Tänään on 28.03.2024, 21:01.

Valjuliiga

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Jatketaan historian heikoimman gameweekin jälkeen rahan polttamista. Kerroinmuutoksisista ja pelillisistä näkökulmista katsoen tähänastiset ottelut ovat olleet reippaasti tuloksia positiivisempia, valitettavasti tämä fakta ei kuitenkaan kanna leipää pöytään. :oops:

Crystal Palace - Burnley 48.5 27.5 24 O/U 39.5 60.5

Vihje suuntautuu Selhurst Parkin jumbofinaaliin, jossa tuore Eagles -koutsi Neil Warnock on päässyt rauhassa iskostamaan tuoreita näkemyksiään maajoukkuetauon aikana.

Crystal Palacen alkukausi on ollut sekasortoinen pitkälti edellämainitun valmentajasirkuksen johdosta. Tony Pulisin salamalähdön jälkeen Palace löysi kuitenkin nopeasti paikkaajan, kun tilalle hankittiin muutama vuosi sitten niinikään Kotkia luotsannut Neil Warnock.

Warnockin toisen aikakauden debyytti vierasottelussa Newcastlea vastaan poiki Palacelle heti kauden avauspisteen, kun tuore lainahankinta Wilfried Zaha tasasi pisteet ottelun viimeisellä minuutilla. Kokonaisuutena ottelu oli vauhdikas ja tasainen, Eagles -pelaajien taistelutahto tuntui olevan parin heikommin sujuneen ottelun jälkeen jälleen viimekaudelta tutussa kunnossa, eikä joukkueen puolustuskaan ollut niin huonoa, mitä loppunumerot 3-3 voisivat osoittaa. Pelillisesti joukkueen taktiikka oli pitkälti Pulis -aikakauden kaltainen ja uskon, ettei Warnock tätä suuremmin lähde soveltamaan.

Myös vierailija Burnley lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella, kun joukkue onnistui viime kierroksella haalimaan kauden avauspisteen Manchester Unitedin kustannuksella. Ottelussa ei juurikaan kunnon maalipaikoilla juhlittu ja maalitonta tasapeliä voidaan pitää oikeudenmukaisena.

Crystal Palacen peli perustuu kurinalaiseen puolustamiseen, nopeisiin vastaiskuihin ja teräviin erikoistilanteisiin. Viime kaudella joukkueen jokaisessa liigaottelussa palloa hallitsi enemmän vastustaja ja samaa on helppo povata myös tulevalle viikonlopulle, onkin mielenkiintoista nähdä miten nousija Burnley urakastaan selviytyy, kun joukkue "joutuu hallitsemaan" ottelua.

Palacen loukkaantumistilanne on kelvollinen. Joukkueen ykkösnyrkistä on sivussa hyökkääjä Marouane Chamakh, sekä keskikentän Joe Ledley. Joe Ledleyn tilalle joukkue hankki seuran ennätyssiirrolla James McArthurin Wiganista ja Chamakhia tuuraa yläkerrassa SirAlexin silmään paljon paremmin istuva vaihtoehto Dwight Gayle.

Burnelyllä tilanne on hieman kinkkisempi, kun viime kaudelle Championshippiä dominoineesta Vokes - Ings -kaksikosta, Sam Vokes on varmasti sivussa ja Danny Ings on kuumeilun seurauksena vielä pienoinen kysymysmerkki. Sam Vokesin paha polvivamma on kuitenkin ollut joukkueen tiedossa jo pitkään ja korvaajaksi hankittiin pirteästi varsinkin pre-seasonilla esiintynyt Lukas Jutkiewicz.

Arvostan Palacen joukkueista luokkaa paremmaksi ja joukkue lähtee vähämaaliselta tuoksahtavaan otteluun kotiedun turvin selvänä suosikkina. Historianvalossa Kotkat on ollut vahva otteluissa, joihin se on myös lähtenyt suosikkina(vrt. Sunderland). Valmentajaruletin jälkipyykkinä on kuitenkin vielä mahdollista, ettei joukkueen iskukyky ole täydelinen, joten himmataan arvioita hiukan vierailijoiden suuntaan, tästä huolimatta Palace on edelleen hyvä sijoitus.

Twitteriin laitoin viime viikolla earlyt, kurkkaa(ja seuraa) sieltä mikäli kiinnostaa(https://twitter.com/Sir4lex). Tänne pyrin totuttuun malliin purkamaan kohteet yksitellen, kunhan aikaa riittää.

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Burnley
veto
Crystal Palace -0.5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

0-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.09.2014 12:03 <SirAlex> ah, saatiin jätettyä painajaismainen 3. sivu taakse.

09.09.2014 12:05 <SirAlex> Jos joku saa Tempobetille €/$ sisään ni sielä hävytön 2.32

09.09.2014 12:55 <Neo> tästä kääntyy uusi ja VIHREÄ sivu Valjuliigakaudelle!

09.09.2014 15:25 <Taika> Jotenkin sellanen kutku, että Zaha ja Gayle ne yhteen soppii


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Seuraava pari uunista ulos!

Southampton - Newcastle 50 27.5 22.5 O/U 44.5 55.5

Toisen pelivalinnan kanssa suunnataan St. Mary Stadiumille, jossa kesällä jo kadotukseen tuomittu Southampton kohtaa kesällä niinikään reilusti uudistuneen Newcastlen. Molempien joukkueiden otteet ovat ymmärrettävästi ailahdelleet alkukaudesta suuresti, mutta siitä huolimatta voitaneen jo todeta, että kumpikin joukkue löytyy kesän siirtoikkunan "onnistuneet" -kategoriasta.

Southampton pokkasi usean PL-betsarin pettymykseski viime kierroksella kauden avausvoittonsa, kun joukkue marssi Upton Parkilla West Hamin ylitse. Soton oli ottelussa täysin ylivoimainen ja vei ansaitusti täydet pisteet mukanaan.

Newcastle puolestaan esiintyi toissa viikonloppuna vaisusti kotonaan Crystal Palacea vastaan. Vahvojen Aston Villa- ja Manchester City -otteluiden jälkeen joukkueen puolustus ei ollut enää omalla (alkukauden) tasolla ja Palace pääsi rokottamaan Harakoita peräti kolmesti. Heikosta puolustamisesta huolimatta joukkue oli kuitenkin vielä 95. minuutilla voitossa kiinni, kunnes Kotkien tuore Manu -laina W.Zaha tasoitti loppunumeroiksi 3-3. Jos pettymykseksi päättyneestä kotitasurista pitää jotain positiivista hakea, niin ainakin joukkuetta alkukauden ajan riivannut maalittomuus sai väistyä ja onnistumisia osui laajalle rintamalle.

Loukkaantumistilanne on Southamptonin osalta hyvässä kunnossa, eikä poissa avausmiehistöstä ole kuin pitkäaikaispotilas Jay Rodrigues.

Newcastlella tilanne on huolestuttavampi, kun sairastuvalta löytyy jo heti alkukaudesta peräti kahdeksan pelaajaa. Potentiaalisista avauksen miehistä poissa ovat Papiss Cissé, Davide Santon, sekä kesällä hankittu ja pre-seasonilla erittäin pirteästi esiintynyt Siem De Jong. Castlen kannalta huojentavaa on kuitenkin se, että kyseiseltä listalta Cheick Tioten ja Jack Colbackin osallistuminen tulevalle viikonlopulle on todennäköistä.

Soton perustaa pelinsä vahvaan pallonhallintaan ja viime ottelussa Hammersia vastaan nähtiin mitä tapahtuu, kun joukkue saa rauhassa siirrellä palloa. Toissa kierroksella Saints oli ajoittain vaikeuksissa, kun joukkue ei saanutkaan pitää palloa rauhassa, vaan Weba prässäsi agressiivisemmin. Newcastle on väläytellyt alkukaudesta niinikään aktiivista prässiä ja on varmasti tietoinen siitä, ettei Sotonia sovi päästää liiaksi palloon.

Southampton on joukkueista luokkaa laadukkaampi ja on kotiedun turvin ottelun selvähkö suosikki. Kertoimet on kuitenkin niin kallellaan, että vierasjoukkueen pelaamatta jättäminen olisi hölmöä. Normaaleissa olosuhteissa kohde ois täyden panoksen sijoitus, mutta molempien joukkueiden suuren ailahtelun vuoksi himmataan suurinta intoa, rohkeimmat latokoon täpöllä.

Vedonlyöntivihje: - Southampton - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Newcastle
veto
Newcastle +0.5
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

4-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Sen verran kiireisissä merkeissä on taas viikko sujahtanu, ettei millään kerkee purkamaan loppuja vihjeitä niin laajalti kuin haluaisi, julkaistaan nyt silti.

Arsenal - Manchester City 34 29 37 O/U 56 44

Kaksi alkukauden pienoista pettäjää, joista molemmat on saanut osansa runkopelaajiensa rasituksesta kesän MM-kisojen, sekä viime viikolla pelattujen EM-karsintojen johdosta. Tiukka rasitus saa jatkoa, kun molemmilla joukkueilla alkaa tosipelit tulevalla viikolla myös Euroopassa. Englannin kuumimpien mestarisuosikkien syysformi pistetään heti kunnolla koetuksella, kun Arsenal kohtaa Siganl Iduna Parkilla Dortmundin ja Manchester City matkaa niinikään Saksaan Bayern Munchenin vieraaksi.

Arsenal hankki siirtoikkunan viimeisinä tunteina Danny Welbeckin, joka aiheutti niin seuran fanien, kuin muidenkin eurofutista seuraavien keskuudessa paljon kritiikkiä. Alexin silmään Welbeck oli hinta/laatu(16m£) -suhteeltaan deadline -päivän maukkain paisti ja sopinee Arsenalin nopeaan vastaiskupeliin loistavasti.

Nykytrendinä tuntuu olevan, että suurimpien joukkueiden keskenäisissä matseissa nähdään paljon maaleja. Vasta käynnistyneen 14/15 -seasonin aikana kyseisiä "huippumatseja" on ollut 4 ja niiden nojalla on helppo povata viime kausilta tutulle maali-iloittelulle jatkoa(Tottenham-Liverpool 0-3, Everton-Chelsea 3-6, Manchester City-Liverpool 3-1, Everton-Arsenal 2-2).

City on joukkueista luokkaa parempi ja lähtee vieraspelistä huolimatta otteluun pienoisena suosikkina. Molemmat joukkueet pystyy nopeaan suunnanmuutospeliin ja ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta. Overista tarjotut kertoimet riittää helposti lapulle, kuin lapulle.

Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Manchester City
veto
o2.5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +7.20 yks.

2-2



Aikataulujen mukaan vielä tulossa pelisuosituksia ainakin Stokelle(49%). Twitteriin aiemmin tipsattu Che-Swa u2.75(50,5%) on puolestaan kerennyt laskea jo pelikelvottomaksi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2014 21:39 <betpanda> Allu, en luovuta. Uskon suhun. Iha oikeesti, nyt osumia.

12.09.2014 22:25 <SirAlex> Ei pelimies ikinä luovuta jos se on tappiolla! Nyt osumia!

13.09.2014 12:49 <SirAlex> "Allun" peeseissä siis tappiolla.. *_*

13.09.2014 16:38 <SirAlex> huippumatsien hurlumhei jatkuu..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Stoke - Leicester 49 28 23 O/U 43.5 56.5

Matka jatkuu Britannia Stadiumille, jossa kauden ailahtelevasti aloittanut Stoke kohtaa nousijajoukkue Leicesterin kunnon.

Kotijoukkue Stoke oli viime kierroksella onnekas voittaessaan hallitsevan mestarin Etihadilla numeroin 0-1. Kyseinen voitto oli Mark Hughes -suojattien kauden ensimmäinen ja antoi varmasti kaivattua itseluottamusta vaisujen Aston Villa- ja Hull -esitysten jälkeen. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut raitapaidoilla vielä toistaiseksi täysin mielikuvituksetonta, eikä pre-seasonin pirteistä peliesityksistä tunnu jääneen mitään käteen.

Nousija-Leicesterillä kauden avausvoitto on vielä poimimatta. Voitottomuudesta huolimatta joukkue on esiintynyt vahvasti ja saalistanut kaksi tasapeliä, vaikka alkukauden kolmella kierroksella vastassa on ollut Chelsea, Everton ja Arsenal.

Molempien joukkueiden loukkaantumistilanne on maajoukkuetauon jäljiltä kelvollisessa kunnossa. Stokelta poissa ovat kuukausia polven vuoksi sivussa oleva Peter Odemwingie, sekä puukon alle joutuva pakki Geoff Cameron. Leicesteriä on puolestaan riivannut alkukaudesta keskikentän keskustan runkopelaajien poissaolot ja tätä paikkaamaan hankittiin siirtoikkunan viime hetkillä legendaarinen Esteban "Cuchu" Cambiasso. Edellämainitut "runkopelaajat" ovat kuitenkin maju -tauon aikana parsittu kuntoon ja Leicester saanee kentälle parhaan mahdollisen avaus kokoonpanollisen.

Stoke on joukkueista luokkaa parempi ja lähtee jäätävän kotirecordin siivittämänä otteluun suosikkina. Leicester on kuitenkin jo alkukaudesta näyttänyt, että joukkue pystyy haastamaan Valioliigan terävimmän kärjen, joten miksei Stokeakin?

Lapulle Stokea.

Vedonlyöntivihje: - Stoke - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - Leicester
veto
Stoke -0.5
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

0-1



Sunderland - Tottenham 27.5 27.5 45 O/U 49 50

Sunderland näyttää edelleen jatkavan haparointia "helpoissa" otteluissa ja venyvän vaikeissa. Spurssilla meininki on Pochettinon lentävästä lähdöstä huolimatta vielä erittäin sekavaa, eikä joukkueen yläkerta tunnu löytävän toisiaan. Yläkerran sekavuuden lisäksi myös alakerta saanee tässä ottelussa uuden kuvan, kun Federicio Fazen ja Ben Daviesin on uumoiltu korvaavan Younes Kaboulin ja Danny Rosen.

Sunderland ja Gus Poyet jäi sitkeestä yrittämisestä huolimatta vaille Fabio Borinia kesän siirtoikkunassa. Borinin "tilalle" hankittiin Interistä Ricardo Alvarez, mutta argentiinalaisen avaus XI -debyytti siirtynee vielä ensi viikolle.

Sunderlandilla on joukkuepeli paremmin hanskassa ja vaikka materiaalilta Mustat kissat pahasti jälkeen jääkin, niin lähtee joukkue silti kotiedun turvin otteluun ainoastaan pienenä altavastaajana.

Lapulle kotijoukkuetta tasoituksella tai ilman ja pienemmällä overia.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Tottenham
veto
Sunderland +0.5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.52 yks.

2-2


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Tottenham
veto
o2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.18 yks.

2-2


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.70, tulos -0.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.09.2014 19:02 <Neo> tolpat ja kova säkä pelasti S'landin paskamankelilta tänään

13.09.2014 19:02 <Neo> Spursin olis pitänyt hoitaa ~3 maalilla toi matsi himaan kyl

13.09.2014 19:37 <Neo> on kyllä hankalia tuloksia Valjuliigassa toistaiseksi

14.09.2014 14:21 <SirAlex> haastavaa on kyllä ollu, kaipa se tästä vielä taittuu


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW5

Everton - Crystal Palace 62 23.5 14.5 O/U 46.5 53.5(2.75 maalia)

Jatketaan lapiohommio Goodison Parkilla, jossa eurokentillä 12h sitten urakkansa voitollisesti aloittanut Toffees -miehistö, kohtaa vielä kauden avausvoittoaan metsästävän Crystal Palacen.

Viime kierroksella kotijoukkue Everton sai voitto -kuparisen rikottua, kun joukkue haki 0-2 -vierasvoiton The Hawthornsilta. Voittokulkue sai jatkoa myös Euroopassa, kun joukkue murskasi saksalaisen Wolfsburgin numeroin 4-1. Murskajaisista huolimatta Everton oli ottelussa todella vaisu ja numerot olisi helposti käännettävissä päinvastaisiin lukemiin. Wolfsburg voitti mm. maalipaikat 27-12, laukaukset maalia kohti 12-6, kulmat 8-1 ja oli muutoinkin läpiottelun kamppailussa kuljettajan paikalla.

Palace puolestaan jatkoi tasaista puurtamista maalittomassa kotitasurissa nousijajoukkue Burnleyä vastaan. Palace oli ottelussa niukasti niskanpäällä ja olisi paremmalla viimeistelyllä koitoksesta kolme pistettä ansainnut. Toisaalta myös tappio oli lähellä, kun vierailija Burnleylle tuomittiin ottelun loppuhetkillä rangaistuspotku, jossa Scott Arfield kuitenkin epäonnistui.

Loukkaantumishuolenaan Evertonilla on koko alkukauden sivussa ollut Ross Barkley, sekä harjoituksissa loukkaantunut Sylvain Distin. Myös tärkeä laitapuolustaja Seasmus Coleman sai eilisessä Wolfsburg -kamppailussa pienen kolhun ja pelaaminen viikonloppuna on vielä epävarmaa. Loukkaantumisten ohella myös kapeamateriaalisen Evertonin fysiikka on koetuksella, kun joukkue pelaa käytännön samalla XI:llä kolmannen ottelunsa seitsemään päivään.

Palacella sairastupa avainmiehien osalta on tyhjillään ja joukkue saa iskukykyisimmän ykstoistasen kentälle.

Everton on eittämättä joukkueista paria luokkaa parempi ja on kotiedun turvin ottelun suursuosikki. Vielä hieman takkuavaan peliin, tärkeän Ross Barkleyn poissaoloon, sekä joukkueen tiivistempoiseen pelitahtiin vedoten Palacella on kuitenkin loistosaumat jatkaa tasuri -putkeaan.

Crystal Palace tasoituksilla tai ilman on yksi PL-kierroksen parhaita pelivalintoja, myös underit aiheuttaa mielenkiintoa.

Vedonlyöntivihje: - Everton - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Crystal Palace
veto
Crystal Palace +1.5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.600
todennäköisyysarvio
arvio 62.5%

Osuma! +6.66 yks.

2-3



Vedonlyöntivihje: - Everton - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Crystal Palace
veto
u2.75
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -6.00 yks.

2-3



Ajansalliessa mahdollisesti pulleempaa sanallista ulosantia seuraaviin ja mahdollisesti vielä jotain pienemmän panoksen otteluita

West Ham - Liverpool 20 26 54 O/U 56 44(2.75 maalia)

West Hamin johtokunta kannattajiaan myöten vaati koko kesän hyökkäävämpää, yleisöystävällisempää Hammersia. Big Sam ei siihen suostunut, mutta kun potkut alkoi olla jo kirkossa kuulutettua, alkoi Allardyce muokkaamaan taktiikkaansa hyökkäävämmäksi. Viime ottelussa Hullia vastaan muutosta oli jo tapahtunut ja ottelu oli varmasti pitkälti Hammers -faneja ja johtokuntaa tyydyttävä, vauhdikas 2-2 vierastasuri.

Poolin kone on yskinyt alkukaudesta pahasti ja Suarezin jättämä aukko hyökkäyspäässä on ollut pelottavan suuri. Sitä paikkaamaan hankittiin kasa loistavia yksilöitä, mutta ainakin vielä toistaiseksi joukkueen yhteispelin ruuti on ollut huolestuttavan märkää. Liverpoolin nopeat hyökkäykset luulisi jälleen sopivan hitaahkoa West Ham -alakertaa vastaan ja kun omakin puolustuspeli on ottelusta toiseen ala-arvoisen heikkoa, on helppo povata ottelusta maalirikasta.

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Liverpool
veto
o2.75
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +5.28 yks.

3-1



Burnley - Sunderland 35 31.5 33.5 O/U 39 61

Sunderland ei missään nimessä ole parhaimmillaan Burnleyn kaltaisia joukkueita vastaan, jossa se joutuu hallitsemaan pitkälti palloa. Vastaiskuihin nojautuva Black Cats on haalinut viime kausina isoimmat pistesäkit ennakkoon haastavista otteluista ja kontannut totaalisesti c-korin jengejä vastaan.

Tästä huolimatta Sunderland dnb saa Palacen ohella viikon isoimman pelin, kun en millään saa kauteen reilusti suurimpana putoajakandidaattina lähtevää Burnleyä yllämainittua suurempaan suosikinasemaan. Joukkue painii ikävässä loukkaantumissumassa, joka pitää sisällään viime kaudella Championshipissä tuhoisaa jälkeä tehneen hyökkäysduon molemmat osat(Ings-Vokes), sekä entisen Hammers -keskikenttä Matt Taylorin. Ings-Vokes -kaksikolle ei ole löydetty mitat täyttävää korvaajaa ja Burnleyn maalisarake näyttää neljän ottelun jälkeen huolestuttavaa ykköstä.

Sunderland puolestaan saa jalkeilleen parhaan mahdollisen kokoonpanon ja täten lähtökohdat erittäin vähämaaliselta tuoksahtavaan kamppailuun on hyvin tasaiset.

Vedonlyöntivihje: - Burnley - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Sunderland
veto
Sunderland +0
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
2.030
todennäköisyysarvio
arvio 49.25%

Push: +0.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 35.94, tulos +5.94 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.09.2014 17:07 <Neo> "jotain pienemmän panoksen otteluita" 9/10 S'land ;)

19.09.2014 17:07 <Neo> kaikki alle 10/10 lasketaan pieniksi!

19.09.2014 17:08 <Neo> ns AapoMutanen sääntö

19.09.2014 19:48 <SirAlex> pienemmän panoksen otteluilla tarkotin siis tän postauksen

19.09.2014 19:49 <SirAlex> eli siis noita kakkosia ja kolmosia tossa alakerrassa : )

19.09.2014 19:50 <SirAlex> tän postauksen -> jälkeisiä vetoja***

20.09.2014 19:42 <SirAlex> näköjää vähä päivämäärissä virheitä..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Naputetaan roboottina pötköön nyt samalla myös pienemmät lyönnit, niin voi illan pyhittää Vesku Loirille ja Neloselle.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Arsenal
veto
Aston Villa +0.75
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -2.00 yks.

0-3


Vedonlyöntivihje: - QPR - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
QPR - Stoke
veto
o2
kerroin
1.890 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.835
todennäköisyysarvio
arvio 54.5%

Osuma! +2.67 yks.

2-2


Vedonlyöntivihje: - Manchester City - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Chelsea
veto
Chelsea +0
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.247
todennäköisyysarvio
arvio 44.5%

Push: +0.00 yks.

1-1



Pelionnea!

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 7.67, tulos +0.67 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Crystal Palacen aliarviointi(bookkereiden osalta) jatkuu..

Crystal Palace - Leicester 41 30 29 O/U 45 55

Startataan kierros viime viikkoiseen tapaan kierroksen parhaalla kohteella, joka myös tällä viikolla nojaa Crystal Palacen menestymiseen.

Viime viikonloppuna vihdoin kauden avausvoittonsa noukkinut Crystal Palace saa tulevana viikonloppuna vastaansa erittäin vahvasti kauden aloittaneen Leicesterin. Crystal Palacen peliesityksistä on turha kirjoittaa viikosta toiseen, kun tarina on joka viikko pitkälti sama. Myös tulevaan koitokseen Palace lahjoittaa pallonhallinnan suosiolla vieraille ja pyrkii iskemään nopeista vastaiskuista, sekä erikoistilanteista. Leicesterille tilanne on uusi ja on mielenkiintoista nähdä, miten tuoreelta nousijajoukkueelta tahtipuikon heiluttaminen luonnistuu.

Leicester on alkukauden vaativasta otteluohjelmasta huolimatta sarjataulukossa hienosti sijalla seitsemäntenä ja on jo lyhyen alkukauden aikana onnistunut haalimaan pisteitä Evertonin, Arsenalin, Manchester Unitedin ja Stoken kustannuksella. Pistemetsästyksessä suurta osaa on näytellyt joukkueen maalintekotehokkuus. Edellämainituissa neljässä ottelussa Tiikerit on laukonut maalia kohti 12 kertaa, joista peräti yhdeksän on löytänyt tiensä maalin perukoille.

Molemmat joukkueet lähtee kamppailuun hyvistä lähtökohdista, kun sairastupa on avausmiesten osalta tyhjillään.

Crystal Palace on joukkueista paperilla niukasti laadukkaampi ja lähtee kotiedun turvin otteluun selvähkönä suosikkina. Leicesterillä on alkukauteen verraten edessä uusi tilanne, kun joukkue on tähän asti ollut jokaisessa ottelussa vastaanottavana osapuolena. Nyt tilanne kääntyy päinvastoin, kun pelinteko -vastuu siirtyy Tiikereiden harteille.

Palacen otteluiden lähtökohdat ovat lähes aina vähämaaliset, niin myös tällä kertaa, joten Crystal Palace DNB ja 1.91 kuulostaa vähintäänkin kokeilun arvoiselle.

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Leicester
veto
Crystal Palace +0
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +7.28 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

gw6

Hull - Manchester City 16 22.5 61.5 O/U 56 44

Kesän siirtoikkunassa hienoa työtä tehneen Hull Cityn alkukausi on lähtenyt pisteiden valossa mainiosti käyntiin ja Tigers löytyy tällä hetkellä sijalta 10. On kuitenkin muistettava, että kyseisissä otteluissa vastassa on ollut "vain" QPR, AVL, Stoke, WHM & NUFC. Niin tai näin, kauden viidestä ensimmäisestä pelistä ainoastaan yhden hävinnyt Hull, on pelillisesti ollut useimmissa otteluistaan alakynnessä ja pistesaldo voisi huonommalla tuurilla olla reilustikin laihempi. Viime kaudella pitkälti kolmen topparin tiiviiseen puolustuslinjaan nojanneen Hullin alakerta on ollut alkaneella kaudella haavoittuvainen, eikä valmentaja Steve Bruce ole useista eri ryhmitys -kokeiluista huolimatta löytänyt vielä dilemmaan ratkaisua.

Manchester City on niinikään kärsinyt alkukaudesta jo tappion, kun Stoke yllätti Etihadilla hallitsevan mestarin ja vei täydet pisteet mukanaan, loppunumeroin 0-1. Hullin tavoin pelillisesti joukkueen esitys on jättänyt katsojille toivomisen varaa, eikä viime kaudelta totuttuja lyhytsyöttö kombinaatioita olla vielä päästy juurikaan näkemään. Merkkejä paremmasta on kuitenkin ilmassa, kun joukkue murskasi eilen Sheffield Wednesdayn cup-ottelussa numeroin 7-0. Myös tuoreimmat liigaottelut Chelseaa ja Arsenalia vastaan ovat hetkittäin näyttänyt merkkejä viime kauden mestari-citystä.

City painii armottomassa otteluruuhkassa. 12 päivän sisään joukkue on kohdannut Bayern Munchenin, Arsenalin, Chelsean ja Sheffield Wednesdayn, ylihuomenna vuorossa on siis edellämainittu Hull ja jo heti tulevana tiistaina supertärkeässä Champions league -ottelussa AS Roma.

Hull niinikään pelasi eilen illalla cuppia, kun joukkue kohtasi West Bromwichin The Hawthornsilla. Joukkue oli 3-2 tappioon päättyneessä ottelussa pitkälti b-miehistöllä liikkeellä, joten rasitushaittaa ei juurikaan voi laskea. Euroopassa puolestaan tie nousi pystyyn Belgialaista Lokerenia vastaan, joten rasitusta siltäkään saralta ei enää tällä kaudella ole luvassa.

Kotijoukkue Hull saa otteluun pitkäaikaispotilas Robert Snodgrassiä lukuunottamatta parhaan avausmiehistön kehiin, kun taas Cityllä on kasa kysymysmerkkejä. Potenitaalisista avausmiehistä Samir Nasrin, Sergio Agueron, Stevan Joveticin ja David Silvan pelaaminen on vielä epävarmaa, joskin hyvin todennäköistä.

Joukkueiden tasoero on Hullin pirteästä siirtoikkunan lopusta huolimatta valtava. Chelsea on kerennyt aloittaa liigassa jo pienimuotoisen karkumatkan(5p), joten City tulee orastavasta Roma -kamppailusta huolimatta otteluun parhaalla kokoonpanolla. Hullin laadukas yläkerta voi hyvinkin onnistua maalinteossa, kun taas alakerta vuotanee totuttuun tapaan seulan lailla.

Overista tarjotut 1.88 löytää tiensä lapulle. Mikäli raha taskussa ei polta liiaksi, niin kannattaa ehkä odotella vielä tarkempia kp-infoja. Eiliset murskajaiset b-nipulla Shef W:stä oli kuitenkin loistava osoitus siitä, että tulivoimaa taivaansinisiltä löytyy laajalta rintamalta.

Vedonlyöntivihje: - Hull - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Hull - Manchester City
veto
o2.5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +5.28 yks.

2-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Loput vedot jälleen ilman sen suurempaa ihmettelyä, aloitetaan Saintseista.

Southampton - QPR

QPR:llä ikäviä loukkaantumisia keskikentälle, kun poissa on kapteeni Barton ja Mutch. Muutoinkin joukkueen puolustus on näyttänyt alkukaudesta kaoottiselle, eikä runsaasti uusiutunut alakerta ole (vielä?) löytänyt yhteistä säveltä. Puolustuksen kaltainen yhtenäisyys on havaittavissa joka puolella kenttää ja peli on tällä hetkellä valitettavasti myös sen näköistä. QPR varmasti kauden mittaan parantaa, mutta ei (vedon kannalta toivottavasti) vielä tähän peliin.

Soton on startannut kauden pirteästi ja se on edesauttanut suuresti tuoreiden hankintojen sopeutumisessa. En usko, että alkukauden kaltainen lento jouluun asti säilyy, mutta kyllä nyky QPR pitäis varsin helposti kääntää, varsinkin kotona.

Saints on joukkueista materiaaliltaan luokkaa parempi. Pelillisesti/taktisellisesti joukkueiden ero on tällä hetkellä sitäkin suurempi, joten muu kuin kotivoitto olisi suuri yllätys.

Vedonlyöntivihje: - Southampton - QPR - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - QPR
veto
Southampton -1
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.709
todennäköisyysarvio
arvio 58.5%

Push: +0.00 yks.

2-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Loput pelit vaan tägeihin, koska aika.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Everton - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Everton
veto
Everton +0.5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Osuma! +5.25 yks.

1-1


Vedonlyöntivihje: - Manchester United - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United - West Ham
veto
West Ham +1.5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Osuma! +1.72 yks.

2-1


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Swansea
veto
Sunderland +0.25
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Puoliksi osuma! +1.11 yks.

0-0


Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Tottenham
veto
Arsenal -0.75
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Huti: -6.00 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 18.08, tulos +2.08 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.09.2014 18:57 <petterik> Kevät on saapunut Alexin blogiin, kovasti vihertää

27.09.2014 18:57 <petterik> thanks mate

27.09.2014 19:14 <SirAlex> Virkistävä muutos :) Värisuora täyteen Tykkimiesten voimin!

27.09.2014 21:42 <SirAlex> close but nose


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Leicester
veto
u2.5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Kertaalleen jo hypätty tällä kaudella vastaavanlaiseen ansaan, mutta eipä tässä näillä kertoimilla muutakaan voi. Pari viestiä ylempänä käsitelty matsia tarkemmin.

Osuma! +10.50 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.09.2014 19:14 <Neo> GO SIRRI! onnittelut hyvistä osumista!

27.09.2014 19:15 <Neo> Tykärit tulee himaan ilman Alexis Sancheziakin

27.09.2014 19:27 <SirAlex> GOGO, Thanks! Josko tästä vähän meininki alkais tasaantua!

27.09.2014 19:48 <Taika> jumalat, mä nään pieniä vihreitä miehiä! ;)

27.09.2014 19:53 <Taika> u

28.09.2014 13:26 <SirAlex> long time no see :)


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

TY! koko ajan luottanut Sir Alexiin ja nyt tärähti komeet osumat!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit

28.09.2014 13:25 <SirAlex> Täällähän nousee päitä enemmänkin :) TY vaan itselles!


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

5min starttiin, chämppäriin kelpodiiliä tarjolla Chelsean puolesta. Chelsea ykköskp:lla Sportingin kimppuun ja voitosta tarjotaa liki kahta. Vaikka Sporting ei ookkaa hävinny 16 viime chämppärimatsiin kotonaan ja Chelsean kone yskiny vieraissa niin luokkaero kuitenki niin selkeesti vierailijoille, että otetaan nyt muutamalla napsulla.

Vedonlyöntivihje: - Sporting - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Sporting - Chelsea
veto
Chelsea
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +5.46 yks.

0-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.09.2014 22:35 <SirAlex> Che alotti hyvin, loppua kohden tasaantu, silti ansaittu 0-1

30.09.2014 22:35 <SirAlex> taukojohto.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Gameweek 7 vaikuttaa vedonlyönnillisesti herkulliselta ja maittavaa tarjousta löytyy useampaankin kohteeseen.

Hull - Crystal Palace 41.5 28.5 30 O/U 43 57

Aloitetaan kierros joka viikkoiseen tapaan Crystal Palacesta, jolle bookkerit ei edelleenkään ole löytänyt todelliseen iskukykyyn nojaavaa kerrointa.

Hull on ollut alkukaudesta huolestuttavan huono ja varsinkin viime kaudella loistanut puolustuspelaaminen on ollut alkaneella kaudella ala-arvoisen heikkoa. Viimeisimmässä neljässä ottelussa Hullin verkkoja on pöllytetty peräti 10 kertaa ja aineksia olisi ollut huomattavasti synkempäänkin summaan. Alla on viisi voitonta peliä, joista tuoreimpana 2-4 kärsitty kotitappio hallitsevaa mestaria, Manchester Cityä vastaan.

Crystal Palace puolestaan on Tony Pulisin aiheuttaman alkushokin jälkeen noussut takaisin jaloilleen ja porskuttaa tällä hetkellä neljän tappiottoman ottelun putkessa. Viime ottelussa joukkue kaatoi ansaitusti nousijajoukkue Leicesterin, ottelu meni täysin käsikirjoituksen mukaan Tiikereiden hallitessa palloa ja Kotkien hyökätessä terävästi vastaan. Crystal Palacen loppukauden otteluista todennäköisesti jokainen tulee noudattamaan samaa, edellämainittua kaavaa.

Molempien joukkueiden loukkaantumistilanne on hyvä, eikä poissa ole kuin isäntien kesähankinta Robert Snodgrass.

Hienosti kesän siirtoikkunassa esillä olleen Hullin pelaajaluettelo kestää vertailun Palacea vastaan, mutta siitä huolimatta joukkue lähtee kotiedustakin huolimatta otteluun ainoastaan pienoisena suosikkina. Reilusti paremmin organisoitu Crystal Palace pääsee hyvän itseluottamuksen siivittämänä jälleen käyttämään vahvuuksiaan ja vie sekasorto-Hullilta täydet pisteet kerran kolmesta.

Lapulle Crystal Palacea tasoituksilla tai ilman.

Vedonlyöntivihje: - Hull - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Hull - Crystal Palace
veto
Crystal Palace +0.25
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.946
todennäköisyysarvio
arvio 51.375%

Huti: -10.00 yks.



Manchester United - Everton 59 24.5 16.5 O/U(3maalia) 54/46

Siipirikkoinen Manchester United ottaa ensiaskelia kohti kovempia pelejä, kun vastaan astelee niinikään loukkaantumiskuopassa tarpova Everton.

Molempien joukkueiden alkukausi on lähtenyt suurista odotuksista huolimatta yskien käyntiin. Kotijoukkue Manchester United löytyy tällä hetkellä sarjataulukossa sijalta 7. ja vierailija Toffees vasta sijalta 15. Evertonilla lieventävänä asianhaarana voidaan kuitenkin pitää haastavaa otteluohjelmaa, kun kuudessa alkukauden pelissä vastaan on tullut jo Arsenal, Chelsea, Liverpool ja nyt Manchester United.

Viime kierroksella Everton kohtasi Anfieldillä Liverpoolin. Liverpool oli ottelussa lisäajalle asti täydessä pistepotissa kiinni, kunnes Everton-toppari Phil Jagielka tasoitti kauniilla kaukovedollaan loppunumeroiksi 1-1. Kokonaisvaltaisesti Everton jatkoi ottelussa vaisuja esityksiään ja olisi pelitapahtumien valossa kamppailusta tappion ansainnut.

Manchester United sai niinikään rehkiä täyden ysikymppisen, kun West Ham vieraili Old Traffordilla. Manun pelaaminen oli totutun sekavaa ja joukkueen puolustuspelaaminen oli edelleen ala-arvoisen surkeaa. Hammers ei kuitenkaan kyennyt käyttämään lukuisia paikkoja hyväskseen ja täten kolme pistettä jäivät Unelmien teatterille. Ottelun 59. minuutilla Wayne Rooneyn päässä pimeni ja Manu-kippari sai katsella hölmöilystään ansaitusti punaista. Rooneyn pelikieltojen ja surkean puolustuksen lisäksi Manun päänvaivana on laadukkaiden maalipaikkojen vähyys. Joukkueen hyökkääjistä Radamel Falcao ei saanut ottelussa ainuttakaan kosketusta palloon boksin sisällä ja kärkipari RvP:kin ainostaan kerran. Toisessa päässä puolestaan West Ham -kärki Diafra Sakho pääsi laukomaan boksin sisältä peräti viidesti.

Kotijoukkueen sairaslista on synkkä, kun sivussa jatkaa pitkäaikaispotilaista Michael Carrick, Jonny Evans, Marouane Fellaini, Chris Smalling ja Ashley Young. West Ham -ottelussa selkäänsä loukannut Ander Herrera on niinikään sivussa, kun taas Phil Jones lähestyy pelikuntoa ja pystyy mahdollisesti jo avaamaan sunnuntaina. Myös Tyler Blackett on kärsinyt pelikieltonsa ja on täten jälleen edustuskelvollinen. Evertonilla poissaolot sijoittuvat lähinnä yläkertaan, kun sivussa on keskikentältä Ross Barkley, sekä laidalta Kevin Mirallas. Helpotusta ykköspelaajien loukkaantumisiin on kuitenkin luvassa, kun tärkeä laitapakki Seamus Coleman sekä Steven Pienaar lähestyy pelikuntoa. Heistä ensimmäiseksi mainittu palannee viikonloppuna jo suoraan avauskokoonpanoon.

Loukkaantumisten ja pelillisten pulmien lisäksi Evertonin rasitteena ovat euro -pelit. Huomenna joukkue kohtaa Venäjällä FK Krasnodarin, joten joukkueen viimeistelytreenit jäänee suurista tarpeista huolimatta tällä viikolla vajaiksi.

Manchester United saa loukkaantumisista huolimatta jalkeille iskukykyisen joukkueen ja lähtee koti- ja lepoedun turvin otteluun selvänä suosikkina. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on ollut alkaneella kaudella tuhoisaa ja samaa trendiä on helppo povata sunnuntaille, kun kaksi vahvaa yläkertaa iskeytyy yhteen. Lapulle nousee overit.

Vedonlyöntivihje: - Manchester United - Everton - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United - Everton
veto
o3.0
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Push: +0.00 yks.



Leicester - Burnley 53.5 28 18.5 O/U 41 59

Vedonlyöntivihje: - Leicester - Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Burnley
veto
u2.5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Huti: -10.00 yks.



Sunderland – Stoke 36 30 34 O/U(2maalia) 56 44

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Stoke
veto
Stoke +0
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Stoke
veto
o2.0
kerroin
1.890 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +5.34 yks.



Pienemmän panoksen kohteet myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 38.00, palautukset 17.34, tulos -20.66 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.10.2014 19:22 <Mr Big Bet> Loistavaa työtä. Erittäin mukava lukea ajatuksia peleistä.

01.10.2014 19:22 <Mr Big Bet> Kiitoksia vaivannäöstä!

01.10.2014 19:59 <Gambler> Pieni huolimattomuus virhe: Leicester=ketut ja Hull=tiikerit

01.10.2014 20:00 <Gambler> Hyvää analyysistä muuten! Pidetään peukkuja et petsit natsaa

01.10.2014 20:03 <SirAlex> Kiitokset korjauksesta, sen siitä saa ku alkaa kikkailemaan!

01.10.2014 20:04 <SirAlex> Ja kiitos highrollerille kauniista sanoista!

03.10.2014 15:21 <SirAlex> Hullilta 1.molari McGregor sivussa, ei ainakaa luulis helpot

03.10.2014 15:21 <SirAlex> tavan alakerraan sähellystä.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Pikkupelit pikkupötkönä:

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Hull
veto
u2.5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Edellä olevan viestin under -arvion tippumiseen vaikuttanut 1.molari McGregorin poisjäänti.

Osuma! +3.44 yks.


Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Southampton - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Southampton
veto
u2.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Osuma! +1.96 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Ham - QPR - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - QPR
veto
o2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -4.00 yks.



Pelionnea!

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 11.40, tulos +1.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.10.2014 09:30 <SirAlex> CPL päivämäärät vi*uillaan, koitetaan pärjätä sen kanssa.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

SirAlexin silmään parin (vedonlyönnillisesti) hedelmällisemmän viikon jälkeen tuleva viikonloppu näyttää (vedonlyönnillisesti) vähän vähemmän heldelmälliseltä.

GW8 - Lördag

Southampton - Sunderland 60.5 25 14.5 O/U 44 56


Startataan kierros St Mary's Stadiumilta, jossa kesän aikana lähes täysin uudistunut Southampton kohtaa viime kaudella nipinnapin sarjapaikkansa säilyttäneen Sunderlandin.

Kotijoukkue Southamptonin kausi on lähtenyt käyntiin erinomaisesti ja joukkue löytyy seitsemän pelatun sarjakierroksen jälkeen sarjataulukosta hienosti sijalta 3. On kuitenkin muistettava, että viime kierroksella neljän ottelun voittoputken Tottenhamin vieraana katkaissut Soton on saanut nauttia alkukaudesta miellyttävästä otteluohjelmasta ja täten sijotus romahtanee muutaman pykälän, kunhan ottelut tästä koventuvat. Niin tai näin, "helpohko" alkukausi on varmasti toiminut loistavasti lukuisien uusien pelaajahankintojen sisäänajossa ja joukkueen peli tuntuu tällä hetkellä olevan kiitettävästi hanskassa.

Sunderland on niinikään aloittanut kauden pirteästi ja porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Tasaisten vääntöjen ja kahden perättäisen 0-0 -lopputuloksen jälkeen Sunderland onnistui viime kierroksella ottamaan kauden avausvoittonsa, kun joukkue kaatoi kotonaan alkukaudesta pahasti yskineen Stoken. Viime kaudella vastaavaan aikaan Sunderland oli saalistanut otteluistaan yhden sarjapisteen ja piti ansaitusti liigan perää maalierolla 5-16.

Molempien joukkueiden pulleahkon pistepussukan lääkkeenä on ollut pitävä puolustuspelaaminen. Kotijoukkue Saints on päästänyt kauden seitsemässä ottelussa ainoastaan viisi maalia, joka on sarjan vähiten. Myös Sunderlandin alakerta on toiminut moitteita ja Black Cats pitää samaisella listalla jaettua 2. sijaa Chelsean, ManC:n ja Spursin kanssa.

Loukkaantumistilanne on molempien joukkueiden osalta erinomainen, eikä sivussa ole kuin kotijoukkueen pitkäaikaispotilas (ja jo koko alkukauden sivussa ollut) Jay Rodriguez.

Southampton on materiaaliltaan joukkueista luokkaa parempi ja on täten kotonaan ottelun selvä suosikki. Sunderland lähtenee otteluun tiukasti puolustuksen kautta ja pyrkii iskemään nopeiasta vastaiskuista. Viime kausien valossa kyseinen skenaario on sopinut Sunderlandille loistavasti ja pisteitä suurseuroja vastaan on napsunut tasasin väliajoin.

Ottelu tuoksahtaa vähämaaliselta. Lapulle nousee underin lisäksi myös Sunderlandin venyminen tasoituksin.

Vedonlyöntivihje: - Southampton - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Sunderland
veto
u2.5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Southampton - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Sunderland
veto
Sunderland +1
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 0.00, tulos -9.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Laihan kierroksen loput:

Manchester City - Tottenham 68 20 12 O/U 60 40
Burnley - West Ham 35 30 35 O/U 44 56
Arsenal - Hull 65 22 13 O/U 54 46
Crystal Palace - Chesela 12 20.5 67.5 O/U 52.5 47.5
Everton - Aston Villa 60 25 15 O/U 49.5 50.5
Newcastle - Leicester 46 29 25 O/U 51.5 48.5
QPR - Liverpool 17.5 24.5 58 O/U 56 44
Stoke - Swansea 43 28.5 28.5 O/U 44.5 55.5
West Brom - Manchester United 21.5 25 53.5 O/U 57.5 42.5

Vedonlyöntivihje: - Burnley - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - West Ham
veto
Burnley +0
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Hull
veto
u3
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Everton - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Aston Villa
veto
u2.5
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Stoke - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - Swansea
veto
Stoke -0.25
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +6.90 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Brom - Manchester Utd - peliaika päättynyt

kohde
West Brom - Manchester Utd
veto
o2.75
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +5.25 yks.



Siunausta! :peukku:

Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 23.15, tulos +4.15 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.10.2014 18:56 <Gambler> Ei auttanu hoosiannakaan.Peukut et huomenna natsais paremmin

19.10.2014 14:20 <SirAlex> Jooei, kättä taskulle. Kiitokset tsemppipeukuista. -b


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Spämmätään vielä lyhyesti viestin verran, koska vakio ja extra 200 000..

Ankkurit:

2. Burnley - West Ham 1,
Lähtökohdat erittäin tasaiset. Burnley löytyy sarjataulukossa odotetusti pohjalta, mutta on pelillisesti pärjänny Weba -sukellusta lukuunottamatta kelvollisesti. Myös pahoista loukkaantumisista kärsiny Burnley, saanee tähän otteluun pari tärkeetä keskikentän moottoria takasin, kun kaksikko Marney-Jones palaa sorvin ääreen. Duon lisäksi myös viime kaudella joukkueelle reippaat parikymmentä kaappia pyssyttänyt Danny Ings palannee tositoimiin. ~10% alipelattu kotivoitto kelpaa varmaksi

4. Everton - Aston Villa 1.
Heikkoa potkupalloa alkukauden esittäny Everton nousee pelillisistä vaikeuksista huolimatta lapulle. Everton pääsee pelaamaan Villaa vastaan vahvuuksillaan ja mikäli joukkue onnistuu maalinteossa edes hieman paremmalla prosentilla, kuin pari viikkoa sitten Old Traffordilla, niin kotivoitto pitäisi tulla perille. Niukasti alipelattu, usein osuva kotivoitto kelpaa oikein hyvin varmaksi.

6. Newcastle - Leicester 1
Newcastle on joukkueista luokkaa laadukkaampi ja on myös pelillisesti ollut otteluissa reilusti sarjataulukon osoittamaa parempi. Kotivoittoa naputettu 46% ja mätsää yks-yhteen oman arvion kanssa, merkkejä säästellen rohkeesti varmaksi.

9. Bournemouth - Charlton 1
Bournemouth maailmalla +60% suosikki ja kertsit valuu valumistaan. Vakiokansa ilmeisesti sokeutunu Charltonin upeasta alkukaudesta(11 matsia, 0 tappiota), vaikka pelillisesti otteet on ollut reippaasti heikompia. Kotijoukkue Bournemouthilla tilanne on pitkälti päinvastainen ja pisteitä vois olla tän hetkistä enemmän. Liki 20% alipelattu Bmouth on kierroksen ykkösrasteja.

13. Brighton - Middlesbrough 1
Pelijakauma väärinpäin. Brightonin kuntokäyrä ylöspäin ja vierailija Middlesbrough tunnetusti vieraspeleissä yllättävän vaisu.

Potin nostattajat

3. Southampton - Sunderland 1x2
Yläpuolella kirjotettu tarkemmin. Vähämaaliselta tuoksahtava kamppailu, jossa Sunderlandilla on kelposaumat raapia ainakin piste. Sotonia rastitettu liikaa, rivistö täyteen.

5. Arsenal - Hull 1x2
Pahassa loukkaantumiskuopassa jokavuotiseen tapaan tarpova Arsenal on saanu kymmenisen pinnaa liikaa kannatusta. Sivussa on avausmiehistä Özil, Ramsey, Debuchy, Koscielny, Chambers ja Giroud(ja Walcott). Pelillisesti Arsenalilla on ollu vaikeuksia, eikä kunnon tekopaikoille tahdota päästä, toisaalta kyllä myös otteluohjelma on ollu alkukaudesta haastava. Niintainäin, hyvin maksavat varmistukset kotivoiton kylkeen on tervetulleita.

10 Ipswich - Blackburn x2
Ylisuorittanut Ipswich kylmästi lapulta pois, vaikka suosikkina otteluun lähteekin. Vierailija Blackburnin kuntokäyrä on ylöspäin ja joukkue on saanut tuoreimmissa esityksissä myös alakerran toimimaan halutulla tavalla. Vähämaaliselta haisevassa ottelussa kotijoukkuetta rastittu yli 10 pinnaa liikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Liverpool - Real Madrid 18 22 60 O/U(3maalia) 52.5 47.5

Hirveesti pitää tapahtua Poolin pelissä jos mitenkään meinaa Los Blancosille pistää vastaan, sen verran karmeelta meno tällä hetkellä pitkälti joka puolella kenttää näyttää. Sturridge oli jo toipumaisillaan, kunnes pohje revähti ja mies jatkaa sivussa vielä noin kuukauden. Real Madrid paukuttanu viimeiseen seitsemään otteluun käsittämättömät 32 maalia, eikä meininki varmasti juuri muutu, kun vastaan astelee kaoottinen Pool -puolustus.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Real Madrid
veto
Real Madrid -0.75
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +10.30 yks.


Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Real Madrid
veto
o3
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Push: +0.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 27.30, tulos +10.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.10.2014 23:51 <SirAlex> ei makeeta mahan täydeltä, vaikka oishan se ehkä ansaittu..


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

AS Roma - Bayern Munchen 25 29 46 O/U 50 50

Bundesliigaa vuodesta toiseen dominoiva Bayern on totuttuun tapaan myös tällä hetkellä sarjan piikissä. Kahdeksan pelatun sarjakierroksen jälkeen joukkueella on kasassa 6 voittoa ja 2 tasapeliä, maalieron ollessa tyrmistyttävä 21-2. Hurjasta viimeaikojen maalitehtailuista huolimatta euroopassa tahti on ollut maltillisempaa ja kasassa on kahden ottelun jälkeen ainoastaan kaksi maalia. Puolustus on sensijaan pysynyt tiiviinä myös kotimaisen sarjan ulkopuolella, eikä joukkue ole päästänyt vielä ainoatakaan maalia.

Niinikään AS Roma porskuttaa tällä hetkellä hyvässä liidossa. Serie A:ssa joukkue majailee toisena, ainoastaan pisteen kärjessä kiitävää Juventusta perässä. Toissa kierroksella Juventus Stadiumilla pelattu kärkikamppailu jätti Roman näkökulmasta paljon hampaankoloon, kun Juventukselle tuomittiin kaksi erittäin kyseenalaista pilkkua. Myös muutoin tuomarilinja tuntui olevan ottelussa suuresti kallellaan isäntien puoleen.

Lohkon kärkikamppailussa molemmille joukkueille ottelusta kelpaisi varmasti tasapeli. Bayern ottanee ottelussa kuljettajan paikan, Roman iskiessä vastaan. Molempien joukkueiden ehdoton vahvuus tällä kaudella on ollut tiivis puolustuspeli ja lähtökohdat huomioiden myös illan kamppailusta on lupa odottaa vähämaalista ja tarkkaa.

Lapulle nousee Roma tasoituksilla, sekä underit.

Vedonlyöntivihje: - AS Roma - Bayern Munchen - peliaika päättynyt

kohde
AS Roma - Bayern Munchen
veto
AS Roma +0.5
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - AS Roma - Bayern Munchen - peliaika päättynyt

kohde
AS Roma - Bayern Munchen
veto
u2.5
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 0.00, tulos -13.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.10.2014 22:12 <SirAlex> 25min, 0-3, ty.

21.10.2014 22:18 <Gambler> Täällä otettuna Roma+0,75. Vasta 0-4 30min, joten aikaa on:)

21.10.2014 22:22 <Gambler> Pian saattaa tulla Rooman pojille kiire, mikäli näin jatkuu.

21.10.2014 22:36 <SirAlex> Viikonloppuna hieman vastaavanlainen kahden vahvasti alkukau

21.10.2014 22:36 <SirAlex> desta puolustaneen joukkueen kohtaaminen ja siinä lopputulos

21.10.2014 22:37 <SirAlex> oli 0-8. Aika liki mennään tässäkin. Alex toki mettällä siin

21.10.2014 22:37 <SirAlex> äkin, ja syvällä. Eiköhän Pooli naputa Madridin huomenna 1-0

21.10.2014 22:38 <SirAlex> nyhjäyksellä nippuun. :)

21.10.2014 22:54 <Neo> tää on vissiin se kuuluisa paskalakanamankeli!

21.10.2014 23:00 <SirAlex> harmillisen kuuluisa.. onks Neo huomenna Madrid kelkassa aka

21.10.2014 23:00 <SirAlex> päästäänkö lunastamaan?


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Maltillisemmat lyönnit vielä pötköön:

Vedonlyöntivihje: - CSKA Moscow - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
CSKA Moscow - Manchester City
veto
Manchester City -1.00
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Atl Madrid - Malmö FF - peliaika päättynyt

kohde
Atl Madrid - Malmö FF
veto
Atl Madrid -2
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Osuma! +5.55 yks.


Vedonlyöntivihje: - Ludogorets - Basel - peliaika päättynyt

kohde
Ludogorets - Basel
veto
Ludogorets +0
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Osuma! +3.30 yks.


Vedonlyöntivihje: - Leverkusen - Zenit - peliaika päättynyt

kohde
Leverkusen - Zenit
veto
o2.5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -2.00 yks.



:arrow: :mrgreen: :peukku:

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 16.85, tulos +4.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW9

West Brom - Crystal Palace 46.5 30 23.5 O/U 43 57

Startataan plussajahti The Hawthornsilta, jossa miltein viime viikonloppuna täydet pisteet Manchester Unitedilta ryöstänyt West Bromwich kohtaa kahden ottelun tappioputkeen ajautuneen Crystal Palacen.

West Brom oli viime kierroksella aina 87. minuutille asti täydessä pistepotissa kiinni, kunnes tuore Manu-hankinta Daley Blind ampui paristakympistä loppunumeroiksi 2-2. Ottelukuvaan nähden Weba saa olla täysin tyytyväinen yhteen pisteeseen, vaikka joukkue ottelua peräti kahteen otteeseen johtikin.

Crystal Palace puolestaan joutui viikonloppuna antautumaan kotonaan Chelsealle, kun huippuvireinen Blues vei täydet pisteet mukanaan, loppunumeroin 1-2. Ottelun avausmaali nähtiin jo kuudennella peliminuutilla, kun Oscar laukoi vapaapotkusta pallon vastustamattomasti ohi Palace -vahti Julian Speronin. Aikaisesta avausmaalista huolimatta Kotkat jatkoivat totuttua kurinalaista pelitaktiikkaansa ja ottelu oli pitkälti tasainen.

Tuleva kamppailu tulee olemaan kotijoukkueelle uudenlainen, sillä Weba on iskenyt kauden maaleistaan valtaosan vastaiskuista. Tulevana viikonloppuna vastaavia paikkoja tuskin juuri nähdään, koska CPL tyylilleen uskollisena vetäytyy suosiolla pallon alle ja pyrkii iskemään terävistä vastaiskuista, jättäen täten pallonhallinnan isännille.

Ikävä uutinen vierailija Palacelle on kuitenkin joukkueen ykköstoppari Damien Delaneyn pelikielto. Viikonloppuna Delaneyn nähtyä punaista joukkueen peli hieman hajosi ja peli puuroutui. Huojentava uutinen on kuitenkin puolestaan se, että muutama viikko sitten loukkaantunut Scott Dann lähestyy pelikuntoa ja pystynee paikkaamaan Delaneytä jo viikonloppuna.

WBA on materiaalilta niukasti vierailijoita vahvempi ja lähtee otteluun kotiedun turvin oikeutetusti suosikkina. Ihan bookkereiden kaltaisena suosikkina en kuitenkaan Albionseja näe, asetelmien sopiessa paremmin vierailijoille. Ottelusta on lupa odottaa vähämaalista ja tasaista.

Lapulle nousee lähes jokaviikkoiseen tapaan luottoratsu CPL tasoituksila, sekä underit.

Vedonlyöntivihje: - West Brom - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
West Brom - Crystal Palace
veto
CPL +0.75
kerroin
1.770 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +6.16 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Brom - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
West Brom - Crystal Palace
veto
u2.5
kerroin
1.810 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.



to be continued...

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 14.16, tulos +3.16 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Sunderland - Arsenal 18 26 56 O/U 46.5 53.5

Jatketaan matkaa Stadium of Lightsille, jossa viime viikonloppuna rumasti selkään ottanut Sunderland, isännöi loukkaantumissumassa tarpovaa Arsenalia.

Viikon takaisella kierroksella Alexin päätärppinä käytetty Sunderlandin venyminen pisteille päätyi takkaan jo reilun puolentunnin jälkeen, Southamptonin johtaessa silloista ottelua jo 3-0. Peli päättyi lopulta käsittämättömiin 8-0 -lukemiin ja Sunderland oli ottelussa täysi vastaantulija.

Siipirikkoinen Arsenal sai puolestaan viikon takaisessa ottelussa Emiratesilla vastaansa Hullin. Arsenal vei peliä mielinmäärin ja murskasi Hullin liki kaikissa mahdollisissa statseissa, tilastoista huolimatta Tiikerit oli ottelussa tehokkaampi viimeistelijä ja sai tästä palkinnoksi pisteen (FT. 2 - 2). Viikonloppuisen sarjaottelun lisäksi Arsenalin jaloissa painaa keskiviikko -iltana Belgiassa käyty Mestareidenliigan lohkovaiheen kamppailu Anderlechtin vieraana. Tasaisessa ottelussa Arsenal punnersi ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tasoihin ja vielä hetkeä myöhemmin lisäajalla ohi. Voittaminen tuntui varmasti hyvältä hieman epäoikeudenmukaisten Hull- ja Spurs -tasapelien jälkeen.

Arsenal saa Sunderland -peliin hieman helpotusta alakerran loukkaantumisiin, kun pelikiellosta vapautuu todella monipuolinen Caluum Chambers, myös belgitoppari Laurent Koscielnyn paluu on mahdollinen, joskin hieman epätodennäköinen. Myös Ramsey tekee paluun ja ottanee pelikieltoa kärsivän Wilsheren paikan keskikentän pohjalta. Hyökkäysvoimaa on kuitenkin vielä huolestuttavan paljon sivussa, kun poissa potentiaalisista avausmiehistä jatkaa Oliver Giroud, Mathieu Debuchy, Abou Diaby, Mesut Özil, Yaya Sanogo, Jack Wilshere, sekä jo viikkoja lähellä pelikuntoa ollut Theo Walcott.

Black Catseillä loukkaantumistilanne on selvästi parempi, mutta on mahdollista, että Gus Poyet tekee viime viikonloppuisen surunäytelmän johdosta pari pelaajamuutosta silloiseen kokoonpanoonsa. Kierrätystä tai ei, ainakin Sunderland -pelaajien lataus luulisi olevan tapissa viime viikonlopun tapahtumien myötä.

Arsenal on joukkeista paria luokkaa parempi ja lähtee otteluun edellämainituista loukkaantumisista ja ottelurasituksista huolimatta vieraissakin suosikkina. Ottelunkuva on selvä; Arsenal hallitsee palloa ja Sunderland pyrkii iskemään vastahyökkäyksistä. Odotan hyvin alkukaudesta puolustaneen(pl. viime ottelu) Sunderlandin pystyvän pitämään kamppailun pitkään maalittomana, varsinkin kun vierailija Gunnersilta on paljon tehoja loukkaantumisten vuoksi sivussa.

Underit maistuu hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Arsenal
veto
u2.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +8.08 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.10.2014 13:06 <SirAlex> Gus Poyet: “about 75%” of the side that started against the

24.10.2014 13:06 <SirAlex> side that started against the Saints retaining their places.

24.10.2014 13:07 <SirAlex> Wenger has admitted Laurent Koscielny remains unavailable

24.10.2014 13:09 <Neo> Koscielny vielä ~1kk sivussa, vähän vaarallinen p.olo kyllä

24.10.2014 13:10 <Neo> etenkin kun Özilin p.olo myös plussaa overille ;)


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kiirettä pukkaa huomenna, eikä enää tänäänkään kerkeä suuremmin runoilemaan, joten loput pelisuositukset pötköön. Yllättävän hyvin löytyy pelattavaa, älkää antako laihojen perustelujen hämätä!

Lauantai:

West Ham - Manchester City 16 23 61 O/U(3maalia) 46.5 53.5

Manchester City on luonut maalintekopaikkoja eniten tällä kaudella(136), myös West Ham on viime kausista poiketen listalla hienosti esillä 115 paikallaan. Edeltävä fakta on hienosti muistettu myös kerroinasettelussa, joten koitetaan hieman hyödyntää sitä. Tähän otteluun Hammers tulee varmasti hieman passiivisemmalla taktiikalla ja pyrkii iskemään erikoistilanteista, joissa joukkue on ollut tällä kaudella liigan vaarallisin. Cityn puolustus on kuitenkin liigan parhaimmistoa, enkä usko Hammersin jatkavan alkukauden ilotulitusta. Cityllä ottelu osuu karvaan UCL -tappion ja Manchesterin derbyn väliin ja vastaavanlaisissa väliköissä piskuinen West Ham voi helposti jäädä hieman pienemmälle huomiolle.

Underit maistuu, myös Hammersin venymistä tasoituksin voi hakea pienemmällä.

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Manchester City
veto
u3
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Ham - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Manchester City
veto
West Ham +1
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.09 yks.



Liverpool - Hull 63.5 22 14.5 O/U(3maalia) 50 50

Liverpool jatkaa sekoilua, myös joukkueen sisällä on hieman kuohunut Balotellin paidanvaihto -saagasta. Overilta tuoksuu, mutta niin sanoo kertoimetkin. Tehokasta hyökkäystä esittänyt Hull ei varmasti jää täysin aseettomaksi pelistä toiseen haparoivan Pool -puolustuksen edessä.

Lapulle Hullia tasoituksin.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Hull
veto
Hull +1.25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.96 yks.



Swansea - Leicester 55.5 26 18.5 O/U 46 54

Swansea on pelannut viime otteluissa paremmin mitä pistesaldo näyttää, alkukaudesta tilanne oli hieman päinvastoin, joten sarjataulukon kahdeksatta sijaa voidaan pitää jokseenkin oikeutettuna. Leicester puolestaan pelasi nousijajoukkueen trendin mukaisesti alkukaudesta pirteitä otteluita ja nyt suunta on laskemaan päin. Swansean pelifilosofiassa pidetään palloa ja pyritään lyhytsyötöin tekemään peliä, tässä ottelussa isännät saa suosiolla pallonhallinnan ja uskon pisteiden jäävän Liberty Stadiumille.

Ykköstä lapulle.

Vedonlyöntivihje: - Swansea - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Leicester
veto
Swansea
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +7.28 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 23.00, palautukset 37.33, tulos +14.33 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.10.2014 23:04 <SirAlex> onpa sotkusen näköstä.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Sunnuntai:

Manchester United - Chelsea 26.5 28.5 45 O/U -

Mansen kakkoskööri on saanut nauttia koko alkukauden erittäin heppoisesta otteluohjelmasta, tästä huolimatta Punaiset eivät ole onnistunut vakuuttamaan vielä QPR -ottelua lukuunottamatta. Chelsealla tilanne on pitkälti päinvastainen, Blues on kerennyt kohdata lyhyen alkukauden aikana jo Manchester Cityn, Arsenalin ja Evertonin ja löytyy siitä huolimatta ansaitusti sarjan piikkipaikalta. Ottelun ennustaminen on haastavaa, sillä Mourinho voi Josemaiseen tapaan parkkeerata rangaistusalueen tietämille bussin ja iskeä terävillä vastaiskuilla Eden Hazardin voimin, tai vaihtoehtoisesti murentaa Manun pallonhallinnan ja Cesc Fabregasin johdolla. Valitsee Jose kumman taktiikan tahansa, uskon Sinisten porheltavan viikonlopun jälkeen jo kuuden pisteen karussa. Diego Costan pelaaminen on ollut koko viikon epävarmaa, mutta tuoreimpien uutisten mukaan mies pystynee pelaamaan. Costa on liigan parhaimpia hyökkääjiä, joten tieto on luonnollisesti erittäin positiivinen Chelsea -laumalle, varsinkin kun kirittäjä Loic Remy sai keskiviikko -illan UCL ottelussa lihasrevähdyksen ja missaa seuraavat pari viikkoa. Punaisilta sivussa jatkaa pelikieltoa kärsviä Wayne Rooney. Manu -alakerrassa jatkanee viime viikonlopulta tuttu nelikko, jonka pelaaminen ainakin viikon takaisessa Weba -kamppailussa oli vielä erittäin epävarmaa ja paikoittain todella vaarallista.

Chelsea voittaa ottelun noin 45 kertaa sadasta, joten vierasvoitosta tarjottu 2,49 riittää helposti peleihin. Totalsit jää tällä kertaa arpomatta, sillä Josen gameplan näyttelee tässä turhan suurta osaa.

Vedonlyöntivihje: - Manchester United - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United - Chelsea
veto
Chelsea
kerroin
2.490 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.10.2014 17:01 <SirAlex> Costa sivussa, paha kolaus Chelskille.. Silti nykykertoimet

26.10.2014 17:01 <SirAlex> kyllä erittäin maistuvia Chelsealle..

26.10.2014 20:32 <SirAlex> Viimosesta hyökkäyksestä Manu rumasti tasoihin. Tapahtumien

26.10.2014 20:33 <SirAlex> perusteella tasuria voidaa kuitenkin pitää oikeudenmukaisena

26.10.2014 20:53 <Henkka> 94min ensin Kurttuaalta huippupelastus Fellainin puskuun

26.10.2014 20:54 <Henkka> sen jälkeen van Perse riipaundiin PAM. Kovempaa kuin kukaan

26.10.2014 20:55 <Henkka> lätkähemmo tutkaan koskaan. On se perse, on se.

26.10.2014 20:56 <Henkka> Pranislav Ivaanovitsin ois pitäny tappaa aiemmin toi peli.

26.10.2014 20:57 <SirAlex> truedat, hyökkäys oli heikko termi, treidataan paikkaan!

26.10.2014 20:58 <Henkka> Mut ottiki punakortin ja siitä vaparista toi tasoitus. hömö

26.10.2014 21:00 <SirAlex> viikon päästä uudella sykkeellä Manua vastaan!

26.10.2014 21:01 <Henkka> Van Perseen ois kyl pitäny hoitaa se Drogban 0-1 puskumaali.

26.10.2014 21:03 <Henkka> Toki kosti sitten ilkeällä tavalla. Itellä oli ML, mut silti

26.10.2014 21:03 <Henkka> jäi kaivelemaan.

26.10.2014 21:03 <SirAlex> Rafa oli oikeen hyvä siihen!


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin