Tänään on 29.03.2024, 12:28.

Pint of Guinness

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Morox!

Tästä ylikertoimen yhteisöstä on kasvanut vuosien varrella niin hieno foorumi suomalaiselle vedonlyönnille, että päätinpä hypätä mukaan kirjoitustalkoisiin. Olen pitkään seurannut sivusta kuinka hyvää työtä useat nimimerkit täällä tekevät. Kiitos siitä asianosaisille / sivuston ylläpitäjille, you know who you are! Erinomainen alusta niin harrastelijoille kuin myös vakavammin vedonlyöntiin suhtautuville.

Itse tulen tähän blogiin kirjoittamaan pääsääntöisesti niin Valioliigasta kuin jonkun verran Mestareiden Liigastakin. Toki myös “off topicit” ovat hyvinkin mahdollisia. Intohimoisena Liverpoolin kannattajana Valioliigan menoa on tullut seurattua tarkasti pidempään ja Mestareiden Liigaa toki myös, mutta nyt pitkän tauon jälkeen kiinnostus CL:ää kohtaan on erityistä sattuneesta syystä, ja aivan erityisesti lohko B on tarkkailussa. Poolin pelejä olen elämäni aikana nähnyt livenä noin 20, joista iso osa asuessani takavuosina Lontoossa.

Vedonlyöntiin suhtaudun paitsi vakavasti, myös intohimolla. Yli 10 vuotta olen toiminut alalla ammattilaisena. Harrastuksesta kun tulee työ niin paljon parempaa ei voisi toivoa. Vedonlyöntivihjeitä tuskin kovinkaan paljoa tulen tänne blogiin laittamaan vaan jaan ne Twitterin puolella. Jos kiinnostaa niin ottakaa sieltä seurantaan: @mrbigbet

Tässä kun Valioliigat on tauolla pari viikkoa niin on ollut jo hiukan aikaa paneutua Liverpoolin lohkon joukkueisiin Mestareiden Liigassa. Basel ja etenkin Ludogorets tulevat sarjoista joita ei tule yhtään seurattua niin on ollut kiva hieman tutustua mitä vastaan on tulossa. Kirjoitan joukkueista infoa tänne hieman myöhemmin. Real Madridiin tuskin on juurikaan tarvetta ennakkoon syventyä, kun Cristianot on niin tuttuja juttuja kaikille.

Cheers!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

CL, Lohko B: Ludogorets Razgrad

Viime kauden Bulgarian tuplamestari.

“Kotkat” ovat ensikertalaisia Mestareiden Liigassa ja ylipäätään toinen joukkue Bulgariasta joka pääsi lohkovaiheeseen Levski Sofian jälkeen. Viime kaudella he pääsivät mukaan Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen, voittivat siellä lohkonsa jossa oli mukana PSV, Dinamo Zagreb sekä Odessa. Ekalla pudotuspelikierroksella vastaan tuli Lazio joka kaatui yhteismaalein 4-3 ja noutaja tuli sitten neljännesvälierissä, kun Valencia oli jo liian kova pala. Tie tämän kauden CL-lohkovaiheeseen aukeni dramaattisten vaiheiden jälkeen, kun viimeisessä karsintapelissä Steaua Bukarestia vastaan päädyttiin pilkkukisaan. Ensin toki tarvittiin Ludogoretsin brassi Wandersonin 90’ tullut 1-0 maali tasoittamaan puntit yhteismaaleissa. “Kotkien” maalivahti Stoyanov ajettiin kentältä jatkoajan lopussa, kaikki vaihdot oli suoritettu joten maaliin asteli toppari Cosmin Moti. Tarinan loppu onkin sellaista futishistoriaa, ettei vastaan tule kuin aniharvoin, jos silloinkaan:

https://www.youtube.com/watch?v=rWIij2QNwyc

Romanian maajengirinkiin kuuluva Moti otti pilkuilla kaksi kunnon torjuntaa ja Ludogorets jatkoon!

Täysin rahalla muutamassa vuodessa rakennettu joukkue on kirjava sekoitus eri kansallisuuksia kuten arvatakin saattaa. Miehiä löytyy Bulgarian lisäksi, Brasiliasta, Romaniasta, Sloveniasta, Ranskasta, Espanjasta, Portugalista, Kolumbiasta, Hollannista, Madagascarista, Tunisiasta sekä Suomesta. Seinäjokelaislähtöinen, -91 syntynyt Tero Mäntylä on jo neljättä kautta Ludogoretsin riveissä. Mäntylä ei ole kuitenkaan paikkaansa topparina pystynyt täysin vakiinnuttamaan ja alkukausi on mennyt pääosin penkillä. Päävalmentajana toimii Georgi Dermendzhiev, joka nousi tehtäväänsä heinäkuun lopulla apuvalmentajan paikalta korvatakseen potkut saaneen Stoycho Stoevin.

Bulgarian maajoukkueen ringistä Ludogoretsissa löytyy 7-8 pelaajaa: maalivahdit Stoyanov ja Cvorovic, puolustajat Minev, Terziev ja A. Aleksandrov, kk-pelaajat Dyakov (joukkueen kapteeni), Zlatinski ja M, Aleksandrov. Lisäksi brassit Marcelinho (hyökkääjä) ja Junior Caicara (oikea pakki) ovat vakituisesti avauksessa kuten myös rp-kisan sankari toppari Moti (Romania).

Tsämppäreissä Ludogorets pelaa kotipelinsä evakossa, Sofiassa 350km päässä Razgradista, koska oma stadion on liian pieni näihin karkeloihin. Todellinen kyläseura jättiläisten seassa tämä Bulgarian porukka on sillä Razgradin kaupungissa asuu vain 33.000 ihmistä :) .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

CL, Lohko B: FC Basel

Sveitsin mestari jo viidesti peräkkäin.

Kaikki muistavat kuinka Basel kaatoi Chelsean viime kaudella lohkovaiheessa kahdesti. Ensin The Bridgellä 2-1 ja sitten vielä kotonaan St Jakob-Parkilla 1-0. Jäivät siltikin lohkossa kolmanneksi, kun jatkoon painoi Chelskin lisäksi Schalke. Eurooppa Liigassa tie nousi pystyyn neljännesvälierissä Salzburgia vastaan. Tälle kaudelle CL-lohkovaiheeseen Basel pääsi suoraan ilman karsintoja.

Englannissakin jonkun verran valmentajauraa luoda yrittänyt portugalilainen Paulo Sousa palkattiin tänä kesänä uudeksi päävalmentajaksi hienoa työtä tehneen Murat Yakinin tilalle. Yakin siirtyi Venäjälle Spartak Moskovaan. Muista kesän aikana lähteneistä tärkeimmät olivat Sveitsin mukana MM-kisoissakin olleet maalivahti Yann Sommer sekä kk-pelaaja Valentin Stocker. Aiemmin tammikuulla monet muistavat kuinka Chelsea osti Mohamed Salahin juuri Baselista.

Baselin tämän kauden rivistöstä löytyy neljä pelaajaa jotka olivat mukana kesän MM-kisoissa: sveitsiläinen puolustaja Fabian Schär, kk-pelaajat Marcelo Diaz (Chile), emotionaalisesti Norsunluurannikon Kolumbiaa vastaan pelatun ottelun kansallishymnin aikana esiintynyt Serey Die, sekä hyökkääjä Giovanni Sio (Norsunluurannikko). Lisäksi ainakin Sveitsin jengistä ovat aiemmin tulleet tutuiksi puolustaja Philip Degen (oli myös muutama vuosi sitten Liverpoolissa), kokenut hyökkääjä & joukkueen kapteeni Marco Streller ja kk-pelaaja Fabian Frei. Maalia vartioi täksi kaudeksi Sparta Prahasta siirtynyt Tomas Vaclik, lisäksi joukkueen toinen tshekkiläinen, toppari Marek Suchy kuuluu Tshekin maajoukkueeseen. Kesän kallein hankinta yhdessä Vaclikin kanssa oli nuori paraguaylainen kk-pelaaja Derlis Gonzalez joka tuli Benficasta 3 miljoonalla eurolla. Vielä mainittakoon, että kaikkien tuntema argentiinalainen Walter Samuel (36v) siirtyi Baseliin täksi kaudeksi pitkän Inter-putken jälkeen.

Palaan joukkueisiin vielä varmasti lähempänä, kun ensimmäiset CL-pelit ovat alkamassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Laitan tähän vielä ylös ekojen pelien asian linet niin näkee kuinka ne 10 päivän aikana tulevat muuttumaan.

Liverpool v Ludogorets -2 ... 211 184 ..... o/u 3 ... 191 201

Real M v Basel -2.75 ... 215 181 ..... o/u 3.5 192 200

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Tänään pelataan miesten pesiksessä 2. finaali. Eilen Sotkamo selkeään voittoon 2-0.

- 22 edellistä keskinäistä peliä: voitot Sotkamolle 21-1. Tilasto on uskomaton. Psykologisesti vaikutus on massiivinen.
- Sotkamolla 28 voitettua Play OFF peliä putkeen. Tämä on myös aivan uskomaton tilasto.
- Eilisen perusteella tasoero vain kasvanut vuodessa, näin ei ViVeläisten mielestä todellakaan pitänyt olla.
- Toki ViVe pelasi eilen huonosti, mutta homma on kuitenkin aina myös suhteessa vastustajaan.
- Sotkamon avainpelaajat jälleen huikeassa tikissä, ViVellä vastaavasti lievää "puutumista" havaittavissa.
- SoJyn Kosti Rautiainen loukkaantui eilen joka on selkeä miinus.
- Lukkaripeli Sotkamolla jälleen kerran pykälän, tai jopa kaksi, Vimpeliä parempaa (Kohonen vs Huuskonen)
- Voitolla Sotkamo varmistaa mahdolliset kultajuhat ensi lauantaille Hiukkaan, kun 3. peli pelataan

Näistä asetelmista päivän ottelun moneyline luokkaa 30-70. Sotkamolle tarjolla 1,58 Veikkauksella pelin voitosta joka on hieno ylikerroin. Jos peli menee Supervuoroon ja varsinkin kotiutuskisaan siinä iso etu Sotkamolla tiiviimmän ulkopelin ja terävemmän lyöntiarsenaalin vuoksi.

Myös pronssitasitot uskon tänään menevän poikki. Joensuu ja Pori eilen voittoihin. Miesten puolella Joensuulle otteluvoitosta 1,42 ja Porille naisten puolella 1,40. Toteutuvat noin 75% molemmat.

Pelionnea!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Ensi viikonloppuna taas elämä “normalisoituu” :peukku: , kun maajoukkuetauot on potkittu pois alta ja sitä myöden eurosarjoissa pallot alkaa pyörimään. Tuleva kierros on sikäli ainutlaatuinen jokapuolella, että:

- Alla on kesän MM-kisat ja sarjat vasta aluillaan
- Alla on 10-11 päivän maajoukkuetauot ja pelaajat olleet seurajoukkueista poissa
- Ensi viikolla alkaa Mestareiden Liiga

Jokainen voi itse mielessään funtsia onko em. asioilla vaikutusta joukkueiden otteisiin ja jos on niin miten paljon. Itse lasken tämän kierroksen isohkoksi haasteeksi kaikille niille porukoille ympäri euroopan joissa on paljon maajoukkuepelaajia & CL-pelit odottavat. Luulenpa, että joku isokin yllätys saatetaan hyvin nähdä jollain stadionilla. Englannissa Chelsea ja Liverpool ovat isoja suosikkeja kotonaan ja lähtökohtaisesti minulle on erittäin haastavaa lähteä lyömään vähintään kahden maalin voittojen puolesta rahaa sisään varsinkin, kun vastustajat Villa ja Swansea ovat alkukaudesta puolustaneet suht’ mallikkaasti. Arsenal ja City pelaavat keskenään Emiratesilla lauantain päiväpelissä. Tässä on hyvä muistaa, että Citylle on tällä kaudella erittäin tärkeää pärjätä myös CL:ssä jossa menestystä ei ole aiemmin tullut isoista satsauksista huolimatta. Nyt heidät arvottiin jälleen hankalaan lohkoon ja ekana vastassa on Bayern Munchen Allianzilla.

Jos jätetään värilliset lasit pois päästä niin suurin mielenkiinto itselläni kohdistuu sunnuntaille ManU v QPR –peliin. Kolme kierrosta takana ja ManU edelleen ilman voittoja, vaikka vastassa ollut “keskinkertaisuuksia”. Tarkoittaa sitä, että nyt alkaa olla jo painetta voittamiselle. Unitedin pankkitiliä tyhjättiin kesän mittaan sen verran raskaalla kädellä, että näistä peleistä on pakko alkaa tulla voittoja, ettei TOP4 karkaa jo syyskauden aikana, olkoot LvG:n “prosessi” kuinka pahasti kesken tahansa. QPR voi tulla otteluun paljon vapautuneemmin, heiltä ei kukaan odota tässä ihmeitä.

United toki vahvistunee tähän myös selkeästi ainakin paperilla. Rojo tulee alakertaan, Falcao saanee lupa-asiansa lyöntiin, Herrera lienee taas kunnossa ja Luke Shaw mahdollisesti on myös pelikunnossa. Di Marialle peli on kotidebyytti. Mielenkiintoista nähdä vieläkö LvG lähtee kolmella topparilla, vaikka homma ei ole toiminut ollenkaan ja itse olen erittäin skeptinen, että se toimisi vielä joulunakaan tuolla rosterilla. Ja toinen juttu on miten Rooney, RvP ja Falcao istutetaan kentälle yht’ aikaa ? Jos RvP & Falcao ovat keulilla ja Rooney heidän alapuolella niin kuinka Di Mariasta saadaan paras irti ? Erittäin haastavaa nähdä, että näillä palasilla mitä Old Traffordille on kannettu pystyisi järkevästi toteuttamaan 3-5-2 systeemiä. Toki Falcaon pelituntuma on pitkän loukkaantumisen jälkeen vielä hukassa joten hyvinkin mahdollista, että tämän matsin aloittaa vielä penkiltä, mutta pitkällä tähtäimellä Rooney, RvP, Falcao kolmikon peluuttaminen on mielenkiintoista nähdä. Itse näen neljän alakerran ylivoimaisesti parhaana ratkaisuna tuolle nipulle joka mahdollistaisi sitten taas Di Marian pelaamisen vasemmalla, Rooneyn kärkien takana ja oikealla luultavasti Valencia. Herrera / Carrick keskikentän pohjalla. Juan Matalla alkaa olla varmasti aika mielenkiintoiset ajat edessä…

QPR heitti jo ajatuksen kolmesta topparista roskakoriin umpisurkeasti menneen Spurs-pelin myötä ja paluu neljän alakertaan toikin sitten 1-0 voiton Sunderlandista. QPR ei pelannut tuossakaan toki mitenkään erityisen hyvin. Hidas mutta kokenut kippari Clint Hill veti vasempana pakkina, saapi nähdä vieläkö samoilla mennään sunnuntaina. Chileläinen Eduardo Vargas tehnee vihdoin debyyttinsä ja potentiaalia on kovaksikin pelimieheksi Valioliigaan. Hauska nähdä lähtevätkö sekä Vargasilla, että Austinilla haastamaan ManUn puolustusta. Huomionarvoista, että Rio Ferdinand palaa Old Traffordille.

Sen verran pahasti on Unitedin alakerran pelaaminen ollut hakemista, että pystyn hyvinkin näkemään myös QPR:n maalinteossa. Vastaavasti taas tuolla tulivoimalla mikä Unitedilta löytyy niin Rob Greenin nollapeliin en usko juuri ollenkaan ja jos onnistumisia alkaa ManUlle tulla ja sitä myöden peli vapautua niin useampikin maali voidaan nähdä. Peli on mielestäni maalirikkaampi mitä markkinat ennakoi ja earlyna olen pelannut Over 2.75 kertoimella 192.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.09.2014 15:43 <SirAlex> Tertul YK! Hienoa, että saatiin lisää PL-guruja yhteisöömme!

08.09.2014 15:43 <SirAlex> Itellä identtiset ajatukset Manun 3:n topparin toimivuudesta

08.09.2014 15:44 <SirAlex> ja on kyllä käsittämätöntä mikäli LvG sillä vielä jatkaa.

08.09.2014 15:44 <SirAlex> Täällä myös ostettu overia, Manu -miehistö missä formaatissa

08.09.2014 15:44 <SirAlex> tahansa kuulostaa tällä hetkellä aika runsasmaaliselta. imo

08.09.2014 18:16 <Mr Big Bet> Juu kiitti vain. Nyt on ainakin periaattessa ollut ...

08.09.2014 18:17 <Mr Big Bet> ...pari vkoa aikaa hioa kuviot uusiksi vaikka miehiä...

08.09.2014 18:18 <Mr Big Bet> ...ollutkin maajengien mukana. Jää nähtäväksi, mutta...

08.09.2014 18:18 <Mr Big Bet> ...olen myös ihmeissäni jos vielä 3 topparia on avarissa.


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Suomikiekot pyörähtää käyntiin huomenna mikä on aina hieno juttu! :peukku:

Pari päivää olen tässä asetellut voimasuhteita kohdilleen, ja monien muiden tavoin on tällä kaudella erittäin helppo hypätä mestaruusvedoissa Kärppä-junaan mukaan ja odottaa puksuttaako se keväällä jälleen täysin päätyyn asti. Hyvin, hyvin vahva on MuTu -puolto tälle asialle, että näin tulee tapahtumaan. Toki kausi on pitkä ja monenlaista voi tapahtua (sekä Kärpille, että haastajille), mutta juuri nyt näyttää siltä, että suurimmat uhkaajat ovat sen verran paljon perässä, että todella selkeä on oululaisten asema sarjan kärjessä. Valmennus, maalivahtipeli, hyökkäys kaikki jo nyt priimaluokkaa SM-Liigaan. Pakisto ehkä kaipaa vielä hienosäätöä, mutta siihen löytyy taatusti pelimerkkejä. Näenkin Kärppien suurimpana uhkana sen miten paljon joukkue mestaruutta keväällä haluaa vs. muut porukat ja mikäli CHL päättyy mestaruuteen niin kuinka paljon tämä vielä täyttää vatsaa lisää. Tällaisessa mestaruusähkyssä vaanisi pieni "krapulan" vaara, mutta palikat sinällään joukkueessa ovat parasta A-tasoa mitä Suomesta löytyy, kun eletään syyskuun 9. päivää.

Prosentit mestaruudelle:

Kärpät 38
Lukko 16
Tappara 11
HIFK 10
TPS 10
Jyp 6
SaiPa 4
Loput 5

Tapparalle tuossa voi olla jopa liikaa prosentteja. Rautakorven menetystä on jokapaikassa huudettu tarpeeksi, mutta ei todellakaan turhaan. Merkitys voi olla vieläkin suurempi mitä ehkä yleisesti ajatellaan. En pidä missään nimessä mahdottomana jopa luisumista TOP6 ulkopuolelle. Aika näyttää. Toki pitää muistaa, että Rautakorpi on tällä hetkellä myös vapaana markkinoilla, mutta aika kaukaiselta kylläkin tuntuu nopea paluu Tapparan penkin taakse vaikka mahdollisuus tulisikin eteen. Jossakin vaiheessa paluu tulee vielä tapahtumaan sillä niin kova nälkä, vitutus ja revanssimieliala Jukalle taatusti jäi kahdelta viime kaudelta.

CHL on jokatapauksessa alkanut joukkueelta jo niin kirjavasti, ettei Tapolalla ole määrättömän paljoa aikaa alkaa todistaa omia kykyjään Liigassa, vaikka onkin täysin rookie pääkoutsina. Ja sitä todistettavaa on PALJON, ainakin minulle.

Kärppien mestaruus 3,40 Veikkauksella. Tuntuu oikein hyvälle lyönnille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Liverpool update:

Brendan konfirmoi tänään pressissä, että Sturridge on ainakin 3 viikkoa sivussa. Paha menetys – toki oli odotettavissakin, että ennemmin tai myöhemmin näin tulee tapahtumaan ja osittain tämänkin takia Balotelli on nyt Merseysidella. Sturridgen loukkaantumishistoria on kyllä surullinen, kun jalat eivät millään tahdo kestää ehjänä pidempää pätkää. Emre Can on sivussa myös ainakin 6 viikkoa ja Joe Allenilla on ongelmia polven kanssa (late fitness test). Tarkoittaa Lucasille hommia keskikentällä elleivät sitten lähde murtamaan Villan sumppua siten, että SG ja Henderson ovat alempana ja nyt kun Lallana on kunnossa niin yläkerta olisi muotoa Lallana – Coutinho – Sterling ja piikissä Balotelli. En pidä tätäkään mahdottomana. Villan hyökkäyspeli on ollut muutenkin alkukaudesta niin vaatimatonta, etten näe heidän tulevan tähän mitenkään muuten kuin todella rankasti puolustamalla ja siinä mielessä ei välttämätä olisi huono jättää Lucas penkille. Peli on Balotellin kotidebyytti.

Alakerrassa Skrtel on edelleen sivussa samoin kuin GJ ja koko alkukauden poissa ollut Flanagan. Puolustus lienee täten sama kuin Spurs-taistossa: Moreno – Sakho – Lovren – Manquillo.

Niille jotka ovat missanneet niin kerrottakoon, että Victor Valdesin sopparia Pooliin pidetään done dealina. Valdes on free transfer ja kun on saanut viime keväänä loukkaantuneen polvensa kuntoon niin läpäisemällä medicalin on homma selviö. Erittäin hyvä lisä maalivahtiosastolle, koska jos Mignolet loukkaantuisi koko korttitalolta putoaisi pohja pois sillä Brad Jones ei ole lähellekään samaa tasoa.

Vedonlyöntipuolelta: Kuten aiemmin tuolla kirjoitin niin kovinkaan kiinnostunut en missään nimessä ole useamman maalin kotivoitosta. Paras valinta nykytiedoilla ehkä olisikin Villan +1.75 1.88, mutta antaa senkin olla. En ole ollenkaan innostunut Villan tämän(kään) kauden joukkueesta ja yleisesti ottaen lähinnä heitä vastaan pelaaminen houkuttaa selkeästi enemmän. Live-vedoista sen sijaan saattaa hyvinkin löytyä jotain kivaa. Jos jotain pelaan niin Twitteristä löytyy sitten valinnat: @mrbigbet

Poolilla alkaa lauantaista lähtien erittäin kova puristus, kun pelaavat 7 peliä kolmessa viikossa. Kovuus, tylyys ja kestävyys punnitaan tällä kaudella ekaa kertaa todenteolla.

:peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Louis van Gaal believes it will be “easy” to accommodate Manchester United’s glittering array of attacking talent.

The United manager is ready to abandon his 3-4-1-2 system and switch to a four-man defence as he prepares to hand home debuts to up to five players against Queens Park Rangers at Old Trafford tomorrow.

Radamel Falcao, Ángel di María, Daley Blind, Marcos Rojo and Luke Shaw are all in contention to start with Van Gaal hoping to secure his first win as United manager after mustering just two points from the first nine available.

********

Pitkällä tähtäimellä neljän alakertaan siirtyminen tarkoittaa varmasti Unitedin pelissä maalimäärien nousemista, sekä tehdyissä että päästetyissä. Mikäli vielä jostain löytyy ~1.70 Over 2.5 maalille huomiseen QPR-peliin niin lämmöllä suositan heittämään verkot vesille. Aasiassa Overien kertoimet jo hieman putoilleet siitä mitä ne olivat Early marketissa (2.75 linellä ~190).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Liverpool v Ludogorets

Lyhyesti:

- Poolin pelin monet näkivät eilen ja se jätti paljon toivomisen varaa, toisaalta tästä osasin hieman varoitellakin jo aiemmin, kun ajankohta pelille oli haastava (MM-kisat, maajoukkuetauko, alkava CL). Siltikin esitys oli surkea, sitä ei pakoon pääse.

- Ludogorets tulee tähän taatusti samoilla sävelillä kuin Aston Villa eilen :arrow: miehiä paljon pallon alle ja erikoistilanteista toivotaan maalia.

- Poolilla iso kasvojen pesun paikka, lisäksi tämä on ottelu jota on odotettu monta vuotta (back in CL)

- Ludogoretsin ykkösvahti Stoyanov on pelikiellossa saatuaan punaisen Steauaa vastaan ja kakkosvahti Cvorovic loukkaantui tällä viikolla :arrow: hätäapuna saatiin hommattua Kanadan maajoukkuevahti Milan Borjan joka signasi perjantaina sopparin free transferina. Seurajoukkueessa ei pelejä alla useaan kuukauteen ja yhteisiä treenejäkin ehtii ottaa joukkueen kanssa vain pari. Tilanne melkoisen haastava.

- Ludogorets joutuu nyt muutenkin sille outoon tilanteeseen, kun ovat ottavana osapuolena koko pelin ajan. Bulgariassa kuitenkin hallitsevat pelejä pääsääntöisesti hyvinkin selkeästi.

- Kotietu on merkittävä

- Näillä tiedoilla uskon vahvasti, että Pooli ottaa tässä kohtaa ison ryhtiliikkeen ja ovat vieläkin suurempi suosikki tiistaina mitä markkinat kertoo. HCP -1.75 ~195 löytyy sieltä sun täältä joka kannattaa varmasti pelailla. Jossain pienillä bookkereilla voi olla -1.5 ~175.

:peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Neljä kierrosta Valioliigaa takana. Otteiden heilahtelua ja isojakin yllätyksiä on ehditty jo näkemään mikä ei sinänsä toki yllätä. Intoilijat erottuvat syksyllä ja mestarit keväällä. Ennakkoon nähden positiivisimmat TULOKSET ovat varmasti keränneet Aston Villa (10p) ja rajuja muutoksia kärsinyt Southampton (7p). Villa on käyttänyt vähäiset maalipaikkansa hyvin hyödykseen ja puolustus on toistaiseksi kestänyt todella hienosti. Yksi päästetty maali kertoo myös tästä. Ihan näin vakuuttavia otteita Villa ei kuitenkaan ole esittänyt kentällä mitä pistemäärä 10 kertoo: Kauden neljä tehtyä maalia ovat tulleet kuudella laukauksella kohti maalia! Jatkossa Villaa punnitaan vielä todenteolla, kun vastaan tulevat peräkkäin Arsenal, Chelsea, City ja Everton. Christian Benteke on palaamassa kentille kuukauden sisällä pitkän tauon jälkeen.

Southampton taasen on yllättänyt ainakin minut hyvillä otteillaan ottaen huomioon kuinka pahasti pakka levisi kesän aikana. Koeman on kuitenkin saanut porukan hyvään nosteeseen ja 7p tässä vaiheessa ei ole yhtään liikaa esityksiin nähden. Toki alkukauden ohjelmakin on ollut “sopiva”. Morgan Schneiderlinin pään kääntäminen pois White Hart Lanelta osoittautui tärkeäksi vedoksi ja mies on ollut yksi sarjan parhaita so far.


Tulevan kierroksen mielenkiintoisimmaksi peliksi on helppo nimetä sunnuntai-illan City v Chelsea. Voitolla Chelsea nappaisi jo 8 pinnan kaulan “Blue Mooniin”. Itseäni kuitenkin kiinnostaa myös paljon lauantaina pelattava Newcastle v Hull. Ennakkoasetelmat tähän ovat sähköiset. Alan Pardew’ta vaadittiin fanien toimesta rankasti eroamaan / erotettavaksi viime viikonlopun Soton-pelin alkuvihellyksestä lähtien. Pardew myönsikin pelin jälkeen, että fanien toiminnalla oli varmasti jonkinlainen vaikutus joukkueen surkeaan esitykseen 4-0 tappiossa. Harakoiden puolustus oli täysin levällään pitkin ottelua ja omiin on nyt kolahtanut 7 kertaa kahdessa viime pelissä. 2014 Newcastle on pelannut sarjassa 23 ottelua saldolla 4-3-16. Lisäksi kun ottaa huomioon, että AP on paitsi fanien hampaissa niin myös lehdistön kanssa on ollut isoja ongelmia viime kuukausina ja alla on seitsemän ottelun toimitsijakielto joka tuli juurikin Hullia vastaan viime keväänä David Meylerin puskemisesta niin synkältä tilanne näyttää. Ainoa asia mikä viivyttää hänen potkujen saantiaan on epäilemättä a) hyvät välit omistaja Mike Ashleyn kanssa, b)kaksi vuotta sitten tehty täysin käsittämätön jatkosopimus johon Ashley runttasi AP:lle peräti kahdeksan vuoden diilin (päättyy 2020). Sanomattakin selvää, että AP:n poispotkiminen tulee erittäin kalliiksi tietämättä tarkemmin sopparin klausuuleja. Voin sanoa, että lauantaina pelin avausminuutti on hauska nähdä. En usko millään, että fanit muuttaisivat mieltään viikon aikana ja jotkut varmasti toivovat jopa omiensa tappiota, että Pardewsta päästäisiin jo pian eroon. Harakat tekivät kuitenkin kesällä sen verran hankintoja, että materiaali sinällään pitäisi TOP10 paremmalla puolella mielestäni olla. En usko, että AP saisi kenkää ennen viikonloppua, silä jos saisi niin olisi se varmastikin jo tapahtunut. Toki Mike Ashleysta ei ikinä tiedä..

Pelaajapuolella Newcastlelle oli paha takaisku Siem de Jongin pitkäaikainen loukkaantuminen. Syö tehoja hyökkäyspäästä varsinkin, kun kesällä saapunut Emmanuel Riviere ei ole toistaiseksi ainakaan osoittaunut sateentekijäksi. Toinen hyökkääjähankinta Facundo Ferreyra ehti jo loukkaantuakin, Papiss Cissen paluu alkaa olla lähellä, mutta tämä matsi ainakin tulee vielä liian aikaisin. Jos puolustus jatkaa sekoiluaan, hyökkääjät vaeltavat tehottomina ja fanit toivovat managerille kenkää niin lähtökohdat eivät ainakaan ole St. James Parkilla aurinkoiset. Kirsikka kakun päälle olisi ollut vielä, kun Pardewn kanssa riitaantunut Hatem Ben Arfa pelaisi tässä, mutta hän on edustuskelvoton lainapestin vuoksi.


Vastassa siis Hull City. Tigers. City. Pientä turbulenssia ollut myös Hullin suunnalla, kun omistaja Assem Allam haluaisi muuttaa nimen Hull Tigersiksi ja fanit luonnollisesti haluavat pitää perinteestä kiinni ja pitää Cityn. Lopputulemana mielenosoituksia ja Allamin uhkaus myydä seura eteenpäin. Nurmella sen sijaan asiat tuntuvat olevan suht’ ok. Hull ei ikinä selviytynyt Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen, mutta tämän näen ainakin vedonlyöjän silmin heille vain positiivisena asiana. Moni joukkue on ajanut EL-pelien kanssa karille Valioliigassa rasituksen ja matkustamisen takia ja kaudesta on tullut tuskainen, kun homma on lähtenyt syksyllä väärille raiteille. Kuten esim. Swansea viime kaudella.
Hullin esitykset alkukaudella ovat jättäneet toivomisen varaa. Tosin siirtorajan viime hetkillä tulleet Dawson, Ben Arfa, Ramirez ja Hernandez voivat tuoda hommaan hyvinkin uutta virtaa ja tosiaan EL-pelejä ei nyt ole enää “vaivoina”. Materiaali kaikkineen on IMO sellainen, ettei putoamisesta ainakaan pitäisi olla vaaraa. Debyytissään West Hamia vastaan uruguaylainen Abel Hernandez vaikutti todella terävältä ja luulisi hänestä olevan vielä paljonkin iloa kauden mittaan.


Vedonlyöntiin löytyy tähän matsiin selkeä vihje: Hull DNB 289. Arvio noin 39% ja maistuvuus ihan hyvä. Ennakkoasetelmat huomioiden matsi on täysin “special case” ja fyysisestä kotiedusta huolimatta Newcastle ei voi olla kovin suuri suosikki. Henkinen kotietu saattaa olla tässä vain taakkana. Oma 1x2 -arvio tällä hetkellä on luokkaa 44 28 28 ja suositan nimenomaan ottamaan Hullia joko DNB muodossa tai jopa suoraa voittoa ~4.00 kertoimilla. +0.25 218 on myös toki hyvä, mutta itse jätän mieluummin tasapelin tuoman profitin tässä kohtaa ottamatta.

Pelionnea! :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.09.2014 16:26 <razor> Albert pubin mies kovassa kynäkunnossa. Riispekt.

16.09.2014 18:19 <Mr Big Bet> Cheers!


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Taas mielenkiintoinen kierros Valioliigaa edessä sisältäen pari kuumaa derbyä. :peukku: Nyt kun 5 kierrosta on sarjaa takana niin joukkueista alkaa saamaan jo hieman paremman kuvan, että missä mennään. Toki isojen johtopäätöksien tekeminen on vieläkin melko radikaalia ja esim. rankingien “uusiksi” laittaminen nähdyn perusteella voi koitua kalliiksi, mutta perspektiiviä pelatut pelit jo hyvin antaa.

Arsenal v Tottenham on sellainen taisto joka sytyttää aina; niin pelaajat, fanit kuin katsojatkin ympäri maailman. Ottelu joka pitää voittaa, ottelu jota ei missään nimessä saa hävitä. Arsenal näitä derbyjä on dominoinut pidempään ja esim kuusi viimeistä sarjakohtaamista on menneet Wengerin miehistölle voitoin 5-1, maalein 15-6. Arsenalin formi on muutenkin ollut jo pidempään suhteellisen vakaa ja pelaaminen keskimäärin hyvällä tasolla. Dortmund –matsi oli erittäin huono Saksassa, mutta muutoin sapluuna on ollut iskussa jo huhtikuulta saakka talven taantuman jäljiltä. Vuosi sittenhän tilanne oli samanlainen, että Tykkimiehet aloitti sarjan huikean hyvin ja jopa mestaruudesta alettiin vakavasti höpöttelemään, kun syyskausi kulki loistavasti. Kaikki toki muistaa kuinkas sitten kävikään, mutta sarjassa ekat viisi peliä ovat menneet tappioitta, tosin kolme tasuria ovat olleet vaivoina. Aston Villa kaatui viime viikonloppuna vakuuttavasti 3-0, hämärän peittoon jää kuinka iso rooli tuloksen takana oli Villan flunssaepidemialla. Jokatapauksessa Welbeck sai erittäin tärkeän ekan onnistumisensa pelaten hyvän pelin, samoin Özil hiljensi kriitikoita ainakin väliaikaisesti. Pidemmän ajan murheena on uskomattoman kapea alakerta jossa kyllä laatu putoaa heti, jos loukkaantumisia alkaa tulla enemmän. Debuchy on 3kk sivussa ja juurikaan enempää särkymävaraa siellä ei enää ole. Pidän todella erikoisena, ettei Debuchyn lisäksi kesällä sisään tullut muita puolustajia. Ilmeisesti luotto on ollut ainakin todella kova omiin nuoriin pakkeihin ? Bellerin jo debyyttinsä tekikin CL:ssä. Mainittakoon vielä, että Arsenalilla on menossa 20 pelin tappioton kotiputki Valioliigassa. Viikolla tuli lähtö Southamptonia vastaan Liiga-cupissa. Luonnollisesti pelaajia kierrätettiin paljon ja nämä syksyn cup-taistot ovat muutenkin luonteeltaan eri maailmasta kuin sarjapelit.


Tottenham taasen aloitti hienosti kahdella voitolla, mutta sen jälkeen homma ei ole toiminut kuten odotukset olivat kahden hyvän matsin jälkeen. Toki avauspelissäkin olivat jonkun verran jaloissa, mutta siinä oli Naughtonin aikainen ulosajo iso tekijä ja voitto siitä oli hyvä suoritus. Sunderlandissa esityksessä ei ollut sinänsä vikaa, mutta 2-2 tulos jäi käteen, kun peliä ei pystytty “tappamaan”. Pool ja WBA –pelit kotona olivat erittäin huonoja. Kokonaisarvosana joukkueen alkukaudesta on “välttävä / ok”. Pocchettino tarvitsee nyt vain aikaa, vaikka tulokset olisivat lähitulevaisuudessakin keskinkertaisia. Kyseessä kuitenkin varmasti hyvä valmentaja. Spurs vain on sellainen seura, ettei Daniel Levy ole hirveästi konttaamista katsellut viime kausina, mutta luulisi että tälle projektille aikaa kuitenkin annetaan ?


Näen tämän matsin niin, että Arsenal on tasonsa viime aikoina näyttänyt ja odotan heiltä erittäin hyvää suorittamista myös tässä. Spursilla prosessi on vaiheessa ja formi kaukana parhaasta mahdollisesta. Uskon selkeästi enemmän Arsenalin jatkavan dominointiaan Pohjois-Lontoon paikallisessa mitä markkinat indikoi. Omissa papereissa Arsenalin voittomahdollisuudet ovat noin 60%. Earlyna Twitterin puolella vihjasin Arsenalin voittoa kertoimella 185 ja vieläkin löytyy sellaista 178 parhaimmillaan. Ensi keskiviikon erittäin tärkeällä Galatasaray –pelillä en usko tässä olevan mitään vaikutusta Arsenalin otteisiin sillä yhdestä kauden kohokohdasta on kuitenkin kyse Tykkimiesten kohdalla lauantai-iltana. Toki myös Spursin.


Päivän info-uutisista poimittakoon tärkeimmät:

- ManUlla jatkuu alakerran ongelmat: 4/5 topparia sivussa vs WH (Jones, Smalling, Evans, Blackett)
- Daniel Sturridge ei luultavasti ole ainakaan siinä kunnossa, että olisi avauksessa vs Toffees
- QPR:llä poissa ainakin Barton, Mutch ja ehkä “pari muutakin” . Sandro luultavasti OK.

Omassa elämässäni Southampton on tänä viikonloppuna klassinen esimerkki siitä, että tuntuu erittäin todennäköiseltä, että ottavat 3 pinnaa, mutta nykykertoimet eivät vain ihan riitä pelille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.09.2014 20:27 <Mr Big Bet> Korjataan toki, että Chambers tuli toki Arsun alakertaan.

25.09.2014 21:36 <GrandST> Miksi et laita tänne noita vetojasi kun kerran noin paljon

25.09.2014 21:37 <GrandST> niitä laitat? Tuolla twitterissä voit heittää palautus%:ksi

25.09.2014 21:38 <GrandST> mitä vaan. Eri asia jos suosittelisit vain muutamaa

25.09.2014 21:38 <GrandST> muutamaa kohdetta/viikko

25.09.2014 21:41 <Mr Big Bet> Twitter toimii mielestäni paremmin ja ei ole aikaa...

25.09.2014 21:41 <Mr Big Bet> moneen paikkaan niitä laittaa. Myös Liveen Twitter on...

25.09.2014 21:42 <Mr Big Bet> aivan ylivoimainen foorumi vihjeiden jakoon.

25.09.2014 21:42 <Mr Big Bet> Palautus% "ei ole heitetty mitä vaan". Kaikki vedot löytyy

25.09.2014 21:43 <Mr Big Bet> Twiittihistoriasta ja kirjanpitoni on 100% lahjomaton.

26.09.2014 00:16 <GrandST> Eli tämä on mainostamiseen ;) Twitter on kyllä hyvä mutta

26.09.2014 00:17 <GrandST> noin ison vetovolyymin mitä laitat seuranta aika hankalaa


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Basel v Liverpool @ St Jakob Park

Liverpoolin esitys Evertonia vastaan oli jo askel positiivisempaan suuntaan. Peli kulki selkeästi paremmin mitä muutamassa aiemmassa pelissä. Oma tehottomuus maalipaikoissa ja Tim Howardin hyvät torjunnat piti pelin yli 90 minuuttia 1-0:ssa ja sitten iski Phil Jagielkan uskomaton veto vastapalloon -> yläriman kautta nahkakuula verkkoon ja pistejako 1-1. Polemiikkia on rittänyt, että olisiko Mignoletin pitänyt saada laukaus torjuttua. Oma mielipide on, ettei veto ollut mahdoton torjuttavaksi, mutta en sitä kuitenkaan Mignoletin piikkiin laittaisi missään nimessä. Fakta kuitenkin on, ettei Mignolet pysty tällä hetkellä auttamaan joukkuetta juurikaan näillä “avaintorjunnoilla”. Puolustuksen haparointi on varmasti syönyt myös hänen itseluottamustaan ja nollapeli tuntuu jäävän haaveeksi työpäivästä toiseen. Evertonia vastaan sentään alakerran pelaamisessa oli jo kuitenkin merkkejä paremmasta. Skrtel – Lovren lienee jatkossakin se topparipari johon Rodgers luottaa. Mamadou Sakho ei omia osakkeitaan ainakaan nostanut lähtemällä lauantaina stadionilta keskenkaiken, kun totesi ettei ole lainkaan kokoonpanossa. Alku miehen uralle Poolissa on ollut vaikeahko ja varmasti kieliongelmat eivät ranskalaisen sopeutumista ole ainakaan helpottaneet. Sakho on jätetty pois myös Sveitsin reissulta, vaikka on fyysisesti täysin kunnossa.

Baselia vastaan pelataan jo todella isoista pisteistä, vaikka kyseessä vasta GameDay 2 tässä hienossa kilpailussa. Tappiolla Baselilla alkaisi olla jo toinen jalka CL:sta ulkona. Pool hoiti vain vaivoin Ludogoretsin ekassa pelissä dramaattisten vaiheiden jälkeen, mutta 3 pinnaa olivat toki erittäin tärkeät ja Basel otti kunnon selkäsaunan Madridissa. Tarkoittaa keskiviikolle sitä, että panokset = tapissa.

Aiemmilla kausilla Basel pelasi Murat Yakinin alaisuudessa puolustuksen kautta mikä tuotti hyviä tuloksia, mutta sai kannattajilta kuitenkin kritiikkiä. Nyt Paulo Sousa on tuonut hyökkäävämmän pelityylin, mutta sen mukana myös puolustus vuotaa. Sveitsin Super Liigassa 10 pelin jälkeen Basel johtaa sarjaa saldolla 7-1-2, maalisuhde 23-14. Tarkoittaa 3,7 maalikeskiarvoa. Joukkue on pystynyt pitämään kerran maalinsa puhtaana näissä peleissä.

Daniel Sturridge ei ole vieläkään täydessä kunnossa ja mies ei pelaa huomenna. Lazar Markovic on jälleen käytettävissä oltuaan pelikiellossa viimeksi. Baselin loukkaantumisista ei tässä vaiheessa vielä ole viime hetken tietoa, mutta ainakin edellisen matsin perusteella vaikuttaisi, ettei puutoksia ole isommin. Philip Degen on ollut jo kuukauden sivussa ja Marcelo Diaz kärsii pelikieltoa. Viikonloppuna pelasivat 1-1 kotitasurin Thunin kanssa. Thunin Berat Sadik tasoitti ottelun ihan lopussa.

Over 2.75 kertoimella 193 on sellainen jota tähän uskaltaa hyvinkin suositella. Sellainen 55% tuolle vähintään. Molemmat pystyy varmasti tässä maalintekoon ja vaikuttaisi, että Baselin pelit ovat olleet melkoista hurlumheitä, että “nolla-nollat” voi hyvinkin unohtaa. Olen myös pelannut Baselia tässä earlyna, mutta siinä kertoimet tulleet jo alaspäin, kun parhaimmillaan ne olivat lähemmäs 200 +0.5 linellä. Vähän hankala arvioida kuinka iso suosikki Pooli vieraissa nyt on, kun Baselinkaan otteet eivät ole vakuuttaneet. Mutta jos jotain pitäisi nykykertoimilla pelata +0.5 184 // -0.5 212 niin valinta olisi ehdottomasti Basel +0.5.

Pelionnea! :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.09.2014 19:23 <Mr Big Bet> Aluksi väärää tietoa Sakhosta. Mies onkin nyt loukkaantunut.

30.09.2014 19:23 <Mr Big Bet> Sakho sivussa 2-3 viikkoa.


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Harmittavasti ovat kertoimet Overissa nousseet illan Basel v Pool peliin. Syytä en tiedä, ainakaan pelaajatilanteessa ei pitäisi mitään sellaista olla joka puhuisi vähämaalisuuden puolesta. Toki Sturridge on edelleen pois, mutta tämä asia on ollut tiedossa. Jostain syystä nyt vain markkinat tykkää kovasti Underista. En ymmärrä miksi - illalla ollaan viisaampia. Yksi mahdollisuus on, että Lucas tulee Gerrardin kaveriksi keskikentän pohjalle pudottaen yhden hyökkäävämmän pelaajan penkille, mutta saapi nähdä.

Yleensä en tykkää pelipäivän markkinaa vastaan lyödä ainakaan kovin voimakkaasti, mutta mikäli ei vielä kohteeseen ole vetoa lyötynä niin joko Over 2.5 187 tai Over 2.75 212 on ehdottomasti pelin arvoinen kohde, IMO.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Vålerenga v Färjestad

CHL:n hassusta sarjajärjestelmästä johtuen Färjestad menetti eilen saumansa jatkoon ja pelaavat tänään vailla panosta Vålerengan vieraana. Matkassa on mukana 4 junioria ja ensi perjantaina & lauantaina on edessä tärkeät sarjapelit Brynäsiä ja Örebrota vastaan. Färjestad on aloittanut Elitserienin heikosti: 8 peliä, 8 pinnaa ja toka vipana sarjassa.

Vålerengan pelit eivät myöskään nappiin ole menneet alkukaudesta, mutta joukkue on kärsinyt loukkaantumisista myös. Nyt sarjassa on neljästä vipasta kolme voittoa ja viimeksi tuli 3-2 vierastappio kärkijengi Stavangerille (shots 26-22). Voisin kuvitella, että Vålerengalla on todellakin haluja päättää tämä CHL -taival tässä kohtaa kotivoittoon ruotsalaista jengiä vastaan. Seuraava sarjapeli on vasta sunnuntaina.

Veikkaus oli hereillä asian kanssa ja antaa selkeästi markkinoiden pienimmän kertoimen Vålerengalle (4,40). Mutta ne joilla on tilejä auki ympäri eurooppaa niin monesta paikasta löytyy vielä 5,50 tai jopa ylikin. Motivaatioasetelmat huomioiden taatusti herkullisia lyöntejä.

Pelionnea! :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Sellaisella vauhdilla on lumipallo tänään pyörinyt, että Veken 440 on nyt selkeähkösti korkein maailmalla. FBK:lla kaikki 4 junnua kokoonpanossa mitä on ollut matkassa mukana ja maalissa luonnollisesti 2-mokke Pogge. Jos ei vielä petsiä niin pienellä voi koittaa Veikkaukselta. Hankala tällaiseen "tarkkaa" arviota tehdä, mutta lähtökohdat aina suotuiset tällaisessa pelissä, kun kotijoukkue luultavasti selkeästi motivoituneempi, vaikka materiaalieroa varmasti onkin vieraiden eduksi.

Peli alkaa klo 21.05.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Liverpool v Real Madrid

Siitä lähtien, kun CL-arvat nousivat elokuun lopulla Monacossa on tätä peliä odotettu Anfield Roadilla kuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa. Ex-Utd Ronlado kun johdattaa joukkonsa nurmelle niin tunnelma tulee olemaan HUIKEA. Nämä CL-pelit ovat aina olleet Anfieldilla erityisiä, tänään erityisen erityinen!

Lähtökohdat tietää kaikki. Pooli on kompuroinut oman pelinsä kanssa pitkin syksyä eikä joukkueen kapasiteetista ole parasta vielä saatu revittyä irti. Alakerran yhteispelaaminen on ollut ajoittain huonoa, hyökkäyspeli ei ole toiminut lainkaan niin jouhevasti mitä odotukset ovat olleet. Erikoistilanteiden puolustamisessa on ollut paljon ongelmia. Varsinkin Sturridgen loukkaantumisella voi selitellä ne joita selitteleminen kiinnostaa, mutta fakta on myös ettei hyökkäyspelaaminen saa eikä voi olla niin paljon yhdestä, erittäin loukkaantumisherkästä, hyökkääjästä kiinni. Kuvaavaa on, että “Stu” oli tulossa takaisin rivistöön viime viikolla, mutta loukkaantui uudelleen treenien lämmittelyssä ilman mitään kontaktitilannetta tms. Miehen loukkaantumishistoria on karmea, mikä on surullista. Jalkavaivat tuntuvat kulkevan mukana kaudesta toiseen.
Muilta osin Pooli pääsee illan peliin parhailla miehillä. Allen ja Emre Can palasivat viikonloppuna rivistöön, samoin Glen Johnson. Sakho on sivussa, mutta ei avaukseen tällä hetkellä mahtuisi millään.

Realilla sen sijaan on alkanut juna kulkea tuttuun tyyliin alkukankeuksien jälkeen. Alla 7 voittoa putkessa ja näissä maaliero karmea 32-5. Voiko itseluottamus enää isommin tapissa olla mitä juuri nyt?

Pari asiaa tässä kuitenkin on mitkä on mielestäni hyvä huomioida. Ensinnäkin Bale ja Sergio Ramos ovat ottelusta sivussa. Onhan Realilla kovia miehiä myös penkillä, mutta nuo kaksi ovat kuitenkin erittäin tärkeitä avauskokoonpanon pelaajia. Toinen asia mikä väkisinkin pistää silmään on tuleva El Clasico ensi lauantaina. Sillä on iso merkitys jo tässä vaiheessa La Ligan kannalta koska Barcalla on sauma karata 7p karkumatkalle tai vastaavasti Real voi kiriä pisteen päähän. Vaikka Ancelotti eilen asian kielsikin niin jonkinlainen mahdollisuus on mielestäni olemassa, että Barca-pelikin on jo käynyt “valkoisten” ajatuksissa ja saattaa heijastua myös kentällä.

Jokatapauksessa olen äärimmäisen pettynyt mikäli Liverpool ei tänään pelaa syksyn PARASTA peliään. Asetelma on ainakin suotuinen; ekaa kertaa koko kaudella pääsevät peliin niin, ettei heiltä odoteta vastustajan nylkemistä vaan ovat altavastaajia. Tämän varmasti tiedostavat kaikki Anfieldin kuuluttajasta Albert pubin tarjoilijoihin. Psykologisesti tilanne on erinomainen kotipeliin lähdettäessä. Tämä joukkue on toki eri mitä muutama vuosi sitten Rafan aikoina, mutta Poolilla oli tapana CL:n kotipeleissä aina venyä parhaimpaansa vaikka sarjassa ei niin ollut kulkenutkaan. Todellakin odotan samaa myös tänään.

En ole peliin vetoja lyönyt, mutta jos nykykertoimilla (+0.5 220 // -0.5 178) pitäisi jotain sivaltaa niin valintani olisi Pool +0.5. Luultavasti ottelu tulee katsottua kerrankin ilman betsejä vain jännityksestä nauttien punainen paita päällä. :heart:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Pitkästä aikaa päivitystä tännekin. :peukku: Yksi lempilapsistani, Liverpool Football Club, ui tällä hetkellä niin syvissä vesissä, että ajattelin asiaa purkaa sanoiksi tänne. Taaperrus vituttaa tällä hetkellä niin raskaasti, ettei ne murheet uppoa yhdellä eikä kahdellakaan pintillä Guinnesia, mutta jos tuskan sanoiksi pukeminen helpottaisi.

Kausi on ollut surkea ja mikä on huolestuttavaa niin esitykset menevät vain huonompaan suuntaan. Sarjassa neljä edellistä vieraspeliä ovat olleet todella, todella surkeita (West Ham, QPR, Newcastle, Crystal P) eikä kotipeleissäkään ole ollut kuin ajoittain hyviä hetkiä. Oikeastaan vain ja ainoastaan tuota ”ajoittaista hyvää pelaamista” on ollut silloin tällöin näkyvissä tämän kauden aikana, en nyt muista, että varsinaisesti yhtäkään kunnon hyvää matsia Pool olisi vielä pelannut. Vieraspeli Spursia vastaan on ollut ehkäpä kauden paras esitys ja siitä on aikaa vasta 3kk.. no ehkä siitä voi antaa kiitettävän arvosanan, mutta muuten pääosin VMP.

Mistä kaikki sitten johtuu? Tekijöitä on varmasti useita. Asioita jotka on selitettävissä, mutta varmasti on niitäkin tekijöitä mille selitystä vielä etsitään, niin Melwoodin treenikeskuksessa kuin kuppiloissakin ympäri maailman. Omat pääpointit kuinka tähän tilanteeseen on päädytty:

1) Täydellinen epäonnistuminen kesän siirtomarkkinoilla. Tämä on IMO suurin yksittäinen tekijä miksi ollaan tilanteessa mihin ollaan nyt ajauduttu. Lovren, Lallana, Markovic maksoivat yhteensä pitkäli yli 60 miljoonaa puntaa ja kaikkien otteet kaipaavat mielettömästi parantamista. Markovic oli sijoitus tulevaisuuteen, mutta tällä menolla se tulevaisuus ei kaksinen ole ainakaan Anfieldilla. Varmasti on potentiaalia, mutta sillä potentiaalilla ei ole mitään käyttöä tällä hetkellä. Lovren on ollut pahin pettymys näistä kolmesta lähtökohdat huomioiden ja Lallana pystyy vielä petraamaan paaaaaljon. Lallanan alkukautta toki sotki useamman viikon loukkaantuminen. Lisäksi Emre Can, Alberto Moreno ja Javi Manquillo ovat joutuneet ottamaan liian nuorena liian isoa roolia. Virheet ovat maksaneet maaleja & pisteitä. Joukkueen materiaalia kuuluikin tottakai laajentaa lisääntyneiden pelimäärien vuoksi, mutta nyt on helppo sanoa, että seuraan kannettiin kerralla liikaa pelkkää tulevaisuuden potentiaalia. Ainakaan se ei ole maksanut takaisinpäin juuri mitään ja mahdollisesti se voi maksaa Rodgersille työpaikan.


2) Liittyy edelliseen kohtaan, mutta Suarezin lähdettyä täytyi paikkaaja löytyä. Helppo sanoa nyt, mutta tämäkin asia vedettiin niin vihkoon kuin olla ja voi. Hyökkääjää haettiin ja haettiin, kukaan ei täkyyn tarttunut ja viime hetkillä sitten Balotelli saapui Milanosta. Valitettavasti tästä paljastui tyhjä arpa. Mies ei sovi pelitapaan ja kemiat kentällä ei toimi muiden kanssa. Tuloksena löysää tehotonta vaeltelua.


3) Umpisurkea puolustaminen. Ongelmia on kaikilla pelin osa-alueilla, mutta jos nollaa ei pystytä omissa pitämään ja palloa ei saada verkkoon kentän toisessa päädyssä niin jokainen ymmärtää mitä se tarkoittaa. Rodgers ei ole saanut puolustusta tukittua oikein missään vaiheessa, kun on Anfieldilla ollut. Viime kaudella sillä ei ollut niin isoa merkitystä ,kun maalintekokilpailut voitettiin jatkuvalla syötöllä, mutta nyt alakerran tekemiset ovat joutuneet silmätikuksi, kun pelejä ei enää voiteta. Mignoletin keskinkertaisuus maalilla on yksi iso tekijä tässä kohtaa myös. 18 matsia on tällä kaudella pelattu ja Liverpool on pitänyt niissä nollan kaksi kertaa. KAKSI kertaa.


4) Sturridgen loukkaantumiset. Sota ei yhtä miestä kaipaa vai kaipaako sittenkin..? Ensinnäkin Sturridgen tärkeys tälle joukkueelle on paljastunut syksyn aikana karmealla tavalla. Rodgers on jääräpäisesti peluuttanut Balotellia, kun Stu on ollut jatkuvasti sivussa. Väitän, että Poolilla olisi asiat nyt todella paljon aurinkoisemmin, jos Sturridge olisi kentällä ollut saman verran mitä Mario. Periaatteessa turhaa spekulointia, mutta myös selkeähköä faktaa IMO. Sitten toisekseen niin ei voi olla enää jatkossa mahdollista, että yksi näin armottoman loukkaantumisherkkä hyökkääjä näyttelee näin isoa palasta Poolin palapelissä. Tähän on pakko tulla jo tammikuulla muutos. Oma usko ainakaan ei riitä, että Sturridge pystyisi jatkossakaan pelaamaan “ehjää” kautta. Loukkaantumishistoria on niin karmea. Varmasti hänen puuttuminen on vaikuttanut joukkueeseen myös henkisesti. Tärkeää miestä on jengiin odotettu takaisin kuin kuuta nousevaa ja kaksi kertaa se on ollut lähellä, kunnes uusi loukkaantuminen on tullut jossain ihan olemattomassa tilanteessa treeneissä. Tämä syö kaikkia todella syvältä Melwoodin vahtimestareita myöden.


5) Lisääntynyt pelikuorma. CL:n myötä tärkeiden pelien määrä on kasvanut ja kun homma ei ole kentällä toiminut on tuska pelaajien päässä kasvanut. Pelejä on koko ajan, itseluottamus on tipotiessään ja fyysinen kuorma kasvaa. Hankalassa oravanpyörässä ollaan… ja tahti ei todellakaan hiljene jatkossa. Alkaen eilisestä Crystal P ottelusta laskien Poolilla on 40 päivän aikana 12 matsia. Sturridge missaa ne kaikki.


Mitä sitten on tehtävissä tilanteen pelastamiseksi? Armottomalla työllä pala palalta hommaa olisi syytä karsia kasaan. Kuten sanoin niin pelikuorma on jatkossakin kova. Ehdottomasti käyttäisin jatkossakin Rickie Lambertia avauksessa kuten eilenkin oli. Vaihtoehtoisesti myös energistä Borinia. Balotellia en todellakaan kentälle kaipaa. Gerrardiakin voisi penkittää välillä sillä kapteenin esitykset ovat olleet välillä erittäin heikkoja. Kolo Tourea olisi syytä käyttää myös avauksessa. Mies oli erinomainen Realia vastaan vieraissa, mutta ei ole kuitenkaan saanut uutta mahdollisuutta sen jälkeen. Glen Johnsonin olemuksesta huokuu aika ajoin, että sopimus katkeaa ensi kesänä ja uutta tuskin solmitaan. Javi Manquillo olisi minun nokkimisjärjestyksessä hänen edellä oikeaksi pakiksi. Valitettavasti Mignoletille ei ole kunnon haastajaa penkillä sillä Brad Jonesilla homma tuskin puiden välissä parantuu.


Jos positiivista haetaan niin vaikka koko syksy on pelattu surkeasti niin siltikin Pooli on edelleen mukana taistelussa CL:n jatkopaikassa, kuten myöskin Liiga-Cupissa ja sarjassa on täydet eväät neljän sakkiin. Mutta pelaaminen vaatii isoa parannusta todella nopeasti tai muuten ennen joulupukin saapumista ollaan pihalla kaikista kilpailuista ja Rodgers kelailee työttömänä, että mitäs seuraavaksi?


Jos jaksoitte tänne asti lukea niin laitetaan loppuun vielä pari pelivihjettä. Koska Poolin homma ei nyt kulje niin pakko on jatkaa valitsemalla linjalla. Twitterin puolella olen vihjeitä jakanut kohtalaisella menestyksellä ja olen käytännössä koko syksyn lyönyt Poolia vastaan. Tämä viikko ei tee poikkeusta. Tunteet ja vedonlyönti ei sovi samaan pakettiin millään...

CL: Ludogorets v Pool …. Ludogorets +0.5 200 4 /5u (arvio minimissään 55%)
Premier: Pool v Stoke … Stoken voitto 560 2 /5u (arvio ihan minimissään 20%)

Kannattaa muistaa, että Stoke-matsi on Poolille kolmas raskas peli seitsemään päivään. Lauantai-ehtoosta tulee todella vaikea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.11.2014 16:59 <SirAlex> Ja mä ku ajattelin Poolia UCL :( Tilanteenkin tiedostaen,

24.11.2014 17:00 <SirAlex> materiaaliero luokkaa _valtava_.

24.11.2014 17:05 <Mr Big Bet> Varmasti eroa materiaaleissa on paljonkin, mutta pääjumi

24.11.2014 17:06 <Mr Big Bet> on LFC:llä massivinen. Lisäxi kovat paineet koko ajan mukana

24.11.2014 17:07 <Mr Big Bet> Hankalaa Sofian iltaa uumoilen.

24.11.2014 18:28 <SirAlex> Hyvä vaan Punasten kannalta, että pääsee tämmöseen "läpihuut

24.11.2014 18:29 <SirAlex> o" -otteluun pois vaativien kotikatsojien silmien alta.

24.11.2014 18:30 <SirAlex> tällä formilla siis, henkimaailmoita! Ja siis joo, toki haas

24.11.2014 18:30 <SirAlex> tava ilta edessä.. nyt tai ei koskaan.

24.11.2014 22:27 <SirAlex> Ylläoleva epämääränen höpötys vielä suomeksi: nuoren joukkue

24.11.2014 22:28 <SirAlex> en paineiden kannalta, ehkä parempi että ottelu pelataan Lud

24.11.2014 22:29 <SirAlex> dogoretsin pikku-stadikalla, eikä Anfieldillä. Sorry4späm

25.11.2014 10:02 <Mr Big Bet> Voi olla toki näinkin. Peli muuten on Sofiassa.

25.11.2014 10:03 <Mr Big Bet> Ludon oma stadikka ei täytä UEFAn vaatimuksia.

25.11.2014 10:04 <Mr Big Bet> Poolin vieraspelaaminen on ollut tällä kaudella heikkoa.

25.11.2014 10:04 <Mr Big Bet> Jotenkin hankala nähdä, että se siitä yht äkkiä muuttuisi.

25.11.2014 10:06 <Mr Big Bet> Toki matsi on täysin voitettavissa, mutta ei noilla..

25.11.2014 10:06 <Mr Big Bet> esityksillä mitä on nähty viimeisten 2kk aikana vieraissa.

25.11.2014 11:19 <MythosX> Itse varmaan kallistun ottamaan Liverpuppeleita tässä. 0-2.


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Laitan tänne pienen loppuyhteenvedon Valioliiga 14/15 kaudesta niin ei tartte Twitterin feediä tukkia. Statsit löytyy viestin alaosasta. :arrow:

Ensin vedonlyönnillisesti: Kaudesta muodostui lopulta ihan hyvä, vaikka synkkä tammi-helmikuu söi paitsi uskoa niin myös pelikassaa. Näitä tappioputkia vain tulee ja taas ainakin itselle yksi esimerkki siitä, että hanskojen pudottamisen sijaan TÖITÄ TEKEMÄLLÄ onnikin ansaitaan. Koko kauden palautus 104.5% tyydyttää. LIVE-pelaaminen oli hankalaa ja siitä jo olen aiemmin todennutkin, että antaa niiden pelien olla pöytälaatikossa. PreMatch pelaaminen on kuitenkin itselle tämän homma suola, ja leipä, joten 107.8% palautus sieltä antaa kovasti uskoa myös tulevaisuuteen.
Vielä jos mennään pidemmälle, kun näitä Valioliigan vihjeitä innostuin Twitterissä jakamaan niin tammikuusta 2014 lähtien olen pelannut 590 vetoa palautuksella 106.2% ja PreMatch vedot ovat tuottaneet 418 vedon sarjassa 107.8%. LIVE-vedot ovat olleet loppujen lopuksi aikalailla rahojen siirtelyä taskusta toiseen (100.7%).
Rahaa en ole vihjeistä pyytänyt ja tuskin on tarvetta pyytää jatkossakaan. Jos vain jollekin on näistä iloa niin se riittää mulle. Pitää katsoa miten ensi kaudella asiat järjestyy, kun perheeseen syntyy kesällä kolmas lapsi joten kiirettä pukkaa on and off the field :o

Pakko vielä muutamalla sanalla käydä läpi myös Liverpoolia: Surkea kausi. Isot odotukset olivat vielä viime kesänä, mutta hiljalleen alkoi palapeli murenemaan. Isoin syy on, että hankinnoista ei Emre Canin lisäksi juuri muut osoittautuneet siirtosummiensa arvoiseksi. Balotelli, Lambert, Manquillo olivat totaalisen tyhjiä arpoja, Lovren ei ollut lähelläkään sitä mitä Sotonissa, Lallana ei päässyt tasolleen osittain loukkaantumistenkin takia, Morenolla ja Markovicilla on varmasti potentiaalia parempaankin, mutta nyt tai ainakaan vielä sitä ei kaikkea saatu ulosmitattua. Lisäksi kun joukkueessa on Borinin, Touren ja Johnsonin kaltaisia kallispalkkaisia miehiä ilman apuja joukkueelle niin ei tarvitse ihmetellä miksi kausi meni vihkoon. Oma lukunsa vielä, kun maalinteko on rakennettu erittäin loukkaantumisherkän pelaajan ympärille niin kyllähän Rodgers joutuu peiliin katsomaan. Sturridge on erinomainen pelaaja, mutta ei voi enää jatkossa olla joukkueen ykköspyssy tuolla historialla mikä hänellä on.

Onnistujat olivat aika harvassa. Skrtel teki sen mitä pystyi, Coutinho, Henderson, Lucas hoitivat omat ruutunsa kuten pitikin ja samoin Sterling, mutta hapan maku hänestäkin jää fanien suuhun loppukauden sopimuskohujen myötä. En jaksa millään uskoa, että Sterling olisi enää ensi kaudella Poolissa. Mignoletille pitää nostaa hattua, aika korkeallekin, kun pystyi kasaamaan itsensä loistavasti todella ankean syksyn jälkeen. Emre Can oli erinomainen hankinta ja uskon, että myös Sakhosta on ensi kaudella hyvä tukipilari alakertaan.
Ihan OK runko tuossa on, mutta isoja muutoksia pitää kesällä tapahtua, jos sinne neljän joukkoon oikeasti halutaan. Monta omenaa pitää heittää ulos ja nyt kaivataan onnistuneita hankintoja. Vieläkö Rodgers saa jatkaa ja onko hän oikea mies viemään laivaa eteenpäin? Omakin suhtauminen on aika ristiriitainen tällä hetkellä. Kesän siirtoikkuna on Rodgersille (jos saa jatkaa) ja koko seuralle mielettömän tärkeä. Tätä jäädään mielenkiinnolla nyt seuraamaan mitä tapahtuu.

74 päivää uuden kauden alkuun. Sitä myöden lämmintä kesää kaikille! :D 8--) :wink: :peukku:

Kaikki vihjeet jaettu Twiterissä. Otahan seurantaan @mrbigbet

Premier stats since January 2014 • ALL bets:

590 bets
Stakes 967.4u
Return 1027.4u
ROI 106.2%


Premier stats since January 2014 • LIVE bets:

172 bets
Stakes 226.5u
Return 228.3u
ROI 100.7%


Premier stats since January 2014 • PreMatch bets:

418 bets
Stakes 740.9u
Return 799.1u
ROI 107.8%


Premier stats season 14/15 • ALL bets:

462 bets
Stakes 774.4u
Return 809.3u
ROI 104.5%


Premier stats season 14/15 • LIVE bets:

119 bets
Stakes 158u
Return 144.8u
ROI 91.7%


Premier stats season 14/15 • PreMatch bets:

343 bets
Stakes 616.4u
Return 664.5u
ROI 107.8%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.05.2015 22:43 <Mr Big Bet> Kolo Tourelle vuoden jatkopahvi. On erikoinen ratkaisu.

29.08.2015 08:07 <M0sse> Hatunnoston arvoinen suoritus!

29.08.2015 08:08 <M0sse> Olisi hienoa vielä nähdä miten tulos jakaantuu...

29.08.2015 08:08 <M0sse> totalsien ja muiden vetojen välillä?


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Päivitetäänpä pitkästä aikaa tännekin, kun sauma on.

Alkukausi on ollut Valioliigassa aika erikoinen, mutta pitkällä juoksulla asiat tuppaa tasaantumaan. Esim. ekat 30 peliä ovat tuottaneet vain kuusi kotivoittoa. Lisäksi sarja kun alkoi nyt viikkoa aiemmin ja siirtoikkunan edelleen ollessa auki on monen seuran asiat olleet levällään pitkin elokuuta. Normaalia lyhyempi valmistautuminen sarjakauteen on näkynyt selkeästi mm. Chelsean otteissa, eikä tuossa yksikään porukka toki mitenkään täysin valmis vielä ole. Nousijat ovat varmasti ladanneet paljon sarjan alkuun ja tämä on kyllä näkynyt niin pisteinä taulukossa kuin myös vedonlyöntimarkkinoiden arvostuksena. Bournemouthin, Norwichin ja Watfordin kertoimet ovat laskeneet kaikilla rajusti kahdessa pelissä / kolmesta mahdollisesta. Hauska nähdä miten tänä viikonloppuna edetään.

Liverpoolin peleistä voi sanoa ainakin sen, että joukkue on ollut onnekas, että 7 pinnaa on nyt kasassa. Näin ei olisi todellakaan ollut viime vuonna tässä vaiheessa. Vaikkei esitykset täysin pistemäärää peilaakaan niin kertoo se mielestäni kuitenkin joukkueen henkisestä kasvusta. Rodgersin mukaan porukka on nyt todella nälkäinen ja halukas menestymään. Kieltämättä tällaista on ollut havaittavissakin. Maininnan arvoista myös kolme nollapeliä itseluottamustaan roppakaupalla pykänneen Mignoletin johdolla. Joe Gomez vasenpana pakkina on pelannut erinomaisesti ja yllättänyt otteillaan kaikki. Samoin Clynen hankinta oli varmasti onnistunut, näin uskaltanee jo sanoa! 8--) Hyökkäyspelaamisen uskon kyllä paranevan, kun syksy etenee. Sturridge toivottavasti saa itsensä jossain vaiheessa pelikuntoon ja Firminokin ajetaan jengiin kunnolla sisään.

Viikonlopulle vedot tässä vaiheessa aika vähissä, mutta ne pari ideaa mitkä ovat hengissä niin muutama sana niistä, poikkeuksellisesti.

Stoke v WBA

Rankkaan joukkueet aika tasavahvoiksi, Stoke ehkä hieman edellä. WBAn alku on ollut vaikea kun City ja Chelsea ovat jo käyneet Hawthornsilla. Nämä kotipelit ovat menneet aika vihkoon ja heikkotasoinen Watford 0-0 tasuri on ainoa pinna so far. WBAn kuvioita ovat sotkeneet Ben Fosterin pitkä loukki ja Berahinon siirtoaikeet. Muutoin sävelet ovat varmasti aika selvät ja Pulis pääsi jo viime kaudella paljolti ajamaan omaa tyyliään sisään.
Stoke on haalinut markkinoilta lisää offensiivista voimaa ja nähtäväksi jää miten Shaqiri ja Afellay lyövät Valioliigassa läpi. Bojan on nyt myös palannut pitkän loukin jälkeen riveihin ja lienee penkillä huomenna. Shawcrossin puuttuminen on iso tekijä alakerrasta ja joukkue oli ajoittain selkeästi vaikeuksissa erikoistilanteissa viimeksi Norwichin vieraana. Odotan saman jatkuvan WBAta vastaan sillä Pulisin jengien perinteinen asehan erikoistilaneet tyypillisesti on ja se näkyi jo viime kaudella.
Stokella oli menneellä sesongilla toisinaan suunnattomia ongelmia hyökkäyspelin kanssa, kun saivat selkeän pallonhallinnan ja pelaaminen meni täsyin puskemiseksi. Voin luvata että pallo tulee myös huomenna olemaan isännillä vieraiden keskittyessä vastaiskuihin ja erikoistilanteisiin. Pelinkuva lienee aika selkeä. Hauska nähdä miten tämä tulee Stokelle sopimaan, WBAlle se kyllä sopii.
Chris Bruntin mahdollinen puuttuminen WBAn vas.pakin tontilta ja Ben Fosterin puuttuminen maalilta rokottavat vieraita, jo mainittu Shawcross taasen on merkittävä tekijä kotijoukkueella. Boaz Myhill on ok korvaaja Fosterille, mutta en pidä ihan samantasoisena.

En näe Stokea ihan niin isona suosikkina mitä markkinat. Näillä lähtökohdilla WBA +0.5 noin 53% ja 1.99 pelasin tuossa hiljattain panoksella 1.5/5u.

Toinen tänään pelaamani veto on otteluun Newcastle v Arsenal. Kaikki tietävät miten Arsenal on sarjan aloittanut. Periaatteessa pinnoja voisi olla toisaalta 9, toisaalta taas viimeksi Pooliakin vastaan olisi tilanne voinut olla jo puoliajalla niin huono, ettei tasuriakaan olisi tullut. Myös Crystal Palacea vastaan oli lopulta aika pienestä kiinni etteivät ajatuneet 2-1 tappiolle ja sitä myöden voitto olisi jäänyt ehkä ottamatta. Toki Arsenal siinä pelissä oli kokonaisuutena selkeästi parempi.
Viimeksi puuttuneet ykköstopparit Mertesacker ja Koscielny eivät olleet tänään treeneissä ja heidän pelaaminen huomenna on todella epävarmaa. Siitä mulla ei tietoa ole ovatko matkustaneet joukkueen mukana pohjoiseen. Chambers ja Gabriel olivat ajoittain todella hukassa puolustuksen keskustassa, etenkin Chambers. Näyttää todennäköiseltä, että he myös huomenna jatkavat avauksessa.
Newcastle pelasi erittäin viihdyttävän 2-2 tasurin avauksessa Sotonia vastaan ja allekirjoittanut sai tästä nauttia ihan paikanpäällä. Voin suositella kaikille innokkaille visiittiä pohjoiseen sillä Newcastle on ihan hieno ja historiallinen kaupunki Tyne –joen varrella. Yöelämä on todella vikasta ja pubia / baaria löytyy runsaasti. St. James Park on käymisen arvoinen stadion ja hauskaa sekä poikkeuksellista on, että se löytyy kaupungin keskustasta. Ison kapasiteetin takia monetkaan kotipeleistä ei ole loppuunmyytyjä joten normaalihintaisia lippujakin saa helposti ja junalla pääsee suoraan tai yhdellä vaihdolla Manchesterista noin 2½ tunnin matkustuksella.
Viimeksi Harakat hakivat 0-0 tasurin ManUn vieraana. Maaliton ei pelitapahtumia kylläkään kuvaa sillä Utd olisi helposti voinut pari maalia paikoistaan tehdä ja Newcastlen osumakin oli pariin otteeseen erittäin lähellä. Janmaat palaa nyt puolustukseen, Sissokon pelaaminen on epävarmaa.
Huomioiden Arsenalin ongelmat alakerrassa ja kovan potentiaalin taasen yläkerrassa näen tässä huomisen päiväpelissä kyllä maaleja syntyvän hieman enemmän mitä markkinat. Over 2.5 tarjolla 1.87 ja siihen mulla panostus 2/5u.

Lisäksi aiemmin olen jo pelannut Crystal Palacen +1.5 kertoimella 1.88 mutta siinä oddsit pudonneet parin päivän aikana sen verran, etten sitä enää suosittele nykykertoimilla (~1.80).

Huomenna varmaan vielä jotain peliä tulee, kunhan avauskokoonpanot julkaistaan ja laitan ne Twitteriin sitten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 434

Re: Pint of Guinness

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Taas innostuin jotain tarinoimaan. Pitkiä muuten ovat nämä kahden viikon maaottelupaussit :mrgreen:

Tällasia tullut vedeltyä:

Arsenal v Stoke Under 3 ~180 3/5u

Stokelta puuttuu tässä luult. paljon offensiivista voimaa kun poissa ovat Afellay (PK), Adam (PK), Arnautovic (ehkä) ja Diouf (ehkä). Toisaalta Bojan saattaa pitkän tauon jälkeen olla taas avauksessa. No en noille niin isosti laskenut kuitenkaan, isompi asia on, että Mertesacker&Koscielny palaavat toppareiksi, Cechin myötä palloja mennee omaan verkkoon tällä kaudella vähemmän ja lisäksi Arsenalin viimeistelytehokkuus on ollut kovasti jäissä alkukaudesta. Newcastlea vastaan hyökkääminen oli mielikuvituksetonta pitkänpätkän miesylivoimasta huolimatta. Jossakin vaiheessa hyökkäyspelaaminen tulee vapautumaan onnistumisten myötä, mutta nyt alla maajoukkuetaukokin niin en odota lentokeliä. Maistuvuus tälle vedolle oikein hyvä.

Watford v Swansea ... Swans DNB ~200 3/5u

Swansea on parempi joukkue mitä monet ajattelevat. Ilman mitään eurohässäköitä pääsevät koko kauden keskittymään Valioliigaan ja uskon, että sijat 7-8 on täysin haarukoitavissa. Materiaalin kapeus tosin voi nousta jossain vaiheessa eteen. Varsinkaan Bafe Gomisin lisäksi keulille ei ole mitat täyttävää korvaajaa. Montero-Gylfi-Ayew vaikuttaa erinomaiselta kolmikolta hyökkäyspäähän. Tähän kun lisätään elämänsä vireen löytäneen Jonjo Shelveyn ja Ki'n työskentely hieman alempana ja Ashley Williamsin loistavasti johtama alakerta niin hyvältä vaikuttaa walesilaisten tilanne, kun puhutaan optimaalisesta avaus XI:sta. Ki on jälleen 100% käytettävissä loukkaantumisen jäljiltä. Kaiken takana kuitenkin seuran oma poika Garry Monk joka on Liberty Stadiumilla KUIN KOTONAAN. En tiedä olisiko Monkista samanlaisiin tekoihin muissa seuroissa, mutta tässä kohtaa palaset ovat loksahtaneet paikoilleen erinomaisesti. Huomioitavaa myös, että Swansean ryhmä on ollut kasassa jo monta viikkoa eikä viime hetken siirtopanikointeja tarvinnut stressata enää elokuun lopulla. Ovat suosikkeja myös Vicarage Roadilla Watfordia vastaan. Watfordin tilanne on monellakin tapaa täysin erilainen kuin Joutsenilla --> kesällä tuli jälleen uusi manageri ja uusia pelaajia seuraan on tullut pitkälti toistakymmentä. Siihen nähden ihan hyvä suoritus, että avasivat sarjan kolmella tasurilla, mutta joukkue on edelleen mun papereissa yksi isoimmista kadidaateista puhuttaessa ketkä tulee keväällä alas.


Muita vetoja lisäksi nykykertoimilla:

West Bromwich +0.25 185 2/5u
Chelsea -0.5 202 2/5u **Courtois puuttuu, mutta Begovic on pätevä tuuraaja

Lisää vihjeitä tulee varmastikin Twitterin puolella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin