaan kertaalleen. Hollantilainen peräänkuuluttikin suurempaa muutosta joukkueeseen, uusia pelaajia ja koko valmennusjohdon kokoamista mieleisekseen. Kentällä Seedorf yritti sisäänajaa Milanille aktiivisempaa (lue nykyaikaisempaa) pelitapaa mutta aika torsoksihan tuo yritys jäi, Allegrin miehillä. Ymmärrettävästi pukukoppikin alkoi kauden päätöstä kohti mentäessä kääntyä Seedorfia vastaan kun mies ilmoitti melko suorasanaisestikin ettei joukkueen taso ole sitä mitä hän haluaa. Ja taas kerran seurajohto osoitti munattomuuttaan/persaukisuuttaan isommille muutoksille joita hollantilainen halusi ja näyttiki kauden päätteeksi ovea miehelle. Veikkaan näin, että seurajohdon asettama tavoite pääsystä edes Eurooppa-liigaan tulevalle kaudelle ja siinä epäonnistuminen oli vain tekosyy hankkiutua Seedorfista nopeasti eroon. Seedorfin valmentajan kokemuksen puutetta enemmän seurajohto pelkäsi sitä muutoksen voimaa mitä Seedorf edusti. Jos Seedorf olisi saanut joukkueeseen jäädä olisi kakkoskoutsi Tassotti vaihtanut maisemaa, mutta kun nuin ei käynyt niin Mauro jatkaa Milanissa. Kaikenkaikkiaan tapaus Clarence Seedorf jätti jälkeensä aika pahan jälkimaun.

Seedorfin tilalle joukkue palkkasi vieläkin isomman seuralegendan kun junnuja pelaajauransa jälkeen valmentanut Filippo Inzaghi otti päävalmentajan tehtävän vastaan. Sanottaisko nyt näin, että varmaankin seurajohto olisi mieluummin ottanut tehtävään rutinoituneemman valmentajan (esim. Zenitin jättäneen Spallettin kanssa keskusteltiin ihan loppuun asti) ja antanut Pippon toimia vielä taustalla Primavera-joukkueen parissa. Mutta olisiko Pippo tähän suostunut? Jo viime kauden aikana Sassuolo esitti kiinnostusta Inzaghia kohtaan kesken kauden kun Eusebio Di Francescolle näytettiin ovea (ja kutsuttiin muutama viikko myöhemmin takas vetovastuuseen :P ). Toisin sanottuna Milanin oli lopulta vähän pakkokin palkata Pippo tuohon vaativaan tehtävään tai muussa tapauksessa seuran ja miehen tiet olisivat voineet erkaantua kun kiinnostusta löytyi muualtakin. Italian lähihistoriasta löytyy kyllä näitä peliuransa jälkeen myöskin valmentajan tehtävässä onnistuneita persoonia (Conte, Montella) sekä tietenkin Italian ulkopuolelta muuan Diego Simeone. Inzaghi tunnettiin peliurallaan parhaiten, maaliensa lisäksi, myöskin siitä kokonaisvaltaisesta sitoutumisesta työhönsä ja tätä hän on halunnut ensisijaisesti painottaa myöskin valmentajana. Toisekseen hänellä on jo hieman kokemusta allaan nuorten pelaajien parissa toimimisesta ja nyky-Milanissahan tuota nuorisoa nimenomaan riittää.

Mutta se vanhan muisteloista, kas tätä päivää kohti!

Milanin mercato on ollut sillä tapaa hyvinkin onnistunut, että seura on päässyt eroon joukkuetta kuormittaneista b-mapin ukoista ja tuonut samalla sisään yllättävänkin paljon laatua, ja pikkurahalla. Milanin lähihistorian siirtoruletti on pyörinyt lähinnä ilmaissiirtojen ja lainojen muodossa eikä tämä kesä ole ollut siinä suhteessa mikään poikkeus. Nyt tulopuolella on kuitenkin ollut muutakin kuin silkkaa täytettä.

Ulos:
Matri - Odotetun karmea floppiostos (varsinkin hintaansa nähden) jatkoi lainakierrostaan Fiorentinasta Genoaan.
Kaka - Oli yksi joukkueen viime kauden harvoista onnistujista joten sikäli paluu punamustiin ei mennyt mönkään. Jäähdyttely ja helppo raha Ameriikan mantereella vei kuitenkin voiton.
Nocerino - Eka kausi Milanissa meni vähän liianki nappiin. Sitä seurasi sitten tasainen taantuminen ja sen myötä lainakierros.
Emanuelson - Ihan ok rotaatioukko joutui Milanissa pelaamaan vain liian suuressa roolissa taitoihinsa nähden. Soppari umpeutui ja tie vei Roomaan.
Traore - Viimeisen päälle täysin turhasta täyteukosta päästiin vihdoinkin eroon.
Constant - Olisi mennyt kyllä avaavien laitapakkien backuppina myöskin tulevalla kaudella mutta en jää kuitenkaan perään suremaan.
Amelia - Joskus muinoin Buffoninkin saappaisiin astujana pidetyn molarin ura Milanissa oli yhdellä sanalla sanottuna surkea.
Vergara - Nuori kolumbialainen lainattiin Serie B:n Avellinoon. Ei ainakaan vielä mitään sanansijaa ykkösjoukkueeseen.
Robinho - Lähinnä maalipaikkojen ruiskimisesta taivahan tuuliin tunnetuksi tullut brassi lähti lainalle jolta ei ikinä enää palaa.
Birsa - Tyhmä hankinta alunperinkin. Ei jatkoon, vaan lainalle.
Andrea Petagna - Pippon Primaveran luottohyökkääjä jonka ei kuitenkaan vielä katsottu olevan tarpeeksi hyvä ykkösjoukkueeseen. Lähti lainalle kasvamaan korkoa Serie B:n Latinaan.
Silvestre - Lainattin hätäavuksi Interista. Oli loukkaantuneena melkein läpi kauden ja palasi takaisin Interiin.
Taarabt - Ihan hyvän kevätkauden joukkueessa lainalla pelanneen marokkolaisen suhteen väännettiin tovin aikaa kättä jopa pysyvän siirron aikaansaamiseksi. Sopua ei kuitenkaan syntynyt ja pelaaja palasi takaisin Lontooseen.

Sisään:
Michael Agazzi - Chievosta saapuneen veskarin kesän harkkapelit menivät niin mönkään, että on jo vaarassa vaihtaa maisemaa heti perään.
Diego Lopez - Real Madridissa itsensä Iker Casillasin haastaneen kokeneen veskarin hankinta oli ajankohtaista kun Agazzin taso kävi hyvinkin nopeasti selväksi.
Adil Rami - Saapui jo vuosi sitten syksyllä Milanin harjoitusvahvuuteen kun sukset menivät Valencian kanssa ristiin. Pelasi kevätkauden lainalla, oli joukkueen paras toppari ja sarjassamme harvoja onnistuneita pelaajia Milanissa kaudella 13/14. Pysyvä siirto Milaniin saatiin kuin saatiinkin aikaiseksi kesän aikana.
Alex - Monessa liemessä kovaksi keitetty kokenut brassitoppari saapui Pariisista. Tätä lähemmäs Thiago Silvan paluuta Milan ei päässyt.
Jeremy Menez - Ailahtelevista otteistaan kentällä ja kentän ulkopuolella tunnetuksi tullut ranskalainen monipuolinen hyökkäyksen yleispelaaja saapui niin ikään PSG:sta Milaniin, ja niin ikään ilmaiseksi.
Pablo Armero - Hyvä päivitys Constantista vasemman laitapakin tontille. Jo Serie A:n metkut kokenut ja tasoltaan hyväksi todettu kolumbialainen. Lainalla aloitetaan mutta eiköhän tämä pysyväksi siirroksi lopulta pääty.

Tätä kirjoittaessa Milan hakee edelleen vahvasti vahvistusta hyökkäyksen oikeaan laitaan. Nimet Alessio Cerci, Ezequiel Lavezzi ja Douglas Costa pyörivät päivä toisensa jälkeen siirtohuhuissa. Henk.kohtaisesti uskon kolmikosta jokaisen olevan Milanille vaan yksinkertaisesti liian kallis. Myös keskikentän keskustaan on haussa pallolliseen pelaamiseen kykenevä vahvistus kun Montolivo on luultavasti vielä jonkin aikaa sivussa ja nuorisosta esim. Cristante kulkee edelleen vain nimikkeellä lupaava pelaaja. Napolin Dzemaili pyörinyt ihan viime päivinä eniten otsikoissa. Toinen juttu sitten onko sveitsiläinen se Milanin kaipaama vahvistus tuolle tontille. Harmi ettei Atalantan lupaavaa Bonaventuraa olla oltu enää ihan viime päivinä tuomassa Milaniin.

Kun alkaa läpikäymään kentän eri osa-alueita ja aloittaa maalivahdin tontista niin kyllähän Milan on tässä vahvistunut muutakin kuin paperilla. Vetovastuu ei ole enää täysin väistämättä neljääkymppiä lähestyvän kumiukon Abbiatin harteilla vaan uusi tulokas Diego Lopez hankittiin Milaniin nimenomaan pelaamaan. Abbiatti allekirjoitti kesällä vuoden jatkot Milanin kanssa joten mitä luultavammin uran viimeinen pelivuosi voidaankin viettää hieman rauhallisemmin mielin kun joukkueeseen saapui toinen ammattimies jakamaan torjuntavastuuta. Parhaimillaan Abbiati on edelleenkin ihan maaginen ja kuului yhdessä De Jongin, Kakan, Ramin ja Taarabtin kanssa siihen viisikkoon jota ei käy syyttäminen viime kauden tarpomisesta. Agazzi oli niin heikko esitys kesän harjoituspeleissä, että tuskin tulee saamaan juurikaan peliaikaa vaikka kaupunkiin jäisikin. Nuori brassiveskari Gabriel ei viime kaudella pelaamaan päästyään sen kummemmin pettänyt taikka vakuuttanut. Diego Lopez on kauteen lähdettäessä ykkösvaihtoehto maalin suulle mutta jos spanski ei palloja kiinni saa toivotulla tavalla niin Abbiati on kyllä sen verta kova konkari ettei Milanin menestyksen mahdollisuudet siihen kaadu. Agazzista ja Gabrielista toinen vaihtaa maisemaa ennen kauden alkua ja toinen kantaa törppöjä harjoituksissa.

Laitapakkien puolelta katseet kääntyvät ensimmäisenä tietenkin nuoreen Mattia De Sciglioon. Joukkueen oma kasvatti, molempia laitoja pelaamaan kykenevä (mutta oikeajalkaisena eritoten oikeassa laidassa viihdytävä) laitapakki on jo onnistunut valtaamaan paikan Italian maajoukkueessa mutta se todellinen läpimurtokausi odottaa kuitenkin vielä itseään. Viime kaudella siihen oli jo kaikki valmiudet olemassa mutta vammojen takia kausi jäi lopulta hyvinkin rikkonaiseksi. Toivottavasti tällä kaudella sairastuvan käynneiltä vältytään ja Mattia puskisi itsensä läpi sinne eliittiin mihin kaverilla on kaikki edellytykset olemassa. Ehdottomasti Milanin tärkeimpiä valttikortteja taistelussa paikasta kolmen sakkiin Serie A:ssa. Kakkosvaihtoehto oikeaan laitaan on Abate joka juoksuvoimaisena pelaajana on vahvimmillaan puolustussuuntaan pelattaessa. Ikävä kyllä tuota juoksuvoimaa ei ylöspäin pelatessa oikein saada hyötykäyttöön kun pelaajan viimeiset ratkaisut hyökkäyspäässä ovat järjestään heikkoja. Ongelmia myöskin erikoistilanteiden vartioimisessa. Vasemman laitapakin ykkösvaihtoehto on tuore kesähankinta Pablo Armero (mikäli siis De Sciglio miehittää oikean laidan ja Abate istuu penkillä). Väkkärä kolumbialainen putosi vähän yllättäen ulos Benitezin kuvioista ja vietti viime kauden lainalla West Hamissa. Siellä peliaikaa ei siunaantunut (taisi olla myöskin osan aikaa loukkaantunut) mutta kesän MM-kisoissa osoitti jälleen tasonsa. Hyvä hankinta siis. Milanilla ei nyt liikaa ole vaihtoehtoja olemassa puolustuksen laitoihin ja kenties tästä syystä nuoren Albertazzin lainakierre laitettiin poikki. Nuori italialainen sai jo ihan mukavasti pääsarjavastuuta viime kaudella Veronassa vietetyn lainavuoden aikana (14 starttia) jotenka kenties kaverin on jo aikakin näyttää piilevä potentiaali oikeasti isoissa ympyröissä. Puolustuksen todellinen yleismies Bonera tulee saamaan mitä todennäköisemmin myöskin tulevalla kaudella ihan liikaa vastuuta takalinjoilla jossa piilee toki iso riski, pahimmillaan Bonera kun on melkoinen hasardi. Kokenut Cristian Zaccardo pystyy pelaamaan niin topparia kuin oikean laitapakinkin tonttia. Zaccardo on kuitenkin todellinen backupin backuppi. Huhujen mukaan Milan yrittää löytää maailmanmestarille vielä uuden työpaikan ennen uuden kauden alkamista. Vaspa Didac Vila sen sijaan vaihtaa maisemaa vielä ihan varmuudella. Spanski on näitä Milanin omituisia hankintoja joka ei ole ikäkuuna päivänä pääsemässä ykkösmiehistössä pelaamaan, mutta josta ei myöskään tunnuta lopullisesti pääsevän millään eroon.

Keskuspuolustukseen Milanilla on tällä hetkellä heittää neljä suhkot tasavahvaa ukkoa kun Rami liittyi remmiin jo viime kauden aikana ja Alex tänä kesänä. Alunperinhän sieltä lötyivätkin jo nimet Zapata ja Mexes. Kysymys vain kuuluu kuka nelikosta ottaa sitten sen todellisen puolustuksen johtotehtävän haltuunsa. Lähihistorian perusteella tuota odotetaan eritoten onnistuneen kevätkauden joukkueessa pelanneelta Ramilta sekä kokeneelta Alexilta. Zapata ja Mexes ovat jo päässet kumpainenkin Thiago Silvan suurien saappaiden perimistä yrittämään, siinä kuitenkaan onnistumatta. Toki viimeksi mainitusta kaksikosta toinen saattaa vielä pakata kamppeensakin ennen kauden alkua ja vaihtaa maisemaa. Melkein mieluummin uhraisin tässä kohtaa Mexesin joka jo palkkansa puolesta on vähän turhan kallis ukko istumaan vaihtopenkille. Ranskalaisella tuntuu olevan myös vähän ylioptimiset odotukset omaan pallolliseen pelaamiseen joka sitten kostautuu tasaisin väliajoin harhasyöttöinä ja vastaavina negativiisina suoritteina kentällä. Zapata on kaksikosta selkeästi nopeampi ja osoitti kyllä kesän MM-kisoissa olevansa mies paikallaan suuren johtajan (Kolumbian maajoukkueessa Yepes) rinnalla. Bonera, Albertazzi (ja Zaccardo) toimivat sitten reservinä keskuspuolustuksen kärkinelikolle/kolmikolle.

Milanin keskikenttä rakentuu pitkälti kahden tasapainottavan elimen, Riccardo Montolivon ja Nigel De Jongin varaan. Näistä varsinkin De Jong on ihan ansaitusti saanut kaikki kehut ja kunniat suorittamalla tasaisesti illasta toiseen vaikka muu joukkue ympärillä sukeltaa ja pahasti. Kannattajat valitsivat De Jongin viime kauden parhaaksi punamustaksi, ilman että muita vaihtoehtoja oli oikeasti edes olemassa. Siinä missä De Jong on kaksikosta se puolustuspäätä enempi auttava pelaaja on Montolivon vastuulla enemmän pelinrakentelu. Ei Monty mikään uusi Pirlo ikinä ole ollut eikä tule ikinä olemaankaan Milanin keskikentän pohjalla, vaan ei tarvitsekaan. Parhaimillaan Montolivo osaa kyllä olla monipuolisuutensa ansiosta olla häikäisevä mutta mukaan mahtuu myös huonojakin iltoja, siitä esimerkkinä kapteenin hihassa otettu typerä suora punainen viime kauden Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Ajaxia vastaan ja sitä seurannut pelikielto jonka myötä Atletico Madridia vastaan käydyt kamppailut jäivät väliin. Montolivon itsensä ja Milanin harmiksi pelaaja loukkaantui vakavasti Italian maajoukkuepaidassa pelatussa harjoituspelissä ihan MM-kisojen alla josta syystä MM-kisat jäivät väliin ja paluu kentille siirtynee pitkälti alkutalven puolelle.

Tässä kohtaa esiin nouseekin suuri kysymysmerkki. Kuka tilalle De Jongin kaveriksi keskikentän keskustaan? Bryan Cristante teki Milan-debyyttinsa jo 16 vuoden ikäisenä ja tuosta lähtien nuorukaisen ympärillä ollaan kohuttu enempi tai vähempi. Pelaaja sai jo hieman jalansijaa Allegrin Milaniin juuri ennen valmentajan potkuja. Esiintyi kyllä edukseen näytönpaikan saatuaan ja sitä kautta lunasti jo hieman odotuksia. Seedorfin Milanissa vastuuta ei kuitenkaan tullut. Tästäkin syyttävä sormi seurajohdon suuntaan kun puoliväkisin pakottivat Seedorfin peluuttamaan saatavilla olevaa ykkösmiehistöä ja taistelemaan paikasta Eurooppa-liigaan nuorten pelaajien sisäänajon kustannuksella. Cristantea pidetään ikäluokkansa lupaavimpiin kuuluvana pelaajana niin saapasmaassa kuin myös saapasmaan ulkopuolellakin. Benfica oli kesän aikana nuorukaisesta kiinnostunut ja jo junnuvuosina jopa Manun suunnalta oltiin scoutit raahattu Italiaan seuraamaan pojan otteita. Mutta onko tällä hetkellä 19 vuotiaasta kuitenkaan vastaamaan huutoon ja toimimaan Montolivon vakituisena paikkaajana alkukauden aikana? Siinäpä kysymystä kerrakseen.

Milanin muut vaihtoehdot keskikentän pohjalle ovat kovaotteinen ja hyvästä potkutekniikastaan tunnettu ghanalainen Sulley Muntari. Tuli tunnetuksi varsinkin Allegrin luottomiehenä. Muntarin heikkoudet löytyvät kuitenkin selvästi pelinrakentelun puolelta. Maanmies Michael Essien saapui Milaniin tammikuussa Chelseasta mutta osoittautui pahaksi pettymykseksi. Pitkän aikaa vammoista kärsineellä kokeneella pelaajalla oli pelirytmi kateissa ja pahasti. Essien kuului puolestaan Jose Mourinhon luottomiehiin lusitaanin aiemman Chelsea-visiitin aikana ja kävipäs hänelle kutsu myöskin Mourinhon Realiin. Eli maailmanluokan pelimiehestä parhaimillaan on kyse. Onko parhaat päivät jo lopullisesti Essienin kohdalla ohitse, sen tuleva kausi näyttää. Andrea Polin kohdalla sen sijaan parhaat pelivuodet ovat edessäpäin. Saapui viime kesänä paikkaamaan ensisijaisesti Arsenaliin palanneen Flaminin jättämää aukkoa. Keskikentän hyrrä on jo ehtinyt väläytellä Italian kentillä siihen malliin osaamistaan, että A-maajoukkuedebyyttikin on saatu alta pois. Todella monikäyttöinen pelaaja molempiin suuntiin pelatessa. Ehdottomasti mielenkiintoisempi vaihtoehto kentälle kuin Muntari tai Essien.

Keisuke Honda liittyi Milaniin tammikuun siirtoikkunassa. Suuren hypen säestämänä. Japanilaisen kohdalla siirrosta puhuttiin jo ennen kauden alkua mutta Milan päätti odottaa vuoden vaihteeseen, että japsin sopimus CSKA:n kanssa umpeutuu jolloinka siirtokorvauksilta vältytään. Honda on pelaaja jonka parhaat avut käyvät toteen kun hän pääsee pelaamaan kärkien takana sillä klassisella kymppipaikalla ja jakamaan palloja eteenpäin/laitoihin. Hondan epäonneksi ko. tontille Milanista löytyi jo valmiiksi viime kaudella muuan Kaka. Tästä johtuen siihen kaikkeen hypeen vastaaminen ei ollutkaan niin simppeli juttu. Pelipaikka laidalla oli miehelle vieras, Italian liiga uusi tuttavuus, eikä sopeutumista helpottanut myöskään vajavainen kielitaito tai jo taustalla painanut pitkähkö kausi Venäjän liigassa. Honda on älykäs pelaaja jonka kanssa yhteenpelaamisesta hyökkääjät pääsevät parhaimillaan nautiskelemaan oikein toden teolla. Japanilainen omaa myöskin hyvän potkutekniikan ja on sitä kautta oiva peloite erikoistilanteita laadittaessa. Olisikin suuri harmi mikäli Inzaghin palapelissä Hondaa ei roolitettaisi oikein keskelle vaan suuntana olisi taas kentän oikea laita jossa japanilainen ei yksinkertaisesti ole niin suuri hyöty joukkueelleen tutun kymppipaikan sijaan.

Honda onkin Cristanten tapaan ihan avainasemassa kun peilaa koko Milanin menestyssaumoja tulevalla kaudella. Sanotaan nyt suoraan, että Montolivon puuttuessa Milan tulee olemaan liigassa ihan kusessa näitä keskivaiheen ja häntäpään porukoita vastaan joita vastaan pelatessa pallonhallinta on pääasiallisesti Milanilla...jos siis keskikentän ja hyökkäyksen muodostelma taiotaan tähän tähän tapaan:

Poli (Essien)--De Jong--Muntari (Essien)

Honda--------Balotelli-------El Shaarawy
(4-3-3)

Tämä näyttäisi sen sijaan jo paljon paremmalta omaan silmään:

Cristante-----De Jong----Muntari/Poli (Essien)

---------------Honda-----------------------

-------Balotelli-----------El Shaarawy-------
(4-3-1-2)

Kuitenkin kun nuiden kahden hyökkäyspään veijarin parhaita vahvuuksia ajattelee niin olisiko oikeasti paras mahdollinen vaihtoehto Pippon työkalupakissa sittenkin tämä?

------Cristante-------De Jong-------

----------------Honda---------------

Menez/Niang/?--Balotelli---El Shaarawy
(4-2-1-3)

Siinäpä tulikin jo kenttäkoostumuksia pyöritellessä sivuttua Milanin hyökkäyksen kahta ehdotonta avainhahmoa. Balotellista nyt ei varmaan tarvitse sanoa muuta kuin, että parhaimillaan Mario pystyy olemaan se Zlatan vol 2:n jota mieheltä toki odotetaankin ja jonka roolin vetämiseen kaverilla löytyy potentiaalia. Pahimmillaan Balotelli on kuitenkin Zlatanin irvikuva joka vetää ihan omaa showtaan kentällä ja kentän ulkopuolella sekoittaen samalla koko joukkueen pasmat ja kuviot. Tuota huonompaa puolta nähtiin aivan liikaa viime kaudella joten nyt tuittupään on aika ryhdistyä. El Shaarawy iski kunnolla läpi toissa kaudella, varsinkin silloinen syyskausi oli kaverilta aivan huikea kun vetovastuu Milanin hyökkäyksestä lepäsi lähes yksinomaan nuorukaisen harteilla. Kevään puolella meno hyytyi jonka jälkeen vetovastuusta vastasi joukkueeseen saapunut Balotelli. Viime kausi meni El Shaarawylta täysin piloille loukkaantumisten takia, myös MM-kisat jäivät vammojen takia haaveeksi. El Shaarawy on parhaimillaan laidaltaan boksin sisään leikatessaan. Juoksuvoimaisena pelaajana ehtii mukaan myös auttamaan puolustusta ja onkin kerännyt kehuja myös tällä saralla. El Shaarawyn yksi mahdollisista kirittäjistä voisi olla Riccardo Saponara. Lupaus on toistaiseksi kerännyt nimeä lähinnä Empolin paidassa Serie B:ssa, pääsi kuitenkin jo viime kaudella sen verta tositoimiin että nähtiin avauksessa esim. kauden ensimmäisessä Milanon derbyssa. Jos Milan pelaa kolmella hyökkääjällä niin, että Honda operoi hyökkäyslinjan takana nähdään hyökkäyksen oikeassa laidassa ensisijaisesti toinen parivaljakosta Menez/Niang. Näin siis mikäli se oikeaan laitaan hakusessa oleva vahvistus karahtaa kiville. Nuori Niang on toistaiseksi osoittanut olevansa suhkot vahva pallotaituri joka pystyy suojaamaan pelivälinettä koonsa puolesta hyvin ja juoksemaan siinä samassa vastustajan puolustukset ihan solmuun. Viimeiset ratkaisut ovat kuitenkin toistaiseksi osoittautuneet pelaajan ongelmaksi, aivan liian usein hyökkäys on kaatunut huonoon syöttöön/ohimenneeseen laukaukseen. El Shaarawyn tapaan Niang on myös kykenevä auttamaan oman joukkueen puolustamistakin. Menezin aikaa PSG:ssa ei ole juurikaan tullut seurattua mutta Roman ajoilta on jäänyt mieleen taitava ja monipuolinen hyökkääjä jota kuitenkin leimaa tietynlainen itsekkyys/haluttomuuskin. Ts. ero hyvän ja huonon päivän välillä on ollut aivan liian suuri. Balotellin vastapainoksi Milanilla on tarjota hyökkäyksen piikkiin Giampaolo Pazzini. Balotellihan ei hyökkääjänä käy mitenkään järkeen pelkkänä puhtaana piikkinä, vertailut Zlataniin käyvät siis ihan järkeen. Pazzini on taas enempi puhdas hyökkäysten päättäjä ja pelaaja joka pystyy sitomaan vastustajan pakkeja itseensä kiinni ja avaamaan sitä kautta tilaa kanssapelureilleen. Pazzinin viime kausi meni pitkälti mönkään kesällä tehdystä leikkausoperaatiosta toipuessa. 16 vuotiaasta kohulupauksesta Hachim Mastourista juttelut jätän tuonnemmaksi. Ihan vielä nuorukaista ei näissä kuvioissa (ainakaan kovin säännöllisesti tulla näkemään) tulla näkemään. Katsotaan taas tarkemmin vuoden päästä kunhan on pelannut sitä ennen täyden kauden edes Milanin Primavera-joukkueessa.

Kun näitä em. seikkoja pyörittelee ympäri niin voi todeta, että kyllä Milanissa on kaiken osuessa kohilleen valtavasti potentiaalia. Tarpeeksi potentiaalia uhata jopa liigan top kolmosta. Työnsarkaa se kuitenkin vaatii ja paljon. Harjoituspelit ovat osoittaneet Inzaghin Milanin olevan kaikkea muuta kuin valmis. Milanin onni sarjan suhteen Romaan, Juveen ja Napoliin verrattuna on tietenkin se, että tälla kaudella joukkuetta ei europeleissä nähdä jolloinka kaikki mahdollinen mikä vain irti lähtee voidaan uhrata sarjasijoituksen puolesta. Inzaghi on nyt taas kerran kaiken keskipisteessä ja lienee sanomattakin selvää ettei tämä projekti voi millään kestää vastaavanlaista lähtöä sarjaan mitä ollaan nyt nähty viimeisen kahden syksyn aikana. Ei sitten millään. Viime kaudella kaikki mahdollinen meni oikeastaan mönkään niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Sekoilua viimeisen päälle. Veikkaan Milanin sijoittuvan ensi kauden Serie A:ssa sijoille 2-6. Kenttä on siis Milanin suhteen hyvinkin avoin ja punamustan värin pärjääminen todella haastavaa. Viime kauden surkeaa 8. sijaa joukkue ei kuitenkaan enää uusi, sen verta paljon epäonnea siihen kuitenkin mahtui jo puhtaasti loukkaantumistenkin takia. Sen lisäksi viime kauden pahimmat kilpakumppanit sarjasijoituksen puolesta (lähinnä Torino) ovat heikentyneet. Toisaalta taas Lazio on vahvistunut...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Inter saalisti Walter Mazzarrin debyyttikaudellaan sarjassa 60 pistettä (15-15-8) joka riitti EL-karsintoihin oikeuttavaan kuudenteen sijaan. Viidenneksi sijoittuneesta Fiorentinasta Inter jäi jälkeen viisi pistettä, sarjakolmoseen matkaa välimatkaa kertyi kuitenkin jo 18 pisteen verran. Kuten tilastoista voi lukea koitui tiukkojen pelien kääntäminen voitoksi Interin kohtaloksi. Joukkue tuskaili maalinteon kanssa ja tekikin sarjassa vähemmän maaleja kuin edelle sijoittunut viisikko. Tuurikaan ei ollut kyllä Interin puolella pelien ratkaisuvaiheessa, viime hetkillä luodut tilanteet kimpoilivat turhan usein maalin kehikoista vastustajan kannalta väljille vesille. Mazzarri saa tästä kantaa osan vastuuta, sen verta myöhään Napolissa nimeään luonut valmentaja reagoi pelin sisällä vallitsevaan tilanteeseen, ilta toisensa jälkeen. Näin vuotta myöhemmin Mazzarrin Inter on vuoden kokeneempi, mercato on muiden kärkijoukkueiden tapaan ollut menestys, ja pullat ovat muutenkin ihan hyvin uunissa. Inter parantaa viime kauden pistepottiaan ja on sitä kautta taas askeleen lähempänä liigan top3-sijoituksia.

Interilla on heittää maalin suulle liigan kärkitorjujoihin kuuluva 30-vuotias Slovenian maajoukkueveskari Samir Handanovič. Kuului jo Udinesessa siihen avainrunkoon jonka avulla friulilaiset pystyivät yllättämään isompiaan ja nousemaan sarjassa aina UCL-karsintoihin edellyttäville sijoituksille. Interissa jatkanut vain siitä mihin Udinesessa jäi ja onkin ollut joukkueen ehdoton avainpelaaja kahden kauden ajan. Seitsemän Serie A:ssa vietytyn vuoden aikana maalivahdin startit yksittäisen kauden aikana ovat olleet 34-38:n välimaastossa, ja kauden aikanahan tahkotaan siis se 38 ottelua. Toisin sanottuna Handanovič on Interin aloittava veskari ilman vammoja käytännössä kauden jokaisessa ottelussa. Handanovičin maanmies, kuusi vuotta nuorempi Vid Belec saapui jo nuorena poikana mukaan Interin listoille. Slovenian nuorten maajoukkueessa torjunut Belec on ehtinyt käydä torjumassa yhden pelin myös A-maajoukkueen paidassa. Viime kaudet Belec on vartioinut maalinsuuta Serie B:n Crotonessa sekä Portugalin liigan Olhanensensessa, lainapestin alla. Handanovič on sen verta ylivoimainen valinta maalin suulle, että Belecin peliaika tulee olemaan kortilla ilman vammoja yms. On kuitenkin nopeasti ajateltuna parempi vaihtoehto Handanovič taustalle kuin kokenut argoveskari Juan Carrizo. Maalivahtinelikon täydentää Interin junnuakatemioissa aikoinaan torjuskellut Tommaso Berni. Peliaikaa 31v veskari ei kuitenkaan tule saamaan.

Mazzarri tuli jo Napolin aikoina tunnetuksi kolmen topparin alakerran + wingbackien suosijana ja samaa systeemiä hän on ajanut sisään Interissakin. Työkalut tätä varten valmentajalla on kunnossa. Nuori brassitoppari Juan Jesus on ikäisekseen ollut todella vakuuttava esitys alakertaan kahden Interissa vietetyn täyden kauden aikana. Andrea Ranocchia on jo jonkin aikaa kolkutellut Italian maajoukkueen portteja mutta se viimeinen tarvittava vaihde silmään on jäänyt vielä puuttumaan. Toki Azzurreissa ko. tonttia on hitusen vaikea valloittaa kun edellä nokkimisjärjestyksessä on operoinut Juventuksen alakerran kolmikko Barzagli/Chiellini/Bonucci. Ranocchialle sattuu vieläkin niitä hieman heikompiakin iltoja kauden mittaan sen verran, että pieni epäillys on pakko heittää onko kaverista ottamaan alakerran johtovastuuta kontolleen. Manusta kesällä saapunut kokenut ja kovaotteinen serbitoppari Nemanja Vidić on sen verta kokenut kehäkettu näissä kuvioissa, että kun todellista puolustuksen liideria etsitään niin katseet kääntyvät ensimmäiseksi häneen. Edelliset kolme kautta Manussa ovat kuitenkin olleet serbille sen verta rikkonaisia vammojen takia, että pienen kysymysmerkin miehen otsaan on pakko tatuoida. Näiden lisäksi Mazzarrilla on tietenkin vielä käytössään vanha kunnon Hugo Campagnaro, pitkäaikainen luottosoturi jo Napolin ajoilta. Kysymys argentiinalaisen suhteen kuuluu paljonko vastuuta on ensi kaudella tiedossa Vidićin sisääntulon myötä. Milanissa viime kauden lainalla viettänyt Matias Silvestre osoittautui toissa kaudella virheostokseksi, luultavasti Inter yrittää vielä päästä miehestä eroon.

Wingback-osastolta kentän oikea laita on mitä luultavammin pyhitetty tammikuussa Torinosta saapuneella Danilo D'Ambrosiolle. Useammankin joukkueen kiikarissa olleen D'Ambrosion perässä oli useampikin joukkue. Torino sai hyvällä syyllä laittaa miehen kiertoon kun sopimus oli päättymässä kuitenkin kesällä ja Matteo Darmeon oli osoittautunut pelimieheksi. Brassi Jonathan haastaa italialaisen oikealla laidalla peliajasta. Vasempaan laitaan Mazzarrilla on heittää japanilainen Yuto Nagatomo jonka parhaat avut ovat hyökkäyssuuntaan pelatessa. Romasta lainalle saapunut Dodo on vielä osin raakile ja peliaika Ikuisessa kaupungissa olisi brassille ollut tulevalla kaudella hyvinkin kortilla Ashley Colen saapumisen takia. Jäädään kuitenkin seuraamaan nuoren brassin kehittymistä. Livornossa viime kauden lainalla viettänyt Ibrahima Mbaye kuuluu Interin tulevaisuuden lupauksiin, 19 vuotiaan laiturin peliaika tulevalla kaudella voi olla vielä kortilla.

Interin kesän ykköshankinta taitaa olla monien kirjoissa chilelainen Gary Medel. MM-kisoissa vakuuttanutta keskikentän taistelijaa ollaan jo ehditty vertaamaan muuan Gennaro Gattusoon. Medelille on melko helppo povata onnistumista Serie A:ssa. Rubin Kazanista lainalle Interiin saapunut ranskalainen Yann M'Vila on sitten astetta vaikempi tapaus. Medelin tapaan puolustava keskikenttä joka kuitenkin omaa tuon kuuluisan vaikean ranskalaisen luonteen. Kaiken mennessä nappiin atlettisella talentilla on kuitenkin kaikki saumat alkaa vastaamaan siihen huutoon mikä Venäjällä kaikui ohi korvien. Parmasta lainakomennukselta palanneelle Joel Obille ei voi juurikaan peliaikaa tulevalla kaudella luvata. Vielä vähemmän sitä on tarjolla Ezequiel Schelottolle joka on Mazzarrin kirjoissa ihan puhdas täytemies. Viime kausi kului niin ikään Parmassa lainalla ja varmaan jotain sen suuntaista on tulevallekin kaudelle kehitteillä. Medelin ja M'Vilan haastaja keskikentän puolustavana vaihtoehtona tuleekin todennäköisesti olemaan serbi Zdravko Kuzmanović. Maanmiehensä, Interissa legendan asemaan nousseen Dejan Stankovicin paikkaajaksi hankittu on saanut vyölleen kahden Inter-vuotensa aikana reilu kymmenen starttia per kausi ja suunnilleen samanlaisia lukemia voi povailla myös ensi kaudeksi.

Se miten Interin hyökkäyspeli alkaa tulevalla kaudella rullaamaan riippuu pitkälti keväällä Laziosta saapuneesta Hernanesista. Taivaansinisissä suuren kansansuosioon noussut brassi on kuulunut jo vuosikausi liigan kiintotähtiin. Pystyy operoimaan keskikentällä laajallakin säteellä mutta parhaat avut käyvät toteen mitä lähemmmäksi vastustajan maalia mennään. Molempijalkaisena pelote vastustajan puolustukselle, joukkueen erikoistilanteiden spesialisti. Siinä missä Interin alakerran onnistuminen nojaa pitkälti Handanovičin torjuntatyöhön on hyökkäyspelaamisen tärkein osapalanen Brasilian maajoukkuepaitaakin MM-kisoissa kantanut Hernanes.

Hernanesin ohella Interin keskikentän pallollista osaamista edustavat Ricardo Alvarez, Mateo Kovačić sekä Bolognasta joukkueeseen palannut "Slovenian Messi" Rene Krhin. Näistä varsinkin Kovačić on kiinnostava nimi. Teknisesti taitavan kroatin suhteen joukkueella on isoja odotuksia, tästä osoituksena toisesta suurlupauksesta Coutinhosta irtipäästäminen Kovačićin tieltä. Alvarez ei kulje enää millään pelkällä lupaus nimikkeellä kun ikää on ehtinyt kertyä mittariin jo 26v. Ei kuitenkaan ole oikein koskaan onnistunut vastaamaan täysin odotuksiin. Näiden lisäksi rosterista löytyy vielä muuan Fredy Guarin. Kolumbialainen on mielestäni monessa suhteessa todella yliarvostettu pelaaja josta Interin kannattis melkein hankkiutua eroon. Kiinnostusta miestä kohtaan kyllä löytyy mutta Interin arvio miehen hinnasta ei ole vielä törmännyt yksi yhteen ostajaehdokkaisen kanssa. Guarin oli jo viime kaudella halukas siirtymään verivihollisiin kuuluvaan Juventukseen eikä muutenkaan tunnu syttyvän täysillä Interin puolesta pelaamiseen. Omistaa myöskin todella epätarkan laukauksen johonka Interin hyökkäykset aivan turhan usein kaatuvat.

Hyökkäysten päättäminen koitui siis viime kaudella Interin turmioksi haaveiltaessa vieläkin paremmista sarjasijoituksista. Argentiinalaiseen Mauro Icardiin (21v) on ladattu suuret odotukset. Teki viime kaudella 22 pelissä 9 maalia aloittaen peleistä ainoastaan 12. Jälkiviisaana voi todeta, että Mazzarrin olisi pitänyt luottaa nuoreen argoon kokeneita maanmiehiään enemmän, Diego Militon nalli oli jo ihan märkää mutta myöskin Rodrigo Palacio kunnostautui tilanteiden hukkaajan vaikka joukkueen sisäisen maalipörssin 17 osumallaan voittikin. Mikäli Inter meinaa taistella ensi kaudella tosissaan top3-sijoituksista niin Palacio ei voi olla enää ykkösvaihtoehtona jo valmiiksi maalinteko-ongelmista tuskailevalle joukkueelle. Kesävahvistus Pablo Osvaldo hankittiin Southamptonista. Tynkäkausi Englannissa oli italialaiselle täysi painajainen, pelaaja oli omien sanojensakin mukaan sumusaarilla ihan sekaisin. Kevät vierähti Juventuksessa lähinnä penkkimiehenä. Osvaldolla on kyllä omat hetkensä kentällä mutta makea elämä tuntuu maistuvan vähän liiankin hyvältä siinä sivussa. Iso iso kysymysmerkki.

Javier Zanettin, Diego Militon, Esteban Cambiasson ja Walter Samuelin myötä Interin pöytä on puhdas ja viimeiset rippeet dynastiavuosilta ripoteltu alas lattialle. On tullut aika kääntää uusi sivu aikakirjassa. Joukkueen uudet tulokkaat vahvistavat eritoten alakertaa, puolustus tuleekin olemaan Mazzarrin Interin vahvin osa-alue tulevalla kaudella. Viime kauden tapaan hyökkäys on kuitenkin edelleen iso kysymysmerkki. Hernanesin varassa lepää paljon ja Icardiin on ladattu suuret odotukset. Kenties Interin kannattis vielä laittaa Guarin markkinoilla lihoiksi ja hankkia saaduilla varoilla lisää tulivoimaa kärkeen. Tämän hetkisellä miehistöllä on suhkot helppokin veikata Mazzarin Interin sijoittuvan kauden päätteeksi sijoille 4-6.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Nyt alkoi tapahtua. Balotelli jättänyt hyvästit joukkuetovereilleen ja suuntaamassa Liverpooliin. Serie A menetti juuri mahtavan persoonan ja juuri tällä hetkellä Milanilla ei näyttäisi olevan asiaa haastaa top3:sta. Jäädään odottelemaan jatkoa. .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Aston Villa - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Newcastle
veto
Newcastle +0
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Push: +0.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Swansea - Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Burnley
veto
Swansea -0.75
kerroin
1.830 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Puoliksi osuma! +6.23 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Crystal P - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Crystal P - West Ham
veto
Crystal P -0.25
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

1-3


Vihjeet yhteensä: panokset 40.00, palautukset 36.23, tulos -3.77 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Championship - Blackburn - Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Blackburn - Bournemouth
veto
Bournemouth +0.25
kerroin
1.820 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

3-2



Blackburnilta ykköstykki Rhodes odottelee mitä tapahtuu Hull-siirron suhteen eikä pelaa tänään. Roversin startti ollut nihkeän puoleinen (kotitasuri Cardiffia vs, niukka voitto kriisi Blackpoolista ja viimeksi takkiin Norwichin vieraana). Bournemouth kyni Huddersfieldin, voitti vieraissa Brentifordin mutta hävisi sitten kotonaan Nottinghamille ollen pelissä selvästi niskan päällä. Forestin eka veto maalia kohti kirjattiin ajassa +60min. Ohipeli vajaa 50% pelatusta Blackburnista vähän nihkeähkön puoleisen vakiokiekankin ainoita hyvänpuoleisia ideoita. Me lowrollerit voimme harkita kakkosta jopa ideavarmana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Neo »

Rhodes ei lähde mihinkään; Kanamiehillä on riittävästi paalua pitää se joukkueessa: http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sp ... s/?ref=mac

Rhodes on tehnyt 1 maalin viimeisessä 7 liigamatsissa jossa on ollut avauksessa, joten en itse laske edes tällä hetkellä mitenkään ykköstykiksi. Toisin kuin Gestede, jonka hurja vire alkoi jo viime kauden lopulla, ja tehnyt 2/4 Roversin liigamaaleista tällä kaudella ja ratkaisi niillä myös toisaiseksi ainoan voiton. En itse kyllä Blackburniin koske mutta vähän nihkeästi on valueta tuossa +0.25 vedossakaan mun makuun.

PS Mitäs Braidan seurannalle käynyt? Käyrä kulki ennen niin väkevästi kohti oikeaa ylänurkkaa kuin nuorella Henkalla konsanaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

23.08.2014 14:06 <betpanda> Eine enipraissit sitte ookkaan kultakaivos :(?

23.08.2014 14:22 <Neo> hyviä tekstejä Braidalla, yllätyin että seuranta noin -

23.08.2014 14:47 <TuplaJallu> Yllätys ettei teksteille tehdä rahaa.

23.08.2014 17:27 <Henkka> Pläkpöön, pam-pam-pam.

23.08.2014 17:29 <Henkka> Pelaamaton Rhodeskin, pam.

25.08.2014 16:10 <Braida> Sanottaisko näin, että nyt seuranta osoittaa sinne oikeaan

25.08.2014 16:11 <Braida> suuntaan. Alkutaival hämäs ihan liikaa =)

26.08.2014 16:26 <Neo> hehe ok, varo ettei kassa lopu kesken ;)


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Atalanta - Hellas Verona - peliaika päättynyt

kohde
Atalanta - Hellas Verona
veto
Atalanta -0.5
kerroin
2.210 (SBOBet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Cesena - Parma - peliaika päättynyt

kohde
Cesena - Parma
veto
Cesena +0.25
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Osuma! +12.90 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Sassuolo - Cagliari - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo - Cagliari
veto
o2.5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
30 yks.

Huti: -30.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Sassuolo - Cagliari - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo - Cagliari
veto
Sassuolo -0.5
kerroin
2.450 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Milan - Lazio - peliaika päättynyt

kohde
Milan - Lazio
veto
Milan -0.5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +10.40 yks.

3-1




Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Torino - Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino - Inter
veto
u2.5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +8.70 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Torino - Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino - Inter
veto
Inter -0.25
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Puoliksi huti: -10.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 120.00, palautukset 77.00, tulos -43.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo UEFA Mestarien liiga - Athletic Bilbao - Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Athletic Bilbao - Napoli
veto
Napoli +0.25
kerroin
2.090 (SBOBet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo UEFA Mestarien liiga - Athletic Bilbao - Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Athletic Bilbao - Napoli
veto
Napoli -0.25
kerroin
3.040 (SBOBet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo UEFA Mestarien liiga - Athletic Bilbao - Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Athletic Bilbao - Napoli
veto
Napoli -0.5
kerroin
3.620 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 0.00, tulos -30.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Ei pistetä vihjetagin alle kun bookkeri on mitä on. Mutta Betssonilla on erikoisveto sille kuka valmentaja saa Serie A:ssa ekana monoa perseeseensä. Luonnollinen valinta tietenkin Palermo ja Giuseppe Iachini. Kerroin 2.95.
Jos jotain hiluja saat kiinni niin pistä ihmeessä menemään! :jorma:

Seurapamppu Zamparinin pinna ei tunnetusti ole kovin pitkä ja viikonloppuna tuli jo rumasti turpaan Coppassa Modenaa vastaan kotikentällä.

http://www.football-italia.net/54839/za ... ts-palermo
http://www.football-italia.net/54829/ia ... lermo-fans

Serie A on muuten taas astetta värikkäämpi sarja seurata tulevalla kaudella. Siitä ZZ Top solisteinaan herrat Zamparini & Zeman pitävät huolen! Huumoriarvo ainakin tulee olemaan kohdillaan :P

http://www.football-italia.net/54851/ze ... ays-attack

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Roma - Fiorentina - peliaika päättynyt

kohde
Roma - Fiorentina
veto
Roma -0.5
kerroin
1.780 (SBOBet)
panos
15 yks.

Osuma! +11.70 yks.

2-0



Roman mestaruushaaveet kokivat kolauksen kun ykköstoppari Benatia lähti kuin lähtikin muualle (Bayerniin). Tilalle tulossa Olympiakos-toppari Kostas Manolas jonka sopimus on allekirjoituksia vaille valmis. Kakkostoppari Castanin pelaaminen vielä epävarmaa joten Astori mitä todennäköisemmin aloituksessa, ja vierellä sitten Manolas/Castan/Romagnoli/De Rossi. Tosin viimeksi mainittua en usko valmentaja Garcian uhraavan puolustukseen kun Strootman on keskikentältä vielä pitemmän aikaa huilissa. Roma koki viime kaudella ainoastaan yhden kotitappion kotikentällä kun Juve oli loppukaudesta maalin verran vahvempi, suhkot vakuuttava saldo kummiskin: 15-3-1, maalit 44-9.

Fiorentinalta poissa 2/3 tärkeintä pelaajaa kun niin Guadrado kuin Rossikin sivussa, Borja Valero sentään pelikunnossa. Guadradon tilannetta kannattaa seurata siirtoikkunan loppuun asti, juuri tällä hetkellä siirto tuntuu epätodennäköisemmältä kuin jokin aika sitten mutta mitä vaan voi vielä sattua, sen Balotellin ja Benatian kaupat osoittivat. Olisi iso takaisku Violan menestyshaaveille, kyseessä kuitenkin omasta mielestäni top6-sakeista tärkein yksittäinen pelaaja joukkueelleen. Näiden kahden lisäksi pelin missaavat puolustaja Roncaglia (vain 11 starttia viime kaudella, ei iso miinus) sekä loppukesästä Chelseasta lainalle hankittu saksalainen kk-mies Marko Marin. Montellan Fiorentina oli viime kaudella hyvä vierasjoukkue: 10-4-5, maalit 29-15. Kotikentällä pistesaldo jäikin sitten kolmen pisteen verran pienemmäksi ja päästettyjen maalien määrä oli puolta suurempi mitä vieraissa. Siinäpä joukkueelle parantamisen varaa ensi kaudeksi mikäli meinaavat top3:sta tosissaan haastaa.

Molemmilla seuroilla tuloksellisesti hyvä harjoituskausi takana. Esim. Real Madrid joutui nöyrtymään kumpaakin porukkaa vastaan.

Romalla kysymysmerkkejä keskuspuolustuksessa + Strootman poissa. Violan huolenaiheet hyökkäyksessä. Näen, että Viola jää näitä vertailtaessa takamatkalle. Siihen ei olisi varaa sillä recordi Stadio Olimpicolla Romaa vastaan on murheellinen, edelliset 21 vierailua tuottaneet tasan yhden voiton ja kolme tasapeliä. Viime kauden kohtaamisissa Roma oli molemmissa yhden maalin verran parempi. Edelliset viisi kohtaamista päättyneet Roman voittoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo UEFA Mestarien liiga - Malmö - Red Bull - peliaika päättynyt

kohde
Malmö - Red Bull
veto
Malmö -0.5
kerroin
5.100 (Veikkaus)
panos
5 yks.

Osuma! +20.50 yks.

3-0



Energialitkut viemäristä alas, hyi helvetti! :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Palermo - Sampdoria - peliaika päättynyt

kohde
Palermo - Sampdoria
veto
Sampdoria +0.25
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Puoliksi osuma! +4.90 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Chievo - Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Chievo - Juventus
veto
u2.5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +8.70 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Chievo - Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Chievo - Juventus
veto
Juventus -0.5
kerroin
1.550 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Osuma! +11.00 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 40.00, palautukset 64.60, tulos +24.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Udinese - Empoli - peliaika päättynyt

kohde
Udinese - Empoli
veto
Udinese -0.5
kerroin
1.830 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +8.30 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Burnley - Manu - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Manu
veto
Burnley -0.5
kerroin
6.000 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

0-0



Nyt jos koskaan Burnley, nyt on saumat siihen!

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Newcastle - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - Crystal Palace
veto
Crystal Palace +0.75
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +9.80 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Newcastle - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - Crystal Palace
veto
u2.25
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

3-3



Neil Warnockista voi jokainen olla omaa mieltään mutta mielestäni Palacelta viisas veto palkata vanha kunnon jyrä Pullisin saappaisiin. Kootkin taitavat täsmätä. Eiköhän Warnock ole ensitöikseen käynyt tetsaamassa P-Englannin suunnalla harjoituskentän läheisyydessä ja todennut ettei Castlella löydy joukkueesta ainuttakaan kärkipelaajaa, ja Cabella tekee edelleen muutaman tyhjänpäiväisen harhautusliikkeen pallon kanssa ennen syötön antamista.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - QPR - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
QPR - Sunderland
veto
Sunderland +0.25
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

1-0



'Arryn Ärrät eivät ole näköjään oppineet mitään sitten viime valjuvisiitin. Ei tuossa liigassa pärjätä millään elähtäneillä starboilla joilla pankkitili repeää jo valmiiksi kahtia. Poyetin Sunderland sai viime keväänä sellaisen draivin päälle, että samoilla höyryillä laukataan vieläkin täyttä hölkkää eteenpäin.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Swansea - WBA - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - WBA
veto
Swansea -0.5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Osuma! +17.20 yks.

3-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Swansea - WBA - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - WBA
veto
u2.5
kerroin
1.830 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

3-0



Monkin Swansea ei näytä olevan niin epäonninen mitä Laudrubin vastaava versio. Viime kauden alisuorittaja nro kaksi alkaa taas vastata odotuksia. Niukkojen voittojen sarake saanee jatkoa.

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - West Ham - Southampton - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Southampton
veto
Southampton +0
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +9.00 yks.

1-3



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Manchester City - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Stoke
veto
Manchester City -2
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Everton - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Chelsea
veto
Chelsea -0.5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +11.90 yks.

3-6



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Aston Villa - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Hull
veto
Hull +0.25
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Aston Villa - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Hull
veto
o2.25
kerroin
2.410 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +14.10 yks.

2-1



Underiltahan tuo pahasti haiskahtaa mutta kertoimissa ei järjen hiventäkään. Vedetään siis overia :jorma:

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Tottenham - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Liverpool
veto
Tottenham +0
kerroin
1.970 (SBOBet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

0-3



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Tottenham - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Liverpool
veto
u2.75
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Puoliksi huti: -5.00 yks.

0-3



Nähdyn perusteella Poolin pakka yllättävänkin heikolla tolalla. Spursilla sen sijaan tovin tauon jälkeen oikea manageri puikoissa ja jälki myös sen näköistä. Haiskahtaa overilta mutta eihän sitä tuollaisilla kertoimilla kehtaa vetää, joku raja sentään. Under :jorma:

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Englannin Valioliiga 14/15 - Leicester - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Arsenal
veto
Arsenal -0.5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
25 yks.

Huti: -25.00 yks.

1-1



Arsenal hoiteli kauden tärkeimmät pelinsä Besiktasia vastaan alta pois ja Sanchezikin sai sopivasti kuparisen rikottua. Nyt sitten kausi kunnolla käyntiin liigassakin tämän Paul Koncheskyn ja Gary Taylor-Fletcherin kaltaisista kehäraakeista koostuvan pubijengin kustannuksella. David Nugent ykköskärkenä Valioliigassa...tervetuloa ja näkemiin Leicester!

Vihjeet yhteensä: panokset 180.00, palautukset 127.00, tulos -53.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Genoa - Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Genoa - Napoli
veto
o2.5
kerroin
2.060 (SBOBet)
panos
10 yks.

Osuma! +10.60 yks.

1-2



Ps. Genoa tällä kaudella astetta mielenkiintoisampi seurattava, kiitos Maurizio "Pinigol" Pinillan. Toisaalta samaan aikaan harmittaa kun ei jäänyt Cagliariin Zemanin oppikouluun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Suomen Veikkausliiga - TPS - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
TPS - RoPS
veto
RoPS +0
kerroin
1.830 (SBOBet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

4-2



RoPS:lla Kokko ja Gay taas avauksessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Braida kirjoitti:Nyt alkoi tapahtua. Balotelli jättänyt hyvästit joukkuetovereilleen ja suuntaamassa Liverpooliin. Serie A menetti juuri mahtavan persoonan ja juuri tällä hetkellä Milanilla ei näyttäisi olevan asiaa haastaa top3:sta. Jäädään odottelemaan jatkoa. .
Vaan mitäs vielä. Galliani taikoi ikkunan viimeisillä hetkillä seuraan Fernando Torresin, Marco van Ginkelin sekä Giacomo Bonaventuran. Viimeksi mainitun siirtosaaga oli kyllä ihan mainnan arvoinen. Milan oli jo sopinut Parman kanssa ranskalaisen Jonathan Biabianyn siirrosta punamustiin, kinkkukaupunkiin oli tarkoitus lähettää takaisin seuraa jo aiemmin edustanut Cristian Zaccardo sekä muutama milli välirahaa. Tuulen nopea wingeri ehti jo läpästä Milanin medicalin ja poseerata kameroiden edessä Milan-huivi kaulassaan. Vaan mites kävikään...Zaccardolle tuli jotain kränää sopimusehtojen kanssa/ei halunnut lähteä minnekään, ja niinpä Biabianyn kohtaloksi tuli matkata takas Parmaan häntä koipien välissä ja Milan-huivi matkalaukussa. Bonaventura oli myöskin samaan aikaan kaupungissa odottelemassa saisko Inter myytyä Fredy Guarinin Valenciaan ja raivattua italialaiselle tilaa rosteriin. Kolumbialaisen kohdalla ei tapahtunut kuitenkaan mitään ja niinpä Galliani päätti toimia, ja Bonaventura löysi kuin löysikin uuden kodin Milanosta, sinimustan sijaan paidan väri on tästä eteenpäin punamusta. Erityisen hauskan tästä tilanteesta tekee se, että Milan kohtaa ensi sunnuntaina vieraskentällä juurikin Biabianyn Parman :P .

Milanin jätti mercaton viimeisenä päivänä myöskin lupaava keskikenttäpelaaja Cristante. Seura olisi kaverin halunnut pitää mutta pelaaja itse halusi enemmän vastuuta ja siksipä uusi koti löytyi Benficasta. Tavallaan sääli, veikkaan että tästä kaverista kuullaan vielä ja Benfica tekee vielä hyvän tilin myöhemmin myymällä pelaajan eteenpäin. Nimi jonka ehdottomasti kannattaa painaa muistiin.

Kun katseli Balotellin debyyttia Tottenhamia vastaan ja Milanin avausmatsia Laziota vastaan niin tuli kyllä heti ekana mieleen, että kaupassa taisi lopulta olla useampikin voittaja. Virkkunen totesi hyvin, että nyt Balotellinkin on taas pelattava muutenkin kuin selkä maaliin päin, ja Milanin hyökkäyspeli oli huomattavasti vauhdikkaampaa ja monipuolisempaa ilman Balotellia. Varsinkin Hondan vahvuudet luulisi tulevan enemmän hyötykäyttöön nopeiden wingerien ja puhtaamman strikerin kera.

Tuskin yksikään uusista hankinnoista avaa vielä Parmaa vastaan. De Sciglio on taas käytettävissä mutta oikean laidan sijaan paikka avauksesta löytynee vasemmalta puolelta. Inzaghi kehui kovasti Abaten suoritusta Laziota vastaan, eikä syyttä. Vajaa viikko vielä matsiin joten mitä vain voipi vielä tapahtua, mutta juuri tällä hetkellä avauksen kp näyttäisi melkolailla tältä:

Lopez
Abate Alex Zapata De Sciglio
Poli De Jong Muntari
Honda Menez El Shaarawy

Nyt kun siirtoikkuna vihdoin ja viimein sulkeutui niin eiköhän tässä uskalla todeta entistä äänekkäämmin, että Milan on se ainoa seura joka pystyy uhkaamaan vakavasti tällä kaudella Serie A:n top3:sta. Interin toimistolla oli viimeiset päivät hiljaista kun Guarinin kauppa ei edennyt eikä rahaa ollut sijoittaa uusiin vahvistuksiin. Ei nuin kapealla hyökkääjistöllä kyllä pitkälle edetä, ei varsinkaan kun yksikään kolmikosta Icardi, Osvaldo, Palacio ei ole varsinaisesti mikään takuuvarma sateentekijä. Ja tuohon vielä mahdolliset loukkaantumiset päälle. Fiorentina sai kuin saikin pidettyä kiinni Cuadradosta mutta ilo jäi lyhyt aikaiseksi kun tieto Rossin polvioperaatiosta vol. 138777434 tuli julki. Seuran ykköspyssylle taas puolisen vuotta sairaslomaa, ura alkaa vedellä viimeisiään. Pidän myöskin edelleen kiinni veikkauksesta, että Roma tulee voittamaan Scudetton. Benatian lähtö Bayerniin toki huono homma mutta Manolasin, sekä ikkunan viimeisenä päivänä haaviin tarttuneen Castle-toppari Yanga-Mbiwan hankinnat tasoittavat kuprua. Destroa eivät sentään Englantiin päästäneet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Parma - Milan - peliaika päättynyt

kohde
Parma - Milan
veto
Milan -0.25
kerroin
2.090 (SBOBet)
panos
30 yks.

Osuma! +32.70 yks.

4-5



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Parma - Milan - peliaika päättynyt

kohde
Parma - Milan
veto
o2.5
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Osuma! +16.95 yks.

4-5



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Hellas Verona - Palermo - peliaika päättynyt

kohde
Hellas Verona - Palermo
veto
Hellas Verona -0.5
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Osuma! +24.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Empoli - Roma - peliaika päättynyt

kohde
Empoli - Roma
veto
Roma -0.75
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Puoliksi osuma! +7.80 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Cagliari - Atalanta - peliaika päättynyt

kohde
Cagliari - Atalanta
veto
o2.5
kerroin
1.790 (Pinnacle)
panos
20 yks.

Osuma! +15.80 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Lazio - Cesena - peliaika päättynyt

kohde
Lazio - Cesena
veto
u2.5
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

3-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Juventus - Udinese - peliaika päättynyt

kohde
Juventus - Udinese
veto
u2.5
kerroin
2.110 (SBOBet)
panos
10 yks.

Osuma! +11.10 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Inter - Sassuolo - peliaika päättynyt

kohde
Inter - Sassuolo
veto
u2.5
kerroin
2.170 (SBOBet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

7-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Sampdoria - Torino - peliaika päättynyt

kohde
Sampdoria - Torino
veto
Torino +0.25
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 150.00, palautukset 223.35, tulos +73.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Venäjä - Liechenstein - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä - Liechenstein
veto
Liechenstein +3.5
kerroin
1.750 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

4-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Itävalta - Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Ruotsi
veto
Ruotsi +0.25
kerroin
1.890 (SBOBet)
panos
10 yks.

Puoliksi osuma! +4.45 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Norja - Italia - peliaika päättynyt

kohde
Norja - Italia
veto
Italia -0.5
kerroin
1.790 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.90 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Luxembourg - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Luxembourg - V-Venäjä
veto
V-Venäjä -0.5
kerroin
1.550 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Montenegro - Moldova - peliaika päättynyt

kohde
Montenegro - Moldova
veto
Montenegro -0.5
kerroin
1.540 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +5.40 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Sveitsi - Englanti - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi - Englanti
veto
Englanti +0.25
kerroin
1.770 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.70 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Tshekki - Hollanti - peliaika päättynyt

kohde
Tshekki - Hollanti
veto
Tshekki +0.75
kerroin
1.720 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.20 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Euro2016-karsinta - Islanti - Turkki - peliaika päättynyt

kohde
Islanti - Turkki
veto
Islanti +0.75
kerroin
1.620 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +6.20 yks.

3-0



Ja vakio nelosessa ohi vedellään Ruotsista, Englannista, Hollannista ja Turkista. Kohde kasi umpeen kun merkki arvotaan. Viro-Slovenia melko vittumoinen kohde kun % on mitä on, umpeen jos merkkejä riittää tai muuten varma 2 :jorma:

Vihjeet yhteensä: panokset 80.00, palautukset 98.85, tulos +18.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Braida
Jäsen
Viestit: 403
Liittynyt: 26.01.2012, 23:53

Tuotto: -848.73 yks.

Palautus%: 94.15%

Panosten ka: 13.00 yks.

Vetoja: 1117

Pisteitä: 157

Re: (Spaghetti)futista yms. sälää

Viesti Kirjoittaja Braida »

Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Fiorentina - Genoa - peliaika päättynyt

kohde
Fiorentina - Genoa
veto
o2.5
kerroin
1.870 (SBOBet)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Jalkapallo Italian Serie A 14/15 - Napoli - Chievo - peliaika päättynyt

kohde
Napoli - Chievo
veto
Napoli -1.25
kerroin
1.900 (SBOBet)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 0.00, tulos -30.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin