Tänään on 29.03.2024, 04:28.

EM 18.6.

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu
shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

credit kirjoitti:
Lähtökohdathan on et Italian on voitettava, tasapeli tietäisi mutkia matkaan ja tappiolla voi Etna räjähtää. Sweamammalle tasapelikin maistuisi.
Tämä tuntuu olevan yleinen ajattelutapa: parempi joukkue voittaa,
jos se todella haluaa voittaa.
Tällä seikalla ei ole mitään merkitystä siihen, että olisin nostanut ns pakkovoiton takia Italian prosentteja. Totesin sen takia vaan, et jos Italialle olisi tasurikin mieleinen tulos, niin silloin tietysti laskisin Italian prossia tasurin puolelle.
Ainut ero prosenteissamme on vaan se, että minä lasken Italian ja Ruotsin tasoeron suuremmaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Cooley
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 12.04.2004, 21:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Ylöjärvi

Viesti Kirjoittaja Cooley »

janneT kirjoitti: kohteiden prosenttiarvioista, mikäli arviot poikkeavat huomattavasti muiden arvioista ja syynä eroihin on arvioidentekijän (eli siis itseni) kyvyttömyys tehdä parempia arviota. Ainakin omana tarkoituksenani on aluksi oppia ja saada omat tn-arviot edes "samalle hehtaarille" muiden vedonlyöjien kanssa ennenkuin niitä kannattaa alkaa tänne postaamaan.
[/quote]


Ei kai se tarkoitus ole, että ollaan kaikki samaa mieltä täällä? Vuoksenmaan kirjassakin yksi sääntö on, että uskalla olla eri mieltä. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Cooley kirjoitti:
janneT kirjoitti: kohteiden prosenttiarvioista, mikäli arviot poikkeavat huomattavasti muiden arvioista ja syynä eroihin on arvioidentekijän (eli siis itseni) kyvyttömyys tehdä parempia arviota. Ainakin omana tarkoituksenani on aluksi oppia ja saada omat tn-arviot edes "samalle hehtaarille" muiden vedonlyöjien kanssa ennenkuin niitä kannattaa alkaa tänne postaamaan.
Ei kai se tarkoitus ole, että ollaan kaikki samaa mieltä täällä? Vuoksenmaan kirjassakin yksi sääntö on, että uskalla olla eri mieltä. :lol:
Tuo on totta mitä Cooley sanoi. Rohkeasti vain omia arvioita ja ennen kaikkea niitä näkemyksiä julkiseksi, koska muiden kommenttien ja neuvojen kautta sitä oppii parhaiten! Toki on syytä kehittää omia järjestelmiään ja saada arviot edes sinne kuuluisalle samalle hehtaarille, mutta ei liikaa kannata siellä omassa kolossa säätää. Täällä on paljon asiantuntijoita joilta saa varmasti neuvoja, minkä avulla säästät kymmeniä työpäiviä kun sitä pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan. Kun omat arviot eroavat selkeästi muista, niin perustelee mihin ne arviot perustuvat, jolloin yleensä käy niin että

a) tajuaa itse perusteluita kirjoittaessaan mikä meni vikaan (ns. ahaa-elämys) kun ne kuulostavat vähän huterilta tai
b) kokeneemmat kaverit näkevät perusteluistasi jonkun loogisen tai toistuvan virheen, eli asian mitä huomioit liikaa tai liian vähän jne jne.

Tai sitten huomaat vain olevasi enemmän oikeassa kuin muut ;) Kaikkihan täällä kuitenkin ovat vain ihmisiä eikä tarkoitus olekaan että samaa mieltä ollaan. Siispä rohkeasti vain esiin kaikki "nollakerholaiset" :)

T: Neo, eli nimimerkki "itsekin lukuisia järjettömiä lukuja postannut" (ja sitä kautta oppinut)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Bulgaria Tanska 31 28 41 yli/alle 2,5 48 52

kumpikin joukkue haluaa ja myös tarvitsee tästä ottelusta 3 pistettä, eli lähtevät hakemaan voittoa eivätkä vaan puolustamaan yhtä pistettä.
se nostaa ottelun maaliodotusarvoa, samoin kuin se että Tanska pelaa muutenkin aina iloista hyökkäysvoittoista peliä, ja varsinkin juuri tilanteessa jossa tarvitsee voittoa. sen kun yhdistää Bulgarian haparoivaan puolustuspeliiin, voi molemmissa päässä soida (kuten niin kivasti on soinutkin näissä kisoissa kaikkien overeita pelanneiden riemuksi)

Italia Ruotsi 50 28 22 yli/alle 2,5 42 58

Ruotsi lähtee puolustamaan tasapeliä ja yhtä pistettä. Italia on se joka tarvitsee voittoa, mutta Italian tuntien päällimmäisenä tavoitteena on tietysti 1-0 voitto koska joukkueen vahvuus on timantinkova puolustuspeli. eli ottelun maaliodotusarvo on matala.

total ctrl:n pelivalinnat

liittyen vielä tuohon asiaan josta janneT:kin mainitsi, eli kaikkien Ylikerroin.comilaisten innokkaasta osallistumisesta kehittävään keskusteluun:

jos meillä kaikilla on sama unelma, siltä osin että
-haluamme kehittyä urheiluvedonlyöjänä
-pystyä voitolliseen peliin
-saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden
-siitä lähtien päättää itse joka hetki mitä hyvää haluamme tehdä

niin silloin kannattaa osallistua.

osa Ylikerroin.comin porukasta on jo pitkällä tuon unelman toteuttamisessa, ja on hyvin vaikea ottaa mukaan tuolle tielle porukan hiljaisia, koska nolla viestiä kirjoittaneiden olemassaolosta ei edes tiedetä.
yksi Ylikerroin.comin vahvuuksista on juuri se, ettei tarvitse yrittää olla joka asiassa hyvä. jos kerran kipinä urheiluvedonlyöntiin on jo syttynyt, niin sitten voi päättää ottaa selville missä kohtaa se kipinä leimahtaa LIEKKEIHIN, eli löytää urheiluvedonlyönnin mielenkiintoisista osa-alueista juuri ne omat intohimot ja vahvuudet, omat lajit ja sarjat, ja keskittyä niihin. sekä auttaa kaikkia muitakin tekemään saman.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 18.06.2004, 13:00. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 11.03.2003, 17:18

Tuotto: +19.96 yks.

Palautus%: 102.00%

Panosten ka: 5.91 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 208
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

18.6.2004 Bulgaria - Tanska 24% 29% 47% U2,5 55%
18.6.2004 Italia - Ruotsi 43% 30% 27% U2,5 57%


Mä oon creditin kanssa samoilla linjoilla tosta Ruotsista. Ruotsi tuntuu pelaavan aina paremmin mitä kovempi joukkue on vastassa. Esimerkiksi viime MM-kisoissa Ruotsi voitti kovimman alkulohkon ja passitti samalla Argentiinan ja Nigerian ulos kisoista. Ja jos Italia lähtee vähänkään takki auki tähän peliin niin niiden pelit näissä kisoissa loppuu kolmeen alkulohkon otteluun, eikä noi Totin temput ainakaan paranna Italian mahdollisuuksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Cooley kirjoitti:Ei kai se tarkoitus ole, että ollaan kaikki samaa mieltä täällä? Vuoksenmaan kirjassakin yksi sääntö on, että uskalla olla eri mieltä. :lol:
olen samaa mieltä Cooleyn kanssa siitä että näkemyseroja pitää olla ja varsinkin siitä että niitä kannattaa rohkeasti tuoda esille!

olin mukana tekemässä mainitsemaasi kirjaa mm. siten että olin siihen aikaan ESBC:n pääkertoimenlaskijana, ja voisin lisätä tarkennukseksi että on ERITTÄIN HYVÄ uskaltaa olla eri mieltä vedoista vaikkapa työporukassa, opistekeluporukassa, armeijakavereiden kesken tai vaikkapa kauppatorilla yms. porukassa, jossa PERUSTELUT ovat yleensä jotain aivan muita kuin urheiluvedonlyönnin perusasioihin liittyviä. jos taas on aina eri mieltä porukassa, joka tutkii otteluita ja urheiluvedonlyöntiä joka päivä ahkerasti, ja porukan jäsenet ovat osoittaneet olevansa voitollisia pelureita, se jatkuvasti eri mieltä oleminen ei enää välttämättä olekaan niin kovin hyvä tilanne pelikassan kannalta (kyse siis porukasta jossa suurin osa voittaa, koska sillonhan jatkuvasti eri mieltä oleva ja aina eri suuntaan vetonsa laittava häviää).

uskon että hyvien urheiluvedonlyöjien todennäköisyysarvioista kasattu YHTEENVETO on sellainen mitä kenenkään pelurin on yksinään melko vaikea päihittää (tätä on testattu paljon, ja se maailman ylivoimaisin urheiluvedonlyöntitietäjä on vielä löytymättä) ja siksi sellaisia yhteenvetoja kannattaa aina seurata. tai vaikka kasata yhteenvedot itse, poimien mukaan niiden vihjaajien %-arviot jotka itse haluaa. mm. sitä varten perustettiin total ctrl, kasaamaan yhteen taitavien urheiluvedonlyöjien %-arviot ja näkemykset.
kyllä yksi mies voisi päihittää kaikki muut vaikkapa omilla Veikkausliigan %-arvioillaan, jos voisi keskittyä vain ja ainoastaan juuri siihen kyseiseen sarjaan, ja käyttäisi vielä ottelupäivänä kaiken ajan heti aamusta alkaen otteluiden tutkimiseen. muussa tapauksessa, on todennäköisempää, että esim. viidestä taitavasta urheiluvedonlyöjästä muodostuvan porukan yhteenvetoarvioissa on PITKÄSSÄ JUOKSUSSA osattu paremmin ottaa huomioon joka otteluun vaikuttavat joukkueiden väliset voimasuhteet ja niiden muuttaminen %-arvioiksi, kotiedun merkitys, motivaatio- ja kokoonpanotilanteet, kuntopuntarit ynnä muut otteluihin vaikuttavat tekijät.

tästä on täällä kirjoiteltu paljon ennenkin, ja itse toimin siten että luotan pelivalinnoissani pääasiassa total ctrl:n kertoimenlaskijoiden kasaamaan yhteenvetoon. eli luotan monen taitavan ja voitolliseen peliin pystyvän miehen %-arvioista muodostuvaan yhteenvetoon siten, että jos olen aivan eri linjoilla jostain ottelusta, eli muiden miesten tai yhteenvedon perusteella veto ei olisi kannattava, niin saatan jättää sen vedon varovaisuussyistä kokonaan lyömättä. tai sitten jos kyseessä on laji/sarja jossa tunnen olevani vahvoilla, ja olen mielestäni tietoinen kaikista otteluun vaikuttavista tekijöistä, niin pelaan sen mutta käyttäen hyvin varovaista panostusta.

total ctrl:n sisälläkin meillä on tietysti välillä suuriakin näkemyseroja, ja miehet lyövät välillä vetonsa eri suuntiin (toki eri bookkereille, kilpailukykyisillä kertoimilla). hyväksi havaittua yhteenvetoa kannattaa silti ehdottomasti käyttää %-arvioiden vertailuun, omia menetelmiä eteenpäin vievänä apuvälineenä, sen lisäksi että vertailee omia %-arvioitaan tarjolla oleviin kertoimiin. näkemyserothan ovat juuri yksi asia urheiluvedonlyönnissä joka pitää mielenkiinnon yllä jatkuvasti, ja takaa ahkerille jatkuvan kehityksen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


rikojan
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.04.2004, 16:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja rikojan »

Lähdetään nyt sitten mukaan tähän keskusteluun, kun kerran niin kovasti kannustetaan. JanneT tuossa edellä jo sanoikin kaiken, mitä olin aikonut sanoa tästä "hiljaisten miesten kerhosta", johon itsekin tunnustan kuuluvani (tai kuuluneeni). Eli ei siitä sen enempää. Olen itse saanut aikaan tällaisia (alustavia) prosenttiarvioita illan peleihin:

Bulgaria-Tanska 21-32-47
Italia-Ruotsi 42-33-25

Näiden perusteella ei sitten tosiaankaan kannata pantata omakotitaloaan, jos ja kun pelattavaa löytyy. Epäilen, että omassa menetelmässäni tuo Ruotsin murskavoitto vaikuttaa liikaa noihin arvioihin, varsinkaan kun se ei todellakaan vastannut pelin kulkua. Eli Italian ja Bulgarian prosentteja voisi ehkä 2-3% nostaa ylöspäin. Joka tapauksessa olen täysin samaa mieltä creditin kanssa siitä, että Italian ja Ruotsin tasoero ei ole niin iso, että Italialle saisin tässä 45% enempää.

Maaliodotusarvojen ja sitä kautta myös tasapeliprosenttien suhteen kaipaisinkin sitten neuvoja kokeneemmilta arvioiden laatijoilta. Mika Ässä jo edellä kirjoittikin ansiokkaasti eri tekijöistä, jotka vaikuttavat odotettuun maalimäärään. Selvää on, että Bulgarian ja Tanskan pelissä molempien on haettava voittoa hieman hanakammin, varsinkin Bulgarian. Oleellinen kysymys onkin, kuinka paljon nostan tämän takia maaliodotusarvoa normaaliolosuhteista, jos normaalioloissa olettaisin maalioan olevan vaikka 2,50? Eilenhän esim. Englannin ja Sveitsin ottelussa oli samankaltainen asetelma, mutta siitä huolimatta ottelussa ei nähty mitään yltiöpäistä hyökkäämistä, mikä tosin johtui ilmeisesti kovasta helteestä.

Ruotsin valmentajahan on jo julkisesti ilmoittanut 0-0:n olevan heille hyvä tulos Italiaa vastaan. Uskallan myöskin tässä kohtaa kyseenalaistaa niiden kirjoittajien näkemyksen, joiden mukaan Italian on pakko voittaa. Mielestäni Italialle tasapeli ei olisi mikään katastrofi, sillä siinä tapauksessa heille jäisi vielä ratkaisut omiin käsiinsä Bulgariaa vastaan viimeisellä kierroksella. Tappiolla Italia sen sijaan olisi todella lähellä putoamista, sillä Ruotsi varmistaisi jatkopaikan ennen Tanskan kohtaamista, mikä ei ainakaan heikennä Tanskan mahdollisuuksia Ruotsia vastaan. Eli mielestäni tässä pelissä maalioat kannattaa pitää matalina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

rikojan kirjoitti:Lähdetään nyt sitten mukaan tähän keskusteluun, kun kerran niin kovasti kannustetaan.
hip-hei, se toimii...! :P
rikojan kirjoitti: Maaliodotusarvojen ja sitä kautta myös tasapeliprosenttien suhteen kaipaisinkin sitten neuvoja kokeneemmilta arvioiden laatijoilta...
sitä täällä urheiluvedonlyöjien aarrearkussa on juuri tarjolla, jatkossa varmasti monen taitojaan jo pidempään hioneen pelurin voimin.
rikojan kirjoitti: Ruotsin valmentajahan on jo julkisesti ilmoittanut 0-0:n olevan heille hyvä tulos Italiaa vastaan... Eli mielestäni tässä pelissä maalioat kannattaa pitää matalina.
kyllä, jos toiselle joukkueelle 0-0 on hyvä tulos, ja toiselle 1-0, niin vähämaaliselta haiskahtaa :P
rikojan kirjoitti: Uskallan myöskin tässä kohtaa kyseenalaistaa niiden kirjoittajien näkemyksen, joiden mukaan Italian on pakko voittaa....
pakkohan ei ole, pakko tarkoittaisi sitä että ilman voittoa putoaisivat. suuri halu on silti varmaan saada 3 pistettä kun muuten tilanne on taas hieman tukalampi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

rikojan kirjoitti:Ruotsin valmentajahan on jo julkisesti ilmoittanut 0-0:n olevan heille hyvä tulos Italiaa vastaan. Uskallan myöskin tässä kohtaa kyseenalaistaa niiden kirjoittajien näkemyksen, joiden mukaan Italian on pakko voittaa. Mielestäni Italialle tasapeli ei olisi mikään katastrofi, sillä siinä tapauksessa heille jäisi vielä ratkaisut omiin käsiinsä Bulgariaa vastaan viimeisellä kierroksella. Tappiolla Italia sen sijaan olisi todella lähellä putoamista, sillä Ruotsi varmistaisi jatkopaikan ennen Tanskan kohtaamista, mikä ei ainakaan heikennä Tanskan mahdollisuuksia Ruotsia vastaan. Eli mielestäni tässä pelissä maalioat kannattaa pitää matalina.
Tänään on nähty jo kahden ensikertalaisen kirjoituksen ja hyvinhän tuo kirjoitus sujuu...ei kannata yhtään jännittää viestien kirjoittamista taululle vaan päinvastoin jostain sen täytyy aloittaa... Ja mielestäni oli hyvin aloitettu.

Sitten asiaan :wink:
Italia-Ruotsi
Tiedossa loistopeli. Italia pelasi Tanskaa vastaan melko mitäänsanomattomasti. Ruotsin hyökkäys toimi, mutta puolustus ei ollut vahvoilla. Tampereella Suomi-Ruotsi pelissä näkyi jo Ruotsin puolustuksen vajavaisuus. Jos pohditaan asiaa, että Ruotsin valmentaja on sanonut tyytyvänsä 0-0 peliin tarkoittaa tämä, että aikovat panostaa vahvasti puolustukseen ja syytä olisikin. Italian pelityyli on pelata lyhyillä syötöillä ylöspäin. Ruotsi luultavasti pyrkii katkaisemaan syöttöjä ja nopeilla vastahyökkäyksillä ruokkivat Larssonia ja Ibraa, koska kummallakin on taitoa tehdä yksilösuorituksilla selvää jälkeä Italian puolustuksesta varsinkin jälkimmäiseillä. Yhdessä he pelaavat loistavasti yhteen. Todellakin pelistä tulee vähämaalinen ja painokerroin luultavasti ruotsin päädyssä.
Jokatapauksessa taidan kallistua hakemaan yllätystä ja iskemään naapurimaalle rahani :shock:

EDIT:
pelivalinta:Italia - Ruotsi 2 Veikkaus 4.05

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 18.06.2004, 17:29. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

expektille
C-lohkon voittaja Tanska 4.35 28%
Tanska on kohdannut jo lohkon kovimman vastustajan Italian. Tuloksena siitä tasapelistä 1 piste. Oletetan, että Tänään Tanska kaataa Bulgarian. Ja viimeisessä ottelussa joukkue lähtee mielestäni suosikkina Ruotsia vastaan. Paljon tulee riippumaan illan Italia-Ruotsi ottelun lopputuloksesta. Parhaassa tapauksessa Tanskalle riittää lohkovoittoon tasuri ruotsia vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jjlukko
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 16.02.2004, 16:27
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jjlukko »

Lähetään sitte itekin mukaan eli
Bulgaria-Tanska 29-26-45
Italia-Ruotsi 51-30-19

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Pistänpä tähän omia haja-ajatelmiani under-over peleihin tälle päivälle. Todennäköisyyksiä en pistä, kun en ole pohjatyötä tarpeeksi tehnyt joukkueista, enkä arvokisahistoriasta.

Bulgaria-Tanska
Overia puoltavia tekijöitä:

+Tanskan todella hyökkävä pelityyli
+Bulgarian pakkovoittotilanne
+Ilmeisesti ei hellettä?
+Bulgarian mahdollinen epätoivo, turhautuminen ja luovuttaminen ja sikailu jos peli on 0-2 Tanskalle
+Edelliseen liittyen, Tanska haluaa tehdä paljon maaleja johtoasemassa.
+Bulgarialla taitavia hyökkääjiä
+Tanskan mahdollinen ylimielinen syöttöpeli omalla aluella, kun Italiaakin vastaan sujui liian hyvin, niin nyt voi ote herpaantua ja Bulgaarihyökkääjät käyttää varmasti hyväkseen oman pään mokat.

Underia puoltavia tekijöitä:

-Kummatkin joukkueet tykkäävät pitää palloa ja tehdä hitaita hyökkäyksiä, päästä päähän juoksupeliä ei välttämättä kauheasti nähdä.
-Bulgaria varmasti vaikka onkin pakkovoittotilanteessa, yrittää pelata erityisen tarkasti omassa päässä, koska Ruotsi tylytti.

Italia-Ruotsi
Overia puoltavia tekijöitä:

+Ruotsin hyvällä hyökkäyskalustolla hyvä virne päällä ekan pelin jälkeen.
+Iltapeli, ihannekeli?

Underia puoltavia tekijöitä:

-Italia on AINA (ainakin viimeiset reilu 2000-vuotta tuntiessaan itsensä uhatuksi turvautunut catenaccio-mentaliteettiin. Nyt on painepeli, Totti poissa, Ruotsin hyökkääjät osoittaneet vaarallisuutensa, odotukset kotimaassa armottoman kovat. Italia tekee silloin juuri sen mitä se osaa maailman parhaiten. Puollustaa ja iskee tarvittavan maalin.
-Kuten jo todettu, Ruotsikin lähtee puollustamaan.
-Molemmilla joukkueilla on tapana aloittaa rauhallisemmin ja kiristää loppua kohti.
-Italia ei tee lisämaaleja huvikseen. Sille riittää 1-0.

Nyt on sen verran pää jumissa, että en jaksa alkaa spekuloimaan Bulgaria-Tanska pelin vaikutuksia iltapelin taktiikkaan. Lohkon viimeisestä kierroksesta kannattaa kuitenkin huomioida vielä, että jos Bulgaria häviää/pelaa tasan tänään on Italialla odotettavissa aika helppo peli, kun Berlusconilta lähtee tarvittaessa sellanen summa Bulgaaripelureille, jalkapalloliitolle ja ties kelle, että ei koko Ylikertoimen porukan Pinnaakkeli tileilläkään ole sellaista summaa yhteensäx100 Ja tällä kertaa Ruotsia vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Bulgaria - Tanska

26-30-44

Pelikassa:

1 5,03@Betsson 3€

Hupikasssa:

Tulosveto 2-0 tai 3-1 kerroin 8,00@Unibet 3€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Teflon
Jäsen
Viestit: 136
Liittynyt: 15.01.2003, 10:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Valkeakoski

Viesti Kirjoittaja Teflon »

no tuota Italiaa hehkutetaan nyt aika lujaan niin pistetään sitten pieni kerroin vinkki kehiin eli 24hbet.com tarjoilee kyseiseen kohteeseen Italian voitolle 2,30 mikä taitaa olla ihan kohtuullinen kerroin verrattuan muihin vedontarjoajiin. itse lakaisen siihen KAIKKI kolikot taskun pohjalta.. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

God make me cool..

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Bulgaria-Tanska 26-27-47 U/O 2,5 53-47
Bulgaria +0,5 2,14 45€ Pinnacle
Bulgaria 5,18 15€ Betsson
Over 2,5 2,2 15€ Betsson

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Bulgarialle kelpaa vain voitto ja siksi sen onkin esitettävä hyökkäävää peliä. Tämä sopii Tanskalle, jolla hyvät ja nopeat ukot Sand + Tomasson vastaiskuihin. 5-0 tappio Ruotsille ei tietenkään antanut ihan oikeaa kuvaa joukkueesta, mutta viitteitä!
Totuushan on, että vain muutama ukko pelaa Bundesliigassa ja muut "rupusarjoissa"! Marian Hristov sanoi haastattelussa ennen kisoja: "Tanska on mielestäni lohkon pahin vastus, vahvempi kuin Italia".

Tanskan (lähes) kaikki kentällä esiintyvät pelaajat palloilevat suurissa jalkapallomaissa ja seuroissa: mm.Interissä,Milanissa,Dortmundissa,PVS:ssä.
Tomasson on eräs kisojen armoitettuja maalintekijöitä!

Minun kirjoissani Tanska on selkeä suosikki ja siksi pelini ovat:

Tanska -0,5/-1 2.09 Expekt

Tämä tasoitusveto näyttää poistetun listalta!!!

Tanska 1-0,2-0 ja 3-0

Maali 27 min. tai myöhemmin 2.15 Expekt

Ottelusta tulee alussa kyttäilypeli, joten uskotaann, ettei alussa maaleilla juhlita...

Pelionnea kaikille :lol: :lol: :lol: sitä tarvitaan :wink: :wink: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 21:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

capu kirjoitti:expektille C-lohkon voittaja Tanska 4.35 28%
Pienen simulaation jälkeen sain Tanskalle jopa reilut 30% mahdollisuudet voittaa lohko, joten hyvästä vedosta on aivan taatusti kyse. Tanska-Ruotsi ottelu oli mulla täysin tasabuukkina. Tosin jos Tanska voittaa tänään Bulgarian ja Italia Ruotsin niin Tanskalle riittää jatkoon tasapelikin Ruotsia vastaan, mikä taas laskisi vähän Tanskan lohkovoiton mahdollisuutta. Mutta kaikesta huolimatta oikein hyvä veto tuolla kertoimella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Player1 kirjoitti:Pistänpä tähän omia haja-ajatelmiani under-over peleihin tälle päivälle...
HYVÄT oli mietinnät Player1:lla !!

juuri noin kun vaivautuu miettimään jokaisen ottelun, niin hyvin pyyhkii. noista sinun perusteluistasi voi jo päätellä että hyvin paljon korkeampi maaliodotusarvo kuuluu olla ottelussa Bulgaria-Tanska, koska siinä on selvästi enemmän runsasmaalista ottelua puoltavia tekijöitä. Italia-Ruotsi ottelussa taas lähes kaikki asiat puoltavat vähämaalista ottelua.

lopullisestihan vedot ratkaisee sitten se millaisia kertoimia on tarjolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

No niin, visiot täysin kohdallaan tästä päivästä. Tanskan parin maalin voitto Bulgariasta laittaa Italian vielä enemmän yrittämään voittoa Ruotsista. En väitä, että Italian voima tämän tuloksen perusteella kohenee mutta se, että voittoa tullaan hakemaan varmasti kahta kauheammin on varma asia. Ruotsilla ja Italialla on edelleen sitä luokkaeroa ja kertoimet luokkaa >1.90 -0.25 on loistava panostuksen paikka. Mielestäni tähän mennessä kisojen paras pelikohde.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Tanska-ottelun vedot meni nappiin ja nyt sitten illan kohokohtaan...

Italia 2,0 Expekt
Italia 1-0 ja 2-1
Eka maali 31 min.tai myöhemmin 2.15 Expekt
Italia eka varoitus 1.9 Expekt (hupipeli)

Nyt on reagoitu liikaa tuolle svedupellejen Bulgaria-voitolle. Tänäänhän nähtiin, ettei Bulgaria oikeastaan ole mitään...
Ottelussa kohtaavat kisojen ehkä (tähän asti) paras hyökkäys ja puolustus. Slatan ja Henke ovat oiva tutkapari ja Cannavaro ja maailman paras (?!) puolustaja Zambrotta luutivat Italian alakerrassa. Nyt Slatan ja Henke ovat merkittyjä miehiä eivätkä pääse hääräilemään kuten haluavat kuten Bulgaria-pelissä.
Ottelusta tulee kovaotteinen, koska pelissä on jatkopaikka. Italia ei tule hyökkäämään päättömästi, vaan kyttää tuota legendaarista 1-0 voittoa. Ruotsi jyrää varmasti leveällä rintamalla ja näin Italia joutuu rikkomaan. Uskon kuitenkin Italian joukkueen kokonaisuudessaan olevan sveduja parempi ja näin pelit kallistuu Italialle. Ottelun alusta tulee kyttäävä, joten maali tullee vasta puoliajan lopulla / toisen puoliajan alussa.
Samaa mieltä Henkan kanssa: tähän asti kisjoen paras pelikohde.

Pelionnea kaikille :lol: :lol: :lol: sitä tarvitaan :wink: :wink: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


raato
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 24.01.2004, 21:22
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Savonlinna
Viesti:

Pelien aikainen vedonlyönti

Viesti Kirjoittaja raato »

Otetaan osaa keskusteluihin täältä Itä-Suomesta päin.Oletteko seurailleet miten kertoimet kehittyvät otteluiden aikana?Eilen Kroatia-Ranska pelissä olisi saanut paljon parempia kertoimia Ranskalle jo ottelun alettua kuin ennen peliä.Kannattaisiko esimerkiksi Betfairilla seurailla kertoimia ja iskeä kiinni vaikka 1.puoliajalla kun kertoimet ovat nousussa.Tietysti ennen maalien tuloa. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Italia - Ruotsi

Pelikassa:

1 2,20@Unibet 3€ (pelattu aikasemmin, mieli vähän muuttunu)

Hupikassa:

1. maalintekijä Larsson tai Vieri 5,00@Unibet 3€

alle 50,5 pistettä (kortit, keltainen 10pist, punainen 25pist, max 35pist/pelaaja) 2,05@Unibet 3€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zrodi
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 12.04.2004, 10:30
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja zrodi »

Taitaa Tanska - Ruotsi ottelussa 2-2 tulos olla aika hyvin pelattavissa. Näin saadaan Italia ulos kisoista naapurisovun merkeissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 999
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 571

Viesti Kirjoittaja pka »

zrodi kirjoitti:Taitaa Tanska - Ruotsi ottelussa 2-2 tulos olla aika hyvin pelattavissa. Näin saadaan Italia ulos kisoista naapurisovun merkeissä.
Kumpi itseasiassa ratkaisee tasatilanteen ensisijaisesti Tanskan, Ruotsin ja Italian kohdalla (jos keskinäiset ottelut ovat kaikki tasan): keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit vai kokonaismaaliero?

Livescoren ja euro2004.com:n tie breaker -säännöistä sai mielestäni eri käsityksen.

http://www.livescore.com/euro.dll?page=rules
http://www.euro2004.com/tournament/standings/index.html

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jake
Jäsen
Viestit: 152
Liittynyt: 14.01.2004, 00:03
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jake »

eikös se ole että maaliero ja sen jälkeen sitten tarkastellaan tehtyjä maaleja.. näin ainakin minun tietääkseni..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu