Tänään on 18.04.2024, 12:47.

Mestis 22.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 22.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

JYP-Akatemia - KeuPa HT 65 18 17
O/U 5.5 62 38


Hokki - KooKoo 27 23 50
O/U 5.5 50 50


Hokki ryhdistäytyi Akatemialle kärsityn 0-8 tappion jälkeen ottaen viime viikonlopun peleistä kaksi voittoa. Perjantaina kaatui kauden ehjimmällä esityksellä K-Vantaa 1-6 lukemin ja lauantaina Peliittoja vastaan se johti jo 0-3, mutta levännyt Peliitat tuli viime minuutin maalilla vielä tasoihin ja Hokki voitti lopulta jatkoajalla 3-4. Hokin alkukauden huono puolustus- ja maalivahtipeli oli hävinnyt, kun tolppien väliin luisteli KalPassakin alkukaudella hyvin pelannut Samu Perhonen. Perhonen jatkaa lainalla Hokissa vielä ainakin kolme ottelua ja on tänään maalissa myös. Myöskin Simon Suoranta tulee Kärpistä kolmeksi otteluksi vahvistamaan Hokkia. Tärkeinä Hokilta poissa kokoonpanosta ovat kapteeni Jarkko Heikkinen ja sisäisen pistepörssin kolmonen Tomas Mikus.

Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet surkeita pelillisesti KooKoolta, vaikka voittoja on tullut. Viime viikolla se voitti niukasti kotonaan SaPKon vasta jatkoajalla ja perjantaina se oli tiukoille sarjajumboa KeuPaa vastaan voittaen lopulta 2-4. KooKoolla on kuitenkin sen verran kova materiaali tähän sarjaan, että se pystyy voittamaan otteluita pelkällä yksilötaidolla, kun joukkueen peli ei kulje. Ehjä 60 minuuttinen on vieläkin hakusessa. Poissa kokoonpanosta ovat tänään Jan-Mikael Juutilainen ja Tomi Peltonen, poissaolot heikentävät hiukan hyökkäystä. Maalilla pelaa yli 93% torjuntaprosentilla torjunut Frederic Cloutier.

Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet kolmena edellisenä keväänä pudotuspeleissä ja jokaisella kerralla tiukan sarjan jälkeen KooKoo on poistunut voittajana. Kajaani on ollut aina KooKoolle todella vaikea paikka. Kauden ensimmäisen keskinäisen KooKoo voitti helposti kotonaan Hokin 6-2 lukemin ehkä tähän asti kauden ehjimmällä pelillä. KooKoo lähtee usein vieraspeleihin enemmän puolustusedellä, myöskin Hokin on oltava tänään hyvä puolustuspäässä mikäli he haluavat pisteitä pelistä. Molempien maalivahdit ovat olleet tällä kaudella hyvässä vireessä ja helppoja maaleja tuskin nähdään.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Hokki - KooKoo - peliaika päättynyt

kohde
Hokki - KooKoo
veto
Under 6.0
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Ottelu näkyy VeikkausTV:stä, jos jotakin kiinnostaa.

Osuma! +2.61 yks.

3-0


K-Vantaa - SaPKo 33 22 45
O/U 5.5 70 30


Vantaan viime viikko oli todella ailahtelevainen, KeuPan se voitti vaivoin 7-5 kotonaan, Hokki ryösti pisteet 1-6 lukemin perjantaina ja lauantaina se järjesti ison yllätyksen voittamalla Jukurit Mikkelissä 1-4. Jukurit oli todella huono tuossa pelissä ja Vantaa iski vähistä paikoista maalit. Kokoonpano on taas muuttunut hiukan heikommaksi viime viikosta, mutta kaksi kärkikenttää on hyökkäyksen osalta pysynyt kasassa. Mestis-debyyttinsä tekee tänään Noora Räty ja hän aloittaa Vantaan maalilla. Räty pelasi Vantaan maalilla harjoituskaudella kaksi ottelua, ensimmäisessä hän oli mahdottoman tehtävän edessä KooKoota vastaan ja se päättyi KooKoon 1-7 voittoon. Toisessa pelissä Räty yllätti monet Peliittoja vastaan ja torjui siinä 21 kertaa päästäen vain yhden selkänsä taakse. Räty ei ole niin huono kuin kuvitellaan miesten pelissä, mutta pienen kokonsa (165cm) vuoksi hänen pärjääminen Mestiksessä tulee olemaan vaikeaa.

SaPKon viime viikko oli sille kova, mutta myös lähes täydellinen. Keskiviikkona se haki pisteen Kouvolasta johdettuaan jo 0-3 ja perjantaina se katkaisi upealla esityksellä Jukureiden 10 ottelun voittoputken voittaen ottelun 4-1. SaPKon peli on vieraissa takkuisaa, mutta kotonaan se on ollut todella vahva. SaPKo on ollut pelillisesti kuitenkin kaksi edellistä viikoa todella hyvä ja kärkiketjut ovat saaneet tulosta aikaan. SaPKo jatkaa samalla kokoonpanolla millä se voitti Jukurit. Maalilla pelaa Antti Leskinen, joka on väläytellyt muutamaan otteseen tällä kaudella, mutta häneltä kaivattaisiin enemmän tasaisuutta otteisiin.

Ensimmäinen keskinäinen päättyi joukkueiden välillä SaPKon 5-4 jatkoaika voittoon. SaPKolla oli peli täysin halussa ja se johtikin kolmannen erän alussa ottelua 4-1, mutta lopun sulamisen takia se menetti pisteen. Vantaan ykköskenttä on Iossafovin lähdöstä huolimatta pysynyt kovana, ykköskentän takana on ollut kuitenkin hiljaisempaa, puolustuspeli on ollut sen sijaan todella huonoa. SaPKo on todella taisteleva ja tiivisti pelaava joukkue, joka on tällä hetkellä hyvässä vireessä ja vaikea pysäytettävä. SaPKolle tämä ottelu on myös todella tärkeä, sillä joukkue majailee toiseksi viimeisenä. Vantaan heikko puolustuspeli ja Räty maalissa ei voi olla hyvä yhdistelmä. Ihme kyllä kertoimet eivät ole tippuneet järkyttävästi Rätyn takia, SaPKo olisi ollut myös hyvä pelikohde ilman Rätyä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - K-Vantaa - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
K-Vantaa - SaPKo
veto
SaPKo +0
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Osuma! +5.35 yks.

2-5


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - K-Vantaa - SaPKo - peliaika päättynyt

kohde
K-Vantaa - SaPKo
veto
Over 5.5
kerroin
1.600 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.429
todennäköisyysarvio
arvio 70%

Over 6 64%

Osuma! +3.00 yks.

2-5


LeKi - Jukurit 29 23 48
O/U 5.5 40 60


LeKi on suoriutunut pahasti alakanttiin materiaaliinsa nähden. Viime pelissä tuli tappio sarjajumbo KeuPalle kotona, vaikka LeKi oli saanut tulla levänneenä peliin. LeKin pelissä alkoi näkymään jokin aika sitten valonpilkahduksia, mutta ne hävisivät kyllä viimeistään viime ottelun myötä. Tänään on Teddy Da Costan vuoro tulla hakemaan pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen LeKistä. Maalissa jatkaa Dominik Hrachovina.

Jukureiden 10 ottelun voittoputki päättyi tylysti Savolinnassa ja seuraavana päivänä se kärsi toisen tappionsa putkeen häviten Vantaalle. Vantaa peli oli Jukureilta todella paha alisuoritus alkukauden peliesityksiin nähden. Jukureiden taistelutahto ja liike oli sen verran heikolla tasolla, että Vantaa otti täysin ansaitun voiton. Tänään Jukureilla on kasvojen pesun paikka. Uskon, että Jukurit palaa tänään taas omalle tasolleen. Todella hyvin kauden aloittanut Riku Pitkänen on sivussa tänään ja alkukautta dominoinut ykköskenttä hajoaa. Paluun kokoonpanoon tekee kuitenkin sentteri Iivo Hokkanen. Maalissa pelaa Ronan Quemener.

Edellisessä keskinäisessä Jukurit oli parempi maalein 2-1 rankkareiden jälkeen. LeKi oli pelissä todella pahassa alakynnessä, mutta LeKin maalissa torjunut Juha Järvenpää pelasti pisteen LeKille 48 torjunnallaan. Molempien puolustuspeli on ollut koko alkukauden sarjan parhaimmistoa, mutta hyökkäyspeli on tökkinyt varsinkin LeKillä todella pahasti. Toisensa kohtaavat tänään myös viime kauden Hokin Ranskalainen tehokaksikko Guttig ja Da Costa. Pelistä tulee tiivis puolustustaistelu, niin kuin ensimmäisessä keskinäisessä ja avausmaalin merkitys tulee olemaan suuri.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - LeKi - Jukurit - peliaika päättynyt

kohde
LeKi - Jukurit
veto
Under 5.5
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Huti: -3.00 yks.

2-4


TuTo - Peliitat 69 18 13
O/U 5.5 61 39


TuTon viihden pelin voittoputki katkesi viime pelissä Jyväskylässä, kun se hävisi Akatemialle 4-1. TuTo oli kuitenkin voittoputkensa aikana saanut pelinsä todella hyvään kuntoon. TuTO oli viime kaudella Mestiksen paras kotijoukkue yhdessä Sportin kanssa ja sama meno on jatkunut myös tälläkin kaudella, ainoa tappio on tullut Jukureille. TuTo on ottanut alkukauden aikana yllättävän paljon lainapelaajia ja tänään niitä on lisää kokoonpanossa. Veli-Matti Vittasmäki ja Jasper Lindsten tulivat lainalle TPS:ästä ja Ässät lainasi Patrik Parkkosen TuToon. Maalissa jatkaa jo monesti kehuttu Kaapo Kähkönen.

Peliitat on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen ja varsinkin vieraspeleissä meno on ollut surkeaa. Viime pelissä se oli helisemässä Hokkia vastaan kotonaan, mutta se sai kuitenkin pisteen hyvällä lopun kirillä. Peliittojen puolustuspeli on ollut viime aikoina surkeaa ja omissa on kolissut hyvään tahtiin. Joonas Hurri saapuu lainalle Pelicansista vahvistamaan Peliittojen puolustusta. Maalissa pelaa Heikki Tuomisto.

Ensimmäinen kohtaaminen runkosarjassa päättyi joukkueiden välillä yllättäen Peliittojen 5-1 kotivoittoon. TuTon peli oli tuossa pelissä todella sekaisin ja Peliitat käytti sen hyväksi. TuTon peli on mennyt valovuoden eteenpäin kuitenkin tuosta pelistä ja tänään on TuTolla koston paikka. Peliittojen vieraspelaaminen on ollut heikkoa ja sarjan kovimpiin kotijoukkueisiin kuuluva TuTo on todella kova pala.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - TuTo - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
TuTo - Peliitat
veto
TuTo -1.5
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Osuma! +2.17 yks.

5-3


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 29.13, tulos +10.13 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.10.2014 15:07 <Herrajanis> Ihailtavaa jälleen kerran.


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin