Tänään on 29.03.2024, 00:05.

Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Viime viikot ovat tarjoilleet kyllä Liigan osalta rumaa jälkeä. Tänään aloitetaan kuitenkin nousu ja parannellaan vielä hiukan Veikkausliigan tulosta kun kausi lähenee päätöstään. 4 kierrosta siis Veikkausliiga jäljellä ja olen nyt näille lopuille kierroksille asoittanut tavoitteeksi +7 yksikköä, jotta kauden kokonaissaldo olisi lopussa +60 yksikköä. Katsotaan ja haistellaan päädytäänkö tähän, tänään kuitenkin näyttäisi olevan ihan mukavasti pelattavaa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Honka - SJK - peliaika päättynyt

kohde
Honka - SJK
veto
2
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.81

Huti: -3.00 yks.

1-1



Viime kierrokset ovat SJK:n kannalta olleet todella vaikeita. Joukkue ei ole pitkään aikaan onnistunut pelaamaan täysin ehjää 90 minuuttista. Tämä maksoi ainakin sen, että tällä hetkellä saisi melkoinen ihme tapahtua, jos joukkue aikoisi mestaruuden napata. Kuitenkin hopea on tällä hetkellä hyvin hallussa ja tämä kamppailu olisi ehdottomasti syytä voittaa, jotta ei viimeisillä kierroksilla tarvitsisi jännittää mitallin väristä. Honka puolestaan on vielä putoamistaistelussa mukana, joskin kun katsoo TPS:n lopullista ohjelmaa voisi olettaa Hongan selviävän tästä kaudesta hengissä. Kuitenkin tänään oletuksena, että SJK onnistuisi 90 minuutin kokonaisuudessa ja raapii jonkun perinteisen 0-1 voiton lopun maalilla.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - MIFK - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - KuPS
veto
1
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.13

Osuma! +1.21 yks.

3-1



Forsellin poissaolo pelikiellon johdosta on Maarianhaminalle melko merkittävä asia, joskin taustaltakin toki löytyy hyvin tulivoimaa. Joukkue on ollut uskomattomassa lennossa, vaikka 2 edellistä kamppailua ovatkin olleet kehnompia esityksiä. KuPS puolestaan alkaa olemaan lähes täysin hyytynyt ja Maarianhaminalla olisi tässä kohtaa todella suuri mahdollisuus tarrata tiukasti kiinni neljänteen sijaan ja pitää elossa edes pienet toiveet mitalleista. Materiaali ja kotietu Forsellin pelatessa olisivat helposti yli 50%, mutta nyt pari heikosti mennyttä ottelua ja tuo pelikielto laskivat arviota, jotta tästä saatiin vain yhden yksikön kohde, napataan silti se pois kuljeksimasta.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - TPS - HJK - peliaika päättynyt

kohde
TPS - HJK
veto
2 (-1,5)
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.02

Osuma! +3.81 yks.

1-4



Molemmilla on ottelusta kyllä poissaoloja, mutta onhan tuo Klubin ja TPS:n välinen ero niin räikeä. Aina hiukan huolettaa tuo Klubin pelaaminen tasoituksella kun tiedä aina millä fiiliksellä joukkue on liikenteessä. Osan teorian mukaan tietysti Klubi haluaisi pitää ennemmin TPS:n kuin Hongan liigassa. Uskotaan kuitenkin, että Klubi varmistaa tänään mestaruuden ja vieläpä näytöstyyliin pöllyttämällä Turkulaisia oikein huolella.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - VPS - Inter - peliaika päättynyt

kohde
VPS - Inter
veto
2
kerroin
3.380 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.09

Huti: -2.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Jaro - Lahti - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - Lahti
veto
1 DNB
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.89

Huti: -3.00 yks.

0-4


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 9.02, tulos -2.98 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

28.09.2014 15:46 <Jonkka> Eiköhän Bana halua kuitenki Hongan säilyvän liigassa...

28.09.2014 15:48 <Jonkka> jos aletaan taktikoimisia miettimään. Itse en huomioisi.

28.09.2014 18:55 <Finbet> eipä se Lehkosuo taida Hongalta mitään saada, konkurssikypsä

28.09.2014 20:04 <Jonkka> Joskus muutkin asiat vaikuttaa kuin pelkästään raha

28.09.2014 20:05 <Jonkka> Banalla ei mitään Honka vastaan ainoastaan Joukoja jos on


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Liigakausi on rullannut hyvän aikaa ja yleisömäärät ovat kyllä todella huolestuttavalla tasolla. Syitä tähän? Monille tuntui olevan kabinetti-Sportin nosto todella kova paikka. Itse puolestani taas olen tuon asian suhteen hyvinkin neutraali. Olen jatkuvasti ollut vaihtuvuuden puolella ja sitähän Sportin nousu tuo. Toisessa kupissa sitten taas painaa se, että nousu ei todellakaan tullut urheilullisin perustein. Ehkä yksi syy laskeneisiin yleisömääriin on tottakai Jokereiden lähtö. Jokerit kun tuppasivat vetämään halliin kuin halliin porukkaa. Voimme vain arvailla todellisia syitä ja yksittäisillä ihmisillä näitä varmasti on laidasta laitaan. Itse kuitenkin näkisin suurimpana ongelmana nykyisen sarjajärjestelmän. On täysin ymmärrettävää, että syyskuiset "lämmittelypelit" eivät vedä porukkaa kun saman joukkueen näkee niin monta kertaa kaudessa. Helpompi on vain jäädä kotisohvalle ja katsoa television välityksellä ottelu. Toisaalta tässä kohtaa voidaan miettiä onko sitten kotisohva vai halli se mielenkiintoisempi vaihtoehto. Itse valitsisin hallin mikäli jollain Liigapaikkakunnalla asuisin ja tuo hallille meno olisi hiukan vähemmän aikaa vievää. Monille tuntuu olevan myös tärkeitä kaikki oheisjutut ottelussa, taukoshowt yms. Näiden puutetta on monessa leirissä ihmetelty ja sen tähden valittu sitten kotisohva. Oletan kuitenkin suurimmalle osalle syyksi tuon kotia jäämisen johtuvan nimenomaan tuosta liian suuresta pelimäärästä. Mikä tähän sitten olisi paras ratkaisu?

Paljon ehdotetaan joko Liigan kaventamista tai laajentamista. Itselleni kumpi tahansa olisi parempi ratkaisu kuin nykyinen järjestely. Teoriassa esimerkiksi 12 joukkueen liiga, jossa jokainen kohtaisi toisensa kahdesti kotona ja kahdesti vieraissa olisi oiva ratkaisu. Pelejä kertyisi sopiva määrä ja kun Liiga olisi avoin olisi kiinnostavuus huomattavasti korkeammalla. Nykyisinhän voit joulukuun jälkeen alkaa tyhjentämään joukkuetta mikäli pudotuspelihaaveet alkavat karkaamaan, nähtiinhän se jo viime kaudella ja aiemmilla kausilla suljetun liigan aikaan. Mikäli joukkueita olisi 12 tarkoittaisi tämä siis kahden Liiga joukkueen pudottamista Mestikseen. Tämän jälkeen voitaisiin alkaa leipomaan Mestiksestä urheilullista sarjaa. Heitettäisiin nämä höpöhöpö farmit pois sarjasta, keiden tavoitteena ei edes ole mikään nousu tai sarjan voittaminen. Tällöin Mestiksessä olisi 2 nykyistä Liigajoukkuetta, KooKoo, TuTo, Jukurit, ehkä K-Vantaa mikä tietysti ei määrällisenä vielä riittäisi sarjan pyörittämiseen. Ehkä kuitenkin tänne voitaisiin sitten nostaa esimerkiksi FPS (Forssassa muistaakseni valmiina ihan hyvän kokoinen halli ja miellän perinteiseksi kiekkokaupungiksi), kenties RoKi (Lappi kaipaisi toista seuraa). 8 joukkuetta kuulostaisi jo ihan kohtalaiselta ja miksei tietysti rahalla voisi jonnekkin muillekkin paikkakunnille rakentaa puitteita, jotta nousu Liigaan olisi todellisuudessa mahdollinen. Ideaalinen joukkuemäärä olisi ehkäpä joku 10 joukkuetta. Tästähän toki voidaan vain unelmoida ja perusteluiksi saadaan: "liian suuri konkurssiriski". Käsittääkseni tämä kuuluu urheiluun? Jos et osaa joukkueesta saada urheilullisesti menestyvää ja taloudellisesti kannattavaa onko pääsarja sitten oikea paikka? Toki tiedostan, että tämän mallin toteuttaminen olisi hyvin vaikeaa ellei jopa mahdotonta.

Toinen mallihan olisi sitten tietenkin tämä Liigan laajentaminen ja Mestiksen lopullinen tappaminen ottamalla vähänkin urheilulliset joukkueet sieltä ylös. Toki mikäli joukkuemäärä nousee toivon pelimäärien pysyvän edes joksenkin samassa kuin nykyään. Oikeasti kun ajatellaan, kun KooKoo nyt nousee ja seuraavallekkin voittajalle ilmeisesti tilaa voisi löytyä olisi joukkueita jo 16. Tähän sitten jos päättäjät keksivät lisätä pelimäärää ja edelleenkin putoamisuhkaa ei ole miettikääpä sitä pelaajamyynnin tulvaa. Ei hyvä, ei todellakaan hyvä. Nykyinen pelimäärä + 16 joukkuetta voisi kuulostaa jo jotenkin kohtuullisemmalta. Kuitenkin vain melkoisia kauhuskenaarioita saan aikaiseksi ajatellessani tuota Liigan laajentamista ja tähän suuntaanhan sitä ollaan menossa. En tätä nyt vielä ainakaan tuomitse, mutta mikäli tuo ottelumäärä lisääntyy voi mielenkiinto laskea suuresti.

Pakko kuitenkin vielä vähän ajatustasolla leikkiä idealla tuosta 12 joukkueen Liigasta ja 10 joukkueen divarista. Tällöin luonnollisesti tämä säälipelleily jätettäisiin pois. Mestiksen nykyiset yleisömäärät ei toki vakuuta, mutta ketä oikeasti kiinnostaa käydä katsomassa matseja kun puolet joukkueista on huumorijengejä, joilla tuskin yhdessäkään pelissä on sama kokoonpano ja mahdollisuutta nousuun ei ole. Entäpä kuin joukkueita olisi esimerkiksi 10 ja oikeasti kilpailullinen tilanne. Tämä lisäisi varmasti yleisömäärää ja kiinnostusta. Olisihan se hienoa kun oman paikkakunnan jengi pelaisi pääsarjassa? Ruotsissa systeemi toimii, suomalaisessa jalkapallossa on myös tämän kaltaista järjestelmää. Olisiko se siis niin vaikeaa rakentaa lätkään vastaava? Jalkapallon Ykkösen yleisömäärät eivät juuri poikkea Veikkausliigasta ja osalla joukkueilla jopa parempi yleisömäärä kuin Veikkausliiga joukkueilla.

Voisin kuitenkin todeta, että nykyisellä laajentumismallilla salaa ehkä toivoisin jopa Liigan kusevan omille nilkoilleen ja todellisen yleisökadon käymisen. Ehkäpä sitten sielläkin heräillään nykypäivään ja tehdään edes muutama järkevä ratkaisu. Itseäni ainakin kiinnostaisi niin pääsarja kuin divarikin yhtä paljon mikäli molemmissa olisi urheilullinen kilpailutilanne ja luonnollisesti tämä, että nouseeko Liigaan uusi joukkue. Kävi miten kävi ja toivoin mitä toivoin en ennakkoon lähde tuomitsemaan tätä laajentumista varsinaisesti. Kuitenkin jotenkin haistelisin laajentumisen tarkoittavan ottelumäärän lisääntymistä mikä taas laskee kannattajien kiinnostavuutta ja sarjan mielenkiinto laskee askel askeleelta.

Yksi mielenkiintoinen ratkaisu, joskin nyt mennään jo todella kauas, olisi SHL:n ja Liigan yhdistyminen vaikkapa NHL-tyyliin. Tästä saisiin edes jonkinlainen kilpailija KHL:lle. Tosin on sitten täysin toisarvoinen asia onko KHL pystyssä vielä 5 vuotta, 10 vuotta vai yli 100 vuotta? Tämähän riippuu täysin siitä kuinka kauan siellä jaksetaan pumpata rahaa seuraan. Huolestuttavaa kuitenkin on kun finaaleissa ollut joukkue joutuu lopettamaan toimintansa. Kuitenkin tuo yhdistyminen SHL:n kanssa olisi ihan mielenkiintoinen ratkaisu ja jos ajatellaan, että suomalainen ja ruotsalainen porukka kohtaisivat kerran kotona ja kerran vieraissa toisensa eivät matkakulut vielä kovin suuriksi kasvaisi ja samalla tämä poikisi varmasti lisää yleisöä halleihin kuin kaudesta toiseen ei kohdattaisi samoja joukkueita.

Nämä kaikki ideat tulevat varmasti jakamaan mielipiteitä. Kuitenkin ehkä Liiga voisi kuunnella yleisön mielipidettä kerränankin eikä mennä sieltä mistä aita on matalin ja ajatella jotain ihan muuta kuin urheilullisuutta. Yleisö tulee ennemmin tai myöhemmin äänestämään jaloillaan ja jättämällä menemättä peleihin mikäli touhu ei hiljalleen vaihda suuntaa. Kaikki olisivat kuitenkin vain pienen suunnitelman ja ideoinnin tulos ja hyviä ratkaisuja olisi lukuisia. Viime aikoina vain on tunnuttu ajateltavan rahallisia perusteita, pikku hiljaa kohoteltu pelimäärää, sitten tuli nämä tammikuun pelleilyt ja aiemmin toki lisätty nämä säälipelleilyt ja tuotu pikku hiljaa lisää joukkueita. 90-luvun ja 2000-luvun alku olivat suomalaisen jääkiekon parasta aikaa, joskin juurikin tuolloin 2000 liiga päätettiin sulkea. Kauas on päädytty näistä mielenkiintoisista ajoista ja kiinnostavuus laskenut vuosi vuodelta, johan yleisökeskiarvotkin sen todistavat. Toki muutaman edellisen kauden tilastoissa valehtelevat pahasti nuo ulkoilmaottelut, jotka mukavasti kohottaneet keskiarvoa. Kuitenkin suunta on ollut pikku hiljalleen alaspäin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vielä eilisen innoittamana jatkettava tuosta Liigan sarjajärjestelmän höpöttämisestä. Rupesin tekemään ruutupaperille vielä hyötyhaitta näkökohtia ja oma mielipiteeni päätyi siihen, että 12 joukkueen Liiga ja 10-12 joukkueen divari/Mestis olisi se kaikista paras vaihtoehto. Mitenkä tälläinen nyt sitten toteutettaisiin kun joukkueita voi ensi kaudella olla jo 15? Se onkin tämän jutun ehkä vaikein osio. Ei voida kerralla vain pudottaa kolmea heikointa seuraa. Jonkinlainen karsintasysteemi tottakai tähän olisi kehiteltävä, mutta samalla annettava samantien mahdollisuus Mestis-porukoille nousuun. Esimerkiksi vaikka 3 Liiga joukkuetta ja Mestis mestari karsisivat ja vain 2 saisi paikan. Tällöin oltaisiin siis kolmen kauden päästä 12 porukan Liigassa ja samalla olisi kuitenkin jo tippuneilla mahdollisuus nousta takaisin.

Ne höpöhöpö puheet Mestiksen ja Liigan välisistä eroista voitaisiin saman tien unohtaa. Kuitenkin kylmä faktahan on se, että aikoinaan kun Liigapomot halusivat sarjan suljetuksi ja Mestis nöyrästi myöntyi tähän pientä korvausta vastaan oli tämä Mestikselle melkoinen kuolinisku. Toki sarja edelleen on pystyssä, mutta kiinnostavuus lähentelee nollaa. Vuosien päästä Liiga saatiin vihdoin avoimeksi, mutta tällöin oli erot joukkueiden välille saatu kasvatettua jo todella suuriksi, vaikka Tammisen Sport olikin aikoinaan lähellä nousua. Tuskin onkaan sattumaa, että liiganportit aukesivat kun Tamminen oli Mestis-luotsina. Edes yksi henkilö uskalsi nousta taistoon ja ilmaista mielipiteensä. Nyt sitten Liiga pystyi jälleen sulkemaan ovet ja helposti vetoamaan tasoeroihin. Hieno juttu, saitte ne tasoerot aikaiseksi 2000-luvun alussa sulkemalla Liigan. Onko se sitten ihme, että tasoerot kasvavat kun joukkueilla ei ole enää mitään panosta tai toiveita Liiganoususta. Yritä siinä sitten 1000 yleisökeskiarvolla (jos sitäkään) rakentaa joukkue, joka voisi edes tapella Liiganoususta. Ihmeitä tulisi tapahtua.

Miten sitten tasoerot kavennettaisiin? Mietitään 90-lukua ja sitä aikaa kun divari vielä kiinnosti. Tuolloin sielä oli lukuisia urheilullisia porukoita, jotka sulkeutumisen myötä joutuivat lopettamaan toimintaansa tai muuten vain hävisivät kartalta kun yleisöä ei enää kiinnostanut. Viimeiset toivot olivat viety nousun myötä ja ei minkään kakkosliigan mestaruus paljoa lämmittäisi, kun se olisi ainoa palkinto. Kuitenkin jos nyt ajateltaisiin, että tuonne joukkueita tipahtaisi Liigasta 3, olisi sielläkin jo hyvä nippu kiinnostavia joukkueita. Oletettavasti myös ainakin näille kolmelle joukkueelle tuo nousu olisi mahdollinen. Näin saataisiin helposti kuitenkin pidettyä tasoero kurissa, kun divarikin kiinnostaisi jälleen. Siellä olisi oikeasti urheilullisia porukoita taistelemassa noususta. Uskon, että ainakin näiden liigajoukkueiden yleisömäärät olisivat korkealla, joskin eivät tietenkään aivan Liigatasolla. Tämä mahdollistaisi Liigalisenssistä saatujen rahojen myötä sen, että kuitenkin pystyttäisiin myös seuraavalle kaudelle rakentamaan urheilullinen porukka, joka voisi taistella noususta.

Miten muulla tavalla pystyttäisiin Mestis-jengien taloutta ja kiinnostavuutta parantamaan. Yhteinen televisiosopimus Liigan ja Mestiksen välille olisi aika kova sana. Tietenkään tuloja ei tulisi aivan täysin jakaa, koska Liiga olisi tottakai se päätuote, jonka takia ihmiset kanavapakettia hommaavat. Kuitenkin itseäni ainakin kiinnostaisi myös Mestispelit, kun urheilullisuus olisi sielläkin kiinnostavalla tasolla. Jaettaisiin vaikka televisiorahat 70-30, tämä mahdollistaisi myös Mestis-porukoille hiukan laadukkaamman nipun kasaamista.

Mitä tämä kaikki sitten tarjoaisi? Ainakin sen, että nuo naurettavat tyhjennysmyynnit saataisiin loppumaan. Nämähän eivät palvele ketään, ei yleisöä ja vielä vähemmän kausikortin ostaneita, jotka loppukaudesta joutuvat katselemaan A-junioreiden peliä, kun kaikki nimimiehet on laitettu lihoiksi. Kun olisi putoamisuhka ja vastaan saattaisi tulla joku entinen Liigaporukka kovalla nipulla olisi loppukaudeksikin joukkueella panosta pelata. Kaiken lisäksi tämä parantaisi myös Liigan mielenkiintoa. Nykyisin nähdään usean joukkueen taustalla melkoista puuhastelua. Jos ensi kaudella sitten.. sama virsi tuntuu kaikuvan. Entäpä, jos ensi kaudella se paikka olisikin sitten sarjatasoa alempana kun hommat tehtiin jälleen puuhastelulla? Aivan, ehkä vihdoin joukkueiden taustahenkilötkin joutuisivat tekemään töitä leipänsä eteen.

Ehkä tämä ei heti 1 tai 2 kauden jälkeen vielä toisi putoajia tai nousijoita, mutta kyllä aiemminkin pientä vaihtelevuutta seurojen sarjaportaalla oli ja nykyään kun talousmahdollisuudet ovat huomattavasti paremmat uskon, että joka kausi jouduttaisiin tosissaan tappelemaan sarjaportaasta. Tämä muuten aika varmasti lisäisi yleisöäkin, kun ajatellaan joulukuussa viimeisenä oleva porukka normaalisti tyhjentäisi joukkuetta ja minimoisi tappiot. Hyvänä esimerkkinä viime kauden KalPa, oliko loppukaudesta yleisöä jotain 2000 henkeä? Entäpä sitten kun joukkuetta ei voisi tyhjentää ja olisi uhkana joutua karsintoihin tai jopa tippua suoraan niin luulisi yleisön tulevan antamaan oma tukensa.

Nyt vain aikoinaan päätöksien ja nykyisen Liigan päättäjien pitäisi tajuta tämä virhe, ennen kuin on oikeasti lopullisesti myöhäistä. Tämä nykyinen ei todellakaan ole yleisöystävällistä ja onhan koko ajan laskussa olleet yleisömäärät sen jo tehneet selväksi. Edes puolivälieriä ei saada loppuun myydyksi mikä on jo todella naurettavaa. Ei voi olla oikein, että jos joukkuejohto epäonnistuu tehtävässä tätä voidaan pelastaa myymällä kaikki arvokas pois ja sitten ensi kaudella uusi yritys. Eihän tämä muussakaan yritysmaailmassa onnistu, jos teet virheinvestointeja ja et ole tarkka rahasta ja laske taloudellisia hommia ja niiden kannattavuutta on edessä konkurssi? Ehkä tämä tekisi hyvää Liigajoukkueillekkin kun jouduttaisiin miettimään rahankäyttöä ja joukkueen rakennusta hiukan enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

30.09.2014 13:05 <jone> Hyvää pohdintaa!


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - TPS - peliaika päättynyt

kohde
Blues - TPS
veto
2
kerroin
2.770 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.49

Huti: -3.00 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Pelicans
veto
2
kerroin
3.600 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
3.38

Huti: -2.00 yks.

4-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Pelicans
veto
U 5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.85

Huti: -3.00 yks.

4-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - SaiPa
veto
2 DNB
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.8

Huti: -4.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 0.00, tulos -12.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Lukko
veto
1 (+0,5)
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.82

Huti: -3.00 yks.

0-3


Ottelussa oli pitkään Lukko yli 50%, mutta Ilveksen uusi hankinta ja ennen kaikkea Järventien pudottaminen ulos kokoonpanosta käänsivät tilanteen toisenlaiseksi. Lukko on tehnyt vain 4 maalia tasakentällisin. Lähtökohtaisesti tilanne ei siis tähän otteluun ole paras mahdollinen kun vastassa on kuitenkin yksi Liigan parhaimpia alivoimia. Viime otteluissa Ilves on kärsinyt maalinteko ongelmista ja suurin syy lienee ollut Asplundin poissaolo. Sandell ei ole oikein päässyt omalle tasolleen, joka varmasti pääasiassa johtuu siitä, että ketjussa ei ole ollut maalintekijöitä. Ilveksen verkko on heilunut myös tiuhaan tahtiin viime peleissä ja hyvin useassa maalissa oli Järventie tavalla tai toisella mukana. Kaukana on mies huippuajoistaan ja ihan oikeutetusti penkki kutsui. Helppo ei peli tule olemaan kummallekkaan ja aistin suuren tasapeliriskin tähän kamppailuun.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Lukko
veto
U 5
kerroin
1.781 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.69

Osuma! +1.56 yks.

0-3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - JYP - peliaika päättynyt

kohde
TPS - JYP
veto
1 (-1)
kerroin
2.590 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.44

Push: +0.00 yks.

3-2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Pelicans
veto
1 (-1)
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.83

Huti: -4.00 yks.

0-5


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 5.56, tulos -5.44 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
HPK - KalPa
veto
1
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.88

Huti: -4.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Sport - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Sport
veto
1 (-1)
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.65

Push: +0.00 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Blues
veto
O 4,5
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.64

Huti: -3.00 yks.

1-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Kärpät
veto
2 DNB
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.87

Huti: -3.00 yks.

5-1


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 2.00, tulos -10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KalPa
veto
1 (-1)
kerroin
1.757 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.67

Huti: -2.00 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Blues - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Blues
veto
1 (-1)
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.82

Osuma! +6.75 yks.

5-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Blues - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Blues
veto
O 4,5
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.57

Osuma! +2.19 yks.

5-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Tappara
veto
1 (-1)
kerroin
2.920 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.59

Osuma! +3.84 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Kärpät
veto
1 DNB
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.99

Push: +0.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HPK
veto
1
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.94

Osuma! +5.40 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HPK
veto
1 (-1)
kerroin
3.230 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.66

Push: +0.00 yks.

2-1



Edit tuplakohde ja hifk tosiaan oli -1

Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 37.18, tulos +16.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Hieno sunnuntaipäivä tulossa. Veikkausliigassa pelataan täysi kierros ja monessa pelissä on vielä panosta. Kuitenkin Veikkausliiga kierrostakin enenmmän kiimaa aiheutti eilinen Ykkösen ottelukierros. Mahtava juttu, että ensi kaudella HIFK pelaa liigaa. Saadaan vähän lisää tunnelmaa noihinkin kamppailuihin, joskin harmillista, että mitä todennäköisimmin se on TPS joka tippuu eikä Honka. On myös hienoa, että ensi kaudella on oikeasti paikalliskamppailu eikä väkisin sellaista viritelty HJK - Honka. Oletettavasti ensimmäinen HJK - HIFK kamppailu tulee vetämään kiitettävästi porukkaa paikan päälle. Enää kaivattaisiin tuolta ykkösen puolelta vielä Ilves Veikkausliigaan, jonka peleissä tuppaa myös olemaan hyvää tunnelmaa. Toivottavasti Suomifutis saisi vielä enemmän nostetta tuosta HIFK noususta ja Veikkausliiga pystyisi pikkuhiljalleen alkaa tosissaan haastamaan SM-Liigan asemaa Suomessa. Sen ei pitäisi olla vaikeaa kun ottaa huomioon Liigan johdon pelleilyt, kabinetit yms hölynpölyt ja syystäkin on katsojaluvut rankassa laskussa. Lätkämies olen toki henkeen ja vereen, mutta kyllähän nuo viimekausien ratkaisut alkavat viemään mielenkiintoa koko sarjasta. Onneksi tarjolla on kuitenkin sitten laatulätkää NHL:n ja SHL:n mielessä vaikka Liigan taso tulisikin romahtamaan totaalisesti. KHL taas omasta mielestäni maistuu niin muovilta ja en kyseisen sarjan jatkuvuuteen jaksa uskoa, jotta se herättäisi itsessäni mitään mielenkiintoa.

No se noista turhanpäiväisistä löpinöistä ja katsaus itse asiaan. Klubi varmisti mestaruuden jo edellisellä kierroksella kukistamalla TPS:n 1-4. Tänään onkin Klubilla täysin merkityksetön ottelu Honkaa vastaan. Hongalla sentään ottelussa riittää panosta sillä putoaminen on edelleenkin mahdollista, joskin hyvin epätodennäköistä. Honka onkin pelannut viimeiset 3 ottelua yllättävän hyvin. Kuqi on ollut jokaisessa näissä kamppailussa katsomossa ja on myös tänäänkin, sattumaako? Klubi lähtee lisäksi otteluun hiukan rasittuneempana sillä tämä on 11 päivän sisään jo 4:s kamppailu joukkueelle. Oletettavasti ottelussa nähdäänkin rotaatiota ja junnujen peluutusta. Varmuudella Klubilta on sivussa Alho, Lod, Väyrynen ja Schuller. Tämän lisäksi Jones ja Tainio ovat maajoukkueiden mukana. Mahdollisesti myös Bance olisi jo lähtenyt maajoukkuen mukaan. Sivussa onkin siis paljon avauksen miehistöä ja vaikka kakkosmiehistökin on Liigatasolle kova, ei se millään ole noin selvä suosikki mitä markkinoiden kertoimet antavat odottaa. Tässä onkin iskettävä Hongalle vetoa ennen kuin kokoonpanot julkaistaan. Tuon jälkeen oletettavasti Hongan kertoimet lähtevät tiukkaan laskuun. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet tasapeliin, joten tämä hiukan tukee vielä enemmän noita vetoja Hongan puolesta. Tietysti hieman voisi enemmän antaa prosentteja Hongalle myös siitä, että sillä on panosta toisin kuin Klubilla. Tosin nämä ovat aina vähän niin ja näin, pelaajat ovat kuitenkin ammattilaisia, joten mihinkään pelleilyyn en usko ja mikäli Klubi laittaa nuoria pelaajia sisään luulisi heillä olevan näyttöhaluja. Jätänkin täysin tuon huomioimatta tähän kamppailuun.


Tällä hetkellä hopeassa kiinni oleva SJK oli vielä jokunen ottelukierros sitten vahvasti kiinni mestaruustaistossa. 5 edellisestä ottelusta kuitenkin saldona oli 1 voitto ja 4 tasapeliä ja siinä sivussa kun HJK nappasi voittoja oli mestaruus menetetty. SJK:n onni on, että myös Lahti on pelannut pitkään alavireisesti, joten hopeaan on vieläkin hyvät mahdollisuudet. Tänään olisi kuitenkin otettava se voitto taas. Ottelu alkaakin jo poikkeuksellisesti kello 14.00, joten tähän kamppailuun annetaan vihjeet myös muita aikaisemmin samoin kuin edelliseen otteluun. Ottelu tuoksuu ja haisee niin vahvalta underilta samoin kuin myös arvioni kertovat, että mikäli vain Aksalu on maalissa on under ehdoton pelivalinta tähän kamppailuun. Siinä missä SJK taistelee hopeasta on VPS:lla myös panosta. Tälle kaudellehan muutettiin tuota Suomen Cupin merkitystä eli enää ei finaalipaikka takaa paikkaa eurooppaan, jos Cupin voittaja semmoisen jo omistaa. Elikkä jos HJK voittaa Interin Cupissa saa sarjassa neljänneksi sijoittunut joukkue tuon paikan. Neljänteen sijaan on vielä useammalla joukkueella hyvät saumat ja tällä hetkellä siinä on MIFK kiinni, mutta VPS on vain 3:n pisteen päässä. Toki jos Inter siis vie Cupin on se 4:s suomalainen joukkue eurokentillä ja sitten jää enää tämä fair play-kisa. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että HJK:n lisäksi vain RoPS on ilman panosta loppukaudesta. Toki RoPSilla mahdollisuus nousta kuuden parhaan joukkoon, joka taas tarjoaisi ensi kaudelle yhtä ylimääräistä kotipeliä, mutta putoamisuhkaa ei ole tai mahdollisuutta nousta europaikoille.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - SJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
SJK - VPS
veto
U 2,25
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.51

Huti: -4.00 yks.

0-3



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - HJK - Honka - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Honka
veto
2
kerroin
10.750 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
9.51

Huti: -1.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - HJK - Honka - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Honka
veto
2 (+1)
kerroin
3.060 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.71

Osuma! +4.12 yks.

1-1



Katsotaan loput pelit sitten 15.30

Loppukevennys:
Kuva

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 6.12, tulos -0.88 yksikköä.

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Finbet, 08.10.2014, 14:30. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

05.10.2014 12:04 <Afinogenov> muovilta. Sori ZSKA ja muut, ootte muovia.

05.10.2014 12:09 <Finbet> en puhunut mielestäni seuroista vaan itse liigasta?

05.10.2014 12:11 <Afinogenov> Liiga muodostuu seuroista

05.10.2014 12:11 <Afinogenov> Ei mulla muovi maistunut kun katsoin ZSKA - Mo.Dynamo peliä

05.10.2014 12:12 <Afinogenov> kyseessä oli KHL peli

05.10.2014 12:14 <Finbet> jep, tästä lienee turha sen enempää alkaa vääntämään

05.10.2014 12:14 <Finbet> kysehän oli vain MINUN mielipiteestäni

05.10.2014 12:15 <Afinogenov> No oli väsynyt heitto mutta joo samapa tuo

05.10.2014 12:16 <Afinogenov> hyviä tekstejä noin muuten tässä blogissa, kiva lukea

05.10.2014 12:17 <Finbet> http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/khl­_putin-25775

05.10.2014 12:17 <Finbet> tuo juttu vastaa hyvin omia mielipiteitä ja käsityksiä

05.10.2014 12:17 <Finbet> paitsi tuo "suomessa urheilu on pelkkää urheilua"

05.10.2014 12:18 <Afinogenov> Shokkilinkki! :D

05.10.2014 12:22 <Finbet> :D


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Jatkoa edellisen viestin löpinöihin. Tässä kun pikku hiljaa ensi kauden Veikkausliiga kasvaa ja omassa puntarissani saattaa kiinnostavuudessa mennä jo Liigan ohitse toisen kabinettipäätöksen vuoksi juolahti vain mieleeni juttu, jossa joskus Veikkausliiga mietti kanssa laajentumista ja sitä, että pitäisi saada joukkue pääsarjaan X-paikkakunnalle. Kunpa vain nyt tajuaisivat olla tekemättä tuota. Ykkönen oli mielenkiintoisin ja tasaisin sarja pitkään aikaan. 6 joukkuetta oli kuitenkin 4 pisteen sisässä, joten hyvin usealla joukkueella oli mahdollisuus nousuun. Entäpä sitten jos Veikkausliiga olisikin se suunniteltu 16 joukkueen sarja? Ainakin Ykkösen taso putoaisi roimasti ja käytännössä sieltä pari joukkuetta kykenisi tavoittelemaan tosissaan nousua. Tämän lisäksi Veikkausliigassa kasvaisi vain turhien pelien määrä. Mielestäni tämän hetkiset sarjajärjestelmät ovat parhaat mahdolliset ja mikäli uusia paikkakuntia halutaan Veikkausliigaan tulisi näiden tapahtua täysin urheilullisin perustein. Ilveshän hakee myös nousua Veikkausliigaan ja eiköhän tuo tule tapahtumaan piakkoin. Kyllä se joukkue Tampereeltakin pääsarjaan siis tullaan saamaan ilman kabinetti-päätöksiäkin. Tämä kun ei oikein palvele ketään. Katsellessani videota tuosta HIFK-noususta ja yleisön ryntäyksestä kentälle saan kylmiä väreitä, vaikka en millään muotoa ole HIFK-fani. Tässä voi jokainen helposti pohtea kumman tunteen haluaisi kokea. Sen, että on todistamassa kauden viimeistä peliä ja pillin vihellyksen päätyttyä tietää, että nousu tapahtuu vai sen, että herrat istuvat puvut päällä pöydällä ja toteavat, että: "joo kyllä te pääsarjaan pääsette". Kabinetti vain vie pahasti maun.

Kaiken lisäksi tuo Veikkausliigan laajeneminen aiheuttaisi juurikin saman ilmiön missä SM-Liiga onnistui aikoinaan kun sulki sarjan. Tasoerot kasvaisivat. Käytännössä Ykkösen ja Veikkausliigan väliset erot olisivat niin suuret, että mielenkiinto Ykkösestä häviäisi täysin. Saataisiin juurikin Mestiksen kaltainen sarja, jossa muutama pelaisi tosissaan ja loput olisivat sitten jotain farmi-viritelmiä. HIFK on niin vahva brändi, että tuossa piilee Veikkausliigalla oiva markkinointi mahdollisuus. Tähän kun lisäillään vielä se mahdollinen Ilveksen nousu vaikkapa jo ensi kauden jälkeen olisi Veikkausliigassa jälleen yksi suuri seura lisää. Nämä kaksi kuitenkin keräsivät jo ykkösessä melkoisia yleisömääriä ja monia Veikkausliiga joukkueita selkeästi enemmän. Juolahtipa vielä mieleeni sellainen ajatus, että jos Ilves ja HIFK pelaisivat samaan aikaan Veikkausliigassa, olisi mahdollista järjestää "Ilves - HIFK-päivä" (tai toisinpäin), että ensiksi vaikka futismatsi ja 1-2 tunnin päästä lätkäpäivä ja näihin pääsisi yhteislipulla. Varmasti keräisi hyvin väkeä. Eri asia olisi tietysti osaisivatko Veikkausliiga ja Liiga tehdä yhteistyötä sen verran, että saisivat järjestettyä ottelut samalle päivälle. Kuvittelisin ainakin molempien olevan aikalailla loppuunmyytyjä otteluita. No toivotaan nyt kuitenkin, että HIFK onnistuu kasaamaan Veikkausliigassa pärjäävän joukkueen ja vaikka ei SJK:n kaltaiseen suoritukseen ensimmäisellä kaudellaan yltäisi niin taistelisi kuitenkin niistä "kotietuun" oikeuttavista sijoista. Täytyy kyllä vahvasti harkita, että mikäli vain aikataulut täsmäävät lähtisi ensi kaudella katsomaan HJK - HIFK matsia. Ottelusta tuskin tunnelmaa tulee puuttumaan.


Kirjoittelen tässä vielä lopuistakin matseista pohdintaa. Kuitenkin kun 14.00 alan katsomaan SJK - VPS matsia en enää kerkeä korjailemaan mahdollisia virheitä kokoonpanoihin ja spekulaatioihin liittyen. Puoliajalla sitten kerkeä näppärästi kuitenkin katsomaan kokoonpanot ja jos niissä ei ihmeellisyyksiä niin ei tarvitse sen enempää muokkauksia vihjeisiin tehdä, jotka myöskin kirjoitan jo napin painallusta vaille valmiiksi.

Ensimmäiseksi käsittelyyn aikataulussa seuraavaksi starttaava matsi eli Inter - RoPS. Kuten tuossa edellisessä viestissä kerkesinkin jo avata tilannetta peli on käytännössä RoPSille merkityksetön. Ainoastaan "kotietu" ensi kaudella on panoksena, joskin siihen on hyvin ohuet mahdollisuudet. Vaan eipä Interilläkään ottelulla juurikaan ole panosta. Teoriassa tipahtaminen olisi vielä mahdollista, jos TPS voittaisi kauden loput ottelut ja Inter vastaavasti häviäisi jokaisen kamppailun. Pistekin tänään käytännössä varmistaisi Veikkausliiga paikan ensi kaudella huolimatta TPS-ottelun lopputuloksesta. RoPS on taas tapansa mukaisesti pelannut hurjan loppukauden ja kolmessa edellisessä ottelussa on syntynyt 0 maalia ja omissa on soinut 3 kertaa. Tilanne tuskin on lähtökohtaisesti RoPSille kovin suotuisa kun vastaan asettu hyviä otteita kotikentällä esittänyt Inter. Hiukan ihmetystä aiheuttavat nuo Pinnaclen asettamat kertoimet O/U 2,5 vaihtoehdolle kun heidän mielestään O2,5 olisi yli 50%. Veikkauksella puolestaan U2,5 on selkeä suosikki ja oma laskurini saa aikaiseksi myös vastaavia tuloksia. Tuossa underissa ainoastaan hirvittää se, että onko joukkueilla motivaatio kunnossa ottelussa. Toki RoPSin kohdalla tulee vielä ottaa huomioon se, että eurooppaan saa yhden paikan myös fair playlla. Joukkueita arvioidessa otetaan huomioon varoitukset, asenne peliin, vastustajan ja erotuomarin kunnioittaminen, taustahenkilöiden ja yleisön käytös. Korttitilastoa katsoessa ja jo europaikan todennäköisesti ansainneet HJK, SJK, Lahti niin näiden jälkeen korttitilastossa vahvasti tyrkyllä olisi MIFK, joskin korttipisteissä ainoastaan 2 pistettä olisi RoPS perässä. Luulisi siis asenteen olevan kunnossa kun mahdollisuus europaikkaan kuitenkin on olemassa ja onhan ainakin valmennuksella sopimus ensi kaudesta, joten ei luulisi uupuvan. Vahvan kotiedun ja RoPSin viimeaikaisten otteiden perusteella Interille kuitenkin saadaan peliä.


Seuraavaksi olisikin hyvä käsitellä sitten sitä heikommin tällä kaudella menestynyttä Turkulaista joukkuetta. Ottelunahan on siis KuPS - TPS. Turkulaisten viimeisimpien otteluiden otteet ovat olleet huolestuttavalla tasolla. Mahdollisuuksia putoamisen välttämiseen olisi ollut, mutta tuntui kuin joukkue olisi jo valmiiksi luovuttanut. Käsittämätöntä koomailua ja yrityksen puutetta. Koomailua toki on ollut koko kauden ajan, mutta yritystä edes on silloin löytynyt. Ehkä siellä on sitten pelaajilla jo sopimukset taskussa muualle ja vältellään vaan loukkaantumisia ja juniorit ketkä seuraan saattaisivat jäädä eivät vain yksinkertaisesti pärjää Veikkausliigassa vielä. TPS tarvitsee tänään voiton mikäli edes haluaa yrittää säilyttää paikkaansa sarjassa. Toki jos Honka tänään häviää mikä varmasti on todennäköisin vaihtoehto, on Tepsillä silti ohuet mahdollisuudet teoriassa. Piste-ero Honkaan on tällä hetkellä 5 pistettä ja maalierossa ollaan perässä, joten pisteissä tulisi päästä ohi tai toivoa Hongalle kunnon selkäsaunoja tai itselle murskavoittoja. Entä sitten vastustaja KuPS? Joukkueen lento on hiipunut ja viime aikoina onkin tuloksellisesti ollut sitä mitä ehkä olisi voinut joukkueelta odottaakkin. KuPS tottakai lähtee selkeänä suosikkina otteluun ja mahdollisuuksia olisi vielä jopa neljänteen sijaan mitä kautta olisi mahdollisuudet europaikkaan. Edellyttäisi luonnollisesti HJK:n CUP-voittoa. Tähänkin peliin ei toistaiseksi pelattavaa löydy.


Sitten vuorossa olisi Veikkaus-TV:n esittämä peli. Lahti - MIFK, jossa voidaan ratkaista paljon. Jos ajatellaan, että SJK tänään voittaa aikaisin alkavan pelin ottaisi se hyvän kiinnityksen kohti hopeaa. Lahti melkeinpä tarvitsisi voiton tästä kamppailusta mikäli haaveissa olisi hopea. Toki Lahdella on edessä vielä pelit TPS:aa ja Honkaa vastaan, joista oletettavasti voiton pitäisi tulla, joten vaikea loppuohjelma ei tämän kamppailun jälkeen ole. Kuitenkin jos Maarianhamina tänään ottaisikin 3 pistettä olisi heilläkin vielä ohuet saumat jopa kolmanteen sijaan. Panoksia siis riittää. Lahden peli on ollut Pasasen paluusta asti todella sekaisin. Viime kierroksella tuli kuitenkin varmasti henkisesti tärkeä 0-4 voitto Jarosta. Tätä ennen joukkueen peliesitys ottelun sisällä oli melkoista vuoristorataa. Alkukaudesta nähty tiukka puolustuslinja ja niukat 1-0 voitot olivat historiaa. Sekoittiko Pasanen siis joukkueen pelin noin täysin? Maarianhamina pelasi alkukauden taas miten sattuu, mutta sen jälkeen alkoi hyvä putki ja joukkue pelasikin 8 ottelua ilman tappiota (6 voittoa, 2 tasuria), kunnes HJK lopulta katkaisi tuon putken nöyryyttämällä Maarianhaminaa peräti 5-1. Tuon ottelun jälkeen joukkue kuitenkin palasi takaisin voittokantaan kukistamalla KuPSin 3-1. Tässä kuitenkin on vierasjoukkueelle tarjolla melkoista herkkukerrointa, johon varmasti tullaan tarttumaan mikäli vain kokonpanot sen sallivat. Tähän tietoon ei ainakaan olisi ainuttakaan syytä miksi arvioita tulisi laskea tai muuttaa.


Vielä olisi tarjolla MyPa - Jaro kamppailu. Tämän ottelun ainoa panos on oikeastaan vain tuo mahdollinen kotietu. Kotijoukkue onkin ollut äärimmäisen vahva kotikentällään, joten jos yhtään tämän kauden otteita voidaan rinnastaa ensi kauteen olisi tärkeää saada se 17 ottelua kotikentällä. MyPa on kokenut ainoastaan 2 tappiota kotonaan. Vierasjoukkue puolestaan on ollut ehkä aavistuksen parempi vieraissa kuin kotona. Jaro siis edellisessä kamppailussa otti turpaan huolella Lahdelta. MyPa puolestaan ei ole kolmeen otteluun onnistunut voittoa raapimaan, joskin 2 näistä kamppailuista on ollut vieraissa, jossa joukkueen tulos on ollut karmaisevan surkea. Hiukan tässä kummastuttaa tuo kerroinasettelu. Vaikka MyPalla taisi edellisessä kamppailussa ollakkin vain 3 vaihtopelaajaa on se mielestäni tähän otteluun huomattavasti selkeämpi suosikki. Laskurini kertookin arvion olevan n.50% kotijoukkueelle, joten hyvää ylikerrointa tarjoillaan siis MyPalle. Tähänhän me luonnollisesti tartutaan!


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Inter - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
Inter - RoPS
veto
1
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.72

Osuma! +2.79 yks.

4-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Inter - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
Inter - RoPS
veto
U 2,5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.78

Huti: -4.00 yks.

4-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Lahti - MIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - MIFK
veto
2
kerroin
4.930 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
4.02

Huti: -2.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - MyPa - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
MyPa - Jaro
veto
1
kerroin
2.430 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.04

Osuma! +4.29 yks.

2-1




Edit: Interin panos luonnollisesti 3, eikä 33
uus läppäri ja näppäimistö niin kovin erillainen noihin muihin verrattuna, vaatii selkeästi harjoittelua ja tarkkuutta lisää.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 13.08, tulos +1.08 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Hiukan käsittelyyn ensi vuoden näkymiä. Salibandyliigan jätin tältä kaudelta väliin lähinnä sen tähden, että oma mielenkiintoni kyseistä sarjaa kohtaan on tällä hetkellä matalalla ja keskityn täysin Liigaan. Vielä en osaa sanoa ensi vuodesta, että otanko sitä silloinkaan mukaan vai jääkö se kokonaan välistä. Kuitenkin vaikka alkuperäinen suunnitelma oli, että kotimaisten sarjojen parissa mennään on kiinnostusta myös ulkomaalaisia sarjoja kohtaan.

Ensinnäkin NHL on varmasti yksi tulevaisuuden sarja mihin valikoimaa pystyisin tarjoamaan. Liigan tavoin änäriä on tullut seurattua pikkupojasta lähtien, joten lähtökohtaisesti tietotaso sarjasta on mitä mainioin. 4 kauden ajan olen eri systeemejä kehitellyt sarjaan ja hakenut parhaita menetelmiä. Joka vuosi jotain luonnollisesti menetelmissä vaihtuu ja aika hyvin on aina keksitty mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Näistä pöytälaatikko-vedoista ensimmäinen kausi oli pakkasen puolella, mutta 3 viimeisintä kautta olisivat tuottaneet plussaa. NHL:n osalta olen käyttänyt hiukan normaalista poikkeavaa menetelmää. Ensinnäkin, koska pelejä on niin paljon olisi lähdes mahdotonta ilman 24/7 ajankäyttöä laatia tarkkoja arvioita jokaiseen peliin. Kauden alussa kausiarvioita tehdessäni olen vertaillut arvioitani median näkemyksiin, jotka usein vastaavat bookkereiden näkemyksiä. Näissä jos on ollut suuria poikkeavuuksia olen joukkueet valinnut ns. idea-joukkueiksi joiden puolesta tai vastaan tulevat vedot rakentuvat pääasiassa. Tarkoituksena on siis ollut poimia muutamia helmi-kohteita per kierros. Tilastollisesti vetoja onkin aiemmasta historiasta kertynyt n. 150-200 per kausi mikä on varsin ihan mukava määrä.

Tulevalle kaudelle ajattelin ensimmäistä kertaa itse ottaa panostukset mukaan, toki todella pienellä kassalla vedetään aina nämä ensimmäiset kaudet uudesta sarjasta. Mikäli vielä tulevankin kauden jälkeen tulokset näyttävät hyvältä ja kasassa on pääasiassa vain hyviä vetoja tulen varmasti harkitsemaan kaudelle 15-16 myös NHL-vihjausta. Toki tähän pitäisi sitten miettiä hyvät aikataulut, sillä NHL-kertoimet tuppaavat muuttumaan hyvin paljon päivän mittaan. Kokoonpanoja sarjasta on turha odottaa vaan mahdolliset poissaolot olisi syytä tiedostaa ennakkoon jo päivällä hyvissä ajoin kun hyviä kertoimia on lukuisia. Katsastellaan nyt tilannetta ja antaako tuleva kausi vielä samankaltaisia näyttöjä, että ylipäätänsä olisi kannattavaa keskittyä myös NHL-betsaukseen.


Toinen lätkäsarjakin kiinnostaisi. Tämä on luonnollisesti Elitserien. Tai SHL tuo nykyisin on. Sarjaa kohtaan mielenkiinto on kasvanut pääasiassa mielenkiinnon laantuessa Liigaa kohtaan. Dataa ja otteluiden tuloksia sarjaan olen nyt parin kauden ajan analysoinut ja yhden kauden verran on "lyötyjä" vetoja. Näistä ei juurikaan ole mainittavaa tuloksen ollessa noin 5 yksikön verralla kauden päättyessä. Kenties SHL:n osalta myös voisin soveltaa tuota NHL:ssa käyttämääni keinoa, eli pyritään poimimaan ne kierroksen helmikohteet. Mikäli taas jokainen peli tulisi käytyä tarkasti läpi tarkoittaisi tämä väistämättä Liigan väistymistä vedonlyönti-kohteista. Tämä tuskin tulee kysymykseen. Vaikka mielenkiinto Liigaa kohtaan on tällä hetkellä todella alhainen, olisi kuitenkin tyhmää heittää tietotaso ja vuosien työ romukoppaan. Varsinkin kun tämä sarja on ollut itselleni se tuottoisa rahasampo. Kuitenkin SHL:n aika odottaisi kuitenkin vielä ainakin pari kautta, jos edes koskaan tulisi ulos. Maltti on kuitenkin valttia näissä touhuissa, eikä kannata liian montaa sarjaa ahmia. 2-3 sarjaa kerrallaan alkaa olemaan ainakin itselle se maksimimäärä ja koetulokset sen pian selvittävät saanko käytännössä 3 sarjan vedot samanaikaisesti tuottamaan hyvää tulosta.

Löytyy sentään yksi kiinnostava sarja lisää Suomestakin. Jalkapallon Ykkönen nimittäin. Kyseistä sarjaakin on tullut seurattua jo monen vuoden ajan ja aikoinaan lähtenyt rakentamaan Ykkösen ympärille laskuria Veikkausliigan vastaavan pohjalta. Tottakai datat syöttänyt sarjan omiin, mutta muutoin olen huomannut näiden menetelmien tuottavan myös Ykkösessä hyvää tulosta. Ykkösessä olen nyt kahden kauden ajan lyönyt rahallisia panoksia hyvin tuloksin ja tämä onkin vahvasti harkinnassa ensi kaudelle mukaan. Tämä kuitenkin voisi käytännössä tarkoittaa sitä, että mikäli Jenniä ei kiinnostaisi miesten superpesistä ottaa itselleen se tulisi jäämään todennäköisesti valikoimasta pois. Futissarjat ovat kuitenkin ajallisesti huomattavasti aikaa vieviä ja muuttujia on niin paljon enemmän kuin lätkän ympärillä.

Jottei kuitenkaan kaikki näyttäisi niin ruusuiselta on myös todettava, että pari kautta sitten aloittelin myös suomi korikseen suunnittelemaan laskuria. Näissä pöytälaatikko vedot kahden kauden jälkeen näyttivät reilut -200 yksikköä, joten tuon kehittely lopettiin täysin. Ehkä pitäisi kuitenkin ilmeisesti ymmärtää myös peliä eikä kaikkea voi perustaa tilastojen pohjalle.

Hiukan yleisesti vielä nykyisistä systeemeistä. Käytän aina oikeastaan tuommoista portaittan nousevaa panostusta. Tarkoittaa käytännössä sitä, että Liiga on se ykkössarja. Tähän olen varannut isoimman kassan ja tähän otan myös piakkoin käyttöön tuon kauden alussa suunnitelemani strategian, elikkäs otan sarjaan käyttöön 1-10 panostusjärjestelmän. Tämä pohjautuu siis aikaisempien kausien tulokseen, jossa huomasin, että tämänkaltainen olisi toimiva systeemi. Pohjautuu siis täysin siihen, että kun kausi etenee niin kohdemäärä tulee laskemaan huomattavasti. Tarkoituksenahan on pystyä tekemään tasaista tulosta koko kauden ajan, joten kohottamalla panoksia kesken kauden tähän oltaisiin päästy helposti. Kohteita kun löytyy käytännössä vain muutamia per kierros. Nykyisellään määrittelen pelikassat seuraavasti: Liiga kerää potista 40%, joihin sitten olen soveltanut tuota 1-5 yksikön panostusta, elikkäs 5 yksikköä on 2% tuosta kassasta. Sitten Veikkausliiga on kerännyt potista 30% ja sama panostus. Superpesis puolestaan on kerännyt 5% ja peesivetoihin sitten 5%. Tästähän sitten jää 20% ylimääräistä, jota voi käyttää sitten jonkun sarjan kassan kohotukseen.

Tapana on siis aina ollut alussa käyttää pientä kassaa ja vuosien mittaan sitten nostetaan tuota kassaa, jos tulokset ovat olleet sellaisia, että sarja on tullut pysyvästi vetovalikoimaan. Elikkä jos tuon Ykkösen ensi kaudelle otan mukaan tulee se ottamaan tuon Superpesiksen 5% kassan alkuun ja vuosien saatossa sitten luonnollisesti nostelen tuota.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

09.10.2014 16:05 <Diesel> Tervetuloa joukkoon betsaamaan SHL:ää :)


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - HPK
veto
1 (-1)
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.28

Huti: -3.00 yks.

3-5



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - HPK
veto
U 4,5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.94

Huti: -2.00 yks.

3-5


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 0.00, tulos -5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Markkinat syystä tai toisesta arvostavat aivan liikaa vieläkin Tapparaa. Kuten kauden alussa totesin joukkueesta, että tulee tekemään tiukkaa päästä edes top-6 ja tällä hetkellä arvio on ollut hyvinkin oikeassa. Enkä pelillisesti keksi ainuttakaan syytä miksi tahti tulisi muuttumaan. Ässät puolestaan suli totaallisesti täydellisen ensimmäisen erän dominoinnin jälkeen HPK:ta vastaan. Ehkä tälläkin voi olla oma painonsa tämän päivän kertoimissa, joskin itse taas näen tästä vain hyödyn Ässille. Oletettavasti Rautakallio on nyt painottanut johtoaseman merkitystä ja puolustuksen tärkeyttä ja samankaltaisia munauksia ei puolustuksessa nähtäisiin. Muutenkin Ässien esitykset kahdessa edellisessä kamppailussa ovat olleet heikkoja. Ehjää 60 minuttista on ollut vaikea pelata. Näistä huolimatta en kuitenkaan Tapparaa saa mitenkään noin selkeäksi ennakkosuosikiksi.

CHL-höntsässä Tappara toki onnistui vakuuttavan 5-1 voiton nappaamaan edellisessä kamppailussa, mutta nykymuodossaan tälle turnaukselle en minkäänlaista arvoa anna. Moni joukkueista vetelee kuitenkin huumorijengillä pelinsä ja olihan Tapparallakin tuossakin pelissä puolustuksessa taas hyökkääjiä ja tärkeimpiä jätkiä säästellään sitten kotimaiseen sarjaan. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Tapparan 2-3 voittoon, joten nyt olisi hyvä kuitin paikka. Ässien voitto tekisi myös hyvää huomista kierrosta ajatellen, oletettavasti Lukon kertoimet lähtisivät nousuun, jos Ässät tänään voittaisivat. Alustavilla arvioilla huomiseen Ässät - Lukko kamppailuun kun toistaiseksi pyöritään aivan rajoilla.

Kokoonpanoissa Ässiltä ainakin Smithin penkitys (?) on ollut oletettavissa. Rautakallion tyyliin kun kuuluu sitoutuminen ja joukkuepeli ja lähteideni mukaan Smith kuvittelisi itsestään liikoja. Verrattavissa täysin oikeastaan viime kauden Corsoon, joka hänkin oikeutetusti löysi tiensä katsomosta. Tapparalla taas on iso menetys Greenin poissaolo ja Tapparan sentteriosasto on tällä hetkellä aloitustilastojen valossa todella luokatonta. Ainoastaan Maliselta ollaan nähty tasaista suorittamista aloitusten valossa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Ässät
veto
2 DNB
kerroin
3.370 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.82

Huti: -6.00 yks.

3-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Ässät
veto
O 4,5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.73

Huti: -6.00 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 0.00, tulos -12.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - TPS - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - TPS
veto
1 (-1)
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.79

Push: +0.00 yks.

5-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - KalPa
veto
1
kerroin
1.641 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.46

Osuma! +3.85 yks.

4-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Pelicans
veto
1 (-1)
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.03

Huti: -3.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Ilves
veto
2 (-1)
kerroin
3.270 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.01

Osuma! +22.70 yks.

2-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Lukko
veto
2 (-1)
kerroin
2.840 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.29

Push: +0.00 yks.

3-4



Edit: Korjattu Ilveksen panos

Vihjeet yhteensä: panokset 36.00, palautukset 59.55, tulos +23.55 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

11.10.2014 11:38 <Afinogenov> Yleensä panokset korjataan ennenkuin peli päättynyt :)

11.10.2014 14:55 <Finbet> toki näin, jos huomataan ajoissa :) arvioista kuitenkin

11.10.2014 14:56 <Finbet> varmasti näkee, että maxbetin paikka

11.10.2014 14:56 <Finbet> tarkkuutta tarvisin kyl, millon on laji väärin millon veto


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - JYP
veto
1 (-1)
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.84

Osuma! +2.83 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Tappara
veto
1
kerroin
2.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.85

Huti: -2.00 yks.

0-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Kärpät
veto
2 (-1)
kerroin
2.990 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.52

Huti: -7.00 yks.

2-0




Selkeästi nihkeämpi kierros tänään. Pelicansin kerroin on pienessä nousussa ja tähän voisi myöhemmin vielä peliä saada, mikäli nousee. Toistaiseksi nyt ainakin väliin se. Raja-arvio Pelicansille 2,85. Vieläkään ei Tappara vakuuta ja Ässät pelissäkin joukkue oli ajoittain täysin purjeessa ja voitaisiin sanoa Rantalan lahjoittaneen sen voiton Tapparalle. Lukko on hyvässä vireessä ja eilen mahtava nousu Ässiä vastaan. Rajaniemi JYPin maalilla ja tästä rokotetaan kyllä JYPiä. Mies pelaa välillä maagisesti, mutta silti pelissä kuin pelissä tuntuu menevän se 1-2 helppoa. Lukkoa vastaan näihin ei ehdottomasti olisi varaa. Kärpät pelin kertoimia en alkuunkaan pysty käsittämään. Sarjataulukko hämää varmasti pahasti noissa kertoimissa ja KalPan hyvät alkukauden otteet vs Kärppien huonot otteet sokaisevat. Kärpät on pikkuhiljalleen saamassa peliä kuntoon ja materiaaliero on joukkueiden välillä valtava. Tähän on siis ehdottomasti tartuttava. Nyt itseasias Pelicansin kertoimet nousivat jo pelattavaksi ja tähän tartutaan. Pelicansillakin toki paljon poissaoloja, mutta peli on siitä huolimatta tuntunut ihan hyvin kulkevan. Pientä vähennystä luonnollisesti Pelicansille eilisestä raskaasta pelistä, mutta Tappara on yhä mielestäni markkinoiden silmissä turhan ylhäälle arvostettu. Green on Tapparalle kova menetys.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 5.83, tulos -6.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

11.10.2014 15:36 <Gambler> Samaa mieltä Kal-Kär:stä. Ootellu Kärppien kertoimien nousua

11.10.2014 15:36 <Gambler> ja nyt alkavat olemaan suurinpiirtein toivotulla tasolla.

11.10.2014 15:41 <Gambler> Pikkasen Kärppien arvioita omalta kohdaltani pudottaa KalPan

11.10.2014 15:41 <Gambler> 85v-juhlapeli ja seuran "Goldenboy" Kasperi Kapasen paluu.

11.10.2014 15:50 <Gambler> Kärppä kertoimet edelleen nousussa. Ois pitäny malttaa vielä

11.10.2014 15:51 <Finbet> yleensä tuommoiset juhlapelit aiheuttaa kotijoukkueessa

11.10.2014 15:52 <Finbet> ylimääräisiä paineita, toki taas sitten KalPan voittoa

11.10.2014 15:52 <Finbet> puoltaisi eilen hävitty kamppailu, toki otanta näissä vielä

11.10.2014 15:53 <Finbet> suppea Liigan osalta, kun ei juurikaan ole näitä peräkkäisiä

11.10.2014 15:54 <Finbet> kohtaamisia ollut, yleisesti taas sitten ihan mikä tahansa

11.10.2014 15:54 <Finbet> ottelu kun on peräkkäiset pelit ollut ja tilanne on ollut

11.10.2014 15:54 <Finbet> että toinen on eilen voittanut ja toinen hävinnyt on

11.10.2014 15:55 <Finbet> hävinneet jengit hiukan useammin hoitaneet homman kotia


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - JYP
veto
U 5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.82

Push: +0.00 yks.

1-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - JYP
veto
1 DNB
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.65

Huti: -6.00 yks.

1-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Tappara
veto
1
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.03

Huti: -5.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Tappara
veto
O 4,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.64

Huti: -7.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - TPS - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - TPS
veto
1
kerroin
1.781 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.45

Huti: -9.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Blues - Lukko
veto
U 4,5
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.67

Huti: -9.00 yks.

5-5




Lukon kertoimet pyörivät tällä hetkellä aivan rajamailla. Setäsestä pieni rokotus, mutta vain hyvin marginaalinen. Lukko tällä hetkellä niin tulikuuma joukkue, että hyvin todennäköisesti on aivan sama kuka siellä maalilla seisoo. Samoin kuin Lukon puolustuspelaaminen on todella vahvaa tällä hetkellä, joten tämä vain tukee väitettä. Tästä syystä saatiin helposti peliä tuolle under vaihtoehdolle. Bluesilta sivussa Kai Kantola, joka on valtava menetys Bluesille. Mies kuitenkin on tehnyt lähes puolet Bluesin maaleista. Nyt tarvittaisiin ratkaisijoita muistakin pelaajista, mutta helppoa se ei ole Lukon puolustukselle, oli maalissa sitten Setänen tai kuka tahansa. Kärppien kertoimia kanssa ihmettelen vahvasti. TPS:n vieraspelaaminen on luokkaa karmea. Näin äkkiseltään en edes osaa sanoa milloin viimeksi TPS olisi vieraskentältä lähtenyt mukanaan 3 pistettä? SaiPaa pidän yhä yhtenä kovimpia kotijoukkueita. Tappara on kahdesta edellisestä kamppailusta ottanut molemmista 3-0 voiton, joten tähän kamppailuun uskon jo omissa kolisevan. Pahinta tuolle over-vedolle ja SaiPan voitolle olisi, jos Tappara onnistuisi johdon hankkimaan. Se sumppu ja pelin tappaminen tappaisi saman tien koko pelin ja mistään maalijuhlista ei voitaisi puhua. Jospa SaiPa kuitenkin olisi alusta asti hereillä ja nappaisi vaikka samankaltaisen alun kuin kauden aiemmassa kamppailussa.

Vihjeet yhteensä: panokset 40.00, palautukset 4.00, tulos -36.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - KalPa
veto
1 DNB
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.58

Push: +0.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - KalPa
veto
U 4,5
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.58

Huti: -7.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Lukko
veto
1
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.75

Huti: -7.00 yks.

5-5



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - HPK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - HPK
veto
1 (-1)
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.69

Huti: -7.00 yks.

4-5



Keskiviikon Liigakierros herättää yleisössä varmasti melkoista kiimaa ja yleisömäärällisesti halleissa tulee tänään olemaan varmasti todella tyhjää. Ehkä Kärpät - Lukko ottelu voi jonkun sytyttää. Otetaan ensimmäisenä lyhyesti muutama pointti Ilves - KalPa ottelusta. Mukavasti ovat Ilveksen kertoimet nousussa ja tämä sopii minulle varsin hyvin. Rautiaisen pelikielto oli tiedossa jo eilen ja ilmeisesti vasta tänään se valkeni suurimmalle osalle kertoimien liikkeistä päätellen. Tämä toki on Ilvekselle menetys, mutta ei mitenkään korvaamaton. Koko joukkue on hiukan vaikean alun jälkeen nyt tehnyt hyviä suorituksia pelistä toiseen. Etenkin kakkosketjun Hintz - Mustonen kaksikko oli aivan maaginen pelissä Sportia vastaan ja aiemminkin on väläytyksiä ollut, että yhteiset sävelet alkaisivat löytyä. Kokoonpanoja katsellessa voidaan todeta molemmilla joukkueilla kaikkien munien olevan kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Nähdäkseni näiden ketjujen hyökkääjät ovat molemmilla melko tasaväkisiä ja en kumpaankaan suuntaan etua lähtisi antamaan. Se missä Ilves hyökkäys erottuu on aloitukset. KalPan tämänpäiväisten senttereiden aloitusprosentit ovat olleet todella surkeita. Rautiainen on hiukan isompi menetys Ilvekselle kuin Ilomäki KalPalle, mutta eniten silmääni otti Järventien paluu kokoonpanoon, jota en yksinkertaisesti voi käsittää. Tasoituksen vuoksi sitten KalPalla löytyy myös hasardipakki Puistola. Maalivahdeissa pieni etu KalPalla kun Ilves joutuu kakkosvahdillaan tähänkin kamppailuun, vaan ei sillä Järvenpää on hoitanut tonttinsa hyvin. Kuitenkin en millään muotoa näillä lähtökohdilla ja KalPan surkealla vierasyv:llä leivottua joukkueesta suosikkia kamppailuun. Ottelu tulee olemaan varmasti maalinkamppailua ja moat ovat melko alhaiset. Voimasuhteiltaankin joukkueet ovat äärimmäisen tasaiset, vaikka KalPa onkin pelannut hyvän alkukauden. Underia ja Ilvestä lyödään lapulle.

Toinen ihmetystä herättävä asia on Kärpät - Lukko ottelu. Lukko on toki ollut todella kuuma, vaikka eilisessä kamppailussa 5 kertaa omissa soikin. Kärpät on kuitenkin vaikeasta alkukaudesta huolimatta ollut vahva kotijoukkue tälläkin kaudella ja kun ottaa huomioon sen, että vierasjoukkue on joutunut matkaamaan eilisen pelin jäljiltä Espoosta Ouluun on lähtökohtaisesti tilanne kotijoukkueelle suotuisa. Jokunen viikko sittenhän joukkueet kohtasivat Raumalla ja tuolloin kotijoukkue nöyryytti peräti 5-1, joten varmasti Oululaisilla on jotain hampaan kolossa tähän kamppailuun ja halu näyttää, että tuon kaltaista "vahinkoa" ei pääse enää tapahtumaan. Lukko laittoi edelliseen kamppailuun Setäsen maalille tarkoituksena säästellä Zapolskia nimenomaan tähän kamppailuun. Zapolski kuitenkin vaihdettiin ottelussa kesken kaiken maalille, joten maalivahdeistakin Kärpille saadaan etua muodostumaan. Kärpillä ykkösketjun keskellä ensiesiintymisen tällä kaudella tekee Esa Pirnes. Kärpät on kerännyt vähiten kotiotteluista rangaistusminuutteja mikä lisää puntteja Kärppien laariin. Lukon YV on ollut todella vaarallinen ja kovin montaa jäähyä ei varaa ole kerätä.

Vihjeet yhteensä: panokset 31.00, palautukset 10.00, tulos -21.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

15.10.2014 16:01 <JussiQ> Zapolle jo erän huili melko poikkeavaa, sehän haluaa

15.10.2014 16:01 <JussiQ> pelata jokaisen pelin :) Eli vaikea tosta Kärpille mitään

15.10.2014 16:02 <JussiQ> etua antaa. Ei sillä, Kärpät -1,0 pelasin itse tähän.


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään on Veikkausliigassa yksi kamppailu. Kertoimet vilkaistuani en ollut uskoa näkeemäni. Klubi olisi ehkä tuollainen suosikki keskellä sarjaa pelattavaan kamppailuun, mutta ei yksinkertaisesti tähän. Joo MyPa on ollut surkea vieraissa ja odotusarvot voittoon tänäänkään eivät kovin korkealla ole, mutta markkinoiden kaltaista suosikkia ei HJK:sta revitä. Edellisellä kierroksella vetelin Hongan puolesta Klubia vastaan ja sama linja tänäänkin. Tuossa ottelussa ainoastaan Hongan surkeus sai pisteenkin Klubille aikaan. Täysin haluton oli HJK tuossa ottelussa ja tuskin tähänkään kamppailuun suurta kiimaa pelaajille aiheutuu varsinkin kun muutaman päivän päästä on VPS ottelu ja tuon jälkeen vielä europeli, joten kiirettä taas pitää. Keskittyminen oletettavasti jossain ihan muussa kuin tässä kamppailussa ja ottelu on enemmänkin pelaillaan nyt kun sarjaohjelma niin sanoo.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - HJK - MyPa - peliaika päättynyt

kohde
HJK - MyPa
veto
2
kerroin
11.840 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
10.26

Huti: -1.00 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - HJK - MyPa - peliaika päättynyt

kohde
HJK - MyPa
veto
2 (+1,5)
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.88

Huti: -3.00 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 0.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JYP - HIFK
veto
1
kerroin
2.310 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.97

Osuma! +9.17 yks.

4-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JYP - HIFK
veto
1 (-1)
kerroin
3.110 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.75

Osuma! +8.44 yks.

4-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - SaiPa
veto
2
kerroin
2.760 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.2

Huti: -8.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Pelicans
veto
1
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.63

Osuma! +5.00 yks.

5-1


Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 39.61, tulos +14.61 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

17.10.2014 19:06 <Statson> Onko kiirettä Finbetillä, kun ei ehdi päivittämään vetojen

17.10.2014 19:07 <Statson> tuloksia? 1 oikein, 1 push ja 11 väärin avoinna....

17.10.2014 19:07 <Statson> Panoksetkin nousseet............

17.10.2014 19:47 <Kepanki> Samaa olen miettinyt jo pitkään mutta en ole jaksanut tulla

17.10.2014 19:48 <Kepanki> asiaa tiedustelemaan ;)

17.10.2014 20:06 <Finbet> vähän pidellyt juu kiirettä, täs nyt koko ajan käyn läpi

17.10.2014 20:07 <Finbet> kohteita ja päivitykset tulee aina sitten kun on analysoitu

17.10.2014 20:07 <Finbet> kohteet, surkeaa on juu ollut

17.10.2014 20:41 <Gambler> Liiga tuottanut persnettoa täälläkin ~300yks. Pitäis vissiin

17.10.2014 20:43 <Gambler> suosiolla lopettaa näiden vetäminen. Jännä homma sinänsä ett

17.10.2014 20:44 <Gambler> ä näiden vetojen tutkimiseen tulee käytettyä eniten aikaa :/

17.10.2014 20:51 <Finbet> no juu, itellä nyt tää viikko meni tutkies koko kauden

17.10.2014 20:51 <Finbet> ottelut uudelleen ja käytyä läpi et mitä en nyt hokassut

17.10.2014 20:51 <Finbet> ja samalla paluu viime kaudella käyttämääni laskuriin

17.10.2014 20:52 <Finbet> ei onnistunut tälle kaudelle tekemäni muutokset ja havainnot

17.10.2014 20:52 <Finbet> paljon toki on ollut surkeaa tuuriakin matkassa

17.10.2014 20:53 <Finbet> silti aivan liikaa huonoja arvioita

17.10.2014 20:57 <Finbet> ainakin tämä kierros meni paremmin, vaikka Bomanilla

17.10.2014 20:57 <Finbet> taisikin olla lapulla HIFK


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään taas Veikkausliigaa ja toiseksi viimeinen kierros. Ei mitään järkyttävän maistuvia kohteita löydy, mutta jokunen kuitenkin hyvinkin poimittava veto. Omalla tapaa mielenkiintoisin kohde lienee TPS - Lahti, jossa Lahti pystyy "tiputtamaan" TPS:n Ykköseen. Muutama vuosi takaperin sama kamppailu, mutta tuolloin Turkulaiset lähettivät Lahden hakemaan alempaa vauhtia. Vaikka pelaajisto onkin tätänykyä hyvinkin erilainen joukkueiden osalta, voidaan tästä kuitenkin saada pientä lisäkipinää Lahdelle "koston" muodossa. Oli kipinää tai ei onhan joukkueiden tasoero kuin yö ja päivä ja kaikki muu kuin voitto tästä kamppailusta olisi todella suuri pettymys. Moisanderin poissaolo tietysti hiukan laskee odotusarvoa Lahden voitolta, mutta ei mitenkään järkyttävästi. Pakko on vain poimia Lahti lapulle.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - TPS - Lahti - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Lahti
veto
2
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.59

Osuma! +2.17 yks.

0-1




Lahden kanssa tiukkaa kisaa tällä hetkellä käyvä SJK tietää tilanteen. Lahti ottaa melko todennäköisesti tänään 3 pistettä, joten tätä peliä ei vain voi hävitä. Viime aikoina tuloksellisesti SJK:lla on ollut heikkoa ja se mikä joukkueen aikoinaan on nostanut mitalleille eli kova puolustus on ollut jossain muualla. Omissa on soinut paljon. Tästä huolimatta kuitenkin tänään on se pakkovoiton paikka ja ratkaisun siirtäminen viimeiselle kierrokselle. RoPSilla ei ole minkäänlaista panosta ottelussa ja viime aikaiset otteet ovat olleet todella luokattomia. En vain yksinkertaisesti voi ymmärtää miten tuosta kamppailusta on jollain muotoa saatu noinkin tasainen kertoimien valossa. Jostain syystä kertoimet pyörähtivät hetki sitten täysin päälaelleen. En tähän kyllä keksi ainuttakaan syytä ja kokoonpanoissa ei mitään ihmeellisyyksiä ole.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - RoPS - SJK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - SJK
veto
2
kerroin
2.910 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.21

Osuma! +7.64 yks.

1-2



Yhteen kamppailuun löydettiin kanssa ihan hyvä veto. Jaro - MIFK, Maarianhamina on tällä hetkellä tiukasti kiinni neljännessä sijassa ja sitä kautta mahdollisessa europaikassa. Tämän asian tiedostavat varmasti hyvin myös pelaajat ja tietävät, että tänään on sen voiton tultava. Edellisellä kierroksella MIFK oli lahtea vastaan selkeästi parempi, mutta jostain syystä 0-1 johtomaalin jälkeen joukkue passivoitui täysin ja Lahti pääsi tasoihin. Tänään on kuitenkin vastustaja eri tasoa ja viime vuosienkin kohtaamiset ovat vahvasti merkin 2 kannalla. Niin myös täältä löytyy kova luotto hyvin loppukauden pelanneeseen Maarianhaminaan. Mikäli alkukaudestakin olisi kulkenut hiukan paremmin olisi joukkue todennäköisesti ollut mitalleilla. Viime aikoina kuitenkin ollut todella vakuuttavaa peliä ja joukkue olisi näiden esitysten myötä ansainnut paljon enemmän mitä tulee saamaan.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Jaro - MIFK - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - MIFK
veto
2
kerroin
2.670 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.35

Huti: -3.00 yks.

1-0




Edit. alkamisaika korjattu

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 16.81, tulos +6.81 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

18.10.2014 12:00 <Finbet> TPS - Lahti tulee muuten veikkaustv:stä


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Liigakierros tarjoilee tänään melko mukavat asetelmat kotijoukkueille. Ainoastaan Pelicans - Kärpät ottelussa molemmilla oli eilen kamppailu. Muutoin kotijoukkueet ovat hyvin levänneitä kun taas vierasjoukkueet joutuvat matkustamaan peräkkäisiin peleihin. Näistä vierasjoukkueista SaiPa ja Sport pelasivat myös eilen vieraissa ja tähän lisätään niukka lepoaika kamppailujen välillä, joten kenen jaloissa painaa? Aiemmin nähtyjen kamppailujen perusteella ainakin Sportille nämä peräkkäiset pelit ovat olleet myrkkyä ja muutoinkin tiukassa ottelutahdissa jätkät ovat vaikuttaneet todella väsyneiltä. Kenties tuo Sportin yrittämä puolustuksen kautta voittoon pelityyli vain kuluttaa niin paljon, että jalat eivät kulje. Hyvin harvassa pelissä jätkät ovat jaksaneet edes vetää koko 60 minuuttia täysillä. Oikeastaan kaikki muu kuin HPK:n selkeä voitto olisivat melkoisia yllätyksiä itselleni. Kerho kuitenkin tällä haavaa hyvässä vireessä ja ehkä kuitenkin hiukan aliarvostettu?

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - Sport - peliaika päättynyt

kohde
HPK - Sport
veto
1 (-1,5)
kerroin
1.757 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.52

Huti: -7.00 yks.

3-2




Yksi kamppailu alkaa tänään aikaisemmin, TPS - Ässät. Tässäkin siis Ässät pelasivat eilen, tosin kotonaan. Ottelu venyi aina rankkareille saakka. Turkulaisilla on äijää yhä sivussa reilusti ja varsinaisesti suuria hurraa huutoja tuo kokoonpano ei aiheuta. Tosin pitkin kautta TPS:n kokoonpano on ollut repaleinen ja jätkiä tippuu koko ajan. Siitä huolimatta kotona on kulkenut vakuuttavasti ja kotivoitto on tänäänkin se todennäköisin vaihtoehto. Ässät ovat vahvan alkukauden jälkeen hiljalleen hiipumassa odotetummille sijoille ja tähän eivät markkinat ole mielestäni tarpeeksi reagoineet. Siellä ilmeisesti Ässät vielä nähdään hyvänä joukkueena, mutta omissa silmissäni tuo Ässien hetkellinen suonen veto alkaa olemaan laantumaan ja omissa ropisee nykyään liikaa. Tätä asiaa tuskin helpottaa se eilinen matsi ja matsin jälkeen olisi vielä risteily tiedossa, joten onko mietteet edes pelissä? Ehkä syytä olisi olla, muuten voi TPS viedä leikitellen. Vahva kotijoukkue ja markkinoiden yliarvostama jengi tuovat kuitenkin mukavan pelin kotijoukkueen puolesta.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Ässät
veto
1 (-1)
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.8

Push: +0.00 yks.

5-4




Ilves tuntuu tällä hetkellä olevan hyvässä vireessä, vaikka taipuikin edellisessä ottelussa rankkareiden jälkeen KalPalle. Ihmetystä tuossa kamppailussa aiheutti Ilveksen rankkarivetäjät, joista toki Laakso oli ymmärrettävä, mutta Kukkonen ja Riekkinen? Maalisaldo 0. Lehdistötilaisuudessa Tuokkola totesi Riekkisen valinnasta: "se oli sellainen läppä", johon Virta pääsi kuittaamaan: "meillä ainakin arvostetaan tuota yhtä lisäpistettäkin". Oli miten oli tuo kamppailu oli hyvä osoitus siitä, että kyllä Ilves tälläkin kaudella pystyy voittoja nappaamaan. Tuo peli olisi voinut päättyä miten tahansa, 1. erä oli selvästi KalPan, 2. erä Ilveksen ja viimeinen ehkä historian tylsin läpsyttely. Vaan eipä tuo JYP ole kovin huonosti myöskään pelannut, vaikka vieraissa ei ole menestystä tullut. Aika karu ollut muutoinkin JYPin vierassaldo kun katsotaan vaikka milloin ratkaisumaalit ovat syntyneet? Pahimpana noista ehkä se KalPa pelin sulaminen 1-2 johtoasemasta vain muutama minuutti ennen loppua ja lopputuloksena seisoi 3-2. JYP joutui eilen vääntämään tiukan kamppailun HIFK:ta vastaan, joten tästä selkeää etua Ilvekselle. JYP on ollut historiansaatossa Ilvekselle todella vaikea vastustaja. Toki tässä varmasti tilastoissa näkyy myös se harha, että toinen on taistellut mitalleista ja toinen jumbosijasta, joten ihan ymmärrettävääkin, että turpaan on tullut. Kuitenkin vaikka mutu sanoisi JYPin pelaamista aiemman historian perusteella, on laskennallisesti tulos toisenlainen. JYPin rasitus ja Ilveksen vahvat otteet vastaan JYPin karmeat vieraspelit aiheuttavat Ilvekselle peliä. Toivotaan Rajaniemen jatkavan heikkoja otteitaan.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - JYP
veto
1
kerroin
2.510 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.17

Hiukan pienennetty panosta ja otetaan kaveriksi kylkeen -1 vaihtoehto

Huti: -5.00 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - JYP
veto
1 (-1)
kerroin
3.530 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
3.02

Huti: -3.00 yks.

3-3




Lukko on lyönyt melkoiset maalijuhlat käyntiin kahdessa edellisessä kamppailussa. Molemmat kamppailut olivat varsinaisen peliajan jälkeen 5-5 lukemissa, joten Dufva ei varmasti puolustavan kiekon ystävänä ole tyytyväinen. Nyt kuitenkin levänneenä tähän kamppailuun eilen rankkareilla voittanutta SaiPaa vastaan on hyvä lähtökohta. Hiukan yllättävä maalivahtivalinta SaiPalta tähän kamppailuun. Lukon hyökkäys on sen verran kova ja viime aikoina on kulkenut, että Bernardista tuskin on pysäyttämään joukkuetta. Lukon kannalta on myös erittäin tärkeä asia, että kovan tällin saanut Tikkanen on edelleen pelikunnossa. Kauden aikaisemmassa kohtaamisessa SaiPa oli selkeästi paikka, joten tänään revanssin paikka ja kotivoitto.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - SaiPa
veto
1 (-1)
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.71

Osuma! +5.60 yks.

4-2



Myöskin Kärpät - Pelicans kamppailussa lähdetään ennakkosuosikin kelkkaan. Pelicans on pahasti loukkaantumisten riivaama ja viime aikaiset otteetkin sen karulla tavalla kertovat. 5 edellistä kamppailua ja 5 kertaa häviö maalierolla 5-20. Hiukan huolta aiheuttaa Kärppien otteet. Välillä mainiota peliä ja välillä todella surkeaa. Ehjää 60 minuuttista ei juurikaan olla nähty ja vieraissa ei ole kulkenut. Uskon edelleen kurssin kääntyvän ja Kärppien nousevan ja olevan se joukkue, joka niitä voittoja tiuhaan tahtiin napsii muutaman muun ohella. Josko se tästä pelistä lähtisi?

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Kärpät
veto
2 (-1)
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2

Huti: -7.00 yks.

4-2


Vihjeet yhteensä: panokset 35.00, palautukset 18.60, tulos -16.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Otettava yksi early-kohde jo ennen kokoonpanojen julkaisemista, koska oletettavasti huomenna kertoimet tulevat olemaan laskussa päin. Kyseessähän on tietysti Kärpät - Ilves kamppailu, johon saadaan aivan mieletön tarjous Ilvekselle Veikkaukselta. Pinnaclen kertoimet nähty ja koska sieltä ei parempaa tarjousta saatu tartutaan mielihyvin nyt jo tuohon Veikkauksen tarjoamaan 6,00 kertoimeen. Ilves on pelannut viime aikoina todella hyvin ja näyttänyt joukkueelta, joka hyvinkin on kiinni pudotuspelipaikassa. Tilastoissa on pari harhaa Ilveksen kohdalla. Jos huomioidaan vain pelit kun joukkueella on ykkös- tai kakkosmaalivahti aloittanut olisi tulos seuraavanlainen: 10 ottelua, 5 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 häviötä maalierolla 28-20. Yrjölän aloittaessa tuli kahdesti rumasti turpaan vieraissa ja kun Korpisalo tai Järvenpää on aloittanut on vieraista saldona 2 voittoa, maalierolla 9-3. Kärpät ei puolestaan vieläkään ole oikein vakuuttanut ja tuon kaltaisia kertoimia en voi ymmärtää taas kerran. Ehkä, jos kyseessä olisi Lukko - Ilves nuo voisi olla lähempänä totuutta. Tämän hetkisen Kärppien ollessa vastustajana ei mitenkään.

Oletettavasti Ilves saa myös vahvistusta taas maalivahtiosastolle kun Korpisalo mitä todennäköisimmin on aloittavana maalivahtina tähän kamppailuun. Nostaa mielestäni hiukan lisää Ilveksen arviota, vaikka ei Järvenpään otteissa ole juurikaan valittamisen aihetta ollut. Muutoinkin, jos vertaillaan vaikka viime vuoden kamppailuihin oli Ilves todella vaikea vastustaja Kärpille. Pisteet toki menivät viime vuonna tasan 6-6 molempien voittaessa kerran kotona ja kerran vieraissa. Maaliero näissä oli Ilveksen hyväksi 10-12. Tälläkin kaudella joukkueet kerran kohtasivat ja tuolloin Ilves oli parempi 3-1 oikeastaan täydellisen dominoinnin jälkeen. Hyvät on siis lähtökohdat Ilveksen kannalta ja arvioideni mukaan noin joka neljäs kerta Ilves pystyy Oulusta täyden pistepotin ottamaan.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Ilves
veto
2
kerroin
6.000 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
4.29

Huti: -6.00 yks.

3-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Blues peli on heilahdellut pelin sisällä pahasti. Muutoinkin ottelupäivinä on nähty todella vaihtelevia esityksiä ja hyvän ja huonon päivän ero on ollut valtaisa. Ässät puolestaan on esittänyt melkoisia sulamisia johtoasemissa ja viime aikoina on häviöitä tilille napsahdellut melko reilusti. Kummankaan peli ei tällä hetkellä tunnu kulkevan ja nähdäkseni joukkueet ovat melko tasaväkiset. Ehkä jopa pientä materiaalietua laskisin Bluesille. Tästä huolimatta Ässät on saatu yli 50% suosikiksi tähän kamppailuun ja se kelpaa minulle varsin mainiosti. Blues lyö hiukan yllättäen Laurikaisen maalille kamppailuun, joka tosin esitti hyviä otteita kun edellisen kerran aloitti maalin suulla. Tuolloin miehen taakse meni ainoastaan yksi maali Tapparaa vastaan vieraskentällä. Mikäli samankaltaiset otteet jatkuvat tänään ei Ässillä ainakaan helppoa tule olemaan. Oletuksena Aho on painottanut, että ottelun alusta asti tulisi olla hereillä. Ässät ovat tulleet joka kamppailuun vahvasti.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Blues
veto
2
kerroin
3.520 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.82

Huti: -7.00 yks.

2-2



Toinen mielenkiintoinen kerroinasetelma löytyy kamppailusta JYP - TPS. TPS kärsii pahoista loukkaantumisista ja tämä on varmasti vaikuttanut joukkueen otteisiin. Vaikka voittoja onkin kertynyt mukavasti loukkaantumisiin nähden ovat kaikki näistä tulleet kotikentällä. Huolestuttavaa TPS pelissä on ollut puolustuspelaaminen. Joukkue jonka tulisi taistella kärkisijoista ei voi samaan tahtiin päästää maaleja omiin. Tänään tuskin helpotusta tulee kun vastaan asettuu todella vahva kotijoukkue. Ennen kaikkea JYP ylivoima on ollut kotikentällä todella tehokasta kun taas TPS:n alivoimapeli ei ole toiminut. En yllättyisi milläänlailla, jos kotijoukkue tänään tekisikin yhden tai kaksi maalia ylivoimalla. Mikäli TPS puolustus on yhtä tuuliajolla kuin aikaisemmissa kamppailuissa on helposti taululla melko suuret lukemat kotijoukkueen hyväksi. Kotijoukkue omissa papereissa reilusti yli 50% kamppailuun, joten tähän tartutaan.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - TPS - peliaika päättynyt

kohde
JYP - TPS
veto
1
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.74

Aavistus panosta puotettu, koska kylkeen myös -1

Osuma! +5.45 yks.

6-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - TPS - peliaika päättynyt

kohde
JYP - TPS
veto
1 (-1)
kerroin
2.650 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.16

Tästäkin hiukan laskettu panosta

Osuma! +6.60 yks.

6-2




Olen paljon Tapparaa kritisoinut, mutta kyllä joukkueen tekeminen viime aikoina on ollut tuloksellisesti vakuuttavaa. Maalinteko yskii edelleen hiukan, mutta se on korvattu loistavalla puolustuspelaamisella. Sport on onnistunut viime aikaisissa kamppailuissa roikkumaan hyvin mukana. Kuitenkin viime aikaisten Tapparan otteiden myötä uskon sittenkin joukkueeseen ja todennäköisesti kärkisijat tulevat olemaan Tapparan heiniä myös tällä kaudella. Kyllähän nyt Liigan heittopussin ja TOP-3 joukkueen välinen ero on kotiedusta huolimatta aivan valtava ja Tapparan kelkkaan on lähdettävä. Kenties noissa kertoimissa liikaa reagoitu Sportin pariin hyvään peliin?

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Tappara
veto
2 (-1)
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.67

Osuma! +5.30 yks.

2-5


Vihjeet yhteensä: panokset 22.00, palautukset 32.35, tulos +10.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Ilves
veto
2 (+1)
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.66

Osuma! +4.27 yks.

0-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - HPK - peliaika päättynyt

kohde
TPS - HPK
veto
1 (-1)
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.14

Huti: -3.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Blues - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Blues
veto
2 (+1)
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.66

Push: +0.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Ässät
veto
1 (-1)
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.62

Push: +0.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - JYP
veto
2
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.77

Osuma! +6.96 yks.

2-6



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - JYP
veto
2 (-1)
kerroin
2.790 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.28

Osuma! +7.16 yks.

2-6



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Lukko
veto
1 (-1)
kerroin
3.130 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.69

Huti: -6.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 34.00, palautukset 43.39, tulos +9.39 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Veikkausliigassa viedään viimeistä kierrosta. Panoksia kuitenkin riittää. SJK vai Lahti hopealle? Kuka on neljäs ja mahdollisesti kiinni europaikassa? Hopea on täysin SJK:n käsissä sillä voitto riittäisi varmistamaan hopeamitallin. Tällöin Lahti joutuisi mahdollisesta voitostaan huolimatta tyytymään kolmanteen sijaan. Myös neljäs sija on joukkueilla omissa käsissä. Mikäli VPS tänään voittaa on Vaasalaiset sijalla 4. Tasapelillä annettaisiin mahdollisuus MIFKille nousta takaisin sijalle neljä. KuPS - VPS pelistä kehkeytyikin tätä kautta hyvä idea.

Valmentajavaihdon jälkeen KuPS pelasi pitkänaikaa erinomaisesti ja on sen takia tällä hetkellä noinkin korkealla. Kuitenkin viime aikoina KuPSin tahti on hiukan hiipunut ja sitä kautta mahdollisuudet mitalleihin menivät jo aikoja sitten. VPS tosiaan kiinni neljännessä sijassa ja voitolla se mitä todennäköisimmin irtoaisi. Muutoinkin VPS:n tahti on näyttänyt viime otteluissa todella hyvältä ja joukkue onkin nyt niillä sijoilla mihin kauden alussa arvelin joukkueen sijoittuvan. KuPSin osalta sarjataulukko hämää pahasti. Viime aikaisten otteiden perusteella joukkueen kuuluisi olla lähempänä pohjaa kuin kärkeä ja tämä oli myös ennakkoa kauden alussa. Omissa papereissani kamppailun tulisi olla lähes tasabookki ja tasapeliä aavistus lasketaan sen johdosta, että kumpikaan tuskin tyytyisi tasapeliin, KuPSilla tämä tietäisi automaattisesti jäämistä kuudennelle sijalle ja VPS:n todennäköistä tipahtamista 5. sijalle. Näillä spekulaatioilla onkin helppo valita kohteeksi Vaasalaisten voitto tässä tasaisessa kamppailussa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - KuPS - VPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - VPS
veto
2
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.61

Osuma! +6.00 yks.

0-1



Toinen idea löytyy Seinäjoelta. SJK:n kertoimet ovat odotetun alhaalla, mutta silti aavistuksen korkeammalla kuin uskalsin odottaa. Tämä kyllä maistuu sillä MyPa on ollut todella surkea vierasjoukkue tällä kaudella ja hyvin puolustavaa SJK:ta vastaan maalien tekeminen tuskin on helppoa. Vaikka SJK ei ole tehnyt suuria murskavoittoja uskoisin tänään irtoavan voiton muutaman maalin erolla. Viimeinen ottelu joukkueelle, hopeamitallit irtoavat voitolla. Stadion on varmasti todella lähellä loppuunmyytyä ja yleisö tulee viimeisen kerran antamaan tukensa ja voittamaan kotijoukkueen kanssa hopeaa. Ei siis saada kovin suotuisia lähtökohtia vierasjoukkueelle, jolla ei illan kamppailussa ole enää käytännössä mitään panosta.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - SJK - MyPa - peliaika päättynyt

kohde
SJK - MyPa
veto
1 (-1)
kerroin
1.763 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.61

Osuma! +2.29 yks.

3-1




Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2014 - Inter - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
Inter - Jaro
veto
2
kerroin
2.850 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.51

Osuma! +5.55 yks.

0-1




Ja yksi Liigaan jo ennen kokoonpanoja:


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - HIFK
veto
1
kerroin
1.830 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.69

Osuma! +4.15 yks.

6-2


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 31.99, tulos +17.99 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
HPK - Pelicans
veto
2 (+1)
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.92

Push: +0.00 yks.

1-0



Varsin mukavaa tasoituskerrointa tarjolla. HPK:lla toki tällä hetkellä kulkee todella hyvin ja Pelicansin tilanteen tietävät kaikki. HPK ei kuitenkaan mielestäni ole mikään maaleja mättävä joukkue, joten erot pysynevät kapeina. Tuo tasapelille tarjottava kerroin ihmetyttää suuresti ja riittäisi itselläni helposti peleihin. Kuitenkin +1 tuntuu fiksummalta valinnalta kohteisiin ottaen huomioon Pelicansin tilanteen. Pelien välillä kun on ollut suuria heilahduksia.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Tappara
veto
1 DNB
kerroin
2.680 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.33

Huti: -5.00 yks.

2-3



Alkavatko markkinatkin pikkuhiljaa arvostamaan Ilvestä? Odottelin tähän kamppailuun todella maistuvaa tarjontaa, mutta nyt jouduttiin "tyytymään" noinkin "heikkoon". Ilves ja Tappara ovat tällä hetkellä molemmat todella kuumia joukkueita. Paikallispelit voivat tunnetusti päättyä miten vaan. Hiukan Ilvestä rokotetaan siitä, että joutuvat matkustamaan Lappeenrannasta asti tähän kamppailuun. Uusi hankinta Zalewski pelasi raporttien mukaan ihan hyvän kamppailun pitkän tauon jälkeen ja raporttien mukaan miehestä on vielä paljon iloa. Kun jossain vaiheessa Asplund tekee paluun kokoonpanoon Ilveksen rosterihan näyttää jo yllättävän hyvältä. Toivotaan, että markkinoilla jatkuu vielä pitkäänkin Ilveksen aliarvostus ja vanhojen tulosten muistelu.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Kärpät
veto
1 (-1)
kerroin
2.960 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.6

Huti: -5.00 yks.

2-2



Kärppien parin edellisen kamppailun voitot ovat selkeästi tehneet hyvää tähän kohteeseen. Siellä ilmeisesti aletaan uskotaan Kärppien nousuun parin voiton jälkeen. Kuitenkin näistä tuon Ilves-kamppailun näin ja Oululaiset voivat kiittää vain hyvää tuuria, että saivat täyden pistepotin saati ylipäätänsä pisteitä. Ässät-pelissä ilmeisesti raporttien perusteella samankaltaisuutta havaittavissa. JYP puolestaan on tilastojen valossa mielenkiintoinen joukkue. Kotona tähän asti 7 kpl 3 pisteen voittoja ja ei ainuttakaan pistemenetystä. Vieraissa joukkueella ei tilastojen valossa ole kulkenut, mutta mielenkiintoisinta noissa häviöissä on maalien syntyajat. Äkkiseltään ei tule mieleen kamppailua, jossa JYP ei olisi viimeisen 5 minutin aikana menettänyt pisteitä vastustajan tehdessä maalin. Nyt kuitenkin kotona peli, Kärpät vetää varmasti hyvin yleisöä ja pientä etua luonnollisesti saadaan siitä, että Kärpät joutuivat todella eilen taistelemaan pisteistä ja tämän jälkeen matka Oulusta Jyväskylään, kun taas JYP pystyi käytännössä surffailemaan koko pelin ajan. Historiaakin tarkastellessa Hippos on ollut todella paha paikka Kärpille ja toivotaan tämän jatkuvan myös tänään.

Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 4.00, tulos -10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin